Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dove peuter Basil pakt studio 'Vanthilt on Tour' in

Dove peuter Basil pakt studio 'Vanthilt on Tour' in

http://oi41.tinypic.com/2hi2ts7.jpg

Hilariteit in de studio van 'Vanthilt on Tour' vanavond op Eén. De kleine Basil, amper drie en doof geboren, kwam er met zijn ouders aan gastheer Marcel Vanthilt uitleggen hoe het er in zijn klasje precies aan toegaat met zijn eigen tolk Vlaamse gebarentaal. Een primeur in Vlaanderen. Maar Basil had andere plannen en nam doodleuk de show van Vanthilt over. Ook acteur Tom Van Dyck en gezondheidscoach Sonja Kimpen deden vrolijk mee met de geboren, nog piepjonge entertainer.

28-06-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Carell: "Mijn kinderen vinden dat ik de normaalste job ter wereld heb"

Steve Carell: "Mijn kinderen vinden dat ik de normaalste job ter wereld heb"

http://oi44.tinypic.com/zbo6b.jpg

Handtekeningen uitdelen, rode lopers afschuimen, overal aangesproken worden, prestigieuze prijzen in ontvangst nemen, ... en toch vinden de kinderen van Steve Carell dat hun vader de normaalste job ter wereld heeft. "Wat ik doe is voor hen gewoon een job. Ze geven er niet al te veel om en ze voelen zichzelf er ook niet belangrijker door. Dit is gewoon wat paps doet, no big deal."


'Despicable Me 2' draait vanaf 26 juni in de Belgische bioscoopzalen.

De Vlaamse stemmencast voor 'Verschrikkelijke Ikke 2' bestaat uit Koen Van Impe (Gru), Tine Embrechts (Lucy), Margot Scheers (Agnes), Manou Kersting (Eduardo), Aline Goffin (Margo), Walter Baele (Silas), Hubert Damen (Dr. Nefario), Kaatje Verbruggen (Edith), Isabelle Van Hecke (Shannon), Frank Hoelen (Floyd), Katrien De Becker (Jillian) en Ian Thomas Hoelen (Antonio).

28-06-2013 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse stalker beschuldigt broer Ilse De Meulemeester van chantage

Nederlandse stalker beschuldigt broer Ilse De Meulemeester van chantage

http://oi43.tinypic.com/334qjvp.jpg

De Nederlandse zakenman Jacobus Perdaems, die vorige week wegens stalking een contactverbod met Ilse De Meulemeester kreeg opgelegd, zegt dat hij afgeperst wordt door Luc De Meulemeester, de broer van de ex-miss België. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.


"Toen Luc in de gaten kreeg dat zijn zus een steenrijke man aan de haak had geslagen, zou hij zich hebben opgedrongen. Volgens het politieverhoor dat in het bezit is van onze krant, beschikte hij over gevoelige informatie over Perdaems. De Nederlandse zakenman zou daarop noodgedwongen een Jeep voor Luc hebben gekocht en hem maandelijks financieel hebben onderhouden", aldus de website van de krant.  

Contactverbod
De Antwerpse politie pakte vorige week donderdag Perdaems (54) op. De steenrijke Nederlander passeerde keer op keer langs het restaurant waar de ex-miss zat te dineren. De onderzoeksrechter liet de zakenman vrij, maar hij mag niet meer in haar omgeving komen.

"Ze moet me nog veel geld"
Tegenover de politie gaf hij toe dat hij de ex-miss stalkt. "Niet omdat ik verliefd ben, wel omdat ze mij nog veel geld moet", verklaarde Perdaems. Iets wat de broer van De Meulemeester formeel ontkent.

Dure halsketting
Jacobus P. bezit heel wat panden in Antwerpen en leerde Ilse De Meulemeester vorig jaar kennen op de 'Eccentric'-beurs. Daar zou hij verliefd zijn geworden op haar. Hij zou haar onder andere een dure halsketting hebben cadeau gedaan, al doet Luc De Meulemeester dat af als "een 'deal' met de juwelier op die beurs".

