NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suite van "Bed-in John Lennon" tot 29 maart te bezoeken

Suite van "Bed-in John Lennon" tot 29 maart te bezoeken

Om Stand By Me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De suite van het Amsterdams hotel waarin John Lennon zijn bed-in hield, wordt tot 29 maart opengesteld voor het publiek. Dat maakte het Hilton Hotel in Amsterdam bekend.

Huwelijk als vredesmissie
John Lennon en Yoko Ono maakten van hun huwelijk, dat plaatsvond op 20 maart 1969, in volle Vietnam-oorlog, een pleidooi voor vrede en liefde. Gedurende een week ontvingen ze de wereldpers in hun hotelsuite in Amsterdam met de boodschap "Give peace a chance".

Foto's
Om de veertigste verjaardag van het evenement te vieren werden er veertig foto's van hun zogenaamde "Bed-in for Peace" in de hal van het hotel opgehangen. Terwijl ze op hun bed lagen, ontvingen John Lennon en Yoko Ono er een week lang fotografen, cameraploegen en journalisten.

7de verdieping
De suite op de zevende verdieping, die bestaat uit twee ruimtes, heet vandaag de "John en Yoko Honeymoon Suite". De suite wordt zeer dikwijls gehuurd voor huwelijksnachten, zegt Marieke Klosters, de woordvoerster van het hotel. Per nacht kost dat 1.750 euro.

Sins 1969 werd ze meerdere keren gerenoveerd. "Vandaag beschikt ze over alle comfort, en een badkamer. Toen John Lennon en Yoko Ono hier logeerden was het hier veel eenvoudiger."

21-03-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne: "Ik ben sinds mijn veertiende verslaafd"

Kelly Osbourne: "Ik ben sinds mijn veertiende verslaafd"

http://img5.imageshack.us/img5/6095/kellyosbourne.jpg
Kelly Osbourne, de dochter van rocker Ozzy Osbourne, zegt dat ze sinds haar veertiende verslaafd is.

Kelly, die in februari in een ontwenningskliniek zat, vertelt in People Magazine: "Na het verwijderen van mijn amandelen kreeg ik Vicodin, een vloeibare pijnstiller. Mensen vonden me leuker als ik pijnstillers had genomen en ik had ook meer plezier. Het werd een onderdeel van mijn zelfvertrouwen."
Kelly is al drie keer in een afkickkliniek opgenomen. Op 31 maart zal ze op de Amerikaanse televisie worden herenigd met haar familie.

21-03-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin is Jessica beu

Justin is Jessica beu

http://img25.imageshack.us/img25/3910/jessicabiel.jpg
De relatie tussen Justin Timberlake en vriendin Jessica Biel staat op een heel laag pitje. Dat menen althans vrienden van het stel.
"De dingen gaan niet zo goed als Justin en Jessica iedereen willen laten geloven", vertelt een vriendin van Jessica aan The Chicago Sun-Times.

Een bron uit de omgeving van Justin bevestigt dat de romantiek tussen de twee ver te zoeken is. "Ik kan het precies aanvoelen wanneer Justin een relatie beu begint te worden. Publiekelijk wil hij nog steeds veel met Jessica gezien worden, maar als ze er niet bij is praat hij amper over haar. Hetzelfde gebeurde met zijn exen Cameron Diaz en Britney Spears."
De twee tortelduifjes kochten onlangs nog samen een appartement in New York.

21-03-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen in bad
Samen in bad


http://img21.imageshack.us/img21/9226/mirandakerr006.jpgEen zoete zachte geur
Door kaarsen verspreidt
Overal langs de rand staan ze
Ik heb rozenblaadjes gespreidt
 
In het schuim liggen ze
Ontelbaar veel
En jouw hart maakt een sprong
 
Mijn best gedaan om je te verassen
Je te verleiden en jou te stimuleren
Om je ogen te laten stralen
Die zeggen, ik wil je begeren
 
Je kijkt mij ondeugend aan
En ik ontdoe jou van je kleding
Jij laat mij m'n gang gaan
En je streelt mij zacht
 
Langzaam laten wij ons in het water glijden
Ik liggend onder, jij zittend bovenop
Speels, intiem en ondeugend
Dit is genieten ten top
 
Bedekt in het schuim tijd staat stil
Jij laat je helemaal gaan
Beweegt ritmisch
Slaakt zachtjes een gil
 
Wat is samen in bad toch fijn.....


