Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway dimt lichten voor Tony Soprano

Broadway dimt lichten voor Tony Soprano

http://oi43.tinypic.com/2hhksxg.jpg

De theaters op Broadway dimmen vanavond voor een minuut hun lichten als eerbetoon aan James Gandolfini. Dat meldt 'The Hollywood Reporter'. De acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Tony Soprano in 'The Sopranos', overleed vorige week onverwacht in Italië op 51-jarige leeftijd.

Gandolfini stond echter ook op Broadway. Zo ontving hij een Tony-nominatie voor zijn rol in 'God of Carnage'. De productie won drie Tony Awards voor beste toneelstuk, beste regisseur en beste hoofdrolspeler.

In 1992 stond James voor het eerst op de planken. Samen met Alec Baldwin en Jessica Lange speelde hij in een nieuwe uitvoering van 'A Streetcar Named Desire'. "James Gandolfini was een volmaakt acteur die persoonlijkheid gaf aan iedere rol en die het publiek echt wist te binden", zegt commissaris Charlotte St. Martin van de Broadway League.

25-06-2013 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"

Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"

http://oi42.tinypic.com/33pblls.jpg

Eva Pauwels kwam de voorbije weken vooral op beschamende wijze in het nieuws. De grote boodschap naast het hotelzwembad in Turkije, de appelflauwte in de supermarkt en haar drankprobleem. In Dag Allemaal van deze week wil ze één en ander rechtzetten en probeert ze te verklaren hoe het zo ver is kunnen komen. "Afgeklopt worden. Verkracht worden. Voilà... Die personen... (huilend) Ik wil die nóóit van m'n leven meer zien. En voor de rest zeg ik er niks meer over. Dat gáát niet. Onmogelijk. En dát is mijn grote frustratie, dát vreet aan mij. Dat ik erover moet zwijgen. En dat ik die herinneringen maar niet kwijtraak, nooit"


Het verhaal van Eva Pauwels is zonder meer tragisch. Als in een sprookje werd ze als jong prinsesje overdonderd door de oudere, rijke Jacques Vermeire. De sportwagen, de dure villa, champagne, kaviaar, droomhuwelijk: ze maakte het allemaal mee vóór haar 21ste verjaardag. Maar tegelijk waren er de afgunst, de eenzaamheid, het lege bestaan. Eva leerde hoe ze dit alles kon verdoven. Met alcohol.

Vroegrijp
"Ik was héél vroegrijp", zegt ze. "Op school werd ik ervoor uitgescholden. Die boerinnekes kwamen met de fiets naar school. Ik had m'n eigen auto, droeg tailleurkes. Omdat het móest, vond ik. Ik was samen met Jacques Vermeire, en wou me voordoen als een dametje, niet als een onnozel springkonijn. Goh, ik telde de dagen naar mijn achttiende verjaardag af!"

"Vanaf dan kon ik doen wat ik wilde. Samenwonen met Jacques, dus!". Of ze op school wisten dat Eva en Jacques een relatie hadden? "Tuurlijk, ik had op de voorpagina's van de kranten gestaan als zijn vriendin. Jacques trad op in Ertvelde, en in 't donker liepen we hand in hand naar die zaal toe. En dan plots: geflits tot en met! Daar stonden allemaal fotografen! De volgende dag in koeien van letters: 'Haar naam is Eva, ze is 25 jaar oud.' (schatert) Ik was verdorie een tienerke! Maar goed, natuurlijk lag die krant in de lerarenkamer".

Samenwonen in huis van zijn ouders
Eva's vader was tegen haar relatie met Jacques Vermeire, maar die laatste suste haar moeder. Tot haar achttiende moesten de twee wel wachten om samen te slapen. "Mijn ma was doodsbang dat ik zwanger zou worden". Eva verklaart dat de komiek de eerste was met wie ze het bed deelde. Ze ging samenwonen met hem in Bonheiden, in het huis van zijn ouders. Ze moest haar middelbare school nog afmaken.

