Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevinge en Rihanna bezegelen vriendschap met tatoeage

Cara Delevinge en Rihanna bezegelen vriendschap met tatoeage

http://oi41.tinypic.com/2prxnkl.jpg

Er is niets boven een authentieke tatoeage om de vriendschap te bezegelen, zo denken Rihanna (25) en Cara Delevingne (20) althans. De beste vriendinnen gaan zelfs nog een stapje verder door de inkttekening zelf bij elkaar te zetten.


Cara en Rihanna willen duidelijk een stapje verder dan enkel hetzelfde hotelbed delen en elkaar 'liefje' noemen. Met een beetje hulp van legendarische New Yorkse artiest Bang Bang, zal het duo een tatoeage ontwerpen en die op elkaar laten zetten. "De meisjes houden van de idee elkaar een tatoe cadeau te doen", zei een insider aan de celebwebsite Daily Star.

"Riri gaf Bang Bang er zelf eentje vorig jaar. Je kan wel zeggen dat ze een pro is. Bang Bang heeft nu aan Cara geleerd hoe ze het moet doen. Hij heeft zelfs aangeboden om erop toe te zien hoe de meisjes elkaar met inkt bewerken."

Hebreeuws teken
De meisjes willen elk een Hebreeuws teken laten zetten. "Net zoals Harry Styles en David Beckham. Dat is in de mode en veel gemakkelijker dan bijvoorbeeld een foto." Toen Cara en Riri onlangs naar New York trokken, zette Cara haar eerste tatoeage, namelijk een leeuw op haar wijsvinger.

Riri heeft Cara blijkbaar kunnen overtuigen om er nog eentje te zetten en wel één om hun intense vriendschap te bezegelen.

05-06-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Doutzen Kroes heeft mooiste billen in string"

"Doutzen Kroes heeft mooiste billen in string"

http://oi40.tinypic.com/1y7fi8.jpg

De perfecte billen in een string behoren toe aan Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Bovendien wint het mini-onderbroekje aan populariteit bij onze noorderburen. Dit blijkt uit onderzoek van beautyplatform Style Today.


Volgens het platform wint de string alsmaar meer aan populariteit. Voor het onderzoek werden ruim 1205 Nederlandse vrouwen ondervraagd. 25 procent van de ondervraagden noemt zich fan terwijl 15 procent liever de hipster draagt, een kledingstuk waarbij de billen grotendeels worden bedekt. Niet alleen vrouwen mochten deelnemen aan het onderzoek, ook 983 mannen stelden zich kandidaat. Van de mannen ziet ruim 22 procent vrouwen liever in een string.

"Mooiste billen in string"
De prijs voor wie de mooiste billen heeft in string, ging naar het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Het is niet de eerste keer dat de schoonheid een prijs in ontvangst mag nemen. Onlangs werd ze benoemd tot 'Mooiste model van Nederland'. Wie het rijtje van de mooiste billen in string mag afmaken zijn Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau.

05-06-2013 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Michael Jackson overleeft zelfmoordpoging

Dochter Michael Jackson overleeft zelfmoordpoging

http://oi41.tinypic.com/52zx28.jpg

Paris Jackson is met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een zelfmoordpoging. Volgens TMZ werd de tienerster met een ambulance opgehaald bij het huis van haar oma in Calabasas in Californië. Ze is met snijwonden in haar pols naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, maar maakt het naar omstandigheden goed.


Het alarmtelefoontje kwam om half twee 's nachts binnen bij 911. De 15-jarige dochter van Michael Jackson had gisteravond al cryptische tweets gepost. "Ik vraag me af waarom tranen zout zijn", twitterde ze. Of nog: "Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay."

Haar biologische moeder Debbie Rowe bevestigde intussen dat haar dochter geprobeerd heeft een einde aan haar leven te maken. "Ze heeft veel aan haar hoofd de laatste tijd", is het enige wat ze kwijt wil.

"Niet eerste keer"
"We stellen de warme belangstelling voor Paris zeer op prijs, maar willen ook de privacy van de familie respecteren", reageerde haar advocaat. Volgens een anonieme bron is het niet de eerste keer dat Paris in haar pols heeft gesneden.

