Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie

Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie

http://triton.imageshack.us/Himg246/scaled.php?server=246&filename=annahickman.jpg&xsize=640&ysize=480
Ana Hickman schopte het ooit tot superbabe op deze site. Toch is het Braziliaanse topmodel nog bekender omdat ze het Guinness Book of World Records haalde met haar benen: met 123 cm van heup naar hiel de langste op de catwalk. Tegenwoordig defileert de Braziliaanse babe het liefst in doorschijnende lingerie. Zwart, wit, roze, het maakt Hickman allemaal niet uit, als het maar doorkijk is.

Ana Hickman is een 28-jarig Braziliaans topmodel (1m85) met Duitse roots. Ze werkte al met heel wat grote merken als Niveau en L'Oreal. Haar persoonlijke voorkeur gaat duidelijk uit naar het ondeugende werk. Zo sierde ze al de zwempakkenspecial van Sports Illustrated, maar het meeste bekendheid verwierf ze als model voor de lingerie van Victoria's Secret. In Brazilië is ze dezer dagen steevast te zien als model voor doorkijklingerie, Voor de geïnteresseerden: ze is al sinds haar zestiende getrouwd met Alexandre Corrêa en haar maten zijn 90-61-90. Enjoy!

25-03-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wil op olifant zitten tijdens concerten

Michael Jackson wil op olifant zitten tijdens concerten

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Michael Jackson heeft de organisatoren van zijn concerten in Londen een hoop extra kopzorgen bezorgd. Hij wil dat zijn podium op een jungle lijkt en eist dat hij met verschillende tropische dieren op de planken mag staan. Zelf wil hij graag op een olifant zitten, meldt de Telegraph.

Een panter, een olifant, slangen, tropische vogels en drie apen. Dat is het verlanglijstje van Michael Jackson, die deze zomer een reeks concerten geeft in de O2 arena in Londen. De optredens waren meteen uitverkocht en fans zullen een spectaculaire show te zien krijgen. Jackson hoopt ook honderd Masaï te kunnen strikken voor zijn concerten.

Voor de organisatie van de concerten zal het niet gemakkelijk worden om de dieren op het podium te krijgen. Enerzijds zou de verzekering veel geld kosten en anderzijds kunnen wetten op dierenrechten roet in het eten strooien.

25-03-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nand Buyl (86) overleden

Nand Buyl (86) overleden

http://triton.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=nandbuyl.jpg&xsize=640&ysize=480
In 'De Kavijaks', een van zijn laatste grote rollen.

Vanochtend is acteur Nand Buyl op 86-jarige leeftijd overleden in het UZ van Brussel. Dat meldt zijn vrouw, Chris Lomme. Buyl werd vooral bekend door zijn rol als schipper in de tv-reeks 'Schipper naast Mathilde' uit 1955 en later als detective Axel Nort in het gelijknamige jeugdfeuilleton. Hij wordt als een van de pioniers van de Vlaamse televisie beschouwd. Chris Lomme laat weten dat ze een "minzame en attente echtgenoot" verliest.

Opera en operette
Toen Nand Buyl slechts zeven jaar was, speelde hij al rolletjes in operettes en opera's. Hij zong in die periode ook bij het koor van de Antwerpse Opera. Wanneer hij 11 was, in 1934, speelde hij in de eerste verfilming van 'De Witte'.

Koninklijke Vlaamse Schouwburg
Na de Tweede Wereldoorlog kwam hij als acteur bij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) in Brussel. Meer dan 60 jaar was Buyl als acteur, regisseur en leraar drama verbonden aan de KVS, waarvan hij van 1972 tot 1992 ook artistiek directeur was. In het theater heeft hij meer dan 1.600 rollen gespeeld. Hij acteerde ook in diverse soaps en langspeelfilms.

De vijftien jaar jongere actrice Chris Lomme, die ook meespeelde in 'Schipper naast Mathilde', is sinds 1961 zijn levensgezellin. In 2001 zijn ze ook getrouwd.