21-03-2009 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John op 13 oktober in Sportpaleis

Elton John op 13 oktober in Sportpaleis

Om Candle In The Wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Elton John komt naar België. Dinsdag 13 oktober treedt de Britse zanger en pianist op in het Sportpaleis in Antwerpen met zijn Red Piano-show.

Elton John verkocht in zijn carrière wereldwijd meer dan 250 miljoen exemplaren van 44 albums en haalde met 7 albums de eerste plek van de Amerikaanse hitlijsten. Zijn single 'Candle In The Wind 1997' is de snelst verkopende en best verkochte (33 miljoen exemplaren) single aller tijden.

The Red Piano
Met zijn show 'The Red Piano' resideerde Elton John 241 concerten lang in Caesars Palace in Las Vegas. Dezelfde show brengt hij nu naar Antwerpen.

De voorverkoop van het optreden start zaterdag 21 maart. Tickets kosten 60, 70, 85 of 120 euro, exclusief reserveringskosten, en kunnen gereserveerd worden via Proximus Go For Music op het telefoonnummer 0900/2 60 60 of deze website.

20-03-2009 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album voor Vanessa Williams

Nieuw album voor Vanessa Williams

Om Just For Tonight te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Vanessa Williams, die wekelijks in de populaire tv-serie Ugly Betty de valse Wilhelmina Slater neerzet, werkt weer aan een nieuw album.

'The real thing' wordt haar eerste album sinds vier jaar en is in Amerika vanaf 2 juni verkrijgbaar. In België scoorde Williams begin jaren negentig vooral met de wereldhit Save the best for last. Williams werd in 1983 tot Miss America verkozen, maar moest die titel afstaan nadat er naaktfoto's van haar waren opgedoken.

Williams werkt op haar nieuwe album opnieuw met producer Keith Thomas. Met hem scoorde ze veertien jaar geleden de hit 'Colors of the wind', het thema van de Disney-film 'Pocahontas'. Het is nog onduidelijk of het album ook in Europa wordt uitgebracht.

20-03-2009 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde verzamel-cd van Madonna bevat nieuwe songs

Derde verzamel-cd van Madonna bevat nieuwe songs

Om Frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Na acht jaar brengt Madonna in september een nieuw verzamelalbum uit met een aantal nieuwe tracks. Op het derde verzamelalbum staan voornamelijk hits van haar laatste drie studioalbums 'American life', 'Confessions on a dance floor' en 'Hard candy'.

De exacte lijst met nummers op het nieuwe album is nog niet bekend. De verzamel-cd is het laatste album voor haar huidige platenlabel Warner Music. Twee jaar geleden maakte de 50-jarige superster bekend dat zij haar huidige label na drieëntwintig jaar gaat verruilen voor Live Nation. De concertorganisator krijgt tien jaar lang een aandeel in de albums, tournees, merchandising, films en andere projecten van Madonna.

Madonna bracht negentien jaar geleden haar eerste verzamel album 'The immaculate collection uit. Elf jaar later verscheen 'GHV2'.