Vorige maand zou Perdaems Ilse De Meulemeester twee keer hebben aangereden terwijl ze met haar zoontje in de wagen zat. Daarop werd hij opgepakt en nadien weer vrijgelaten.

27-06-2013 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
26-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspelers 'Star Wars' moeten op dieet

Hoofdrolspelers 'Star Wars' moeten op dieet

http://oi44.tinypic.com/2vwd4yd.jpg

Carrie Fisher en Mark Hamill moeten overtollige kilo's wegwerken voor hun comeback, zodat ze er weer uitzien zoals in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De producers van 'Star Wars VII', verwacht in de zomer van 2015, willen dat Hamill (61) en Fisher (56) zo goed mogelijk lijken op de Luke Skywalker en Prinses Leia die ze 36 jaar geleden neerzetten.


De twee krijgen daartoe een persoonlijke diëtist en een fitnesstrainer toegewezen. Eind dit jaar beginnen de opnames voor 'Star Wars VII'. Harrison Ford, die Han Solo speelt en ook terugkeert in de nieuwe film, hoeft niet op dieet.

Hamburger met friet
Vooral Hamill zal zijn leefgewoontes drastisch moeten aanpassen. Vorige maand nog werd hij gefotografeerd met in zijn handen een zak met een hamburger en frieten, terwijl hij in een vuilbak scharrelde op zoek naar een sigarettenpeuk.

Bipolaire stoornis
Fisher werd in februari nog in een ziekenhuis opgenomen wegens haar bipolaire stoornis. Tijdens een cruise, waar ze als special guest was uitgenodigd, verloor ze de pedalen terwijl ze aan het optreden was en haar hond op het podium zijn gevoeg deed. Sindsdien is haar medicatie bijgesteld en maakt ze het "uitzonderlijk goed".

De nieuwe 'Star Wars' wordt geregisseerd door J.J. Abrams. Vanaf 2015 mogen de fans om het andere jaar een nieuwe 'Star Wars'-film verwachten. Voor het einde van dit decennium komen er dus nog zeker drie nieuwe 'Star Wars'-prenten.

Disney plant ook om tussendoor films te maken "die afgeleid zijn van dat universum", spin-offs met andere woorden. Die zouden dan in 2016 en 2018 uitkomen. Disney wil duidelijk snel veel geld verdienen met productiebedrijf Lucasfilm, waarvoor het vorig jaar 3 miljard euro betaalde.

26-06-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Jackson wilde dood na ruzies met oma"

"Paris Jackson wilde dood na ruzies met oma"

http://oi41.tinypic.com/52nvyh.jpg

Tanay Jackson beweert dat haar nichtje Paris Jackson zichzelf van het leven wilde beroven, omdat ze het verschrikkelijk vond om bij haar oma te wonen. Ze vertelt dat ze de wanhoopsdaad deed na ruzies met Katherine Jackson over haar strenge regels, zo meldt de Britse tabloid The Sun.


Sinds de dood van Michael heeft de 83-jarige Katherine Jackson de voogdij over de kinderen, maar Paris zou ongelukkig zijn bij haar grootmoeder. Ze is een getuige van Jehova en dat zou voor spanningen zorgen tussen de twee. "Paris was niet gelukkig bij haar oma en had veel stress. Er zijn regels in haar huis waar niet iedereen zich aan wil houden. Ik begrijp haar kwelling, ik weet hoe het eraan toegaat in de familie', vertelt Tanay.

De rechter bepaalde gisteren dat er voorlopig niets verandert en dat Paris, Prince en Blanket bij Katherine blijven wonen. Paris verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. Een bron meldde eerder aan de entertainmentsite RadarOnline dat ze nog een lange weg te gaan heeft, maar dat het goede nieuws is dat ze hulp krijgt.

