Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Rihanna niet te spreken over snelle verzoening

Familie Rihanna niet te spreken over snelle verzoening

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-7.jpg
Op de foto herkent u centraal een goed vermomde Rihanna die op weg is naar de luchthaven.

De familie van Rihanna is niet te spreken over de verzoening van de zangeres met Chris Brown, de rapper die haar enkele weken geleden nog maar in elkaar sloeg tijdens een autoritje. "Veel te snel", oordeelt een familielid in 'People'. "Ze konden best een langere afkoelingsperiode gebruiken en zo denkt iedereen erover. Ik ben bezorgd om haar. Ik hoop maar dat ze geen vergissing maakt en deze horror niet nogmaals moet ondergaan." Bij de vader van Rihanna klinkt wel een afwijkend geluidje. "Ik hou van mijn dochter en steun elke beslissing die ze neemt."

Vorig weekend raakte bekend dat alle scherven tussen het beroemde koppel gelijmd waren. Met de goedkeuring van collega-rapper P. Diddy blijkbaar, die op Miami zijn stulpje met negen (!) slaapkamers voor hen ter beschikking stelde. Brown werkte er tussen het gevlei door ook hard aan zijn nieuw album. Na het verzoeningsweekend namen beiden hetzelfde vliegtuig terug naar Los Angeles.

03-03-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Sam vrijen schaamteloos in vliegtuig

Lindsay en Sam vrijen schaamteloos in vliegtuig

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-2.jpg
Lindsay en Samantha op het randje van een breuk? Daar leek het afgelopen weekend niet op, toen de twee niet van elkaar konden blijven tijdens de vlucht van Los Angeles naar Londen. Dat staat te lezen op de website van de Britse krant The Mirror.

Kussen en knuffelen
"Wij zaten maar een paar zetels van hen vandaan en we wisten niet meer waar te kijken toen ze elkaar passioneel kusten en knuffelden en de hele tijd giechelden, bijna de hele vlucht (zo'n 11 uur) lang."

Sms'jes
De twee verdwenen ook in de wc-cabines om zich om te kleden in exact dezelfde zwarte slaapoutfit. Niet dat ze daarom gingen slapen: Samantha keek een film, Lindsay begon te sms'en. Naar Sam, die naast haar zat. "Sam zag er niet te happy uit om een sms'je te krijgen tijdens haar film, maar haar gezicht klaarde helemaal op toen ze 'i love you' las", aldus de loslippige ooggetuige die op de vlucht precies ook niet heeft geslapen.

Dat was niet het enige sms'je dat Lilo naar haar liefste stuurde. "Er volgden ook nog sms'jes waarin te lezen stond dat Sam de liefde van haar leven was en dat ze voor altijd bij elkaar zouden zijn." Het koppel hield ook schattig handjes vast.

Eten, eten en eten
Om de geruchten van een nieuwe anorexia-fase de grond in te boren, kon de ooggetuige ook nog mededelen dat de twee in de luchthaven al Burger King hadden gegeten en aan boord ook nog rundsvlees en een kaasbord bestelden (en blijkbaar opaten).

De honger was nog niet gestild, want het koppel trokt rechtstreeks van Heathrow naar hun favoriete sushi-restaurant waar ze elkaar stukjes rauwe vis voerden, telkens netjes gevolgd door een kusje. Schattig, toch?

03-03-2009 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen leven
Samen leven


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/daisy_fuentes_2-1024.jpg


Ik wil niets liever
dan wakker worden
naast je warme lijf
je zachte huid
en je lieve ogen zien.
 
Dicht tegen je aan!
en niet voor even
maar veel langer
omdat ik het wil
samen leven.

03-03-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Tom Cruise en Katie Holmes te huur

Huis Tom Cruise en Katie Holmes te huur

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/tom-cruise.jpg
Heb je er altijd al van gedroomd om in het huis van Tom Cruise en Katie Holmes te wonen? Het kan, want het huis van het koppel staat te huur voor 100.000 dollar.

Het optrekje in Beverly Hills telt negen slaap- en badkamers, een zwembad, tennisveld en acht overdekte parkeerplaatsen. De villa aan de Alpine Drive, vlakbij de beroemde Santa Monica Drive, is ook goed gelegen als je van bekende buren houdt.