'Entertainment Tonight' voegt er nog aan toe dat Paris in alle staten was omdat ze niet naar het concert van Marilyn Manson mocht. De rocker treedt donderdag op met Alice Cooper.

Paris' vader Michael overleed op 25 juni 2009. De popster stierf aan een dodelijke dosis propofol, een anesthesiemiddel.

05-06-2013 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten (42) wordt opnieuw papa

Hans Otten (42) wordt opnieuw papa

http://oi40.tinypic.com/2rqoh8h.jpg

Hans Otten wordt begin november opnieuw vader. Dat bevestigt de mediafiguur vandaag zelf in de krant Het Laatste Nieuws.


Otten is samen met echtgenote Colette Van Remortel, met wie hij een jaar geleden in het huwelijksbootje stapte, in de wolken met het babynieuws.

"We zijn buiten de gevarenzone, dus ik wil met veel plezier bevestigen dat we opnieuw een kind verwachten", sprak Otten die momenteel werkt voor het productiehuis Eyeworks. "De zwangerschap verloopt voorspoedig en uiteraard zijn we heel erg blij."

Voor Colette is het haar eerste kindje. Hans heeft al twee kinderen met zijn ex Kristl Strubbe, Estée (13) en Merlijn (10).

Daarnaast heeft hij volgens Dag Allemaal ook een buitenechtelijk kind. Otten is al negen jaar samen met de 33-jarige Colette.

05-06-2013 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
04-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner 'missmaker' Ignace Crombé: "Gelukkiger met grotere borsten"

Partner 'missmaker' Ignace Crombé: "Gelukkiger met grotere borsten"

http://oi44.tinypic.com/j0iu6v.jpg

Trisha, de 30-jarige zangeres en vriendin van de 56-jarige zelfverklaarde 'missmaker' Ignace Crombé, staat deze week in badpak op de cover van Story. Een jaar geleden schonk ze Crombé een dochter en bij Story vonden ze dat voldoende reden om haar in badpak op het strand van Blankenberge te droppen voor een fotoshoot. In het begeleidende gesprek onthult Trisha dat ze haar neus niet zou ophalen voor wat plastische chirurgie. Ignace is zelfs bereid daarvoor in de buidel te tasten.


"Momenteel ben ik nog niet toe aan plastische chirurgie, maar ik heb daar zeker geen problemen mee. Missschien laat ik ooit een ooglidcorrectie doen. Mijn oogleden beginnen nu al een klein beetje te hangen", onthult Trisha. Maar de reporter van Story heeft zijn huiswerk gemaakt en weet dat ze een vollere boezem zou willen.

Geen zotte kosten
Trisha bevestigt: "Ooit wil ik een borstvergroting laten doen. Twee maten meer, dat zou me écht gelukkiger maken. Een vollere boezem is gewoon mooier. En Ignace zou er ook niets op tegen hebben. Maar voorlopig houdt de kostprijs me tegen. Ook al is het een cadeau van Ignace, ik wil niet dat hij daar zo veel geld aan uitgeeeft".

04-06-2013 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezelle zus Minogue wil nog een kindje

Vrijgezelle zus Minogue wil nog een kindje

http://oi39.tinypic.com/2nkqcci.jpg

Dannii Minogue heeft onthuld dat ze graag een tweede kindje wil. De vrijgezelle moeder weet alleen niet hoe ze dat aan moet pakken. "Ik kan niet gewoon met mijn vingers knippen om het te laten gebeuren. Ik blijf me maar afvragen hoe ik dit in hemelsnaam moet doen", vertelt ze in het Britse blad Grazia.


De zangeres heeft met haar ex Kris Smith een zoontje, Ethan. Nu hij wat ouder wordt, groeit het verlangen naar nog een baby. "Sinds Ethan twee jaar is en de meest schattige dingen begint te doen, denk ik steeds vaker dat ik er nog een wil", vertelt de 41-jarige zangeres.

Na de breuk met Kris vorig jaar, gaf Dannii aan dat ze het niet altijd makkelijk heeft als alleenstaande moeder. "Sommige dagen gaan goed en andere niet. Ik zal ermee om moeten leren gaan", vertelde ze toen.