26-06-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Beyoncé klaagt Britse krant aan wegens laster

Vader Beyoncé klaagt Britse krant aan wegens laster

http://oi39.tinypic.com/6z7s5z.jpg

De vader van Beyoncé klaagt de Britse tabloid The Sun aan, omdat de krantzijn relatie met zijn dochter op een onjuiste manier zou hebben weergegeven. "Mijn dochters en mijn familie betekenen alles voor me. De onwaarheden in het lasterlijke artikel van The Sun hebben mij schade berokkend", vertelt hij aan de entertainmentsite E! Online.


"The Sun moet net als alle andere kranten een bepaalde journalistieke integriteit hanteren. De krant heeft de grens overschreden door achter mijn familie aan te gaan. De betrokkenen moeten zich verantwoorden voor de rechter voor de leugens die ze hebben verspreid. Dit gebeurt te vaak bij te veel mensen en het is gewoon oneerlijk", aldus Mathew Knowles.

De vader van Beyoncé klaagt The Sun aan wegens laster en contractbreuk. Het is niet bekend hoeveel geld hij eist.

26-06-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom noemden Kim en Kanye dochter toch 'North'

Daarom noemden Kim en Kanye dochter toch 'North'

http://oi41.tinypic.com/rhr0jr.jpg

Het duurde even voor ze definitief beslist hadden, maar uiteindelijk bedachten Kim Kardashian en Kanye West hun dochter met de ongewone naam 'North'. En dit is waarom.


"North betekent de hoogste macht, zo legde Kim het uit, en voor haar en Kanye is North nu het allerhoogste. Dat vond ik zo lief", verdedigde Kris Jenner de ongewone keuze.

"Ik ben pro-North! Ik ben dol op de naam, echt. Ok, het is 'North West', maar zo word je nu eenmaal niet aangesproken. Iedereen noemt je bij je voornaam, zo gaat dat."

Kleine roddelvogeltjes fluisterden al dat 'North' vooral een idee van Kanye was en niet zozeer van Kim (zou Kaidence Donda toch haar voorkeur gehad hebben?).  Enkele maanden voordien lachte ze de suggestie 'North' nog weg in een talkshow.

26-06-2013 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna vraagt contactverbod voor stalker

Rihanna vraagt contactverbod voor stalker

http://oi41.tinypic.com/2hhoy84.jpg

Een fan van Rihanna die onlangs op het dak van de superster liep om een glimp van zijn idool op te vangen, mag de komende tijd niet in de buurt komen van de zangeres. Ze heeft haar advocaten de opdracht gegeven om een contactverbod voor de stalker aan te vragen.


Volgens de entertainmentsite TMZ heeft de rechter besloten dat Robert Melanson voorlopig 100 meter uit de buurt van Rihanna moet blijven. Ook mag hij niet in de buurt van haar huis komen, of bij het hotel waar de zangeres verblijft. RiRi zou in de aanklacht hebben aangegeven dat ze zich niet veilig voelt vanwege het onstabiele gedrag van Melanson.

Nadat de doorgedraaide fan was opgepakt door de politie, werd hij op een psychiatrische afdeling geplaatst. Maar daar werd hij twee dagen later weer vrijgelaten. De website meldt ook dat Rihanna op 10 juli zal proberen om een permanent contactverbod af te dwingen.

26-06-2013 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Wiig over Belgische schurken en haar nieuwe rol in 'Despicable Me 2'

Kristen Wiig over Belgische schurken en haar nieuwe rol in 'Despicable Me 2'

http://oi40.tinypic.com/vwvl92.jpg

Kristen Wiig heeft, drie jaar na haar stemmenwerk voor Miss Hattie in 'Despicable Me', opnieuw een rol te pakken gekregen in de sequel van de immens populaire animatiefilm. De Amerikaanse comediénne mocht de stem inspreken van het gloednieuwe personage Lucy, een spionne die samen met Gru (Steve Carell) een verschrikkelijk slechte schurk te pakken probeert te krijgen. Ik ontmoette de actrice in Los Angeles om er over haar nieuwste film te praten.


'Despicable Me 2' draait vanaf 26 juni in de Belgische bioscoopzalen.

