Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Winehouse papt aan met 16-jarig bakvisje

Man Winehouse papt aan met 16-jarig bakvisje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/man-winehouse.jpg
Blake Fielder-Civil.

Blake Fielder-Civil - nog steeds de wettelijke echtgenoot van Amy Winehouse - profiteert duchtig van zijn herwonnen vrijheid. Amper een week in de open lucht had hij nodig om Francesca Morralee, een zestienjarig bakvisje, in zijn netten te strikken. Het meisje woont voorlopig nog bij haar moeder in Essex.

"Fran denkt dat het cool staat om met de man van Amy op te trekken, maar ze vergeet dat ze nog maar zestien jaar is", aldus een bron in de 'Daily Mirror'. "Ze is fel gekant tegen drugs, maar Blake is op dat vlak niet het beste rolmodel natuurlijk."

Dat Francesca stapelverliefd is op haar nieuwste verovering mag blijken uit haar Facebook-profiel. "Ik heb een spannend geheim, ik ben zo blij met mijn jongen", staat er te lezen.

Winehouse zelf is inmiddels weer terug in Londen na een drie maanden durende oplapvakantie op de Caraïben. Het geld is blijkbaar nog niet op, want ze overweegt een opnamestudio en een sauna in haar nieuwe huis te bouwen.

04-03-2009 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC komt niet terug, tickets worden terugbetaald

AC/DC komt niet terug, tickets worden terugbetaald

Om Thunderstruck te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Er komt geen vervangconcert voor het gisteren afgelaste optreden van de Australische rockband AC/DC in het Antwerpse Sportpaleis. Dat maakt de groep bekend op haar website.

De show van gisteren kon niet doorgaan omdat zanger Brian Johnson geveld was door griep. Mensen die tickets hadden voor het concert van gisteren kunnen hun geld terugkrijgen of ruilen voor tickets voor het concert in de Amsterdam Arena op 23 juni

04-03-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse presentator geschorst om bijna- naaktfoto's

Nederlandse presentator geschorst om bijna- naaktfoto's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/arie-boomsma.jpg
Nederland, het land van vrijheid blijheid? Niet dus. Zelfs nog niet gepubliceerde bijna-naaktfoto's zijn al voldoende om een presentator drie maand van het scherm te weren.

Schaars gekleed
Het gaat om foto's van Arie Boomsma, die 'schaars' gekleed zou verschijnen in het tijdschrift 'Linda', de Nederlandse versie van 'Goedele'.

Boomsma is uithangbord van de Evangelische omroep en presenteert op televisie het omstreden programma '40 dagen zonder seks' en het discussieprogramma Ontopic op Nederland 3. Op de radio maakt hij ook 'Dit is de dag' op de Nederlandse Radio 1.

3 maanden schorsing
De Evangelische Omroep heeft nu beslist Boomsma voor drie maand van het scherm te halen. Concreet betekent dat dat het nieuwe seizoen van '40 dagen zonder seks', dat op 17 maart zou starten, uitgesteld wordt en dat voor Ontopic naar een vervanger wordt gezocht.

Zonder overleg
Boomsma had zelf beslist om de fotoshoot te doen, zonder te overleggen van de EO-directie, wat nochtans de afspraak is. "Ik heb op eigen initiatief gehandeld zonder rekening te houden met de consequenties. Ik begrijp en betreur dat deze solo-actie de EO schaadt. Ik kan niet anders dan begrip hebben voor het afwijzende standpunt van de EO-directie. Ik zal deze maanden gebruiken om het vertrouwen van de EO en onze achterban in mij te herstellen. Want ik wil mij ook in de toekomst inzetten voor de EO en in mijn leefomgeving laten zien wat het geloof in Jezus voor mij betekent," zo laat Boomsma weten aan de Nederlandse krant Metro.

Inhoud
"Dit was een solo-actie van Arie die schadelijk is voor de missie van de EO", zegt EO-directeur Arjan Lock aan Metro. "Wij willen het over de binnenkant van mensen hebben, juist in programma's als 40 Dagen Zonder Seks. Het past niet bij de EO dat onze medewerkers opzettelijk schaars gekleed in welk blad dan ook poseren. Omdat dit de missie van de EO schaadt, hebben we met deze schorsing een duidelijk statement willen afgeven.''

