Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones (60) als Cleopatra en Catwoman

Grace Jones (60) als Cleopatra en Catwoman

Om Libertango te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Grace Jones toonde zich gisteren tijdens haar concert in Paradiso in Amsterdam in een groot aantal extravagante creaties. De 60-jarige zangeres van Jamaicaanse afkomst was onder meer gekleed in een Catwoman-outfit en in de stijl van Cleopatra. Ze droeg daarbij opvallende maskers, hoofddeksels in de vorm van fruitschalen en glitterhoedjes.

Uur te laat
Jones, die van oorsprong Grace Mendoza heet, betrad ruim een uur te laat het podium. Ze zong voor het voornamelijk uit homo's bestaande publiek haar grote hits zoals 'La vie en rose', 'I've seen that face before' en 'Pull up to the bumper'. Van haar meest recente album 'Hurricane', haar eerste cd in negentien jaar, zong de donkere zangeres ook een aantal stukken.

Slave to the rhytm
Het ex-fotomodel sloot het concert, dat werd omlijst met veel visueel spektakel, af met haar wereldwijde megahit 'Slave to the rhythm', waarbij Grace het publiek trakteerde op een cursus hoelahoep.

20-03-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Level 42, Bill Wyman en Tom Helsen op Kneistival 2009

Level 42, Bill Wyman en Tom Helsen op Kneistival 2009

Om Bill Wyman te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Ex-Rolling Stone Bill Wyman

Het gratis muziekfestival Kneistival in Knokke-Heist heeft dit jaar onder meer ex-Rolling Stone Bill Wyman en Level 42 op de affiche. De 24ste editie van het festival vindt plaats van 19 tot en met 24 juli op het Heldenplein in Heist.

De andere vrijgegeven namen zijn Freaky Age, De Jeugd van Tegenwoordig, Brahim, Lalalover, Tom Helsen en Sioen.

20-03-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affleck en Costner in film over huidige economische crisis

Affleck en Costner in film over huidige economische crisis

http://img10.imageshack.us/img10/5736/crisisz.jpg
Hollywood-acteurs Ben Affleck, Kevin Costner en Tommy Lee Jones spelen in de eerste grote film over de huidige economische crisis.

The Company Men gaat over de financiële en emotionele effecten van bezuinigingen in een bedrijf en moet in 2010 uitkomen. De film wordt opgenomen in Boston onder regie van John Wells.

20-03-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes zwanger

Katie Holmes zwanger

http://img8.imageshack.us/img8/6637/katieholmes.jpg
Er is een broertje of zusje op komst voor Suri

Het gerucht doet al een tijdje de ronde, maar wordt met de dag hardnekkiger. Ingewijden weten het nu zeker dat Katie Holmes - de vrouw van Tom Cruise - zwanger is van haar tweede kindje.

Volgens een vriend van de familie is het stel dolgelukkig. Ze wilden altijd al een groter gezin en vinden het dan ook geweldig dat Suri een broertje of zusje krijgt. Katie en Tom hebben het goede nieuws echter alleen aan een klein groepje naasten verteld, meldt OK!. Het stel wil wachten tot Katie haar eerste drie maanden achter de rug heeft.

20-03-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendin in lange nachten
vriendin in lange nachten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celeb_0003.jpg?t=1237470067


vriendin in lange nachten
 
 
 
 
ik schrijf het witte blad
met zwarte streepjes grijs
jij zuigt gevoelig letters
uit mijn pen combineert ze
tot heel mooie woorden
zinnen spiegelen akkoorden
strofen zijn de melodie
in mijn zwart-witte symfonie
 

papier de hemel van plezier
mijn hel als vol gekladderd vel
vriendin in lange nachten
mijn witte toeverlaat
als ik moet wachten
een onbevlekte maagd die
mij verleidt tot schrijven
deze woorden mochten blijven
 

20-03-2009 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (17)
19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias op 17 mei in Ethias Arena in Hasselt

Enrique Iglesias op 17 mei in Ethias Arena in Hasselt

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Enrique Iglesias geeft op zondag 17 mei een concert in de Ethias Arena in Hasselt. Het is van 2007 geleden dat Iglesias junior nog eens in ons land op het podium stond. Wie het voorprogramma voor zijn rekening zal nemen, is nog niet bekend.

Iglesias heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht en scoorde hits met onder meer 'Bailamos', 'Hero', 'Do You Know?', 'Can You Hear Me', 'Not In Love' en 'Rhythm Divine'.