De Vlaamse stemmencast voor 'Verschrikkelijke Ikke 2' bestaat uit Koen Van Impe (Gru), Tine Embrechts (Lucy), Margot Scheers (Agnes), Manou Kersting (Eduardo), Aline Goffin (Margo), Walter Baele (Silas), Hubert Damen (Dr. Nefario), Kaatje Verbruggen (Edith), Isabelle Van Hecke (Shannon), Frank Hoelen (Floyd), Katrien De Becker (Jillian) en Ian Thomas Hoelen (Antonio).

26-06-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh:

Posh: "David zou de nieuwe James Bond moeten worden"

http://oi40.tinypic.com/mhetyo.jpg

David Beckham is de ideale man om de rol van James Bond te vertolken. Dat vindt althans zijn vrouw Victoria. De oud-Spice Girl vindt dat haar man Daniel Craig zou moeten opvolgen als die besluit te stoppen als 007.


Volgens The Sun zou Beckham, die samen met zijn vrouw werd geïnterviewd, de woorden van Victoria meteen hebben genuanceerd. "Ik denk niet dat ik plannen heb om acteur te worden. Ik weet niet of ik er goed in zou zijn", zei hij.

Maar daar denkt zijn vrouw duidelijk anders over. "Ik denk net dat je een heel goede acteur zou zijn", vervolgde Victoria onmiddellijk. "Je zou James Bond moeten worden. Je zou een goede James Bond zijn!"

Eerder kreeg Beckham al het aanbod van Tom Cruise om hem te lanceren als acteur, iets waar Brad Pitt volledig achter staat. "Hij heeft wat je nodig hebt om het te maken in Hollywood", klonk het onlangs nog bij Brad. We zijn alvast benieuwd wat er van zal komen...

26-06-2013 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West keert na eerste flop terug naar modewereld

Kanye West keert na eerste flop terug naar modewereld

http://oi42.tinypic.com/1rfb4j.jpg

Rapper Kanye West heeft bekend dat hij zich na zijn twee eerste geflopte modecollecties zich aan een comeback in de modewereld gaat wagen.

De modecritici waren niet mals over de twee catwalkshows die hij op de modeweejeb in Parijs heeft voorgesteld, de tweede viel al in iets betere aarde dan zijn debuut. Kanye veegt alle kritiek van de baan door te zeggen dat alle experts fout waren. "De eerste collectie was veel beter dan de tweede, er zat meer kunst in. Het waren 30 collecties in een."

Zijn volgende stap in de modewereld wordt een samenwerking met een modehuis. "Ik ben de vorige keer met iets geks naar buiten gekomen en dat werkte niet. Nu moet ik iets brengen dat bewijst dat ik verstandig ben." Het magazine W schrijft dat hij in julie een collectie van jeans, T-shirts en sweaters voor een hip Frans merk zal lanceren. Sommigen speculeren dat het iver A.P.C. opgericht door Jean Touitou, gaat. In december is een foto uitgelekt waarop te zien is dat de twee samenwerken. Ook zou de rapper en de kersverse vader een atelier hebben in Italië waar hij werkt aan zijn mode comeback. In de modestad Parijs heeft hij nog steeds een huis.

26-06-2013 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto bewijst: Katy Perry en John Mayer zijn weer samen

Foto bewijst: Katy Perry en John Mayer zijn weer samen

http://oi42.tinypic.com/2lc4rw0.jpg

Ze werden de afgelopen weken al enkele keren samen gespot, maar nu zijn er ook foto's die het bewijzen: Katy Perry en John Mayer vormen weer een koppel. Hoewel ze niet samen poseerden, konden paparazzi een foto maken van de twee waarop ze elkaars hand vasthouden.


De twee waren allebei aanwezig op een liefdadigheidsgala in New York. Maar hoewel John Mayer wel op de rode loper poseerde, koos Katy ervoor om langs een achterpoortje binnen te glippen. De twee kwamen daarna wel aan dezelfde tafel te zitten.