04-03-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten

Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/halle-berry.jpg
Deze week lanceert actrice Halle Berry eindelijk haar langverwachte eigen parfum. De sexy foto's van de promotiecampagne beloven alvast veel goeds. De knappe Oscarwinnares trok naar het strand voor een fraaie fotoshoot en het resultaat mag er wezen. Wedden dat haar parfum zal verkopen als zoete broodjes ondanks de crisis?

Coty
Halle Berry is twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de geur. Ze ging in zee met het Franse bedrijf Coty, opgericht in het begin van de vorige eeuw door François Coty en een begrip in de sector. Het parfum moet aan het strand doen denken en het beeld van een vrouw oproepen die natuurlijk sexy, stijlrijk en elegant is. Halle Berry voldoet probleemloos aan die drie criteria.

Afrikaanse toets
"Ik wilde al zo lang mijn eigen parfum", vertelt de actrice over haar parfum 'Halle'. "Voor mijn eigen 'geur' koos ik voor een mix van vijg en mimosa. Daarnaast gaf ik het een Afrikaanse toets mee door er olibanum (de welriekende hars van een wierookboom) aan toe te voegen om het wat te kruiden. Tot slot moet het sandelhout het geheel wat verzachten. Het is een heel sensueel en natuurlijk parfum, dat het buitenleven moet weerspiegelen."

04-03-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleven
Overleven


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris_hilton_10-1024.jpg


Zo blauw als de lucht is

Zo kleurt ook mijn hart.

Klaar en helder

Of even later

Donker, stormachtig, onheilspellend,

... verward.

De wind voert zijn strijd,

Vecht tegen duisternis en regen

Tot later de zon verschijnt

De storm wordt... verleden.

Onvoorspelbaar als het weer

Zo onvoorspelbaar is mijn leven.

De hemel kleurt nu stralend blauw

Ik kan er weer even tegen.

04-03-2009 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
03-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey gespot in vruchtbaarheidskliniek

Mariah Carey gespot in vruchtbaarheidskliniek

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Mariah Carey en haar echtgenoot Nick Cannon werden gespot toen ze een vruchtbaarheidskliniek verlieten. De 38-jarige zangeres, die vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met Cannon, had een afspraak met een specialist.

Het koppel, dat al een jaar zwanger probeert te worden, wil de natuur een handje helpen. Mariah wil dolgraag moeder worden voor ze volgend jaar 40 wordt. "Nick heeft al laten weten dat hij een groot gezin wil. Daarom hebben ze een specialist onder de arm genomen", aldus een bron.

Mariah zelf is helemaal klaar om moeder te worden. "Ik praat er niet graag over, we zien wel wanneer het gebeurt. Vroeger wou ik geen kinderen, maar sinds ik met Nick ben, is dat helemaal veranderd."

03-03-2009 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes in zak en as door roddels over dochter

Katie Holmes in zak en as door roddels over dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/katie-holmes.jpg
Katie Holmes heeft veel last gehad van de roddels die de ronde deden na de geboorte van haar dochtertje Suri. "Genoeg is genoeg", zegt ze daarover in het Amerikaanse modetijdschrift Glamour.

Zo ging het gerucht dat het inmiddels 2-jarige dochtertje van de Hollywood-actrice helemaal niet bestond. "Het waren vreselijke dingen om over een kind te zeggen", blikt de vrouw van acteur Tom Cruise terug.

Kwetsende woorden
Ondanks de kalmerende woorden van haar man, voelde ze de sterke drang om voor haar dochter op te komen. "Mijn eigen moeder is erg sterk, en als iemand ooit zoiets over mij zo zeggen, dan zou ik zoiets hebben van: het is wel mijn familie hoor", aldus de 30-jarige actrice, die onder meer te zien was in films als 'Batman begins' en 'The gift'.

Hoewel de 46-jarige Cruise eind vorig jaar nog liet weten tien kinderen te willen, zijn ook de geruchten over een tweede zwangerschap volgens Holmes compleet uit de lucht gegrepen.