02-03-2009 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierce Brosnan bouwt huis van 7,3 miljoen euro

Pierce Brosnan bouwt huis van 7,3 miljoen euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pierce-brosman.jpg
Pierce Brosnan heeft duidelijk geen last van de financiële crisis. De vroegere James Bond-acteur is momenteel een nieuw huis aan het bouwen in Californië. Prijskaartje van het stulpje: 7,3 miljoen euro.

Brosnan wil een huis met alles erop en eraan. Zo moet er een olympisch zwembad en een volledige fitnesszaal komen. "Pierce heeft altijd van technische snufjes gehouden en zijn rol als James Bond heeft dat alleen maar verergerd", aldus een bron aan 'The Daily Mail'.

"Het wordt een huis met alle snufjes waar een man van droomt en natuurlijk ook enkele voor zijn vrouw Keely Shaye Smith." Ook de nieuwe buren van Brosnan zijn geen onbekenden. Onder andere Cher en Mel Gibson hebben een optrekje in Malibu.

02-03-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend kortfilmscenario van Jacques Brel te koop

Onbekend kortfilmscenario van Jacques Brel te koop

Om Jef te bekijken druk op de foto.

Zet de Player boven af A.U.B.


.
Bij veilinghuis 'The romantic agony book auctions' in Sint-Gillis gaat vrijdag 13 maart een tot nog toe onbekend scenario, geschreven door de in 1978 overleden Belgische chansonnier Jacques Brel, onder de hamer.

Het ontwerp van scenario voor een korte film, getiteld "Le Troubadour. Conte de fée pour grandes personnes", dateert van 1953. De toen 24-jarige Brel wou zelf de hoofdrol van de troubadour spelen in het filmpje dat hij bedacht had als een mengeling van liedjes, dans en dialoog.

Regisseur
In de biografieën van de zanger is niets te vinden over dit niet verwezenlijkte prille filmplan. Brels echte filmcarrière begon nadat hij in 1967 als zanger afscheid van het podium had genomen. Beginnend met "Les Risques du Métier" (1968) van André Cayatte acteerde hij in acht lange speelfilms. Bovendien regisseerde hij zelf nog twee films waarin hij ook de hoofdrol vertolkte: "Franz" (1971) en "Le Far West" (1973).

Op de website van het veilinghuis (www.romanticagony.com) wordt de verkoopwaarde van het op de schrijfmachine getikte scenario (lot 211 uit catalogus 38) op 1.500 tot 2.000 euro geschat.

02-03-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Farah Fawcett bereidt zich voor om te sterven

Actrice Farah Fawcett bereidt zich voor om te sterven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/farah-fawcett.jpg
Farah Fawcett bereidt zich voor om te sterven. De actrice lijdt aan kanker en heeft naar verluidt al haar personeel ontslagen. Fawcett heeft ook afscheid genomen van haar familie en vrienden en trekt binnenkort naar Duitsland. Daar ondergaat ze een laatste experimentele behandeling in haar strijd tegen kanker.

"Farah voelt zich helemaal alleen op de wereld. Ze wil niet dat haar vrienden haar zien aftakelen en bereidt zich voor op haar dood. Ze is volledig uitgeput en denkt dat ze niet terugkomt uit Duitsland", aldus een insider. De 62-jarige Fawcett lijdt sinds 2006 aan kanker. Een jaar later werd ze genezen verklaard, maar in 2008 herviel de actrice.

02-03-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham mag niet binnen bij Marc Jacobs

Victoria Beckham mag niet binnen bij Marc Jacobs

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/victoria-beckham.jpg
De catwalkshows tijdens de Fashion Weeks zijn hoogdagen voor fashionista's, daarom zijn ze immens populair. Afgelopen week kreeg Victoria Beckham het deksel op de neus, ze mocht de show van Marc Jacobs niet bijwonen.

Geen celebs
Marc Jacobs geeft helemaal niet om zijn populariteit bij celebs, daarom nodigde hij geen enkel bekend gezicht uit bij de voorstelling van zijn nieuwste collectie. Ook Victoria Beckham kon dus geen tickets bemachtigen. Nochtans is Posh bevriend met de ontwerper en showde ze eerder al zijn creaties.