"Ze waren duidelijk samen, er was echt sprake van een date", vertelde een bron aan Us Weekly. "Tijdens het diner keken Katy en John naar elkaar alsof ze de enige mensen in de ruimte waren. Katy kon niet ophouden met lachen, en John bleef maar fluisteren in haar oor. Een paar keer waren hun gezichten zo dicht bij elkaar dat het leek alsof ze gingen kussen, maar dat gebeurde niet. Maar ze waren wel heel intiem en leken erg verliefd."

25-06-2013 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian test vrienden met babyfoto's

Kim Kardashian test vrienden met babyfoto's

http://oi43.tinypic.com/2j0fhid.jpg

Kim Kardashian heeft haar bevalling aangegrepen om uit te testen hoe betrouwbaar haar vrienden eigenlijk zijn. Ze stuurde nepfoto's van haar dochter North rond en wachtte af wie ze het eerst aan de media zou lekken.


Het leek de realityster wel een goede test om verraders in haar vriendenkring te ontmaskeren. TMZ kreeg al twee van de foto's aangeboden voor grof geld waarop een onbekend kindje te zien is. Bronnen hebben aan de entertainmentwebsite laten weten dat het in ieder geval niet om North West gaat.

Sinds de geboorte is een strijd in de media losgebarsten over wie als eerste foto's van de kleine meid mag publiceren. People Magazine zou al enkele honderden duizenden dollars hebben geboden voor een kiekje.

25-06-2013 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway dimt lichten voor Tony Soprano

Broadway dimt lichten voor Tony Soprano

http://oi43.tinypic.com/2hhksxg.jpg

De theaters op Broadway dimmen vanavond voor een minuut hun lichten als eerbetoon aan James Gandolfini. Dat meldt 'The Hollywood Reporter'. De acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Tony Soprano in 'The Sopranos', overleed vorige week onverwacht in Italië op 51-jarige leeftijd.

Gandolfini stond echter ook op Broadway. Zo ontving hij een Tony-nominatie voor zijn rol in 'God of Carnage'. De productie won drie Tony Awards voor beste toneelstuk, beste regisseur en beste hoofdrolspeler.

In 1992 stond James voor het eerst op de planken. Samen met Alec Baldwin en Jessica Lange speelde hij in een nieuwe uitvoering van 'A Streetcar Named Desire'. "James Gandolfini was een volmaakt acteur die persoonlijkheid gaf aan iedere rol en die het publiek echt wist te binden", zegt commissaris Charlotte St. Martin van de Broadway League.

25-06-2013 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"

Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"

http://oi42.tinypic.com/33pblls.jpg

Eva Pauwels kwam de voorbije weken vooral op beschamende wijze in het nieuws. De grote boodschap naast het hotelzwembad in Turkije, de appelflauwte in de supermarkt en haar drankprobleem. In Dag Allemaal van deze week wil ze één en ander rechtzetten en probeert ze te verklaren hoe het zo ver is kunnen komen. "Afgeklopt worden. Verkracht worden. Voilà... Die personen... (huilend) Ik wil die nóóit van m'n leven meer zien. En voor de rest zeg ik er niks meer over. Dat gáát niet. Onmogelijk. En dát is mijn grote frustratie, dát vreet aan mij. Dat ik erover moet zwijgen. En dat ik die herinneringen maar niet kwijtraak, nooit"


Het verhaal van Eva Pauwels is zonder meer tragisch. Als in een sprookje werd ze als jong prinsesje overdonderd door de oudere, rijke Jacques Vermeire. De sportwagen, de dure villa, champagne, kaviaar, droomhuwelijk: ze maakte het allemaal mee vóór haar 21ste verjaardag. Maar tegelijk waren er de afgunst, de eenzaamheid, het lege bestaan. Eva leerde hoe ze dit alles kon verdoven. Met alcohol.

