NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson klaagt veilinghuis aan

Michael Jackson klaagt veilinghuis aan

Om Beat It te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Michael Jackson heeft een aanklacht ingediend tegen Julien's Auction House. De popster wil voorkomen dat een vijfdaagse veiling van meer dan tweeduizend van zijn persoonlijke eigendommen eind april doorgang vindt. Hij zegt dat hij niet goed op de hoogte is gehouden van welke items tijdens de veiling onder de hamer gaan.

Schandelijk en onwettig
Volgens de aanklacht, die de zanger bij een rechtbank in Los Angeles indiende namens zijn bedrijf MJJ Productions, zijn enkele van de spullen die geveild zouden worden "onvervangbaar en niet in waarde uit te drukken". De poging die spullen te verkopen wordt "kwaadwillig, frauduleus, extreem, schandelijk en onwettig" genoemd.

Toestemming
Jackson zou Julien's Auction House alleen toestemming hebben gegeven om spullen uit de villa op zijn voormalige landgoed Neverland te halen. Het bedrijf mag niet zomaar alle spullen verkopen zonder zijn expliciete toestemming, zegt de 50-jarige artiest, die naar verwachting vandaag aankondigt zijn comeback te maken met een aantal optredens in Londen.

Eigenaar van het veilinghuis Darren Julien stelt verbijsterd te zijn door de aanklacht van Jackson. Hij stelt dat zijn bedrijf deze week nog heeft overlegd met het team van de artiest. Hij verklaart verder dat Jackson de afgelopen tijd meerdere verzoeken indiende om bepaalde items die uit zijn huis verwijderd waren, terug te krijgen, omdat hij ze bij nader inzien toch niet wilde verkopen. Aan al deze verzoeken zou zijn voldaan.

Harley en Rolls Royce
Julien's Auction House kondigde de veiling van Jackson's spullen in december aan. Tot de items die bij het in Hollywood gevestigde veilinghuis onder de hamer zouden gaan behoren onder meer de glitterhandschoen die de King of Pop in 1985 droeg in de videoclip 'Billie Jean', een speciaal voor hem ontworpen Harley Davidson en een limousine van Rolls Royce.

05-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth: "Chris vermoordt me als ik zeg wat schort in ons huwelijk"

Gwyneth: "Chris vermoordt me als ik zeg wat schort in ons huwelijk"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gwynetpaltrow.jpg
Gwyneth Paltrow geeft toe dat er "geschillen" zijn in haar huwelijk maar voegt er meteen aan toe dat echtgenoot Chris Martin haar zou vermoorden mocht ze daarover praten.

Aanvaarding
De actrice heeft een pact gesloten met de Coldplay-zanger om nooit ofte nimmer over hun privéleven te praten. Maar tijdens een gala in New York praatte ze haar mond voorbij. "Niets is zo goed als het lijkt. Het leven is complex, en er stellen zich altijd problemen. Gisteren vertrok Chris naar Australië en vloof ik naar hier. Dat moet je aanvaarden. Oh mijn god, hij gaat me vermoorden omdat ik dit zeg", zo wordt ze geciteerd in het magazine Life and Style.
Goede vrienden
Gwyneth (36) trouwde in 2003 met Chris, ze hebben twee kinderen: Apple (4) en Moses (2). Ze stelt dat haar relatie zo stevig is omdat ze "heel goede vrienden" zijn, maar je zal haar nooit horen zeggen dat ze voor altijd samen zullen blijven. "We zijn brutaal eerlijk met elkaar. Zelfs al zouden we over tien jaar niet meer samen zijn, god beware me, zullen we altijd als familie voor elkaar blijven".

