Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

http://oi42.tinypic.com/2v83hxw.jpg

De economische waarde van de nog ongeboren baby van Kate en William wordt nu al geraamd op 400 miljoen dollar, of zo'n 300 miljoen euro. Bedoeld wordt de economische activiteit die zo'n koningsbaby'tje genereert over de hele wereld. Vooral qua merchandising. Dat rekende abcnews.com ons voor.


Nu al klopt een hele bedrijfstak overuren om klaar te zijn met hun merchandising op het moment dat de baby van Kate Middleton, hertogin van Cambridge, het levenslicht zal zien. Van op maat gemaakte teddybeertjes, over keizerlijke rammelaars en porseleinen bekertjes tot pantoffeltjes met de Union Jack op.

Daarbij zullen niet álle gadgets de goedkeuring van de Britse koninklijke familie krijgen. Zoals bijvoorbeeld het Koninklijke Kotszakje, naar een ontwerp van Lydia Leith. Verkrijgbaar in rose of blauw, voor de prijs van 4,70 dollar (3,5 euro). Op het spuugzakje prijkt de tekst 'Welopgevoede koningsbaby' en een foto van de prins en de prinses die hun baby wiegen. Een ander product van ontwerpster Leith is de ivoren 'Shake, Rattle & Rule'-beker (14 dollar of 10,50 euro).

Sommige spullen worden verkocht voor het goede doel. Zoals de babyschoentjes met de vlag van het Verenigd Koninkrijk op (35 dollar of 26 euro). Die worden verkocht in de Highgrove Shop van Prins Charles zelf en de opbrengst ervan gaat naar het liefdadigheidsfonds van de prins van Wales. Nog te koop, maar dan via de Royal Collection Shop van de koninklijke familie: pyjama's zoals de tenue van de konkinklijke wacht en beremutsen voor kinderen.

En of men voorbereid is! Mask-Arade, bijvoorbeeld, heeft zijn stock koninklijke maskers opgedreven van 2.000 naar 20.000 voor zowal Kate als William.

De geboorte van de kleine spruit is voorzien voor juli. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje dan wel een meisje zal zijn. Ook de papa en mama in spe weten het nog niet, benadrukt het paleis.

19-06-2013 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneke Paul komt volgend tv-seizoen niet terug

Manneke Paul komt volgend tv-seizoen niet terug

http://oi40.tinypic.com/24y9to5.jpg

In tegenstelling tot eerdere berichten zal 'Manneke Paul', de veelbesproken personalityshow van Paul de Leeuw, dit najaar niet terugkeren op VTM.  Ook in de lente van 2014 zal de Nederlander niet te zien zijn op de commerciële zender. VTM zegt wel in de toekomst nog te willen blijven samenwerken met de controversiële tv-maker. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.


De VTM- programmabazen, die tot voor kort nog onzeker waren of ze De Leeuw één dan wel twee keer per week met zijn talkshow op Vlaanderen moesten loslaten, hebben nu alsnog beslist om de Nederlander een jaar vrijaf te geven.

Geen 'Manneke Paul' dit najaar, zo kreeg de redactie van het programma en orkestleider Miguel Wiels maandagavond te horen. Ook in de lente van 2014 zal De Leeuw niet te zien zijn op VTM wegens vijf avonden per week aan de slag in het theater.

19-06-2013 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh help, heet dochtertje Kim K. en Kanye West zo?

Oh help, heet dochtertje Kim K. en Kanye West zo?

http://oi41.tinypic.com/149b5g2.jpg

Hoewel Kim Kardashian en Kanye West de lippen stijf op mekaar houden over de naam van hun pasgeboren dochtertje, melden steeds meer Amerikaanse showbizzmedia dat ze hun grote geheim ontdekt hebben. Hou je vast aan de takken van de bomen, want de naam van baby Kimye is.... Kaidence Donda West.


Aangezien Kaidence begint met de letter 'K', zoals Kim wou, bestaat de kans dat hun kleine meid wel eens echt zo zou kunnen heten. Achter de tweede naam zit dan weer een familieverhaal langs Kanyes kant. Zo was Donda de naam van zijn moeder die in 2007 op 58-jarige leeftijd stierf.

