Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platenfirma weigert nieuwe nummers Amy Winehouse

Platenfirma weigert nieuwe nummers Amy Winehouse

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Amy Winehouse werd door haar platenbazen wandelen gestuurd met de demo's voor haar derde album die ze tijdens haar vakantie op het Caribische eiland St. Lucia opnam. Dat meldt The Sun.

Van soul naar reggae
"Tijdens haar vakantie heeft ze een heleboel nummers opgenomen, maar de meeste daarvan zijn niet goed genoeg. Bovendien lijkt ze de voor haar zo typerende oude soulmuziek de rug toe te keren en is ze nu zwaar beïnvloed door reggae. De bazen van platenlabel Island vinden het onverstandig om zo drastisch van stijl te wisselen", meent een insider.

Sombere teksten
Ook de zwaarmoedige teksten over haar turbulente relatie met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil vallen bij de platenfirma niet in goede aarde. "Haar teksten zijn heel donker. Ze heeft succes gehad met haar openhartige teksten over relaties en iedereen begrijpt dat ze trouw moet blijven aan zichzelf, maar in de nieuwe songs begeeft ze zich op wel heel somber terrein".
'Back to Black' werd in oktober 2006 uitgebracht en verkocht wereldwijd meer dan elf miljoen exemplaren.

Blake opgegeven
Inmiddels raakte ook bekend dat Amy niet langer pogingen doet om haar huwelijk met Blake Fielder-Civil te redden. "Ik denk niet dat ik Blake ooit nog zal zijn", schreef Amy het voorbije weekend op haar Facebook-pagina. Toen ze begin deze maand terugkeerde na drie maanden op St. Lucia, was hij vrijgekomen na een celstraf wegens geweldpleging en het belemmeren van de rechtspleging. Hij woont inmiddels samen met een tienermeisje.

23-03-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kan aan de slag als model

Lindsay Lohan kan aan de slag als model

http://img7.imageshack.us/img7/9376/lindsaylohant.jpg
Lindsay Lohan kan meteen aan de slag als model. Haar acteercarrière stelt de jongste jaren niet veel voor, en ze valt in de smaak bij de grote baas van modellenbureau IMG, Ivan Bart. "Het is een razend knap meisje en ze weet heel wat van mode".

Vorige week nog onthulde Lindsay dat ze overweegt te stoppen met acteren en model te worden. "Ik doe heel graag fotoshoots. Ik zou met plezier reclamecampagnes doen. Dat is niet werken, dat is gewoon fun voor mij. Per slot van rekening moet ik een huis afbetalen".

Lindsay deed al campagnes voor Dooney and Bourke, Jill Stuart, Miu Miu en Fornaria.

23-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N.E.R.D. schrapt optreden in Indonesië

N.E.R.D. schrapt optreden in Indonesië

Om Spazz te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
N.E.R.D. heeft een optreden van gisteren in de Indonesische hoofdstad Jakarta afgezegd. De Amerikaanse hiphopgroep besloot hiertoe nadat ze eerder korte tijd werd vastgehouden in buurland Maleisië.

Geen vergunning voor Maleisië
Maleisië hanteert strenge voorwaarden wat betreft kledingwijze en gedrag van artiesten op het podium, en zij moeten daarom een vergunning hebben voor het geven van optredens. N.E.R.D. bleek daar na afloop van een muziekfestival in het islamitische land niet over te beschikken. Dat bleek de fout van de concertorganisatoren.

Na het akkefietje in Maleisië durfden bandleden Pharrell Williams, Chad Hugo en Shay Haley het volgens een woordvoerder van het concert in Jakarta niet meer aan om op te treden in de Indonesische hoofdstad. Zij gingen daarom recht naar huis.

23-03-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woodstock-organisator wil 40ste verjaardagsfestival

Woodstock-organisator wil 40ste verjaardagsfestival

http://img17.imageshack.us/img17/7974/woodstockq.jpg
Michael Lang, mede-organisator van het legendarische Woodstock-festival in 1969 wil deze zomer een veertigste verjaardagsfestival opzetten. Lang wil dat het festival gratis en ecovriendelijk wordt en zou dat het liefst zien gebeuren in New York.