05-03-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje voor model Niki Taylor

Dochtertje voor model Niki Taylor

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/niki-taylor.jpg?t=1236258140
Niki Taylor is moeder geworden van een dochtertje. Het Amerikaanse topmodel beviel gisteren van Ciel Taylor Lamar, meldt haar manager aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het gaat fantastisch met iedereen", verklaarde hij.
Derde kind
Ciel is het eerste kind samen van de 33-jarige blondine en haar tweede man, Burney Lamar. Taylor heeft al twee 14-jarige zoons, de tweeling Hunter en Jack, die ze kreeg met haar eerste echtgenoot.
Record
Taylor is vanaf haar dertiende werkzaam als model. Ze was het gezicht van merken als Covergirl, l'Oréal, Pantene en Gap. In mei 2006 brak ze een record door tegelijkertijd op de cover te staan van zes vooraanstaande Amerikaanse mode- en fitnesstijdschriften: Vogue, Elle, Marie Claire, Allure, Self en Shape.

Vorig jaar presenteerde ze samen met het mannelijke model Tyson Beckford het nieuwe programma 'Make me a Supermodel'.

05-03-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama zet Elizabeth Taylor aan tot schenking

Obama zet Elizabeth Taylor aan tot schenking

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Elizabeth-Taylor1.jpg
Elizabeth Taylor heeft bijna tachtigduizend euro geschonken aan een christelijke organisatie die zich inzet voor religieus onderwijs in Santa Barbara. De 77-jarige actrice, die zelf joods is, stelt dat ze zich bij deze actie heeft laten inspireren door de Amerikaanse president Barack Obama.

Taylor verklaarde dat ze werd geïnspireerd door de oproep van de president aan alle Amerikanen om politieke en ideologische verschillen opzij te zetten. "Ik doe deze donatie omdat onze nieuwe president ons heeft uitgedaagd om de barrières die ons scheiden af te breken."

De Hollywoodlegende, die Oscars won voor haar rollen in 'Butterfield 8' en 'Who's afraid of Virginia Woolf', staat bekend om haar liefdadigheidswerk. Ze zet zich al jaren in voor de strijd tegen aids en hiv met haar eigen stichting Elizabeth Taylor Aids Foundation.

05-03-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni overweegt adoptie tweede kind

Carla Bruni overweegt adoptie tweede kind

Om Quelqu'um M'a Dit te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Carla Bruni heeft een nieuwe kinderwens. De Franse first lady wil dolgraag nog een tweede kind en is bereid er eentje te adopteren. Dat heeft ze gezegd in een interview aan het Franse magazine Madame Figaro, dat zaterdag in de winkels ligt. "Moeder ben je voor je hele leven", klinkt het liefkozend.

"Adoptie is misschien wel de meest pure vorm van moederschap. Ik wil dus wel nog een kind maar ik ga geen strijd leveren met de natuur." Het voormalige topmodel heeft met haar ex-man, de Franse hoogleraar filosofie Raphaël Enthoven, één zoon, de zevenjarige Aurélien. De Franse president Nicolas Sarkozy, Bruni's huidige echtgenoot, heeft momenteel twee kinderen uit een eerste huwelijk, en nog een zoon uit een relatie met Cécilia.

05-03-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 op 28 juli in Koning Boudewijnstadion

U2 op 28 juli in Koning Boudewijnstadion

Om With or Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Op dinsdag 28 juli geeft U2 een concert in het Koning Boudewijstadion. Dat meldt althans de website Hotpress.

De data van de 'No Line on the Horizon' tournee worden officieel pas aanstaande maandag bekendgemaakt. Meer info volgt.

05-03-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams in ziekenhuis met hartproblemen

Robin Williams in ziekenhuis met hartproblemen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/robin-williams-2.jpg
Robin Williams in november vorig jaar in Londen bij Prins Harry.

Robin Williams is met hartproblemen opgenomen in een ziekenhuis in Florida. De acteur die vooral bekend staat voor zijn komische rollen ligt volgens sommige bronnen zelfs op intensieve zorgen. Zijn acute hartproblemen verklaren meteen waarom de acteur vier shows heeft afgelast. De 57-jarige Williams is al sinds september vorig jaar op tour met zijn show ''Weapons of Self Destruction''.