Eindexamens
"Ik deed m'n best, maar dan die eindexamens... Weet ge hoe mijn weekends eruitzagen? Eén en al luxe, de beste restaurants, feestjes met champagne en kaviaar, álles werd aan mijn voeten gegooid. En dan zou ik op maandag m'n vingertje moeten opsteken om naar het toilet te mogen? Kom zeg! Elke dag moest ik met de auto van Bonheiden naar school in Gent. Dan pakte ik m'n gsm - die ik ook van Jacques had gekregen, bijna niemand had dat toen al. Ik belde naar het secretariaat: dat ik later zou zijn door de zogezegde file".

"Mijn ma had door dat het niet in orde zou komen. Ze is letterlijk aan m'n bureau komen zitten, dagenlang. Ik moest en zou studeren. Mét resultaat: ik was geslaagd, met grote onderscheiding!"

'Blijf maar thuis'
Maar verder studeren zat er niet in. Pauwels: "Ik was de school beu. En Jacques zei: 'Doe wat ge wilt, ik verplicht u tot niks. Maar met het leven dat ik leid, zou ik liefst van al hebben dat ge thuisblijft'. Zijn leven wás verschrikkelijk druk. 'De Kampioenen', zaalshows, optredens in discotheken. Hij was pas om twee, drie uur 's nachts thuis. En wie lag er dan klaar, in negligé, met twee glazen champagne en alle kaarsjes aangestoken? Ah! Voor mij geen probleem, ik moest er 's morgens toch niet uit, ik sliep tot de middag".

"Nu woon ik in een huurhuis dat te groot is voor Franky (haar huidige vriend, nvdr) en mij. Shoppen doe ik in de JBC, niet meer bij Gucci of zo. Ik ben allang geen luxepoes meer".

"Voor Franky staat ook altijd alles klaar: z'n aperitiefke, lekkere hapjes, vers gekookt eten. En ja, daar hoort een glazeke wijn bij, ik ben er tenminste eerlijk over. En já, ik drink wellicht wat meer dan de gemiddelde mens, so what? Piet Huysentruyt zei dat hij tot voor kort drie flessen wijn per dag dronk? Voilà!"

Alle dagen drinken
"Toen ik Jacques leerde kennen, was ik amper in contact gekomen met alcohol. En dan begin je iets met Jacques, een notoir wijn- en champagneliefhebber. Natuurlijk is er toen een wereld voor mij opengegaan. Op den duur dronk ik alle dagen. En dan zijt ge vertrokken".

"Ik denk dat ik pas beseft heb dat er een probleem was toen ik de eerste keer in de psychiatrie ben opgenomen. Maar voordien? Nooit. Ik deed geen vlieg kwaad, hé. Ik kan ook tegen een stootje. Je moet al met redelijk wat drank afkomen om mij zat te krijgen. Ik héb geen probleem. Anderen hebben een probleem met míj".

"Denkt ge dat ik de enige BV ben die aan de drank zit? Ben ik mezelf aan het kapotmaken? Misschien wel, maar laat mij dan maar doen. Ik zeg het toch: ik heb een destructieve kant. En daar kan ik niks aan doen. Wat moet ik? Nog meer pillen nemen? En dan dááraan verslaafd worden zeker!"

Wanneer ze wordt gevraagd naar de oorsprong van haar destructieve kant, barst Pauwels in tranen uit. "Ik kán de waarheid niet vertellen. Er zijn dingen gebeurd met mij... En da's de kern van m'n problemen. Niemand kent het volledige verhaal. Jacques niet, mijn moeder niet, Franky niet. Want als ik het volledige verhaal zou vertellen, dan vindt ge mij morgen dood terug. Ik zweer het u!"

25-06-2013 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele gelooft in lustpil

Goedele gelooft in lustpil

http://oi42.tinypic.com/dourkg.jpg

Seksuologe Goedele Liekens (50) is van plan om mee te werken aan het Nederlandse onderzoek naar de omstreden lustpil voor vrouwen. "Ik vind het geweldig dat er een tool komt die je kunt aanwenden voor puur seksueel genot. Dit zal relaties redden. Het is dan ook voor 90% zeker dat ik het effect mee zal onderzoeken", zegt Liekens. Nochtans wordt de pil fel bestreden door andere seksuologen.