Onderscheidingen
Voor zijn culturele verdienste is Buyl tot ridder in de Leopoldsorde geslagen. In oktober 2005 mocht hij in Gent ook de Special Joseph Plateau Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, overhandigd door minister-president Yves Leterme.

Overlijden vriend Senne Rouffaer
Buyl kreeg op 14 juli 2006 een zware klap te verwerken door het nieuws dat zijn collega-acteur en vriend Senne Rouffaer was overleden. "Hij was er helemaal sprakeloos van", aldus zijn vrouw Chris Lomme.

De laatste jaren was Buyl nog actief op tv en in het theater. In 2005 speelde hij een grote rol in de dramaserie 'De Kavijaks' en in 2006 speelde hij de hoofdrol in de film 'Vidange Perdue'.

Schavuit
In een reactie noemt Jef Demedts zijn collega "een monument". "Hij was enorm virtuoos en blonk uit in komedies. Nand was een schalkse man, een schavuit, een nar zoals hij speelde in 'Het Zwaard van Arduwaen'. Als Nand op de scène stond, was er plezier onder de spelers en in de zaal. Hij had een een handje van weg deugenieterijen uit te halen op scène, maar nooit zou hij een voorstelling daarmee in het gedrang hebben gebracht".

24-03-2009 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 zoekt vervangster Kathleen in tv-show

K3 zoekt vervangster Kathleen in tv-show

Om Alle Kleuren te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
In een tv-show op vtm gaat Studio 100 deze zomer op zoek naar een vervangster voor Kathleen Aerts, die gisteren aankondigde dat ze de meidengroep verlaat. Blonde Kathleen verzorgt einde juni haar concert met rosse Karen en zwarte Kristel. Daarna mogen alle meisjes die tien jaar geleden als kind meekweelden met 'Heyah Mama' hun kans wagen om in de schoenen van hun blonde idooltje te gaan staan.

Solocarrière
Intussen raakte ook bekend dat Kathleen wellicht een solocarrière gaat uitbouwen onder de vleugels van Niels William. Na enkele jaren als Vlaamsche zanger wisselde William het geweer van schouder en 'maakte' hij K3 met Alain Vande Putte en Miguel Wiels als songschrijvers. Een schot in de roos, zo bleek al gauw. William 'verkocht' zijn meiden aan Studio 100, trok naar Zuid-Afrika maar is na een avontuur met de copycat-groep X4 terug in ons land en lijkt nu grootse plannen te hebben met Kathleen. "Er zijn nog geen concrete plannen. Officieel ligt nog niets vast. Maar als Kathleen solo wil gaan, wil ik haar daarin zeker begeleiden", verklaart William vandaag in Het Laatste Nieuws.

Voorlopig houdt Kathleen haar toekomstplannen beperkt. Ze wil het boerderijtje dat ze heeft gekocht opknappen en zich verder inzetten voor Unicef.

Marketingstunt
Over de tv-show is nog maar weinig bekend. Wie zal mogen deelnemen, aan welk profiel moeten kandidaten voldoen, moeten ze blond en van vrouwelijke kunne zijn, komen oma's aan de top ook in aanmerking? Vast staat dat dit is bedacht door een marketinggenie. Ongetwijfeld wordt het programma een kijkcijfertopper want de verschillende generaties K3-fans zullen dit niet willen missen, evenmin als hun papa's. Adverteerders zullen maar wat graag een graantje meepikken van die commercieel interessante doelgroepen. De papa's kunnen dan weer uitkijken naar de spinoff: 'Wie wordt de man van Kathleen van K3'? Opgenomen op haar pas gerenoveerde boerderij!

24-03-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén Bondgirl op drie wordt vermoord

Eén Bondgirl op drie wordt vermoord

http://img17.imageshack.us/img17/623/evagreen.jpg
Eva Green in de armen van Daniel Craig, het moment waarop het mis liep.

De toekomst ziet er voor de vrouwen in de Bondfilms meestal niet goed uit als ze het bed gedeeld hebben met de beroemdste spion ter wereld. Eén op drie komt in de film, meestal op een gruwelijke wijze, aan haar einde. Vooral Daniel Craig blijkt een echte 'ladykiller'.