Online
Maar Victoria laat het niet aan haar hart komen. "Marc Jacobs moedigde mij altijd aan, ik vind het jammer dat ik er niet bij kan zijn. Bij Marc gaat het er niet om hoeveel sterren in zijn publiek zitten." Toch kreeg Victoria de komende wintercollectie van Marc Jacobs te zien. "Ik volgde alles online. Ik vond het geweldig en blijf hem bewonderen", aldus Posh.

02-03-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilmore Girl krijgt gastrol in laatste aflevering ER

Gilmore Girl krijgt gastrol in laatste aflevering ER

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/alexis-bledel.jpg
Alexis Bledel krijgt een rol in de laatste aflevering van ziekenhuisserie ER. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 27-jarige actrice speelde 7 jaar lang Rory in 'Gilmore Girls'.

Bledel, die speelde in films als 'Sin city' en 'The sisterhood of the traveling pants', zal in de ER-aflevering te zien zijn als de nieuwe co-assistent Julia Wise. Eerder werd al bekend dat Susan Sarandon een gastrol speelt in de laatste aflevering. Ook keren ex-hoofdrolspelers George Clooney, Julianna Marguiles, Anthony Edwards en Noah Wyle terug.

ER, over het wel en wee van eerste hulpartsen in een ziekenhuis in Chicago, ging in 1994 van start en is inmiddels toe aan het vijftiende seizoen. De laatste aflevering van de laatste reeks wordt in de Verenigde Staten op 12 april uitgezonden.

02-03-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette ondergaat plastische chirurgie na tumor

David Arquette ondergaat plastische chirurgie na tumor

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/david-arquette.jpg
David Arquette heeft toegegeven dat hij plastische chirurgie ondergaan heeft. De acteur en echtgenoot van Friends-actrice Courteney Cox, kan voorlopig zijn wenkbrauw niet bewegen nadat dokters een goedaardige tumor hebben weggenomen.

Arquette ontkende onlangs nog dat hij een ingreep ondergaan had en wou niet verder uitweiden over zijn operatie. Nu heeft de acteur toegegeven dat hij onder het mes ging, maar enkel uit medische noodzaak.

"Ik had een goedaardige tumor die de dokters ondertussen hebben verwijderd. Ik kan mijn wenkbrauw niet bewegen, maar voor de rest is alles in orde", aldus Arquette.

02-03-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon Ramsay verzon voetbalcarrière bij Rangers

Gordon Ramsay verzon voetbalcarrière bij Rangers

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gordon-ramsay.jpg
De scheldende tv-kok is weer eens door de mand gevallen.

De Britse tabloid News of the World blijft Gordon Ramsay te kakken zetten en zijn leugens ontmaskeren. Nadat eind vorig jaar via de krant uitlekte dat de scheldende tv-kok zijn vrouw bedroog met Sarah Symonds blijkt nu ook zijn verleden bij Glasgow Rangers verzonnen. Gordon, die altijd vol trots spreekt over zijn gloriedagen bij de Schotse voetbalclub, blijkt er alleen maar op proef te hebben gespeeld.

De Britse tabloid heeft de spelerslijst van Rangers uit de tijd dat Gordon Ramsay speelde in handen gekregen als bewijs dat hij de waarheid niet spreekt. De kok wordt door de krant "fucking liar" genoemd. Onlangs behaalde hij in zijn tv-programma een nieuw scheldrecord, tot ergernis van het Britse publiek. Wellicht zal Ramsay nog harder en veelvuldiger vloeken nu zijn leugen over zijn geweldige voetbalcarrière onthuld werd.

02-03-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloerse Chelsy wil prins Harry terug

Jaloerse Chelsy wil prins Harry terug

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/chelsy-davy.jpg
Chelsy en prins Harry toen alles nog koek en ei was.

Chelsy Davy heeft spijt van haar breuk met prins Harry en probeert hem terug te winnen. De blonde schone maakte in december een einde aan haar relatie met Harry.

Nu het aan haar oren is gekomen dat de prins het erg goed kan vinden met zangeres Natalie Imbruglia, kan ze haar jaloezie niet meer de baas, weet De Telegraaf.

Daarom heeft de 23-jarige Chelsy, die studeert in Leeds, haar ex uitgenodigd voor de beroemde student PUB CRAWL, een kroegentocht langs 20 cafés. "Chelsy mist Harry meer dan ze gedacht had", weet ook een insider.

02-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston eet live op tv hondenvoer

Jennifer Aniston eet live op tv hondenvoer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jennifer-aniston-1.jpg
Samen met Owen Wilson verorbert Jennifer Aniston met stevige tengenzin hondenbrokken.