05-03-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown getrouwd in huis P. Diddy

Rihanna en Chris Brown getrouwd in huis P. Diddy

Om Chris Brown en Rihanna te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Rihanna en Chris Brown zijn getrouwd in het huis van rapkeizer P. Diddy. Rihanna, die vorige maand nog verrot werd geslagen door haar vriend, ontmoette Brown in Diddy's villa in Miami.

Tranen met tuiten
"Hun weerzien was heel emotioneel, Rihanna weende tranen met tuiten. Chris verontschuldigde zich voor wat hij had aangericht, smeekte om vergeving en vroeg haar in één adem dan ook maar ten huwelijk. Rihanna was in de wolken en biechtte hem op: 'Ik kan niet leven zonder jou'", aldus een bron.

Rihanna aanvaardde Browns huwelijksvoorstel, waarop het koppel prompt een predikant vroeg om het huwelijk te voltrekken.

Nestdrang
Eerder deze week bleek dat de familie van Rihanna zich zorgen maakte over een eventuele verzoening tussen haar en de 19-jarige zanger. Maar de 21-jarige Rihanna sloeg het advies van haar familie in de wind en wil zo gauw mogelijk een gezin stichten met Brown.

Dezelfde bron in het Amerikaanse magazine Star: "Ze wil voor altijd bij hem zijn, meer verlangt ze niet. Voor haar vijfentwintigste wil ze twee kinderen met Brown. Ze gelooft in sprookjes, en ze is ervan overtuigd dat Chris haar droomprins is".

Bewusteloos
Brown en Rihanna zouden nog altijd op het landgoed van Diddy in Miami verblijven. Vandaag wordt de zaak wegens partnergeweld tegen Brown ingeleid in Los Angeles. Op 8 februari sloeg en wurgde hij Rihanna tot ze bewusteloos was. Aanleiding was een woordenwisseling tussen de twee in zijn gehuurde Lamborghini. Rihanna diende geen klacht in tegen haar vriend en weigerde ook mee te werken met de politie die een onderzoek startte tegen de R&B-zanger.

05-03-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ver weg
Ver weg


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jacinda_barrett_16-1024.jpg


Misschien ken je het
gevoel?
Eindeloos
Begrenst
het liefst zou ik het
wegschrijven in het
boek waarvan het
sleuteltje altijd om
mijn hals hing.

Misschien weet je
wat ik bedoel
als ik zeg
dat ik uitwendig
verrek van de
pijn
om die inwendige
stilte die je
bij me achterlaat

als je vertrekt
achter een ronkende
autoruit
een gezicht van ik schrijf je wel

maar toch zou
ik het liefst
huilen
inwendig dan zodat alleen jij me begrijpt

05-03-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
04-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney weinig spraakzaam bij eerste concert

Britney weinig spraakzaam bij eerste concert

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Britney Spears had gisteren weinig interactie met haar publiek tijdens het eerste concert van haar comebacktournee. De zangeres sprak haar fans in de New Orleans Arena alleen aan het einde van haar twee uur durende show toe met de woorden: "Dank je New Orleans. Ik hoop dat jullie nog een fijne avond hebben."
De bijna negentienduizend fans die naar de aftrap van de 'Circus'-tournee van Spears waren gekomen, leken zich echter niets aan te trekken van het spaarzame directe contact met hun idool. Gedurende het hele concert werd de 27-jarige zangeres luid toegejuicht en werd er luidkeels meegezongen.

Eind van roerige periode
Spears sluit met haar concertreeks een roerige periode in haar leven af. Sinds haar vorige tournee vijf jaar geleden trouwde ze met achtergronddanser Kevin Federline, kreeg twee kinderen met hem, scheidde van hem en verloor de voogdij over haar zoontjes. Ook werd ze meerdere malen opgenomen in een afkickkliniek en belandde ze zelfs kort in een psychiatrisch ziekenhuis.