Daniel Craig
Een analyse van de films wijst volgens de Telegraph uit dat 16 van de 51 vrouwen waarmee Bond al geslapen heeft, vermoord werden. Daniel Craig, de huidige James Bond, blijkt zelfs de gevaarlijkste 007 tot nu toe te zijn. Alle vrouwen die met hem onder de lakens kropen, kunnen het niet meer navertellen.

Olga Kurylenko
Wie aan de charmes van Bond kan weerstaan, heeft dan weer meer kans om te overleven. Dat is atlhans zo bij Daniel Craig. In de meest recente film 'Quantum of Solace' slaagde Camille Montes, gespeeld door Olga Kurylenko, er wel in het einde van de film te halen.

24-03-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody wordt op 4 april begraven

Jade Goody wordt op 4 april begraven

http://triton.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=jadegoody.jpg&xsize=640&ysize=480
De begrafenis van Jade Goody vindt op 4 april plaats. Dat heeft een woordvoerder van de familie van de overleden realityster gemeld.

27 jaar
Goody verloor zondag op 27-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker.
Het lichaam van Goody wordt op de dag van de uitvaart vanuit haar huis in het dorp Ushire in Essex naar het nabijgelegen Buckhurst Hill vervoerd. Hier zal in de Saint John Baptist Church een dienst voor haar worden gehouden. Waar Goody vervolgens begraven wordt, kon de woordvoerder niet zeggen.

Man in cel?
Er is een kans dat Goody's man Jack Tweed, met wie zij vorige maand trouwde, de begrafenis van zijn geliefde moet missen. Hij moet overmorgen voor de rechtbank verschijnen wegens de mishandeling van een taxichauffeur in mei vorig jaar en zou daarvoor een celstraf kunnen krijgen.

24-03-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway speelt Judy Garland

Anne Hathaway speelt Judy Garland

http://triton.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=annehathawayr.jpg&xsize=640&ysize=480
Anne Hathaway kruipt in de huid van zangeres en actrice Judy Garland. Hathaway vertolkt de rol van Garland zowel op het witte doek als in het theater. Dat maakte filmstudio Weinstein Company bekend. Beide voorstellingen, die gebaseerd zijn op de door Gerald Clarke geschreven biografie uit 2000, hebben de naam 'Get Happy: the Life of Judy Garland'.

Zang en dans
Hathaway demonstreerde vorige maand al haar zang- en danskunsten tijdens de uitreiking van de Oscars, waar ze samen met presentator Hugh Jackman zong. De 26-jarige actrice was genomineerd voor een Oscar in de categorie beste actrice voor haar rol in de film 'Rachel Getting Married'.
Overdosis slaappillen
Garland is onder meer bekend van haar optreden in 'The Wizard of Oz' uit 1939, waarin ze het Oscarwinnende nummer 'Over the Rainbow' zong. Een ander hoogtepunt in haar carrière is haar Oscarnominatie voor haar rol in de film 'A Star is Born'. Garland overleed in 1969 op 47-jarige leeftijd aan een overdosis slaappillen.

24-03-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy sluit bureaus in New York en schrapt 100 banen

Playboy sluit bureaus in New York en schrapt 100 banen

http://triton.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=playboyt.jpg&xsize=640&ysize=480
De Playboygroep zal zijn burelen in New York sluiten. Dat heeft gevolgen voor honderd banen. Deze sluiting kadert in een kostenbesparendplan van Playboy. Dat heeft een woordvoerder van het magazine meegedeeld.

Chicago
De burelen in Manhattan zullen op 1 mei sluiten. Playboy wil de hergroepering van de publicaties meer in Chicago centraliseren.
Playboy benadrukt dat het aan de honderd werknemers in New York heeft voorgesteld om mee te verhuizen naar Chicago, maar het merendeel zag dit niet zitten en verlaat het magazine.