19-03-2009 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videoclip Heath Ledger dit jaar in première

Videoclip Heath Ledger dit jaar in première

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heath-ledger-1.jpg?t=1237469310
Een door Heath Ledger geregisseerde videoclip bij een nummer van de Amerikaanse alternatieve rockband Modest Mouse gaat dit jaar in première. Dat melden Amerikaanse media.

De bejubelde acteur heeft de video geregisseerd voor 'King Rat', een nummer van het album 'We were dead before the ship even sank' uit 2007.
Modest Mouse is begonnen in 1993 in de staat Washington. Ledger, die vorig jaar op 28-jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, heeft eerder een clip geregisseerd voor de Amerikaanse zanger Ben Harper.

19-03-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axelle Red geeft verjaardagsconcert in Sportpaleis

Axelle Red geeft verjaardagsconcert in Sportpaleis

Om Si Tu Savais te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Op zaterdag 2 mei geeft de Limburgse zangeres Axelle Red een uniek concert in het Antwerpse Sportpaleis om de vijftiende verjaardag van haar carrière te vieren. Ze zal onder begeleiding van een resem Amerikaanse, Portugese en Belgische topmuzikanten een selectie van haar hits brengen. Voor Axelle Red is het concert in het Sportpaleis het enige optreden van 2009 op Belgische bodem.

Vier miljoen platen
Axelle Red scoorde twintig jaar geleden haar eerste hit met 'Kennedy Boulevard', toe nog gewoon als Axelle. Maar het was vijf jaar later, toen ze 'Red' aan haar artiestennaam toevoegde, dat ze een internationale doorbraak forceerde. Inmiddels verkocht ze wereldwijd meer dan vier miljoen platen en scoorde ze vijftien top 10-hits.

Intieme sfeer
In het Sportpaleis blikt ze terug op haar carrière van op een podium dat in het midden van de zaal zal staan. Zo wil de zangeres naar eigen zeggen een intieme sfeer creëren ondanks de duizenden toeschouwers.

Tegenwoordig woont Axelle Red, die in Hasselt geboren werd als Fabienne Demal, in Parijs. Ze is ook actief als ambassadrice van Unicef, Handicap International en het Rode Kruis. Voor haar engagement ontving ze vorig jaar nog een eredoctoraat van de Universiteit Limburg.

19-03-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Winwood en Jeff Beck op 25ste Blues Peer

Steve Winwood en Jeff Beck op 25ste Blues Peer

Om Steve Winwood te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Steve Winwood

Jeff Beck en Steve Winwood zullen deze zomer te zien zijn op het Ryhthm & Blues Festival in het Limburgse Peer, meldt de organisatie vandaag.
Het bluesfestival viert dit jaar zijn 25e verjaardag. Met Jeff Beck en Steve Winwood wisten de organisatoren alvast enkele opvallende namen te strikken voor hun jubileumeditie.

The Yardbirds
Jeff Beck is samen met Eric Clapton en Jimmy Page een van de drie grote gitaristen die ooit deel uitgemaakt heeft van de Engelse rockband The Yardbirds. Volgens de organisatoren is het wellicht van 1967 geleden zijn dat hij nog op een Belgische podium te zien was.
Steve Winwood is een Britse singer-songwriter met stevige verankering in de blues. Hij is bekend als soloartiest, maar ook als lid van The Spencer Davis Group, Traffic en Blind Faith.

Voorts werden ook John Mayall and His New Band, Roger McGuinn (The Byrds), Hokie Joint en het Belgische Lightnin' Guy and The Mighty Gators vastgelegd voor het festival. Het bluesfestival vindt plaats op 17, 18 en 19 juli.

19-03-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Curry aan dood ontsnapt bij aanval gestoorde fan

Adam Curry aan dood ontsnapt bij aanval gestoorde fan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/adam-curry.jpg?t=1237467672
De Nederlands-Amerikaanse presentator Adam Curry, vooral bekend van MTV en getrouwd met zangeres Patricia Paay, is 23 jaar geleden aan de dood ontsnapt. Hij werd toen het slachtoffer van een gestoorde fan van zijn vrouw die hem een mes op zijn keel zette.

New York
De 'fan' kon het niet verkroppen dat het koppel in 1986 naar New York wilde vertrekken om daar de carrière van Adam Curry verder uit te bouwen. "Hij was zo kwaad en verdrietig dat hij Adam heeft opgewacht", vertelt Patricia aan RTL Boulevard. "Vervolgens heeft hij Adam naar binnen geduwd en hem een mes op zijn keel gezet."