20-03-2009 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Wendy Van Wanten hekelt condoomuitspraken paus

Ook Wendy Van Wanten hekelt condoomuitspraken paus

http://img7.imageshack.us/img7/853/wendyvanwanten.jpg
Wendy Van Wanten hekelt de uitspraken van paus Benedictus XVI over condoomgebruik in Afrika. In het rubriekje Het Antwoordapparaat (Dit is ons antwoordapparaat - je mening graag achter de biep) in het ochtendblok van Radio 1 van vanochtend had de 49-jarige zangeres, die opnieuw in zee is gegaan met haar oude productieteam, het volgende te melden:

"Een klein beetje veel wereldvreemd"
"Voor eens en altijd, de fysieke liefde is niet enkel de reproductie van het menselijke ras wat de geestelijke kerkleider ook moge beweren. Het vrijen is in onze maatschappij een liefdesspel geworden dat altijd en overal mag geconsumeerd worden. Persoonlijk denk ik dat de paus met zijn entourage een klein beetje veel wereldvreemd is."

"Zwart Afrika opzadelen met een gewetenskwestie in verband met aids-preventie vind ik een onrecht tegen de menselijkheid. De tijd dat seks enkel en alleen tot doel had om ons voor te planten ligt ver achter ons, en gelukkig maar. Want Heilige Man je moest eens weten hoe heerlijk het is, ook zonder de voortplantingsgedachte. Oorlog tegen aids, lang leve het condoom en vooral laten we lief zijn voor elkaar."

20-03-2009 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson kapot van verdriet na dood Natasha Richardson

Liam Neeson kapot van verdriet na dood Natasha Richardson

http://img24.imageshack.us/img24/8887/liamneesonm.jpg
Liam Neeson en Natasha Richardson tijdens het Londense filmfestival in oktober 2008.

Liam Neeson is verbijsterd door de dood van echtgenote Natasha Richardson (45), die woensdag overleed aan de verwondingen die ze maandag opliep bij een skiongeluk in het Canadese skioord Mont-Tremblant in de provincie Québec. Liam en Natasha hadden samen twee zoons: Michael (13) en Daniel (12).

In een verklaring stelde Liams zuster Bernadette Sexton dat de familie zeer aangeslagen is door het plotse overlijden van Natasha. "Ik heb kort met mijn broer gesproken. Ik wil daar niets over kwijt, dat is te persoonlijk. Ik wou dat we de klok terug konden draaien. Natasha was een schitterende vrouw, de beste schoonzus die je maar kon wensen en een fantastische tante voor mijn kinderen."

Lijkschouwing wees uit dat een door een val op het hoofd veroorzaakt epiduraal hematoom, een bloeding tussen schedel en hersenvlies, de doodsoorzaak was. Een epiduraal hematoom is vaak het gevolg van een schedelfractuur.

Lichtjes gedoofd aan Broadway
Als eerbetoon aan de overleden theateractrice werden gisteravond om 20h gedurende één minuut de lichtjes gedoofd op Broadway in New York. Onder meer Ralph Fiennes, Richardsons tegenspeler in de film Maid in Manhattan in 2001, reageerde ook al op het overlijden. "Natasha's dood is een vreselijk verlies. Ze was uniek. Het wordt moeilijk om zonder haar gevoel voor humor te leven. Ik verlies een goede vriendin, ik ga haar vreselijk missen."

Helm voor skiërs
Het ongeluk van Richardson heeft intussen de discussie aangezwengeld over het gebruik van een helm door skiërs. Ook zijn vragen gerezen over het aanvankelijke heenzenden van een team ambulanciers na het ongeluk.

De details over de val van Richardson zijn niet bekend, maar ambulancemedewerkers die meteen uit voorzorg werden opgeroepen werden weer weggestuurd zonder haar te hebben gezien. Kennelijk gebeurde dat op initiatief van Richardson zelf, die zei nergens last van te hebben.
Teruggekeerd in haar hotel begon ze zich echter beroerd te voelen en werd opnieuw een ambulance gebeld. Die bracht haar met spoed naar een ziekenhuis in Montreal, vanwaar ze later werd overgevlogen naar New York. Daar overleed zij woensdag, omringd door familieleden.