Goedele zou meewerken met het Nederlandse bedrijf Emotional Brain, dat erin geslaagd is twee 'lustpillen' voor vrouwen te ontwikkelen. "De ene pil -Lybrido- is bedoeld voor vrouwen die geen zin hebben in seks, omdat hun brein er ongevoelig voor is", legt onderzoeker Adriaan Tuiten uit.

"De andere -Lybridos- helpt vrouwen die een remsysteem hebben ontwikkeld omdat ze bijvoorbeeld slechte ervaringen hebben gehad met mannen. De pillen werken in op de hersenen door het gehalte van het ontspanningshormoon serotonine en het gelukshormoon dopamine in het brein te veranderen. Meer dan 800 Nederlandse en Amerikaanse vrouwen hebben de pillen intussen uitgetest en de resultaten zien er goed uit. De sekslust en de hoeveelheid orgasmes namen toe."

In 2016 zouden beide pillen op de markt komen. In de Nederlandse krant 'Algemeen Dagblad' heeft Goedele Liekens het alvast over "een zeer positieve ontwikkeling". "Ik verwacht een groot placebo-effect. De vrouw denkt na het slikken van de pil: o ja, nu heb ik weer zin. Vaak is het een kwestie van concentratie. Je moet leren te voelen wat je echt voelt en je niet laten afleiden door geurtjes, gehijg, bewegingen en een te dikke buik. De pil helpt hierbij."

25-06-2013 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gebruikt dubbelgangster voor fotoshoot

Kate Moss gebruikt dubbelgangster voor fotoshoot

http://oi39.tinypic.com/tastc9.jpg

Zelfs op 39-jarige leeftijd blijft Kate Moss een van de meest gevraagde topmodellen ter wereld. Ze heeft het zelfs zo druk dat ze een beroep moet doen op een dubbelgangster, zo schrijft 'The Telegraph'. Andere bronnen denken dan weer dat Kate het paraderen in gewaagde outfits liever overlaat aan jongere (en slankere) modellen.


De twee 'Kates' werden alleszins gespot in identieke outfits in de straten van Londen. Naar verluidt was de lookalike ingehuurd om close-ups te nemen van haar voeten en de achterkant van haar hoofd.

Body double
De dubbelganger verwierf tijdens de Londense shoot voor het schoenenmerk Stuart Weitzman zelf ook wat fans. Veel voorbijgangers zetten volgens The Sun niet alleen de originele 39-jarige Kate, maar ook de jongere (en slankere) versie op de foto. "Het jonge model overschaduwde Kate", klonk het zelfs bij enkele bronnen.

In tegenstelling tot actrices, is het voor modellen nochtans niet gebruikelijk om een body double in te zetten. Maar als het om het merk Kate Moss gaat, gaan alle regels blijkbaar overboord. 

Verlegen?
Volgens The Telegraph had Kate het veel te druk om in Londen te blijven voor een reclamefilmpje waar haar gezicht niet eens op te zien is. Honderden modellen nemen op zo'n moment maar al te graag haar plaats in.

Volgens The Mirror was Kate dan weer te verlegen om de volledige shoot te doen, en probeerde ze haar lichaam voortdurend te bedekken. Dat laatste zou ons nochtans verwonderen, want binnenkort gaat het topmodel uit de kleren voor de 60ste verjaardag van Playboy.

25-06-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber tuimelt van de trap

Justin Bieber tuimelt van de trap

http://oi44.tinypic.com/i2j3mr.jpg

Justin Bieber is gisteren van de trap gevallen, maar kan het nog vrolijk navertellen, en wel in een video die hij op Instagram zwierde. Het tieneridool gaf een banale uitleg aan de situatie:

"Ik besloot om van de trap te vallen en dat is ook gebeurd", deelt hij met een grote grijns. Eindigen doet Bieber met een blik op zijn naar eigen zeggen "epische schaafwonden".

Diezelfde dag moest Justin een fotoshoot doen als promojongen voor Adidas Neo, de jeugdige collectie waarvoor ook ex of liefje - wie zal het zeggen? - Selena Gomez dienst doet als uithangbordje.