Dannii had vier jaar lang een relatie met hem. Daarna had ze nog een kortstondige geheime affaire met voormalig collegajurylid Simon Cowell.

04-06-2013 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction geweigerd in Londense club

One Direction geweigerd in Londense club

http://oi41.tinypic.com/2z5iwyr.jpg

De Britse boysband One Direction is geweigerd in een Londense club. Blijkbaar hadden de jongemannen niet de gepaste kleding aan. Bekend of niet, Harry Styles en co mochten er dus niet in.


De Franse clubbaas was niet gecharmeerd van de spijkerbroeken en sportschoenen die de mannen droegen. "Weet je wel wie deze jongens zijn?!", heeft de boysbandmanager volgens de krant New York Post uitgeroepen. Waarop de portier van club Hertford Street naar de straat wees en antwoordde: "I know who they are, and they are only going in one direction! That way!"

Een woordvoerder van de band ontkent dat Harry Styles en de overige bandleden niet welkom waren.

04-06-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: "Dat kind is niet van mij!"

Justin Bieber: "Dat kind is niet van mij!"

http://oi40.tinypic.com/5e5pn4.jpg

Justin Bieber heeft de geruchten de kop ingedrukt dat hij de vader zou zijn van een "Europees" kind. Amerikaanse kranten berichtten eerder dat The Bieb een kind had verwekt en dat hij zijn verantwoordelijkheden zou ontlopen. Bieber toert veel liever in snelle auto's op zijn landgoed in Californië.

Justin, die er net oud genoeg uitziet om te weten dat hij zich moet insmeren met zonnecrème als de zon schijnt, laat staan om vader te zijn van een kind, onderdrukte de geruchten van een vaderschap op Twitter. "Dat kind is niet van mij." Dat is dan geregeld zeker?

04-06-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus in niemendalletje om nieuw nummer te promoten

Miley Cyrus in niemendalletje om nieuw nummer te promoten

http://oi39.tinypic.com/28nhoj.jpg

Miley Cyrus (20 jaar) probeert een muzikale comeback te maken met haar nieuwste single 'We Can't Stop'. Daarom haalt de jonge zangeres alles uit de kast om de aandacht te trekken. Zo poseerde ze voor de cover van haar single in een veel te klein badpak dat weinig aan de verbeelding overlaat.


Het lijkt erop dat de zangeres zich inspireren door Borat, het personage van de komiek Sacha Baron Cohen die dol is op de mankini. Haar boezem is in het beeld nauwelijks bedekt door twee dunne lapjes stof, wat haar vele tattoo's onthult.

Mike-WiLL Made-it is de producer van 'We Can't Stop', het nummer zal volgende week maandag in Los Angeles voor het eerst te horen zijn. Miley had eerder al verteld dat ze erg opgewonden door over dit album, het is haar eerste plaat die ze bij haar nieuwe maatschappij RCA Records maakte. Miley: "Ik ben erg gegroeid als zangeres en songwriter. Ik kan echt mezelf zijn. Het resultaat van de samenwerking met Mike-WiLL is perfect."


04-06-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Collega's 'Zone Stad' eisten dat Guy Van Sande opstapte"

"Collega's 'Zone Stad' eisten dat Guy Van Sande opstapte"

http://oi41.tinypic.com/2qusok9.jpg

Hij kwam te laat of hij kwam helemaal niet of in bedenkelijke toestand naar de opnameset. Zijn collega's hadden genoeg van zijn woedeuitbarstingen. Acteur Guy Van Sande werd niet zomaar uit de VTM-reeks 'Zone Stad' geschreven, zo vernam Het Laatste Nieuws bij medewerkers van de serie.


"Veel collega's wilden niet langer met hem samenwerken. Ze waren het beu om het slachtoffer te zijn van zijn grillen. Nu eens daagde hij niet op, dan weer was hij zo furieus op de set dat het niet meer werkbaar was", klinkt het. Story suggereert dat Van Sande onder invloed van drugs op de set verscheen.

Boycot
Al jaren klagen medewerkers over het gedrag van Van Sande. Enkelen stapten vorig jaar zelfs naar de bazen met de melding dat ze niet meer wilden samenwerken met hem.