Lijkwit
Gelukkig kon Adam het ergste voorkomen door rustig op de man in te praten. Patricia: "Adam heeft het met veel rust en door heel netjes te praten gered. En ik dacht maar 'waar blijft 'ie nou?' Uiteindelijk kwam Adam lijkwit naar boven en vertelde hij dat iemand een mes op zijn keel had gezet." Naar eigen zeggen heeft Patricia zo lang gewacht met het vertellen van dit verhaal omdat ze de man eigenlijk niet meer aandacht wil geven dan hij verdient.

19-03-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis (53) trouwt deze week met Emma Heming (30)

Bruce Willis (53) trouwt deze week met Emma Heming (30)

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/bruce-willes-1.jpg?t=1237467400
Bruce Willis (53) zou nog deze week in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Emma Heming (30). Volgens een bron zouden Demi Moore, de ex vrouw van Bruce, en haar echtgenoot Ashton Kutcher inmiddels voor de feestelijkheden op de locatie zijn gearriveerd. Ook zouden er enkele luxe kamers en privé-villa's zijn gereserveerd. Dat meldt De Telegraaf.

19-03-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Liam Neeson overleden na skiongeluk

Vrouw Liam Neeson overleden na skiongeluk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/natasha-richardson-1.jpg?t=1237467143
Actrice Natasha Richardson en acteur Liam Neeso

De Britse actrice Natasha Richardson is gisteren overleden aan de gevolgen van een skiongeluk twee dagen eerder. Dat heeft de perswoordvoerder van haar echtgenoot bekendgemaakt. Richardson was 45. Eerder was al gemeld dat de dochter van Vanessa Redgrave hersendood was en enkel nog kunstmatig in leven werd gehouden. Ze is naar New York overgebracht om daar te sterven. Intussen beweert een ambulancier dat de eerste ziekenwagen die na het skiongeval ter plekke kwam, werd weggestuurd omdat Richardson zei dat ze geen zorgen nodig had. Zo werd wellicht kostbare tijd verspild.

Hoofdwonden
De 45-jarige echtgenote van de Ierse acteur Liam Neeson liep maandag zware verwondingen aan het hoofd op bij een skiongeluk in de omgeving van het Canadese skioord Mont-Tremblant. Ze overleed in een ziekenhuis in New York. Naar verluidt waren er geen zichtbare blessures vlak na het ongeval en was Richardson ook bij bewustzijn toen ze aan haar hotel aankwam. Pas later kloeg de actrice over hoofdpijn en werd ze naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze in een diepe coma sukkelde. Het tragische ongeval heeft de discussie over het verplicht dragen van een helm bij het skiën weer doen oplaaien.

Familie
Met Natasha Richardson verliest de filmwereld een grote naam van een grote acteerfamilie. Ze was de dochter van regisseur Tony Richardson en Vanessa Redgrave en sinds 1994 de vrouw van Liam Neeson. Ze hadden twee zoons. Natasha Richardson won in 1988 een Tony Award voor haar rol in de musical 'Cabaret' en was te zien in films zoals 'Waking Up in Reno', 'Nell', 'The Parent Trap', 'Maid in Manhattan', 'Gothic' en 'Wild Child'.

19-03-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nand Buyl met spoed naar ziekenhuis na beroerte

Nand Buyl met spoed naar ziekenhuis na beroerte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/nand-buyl.jpg?t=1237466857
Chris Lomme met haar echtgenoot Nand Buyl.

De Vlaamse rasacteur Nand Buyl heeft een beroerte gekregen. Echtgenote Chris Lomme bevestigt dat haar man is opgenomen in het hospitaal, maar wil voorlopig verder niet reageren. Nand Buyl werd vorige maand 86.

Buyl trok op zijn respectabele leeftijd nog altijd rond met het Brusselse gezelschap Ensemble Leporello. Voor de voorstelling van 'Fool for love' van zondag moest hij vervangen worden door Dirk Opstaele, omdat hij zich toen al niet zo goed voelde.

19-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina slaat Brad en ontslaat nanny na knuffel

Angelina slaat Brad en ontslaat nanny na knuffel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina-jolie-2.jpg?t=1237466569
Het incident zou dateren van vlak na de Oscars.

Volgens Amerikaanse media is er een serieuze haar in de boter bij Brangelina. Angelina zou Brad betrapt hebben met de nanny in het bedje van hun tweeling Knox en Vivienne. De acteur was aan het knuffelen met de oppas en wreef over haar rug, net toen zijn vrouw binnenkwam. Brad verdedigde zich door te stellen dat hij haar aan het troosten was omdat ze zich niet goed voelde. Angelina onstak in een Spaanse furie, sloeg Brad in het gezicht en zette de nanny meteen aan de deur.