24-06-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenreclame Bar Refaeli heeft weinig om het lijf

Schoenreclame Bar Refaeli heeft weinig om het lijf

http://oi42.tinypic.com/ra3m0l.jpg

De beste manier om reclame te maken voor een schoenenmerk? Enkel en alleen met dat schoeisel aan poseren natuurlijk. Een strategisch geplaatste zak van -o verrassing- Christian Louboutin doet de rest voor Bar Refaeli. Om haar werkgever nog wat extra te plezieren, plaatste het Israëlische topmodel de foto ook op Instagram en Twitter.

Refaeli is vooral bekend als het ex-liefje van Leonardo DiCaprio, maar intussen zette ze ook al de eerste stapjes op het witte doek. Zo speelde ze in de psychologische thriller 'Session' een patiënte die gemanipuleerd wordt door haar psychiater. Daarnaast acteerde ze ook al als jurylid in 'Germany's Next Top Model' en startte ze op de Duitse tv haar eigen modellenshow.

24-06-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de pornosnor van Clooney met vrouwen doet

Wat de pornosnor van Clooney met vrouwen doet

http://oi40.tinypic.com/sepru0.jpg

We weten allemaal dat George Clooney al heel wat vrouwenharten sneller deed slaan, maar deze keer hebben de rillingen geen seksueel tintje. Zo zorgt de grijze wildgroei boven de lip van deze gerenommeerde acteur massaal voor afkeer bij de 'ladies'.


Toen de volle baard verbonden was met een stevige snor, sloeg niemand alarm, maar nu hij enkel (en ik citeer:) "dat harige ding" onder zijn neus heeft, roepen dames in de Amerikaanse pers om Clooney a.u.b van een scheermesje te voorzien.

Een mooi voorbeeld vonden we terug in de Huffington Post. Daar stelde een redactrice het zo: "De laatste keer dat we keken, leefde dat harige ding nog steeds op George Clooney's bovenlip. Maar als hij dat zou weten, had hij het toch al lang afgeschoren, niet? Jammer genoeg niet. Voor het geval hij zou vergeten zijn dat het er nog steeds staat: hier zijn 5 simpele redenen waarom die snor dringend moet sneuvelen."

24-06-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedden dat dit de naam van de 'royal' baby wordt?

Wedden dat dit de naam van de 'royal' baby wordt?

http://oi44.tinypic.com/2lncz1j.jpg

Bij Britse bookmakers wordt massaal ingezet op weddenschappen rond het geslacht en de naam van William en Kates 'royal' baby. Een dochter staat al lange tijd overtuigend op kop en de naam die recent de meesten wist te overtuigen is ... Charlotte, al staat Alexandra voorlopig nog op één.


Volgens de 'bookies' maken volgende namen het meeste kans:

1. Alexandra
2. Charlotte (ex aequo met Elizabeth en Diana)
3. Victoria
4. George
5. Alice (ex aequo met Frances en Mary)
6. Sophia

24-06-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts op eigen bodem voor opnames Hollywoodfilm

Matthias Schoenaerts op eigen bodem voor opnames Hollywoodfilm

http://oi41.tinypic.com/jb4jo7.jpg

Sinds vandaag is Matthias Schoenaerts opnieuw in het land voor de opnames van 'Suite Française', een creatie van de Britse regisseur Saul Dibb. Tot en met 27 augustus zal de acteur in Henegouwen, Waals-Brabant en Luxemburg aan het werk zijn voor de verfilming van de gelijknamige roman van Irène Némirovsky.


Het nieuwse Hollywoodavontuur van Schoenaerts houdt halt in België en gaat daarna verder naar Parijs. Hij is bovendien in goed gezelschap, aangezien Michelle Williams de rol vertolkt van de jonge Franse vrouw die Schoenaerts als Duitse officier in de gaten moet houden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ook de Britse Kristin Scott Thomas is van partij. Haar ken je misschien nog van haar verschijning in 'The English Patient' (1996), waarin ze Katherine Clifton speelt.

Doorbraak?
Volgens de filmblog 'Indiewire' zou deze verfilming wel eens de grote doorbraak van "onze" Schoenaerts kunnen zijn. In het artikel wordt hij vergeleken met de Britse acteur Tom Hardy, bekend van onder andere 'The Dark Knight Rises' en 'Inception'.