Van Sande speelde acht seizoenen lang hoofdinspecteur Tom Segers in 'Zone Stad'. Het staat nog niet vast of er een negende seizoen komt.

04-06-2013 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt wil dat Beckham zijn kids leert voetballen

Brad Pitt wil dat Beckham zijn kids leert voetballen

http://oi44.tinypic.com/f04vvm.jpg

Acteur, restauranthouder, mede-eigenaar van een voetbalclub, enzovoort. Sinds David Beckham (38) gestopt is als voetballer, vliegen de nieuwe jobaanbiedingen hem rond de oren. Zelfs Brad Pitt (49) zou hem in dienst willen nemen, als voetbaltrainer voor zijn kinderen.


"Ik wil echt dat hij mijn kinderen leert voetballen", aldus Brad Pitt in een interview op de wereldpremière van zijn nieuwe film 'World War Z' in Londen. Geen makkelijk klusje voor Beckham, want Brad en verloofde Angelina Jolie hebben samen zes kinderen: Maddox (11), Pax (9), Zahara (8), Shiloh (6) en tweeling Knox en Vivienne (4).

Eerder kreeg Beckham al het aanbod van Tom Cruise om hem te lanceren als acteur, iets waar Brad Pitt volledig achter staat. "Hij heeft wat je nodig hebt om het te maken in Hollywood", klinkt het bij Brad.

Ook Hollywood-producer Harvey Weinstein is overtuigd van de mogelijkheden van Beckham. "Ik heb David nog maar een paar keer ontmoet, maar elke keer vind ik zijn talenten indrukwekkender. Ik ben een echte fan. Ik denk dat hij alles kan doen wat hij wil in de televisie- en filmwereld." Wij zijn alvast benieuwd!

03-06-2013 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren in actie tegen luidruchtige Justin Bieber

Buren in actie tegen luidruchtige Justin Bieber

http://oi39.tinypic.com/2qnbp5w.jpg

De buren van Justin Bieber hebben genoeg van het gedrag van de zanger, maar de vereniging van huiseigenaren doet te weinig vinden ze. Daarom hebben ze besloten om geen huur meer te betalen, totdat Justin op de vingers wordt getikt, dat meldt entertainmentsite TMZ.


Volgens de buren moet Justin nog eens goed gewezen worden op de regels die in de buurt gelden. Bronnen melden dat de Canadese tienerster geluidoverlast veroorzaakt en roekeloos rijdt.

Justin zorgt al langere tijd voor veel onrust in zijn buurt. Vorige maand belden een aantal buren de politie omdat hij hard door de buurt reed terwijl er kinderen op straat speelden. Eind maart ging hij bijna met een buurman op de vuist, nadat die had geklaagd over geluidsoverlast door de Ferrari van de 19-jarige zanger.

03-06-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake heeft geen haast om papa te worden

Justin Timberlake heeft geen haast om papa te worden

http://oi41.tinypic.com/2wd5850.jpg

Hoewel Justin Timberlake (32) met Jessica Biel (31) zijn ideale vrouw gevonden heeft, is het koppel niet van plan om snel aan kinderen te beginnen. Dat wil niet zeggen dat de zanger/acteur nooit papa zal worden, maar voorlopig vindt hij het nog te vroeg.


"Ik ben helemaal niet tegen het idee van een kind, maar ik wil er nog even mee wachten", zo vertelde hij aan Now Magazine.Justin is heel gelukkig met Jessica en de twee willen volop genieten van hun tijd samen.

De acteur is ook vol lof over zijn vrouw: "Ze heeft stabiliteit in mijn leven gebracht en geeft me innerlijke kracht. We hebben heel goede gesprekken en we kunnen over alles praten. Het is heel mooi om zo close met iemand te zijn", aldus Justin.

Toch zullen ze hun liefde voorlopig dus nog niet bezegelen met een baby.  De 32-jarige zanger en de 31-jarige actrice hebben dan ook erg drukke carrières. "We laten het aan het lot over", besluit Justin.