Tweeling wakker
"Ze sloeg Brad recht in zijn gezicht", vertelt een bron aan Star Magazine. "Ze schreeuwde zo hard ze kon en beval de nanny onmiddellijk haar huis te verlaten en nooit meer terug te komen. Door de ruzie werd de tweeling wakker. Terwijl Brad probeerde zowel de tweeling als hun oppas te troosten, sloeg Angelina letterlijk toe."

Zes kinderen
Brad Pitt was zo van zijn melk dat hij het huis uit rende en een ritje van vier uur op zijn brommer ging maken om te kalmeren. Het incident zou al dateren van vorige maand, net na de uitreiking van de Oscars. Het bekendste Hollywood-koppel is nu drie jaar samen en ze hebben zes kinderen: Maddox (7), Pax (5), Zahara (4), Shiloh (2) en de acht maanden jonge tweeling Knox en Vivienne.

19-03-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schande: magazine verklaart Jade Goody dood

Schande: magazine verklaart Jade Goody dood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-4.jpg?t=1237466250
Groot-Brittannië is geschokt nadat het celebritymagazine OK! vandaag een "officiële hulde aan wijlen Jade Goody" publiceerde. De realityster heeft terminale kanker maar leeft nog.

"Haar laatste woorden"
De cover van het weekblad heeft een zwarte rand en titelt 'Jade Goody 1981-2009', waarmee gesuggereerd wordt dat Goody al dood is. Het tijdschrift pakt ook uit met "de laatste woorden van Jade". Als klap op de vuurpijl publiceert OK! ook "loftuitingen van andere celebrities". Daarbij gaat het om Kerry Katona, die Goody welgeteld één keer ontmoette, en Jordan, die eerder stelde dat ze het stom vindt dat Goody haar strijd tegen kanker publiekelijk voert.

Boycot
Boze fans roepen nu op om het magazine te boycotten en er gaan ook stemmen op om het nummer uit de rekken te laten halen en de hoofdredactrice te ontslaan.

Middenvinger naar Magere Hein
Intussen klampt Jade zich vast aan het leven, hoewel artsen eerder deze week stelden dat ze maar enkele uren meer te leven had. "Ze steekt haar middenvinger op naar Magere Hein", verklaart een familielid. "Ze ontwaakte gisteren uit een diepe slaap en begon te zingen. Ze is enorm sterk en weigert zich over te leveren aan de dood. Ze probeert nog te praten met haar man Jack, maar ze kan niet lang wakker blijven. We zijn zo trots op haar".

Campagne
Vorige week verliet Jade het ziekenhuis om thuis bij haar man een zoontjes te gaan sterven. Intussen heeft The Sun een campagne gelanceerd om er bij politici op aan te dringen de minimumleeftijd voor een uitstrijkje waarmee baarmoederhalskanker kan vastgesteld worden te verlagen. Die staat nu op 25 jaar, de ondertekenaars van de petitie willen dat terugbrengen tot twintig jaar. Premier Gordon Brown heeft al verklaard dat hij dit verzoek in overweging zal nemen.

19-03-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke keer
Elke keer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celeb_0030.jpg?t=1237383435


Elke keer,
die snakkende adem
zoveel verlangen in mijn hart,
tot aan de bodem.

Elke keer,
die warmte die ik wil
jouw lijf tegen het mijne
nooit meer zo kil.

Elke keer,
jouw teder gestreel
over mijn haren heen
en zachtjes gespeel.

Elke keer,
Valt er ergens dwarrelend
een kus
lichtjes duizelend.

Elke keer,
smelten we in elkaar
we zijn huid,
we zijn haar.

Elke keer
wakker worden in zweet
verlangens, verdriet
en alles wat liefde heet.

19-03-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
18-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Dylan-album 'Together Through Life' op 27 april

Nieuw Dylan-album 'Together Through Life' op 27 april

Om Like A Rolling Stone te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Het nieuwe album van Bob Dylan (67) verschijnt op 27 april en heeft als titel 'Together Through Life', zo heeft zijn platenmaatschappij Columbia (Sony Music) vandaag bekendgemaakt.

Opvolger van 'Modern Times'
Het wordt de 46ste reguliere plaat uit de loopbaan van Dylan en is de opvolger van het in 2006 verschenen 'Modern Times', waarvan volgens Columbia meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht werden.