Who, Santana, Crosby, Stills & Nash
"We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en zoveel mogelijk groene technieken aanwenden", vertelt Lang in Billboard. "Er zouden bands van de eerste editie optreden: The Who, Santana, Crosby, Stills & Nash, Joe Cocker misschien ook. Daarnaast zou ik mensen als Steve Earle en Ben Harper op de affiche willen. Er is zeker ook plaats voor de Red Hot Chili Peppers en Dave Matthews".

Oproer en verkrachtingen in 1999
Op het eerste Woodstock-festival speelden Jimi Hendrix en The Who sets die hun verdere carrières zouden bepalen. De organisatoren hebben sindsdien verscheidene verjaardagsedities opgezet, de laatste was in 1999. Dat festival ontaardde toen er rellen uitbraken tijdens de sets van Limp Bizkit en Red Hot Chili Peppers. Politie en leger moesten toen de gemoederen bedaren. Tijdens het festival werden ook vier vrouwen verkracht.

Berlijn
Maar Lang is van oordeel dat het blazoen van Woodstock daardoor niet besmeurd is. "Als mensen 'Woodstock' horen, denken ze niet aan 1999 of 1994, ze denken spontaan aan de eerste editie van 1969. De gebeurtenissen van 1999 zijn te betreuren, maar ik denk niet dat ze onze reputatie echt schade hebben berokkend". Lang overweegt ook een Woodstock te organiseren op de Berlijnse luchthaven Tempelhof.

23-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natasha Richardson begraven

Natasha Richardson begraven

http://img15.imageshack.us/img15/6311/natasharichardsonk.jpg
Richardson hier nog op stap met Neeson in het Franse Saint-Tropez.

Natasha Richardson is in intieme kring begraven. De 45-jarige actrice en dochter van Vanessa Redgrave was maandag tijdens het skiën in het Canadese Québec gevallen. Aanvankelijk leken de gevolgen mee te vallen, maar Richardsons toestand verslechterde plotseling en twee dagen later overleed ze aan zwaar hoofdletsel in een ziekenhuis in New York.

Collega-acteurs aanwezig
De uitvaartdienst werd zondag gehouden in een kerk in het stadje Lithgow in de staat New York. Richardsons echtgenoot, acteur Liam Neeson, droeg de kist samen met enkele vrienden naar binnen. Hij werd vergezeld door hun beider zonen, zijn schoonmoeder Vanessa Redgrave en zijn schoonzus Joely Richardson. Onder de aanwezigen waren ook collega-acteurs Ralph Fiennes, Alan Rickman en Laura Linney.

23-03-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verklaart oorlog aan Oprah Winfrey

Jennifer Aniston verklaart oorlog aan Oprah Winfrey

http://img23.imageshack.us/img23/8364/jenniferariston.jpg
Het zit er bovenarms op tussen topactrice Jennifer Aniston en talkshowkoningin Oprah Winfrey. Volgens geruchten weigert ze Jennifers nieuwe (honden)film 'Marley & Me' te bekijken. En dat terwijl Oprah de film wel heeft besproken in haar show. Het is oorlog tussen de twee Amerikaanse celebrities.

Hondje dood
De 40-jarige actrice is woest dat Oprah niet eens van plan is haar nieuwe film te zien. Bronnen in 'The National Enquirer' weten echter de reden: "Oprah kan het niet aan, omdat ze vorige week één van haar twee hondjes, die ze haar 'kindjes' noemt, is verloren aan het parvovirus dat het maag-darmkanaal aantast." En laat de film nu net gaan over de relatie tussen hond en baasje.

Vriendschap?
Toch vraagt Jennifer vraagt zich af of hun vriendschap nog wel waarde heeft. De reden die Oprah opgeeft vindt ze niet toereikend. Wat Jen betreft is het oorlog!

23-03-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cleese moet ex nog maar de helft: 60.000 euro per maand

Cleese moet ex nog maar de helft: 60.000 euro per maand

http://img18.imageshack.us/img18/7665/johncleese.jpg
John Cleese in betere tijden met Alyce Faye Eichelberger.