Meer dan 100 landen
Playboy wil nog minimaal aanwezig zijn in New York, zowel redactioneel als commercieel. Het magazine wordt momenteel in meer dan 100 landen gepubliceerd, maar voelt ook de gevolgen van de economische crisis.

24-03-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartoperatie Robin Williams geslaagd

Hartoperatie Robin Williams geslaagd

http://triton.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=robinwilliams.jpg&xsize=640&ysize=480
Enkele uren na de zware operatie was Robin Williams alweer grapjes aan het maken.

De Amerikaanse acteur Robin Williams heeft met succes een hartoperatie ondergaan. Hij zou binnen acht weken weer op eigen benen moeten staan. Dat heeft zijn woordvoerder gezegd. Eind februari moest Williams zijn tour afbreken door plotse hartproblemen en werd hij ijlings in het ziekenhuis opgenomen, waar hij tien dagen geleden een geslaagde hartoperatie onderging. Het nieuws werd nu pas bekendgemaakt.

"De operatie van Robin Williams is bijzonder goed verlopen en wij hopen een volledig herstel", verklaarde Marc Gillino, de hartchirurg in het ziekenhuis van Cleveland. "Enkele uren na de operatie was hij alweer grapjes aan het maken, dus dat ziet er goed uit." De hartoperatie nam drie uur en dertig minuten in beslag. De 57-jarige Robin Williams is vooral bekend door zijn rollen in 'Good Morning Vietnam', 'Mrs Doubtfire' en 'Will Hunting'. Hij won een Oscar voor zijn rol in die laatste film.

24-03-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verliet John Mayer door Twitter

Jennifer Aniston verliet John Mayer door Twitter

http://triton.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=johnmayerg.jpg&xsize=640&ysize=480
Er is een nieuwe reden opgedoken waarom Jennifer Aniston haar lief John Mayer aan de deur zou gezet hebben. Eerder werd er gezegd dat Mayer niet klaar zou zijn voor kinderen, maar vrienden van de actrice beweren dat het om iets banaler ging. "Jennifer dumpte John omdat hij uren doorbracht op de sociale netwerksite Twitter."

Regelmatige update
Aniston zette de relatie stop toen ze ontdekte dat Mayer vrij regelmatig zijn pagina op Twitter aanpaste, terwijl hij beweerde het te druk te hebben met werk. "Jennifer vroeg aan John waarom hij plots stopte met haar te mailen of haar te bellen", aldus enkele vrienden, "Hij zei altijd dat hij het te druk had en echt geen tijd had gehad om haar terug te bellen."

"Maar John paste zijn Twitter-pagina soms om de paar minuten aan, soms met een stom klein regeltje. Jennifer was dan ook razend toen ze dat zag. Hij had geen tijd om haar eens te bellen of te mailen, maar zat wel urenlang op de website."

Knipperlichtrelatie
De 40-jarige actrice en de 31-jarige John Mayer startten hun knipperlichtrelatie in april en leken vorige maand op de uitreiking van de Oscars nog onafscheidelijk. John Mayer plaatste kort na de breuk een nieuw bericht op Twitter: "This heart didn't come with instructions."

24-03-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat Ornelis en Rogiers maar hangen

Laat Ornelis en Rogiers maar hangen

http://triton.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=ornelisenrogiers.jpg&xsize=640&ysize=480
De radio-stunt van Q-music lijkt een radio-gijzeling te worden. Presentatoren Sven Ornelis en Kürt Rogiers bungelen aan een 20 meter hoge kraan en luisteraars kunnen hen weer op de grond helpen door quizvragen correct te beantwoorden. Maar niet iedereen wil het duo weer op de aardkorst.

Oproep op Facebook
Op Facebook wordt opgeroepen met opzet fout te antwoorden om het duo 'drie maanden te laten hangen'. De website Zatte Vrienden schenkt zelfs 100 euro per opzettelijk verkeerd antwoord. Na 8 dagen hangt het duo nog steeds op 14 meter.