Zo lang Kim en Kanye het nieuws niet bevestigen, mogen we gelukkig nog even leven in de hoop dat het om geruchten gaat. Nou, het had natuurlijk nog een pak erger gekund. Zo verzonnen enkele enthousiastelingen eerder op Twitter al enkele originele babynamen. Een kort overzicht kan je bekijken via deze link.

Kim Kardashian beviel afgelopen zaterdag in de aanwezigheid van Kanye van hun eerste kindje. Hoewel de bevalling vijf weken eerder dan gepland plaatsvond, stellen moeder en dochter het prima.

19-06-2013 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sportintro's Het journaal komen uit grote pot kut met peren"

"Sportintro's Het journaal komen uit grote pot kut met peren"

http://oi44.tinypic.com/2lcvdpf.jpg

Carl Huybrechts heeft in zijn column voor het Belang van Limburg zijn oude werkgever en collega's door de gehaktmolen gedraaid. Volgens de gewezen sportjournalist van VRT komen de sportintro's in Het journaal "rechtstreeks uit de grote pot kut met peren die bij het maken van het sportnieuws blijkbaar altijd binnen handbereik staat". Alle spanning is daardoor weg, klinkt het bij het 61-jarige televisiegezicht.


Het feit dat de intro's alle info al prijsgeven, wekt bij Huybrechts heel wat ergernis op. "Tot diep in de jaren negentig hadden wij als sportankers van de openbare omroep de gewoonte om de sportliefhebbers een maximum aan genoegdoening te verschaffen. (...) De mensen die nog niet op de hoogte waren van de uitslag (de overgrote meerderheid) gingen op het puntje van hun stoel zitten, want de volgende drie minuten beloofden erg spannend te worden."

"Sinds enkele jaren hebben presentatoren en -trices in het televisienieuws de onbedaarlijke neiging deze eenvoudig te realiseren meerwaarde totaal de vernieling in te lullen. Het gaat nu als volgt: 'Anderlecht heeft daarnet in de topper tegen Standard geen afstand kunnen nemen van zijn rivaal uit Luik. De wedstrijd eindigde op 2-2, voor Anderlecht scoorden Jovanovic en Gillet, de Rouches kwamen langszij door twee late kopbaldoelpunten van Jelle Van Damme. Ref N'Zolo (sic) haalde twee keer de rode kaart boven, één voor Wazilewski (sic) en één voor doelman Kawashima.'"

"Dit soort inleidingen komt rechtstreeks uit de grote pot kut met peren die bij het maken van het sportnieuws blijkbaar altijd binnen handbereik staat. Eigenlijk is zo'n inleiding al een kort wedstrijdverslag. Wég spanning. Wat is de meerwaarde van deze driedubbele berichtgeving: de clou eerst verraden, alles daarna ook nog eens laten zien met daarbovenop een begeleidende tekst waarin ongeveer hetzelfde medegedeeld wordt als in de inleiding."

19-06-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil in liefdestherapie

Rihanna wil in liefdestherapie

http://oi43.tinypic.com/r8uk3k.jpg

Rihanna kan het maar niet verkroppen dat de liefde van haar leven, Chris Brown, terug bij zijn ex Karreuche Tran is. De zangeres overweegt nu zich in een kliniek te laten opnemen om er een liefdestherapie te krijgen zodat ze hem voorgoed uit haar leven kan bannen.


Het twaalfstappenprogramma is gestoeld op afkickprogramma's voor drank en drugs. Ze wil de therapie in kliniek The Ranch in Tennessee volgen tijdens de zes weken pauze in haar wereldtournee.

"Ze is nog altijd wanhopig verliefd op Chris Brown. Ze lijkt wel geobsedeerd door hem, ook al heeft hij het uitgemaakt. Ze kan hem maar niet vergeten. Ze heeft er met een psychotherapeut over gepraat en nu overweegt ze een twaalfstappenprogramma om haar demonen voorgoed te verslaan", stelt een bron in het magazine Gracia.