Heldere periode
Volgens artsen beleven mensen die hersenletsel oplopen soms een heldere periode die wel een uur kan duren en waarin ze zich prima voelen. Intussen is er echter wel een bloeding of zwelling van de hersenen aan de gang. Als het probleem op tijd wordt onderkend kan een spoedoperatie worden uitgevoerd en is er een goede kans op overleving.

Waar en wanneer de uitvaart plaatsvindt is nog niets bekend, zei een woordvoerder van de familie. Mensen die bloemen willen sturen, werden opgeroepen in plaats daarvan een donatie te doen aan de stichting Amfar, voor onderzoek naar aids. De vader van Richardson, regisseur Tony Richardson, overleed in 1991 aan de ziekte. Sindsdien had zijn dochter zich ingezet voor de stichting.

20-03-2009 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey wil duurste huis ter wereld kopen

Mariah Carey wil duurste huis ter wereld kopen

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.
.


.
Mariah Carey denkt aan verhuizen en heeft een bod gedaan op het duurste landgoed ter wereld, Fleur de Lys in Beverly Hills: een villa in Franse stijl + landgoed met 15 slaapkamers, Italiaans marmeren muren, een balzaal met beschilderd plafond en een privé-filmzaal die plaats biedt aan 50 mensen. Prijskaartje van dit alles: 125 miljoen dollar of dik 90 miljoen euro.

Nanny
De villa werd gebouwd door de Texaanse miljardair David Saperstein. Het is momenteel eigendom van zijn ex-vrouw Suzanne, die hij verliet voor een Zweedse nanny. Het is niet bekend hoeveel Mariah en haar echtgenoot, de rapper/acteur Nick Cannon hebben geboden, evenmin of hun bod wordt geaccepteerd.

De verhuisplannen volgen op geruchten dat Carey en Cannon permanent naar New York zouden uitwijken voor de verdere uitbouw van hun carrière.

20-03-2009 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown maakten sekstape

Rihanna en Chris Brown maakten sekstape

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Van het felgeplaagde koppel Rihanna (21) en Chris Brown (19), die verdacht wordt van het toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn eega, zou een sekstape bestaan. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine.

Rollenspelletjes
Een bron vertelde aan het weekblad: "Chris en Rihanna houden er een nogal heftig seksleven op na waar velen door geschokt zouden zijn. Ze filmden zichzelf tijdens een van hun vrijpartijtjes. Rihanna houdt ervan zicht te verkleden en speelt graag rollenspelletjes om haar liefdesspel op te fleuren. Zo verkleedt ze zich zelfs graag als sm-meesteres. Ze zijn beiden erg kinky." Mocht de film opduiken, komen ze in het rijtje van illustere Hollywoodvoorgangers als Paris Hilton, Pamela Anderson, Kim Kardashian en Colin Farrell.

Imago niet beschadigen
De anonieme bron gaat verder: "Rihanna heeft geen problemen met haar seksualiteit, maar ze zou door de grond van schaamte zakken mochten haar ouders en vrienden de film ooit zien. Chris kan een nieuw schandaal missen als kiespijn en Rihanna wil haar imago als perfecte popster niet beschadigen.

Chris Brown wordt ervan beschuldigd op 8 februari Rihanna te hebben geslagen. Hij zou haar bij de keel hebben vastgegrepen in zijn gehuurde zilveren Lamborghini. Rihanna verzoende zich kort na de agressie-aanval met Chris Brown, maar wil zich nu bezinnen over de situatie.

Wilmer Valderrama
Ondertussen is Rihanna gespot met Wilmer Valderrama, Fez uit That 70's Show, in de nachtclub Les Deux in Los Angeles. Volgens aanwezigen ter plaatse zaten ze erg dicht bij elkaar en stonden ze aardig te flirten.

20-03-2009 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones (60) als Cleopatra en Catwoman

Grace Jones (60) als Cleopatra en Catwoman

Om Libertango te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Grace Jones toonde zich gisteren tijdens haar concert in Paradiso in Amsterdam in een groot aantal extravagante creaties. De 60-jarige zangeres van Jamaicaanse afkomst was onder meer gekleed in een Catwoman-outfit en in de stijl van Cleopatra. Ze droeg daarbij opvallende maskers, hoofddeksels in de vorm van fruitschalen en glitterhoedjes.