Jennifer Aniston zit zoals bekend niet om een stunt verlegen. Eind vorig jaar haalde ze nog de wereldpers door naakt met enkel een das te poseren op de cover van een magazine. Nu heeft de ex van Brad Pitt live op tv hondenvoer binnengewerkt. Samen met Owen Wilson was ze te gast in de populaire show Wetten Dass? om hun nieuwe film 'Marley and Me' te promoten. Die film gaat over de onhandelbare hond Marley.

Snuffelen onder rok
De weddenschap ging om een uitzonderlijke hondenspecialiste die uit haar twintig sledehonden er vijf zou kunnen herkennen, zuiver op het geluid dat ze maken bij het oplekken van water. De beestjes waren overigens wel geïnteresseerd in de kortgerokte sexy actrice. Eentje ging zelfs heel even onder haar rok snuffelen. Aniston wedde dat de vrouw de weddenschap tot een goed einde zou brengen. Owen wedde echter op het tegenovergestelde.

Solidair
Toen hij dan hoorde dat de tegenprestatie hondenbeschuit eten was en merkte dat hij mis had gegokt, toonde Aniston zich solidair met haar medester van de film en zette zich ook aan het hondeneten. Zelfs de presentator van de show deelde in de (honden)brokken. Vooral Jennifer, die gek is op honden, kon de hondenvoer maar moeilijk oppeuzelen. De actrice zal zich deze trip naar Duitsland ongetwijfeld nog lang heugen, maar was wel zo fair om het spelletje zelfs dik tegen haar goesting mee te spelen en zo de kijkers te verwennen.

02-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pijn
De pijn


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celine_dion_23-1024.jpg



De pijn in mijn ogen,
Die ik aan niemand toon.
Ik verberg het goed,
En ik doe maar gewoon.

Maar ondertussen,
Stroomt er een onzichtbare traan.
Die ik van verdriet,
en angst laat gaan.

Angst en verdriet,
Is wat ik verschuil.
En niemand heeft het door,
Wanneer ik stiekem huil.

Want niemand kent mijn ware angst,
Of mijn ware verdriet.
Niemand die het weet,
En niemand die het ziet.



02-03-2009 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
01-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Hudson:

Jennifer Hudson: "Optreden is therapie voor mij"

Om If This Isn't Love te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Jennifer Hudson haalt na de moorden op haar moeder, broer en neefje kracht uit haar werk. Dat vertelde de zangeres gisteren in de talkshow van Oprah Winfrey. "Ik ben heel blij dat ik weer aan het werk ben en optreed. Doen wat ik het liefste doe is therapie voor mij."

De 27-jarige artieste, die eerder deze maand werd onderscheiden met een Grammy voor haar titelloze debuutalbum, liet zich verder niet uit over de pijnlijke privé-zaak. De ex-man van haar zus Julia wordt drievoudige moord ten laste gelegd.

01-03-2009 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze foto veroorzaakte Jennifer Lopez onherstelbare schade

Deze foto veroorzaakte Jennifer Lopez onherstelbare schade

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jennifer-lopez-1.jpg
Jennifer Lopez en Marc Anthony hebben een fabrikant van exclusieve kinderwagens aangeklaagd. De zangeres en haar man zijn boos op Silver Cross omdat het bedrijf zonder toestemming een foto van het beroemde paar en hun tweeling heeft gebruikt. Ze eisen een schadevergoeding van bijna vier miljoen euro.

"Onherstelbare schade aan imago"
De foto van het stel dat dochtertje Emme en zoontje Max vervoert in kinderwagens van Silver Cross, werd als promotiemateriaal gebruikt op de website van het merk. In rechtbankdocumenten staat dat Lopez en Anthony menen dat dit 'onherstelbare schade' heeft toegebracht aan hun imago.

01-03-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner koopt graf naast Marilyn Monroe

Hugh Hefner koopt graf naast Marilyn Monroe

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hugh-hefner-1.jpg
Hugh Hefner, de stichter van het naaktblad 'Playboy', wil na zijn dood naast het sekssymbool van zijn jonge jaren de eeuwige rust vinden: Marilyn Monroe. Daarom heeft hij de graftombe naast die van Monroe gekocht. "Ik ben toevallig te weten gekomen dat de plaats naast haar vrij was gekomen en ik heb onmiddellijk gereageerd. Wie wil niet in alle eeuwigheid naast Marilyn liggen?", aldus de 82-jarige, die met verschillende jonge blondines samenleeft.