De kliniek The Ranch biedt de behandeling tegen liefdes- en seksverslaving bij vrouwen aan voor "vrouwen die moeilijke, verslaafde, gewelddadige of anderszins emotioneel schadelijke partners aantrekken". De therapie varieert van gesprekken tot paardrijden.

Rihanna en Chris Brown waren drie jaar samen toen hij haar in februari 2009 mishandelde. In januari dit jaar bleken ze weer een koppel te zijn, maar die relatie was geen lang leven beschoren.

19-06-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
18-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stunt-dubbelgangster Angelina Jolie daagt Rupert Murdoch voor de rechter

Stunt-dubbelgangster Angelina Jolie daagt Rupert Murdoch voor de rechter

http://oi43.tinypic.com/35cn02e.jpg

Een Britse stunt-dubbelgangster van de Amerikaanse actrice Angelina Jolie is naar eigen zeggen slachtoffer geworden van de afluisterpraktijken in de Britse pers. Ze eist nu een schadevergoeding van de groep News Corp.


Eunice Huthart heeft op 13 juni een burgerrechtelijke klacht ingediend bij een rechtbank in Los Angeles tegen de groep van mediamagnaat Rupert Murdoch, de News Corp-dochter News International die de Britse dagbladen overkoepelt. Huthart woont in Liverpool maar diende vanaf het jaar 2000 als dubbelgangster van Jolie in verschillende stuntscènes. Zodoende woonde zij in 2004 en 2005 in Los Angeles.

Zij zegt in die periode slachtoffer van illegaal afluisteren te zijn geworden, met onder andere verlies van voicemailberichten als gevolg. De omvang van de gevraagde schadevergoeding is niet becijferd.

Het afluisterschandaal leidde tot de sluiting in 2011 tot de sluiting van de boulevardkrant News of the World uit de groep van News Corp. Het zondagsblad zou in de jaren 2000 honderden mensen hebben laten afluisteren, op jacht naar primeurs.

18-06-2013 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man op dak van Rihanna's huis gearresteerd

Man op dak van Rihanna's huis gearresteerd

http://oi42.tinypic.com/mjbm9d.jpg

Een man is gearresteerd nadat hij werd aangetroffen op het dak van het huis van Rihanna. Volgens de krant Los Angeles Times werd de man gisterenavond op het dak gezien door bewakingspersoneel van de zangeres.


De woning van Rihanna bevindt zich in de wijk Pacific Palisades in Los Angeles. Zelf was de zangeres niet thuis toen het incident plaatsvond: ze is op tournee en trad op in Engeland.

De entertainmentsite TMZ schrijft dat de 26-jarige man tegenover de politie beweerde dat hij niet wist dat het om Rihanna's woning ging. Eerder dit jaar brak een man in bij de buren van de zangeres en bracht daar de nacht door. Hij dacht dat hij in het huis van Rihanna was en dat hij in haar bed had geslapen.

18-06-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby geeft zijn muziek gratis aan filmmakers

Moby geeft zijn muziek gratis aan filmmakers

http://oi44.tinypic.com/23i7xw2.jpg

Filmmakers die aan een project werken, maar geen geld meer hebben voor muziek kunnen nu terecht bij Moby. De Amerikaanse muzikant stelt op mobygratis.com 150 nummers en fragmenten beschikbaar aan makers van niet-commerciële films.


In een filmpje op de site vertelt Moby dat de muziek gratis is voor filmstudenten en onafhankelijke filmmakers die niet uit zijn op het maken van winst. De laatste twee albums van Moby staan erop, plus ouder werk.

"Er is rustige, harde, snelle en langzame muziek. Ik hoop dat je ergens op mobygratis.com de muziek vindt die je zoekt", zegt de New Yorker. Wie iets van zijn gading vindt, kan toestemming vragen om de muziek te gebruiken en krijgt binnen 24 uur te horen of het mag. "We hebben tot nu toe nog nooit nee gezegd", zegt Moby.

De nu 47-jarige artiest boekte succes met hits als Go, Feeling So Real en Porcelain. Zijn cd's als Play, 18 en Hotel werden goed verkocht.