De crisis slaat werkelijk overal toe, ook in showbizzland en bij de vechtscheidingen daar. De succesvolle Britse komiek John Cleese (69) heeft van een Amerikaanse rechter verkregen dat hij zijn ex - de Amerikaanse Alyce Faye Eichelberger (64) - nog maar de helft alimentatie moet betalen gezien zijn geslonken fortuin. De rechter vond de 1,3 miljoen pond (een dikke 1,4 miljoen euro) per jaar voor Eichelberger (de derde vrouw van Cleese met wie hij vijftien getrouwd was) toch wat overdreven. Toch zal de ster van Fawlty Towers en Monty Python nog altijd 60.000 euro per maand moeten ophoesten voor zijn ex.

Beest voederen
Cleese is één van de rijkste sterren in showbizzland, maar door de kredietcrisis is vooral zijn Amerikaanse imperium razendsnel ingestort. Zo moest hij zijn paardenranch in Californië voor 8,2 miljoen pond verkopen, waar die 14 miljoen waard was. De komiek zelf heeft de waanzinnige alimentatie door zijn vechtscheiding altijd afgedaan als belachelijk. Recent liet hij zich ontvallen: "In mijn zeventigste levensjaar zal ik nog altijd twee maanden per jaar uitsluitend werken om 'het beest' te voederen. Dit systeem is echt te gek voor woorden. Vergeleken bij deze vechtscheiding waren mijn twee vorige scheidingen heel vreedzaam."

Polly
Eerder was Cleese al getrouwd met Connie Booth (het kamermeisje Polly uit Fawlty Towers) en met de Amerikaanse actrice Barbara Trentham. Met allebei heeft hij ook een dochter. Met Booth was hij tien jaar getrouwd en de scheidingsregeling werd nooit bekendgemaakt. Zijn scheiding van Trentham kostte hem in 1988 2,5 miljoen pond.

Flat
Dat verbleekt inderdaad bij wat Faye-Eichelberger allemaal eist(e): naast de mega-alimentatie ook nog twee huizen én de helft van de inkomsten van Cleese tijdens hun huwelijk. Frappant daarbij is dat ze voor ze Cleese leerde kennen in 1991, Eichelberger in een flatje woonde in Londen met haar twee zonen uit een huwelijk met een Amerikaanse golfer. Haar advocaten schatten het fortuin van Cleese op zo'n 100.000 euro inkomsten per maand en nog eens tientallen miljoenen aan eigendommen.

Ranch
De advocaten van Cleese waren ook niet van gisteren en pleitten dat die berekeningen uit 2007 dateerden, een boerenjaar voor Cleese van voor de kredietcrisis. 2008 was veel minder lucratief volgens hen en zijn werkelijk inkomen bedraagt 'slechts' 76.363 pond per maand. Vorig jaar moest Cleese al zijn ranch in Californië verkopen om de scheiding te financieren.

23-03-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een meisje
een meisje


http://img4.imageshack.us/img4/7131/aarti26445.jpg


een meisje
wandelt door een maisveld
kijkt naar boven
telt de wolken
kijkt naar onder
ziet hoe wonderlijk een nieuw leven ontspruit
kijkt naar links
ontdekt hoe het mais meewiegt met de wind
kijkt naar rechts
bemerkt een schim
somber en angstaanjagend

ze buigt door haar benen
en gaat rustig liggen

23-03-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueszanger en pianist Eddie Bo overleden

Blueszanger en pianist Eddie Bo overleden

Om Eddie Bo te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De blueszanger en pianist Eddie Bo, die samenwerkte met muzikanten als Irma Thomas en Art Neville, is overleden aan een hartaanval. Hij werd 79 jaar. Zijn manager Karen Hamilton zegt dat Eddie Bo, wiens echte naam Edwin Joseph Bocage was, plotseling getroffen werd door een hartaanval. Desondanks zou hij volgens haar heel erg snel, en vredig zijn heengegaan.

Bo's carrière overspande vijf decennia. Hij bracht meer dan vijftig nummers uit, waaronder het in 1962 uitgebrachte 'Check Mr. Popeye'. "Dat was waarschijnlijk zijn grootste hit", blikt de met hem bevriende trompetspeler van de Dirty Dozen Bradds Band, Gregory Davis, terug. Eddie Bo zou dit jaar nog optreden in het New Orleans Jazz and Heritage Festival. Hij was daar een graag geziene gast.