03-06-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna en Channing Tatum verwelkomen kindje

Jenna en Channing Tatum verwelkomen kindje

http://oi44.tinypic.com/2nv4gg3.jpg

Acteur Channing Tatum (33) is voor de eerste keer papa geworden. Zijn vrouw Jenna Dewan (32) is donderdag in Londen bevallen, zo meldt Us Weekly. Het geslacht en de naam van het kindje zijn nog niet bekend.


Channing Tatum kondigde in december aan dat zijn echtgenote Jenna Dewan-Tatum, bekend van de tv-serie American Horror Story, in verwachting was. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van 'Step Up' in 2006 en trouwde in juli 2009.

Tijdens de zwangerschap bleven beide ouders druk aan het werk. "We gaan onze baby in Londen krijgen terwijl ik daar aan het filmen ben. En ook daarna zal ik blijven werken", aldus Tatum in een interview.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat Channing en zijn vrouw geen tijd zullen hebben voor hun kleintje. "De baby zal op de eerste plaats komen", aldus een bron aan Us Weekly. "Channing wordt zeker een toegewijde papa en zal alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Jenna het juiste evenwicht vindt."

03-06-2013 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas: "Geen keelkanker door roken of drinken, wel door orale seks"

Michael Douglas: "Geen keelkanker door roken of drinken, wel door orale seks"

http://oi42.tinypic.com/ezepnc.jpg

Michael Douglas, die momenteel bewierookt wordt voor zijn rol als Liberace in 'Behind the Candelabra', zegt dat de oorzaak van de keelkanker die hem trof cunnilingus was. Dat zorgde ervoor dat zijn keel besmet raakte met een infectie van HPV (humaan papillomavirus) die de tumor zo groot als een walnoot veroorzaakte.


Zelf dacht Douglas dat de keelkanker een gevolg was van het roken of drinken. Maar in een wel erg openhartig interview met 'The Guardian' stelt de 68-jarige acteur dat hij recent leerde dat HPV de reden van de keelkanker was. "Zonder verder in detail te treden komt deze HPV-infectie van orale seks." Voordat de kanker ontdekt werd, kampte Douglas met tandpijn en infecties waarvoor de dokters geen verklaring hadden. Bij de diagnose drie jaar geleden vreesde hij het ergste, liet hij weten in de Britse krant.

"Negen maanden lang vonden ze helemaal niets. En ik maar klagen over pijn. Tot ze me plots zeiden dat ik al in stadium vier zat. Het slechte nieuws rond mijn zoon Cameron (die met een drugsverslaving kampt en een celstraf uitzit, nvdr) en de ziekte van mijn vrouw Catherina Zeta-Jones (die kampt met een bipolaire stoornis, nvdr) bezorgde me stress en ik heb altijd geloofd dat dat mijn ziekte heeft aangewakkerd", aldus Douglas. "Maar nu blijkt de oorzaak dus een seksueel overdraagbare ziekte te zijn. En die oorzaak bleek ook de beste remedie ertegen te zijn."

Douglas verloor twintig kilogram tijdens een chemobehandeling die acht maanden duurde. "Ik kreeg zoveel chemo te verwerken dat ik ook al mijn goeie dingen verloor", vertelt hij. "Het maakte me erg zwak." Nu hij sinds twee jaar verlost is van de ziekte, stelt Douglas dat het spelen van Liberace -die aan aids gestorven is- een echt geschenk was. "Ik keek er geweldig naar uit. Na zo'n lange tijd ziek geweest te zijn, vreesde ik voor mijn carrière. Als er dan zo'n rol plots komt, kan je niet anders dan daar eeuwig dankbaar voor zijn."

03-06-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie opnieuw op rode loper na borstamputatie

Angelina Jolie opnieuw op rode loper na borstamputatie

http://oi40.tinypic.com/28bs30p.jpg

Angelina Jolie is vandaag voor het eerst na haar operatie weer op een filmpremière geweest. Ze vergezelde haar echtgenoot Brad Pitt tijdens de première van zijn film 'World War Z' in Londen.

De 37-jarige actrice onthulde op 14 mei in een artikel in de Amerikaanse krant The New York Times dat ze in februari een dubbele borstamputatie had ondergaan.