03-03-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAG Ryan Babel afgeranseld door ex-vriend

WAG Ryan Babel afgeranseld door ex-vriend

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/ryan-babel.jpg
Na het vreselijke verhaal van Rihanna die zwaar toegetakeld werd door haar Chris Brown, is er nu weer een geval van zware mishandeling in de celebrity-wereld. Model Danielle Lloyd (gewezen Miss Great Britain en huidige WAG van de Nederlandse international Ryan Babel) heeft verteld dat ze in het verleden afgeranseld werd door haar ex-vriend. Ze werd zwaar geraakt met een blauw oog, gebroken kaaksbeen en gezwollen lippen tot gevolg. Ze komt met de mishandeling en de foto's ervan naar buiten om andere slachtoffers van huiselijk geweld te helpen. Het topmodel maakte ook een documentaire 'Dangerous Live - A Comic Relief Special' die vanavond op BBC 3 wordt uitgezonden.

Week ziekenhuis
"Toen we elkaar tegenkwamen dacht ik dat hij een vriendelijke en vrijgevige man was", vertelt Danielle Lloyd. "Al snel bleek dat hij me wilde controleren en hij sneed me af van al mijn vrienden. Toen begon hij me te slaan. Telkens weer begon hij na de rammeling te huilen en verzekerde me dat het niet meer zou gebeuren. Naar het einde toe sloeg hij me bijna elke dag. Ik werd toen helemaal bebloed wakker, met ook nog bloed in mijn bed en zelfs tegen de muren. Ik heb vervolgens een week in het ziekenhuis moeten herstellen van die vreselijke aanval."

Zes voetballers
De misbruiken gebeurden voor Lloyd Miss Great Britain won (in 2006) en voor ze terugkeerde naar modellenwerk en haar ex-partner Teddy Sheringham, de gewezen topvoetballer-womanizer. Lloyd heeft trouwens een voorliefde voor voetbalvriendjes, wat haar tot een echte WAG maakt. Naast Sheringham deelde ze al de lakens met vijf andere voetballers. Liverpool-spits is de laatste in het rijtje, Marcus Bent, Armand Traoré, Jermain Defoe en Gerard Piqué gingen hen vooraf.

03-03-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornovliegtuig veroorzaakt rel in Australië

Pornovliegtuig veroorzaakt rel in Australië

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pornovliegtuig.jpg
Het bewuste toestel van Southwest Airlines met een sexy bikinibabe.

Er is een fikse rel ontstaan in Australië over een vliegtuig van Southwest Airlines. Een gigantische beeltenis van het sexy Israëlische supermodel Bar Refaeli (het lief van Leonardo DiCaprio) siert de hele zijkant van het toestel. Boze passagiers hebben het vliegtuig in klachten al met enige overdrijving tot 'Pornplane' omgedoopt, omdat ze de foto van Refaeli in bikini (soft)porno vinden.

Badpakkenspecial
Bar Refaeli is natuurlijk niet de eerste de beste. Niemand minder dan Sarkozy's ogen vielen bijna uit zijn kassen, toen hij de boezem van het topmodel ontwaarde. Nu prijkt ze op de cover van het prestigieuze Sports Illustrated in het kader van de wereldberoemde badpakkenspecial. Op de immense foto over de volle lengte van een Boeing 737 ligt ze in een verleidelijke pose languit op een strand in een piepkleine bikini.

Vliegende porno-advertentie
Southwest Airlines heeft al een storm van kritiek over zich heen gekregen. Heel wat passagiers klagen erover dat ze op een vliegtuig moeten stappen dat bedekt is met pornografie. "Dit lijkt wel op een vliegende porno-advertentie", fulmineert Yvonne. "Ik ben al heel mijn leven fan van Southwest Airlines, maar dit is voor mij een reden om nooit meer met hen te vliegen."

Familie
Als dat al porno is, dan is er veel porno in deze wereld, maar soit, ieder zijn mening natuurlijk. Jim Dawson gooit het over een andere - veel minder extreme - boeg. "Ik zou absoluut niet willen dat ik met mijn jonge kinderen, of mijn moeder of grootmoeder met dat vliegtuig moet reizen. Ik weet wel dat Southwest bekend staat om zijn grapjes, maar ik vind dit compleet ongepast. Het getuigt van slechte smaak."