22-03-2009 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Walk of Fame-ster voor Smokey Robinson

Tweede Walk of Fame-ster voor Smokey Robinson

Om The Love Machine te bekijke druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Soulzanger Smokey Robinson heeft sinds gisteren twee sterren op de Hollywood Walk of Fame. Zijn band The Miracles krijgt een ster op het wereldbekende trottoir. De voorman van de groep kreeg er eerder al één voor zijn solowerk.

Smokey Robinson vindt dat de ster voor The Miracles wel wat eerder uitgereikt had mogen worden. "Ik heb al twintig jaar mijn eigen ster, en deze komt veel te laat", aldus Robinson.

Andere artiesten uit de Motown-stal, zoals Michael Jackson, Stevie Wonder en oprichter van het platenlabel Berry Gordy, hebben al een ster.

22-03-2009 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Ronson producet nieuw album Duran Duran

Mark Ronson producet nieuw album Duran Duran

Om The Reflex te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De bandleden van Duran Duran duiken samen met producer Mark Ronson de studio in voor een volgend album. De band van zanger Simon le Bon omschrijft de samenwerking met de Britse hitproducer als een 'natuurlijke volgende stap'.

Voor de popgroep, die bekend werd van nummers als 'Rio' en 'The reflex' en 'The wild boys', is het de dertiende plaat. Ronson, die samenwerkte met onder andere Amy Winehouse, Lily Allen en Robbie Williams, bracht eerder al bewerkte nummers van Duran Duran uit tijdens een evenement in Parijs.

22-03-2009 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puppie Oprah Winfrey aan de beterhand

Puppie Oprah Winfrey aan de beterhand

http://img3.imageshack.us/img3/2729/orahwinfrey.jpg
Sadie, één van de twee puppies van talkshowhost Oprah Winfrey, is weer aan de beterhand. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het hondje, dat getroffen werd door het zeer besmettelijke parvovirus, is in een dierenhospitaal voor tachtig procent hersteld, nadat ze eerder bijna het loodje legde.

Vorige week overleed het andere puppie, Ivan, al aan het virus dat het maag-darmkanaal aantast. Winfrey haalde de Sadie en Ivan uit een dierenasiel in Chicago

22-03-2009 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica, Run DMC en Jeff Beck in Hall of Fame

Metallica, Run DMC en Jeff Beck in Hall of Fame

Om Metallica te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af.



.
Eminem gaat hiphopgroep Run DMC inlijven in de Rock and Roll Hall of Fame. Naast de rapper nemen ook Rolling Stones-gitarist Ron Wood en voormalig Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page een deel van de presentatie van nieuwe toetreders voor hun rekening.

Wood lijft rockgitarist Jeff Beck in. Page introduceert op zijn beurt zanger en liedjesschrijver Bobby Womack. Ook Metallica krijgt een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame. De metalband wordt ingelijfd door Flea, die bassist is van de Red Hot Chili Peppers.

De toetreders van de Hall of Fame werden gekozen door zeshonderd stemmers van de Rock and Roll Hall of Fame Foundation. De ceremonie vindt op 4 april plaats in het museum in Cleveland.

22-03-2009 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince geeft drie optredens op één dag

Prince geeft drie optredens op één dag

Om Batdance te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Prince gaat volgende week een drukke week tegemoet. Op een dag geeft hij drie optredens in Los Angeles, de drie dagen daarvoor treedt de kleine superster op in de talkshow van Jay Leno.
Prince trapt zaterdag om 18:30 uur af in het Nokia Theatre L.A. Live. Daarna vertrekt hij naar Conga Room, waar om 20:00 uur een show gepland staat. De zanger sluit af in Club Nokia, met een optreden dat een half uur voor middernacht begint.

De 'Purple rain'-zanger hoopt met zijn optredens publiciteit te genereren voor zijn nieuwe platen, 'Lotus flower' en 'MPLsound', die eind volgende week uitkomen.

22-03-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaam Natasha Richardson overgebracht naar Milbrook

Lichaam Natasha Richardson overgebracht naar Milbrook

http://img3.imageshack.us/img3/3421/natasharichardson.jpg
Het lichaam van de woensdag overleden actrice Natasha Richardson is zaterdag overgebracht naar het buitenverblijf in Milbrook, waar zij in 1994 met Liam Neeson in het huwelijk trad. De mahoniehouten kist was gesierd met een Keltisch symbool voor liefde, vriendschap en trouw.