Vroegrijp
"Ik was héél vroegrijp", zegt ze. "Op school werd ik ervoor uitgescholden. Die boerinnekes kwamen met de fiets naar school. Ik had m'n eigen auto, droeg tailleurkes. Omdat het móest, vond ik. Ik was samen met Jacques Vermeire, en wou me voordoen als een dametje, niet als een onnozel springkonijn. Goh, ik telde de dagen naar mijn achttiende verjaardag af!"

"Vanaf dan kon ik doen wat ik wilde. Samenwonen met Jacques, dus!". Of ze op school wisten dat Eva en Jacques een relatie hadden? "Tuurlijk, ik had op de voorpagina's van de kranten gestaan als zijn vriendin. Jacques trad op in Ertvelde, en in 't donker liepen we hand in hand naar die zaal toe. En dan plots: geflits tot en met! Daar stonden allemaal fotografen! De volgende dag in koeien van letters: 'Haar naam is Eva, ze is 25 jaar oud.' (schatert) Ik was verdorie een tienerke! Maar goed, natuurlijk lag die krant in de lerarenkamer".

Samenwonen in huis van zijn ouders
Eva's vader was tegen haar relatie met Jacques Vermeire, maar die laatste suste haar moeder. Tot haar achttiende moesten de twee wel wachten om samen te slapen. "Mijn ma was doodsbang dat ik zwanger zou worden". Eva verklaart dat de komiek de eerste was met wie ze het bed deelde. Ze ging samenwonen met hem in Bonheiden, in het huis van zijn ouders. Ze moest haar middelbare school nog afmaken.

Eindexamens
"Ik deed m'n best, maar dan die eindexamens... Weet ge hoe mijn weekends eruitzagen? Eén en al luxe, de beste restaurants, feestjes met champagne en kaviaar, álles werd aan mijn voeten gegooid. En dan zou ik op maandag m'n vingertje moeten opsteken om naar het toilet te mogen? Kom zeg! Elke dag moest ik met de auto van Bonheiden naar school in Gent. Dan pakte ik m'n gsm - die ik ook van Jacques had gekregen, bijna niemand had dat toen al. Ik belde naar het secretariaat: dat ik later zou zijn door de zogezegde file".

"Mijn ma had door dat het niet in orde zou komen. Ze is letterlijk aan m'n bureau komen zitten, dagenlang. Ik moest en zou studeren. Mét resultaat: ik was geslaagd, met grote onderscheiding!"

'Blijf maar thuis'
Maar verder studeren zat er niet in. Pauwels: "Ik was de school beu. En Jacques zei: 'Doe wat ge wilt, ik verplicht u tot niks. Maar met het leven dat ik leid, zou ik liefst van al hebben dat ge thuisblijft'. Zijn leven wás verschrikkelijk druk. 'De Kampioenen', zaalshows, optredens in discotheken. Hij was pas om twee, drie uur 's nachts thuis. En wie lag er dan klaar, in negligé, met twee glazen champagne en alle kaarsjes aangestoken? Ah! Voor mij geen probleem, ik moest er 's morgens toch niet uit, ik sliep tot de middag".

"Nu woon ik in een huurhuis dat te groot is voor Franky (haar huidige vriend, nvdr) en mij. Shoppen doe ik in de JBC, niet meer bij Gucci of zo. Ik ben allang geen luxepoes meer".

"Voor Franky staat ook altijd alles klaar: z'n aperitiefke, lekkere hapjes, vers gekookt eten. En ja, daar hoort een glazeke wijn bij, ik ben er tenminste eerlijk over. En já, ik drink wellicht wat meer dan de gemiddelde mens, so what? Piet Huysentruyt zei dat hij tot voor kort drie flessen wijn per dag dronk? Voilà!"

Alle dagen drinken
"Toen ik Jacques leerde kennen, was ik amper in contact gekomen met alcohol. En dan begin je iets met Jacques, een notoir wijn- en champagneliefhebber. Natuurlijk is er toen een wereld voor mij opengegaan. Op den duur dronk ik alle dagen. En dan zijt ge vertrokken".