Professioneel
Tijdens haar concert liet de zangeres echter duidelijk zien dat ze zichzelf herpakt heeft. Ze gaf een professionele show weg, waarin ze onder meer een paalsdansact deed en hits vertolkte als 'Baby One More Time' en haar laatste succesnummer 'Womanizer'. Ze begon de show met het titelnummer van haar nieuwe plaat 'Circus' in een kooi die vanaf het dak van de Arena naar beneden kwam.

Londen
De komende twee maanden reist Spears nog met haar 'Circus'-toer door de Verenigde Staten. Nadat ze haar Amerikaanse concertreeks op 2 mei afsluit in Uncasville in Connecticut, reist ze begin juni nog af naar Europa voor acht concerten in Londen.

04-03-2009 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatboy Slim in rehab

Fatboy Slim in rehab

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/fatboy-slim.jpg
Fatboy Slim heeft zich in de ontwenningskliniek laten opnemen om zijn drankverslaving aan te pakken. De dj, echte naam Norman Cook, was van oordeel dat een verblijf in de afkickkliniek de enige manier was om zijn drankprobleem het hoofd te bieden.
Cook maakte nooit een geheim van zijn liefde voor de fles. Ooit stelde hij dat het enige verschil tussen hemzelf en zijn alterega Fatboy Slim "een Hawaiihemd en een fles vodka" was.

Cook is 45 en heeft een zoon met radio-dj Zoe Ball. "Ik raak het maar niet beu om dronken te zijn. Ik heb geprobeerd om nuchter op het podium te staan, maar daar was geen lol aan. Het vereist veel alcohol opdat ik niet zou denken 'wat sta je hier toch met die handdoek boven je hoofd te zwaaien'".

'Praise You' en 'The Rockafeller Skank' zijn de grootste hits van Cook.

04-03-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams annuleert voorstellingen wegens kortademigheid

Robin Williams annuleert voorstellingen wegens kortademigheid

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/robin-williams-1.jpg
Robin Williams heeft vier voorstellingen afgezegd die hij in het kader van zijn eenmansshow 'Weapons of self-destruction' in Florida zou geven. De komiek heeft last van kortademigheid.
Williams laat in een persverklaring weten dat hij op advies van de dokter een weekje rust neemt. De 'Good Will Hunting'-acteur haalt de vier optredens in, maar onduidelijk is nog wanneer.
De 57-jarige Hollywoodster toert met zijn 'Weapons of Self-destruction'-show langs tachtig verschillende steden. Zijn eerstvolgende optreden is maandag in Jacksonville. In het voorjaar is hij te zien op Broadway.

04-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop brengt jazzalbum uit

Iggy Pop brengt jazzalbum uit

Om The Passenger te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Rockicoon Iggy Pop, niet bepaald geroemd om zijn fijnzinnigheid, gaat een album vol jazznummers opnemen. Pop heeft naar eigen zeggen de buik vol van "ongeïnspireerde gitaarmuziek" en laat zich op zijn nieuw album 'Preliminaries' inspireren door Louis Armstrong.
"Het wordt een rustiger album met jazz invloeden. Dat komt omdat ik ziek werd van het luisteren naar idioot schorremorrie met gitaren die strontmuziek uitkramen. Ik luister nu veel naar Louis Armstrong in zijn New Orleans-periode en naar jazz in de traditie van Jelly Roll Morton", verklaart Pop.

04-03-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood staat droog

Ron Wood staat droog

Om Satisfaction te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Ron Wood is naar verluidt in topconditie en is gestopt met drinken. De 61-jarige Stonesgitarist, die al jaren met een drankprobleem kampt en om die reden al meer dan eens op het punt stond uit de band gezet te worden, staat momenteel droog. Dat beweert althans Ian McLagan, keyboardspeler van Woods voormalige band The Faces.