Er zijn nog geen officiële mededelingen gedaan over een tijdstip voor de begrafenis. Volgens geruchten zou die zondag plaats kunnen vinden in Milbrook. Vrijdag hielden vrienden en familie een wake voor Richardson.

Richardson stierf woensdag op 45-jarige leeftijd in een ziekenhuis in New York na een ski-ongeluk in Canada. Volgens doktoren had zij nog in leven kunnen zijn, als ze direct was behandeld. Door een gebrek aan helikopters duurde het echter vier uur voor ze in het ziekenhuis aankwam, legde een dokter van een traumacentrum in Montreal vrijdag uit.

22-03-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford en Calista Flockhart verloofd

Harrison Ford en Calista Flockhart verloofd

http://img12.imageshack.us/img12/272/harrisonford.jpg
De Amerikaanse acteurs Harisson Ford (66) en Calista Flockhart (44) stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Het koppel dat al zeven jaar samen is heeft zich volgens het Amerikaanse blad People verloofd. Een datum voor de huwelijksplechtigheid is er nog niet.

Ford is vooral bekend van zijn rollen in Indiana Jones en Star Wars, terwijl Calista Flockhart bekendheid verwierf met de populaire tv-serie Ally McBeal.

22-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody sterft in slaap

Jade Goody sterft in slaap

http://img4.imageshack.us/img4/1899/jadegoody.jpg
Realityster Jade Goody is vannacht overleden. De 27-jarige Britse, die wereldwijd bekend is geworden door haar deelname aan verschillende Big Brother-shows, leed aan kanker en hoorde onlangs dat de artsen niets meer voor haar konden doen.

Goody zal de geschiedenis ingaan als een personificatie van het het slechtste en het mooiste van de reality-tv-trend van de afgelopen jaren, en dan vooral hoe doodgewone, vaak niet al te intelligente mensen, die feitelijk niets gepresteerd hebben om bewonderd te worden, het schoppen tot de nieuwe helden van het volk.

"Mijn mooie meisje heeft nu rust"
Goody heeft haar strijd tegen kanker vanaf dag één uitgebreid door de media laten volgen. Ze gaf meerdere interviews op televisie en aan tijdschriften en liet zich met de camera volgen voor een real life-programma. De fotorechten van haar huwelijk met Jack Tweed verkocht ze voor 700.000 pond aan OK! Magazine. Zij zei in haar laatste dagen zoveel mogelijk geld te willen verdienen om haar zoontjes een goede toekomst te kunnen garanderen.

Haar publiciteitsagent Max Clifford meldde op de Britse zender Sky News dat Goody in haar slaap stierf in haar eigen bed. Clifford kreeg een telefoontje van Goody's moeder: "Mijn mooie meisje heeft nu rust".

Seks in het BB-huis
Jade Goody werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan de derde serie van de Britse Big Brother in 2002. Haar opvallende aanwezigheid en gedrag werden opgepikt door de tabloids, die geen genoeg konden krijgen van Goody's gebrek aan algemene kennis, haar 'matennaai'-gedrag en haar flinke alcoholinname. Ook zou zij voor het oog van de camera's seks hebben gehad met een huisgenoot. Ondanks deze negatieve aandacht in de media werd Goody populair bij de kijkers en overleefde meerdere wegstemrondes. Ze werd uiteindelijk vierde.

Nieuwe heldin van het volk
Na haar vertrek uit Big Brother startte Goody een lucratieve media-carrière. Ze kreeg haar eigen reality-show, verscheen regelmatig in reportages in vrouwen- en roddelbladen als OK! en Heat en werd columniste voor Now Magazine. Ze werd een graag geziene gast in allerlei televisieprogramma's en werd ook een gespreksonderwerp voor de serieuze media.

Racistische rel
In 2007 besloot Goody samen met haar moeder Jackiey Budden en haar vriend Jack Tweed deel te nemen aan het vijfde seizoen van Celebrity Big Brother, de Big Brother-versie voor beroemdheden. Hier kreeg zij het aan de stok met huisgenote Shilpa Shetty, een Bollywood-actrice, tegen wie zij - al of niet achter haar rug - racistische opmerkingen maakte. Dit leverde een storm van verontwaardiging op van kijkers en media, niet in de laatste plaats omdat Goody ambassadrice was van een organisatie die zich inzet tegen pesten.