"Ik denk dat ik pas beseft heb dat er een probleem was toen ik de eerste keer in de psychiatrie ben opgenomen. Maar voordien? Nooit. Ik deed geen vlieg kwaad, hé. Ik kan ook tegen een stootje. Je moet al met redelijk wat drank afkomen om mij zat te krijgen. Ik héb geen probleem. Anderen hebben een probleem met míj".

"Denkt ge dat ik de enige BV ben die aan de drank zit? Ben ik mezelf aan het kapotmaken? Misschien wel, maar laat mij dan maar doen. Ik zeg het toch: ik heb een destructieve kant. En daar kan ik niks aan doen. Wat moet ik? Nog meer pillen nemen? En dan dááraan verslaafd worden zeker!"

Wanneer ze wordt gevraagd naar de oorsprong van haar destructieve kant, barst Pauwels in tranen uit. "Ik kán de waarheid niet vertellen. Er zijn dingen gebeurd met mij... En da's de kern van m'n problemen. Niemand kent het volledige verhaal. Jacques niet, mijn moeder niet, Franky niet. Want als ik het volledige verhaal zou vertellen, dan vindt ge mij morgen dood terug. Ik zweer het u!"

25-06-2013 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele gelooft in lustpil

Goedele gelooft in lustpil

http://oi42.tinypic.com/dourkg.jpg

Seksuologe Goedele Liekens (50) is van plan om mee te werken aan het Nederlandse onderzoek naar de omstreden lustpil voor vrouwen. "Ik vind het geweldig dat er een tool komt die je kunt aanwenden voor puur seksueel genot. Dit zal relaties redden. Het is dan ook voor 90% zeker dat ik het effect mee zal onderzoeken", zegt Liekens. Nochtans wordt de pil fel bestreden door andere seksuologen.


Goedele zou meewerken met het Nederlandse bedrijf Emotional Brain, dat erin geslaagd is twee 'lustpillen' voor vrouwen te ontwikkelen. "De ene pil -Lybrido- is bedoeld voor vrouwen die geen zin hebben in seks, omdat hun brein er ongevoelig voor is", legt onderzoeker Adriaan Tuiten uit.

"De andere -Lybridos- helpt vrouwen die een remsysteem hebben ontwikkeld omdat ze bijvoorbeeld slechte ervaringen hebben gehad met mannen. De pillen werken in op de hersenen door het gehalte van het ontspanningshormoon serotonine en het gelukshormoon dopamine in het brein te veranderen. Meer dan 800 Nederlandse en Amerikaanse vrouwen hebben de pillen intussen uitgetest en de resultaten zien er goed uit. De sekslust en de hoeveelheid orgasmes namen toe."

In 2016 zouden beide pillen op de markt komen. In de Nederlandse krant 'Algemeen Dagblad' heeft Goedele Liekens het alvast over "een zeer positieve ontwikkeling". "Ik verwacht een groot placebo-effect. De vrouw denkt na het slikken van de pil: o ja, nu heb ik weer zin. Vaak is het een kwestie van concentratie. Je moet leren te voelen wat je echt voelt en je niet laten afleiden door geurtjes, gehijg, bewegingen en een te dikke buik. De pil helpt hierbij."

25-06-2013 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gebruikt dubbelgangster voor fotoshoot

Kate Moss gebruikt dubbelgangster voor fotoshoot

http://oi39.tinypic.com/tastc9.jpg

Zelfs op 39-jarige leeftijd blijft Kate Moss een van de meest gevraagde topmodellen ter wereld. Ze heeft het zelfs zo druk dat ze een beroep moet doen op een dubbelgangster, zo schrijft 'The Telegraph'. Andere bronnen denken dan weer dat Kate het paraderen in gewaagde outfits liever overlaat aan jongere (en slankere) modellen.


De twee 'Kates' werden alleszins gespot in identieke outfits in de straten van Londen. Naar verluidt was de lookalike ingehuurd om close-ups te nemen van haar voeten en de achterkant van haar hoofd.