Marilyn Monroe, die in 1962 op 36-jarige leeftijd stierf, zou vandaag even oud als Hefner zijn. De actrice sierde in 1953 de voorpagina van de eerste Playboy en wordt beschouwd als het sekssymbool van haar tijd. Ze is op een kerkhof in Los Angeles in Californië begraven, waar vele bekenden uit de entertainmentwereld hun laatste rustplaats hebben gevonden.

01-03-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: "New York Times is goedkoop en walgelijk"

Lily Allen: "New York Times is goedkoop en walgelijk"

Om The Fear te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Lily Allen heeft op haar weblog uitgehaald naar de 'New York Times'. De Britse zangeres is boos omdat de prestigieuze Amerikaanse krant foto's van haar huis heeft doorverkocht aan de Britse editie van het tijdschrift OK!. Ze noemt het dagblad "goedkoop en walgelijk".

Uitzondering
De foto's van Allen in haar Londense appartement verschenen oorspronkelijk bij een interview dat begin deze maand in de 'New York Times' stond. De artieste schrijft op haar blog dat ze speciaal voor de krant een uitzondering maakte op haar regel geen fotografen toe te laten tot haar huis.

"Ik doe dat normaal niet, maar dit leken me speciale omstandigheden. De 'New York Times' is tenslotte een van de meeste gerespecteerde kranten ter wereld", klinkt het.

"Dacht dat ik doodging"
Ze verklaart dan ook ondersteboven te zijn geweest toen bleek dat de foto's twee weken later ook in de Britse OK! stonden. Ze wilde niet dat de foto's in Groot-Brittannië verschenen en al helemaal niet in een tabloid als OK!. "Ik dacht dat ik doodging. Ik moest echt huilen. Zes foto's van mijn huis die iedereen kon zien en een verzonnen interview dat heel misleidend was", zegt de zangeres.

Of Allen stappen gaat ondernemen tegen de 'New York Times' heeft ze niet bekendgemaakt. Van OK! heeft ze inmiddels verontschuldigingen ontvangen via een excuusbrief in het blad en op de website.

01-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Productiebedrijven eisen drie miljoen van Bruce Willis

Productiebedrijven eisen drie miljoen van Bruce Willis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/bruce-willes.jpg
Bruce Willis met vriendin Emma Herning.

Drie Amerikaanse productiebedrijfjes hebben Bruce Willis aangeklaagd. Ze eisen ruim drie miljoen euro van de acteur en zijn productiemaatschappij Willis Brothers Films wegens contractbreuk. Willis zou zich zonder geldige reden hebben teruggetrokken uit een gezamenlijk filmproject.

De 53-jarige Willis stapte volgens de rechtbankdocumenten eind september plotseling op als regisseur van de film 'Three stories about Joan', waar de partijen samen aan werkten. Volgens het contract was hij ook als hoofdrolspeler aan de film verbonden.

'Three stories about Joan' zou het regiedebuut hebben betekend voor Willis, die als acteur bekend is van films als 'Pulp fiction' en de 'Die hard'-reeks. De psychologische thriller zou ook de eerste productie zijn van Willis Brothers Films, dat de acteur samen met zijn broer David oprichtte.

01-03-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Profetisch briefje John Lennon geveild

Profetisch briefje John Lennon geveild

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/briefjejohn.jpg
"Leg me eens uit waarom we hier slapen met een voordeur die iedere gek kan openen (ze kan niet op slot). Mensen weten dat ik hier ben." Een papiertje met die notitie van Beatle John Lennon uit 1980 wordt op internet geveild en zal naar verwachting meer dan 40.000 euro opleveren.

Dat meldden Britse media vandaag. De klacht was gericht aan Lennons assistent en had betrekking op het Dakotagebouw in New York, waar Lennon woonde. Nog geen half jaar later werd de muzikant voor dat gebouw doodgeschoten door Mark Chapman.

Bovenaan het briefje, dat te zien is op www.momentsintime.com, staat de opdracht om die week iedere dag bloemen te bezorgen bij zijn vrouw Yoko Ono.

01-03-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!