24-06-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham toont bewijs: Victoria kan wel echt lachen

David Beckham toont bewijs: Victoria kan wel echt lachen

http://oi44.tinypic.com/fm5q1v.jpg

Dat Victoria Beckham niet echt een lachebekje is, weten we allemaal. De modeontwerpster staat zelfs bekend om haar boze blik, hoewel manlief David altijd volhoudt dat ze wel uitbundig kan lachen. En dat heeft de ex-voetballer nu ook bewezen aan de hand van een foto die hij op zijn Facebookpagina plaatste. Daarop is een breed lachende Victoria te zien.


"Ik zei toch dat ze lacht", schreef David bij de foto. En dat is ook echt te zien: een liggende Victoria lacht haar tanden bloot en knijpt haar ogen half dicht. Het is een uitzonderlijk plaatje, die een heel andere vrouw toont dan de Victoria die we kennen.

Al wil dat waarschijnlijk niet zeggen dat we Victoria nu meer zullen zien lachen. Niet veel na de foto verscheen ze met David in een Chinese talkshow, waar ze haar bekende pruillipje weer bovenhaalde.

Toch wil die boze blik niet zeggen dat de ex-Spice Girl ongelukkig is. "Ik heb gewoon niet het gevoel dat ik moet uitschreeuwen dat ik gelukkig ben. Ik weet het, dat is genoeg", verklaarde ze haar boze blik een tijdje geleden. Maar als ze wil, kan ze dus wel lachen.

24-06-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assaf wint 'Arab Idol' en geeft opnieuw stem aan Palestijnen

Assaf wint 'Arab Idol' en geeft opnieuw stem aan Palestijnen

http://oi44.tinypic.com/2w5mtz7.jpg

De Palestijnen vieren de overwinning van de 23-jarige Mohammad Assaf uit Gaza van het pan-Arabische talentenjachtprogramma 'Arab Idol'. Het is de eerste keer dat een Palestijn de wedstrijd wint. Zodra de uitslag bekend was, kondigde UNRWA, het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen, aan Assaf te benoemen als zijn eerste ambassadeur voor de jeugd in de regio.


Zodra de winnaar werd bekendgemaakt, gingen tienduizenden Palestijnen de straat op om de overwinning van Assaf te vieren, en dat zowel in Gaza, op de Westelijke Jordaanoever als in Oost-Jeruzalem. De finale was daar ook te volgen op reuzenschermen.

"Felicitaties aan Assaf die Gaza en Palestina hun fierheid heeft teruggegeven", zei de 14-jarige Diana Chams. "De wereld moet weten dat wij voor vrede zijn en dat wij van het leven houden, zoals iedereen, en dat we tegen oorlog en de dood zijn", stelde Imad al-Sawirki. Een vrouw bedankte Assaf "omdat hij het volk achter zich kon scharen". "We zijn allemaal kinderen uit hetzelfde land", zei een politieagent van het islamistische Hamas, dat de Gazastrook bestuurt. "Stemmen voor Assaf was een soort strijd die gewonnen werd door ons volk (...). Verzet bestaat uit vele vormen", meende de agent.

Ook wordt feest gevierd in Ramallah en in de grote steden van de Westelijke Jordaanoever, waar de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoed Abbas de leiding heeft. In Oost-Jeruzalem, bezet en geannexeerd door Israël, reden auto's met Palestijnse inzittenden al toeterend door de straten terwijl ze met de vingers het V-teken vormden. De feestvreugde werd daar wel verstoord door schermutselingen tussen jonge Palestijnen en Israëlische politieagenten, die overgingen tot arrestaties.

Assaf, die in het zuiden van de Gazastrook woont, won de jury voor zich met het bekende patriottische lied "Alli al kouffia". President Abbas belde Assaf op om hem aan te moedigen. Zelfs de directie van Hamas bezweek voor het enthousiasme van de Palestijnse bevolking.

Zodra de uitslag bekend was, kondigde UNRWA, het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen, aan Assaf te benoemen als zijn eerste ambassadeur voor de jeugd in de regio.