"Ronnie is in goede vorm. Momenteel drinkt hij niet. Hij vindt zijn waardigheid terug, maar het is een strijd. Hij doet echt zijn best", aldus McLagan.

Naar verluidt kreeg Wood van de andere Stones te horen dat hij niet mee kon op een herfsttournee indien hij nog aan de fles is. "De hele band moet een medisch onderzoek ondergaan, anders kunnen ze niet verzekerd worden. Voor de tournee van 2002 en 2003 slaagde Wood niet in de test: hij dronk zeven keer meer alcohol dan de aanbevolen hoeveelheid van drie eenheden per dag. Hij moest toen maandenlang afkicken in een kliniek in Arizona. De vrees is groot dat het deze keer weer die kant opgaat", aldus een bron dicht bij de band.

In augustus vorig jaar liet Wood zich nog opnemen in een afkickkliniek in Engeland. Hij had toen net in zijn Iers buitenverblijf een zuipfestijn van tien dagen gehouden met zijn Russische vriendin van twintig.

04-03-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire heeft relatie met 19-jarige studente

Axel Daeseleire heeft relatie met 19-jarige studente

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/axel-daeseleire.jpg
Axel Daeseleire is sinds enkele maanden samen met de 19-jarige Lise, een studente Lichamelijke Opvoeding-Wiskunde. De 40-jarige acteur bevestigt dat hij een vaste vriendin heeft, maar meer wil hij er niet over kwijt.

Lise had eerder een relatie met dEUS-zanger Tom Barman. Daeseleire zelf vormde in het verleden een koppel met actrice Tania Kloek.

04-03-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Winehouse papt aan met 16-jarig bakvisje

Man Winehouse papt aan met 16-jarig bakvisje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/man-winehouse.jpg
Blake Fielder-Civil.

Blake Fielder-Civil - nog steeds de wettelijke echtgenoot van Amy Winehouse - profiteert duchtig van zijn herwonnen vrijheid. Amper een week in de open lucht had hij nodig om Francesca Morralee, een zestienjarig bakvisje, in zijn netten te strikken. Het meisje woont voorlopig nog bij haar moeder in Essex.

"Fran denkt dat het cool staat om met de man van Amy op te trekken, maar ze vergeet dat ze nog maar zestien jaar is", aldus een bron in de 'Daily Mirror'. "Ze is fel gekant tegen drugs, maar Blake is op dat vlak niet het beste rolmodel natuurlijk."

Dat Francesca stapelverliefd is op haar nieuwste verovering mag blijken uit haar Facebook-profiel. "Ik heb een spannend geheim, ik ben zo blij met mijn jongen", staat er te lezen.

Winehouse zelf is inmiddels weer terug in Londen na een drie maanden durende oplapvakantie op de Caraïben. Het geld is blijkbaar nog niet op, want ze overweegt een opnamestudio en een sauna in haar nieuwe huis te bouwen.

04-03-2009 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC komt niet terug, tickets worden terugbetaald

AC/DC komt niet terug, tickets worden terugbetaald

Om Thunderstruck te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Er komt geen vervangconcert voor het gisteren afgelaste optreden van de Australische rockband AC/DC in het Antwerpse Sportpaleis. Dat maakt de groep bekend op haar website.

De show van gisteren kon niet doorgaan omdat zanger Brian Johnson geveld was door griep. Mensen die tickets hadden voor het concert van gisteren kunnen hun geld terugkrijgen of ruilen voor tickets voor het concert in de Amsterdam Arena op 23 juni

04-03-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse presentator geschorst om bijna- naaktfoto's

Nederlandse presentator geschorst om bijna- naaktfoto's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/arie-boomsma.jpg
Nederland, het land van vrijheid blijheid? Niet dus. Zelfs nog niet gepubliceerde bijna-naaktfoto's zijn al voldoende om een presentator drie maand van het scherm te weren.