Excuses
Een grote discussie kwam op gang of Goody zich daadwerkelijk schuldig had gemaakt aan racisme. Ook de media in India, waar Shilpa Shetty één van de meest geliefde actrices is - stortten zich furieus op het fenomeen Jade Goody, waardoor Gordon Brown, toen Minister van Financiën en op bezoek in India, publiekelijk afstand moest nemen van Big Brother en Goody's uitspraken. Uiteindelijk werd Goody uit het huis gestemd en won Shetty de reeks.

Van de populariteit van Jade Goody was weinig meer over en ondanks haar uitgebreide excuses voor haar gedrag in de media leek het erop dat haar carrière ten einde was.

Bigg Boss en kanker
Hoewel Goody in 2007 en 2008 verschillende projecten startte om weer in de gunst van het publiek te komen, bleef ze voornamelijk negatief in het nieuws komen. Eind 2008 besloot ze in een poging haar naam te zuiveren deel te nemen aan Bigg Boss, de Indiase versie van Big Brother. Op dag twee van de serie kreeg Goody te horen dat ze baarmoederhalskanker had, waarna ze onmiddellijk terugvloog naar Groot-Brittannië.

De emotionele beelden waarin zij het slechte nieuws te horen krijgt in de dagboekkamer en hoe zij het vertelt aan haar huisgenoten werden niet vertoond op de Indiase televisie, maar kwamen wel elders ter wereld in de media. Direct barstte een discussie los over de handelswijze van de Big Brother-producenten, die volgens velen Goody niet voor de camera met haar diagnose hadden mogen confronteren.

Onduidelijk
Overigens is nog steeds onduidelijk of Goody de diagnose werkelijk voor het eerst hoorde in de dagboekkamer, of dat ze eerder werd ingelicht. Ook Goody zelf kreeg veel kritiek over zich heen. Velen beschuldigden haar ervan haar kankerdiagnose te gebruiken om haar populariteit te vergroten.

Dochter van een junkie
Goody had een moeilijke jeugd. Haar vader Andrew was een drugsverslaafde en crimineel, die verschillende gevangenisstraffen uitzat. Hij overleed in 2005 aan een overdosis. Goody heeft twee zoons uit haar relatie met televisiepresentator Jeff Brazier, Bobby (5) en Freddie (4).

Jack Tweed
Nadat Goody en Brazier uit elkaar gingen kreeg Goody een stormachtige relatie met Jack Tweed. In 2008 werd Tweed veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden voor het mishandelen van een 16-jarige jongen met een golfclub. Op 29 januari 2009 kwam hij na vier maanden vrij maar staat tot op heden onder electronisch huisarrest. Goody en Tweed trouwden op 22 februari 2009.

Al in 2002 tekenen van kanker
In 2002 werden er verdachte cellen aangetroffen in Goody's uitstrijkje. Later kreeg ze te horen dat er geen sprake was van een voorstadium van baarmoederhalskanker. In 2004 liet zij zich testen op eierstokkanker en in 2006 op darmkanker. In beide gevallen werd er geen kanker aangetroffen. Nadat zij in 2008 meerdere keren was flauwgevallen, liet zij zich in augustus opnieuw testen op baarmoederhalskanker. Ditmaal was de uitkomst minder goed.

Snel
Aanvankelijk leek de ziekte zich in een vroeg stadium te bevinden, maar in september 2008 werd duidelijk dat de kanker in een gevorderd stadium was en dat Goody ingrijpende medische behandelingen moest ondergaan. Een operatie waarbij haar baarmoeder werd verwijderd volgde plus chemotherapie en radiotherapie.

Endgame
In februari 2009 kreeg Goody te horen dat ze haar strijd tegen haar ziekte aan het verliezen was. De kanker had zich verspreid door haar hele lichaam, waaronder haar hersenen. Tot tweemaal toe onderging zij een operatie om een blokkade uit haar darmen te laten verwijderen. Goody verbleef de laatste weken van haar leven in het Royal Marsden Hospital in Londen. Op 7 maart liet zij zichzelf en haar zoontjes dopen in de kapel van dit ziekenhuis. Op eigen verzoek werd zij vervolgens thuis verpleegd, alwaar ze het grootste deel van de dag in slaap werd gehouden. Zij verloor deels van haar gezichts- en spraakvermogen.