23-06-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotelkamer James Gandolfini is mekka voor paparazzi

Hotelkamer James Gandolfini is mekka voor paparazzi

http://oi39.tinypic.com/hvv3gy.jpg

De vrouw die in de suite verbleef waar James Gandolfini afgelopen woensdag in elkaar zakte na een hartstilstand heeft gevraagd om een andere hotelkamer. Tv-kok en schrijfster Sandra Lee, vriendin van gouverneur van New York Andrew Cuomo, werd gek van de paparazzi die de kamer probeerden binnen te komen.


Acteur Gandolfini (51) werd een uur nadat zijn dertienjarige zoon hem in de badkamer van de suite aantrof, doodverklaard in het ziekenhuis. Twee dagen later deed Sandra Lee, die in Italië is met haar zus en nichtjes, haar intrede. Zij wist op dat moment niet dat het om de kamer van haar overleden landgenoot ging.

Mekka
"De Europese paparazzi halen allerlei trucs uit om binnen te komen in de kamer. Ook wordt er constant naar de suite gebeld", aldus Lee's woordvoerder. "Sandra is teleurgesteld in het personeel van het hotel en chauffeurs die informatie over haar vakantie hebben gelekt. Ook is ze teleurgesteld in het feit dat de medewerkers haar er niet van op de hoogte hebben gesteld welke trieste gebeurtenis had plaatsgevonden in de kamer", klinkt het verder.

Begrafenis
Sandra Lee betuigt via haar woordvoerder haar diepe medeleven aan de familie van de overleden acteur. James Gandolfini wordt naar alle waarschijnlijkheid eind van de week begraven in New York.

23-06-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt

Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt

http://oi42.tinypic.com/5wmbew.jpg

Kate Middleton wordt tijdens haar bevalling in het ziekenhuis St Mary's bijgestaan door dokter Marcus Setchell en zijn team. People verzamelde vijf feiten over de arts die voor de belangrijke taak staat een toekomstig troonopvolger gezond ter wereld te helpen.


1. Hij heeft veel gemeen met Kate: beiden houden van kunst, tennis, zeilen en tuinieren.

2. Hij is de favoriete dokter van koningin Elizabeth: Setchell is sinds 1990 de vaste chirurg en gynaecoloog van de koningin.

3. Hij heeft al vaker koninklijke bevallingen begeleid: hij deed de keizersneden bij de geboorte van Louise en James, dochter en zoon van prins Edward en zijn vrouw Sophie Wessex.

4. Hij begon zijn carrière in East End: na zijn opleiding aan de universiteit van Cambridge en studie geneeskunde in Londen ging hij aan de slag in die wijk.

5. Hij is een diplomaat: bronnen noemen hem professioneel genoeg om te kunnen werken in verschillende ziekenhuizen. "Sommige mensen haten het om niet op hun vaste werkplek aan de slag te kunnen, maar hij kan zich goed aanpassen", aldus een bron. Setchell werkt normaal gesproken niet in St Mary's.

23-06-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian geniet van de borstvoeding

Kim Kardashian geniet van de borstvoeding

http://oi42.tinypic.com/1twvfc.jpg

Kersverse mama Kim Kardashian ziet borstvoeding meer dan een plicht. Ze kijkt er daarentegen telkens enorm naar uit om North te voeden en heeft weinig moeite om haar G-cup daarvoor zorgeloos tevoortschijn te toveren.


Ook voor het verschonen van vuile luiers draait ze haar hand niet om, en dat terwijl Kim daar in het verleden wel enige moeite mee had. Tenminste, als ándere vrouwen in haar buurt hun baby's verzorgden.

Precies drie jaar geleden twitterde Kim: "Eww. Ik was aan het lunchen en een vrouw aan de tafel naast me gaf borstvoeding en deed niets om dat te verhullen. Daarna legde ze haar baby op tafel en verschoonde ze een luier." Het ziet er naar uit dat moederschap toch een beetje wijsheid brengt.

23-06-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Peppers frontman knokt met security

Red Hot Chili Peppers frontman knokt met security

http://oi43.tinypic.com/2z7e87b.jpg

Anthony Kiedis had overduidelijk last van opgestapelde testosteron toen de security van The Rolling Stones hem en zijn vrouwelijk gezelschap toegang weigerde tot het Four Seasons hotel in Pennsylvania. Hij aarzelde dan ook niet om een kleine knokpartij te beginnen met de man.