Uur te laat
Jones, die van oorsprong Grace Mendoza heet, betrad ruim een uur te laat het podium. Ze zong voor het voornamelijk uit homo's bestaande publiek haar grote hits zoals 'La vie en rose', 'I've seen that face before' en 'Pull up to the bumper'. Van haar meest recente album 'Hurricane', haar eerste cd in negentien jaar, zong de donkere zangeres ook een aantal stukken.

Slave to the rhytm
Het ex-fotomodel sloot het concert, dat werd omlijst met veel visueel spektakel, af met haar wereldwijde megahit 'Slave to the rhythm', waarbij Grace het publiek trakteerde op een cursus hoelahoep.

20-03-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Level 42, Bill Wyman en Tom Helsen op Kneistival 2009

Level 42, Bill Wyman en Tom Helsen op Kneistival 2009

Om Bill Wyman te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Ex-Rolling Stone Bill Wyman

Het gratis muziekfestival Kneistival in Knokke-Heist heeft dit jaar onder meer ex-Rolling Stone Bill Wyman en Level 42 op de affiche. De 24ste editie van het festival vindt plaats van 19 tot en met 24 juli op het Heldenplein in Heist.

De andere vrijgegeven namen zijn Freaky Age, De Jeugd van Tegenwoordig, Brahim, Lalalover, Tom Helsen en Sioen.

20-03-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affleck en Costner in film over huidige economische crisis

Affleck en Costner in film over huidige economische crisis

http://img10.imageshack.us/img10/5736/crisisz.jpg
Hollywood-acteurs Ben Affleck, Kevin Costner en Tommy Lee Jones spelen in de eerste grote film over de huidige economische crisis.

The Company Men gaat over de financiële en emotionele effecten van bezuinigingen in een bedrijf en moet in 2010 uitkomen. De film wordt opgenomen in Boston onder regie van John Wells.

20-03-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes zwanger

Katie Holmes zwanger

http://img8.imageshack.us/img8/6637/katieholmes.jpg
Er is een broertje of zusje op komst voor Suri

Het gerucht doet al een tijdje de ronde, maar wordt met de dag hardnekkiger. Ingewijden weten het nu zeker dat Katie Holmes - de vrouw van Tom Cruise - zwanger is van haar tweede kindje.

Volgens een vriend van de familie is het stel dolgelukkig. Ze wilden altijd al een groter gezin en vinden het dan ook geweldig dat Suri een broertje of zusje krijgt. Katie en Tom hebben het goede nieuws echter alleen aan een klein groepje naasten verteld, meldt OK!. Het stel wil wachten tot Katie haar eerste drie maanden achter de rug heeft.

20-03-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendin in lange nachten
vriendin in lange nachten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celeb_0003.jpg?t=1237470067


vriendin in lange nachten
 
 
 
 
ik schrijf het witte blad
met zwarte streepjes grijs
jij zuigt gevoelig letters
uit mijn pen combineert ze
tot heel mooie woorden
zinnen spiegelen akkoorden
strofen zijn de melodie
in mijn zwart-witte symfonie
 

papier de hemel van plezier
mijn hel als vol gekladderd vel
vriendin in lange nachten
mijn witte toeverlaat
als ik moet wachten
een onbevlekte maagd die
mij verleidt tot schrijven
deze woorden mochten blijven
 

20-03-2009 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (17)
19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias op 17 mei in Ethias Arena in Hasselt

Enrique Iglesias op 17 mei in Ethias Arena in Hasselt

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Enrique Iglesias geeft op zondag 17 mei een concert in de Ethias Arena in Hasselt. Het is van 2007 geleden dat Iglesias junior nog eens in ons land op het podium stond. Wie het voorprogramma voor zijn rekening zal nemen, is nog niet bekend.