24-03-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford (43) uit de kleren in zwoele fotoshoot

Cindy Crawford (43) uit de kleren in zwoele fotoshoot

http://triton.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=cindycrawford.jpg&xsize=640&ysize=480
Cindy Crawford poseert naakt in het aprilnummer van het magazine Allure over hoe een vrouw er jong moet blijven uitzien.

Cindy Crawford mag dan wel al 43 jaar zijn, ze voelt zich niet te oud om uit de kleren te gaan. In het anti-verouderingsnummer van het vrouwenmagazine Allure is het supermodel naakt te zien, enkel nog bedekt met een laag scheerschuim.

Decolleté
Cindy laat weten dat ze goed voor zichzelf zorgt om zo lang mogelijk beeldschoon te blijven. "Ik draag veel zorg voor mijn handen en decolleté. In Los Angeles lopen er vrouwen van 65 rond in trainingspakjes, als je ze van achteren ziet denk je dat ze twintig zijn. Maar aan hun decolleté en handen zie je hoe oud ze echt zijn."

Microderm
En wat doet Cindy Crawford dan juist om er zo jong en knap te blijven uitzien? In haar schoonheidsarsenaal zitten onder een een dagcrème met antioxidanten, een zonnecrème, een nachtcrème en een oogcrème. Verder beschermt ze de huid op haar handen, nek en borst. Daarvoor zweert ze bij 'Microderm', een behandeling om de huid sneller te doen herstellen en jong te houden.

24-03-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte schaap
Zwarte schaap


http://img16.imageshack.us/img16/2716/elenaanaya001.jpg


Zwarte schaap.
Tussen alles wat wit is
Valt zwart altijd zo op
Tussen alles wat schoon is
Ben jij smerig en goor

Omdat je zo anders bent
Verstoten door iedereen
Omdat niemand weet
Dat ook jij mooi bent

mooi van binnen
klein zwart schaapje
maar ow zo anders
altijd vallend buiten de boot
Hoewel je toch
hetzelfde bent
benen, en een hoofd
een hart wat klopt

Toch zwart klein schaapje
Ben je zo anders
en door niemand
geaccepteerd

24-03-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen stapt op, K3 wordt K2

Kathleen stapt op, K3 wordt K2

Om Hippie Shake te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Kathleen Aerts (30), de blonde van K3, stapt uit de band. Kathleen werkt wel nog een reeks optredens af, haar collega's Kristel en Karen gaan mogelijks op zoek naar een derde 'k'. Studio 100 overweegt naar verluidt een tv-show om een vervangster voor Katheleen te zoeken.

Marcel Vanthilt
Hun succesverhaal begon in 1999 met de preselecties voor de Belgische inzending naar het Eurovisie Songfestival met het nummer Heyah mama. Het liedje werd gekraakt door Marcel Vanthilt, die de meisjes "fijne vleeswaren" noemde. Heyah mama werd ondanks alles toch op single uitgebracht en groeide uit tot een superhit in Vlaanderen.

Het nummer stond 16 weken op nummer 1 in de Vlaamse hitlijst Ultratop 50, en bleef uiteindelijk 34 weken in die hitlijst staan. Het lukte K3 zelfs om 32 weken lang onafgebroken op de eerste plaats te staan, met hun eerste drie singles.

Hit na hit
In sneltempo veroverde K3 Vlaanderen en een jaar later ook Nederland. Nummers als Heyah mama, I love you baby, Álle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter en Kusjesdag werden stuk voor stuk hits.

Negen albums
K3 bracht negen succesvolle albums uit. Het achtste album Ya Ya Yippee was in de voorverkoop al goed voor meer dan 50.000 verkochte cd's in de Benelux. Het negende album, Kusjes was goed voor 20.000 verkochte CD's in de voorverkoop.

Films
In 2004 kwam de debuutfilm K3 en het Magische Medaillon uit. In 2006 kwam de tweede film uit, K3 en het IJsprinsesje. In totaal kwamen ruim een half miljoen bezoekers uit Vlaanderen en Nederland de film bezichtigen in de bioscopen. In december 2007 kwam de derde film van K3, K3 en de Kattenprins, uit.