18-06-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston wil niet te snel trouwen

Jennifer Aniston wil niet te snel trouwen

http://oi44.tinypic.com/2ufbyc4.jpg

Jennifer Aniston heeft geen haast om te trouwen. Een bron vertelt de krant Daily News dat de actrice een heel andere kijk heeft op de verbintenis dan voor haar eerste huwelijk.


Jennifer trouwde in 2001 met Brad Pitt, maar na 5 jaar werd de scheiding aangevraagd. Daarna had ze een relatie met onder meer acteur Vince Vaughn en zanger John Mayer. In 2011 ontmoette ze Justin Theroux, die haar vorig jaar een aanzoek deed.

Volgens de bron doet ze het nu rustig aan. Theroux zou intussen staan te trappelen om zijn jawoord te geven.

18-06-2013 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire verbreekt alle contact met Eva Pauwels

Jacques Vermeire verbreekt alle contact met Eva Pauwels

http://oi40.tinypic.com/2r5gf4j.jpg

Jacques Vermeire (62) is het beschamende wangedrag van de moeder van zijn kinderen Eva Pauwels (36) beu. De komiek heeft alle contact verbroken met de vrouw die in een Turks hotel naast het zwembad haar grote boodschap deed en terug in België door alcoholmisbruik een epileptische aanval kreeg in de supermarkt. "Als het over de kinderen gaat, praat Jacques enkel nog met Eva's moeder", zo stelt de beste vriendin van Pauwels in Dag Allemaal.


Zij was zijn jonge, blonde droombruid. Zij had álles, maar verspeelde het allemaal. Niemand gelooft nog in een ommekeer. Voor Jacques Vermeire is de maat nu écht vol.

Beschamend dieptepunt
Pauwels heeft een nieuw en zorgwekkend stadium in haar drankverslaving bereikt. Een beschamend dieptepunt. Gênant voor haar ouders, haar kinderen Julie en Maxime en uiteraard ook voor hun vader, Jacques Vermeire.

"Liefde voor wijn doorgegeven"
Naar hem wijst Eva Pauwels trouwens als de kiem van haar drankprobleem. "Als piepjong meisje kwam ik door Jacques met een heerlijke levensstijl in contact", zei Eva. "Hij is een wijnliefhebber, en die liefde is sneller doorgegeven dan je denkt. En eens je de smaak te pakken hebt, ben je vertrokken".

Tot ieders verbazing bleef Jacques Vermeire bij elk van Eva's uitspattingen bijzonder respectvol tegenover haar, steunend zelfs. Maar nu blijkt hij een drastische stap te hebben gezet. Dat bevestigt Eva's beste vriendin Cynthia, die haar reisgezel was in Turkije. Jacques Vermeire heeft het helemaal gehad met haar wangedrag, klinkt het.

"De maat is nu echt méér dan vol voor hem", vertelt ze. "Jacques heeft alle contact met de mama van zijn kinderen verbroken. Als het over Julie en Maxime gaat, praat Jacques alleen nog met Eva's moeder".

18-06-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey (43) showt strak lichaam in monokini

Mariah Carey (43) showt strak lichaam in monokini

http://oi42.tinypic.com/9908jo.jpg

In haar nieuwe video zal zangeres Mariah Carey zich laten zien in een weinig verhullende outfit. De 43-jarige moeder is gespot in een sexy monokini op de set. Twee jaar geleden beviel ze van een tweeling, maar aan haar afgetrainde lichaam te zien, heeft ze alles op alles gezet om weer in vorm te komen.


Als een soort voorproefje deelde Mariah al wat foto's van de opnames met haar fans. Zo zien we de zangeres met haar los gedragen lange blonde lokken poseren in de weinig verhullende zwarte monokini. Ze straalt en voelt zich duidelijk op haar gemak.