Pitt liet vlak na het verschijnen van het artikel weten zijn vrouw te steunen. "Ik heb de beslissing van dichtbij meegemaakt. En ik vind de keuze van Angie, en die van veel andere vrouwen die hetzelfde meemaken, absoluut heldhaftig. Alles wat ik voor haar wil is een lang en gezond leven, met mijzelf en de kinderen."

03-06-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penélope Cruz wordt oudste Bondgirl ooit

Penélope Cruz wordt oudste Bondgirl ooit

http://oi44.tinypic.com/2wrkrw7.jpg

Penélope Cruz wordt de Bondgirl in de volgende James Bond-film. Dat meldt The Sun, die opmerkt dat de Spaanse actrice (39) de oudste Bondgirl ooit wordt.


Penélope is zwanger van haar tweede kind met haar man, acteur Javier Bardem. De opnamen van de nieuwe Bond-film zouden volgend jaar beginnen, nadat de actrice 40 is geworden. De oudste Bondgirl was tot nu toe Honor Blackman, die op haar 39e Pussy Galore speelde in Goldfinger.

Daniel Craig zei vorig jaar dat hij Rihanna graag tegenover zich zou willen zien als Bondgirl. Hij verkoos de zangeres boven haar collega Beyoncé, omdat Rihanna volgens hem "ondeugender" is.

03-06-2013 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen-gitarist May bij protest tegen slachting dassen

Queen-gitarist May bij protest tegen slachting dassen

http://oi39.tinypic.com/2egcprq.jpg

Queen-gitarist Brian May heeft in Londen deelgenomen aan een demonstratie tegen het plan van de Engelse regering om dassen te slachten. Veel beschilderde dierenliefhebbers woonden het protest bij, al leken hun zwart-witte gezichten gezichten eerder te passen bij leden van Kiss dan bij Queen.


Brian liep met de demonstranten mee door het centrum van Londen, omdat hij wil dat de regering stopt met haar plan om de dassen af te maken om de verspreiding van veeziekte tegen te gaan. "Er zullen duizenden dassen worden geslacht. Wij geloven niet dat het werkt. En we vinden het niet humaan. Vaccinatie is een betere optie", vertelt de Queen-gitarist aan BBC.

Later bracht Brian een petitie tegen de slachting van de zwart-witte dieren naar het kantoor van de Engelse premier David Cameron.

01-06-2013 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Document bewijst dat Fabiola nog steeds eigenaar is van Spaanse villa

Document bewijst dat Fabiola nog steeds eigenaar is van Spaanse villa

http://oi42.tinypic.com/2qao2ro.jpg

Volgens het grondregister van Motril 1, is de Villa Astrida, het vakantieverblijf van koning Boudewijn en koningin Fabiola in het Spaanse Motril, nog steeds eigendom van koningin Fabiola. Dat schrijven de kranten van de Supressegroep.


Volgens het koninklijk paleis heeft koningin Fabiola haar Spaanse bezittingen aan een fonds van openbaar nut gegeven. Maar uit het grondregister van het Spaanse Motril 1 blijkt volgens de Supresse-kranten dat de Villa Astrida nog steeds op naam staat van koningin Fabiola. Er staat nergens vermeld dat de villa is overgdragen naar een openbaar fonds.

Dus ofwel heeft koningin Fabiola de villa niet aan het openbaar fonds overgedragen en is ze nog steeds eigenaar van de vakantievilla, ofwel wordt in het grondregister geen melding gemaakt van een overdracht aan het fonds en wordt Fabiola nog vernoemd als eigenaar omdat ze het vruchtgebruik erop heeft behouden.

01-06-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine jongens worden groot: herkent u deze ster?

Kleine jongens worden groot: herkent u deze ster?

http://oi42.tinypic.com/a2ar0m.jpg

Vandaag stak deze jaarboekfoto van een bekend gezicht de kop op. De inmiddels 32-jarige muzikant was hier amper 14 jaar oud. Hij nam in 1995 deel aan de Memphis Commercial Appeal Spelling en werd volgens de organisatoren geëlimineerd omdat hij het woord 'wharf' niet correct kon spellen. Het onderschrift onder de foto geeft verder ook prijs dat Justin Timberlake als tiener best zijn mannetje kon staan op het basketbalveld en dat hij president was van een clubje op school.

01-06-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!