03-03-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi komt met jubileumboek

Bon Jovi komt met jubileumboek

Om It's My Life te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Fans van Bon Jovi kunnen dit najaar hun hart ophalen. De Amerikaanse rockers komen in het kader van het 25-jarig bestaan van hun band met het boek 'Bon Jovi: when we were beautiful'. Het boek bevat nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal en teksten die door de bandleden zelf geschreven werden.

Volgens uitgever HarpersCollins geeft het boek een mooie weerslag van al de hoogte- en dieptepunten van de band en geheel nieuwe inkijkjes in het leven van de bandleden thuis en op tournee. Tegelijk met de komst van het boek moet een gelijknamige documentaire verschijnen. De band van leadzanger Jon Bon Jovi, gitarist Richie Sambora, keyboardspeler David Bryan en drummer Tico Torres heeft meer dan honderd miljoen platen verkocht.

03-03-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney trapt nieuwe tournee af in New Orleans

Britney trapt nieuwe tournee af in New Orleans

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Vandaag trapt Britney Spears haar Circus-tournee af in New Orleans. De blonde popzangeres zal er een mix van oude en nieuwe liedjes brengen. Uitkijken wordt het echter vooral naar het moment dat ze zich in tweeën zal laten zagen door illusionist-komiek Ed Alonzo.

"Ik vind het zo spannend, ik wou dat ik erbij kon zijn", aldus haar tante Linda Ann. "De rest van de familie zal er wel zijn om haar te steunen. Ik ben er zeker van dat ze een fantastisch spektakel gaat brengen."

Lichte twijfels
Toch klinken er blijkbaar ook lichte twijfels. "Haar familie is bezorgd dat ze zal bezwijken onder de druk", weet een vriend. "Zolang is het immers ook nog niet geleden dat ze er volledig onderdoor ging. Hopelijk komt deze comeback er niet te snel."

Aan haar fans zal het in ieder geval niet liggen. "Veel mensen waren er heel snel bij", aldus Travis Bergeron, een inwoner van New Orleans en fervente Britney-fan. "Ik heb tickets voor de achtste rij kunnen bemachtigen. Met dank aan een van mijn vrienden, die ze mij op Kerstmis cadeau deed."

03-03-2009 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB King en Marianne Faithfull eerste namen voor Gent Jazz Festival

BB King en Marianne Faithfull eerste namen voor Gent Jazz Festival

Om Marianne faithfull te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Marianne Faithfull.

Gent Jazz Festival heeft vandaag de eerste namen bekendgemaakt voor de editie 2009, van 8 tot 19 juli. Onder andere BB King, Marianne Faithfull en het Richard Galliano All Star Quartet zijn al vastgelegd.

Blueslegende BB King zal op de openingsavond spelen op 8 juli. Zaterdag 18 juli komt Marianne Faithfull langs en het Richard Galliano All Star Quartet sluit het eerste festivalweekend af op zondag 12 juli. Diezelfde dag speelt het Nathalie Loriers Trio & Bert Joris with Strings.

Big band-composities
Op 9 juli treedt Bender Banjax, de winnaar van 'Jong Jazztalent Gent 2008' op. Het Brussels Jazz Ochestra zal dan ook big band-composities brengen van de finalisten van de 'Brussels Jazz Orchestra International Composition Contest 2009', waarna de jury de winnaar van deze wedstrijd bekend zal maken.

De festivalorganisatie laat tenslotte weten dat 'Jong Jazztalent Gent', de jongerenwedstrijd van het festival, dit jaar niet meer in het Duvel Droomschip in het stadscentrum zal plaatsvinden, maar in een festivalcafé bij het festivalterrein. Deze concerten blijven wel gratis.

03-03-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne aangeklaagd voor aanval op playmate

Sharon Osbourne aangeklaagd voor aanval op playmate

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sharon-osbourne.jpg
Sharon Osbourne is aangeklaagd door een vrouw met wie zij slaags raakte tijdens een realityshow. Megan Hauserman, een kandidate van de show 'Rock of love: charm school', beschuldigt de 56-jarige vrouw van rocker Ozzy Osbourne van mishandeling, nalatigheid en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade.