Eerder liet ze weten haar zwangerschapskilo's kwijt te raken door goed op haar eten te letten, lange wandelingen te maken en oefeningen in het zwembad te doen

18-06-2013 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins Philip na elf dagen uit ziekenhuis

Britse prins Philip na elf dagen uit ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/15x08q8.jpg

De Britse prins Philip is na elf dagen uit het ziekenhuis ontslagen. De 92-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth werd opgenomen in een privékliniek in Londen na klachten over pijn in de onderbuik. Hij heeft een kijkoperatie ondergaan. De ingreep was geen spoedgeval, maar gepland, volgens Buckingham Palace.

Philip kreeg tijdens zijn opname bezoek van meerdere familieleden, onder andere op zijn verjaardag vorige week maandag. De verwachting was eerder dat de prins twee weken in de kliniek zou moeten verblijven. Hij schudde vanochtend handen met medewerkers van de kliniek en zwaaide en lachte voordat hij in een auto stapte die hem naar Windsor Castle bracht. De hoogbejaarde prins heeft nog wel een herstelperiode van een paar maanden voor de boeg.

Sinds Kerstmis 2011 is de hertog van Edinburgh vier keer eerder in het ziekenhuis opgenomen. Hij had onder meer pijn op de borst en een blaasontsteking.

18-06-2013 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlog om foto's van Kims dochtertje breekt los

Oorlog om foto's van Kims dochtertje breekt los

http://oi43.tinypic.com/r01dhh.jpg

Het dochtertje dat Kim Kardashian zaterdag ter wereld bracht, is naar verluidt het evenbeeld van haar mama. Het kind werd vijf weken te vroeg geboren en woog slechts 2,25 kilo. Welke naam het meisje krijgt, is nog niet bekendgemaakt. Nu breekt de strijd los tussen verschillende media over wie de eerste foto's van het meisje mag publiceren.


"Ze zullen de foto's waarschijnlijk wel verkopen, maar niet voor het bedrag dat zij graag willen", laat een insider in de tijdschriftenwereld weten. "Het wordt geen miljoenenbedrag."

Volgens de bron maakt People magazine grote kans om de eerste foto's te plaatsen. "Ze betalen waarschijnlijk een bedrag tussen de 200.000 en 400.000 dollar". Maar zij zijn niet het enige tijdschrift dat het wel ziet zitten. "In het verleden hebben de Kardashians ook veel samengewerkt met Us Weekly. En zij hebben ook een aardig budget om te spenderen."

InTouch en Life & Style magazine zullen de foto's waarschijnlijk niet mogen publiceren. De bladen schreven namelijk behoorlijk kritische berichten over de zwangerschap van de realityster.

Kanye West vertelde eerder nog vastbesloten te zijn om de foto's niet te verkopen.

Miljoenen voor Brangelina en J-Lo
Kanye en Kim zouden zeker niet het eerste celebrity-koppel zijn die foto's van hun kinderen verkopen. Zo kregen Brad Pitt en Angelina Jolie in 2006 4,1 miljoen dollar voor de foto's van dochter Shiloh en in 2008 maar liefst 14 miljoen voor de foto's van hun tweeling Knox en Vivienne. Jennifer Lopez en Marc Anthony mochten 6 miljoen dollar op hun rekening bijschrijven voor de foto's van hun tweeling Max en Emme.

Gokje
Forensisch artiest Joe Mullins doet op basis van de foto's van Kim en Kanye alvast een gokje over hoe hun dochter eruit zou kunnen zien. Dat het kind ook opdraaft in de realityshow 'Keeping Up With The Kardashians', is weinig waarschijnlijk. Papa is daar naar verluidt niet over te spreken.

17-06-2013 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella Lawson pakt koffers nadat man haar keel greep

Nigella Lawson pakt koffers nadat man haar keel greep

http://oi42.tinypic.com/2vwuv0o.jpg

Nigella Lawson (53) lijkt voorlopig even genoeg te hebben van haar partner. De tv-kok werd gisterenmiddag gespot met een koffer terwijl ze de deur van haar huis dichtdeed en in een taxi stapte. Hiervan zijn foto's te zien op de website van Daily Mail.