23-03-2009 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dani Klein nog onzeker over plaats op Probruxsel-lijst

Dani Klein nog onzeker over plaats op Probruxsel-lijst

Om Nah Neh Neh te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Brusselse partij Probruxsel heeft een pre-electoraal congres gehouden. Daar werd bevestigd dat de partij een Nederlandstalige en Franstalige lijst zal indienen voor de Brusselse verkiezingen. Zangeres Dani Klein, bekend van de groep Vaya con Dios, is lid van de beweging, maar heeft nog niet uitgemaakt of ze op een lijst gaat staan, zo verklaarde ze in de rand van het congres.

Volwaardig gewest
Probruxsel werd een jaar geleden opgericht. De partij trekt de regionale kaart en eist de erkenning van Brussel als volwaardig gewest. Ze pleit onder meer voor een herfinanciering van het gewest, een grotere invloed van het gewest op het onderwijs in Brussel, dat werkelijk twee- of drietalig moet zijn, en een ambitieus woonbeleid voor de hoofdstad.

België op eBay
Probruxsel-voorzitter, Philippe Delstanche, zal de Franstalige lijst trekken, voor Chantal Liesse, van de vereniging Bruxelles Air Libre die strijdt tegen de geluidsoverlast van de vliegtuigen van en naar Zaventem. De Vlaamse lijst wordt getrokken door Thierry Vanhecke. Lijstduwer is ex-journalist en publicist Gerrit Six. Hij verkocht in 2007 nog België op eBay en wil voor de partij gelijkaardige symbolische acties voeren onder de noemer 'Sixandthecity'.

Meterschap
Zangeres Dani Klein is lid van Probruxsel, maar doordat ze heen en weer geslingerd wordt tussen haar Vlaamse en Franstalige identiteit, heeft ze naar eigen zeggen nog niet beslist of ze op een lijst zal staan voor 7 juni. "Het is een echt probleem dat ik moet kiezen. In Brussel kan men geen tweetalige lijsten indienen. Indien ik op een Vlaamse lijst sta, verraad ik het Franstalige deel van mezelf, en op een Franstalige lijst, verraad ik mijn Vlaamse identiteit. Hoe kan ik deze schizofrene situatie oplossen? Voorlopig verkies ik het meterschap over het project", verklaarde ze.

23-03-2009 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wil kind adopteren

Michael Jackson wil kind adopteren

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Amerikaanse popster Michael Jackson wil een kind adopteren. Volgens de Britse tabloid Sunday Express zouden medewerkers van Jackson contact hebben gezocht met een adoptiebureau in Groot-Brittannië.

Een bron uit de omgeving van Jackson vertelde dat de 50-jarige popster in de aanloop naar zijn concertenreeks in Londen vergaderingen wil houden met het adoptiebureau. "Hij heeft nog niet gezegd of hij een jongen of een meisje wil, enkel dat het goed zou zijn voor de familie indien er nog een broertje of zusje zou bijkomen", zei de bron.

Jackson is de natuurlijke vader van drie kinderen, Prince Michael I (12), Paris (11) en Prince Michael II (7). The King of Pop werd al meermaals beticht van kindermisbruik. In 1994 betaalde hij de ouders van een kind in ruil voor een intrekking van de klacht en in 2005 werd hij vrijgesproken voor een Amerikaanse rechtbank.

23-03-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis (53) trouwt met 22 jaar jonger model

Bruce Willis (53) trouwt met 22 jaar jonger model

http://img4.imageshack.us/img4/1600/brucewilles.jpg
Bruce Willis maakt het verhaal van de relatief ouwe bok en het groene blaadje waar.

De Amerikaanse acteur Bruce Willis is negen jaar na zijn scheiding van actrice Demi Moore opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Op een eiland in de Caraïben huwde de ster van 'Die Hard' zaterdag met het Britse model Emma Heming, zo meldt de website Usmagazine.com.

Willis, die twee dagen voor het huwelijk zijn 54ste verjaardag vierde, is 22 jaar ouder dan Heming. Hij leerde het Britse model vorig jaar kennen.