Drankje over Hauserman gekieperd
Hauserman en Osbourne vlogen elkaar in december in de haren tijdens de show van VH1 nadat Osbourne een grap maakte ten koste van de playmate. Die reageerde door te zeggen dat Sharon alleen maar beroemd is omdat ze de manager is van een hersendode rockster. Daarop goot Osbourne een drankje over Hauserman, waarna een chaotische situatie ontstond en Hauserman werd afgevoerd.

"Alles op video"
Hauserman beweert te zijn geslagen, gekrabd en aan haar haren te zijn getrokken door Osbourne. De advocaat van de 26-jarige blondine zei in een interview dat het voor de verdediging moeilijk zal zijn het gebeurde te ontkennen, aangezien alles op video is opgenomen.

In 'Rock of love: charm school' leren veertien deelnemers etiquetteregels. De winnaar wordt beloond met honderdduizend dollar (ruim zeventigduizend euro).

03-03-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion neemt 18 maanden (zwangerschaps)verlof

Céline Dion neemt 18 maanden (zwangerschaps)verlof

Om My Heart Will Go On te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Céline Dion heeft gisteravond aangekondigd dat ze voor de komende achttien maanden afscheid neemt van het podium. De Canadese zangeres neemt loopbaanonderbreking om met haar gezin te kunnen samenzijn en om haar tweede kind te krijgen.

"We hopen nog een keer het geluk te hebben opnieuw ouders te worden. Als ons dat nu nog eens overkomt, dan zullen we dat grandioze geluk omarmen", zei Dion op het podium van 'Star Académie'. Ze werd er geflankeerd door haar man René Angélil, die programmaleider is van de reality-tv.

Dion wordt eind maart 41 en beëindigde zopas haar wereldtournee 'Taking Chance', die haar met 135 optredens in 26 verschillende landen bracht. Het koppel Dion-Angélil heeft al een zoontje van acht, René-Charles.

03-03-2009 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Rihanna niet te spreken over snelle verzoening

Familie Rihanna niet te spreken over snelle verzoening

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-7.jpg
Op de foto herkent u centraal een goed vermomde Rihanna die op weg is naar de luchthaven.

De familie van Rihanna is niet te spreken over de verzoening van de zangeres met Chris Brown, de rapper die haar enkele weken geleden nog maar in elkaar sloeg tijdens een autoritje. "Veel te snel", oordeelt een familielid in 'People'. "Ze konden best een langere afkoelingsperiode gebruiken en zo denkt iedereen erover. Ik ben bezorgd om haar. Ik hoop maar dat ze geen vergissing maakt en deze horror niet nogmaals moet ondergaan." Bij de vader van Rihanna klinkt wel een afwijkend geluidje. "Ik hou van mijn dochter en steun elke beslissing die ze neemt."

Vorig weekend raakte bekend dat alle scherven tussen het beroemde koppel gelijmd waren. Met de goedkeuring van collega-rapper P. Diddy blijkbaar, die op Miami zijn stulpje met negen (!) slaapkamers voor hen ter beschikking stelde. Brown werkte er tussen het gevlei door ook hard aan zijn nieuw album. Na het verzoeningsweekend namen beiden hetzelfde vliegtuig terug naar Los Angeles.

03-03-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Sam vrijen schaamteloos in vliegtuig

Lindsay en Sam vrijen schaamteloos in vliegtuig

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-2.jpg
Lindsay en Samantha op het randje van een breuk? Daar leek het afgelopen weekend niet op, toen de twee niet van elkaar konden blijven tijdens de vlucht van Los Angeles naar Londen. Dat staat te lezen op de website van de Britse krant The Mirror.

Kussen en knuffelen
"Wij zaten maar een paar zetels van hen vandaan en we wisten niet meer waar te kijken toen ze elkaar passioneel kusten en knuffelden en de hele tijd giechelden, bijna de hele vlucht (zo'n 11 uur) lang."

Sms'jes
De twee verdwenen ook in de wc-cabines om zich om te kleden in exact dezelfde zwarte slaapoutfit. Niet dat ze daarom gingen slapen: Samantha keek een film, Lindsay begon te sms'en. Naar Sam, die naast haar zat. "Sam zag er niet te happy uit om een sms'je te krijgen tijdens haar film, maar haar gezicht klaarde helemaal op toen ze 'i love you' las", aldus de loslippige ooggetuige die op de vlucht precies ook niet heeft geslapen.