De Red Hot Chili Peppers-frontman verbleef op dat moment in het hotel en werd dan ook furieus toen hij de ingang ervan niet mocht betreden. De strengere maatregelen waren vermoedelijk "de schuld" van The Rolling Stones, die een snelle, efficiënte doortocht wilden voor hun vertrek.

In een video die in handen kwam van TMZ, zie je hoe de zanger knokt met een veiligheidsagent, die ondanks het gegil van omstaanders over de identiteit van Kiedis, de toegang bleef weigeren.

23-06-2013 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna in Amsterdam: tijd voor joints

Rihanna in Amsterdam: tijd voor joints

http://oi39.tinypic.com/fnv6h5.jpg

Rihanna is in Amsterdam en dat zal u geweten hebben: met twee enorme joints in haar mond zette ze meteen de toon op Instagram. "Ik ben ook maar een meisje", schreef de zangeres erbij.

'Riri' zal vandaag en morgen optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Concertorganisator Mojo nam het zekere voor het onzekere en waarschuwde de fans dat ze wel eens te laat zou kunnen zijn.

"We krijgen vanuit sommige landen het bericht dat Rihanna niet op de afgesproken tijd begint", klinkt het. "Het kan zijn dat ze in Nederland ook wat later het podium op gaat en het concert niet voor 23 uur eindigt."

23-06-2013 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luiden de huwelijksklokken voor Kim en Kanye?

Luiden de huwelijksklokken voor Kim en Kanye?

http://oi44.tinypic.com/4v4s5u.jpg

Kanye West zou op zijn knieën gegaan zijn voor Kim Kardashian. Dat beweert The Sun vandaag. De rapper zou de moeder van zijn dochter North enkele dagen na de geboorte hebben gevraagd met hem te trouwen. Kim heeft ja gezegd, claimt de Britse krant.


Kanye en Kim zouden van plan zijn hun liefde in september in Parijs te bezegelen. De 36-jarige rapper heeft zijn aanstaande nog geen verlovingsring cadeau gedaan, maar wel een peperdure, zeldzame diamanten ring in zwart met tijgerstreep geschonken. Deze ring was een 'push present', een nieuwe hype in Amerika waarbij de moeder een cadeau krijgt na de bevalling voor het harde werk.

North West
Kim en Kanye zijn eerder deze week met onbekende bestemming vertrokken uit het ziekenhuis, waar de kersverse moeder enkele dagen moest blijven met haar te vroeg geboren dochter. North West kwam 15 juni ter wereld in Cedars Sinai in Beverly Hills. Het paar huurde drie luxe suites voor de bevalling, die elk bijna 2000 euro per nacht kostten.

Een anonieme bron vertelde The Sun dat Kanye sinds de geboorte van North verliefder is dan ooit. "Ze kunnen niet wachten om te trouwen", klinkt het.

23-06-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta belooft zorg te dragen voor gezin Gandolfini

John Travolta belooft zorg te dragen voor gezin Gandolfini

http://oi44.tinypic.com/aayjbt.jpg

John Travolta heeft beloofd dat hij de zorg voor het gezin van de plots overleden acteur James Gandolfini op zich zal nemen. De 'Sopranos'-acteur laat vrouw Deborah Lin, hun acht maanden oude dochtertje Liliana en zijn 13-jarige zoon uit een eerder huwelijk achter. Travolta wil zijn vriend een dienst retourneren nadat Gandolfini hem bijstond na het overlijden van zijn zoon Jett.


Gandolfini en Travolto speelden samen in 'Get Shorty', 'Lonely Hearts' en 'The Taking of Pelham 123'. Toen Travolta's autistische zoon Jett in 2009 op zijn zestiende overleed en Travolta in opspraak kwam omdat hij medische zorgen voor de tiener zou hebben geweigerd, kreeg hij veel steun van Gandolfini.

Travolta heeft aangekondigd dat hij zal zorgen voor de familie van Gandolfini, die woensdag op zijn 51ste in Italië aan een hartaanval overleed.  

"Ik zal er op toezien dat zijn familie het goed stelt. Zijn tienerzoon, die ik zag opgroeien, en zijn dochtertje. We zullen ervoor zorgen dat ze het goed stellen", verklaarde Travolta in 'Good Morning America'.