Iglesias heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht en scoorde hits met onder meer 'Bailamos', 'Hero', 'Do You Know?', 'Can You Hear Me', 'Not In Love' en 'Rhythm Divine'.

19-03-2009 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videoclip Heath Ledger dit jaar in première

Videoclip Heath Ledger dit jaar in première

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heath-ledger-1.jpg?t=1237469310
Een door Heath Ledger geregisseerde videoclip bij een nummer van de Amerikaanse alternatieve rockband Modest Mouse gaat dit jaar in première. Dat melden Amerikaanse media.

De bejubelde acteur heeft de video geregisseerd voor 'King Rat', een nummer van het album 'We were dead before the ship even sank' uit 2007.
Modest Mouse is begonnen in 1993 in de staat Washington. Ledger, die vorig jaar op 28-jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, heeft eerder een clip geregisseerd voor de Amerikaanse zanger Ben Harper.

19-03-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axelle Red geeft verjaardagsconcert in Sportpaleis

Axelle Red geeft verjaardagsconcert in Sportpaleis

Om Si Tu Savais te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Op zaterdag 2 mei geeft de Limburgse zangeres Axelle Red een uniek concert in het Antwerpse Sportpaleis om de vijftiende verjaardag van haar carrière te vieren. Ze zal onder begeleiding van een resem Amerikaanse, Portugese en Belgische topmuzikanten een selectie van haar hits brengen. Voor Axelle Red is het concert in het Sportpaleis het enige optreden van 2009 op Belgische bodem.

Vier miljoen platen
Axelle Red scoorde twintig jaar geleden haar eerste hit met 'Kennedy Boulevard', toe nog gewoon als Axelle. Maar het was vijf jaar later, toen ze 'Red' aan haar artiestennaam toevoegde, dat ze een internationale doorbraak forceerde. Inmiddels verkocht ze wereldwijd meer dan vier miljoen platen en scoorde ze vijftien top 10-hits.

Intieme sfeer
In het Sportpaleis blikt ze terug op haar carrière van op een podium dat in het midden van de zaal zal staan. Zo wil de zangeres naar eigen zeggen een intieme sfeer creëren ondanks de duizenden toeschouwers.

Tegenwoordig woont Axelle Red, die in Hasselt geboren werd als Fabienne Demal, in Parijs. Ze is ook actief als ambassadrice van Unicef, Handicap International en het Rode Kruis. Voor haar engagement ontving ze vorig jaar nog een eredoctoraat van de Universiteit Limburg.

19-03-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Winwood en Jeff Beck op 25ste Blues Peer

Steve Winwood en Jeff Beck op 25ste Blues Peer

Om Steve Winwood te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Steve Winwood

Jeff Beck en Steve Winwood zullen deze zomer te zien zijn op het Ryhthm & Blues Festival in het Limburgse Peer, meldt de organisatie vandaag.
Het bluesfestival viert dit jaar zijn 25e verjaardag. Met Jeff Beck en Steve Winwood wisten de organisatoren alvast enkele opvallende namen te strikken voor hun jubileumeditie.

The Yardbirds
Jeff Beck is samen met Eric Clapton en Jimmy Page een van de drie grote gitaristen die ooit deel uitgemaakt heeft van de Engelse rockband The Yardbirds. Volgens de organisatoren is het wellicht van 1967 geleden zijn dat hij nog op een Belgische podium te zien was.
Steve Winwood is een Britse singer-songwriter met stevige verankering in de blues. Hij is bekend als soloartiest, maar ook als lid van The Spencer Davis Group, Traffic en Blind Faith.

Voorts werden ook John Mayall and His New Band, Roger McGuinn (The Byrds), Hokie Joint en het Belgische Lightnin' Guy and The Mighty Gators vastgelegd voor het festival. Het bluesfestival vindt plaats op 17, 18 en 19 juli.

19-03-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!