Dat was niet het enige sms'je dat Lilo naar haar liefste stuurde. "Er volgden ook nog sms'jes waarin te lezen stond dat Sam de liefde van haar leven was en dat ze voor altijd bij elkaar zouden zijn." Het koppel hield ook schattig handjes vast.

Eten, eten en eten
Om de geruchten van een nieuwe anorexia-fase de grond in te boren, kon de ooggetuige ook nog mededelen dat de twee in de luchthaven al Burger King hadden gegeten en aan boord ook nog rundsvlees en een kaasbord bestelden (en blijkbaar opaten).

De honger was nog niet gestild, want het koppel trokt rechtstreeks van Heathrow naar hun favoriete sushi-restaurant waar ze elkaar stukjes rauwe vis voerden, telkens netjes gevolgd door een kusje. Schattig, toch?

03-03-2009 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen leven
Samen leven


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/daisy_fuentes_2-1024.jpg


Ik wil niets liever
dan wakker worden
naast je warme lijf
je zachte huid
en je lieve ogen zien.
 
Dicht tegen je aan!
en niet voor even
maar veel langer
omdat ik het wil
samen leven.

03-03-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Tom Cruise en Katie Holmes te huur

Huis Tom Cruise en Katie Holmes te huur

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/tom-cruise.jpg
Heb je er altijd al van gedroomd om in het huis van Tom Cruise en Katie Holmes te wonen? Het kan, want het huis van het koppel staat te huur voor 100.000 dollar.

Het optrekje in Beverly Hills telt negen slaap- en badkamers, een zwembad, tennisveld en acht overdekte parkeerplaatsen. De villa aan de Alpine Drive, vlakbij de beroemde Santa Monica Drive, is ook goed gelegen als je van bekende buren houdt.

02-03-2009 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierce Brosnan bouwt huis van 7,3 miljoen euro

Pierce Brosnan bouwt huis van 7,3 miljoen euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pierce-brosman.jpg
Pierce Brosnan heeft duidelijk geen last van de financiële crisis. De vroegere James Bond-acteur is momenteel een nieuw huis aan het bouwen in Californië. Prijskaartje van het stulpje: 7,3 miljoen euro.

Brosnan wil een huis met alles erop en eraan. Zo moet er een olympisch zwembad en een volledige fitnesszaal komen. "Pierce heeft altijd van technische snufjes gehouden en zijn rol als James Bond heeft dat alleen maar verergerd", aldus een bron aan 'The Daily Mail'.

"Het wordt een huis met alle snufjes waar een man van droomt en natuurlijk ook enkele voor zijn vrouw Keely Shaye Smith." Ook de nieuwe buren van Brosnan zijn geen onbekenden. Onder andere Cher en Mel Gibson hebben een optrekje in Malibu.

02-03-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend kortfilmscenario van Jacques Brel te koop

Onbekend kortfilmscenario van Jacques Brel te koop

Om Jef te bekijken druk op de foto.

Zet de Player boven af A.U.B.


.
Bij veilinghuis 'The romantic agony book auctions' in Sint-Gillis gaat vrijdag 13 maart een tot nog toe onbekend scenario, geschreven door de in 1978 overleden Belgische chansonnier Jacques Brel, onder de hamer.

Het ontwerp van scenario voor een korte film, getiteld "Le Troubadour. Conte de fée pour grandes personnes", dateert van 1953. De toen 24-jarige Brel wou zelf de hoofdrol van de troubadour spelen in het filmpje dat hij bedacht had als een mengeling van liedjes, dans en dialoog.

Regisseur
In de biografieën van de zanger is niets te vinden over dit niet verwezenlijkte prille filmplan. Brels echte filmcarrière begon nadat hij in 1967 als zanger afscheid van het podium had genomen. Beginnend met "Les Risques du Métier" (1968) van André Cayatte acteerde hij in acht lange speelfilms. Bovendien regisseerde hij zelf nog twee films waarin hij ook de hoofdrol vertolkte: "Franz" (1971) en "Le Far West" (1973).

Op de website van het veilinghuis (www.romanticagony.com) wordt de verkoopwaarde van het op de schrijfmachine getikte scenario (lot 211 uit catalogus 38) op 1.500 tot 2.000 euro geschat.

02-03-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!