Dylan nam 'Together Through Life' eind vorig jaar op nadat hij het nummer 'Life is Hard' schreef voor de volgende film van de Franse regisseur Olivier Dahan.

18-03-2009 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met Aya, Miss België Naakt

Maak kennis met Aya, Miss België Naakt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/aya.jpg?t=1237382248
Aya is 24 jaar, woont in Herstal en werd vorige week op de Eroticabeurs verkozen tot 'Miss België Naakt'. Een titel waar ze fier op is en waar ze vast nog op kan teren, want elk weekend treedt deze jonge moeder van twee kinderen op als... stripteaseuse. "Ik voel me beter naakt dan gekleed", klinkt het oprecht trots uit haar mond. Net die 'naturel' bezorgde haar in Brussel de zege. "Dit is een erkenning voor hetgeen ik doe. De verdienste van mijn grootmoeder mag ik echter ook niet vergeten: zij is diegene die telkens mijn kostuums in orde brengt."

Het lintje zal haar ongetwijfeld geen windeieren leggen, maar waarom heeft ze deze keuze gemaakt? Geldgebrek? Allerminst, zo blijkt. "Vanaf mijn achttiende ben ik modeshows in lingerie beginnen lopen. Dan raakte ik bevriend met een stel strippers. Nadat de vrouw een ongeluk gekregen had, kreeg ik de vraag of ik haar niet wilde vervangen."

Zo gezegd, zo gedaan. Al snel bleek dat Aya in de wieg gelegd was voor dit vak. De voorbije acht maanden ging er geen weekend voorbij, of ze was wel ergens terug te vinden op een eroticabeurs in België of Frankrijk. "Ik eindig naakt, maar mijn geslacht blijft altijd verborgen. Dit heeft dus niets te maken met porno. Ik probeer niet vulgair te zijn maar sensueel en ga nooit op oneerbare voorstellen in."

18-03-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Patrick Wilson wordt weer vader

Acteur Patrick Wilson wordt weer vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/patrick-wilson.jpg?t=1237381678
Patrick Wilson en zijn vrouw Dagmara Dominczyk verwachten hun tweede kind. Volgens de 'Watchmen'-acteur verloopt alles voorspoedig. "We zijn nu halverwege", verklaarde hij maandag tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.
Dominczyk, die eveneens acteert, is in juni uitgerekend. Het stel heeft al een 2-jarige zoon, Kalin. Volgens Wilson is het jochie "erg blij" met de zwangerschap. "Ik denk dat hij een geweldige oude broer is", aldus de 35-jarige acteur.

18-03-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy valt in slaap onder zonnebank en verbrandt oogleden

Amy valt in slaap onder zonnebank en verbrandt oogleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/amy-winehouse-2.jpg?t=1237381435
Amy Winehouse heeft haar oogleden verbrand nadat ze in slaap viel op haar zonnebank. "Binnen het uur waren haar oogleden rauw en gezwollen. Het deed zo'n pijn dat ze de dokter wilde bellen maar uit schaamte voor haar stommiteit durfde ze dat niet", aldus een bron.

Verslaving als een andere
"Gelukkig had het toestel een beveiliging waardoor het automatisch uitgaat na twintig minuten, anders waren de gevolgen dramatisch geweest". Het is niet de eerste keer dat Amy overdrijft met het kunstzonnebaden. Vorige zomer maakte vrienden zich zorgen over haar toen nieuwe obsessie die volgens sommigen niets meer was dan alweer een verslaving. "Amy doet niets half. Ze is doorheen de jaren verslaafd geweest aan alcohol, alle denkbare drugs, mannen en zelfs breien. Waarom begint ze niet te squashen of zo?".

Intussen liet Amy's vader en mentor Mitch weten dat hij het stom vindt dat zijn dochter haar huwelijk met Blake Fielder-Civil nog wil redden. Amy wil koste wat het kost Blake, die de scheiding aanvroeg, terugwinnen.

Dwaze meid
Maar papa meent dat ze gelukkiger en gezonder zou worden mocht ze definitief breken met hem. "Amy wil de situatie redden. Haar enige fout is dat ze van hem houdt, de dwaze meid. Ik wil dat ze scheidt. Ik wil Blake en zijn familie uit ons leven. Ik hoop dat Amy uit zijn buurt kan blijven, dat is haar enige optie. Blake heeft een vernietigende invloed op haar leven. Dit is de man die openlijk verklaarde dat hij Amy harddrugs heeft leren gebruiken. Dankzij hem was ze bijna dood. Dit is ook de man die een barman zo hard aanpakte dat zijn gezicht moest gerenoveerd worden".

18-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!