Body double
De dubbelganger verwierf tijdens de Londense shoot voor het schoenenmerk Stuart Weitzman zelf ook wat fans. Veel voorbijgangers zetten volgens The Sun niet alleen de originele 39-jarige Kate, maar ook de jongere (en slankere) versie op de foto. "Het jonge model overschaduwde Kate", klonk het zelfs bij enkele bronnen.

In tegenstelling tot actrices, is het voor modellen nochtans niet gebruikelijk om een body double in te zetten. Maar als het om het merk Kate Moss gaat, gaan alle regels blijkbaar overboord. 

Verlegen?
Volgens The Telegraph had Kate het veel te druk om in Londen te blijven voor een reclamefilmpje waar haar gezicht niet eens op te zien is. Honderden modellen nemen op zo'n moment maar al te graag haar plaats in.

Volgens The Mirror was Kate dan weer te verlegen om de volledige shoot te doen, en probeerde ze haar lichaam voortdurend te bedekken. Dat laatste zou ons nochtans verwonderen, want binnenkort gaat het topmodel uit de kleren voor de 60ste verjaardag van Playboy.

25-06-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber tuimelt van de trap

Justin Bieber tuimelt van de trap

http://oi44.tinypic.com/i2j3mr.jpg

Justin Bieber is gisteren van de trap gevallen, maar kan het nog vrolijk navertellen, en wel in een video die hij op Instagram zwierde. Het tieneridool gaf een banale uitleg aan de situatie:

"Ik besloot om van de trap te vallen en dat is ook gebeurd", deelt hij met een grote grijns. Eindigen doet Bieber met een blik op zijn naar eigen zeggen "epische schaafwonden".

Diezelfde dag moest Justin een fotoshoot doen als promojongen voor Adidas Neo, de jeugdige collectie waarvoor ook ex of liefje - wie zal het zeggen? - Selena Gomez dienst doet als uithangbordje.

24-06-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenreclame Bar Refaeli heeft weinig om het lijf

Schoenreclame Bar Refaeli heeft weinig om het lijf

http://oi42.tinypic.com/ra3m0l.jpg

De beste manier om reclame te maken voor een schoenenmerk? Enkel en alleen met dat schoeisel aan poseren natuurlijk. Een strategisch geplaatste zak van -o verrassing- Christian Louboutin doet de rest voor Bar Refaeli. Om haar werkgever nog wat extra te plezieren, plaatste het Israëlische topmodel de foto ook op Instagram en Twitter.

Refaeli is vooral bekend als het ex-liefje van Leonardo DiCaprio, maar intussen zette ze ook al de eerste stapjes op het witte doek. Zo speelde ze in de psychologische thriller 'Session' een patiënte die gemanipuleerd wordt door haar psychiater. Daarnaast acteerde ze ook al als jurylid in 'Germany's Next Top Model' en startte ze op de Duitse tv haar eigen modellenshow.

24-06-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de pornosnor van Clooney met vrouwen doet

Wat de pornosnor van Clooney met vrouwen doet

http://oi40.tinypic.com/sepru0.jpg

We weten allemaal dat George Clooney al heel wat vrouwenharten sneller deed slaan, maar deze keer hebben de rillingen geen seksueel tintje. Zo zorgt de grijze wildgroei boven de lip van deze gerenommeerde acteur massaal voor afkeer bij de 'ladies'.


Toen de volle baard verbonden was met een stevige snor, sloeg niemand alarm, maar nu hij enkel (en ik citeer:) "dat harige ding" onder zijn neus heeft, roepen dames in de Amerikaanse pers om Clooney a.u.b van een scheermesje te voorzien.

Een mooi voorbeeld vonden we terug in de Huffington Post. Daar stelde een redactrice het zo: "De laatste keer dat we keken, leefde dat harige ding nog steeds op George Clooney's bovenlip. Maar als hij dat zou weten, had hij het toch al lang afgeschoren, niet? Jammer genoeg niet. Voor het geval hij zou vergeten zijn dat het er nog steeds staat: hier zijn 5 simpele redenen waarom die snor dringend moet sneuvelen."

24-06-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!