Schaars gekleed
Het gaat om foto's van Arie Boomsma, die 'schaars' gekleed zou verschijnen in het tijdschrift 'Linda', de Nederlandse versie van 'Goedele'.

Boomsma is uithangbord van de Evangelische omroep en presenteert op televisie het omstreden programma '40 dagen zonder seks' en het discussieprogramma Ontopic op Nederland 3. Op de radio maakt hij ook 'Dit is de dag' op de Nederlandse Radio 1.

3 maanden schorsing
De Evangelische Omroep heeft nu beslist Boomsma voor drie maand van het scherm te halen. Concreet betekent dat dat het nieuwe seizoen van '40 dagen zonder seks', dat op 17 maart zou starten, uitgesteld wordt en dat voor Ontopic naar een vervanger wordt gezocht.

Zonder overleg
Boomsma had zelf beslist om de fotoshoot te doen, zonder te overleggen van de EO-directie, wat nochtans de afspraak is. "Ik heb op eigen initiatief gehandeld zonder rekening te houden met de consequenties. Ik begrijp en betreur dat deze solo-actie de EO schaadt. Ik kan niet anders dan begrip hebben voor het afwijzende standpunt van de EO-directie. Ik zal deze maanden gebruiken om het vertrouwen van de EO en onze achterban in mij te herstellen. Want ik wil mij ook in de toekomst inzetten voor de EO en in mijn leefomgeving laten zien wat het geloof in Jezus voor mij betekent," zo laat Boomsma weten aan de Nederlandse krant Metro.

Inhoud
"Dit was een solo-actie van Arie die schadelijk is voor de missie van de EO", zegt EO-directeur Arjan Lock aan Metro. "Wij willen het over de binnenkant van mensen hebben, juist in programma's als 40 Dagen Zonder Seks. Het past niet bij de EO dat onze medewerkers opzettelijk schaars gekleed in welk blad dan ook poseren. Omdat dit de missie van de EO schaadt, hebben we met deze schorsing een duidelijk statement willen afgeven.''

04-03-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten

Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/halle-berry.jpg
Deze week lanceert actrice Halle Berry eindelijk haar langverwachte eigen parfum. De sexy foto's van de promotiecampagne beloven alvast veel goeds. De knappe Oscarwinnares trok naar het strand voor een fraaie fotoshoot en het resultaat mag er wezen. Wedden dat haar parfum zal verkopen als zoete broodjes ondanks de crisis?

Coty
Halle Berry is twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de geur. Ze ging in zee met het Franse bedrijf Coty, opgericht in het begin van de vorige eeuw door François Coty en een begrip in de sector. Het parfum moet aan het strand doen denken en het beeld van een vrouw oproepen die natuurlijk sexy, stijlrijk en elegant is. Halle Berry voldoet probleemloos aan die drie criteria.

Afrikaanse toets
"Ik wilde al zo lang mijn eigen parfum", vertelt de actrice over haar parfum 'Halle'. "Voor mijn eigen 'geur' koos ik voor een mix van vijg en mimosa. Daarnaast gaf ik het een Afrikaanse toets mee door er olibanum (de welriekende hars van een wierookboom) aan toe te voegen om het wat te kruiden. Tot slot moet het sandelhout het geheel wat verzachten. Het is een heel sensueel en natuurlijk parfum, dat het buitenleven moet weerspiegelen."

04-03-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleven
Overleven


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris_hilton_10-1024.jpg


Zo blauw als de lucht is

Zo kleurt ook mijn hart.

Klaar en helder

Of even later

Donker, stormachtig, onheilspellend,

... verward.

De wind voert zijn strijd,

Vecht tegen duisternis en regen

Tot later de zon verschijnt

De storm wordt... verleden.

Onvoorspelbaar als het weer

Zo onvoorspelbaar is mijn leven.

De hemel kleurt nu stralend blauw

Ik kan er weer even tegen.

04-03-2009 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (8)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!