Demi Moore present
Volgens Usmagazine woonden de 46-jarige Demi Moore en haar 15 jaar jongere echtgenoot Ashton Kutcher de plechtigheid bij. De krant Miami Herald meent ook te weten dat Madonna acte de présence gaf.

23-03-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonder Years-actrice getrouwd

Wonder Years-actrice getrouwd

http://img21.imageshack.us/img21/9850/danicamckellar.jpg
Danica McKellar, die bekend werd door haar rol als Winnie Cooper in tv-reeks 'The Wonder Years' ('De Wonderjaren'), is in het huwelijk getreden. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 34-jarige actrice gaf zondag op het strand van La Jolla in Californië haar jawoord aan filmmuziekcomponist Mike Verta. De twee vormen sinds 2001 een stel.

McKellar was van 1988 tot 1993 in 'The Wonder Years' te zien als de grote liefde van hoofdpersonage Kevin Arnold, die werd gespeeld door Fred Savage. Na het einde van de serie speelde ze nog verschillende kleine rollen, onder meer in 'The West Wing'.

Wiskunde
Naast haar acteerwerk studeerde de brunette wiskunde aan de universiteit van Californië in Los Angeles, waar ze in 1998 summa cum laude afstudeerde. Sindsdien verschenen er twee wiskundeboeken van haar hand: 'Math Doesn't Suck' en 'Kiss My Math'

23-03-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platenfirma weigert nieuwe nummers Amy Winehouse

Platenfirma weigert nieuwe nummers Amy Winehouse

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Amy Winehouse werd door haar platenbazen wandelen gestuurd met de demo's voor haar derde album die ze tijdens haar vakantie op het Caribische eiland St. Lucia opnam. Dat meldt The Sun.

Van soul naar reggae
"Tijdens haar vakantie heeft ze een heleboel nummers opgenomen, maar de meeste daarvan zijn niet goed genoeg. Bovendien lijkt ze de voor haar zo typerende oude soulmuziek de rug toe te keren en is ze nu zwaar beïnvloed door reggae. De bazen van platenlabel Island vinden het onverstandig om zo drastisch van stijl te wisselen", meent een insider.

Sombere teksten
Ook de zwaarmoedige teksten over haar turbulente relatie met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil vallen bij de platenfirma niet in goede aarde. "Haar teksten zijn heel donker. Ze heeft succes gehad met haar openhartige teksten over relaties en iedereen begrijpt dat ze trouw moet blijven aan zichzelf, maar in de nieuwe songs begeeft ze zich op wel heel somber terrein".
'Back to Black' werd in oktober 2006 uitgebracht en verkocht wereldwijd meer dan elf miljoen exemplaren.

Blake opgegeven
Inmiddels raakte ook bekend dat Amy niet langer pogingen doet om haar huwelijk met Blake Fielder-Civil te redden. "Ik denk niet dat ik Blake ooit nog zal zijn", schreef Amy het voorbije weekend op haar Facebook-pagina. Toen ze begin deze maand terugkeerde na drie maanden op St. Lucia, was hij vrijgekomen na een celstraf wegens geweldpleging en het belemmeren van de rechtspleging. Hij woont inmiddels samen met een tienermeisje.

23-03-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kan aan de slag als model

Lindsay Lohan kan aan de slag als model

http://img7.imageshack.us/img7/9376/lindsaylohant.jpg
Lindsay Lohan kan meteen aan de slag als model. Haar acteercarrière stelt de jongste jaren niet veel voor, en ze valt in de smaak bij de grote baas van modellenbureau IMG, Ivan Bart. "Het is een razend knap meisje en ze weet heel wat van mode".

Vorige week nog onthulde Lindsay dat ze overweegt te stoppen met acteren en model te worden. "Ik doe heel graag fotoshoots. Ik zou met plezier reclamecampagnes doen. Dat is niet werken, dat is gewoon fun voor mij. Per slot van rekening moet ik een huis afbetalen".

Lindsay deed al campagnes voor Dooney and Bourke, Jill Stuart, Miu Miu en Fornaria.

23-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!