Jeugdvrienden
Travolta en Gandolfini waren al bevriend voordat ze samen voor de camera stonden. Travolta: "Mijn pa verkocht autobanden aan zijn vader. Ik heb hem geïnspireerd om te beginnen acteren".

Travolta zal nooit vergeten hoe lief Gandolfini voor hem was toen Jett was overleden. "Hij liet alles vallen om naar Florida te komen en hij zou niet terug naar huis keren voordat ik er bovenop kwam of tenminste tot hij het gevoel kreeg dat ik in orde was. Na een week zei ik 'Jimmy, je kan nu echt wel vertrekken, echt, we redden ons wel, ik heb hier veel steun'. Het is heel bijzonder in ons vak dat een collega zoiets voor je doet, maar zo'n zachte ziel was James Gandolfini".

23-06-2013 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber houdt vliegtuig aan de grond om aap op te halen

Bieber houdt vliegtuig aan de grond om aap op te halen

http://oi43.tinypic.com/2samj68.jpg

Justin Bieber heeft zich de woede van een vliegmaatschappij op de hals gehaald. Het tieneridool hield urenlang een privévliegtuig aan de grond omdat hij zijn aap was vergeten. Dat meldt TMZ.


Bieber vloog gisteren van Miami naar het Californische Burbank en zoals het een wereldster betaamt, deed hij dat in een vliegtuig dat speciaal voor hem was afgehuurd. Allereerst kwam de zanger vier uur te laat aan op het vliegveld, waarna hij doodleuk liet weten dat hij nog niet klaar was voor vertrek. Hij wilde eerst zijn aap nog ophalen. Bieber huurde een helikopter om het verkeer te omzeilen en zijn huisdier op te pikken.

Intussen was de piloot het zat om te wachten, zijn dienst zat er ook bijna op. Volgens TMZ is de vlucht uiteindelijk nog wel gemaakt maar of de aap aan boord was, weet de entertainmentsite niet.

Bieber raakte eerder in opspraak toen hij in Duitsland reisde met een kapucijnaapje zonder dat hij over de vereiste documenten beschikte. Het dier werd destijds van hem afgenomen. De Canadees kon zijn huisdier terugkrijgen, maar liet na met de juiste papieren te komen.

22-06-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate zijn verre familie van elkaar

William en Kate zijn verre familie van elkaar

http://oi44.tinypic.com/2e0o1nn.jpg

Kate mag dan het eerste meisje uit de middenklasse zijn dat met een toekomstige koning trouwde, maar haar familie staat al een eeuw dichtbij de Britse koninklijke familie. Dat blijkt uit foto's die de Daily Telegraph heeft gepubliceerd. De twee blijken bovendien verre familie van elkaar.


Een van de familieleden van de hertogin van Cambridge was gastvrouw voor prinses Mary, een tante van de Britse koningin. Een ander lid van de familie was bevriend met prins Arthur, de zoon van koningin Victoria, en met George V, de opa van koningin Elizabeth.

Kates opa Peter Middleton vloog in de jaren 60 als piloot met prins Philip door Zuid-Amerika. Hij stierf in 2010, enkele dagen voordat de verloving van zijn kleindochter met prins William werd bekendgemaakt.

Amateurhistoricus Michael Reed heeft de feiten ontdekt. "Er is veel geschreven over de nederige afkomst van Kate aan haar moeders kant. Maar je hoeft niet veel generaties terug te gaan om familieleden te vinden die aristocraat waren en bevriend met de koninklijke familie", aldus de Australische geschiedenisleraar Reed.

Zelfde voorouder
De voorouders van Kate aan vaders kant, de familie Lupton, waren welgesteld. Reed denkt dat de vrouw van prins William haar hond wellicht Lupo heeft genoemd vanwege die familienaam. Lupton is afgeleid van het Latijnse woord voor wolf en in het familiewapen staan wolven.

Als je heel ver teruggaat, blijken William en Kate zelfs familie te zijn. Ze stammen beiden af van Sir Thomas Fairfax, generaal in de Engelse burgeroorlog.

22-06-2013 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!