"Denk je niet dat het zo genoeg is?"
De doodzieke vrouw bleef haar status van realityster tot het laatste moment gebruiken. Ze gaf interviews en publiciteitsagent Clifford liet weten dat ze er blij mee was dat ze nog werd gefotografeerd.

Toch vond zelfs Clifford het verlangen van Goody naar de schijnwerpers te ver gaan. Kort voor haar dood vroeg hij haar: "Denk je niet dat het zo genoeg is?" Goody bleef echter volhouden gelukkig te zijn met de aandacht.

22-03-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het geweldigste meisje op aarde
Voor het geweldigste meisje op aarde


http://img23.imageshack.us/img23/6775/shannynsossamon005.jpg


Breng de zon in mijn ogen terug
voor het te laat is, doe het vlug
laat mij weer stralen
het beste uit elke dag halen
elke dag met een lach beginnen
samen met jou alles overwinnen
de hele wereld kan ik straks aan samen met jou
doordat jij ervoor zorgt dat ik weer van mezelf hou
ik geloof in jou en jij in mij
blijf dat doen en maak me weer blij
help me mezelf weer te kennen
niet voor dingen wegrennen
sterk in mijn schoenen te staan
problemen niet uit de weg te gaan
laat me weer in mezelf geloven
dan kan ik je een ding beloven
ik zal gelukkig zijn met mezelf en met jou
ik blijf je voor eeuwig trouw
samen zijn we dan gelukkig met elkaar
en wordt onze droom waar...

22-03-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen maanden cel voor Charles van Magical Flying Thunderbirds

Negen maanden cel voor Charles van Magical Flying Thunderbirds

Om The Magical Flying Thunderbirds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Charles van de Magical Flying Thunderbirds, hier naast Miss België 2007 Annelien Coorevits.

De Brusselse correctionele rechtbank heeft vandaag Charles Van Domburg, de voorman van muziekgroep The Magical Flying Thunderbirds veroordeeld tot 9 maanden cel en een boete van 2.750 euro, weliswaar met uitstel.

Van Domburg had het faillissement van zijn café Boca Loca, aan de Brusselse Beurs, niet tijdig aangegeven, had een aanzienlijke BTW-schuld opgebouwd en een firmawagen voor eigen rekening verkocht. Bij verstek had hij nog een jaar cel gekregen, op verzet is dat vonnis vandaag gemilderd.

Faillissement nooit aangegeven
Van Domburg opende de Boca Loca in 2003 maar ondanks een redelijk succes moest het café twee jaar later al sluiten wegens een huurgeschil. Dat leidde tot het faillissement van de bvba achter het café. Van Domburg, die als zaakvoerder optrad, gaf dat faillissement evenwel nooit aan en weigerde mee te werken met de curator.

Bovendien verkocht hij een BWM 525 die op naam van de bvba stond, voor eigen rekening en bleek dat hij een BTW-schuld van 24.729 euro had opgebouwd.

Van Domburg ging verder met zijn muzikale carrière maar het Brusselse parket vergat hem niet. In november 2008 werd hij voor de Brusselse correctionele rechtbank gedagvaard en toen hij niet kwam opdagen, veroordeelde die hem bij verstek tot een jaar cel en een boete van 5.500 euro. Bovendien beval de rechtbank zijn onmiddellijke aanhouding zodat Van Domburg in de cel belandde.

Vanuit zijn cel ging hij in verzet. Vrijdag milderde de rechtbank haar oorspronkelijk oordeel en legde Van Domburg een celstraf van 9 maanden en een boete van 2.750 euro op. Beide straffen werden wel met uitstel uitgesproken.

21-03-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga's nipplegate

Lady Gaga's nipplegate

Om Poker face te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Nieuwe sensatie Lady Gaga, deze zomer te zien op Rock Werchter, moet met haar tijd mee, dus heeft zij nu ook een eigen kleine 'nipplegate', schrijft de website van De Telegraaf.

De zangeres deed een signeersessie, maar had een net iets te ruime bh aan. Een fan kon dat vereeuwigen. Lady Gaga scoort momenteel een hit met het nummer Pokerface.

21-03-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!