Vlak daarvoor maakte het echtpaar ruzie op het terras van hun favoriete restaurant in de chique Londense wijk Mayfair. Dit meningsverschil liep behoorlijk uit de hand. Zo greep haar man, Charles Saatchi, haar verschillende keren naar de keel. Daar raakte de beroemde kok van over haar toeren. Ze barstte in tranen uit. Helaas voor de twee werd het incident door andere restaurantgasten gehoord. En de Britse krant People on Sunday publiceerde foto's van het incident.

Politieonderzoek
Het stel wilde volgens de krant niet reageren op de ontstane commotie. Maar de Engelse politie liet wel weten dat het stel waarschijnlijk binnenkort wordt ondervraagd, ondanks het feit dat Lawson geen klacht heeft ingediend tegen haar man, met wie ze bijna 10 jaar is getrouwd.

Buren van Nigella en Charles vertellen dat het zeker niet de eerste ruzie van de twee is. Zo zouden ze onlangs ook nog onenigheid hebben gehad op straat. Maar ze werden ook gelukkig wandelend hand in hand gespot.

Onredelijk gedrag
Saatchi (70) is de tweede echtgenoot van de televisiekok. In 2001 overleed haar eerste man, journalist John Diamond, op zijn 41ste aan keelkanker. Met hem kreeg ze twee kinderen: dochter Cosima, inmiddels 19 en  17-jarige zoon Bruno. De eerste vrouw van Saatchi scheidde van hem op grond van zijn "onredelijk gedrag".

17-06-2013 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunder: Miss Utah klapt dicht op nationale televisie

Blunder: Miss Utah klapt dicht op nationale televisie

http://oi43.tinypic.com/69p7xh.jpg

In de Verenigde Staten werd dit weekend de Miss USA Competion gehouden. Deelneemster Marissa Powell kwam voor de staat Utah uit. Naast mooi zijn, moeten de dames ook vragen kunnen beantwoorden. Dat ging Powell niet al te best af: ze klapte dicht op nationale televisie en mompelde maar wat.


Panellid NeNe Leakes vraagt Powell haar standpunt over het verschil in inkomens tussen mannen en vrouwen.  "Wat zegt dat over onze samenleving?"

Miss Fotogeniek
Te zien is hoe Powell lacht en een pauze lijkt te nemen om een antwoord in haar hoofd te formuleren. Daarna steekt ze van wal door te stellen dat het terug te leiden is naar het onderwijs. Ze maakt haar zin niet af en mompelt dan dat het grootste probleem nu is dat er banen gecreeërd moeten worden. Vervolgens zegt ze nog haperend dat het van belang is om het "onderwijs beter te creeëren".

Diverse media in Amerika besteden aandacht aan de blunder van Powell. Ze werd uiteindelijk toch vierde en won de titel Miss Photogenic. Miss Connecticut Erin Brady won de verkiezing en gaat Amerika vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing. 

Letterlijke tekst
Hieronder Powells volledig antwoord in het Engels:
"I think we can relate this back to education, and how we are continuing to try to strive ... to ... figure out how to create jobs right now. That is the biggest problem right now.'

'I think, especially the men are ... um ... seen as the leaders of this, and so we need to see how to ... create education better. So that we can solve this problem. Thank you".

17-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caprice wil zoon bij draagmoeder zélf borstvoeding geven

Caprice wil zoon bij draagmoeder zélf borstvoeding geven

http://oi43.tinypic.com/fng0he.jpg

Model Caprice verwacht twee zonen. De 41-jarige zakenvrouw raakte tot haar eigen verbazing zelf zwanger, een maand nadat de ingehuurde surrogaatmoeder in verwachting raakte. Volgens The Sun wil Caprice haar oudste zoon, die eind augustus ter wereld moet komen, zelf borstvoeding geven. De draagmoeder wordt tante van beide kinderen.


Caprice en haar partner huurden de vrouw in nadat ze van dokters te horen hadden gekregen dat de kans heel klein was dat Caprice zelf zwanger zou kunnen worden. Anderhalf jaar geleden kreeg Caprice een miskraam.

Borstvoeding maand voor bevalling
Eind augustus vliegen Caprice en haar partner Ty Comfort (46) naar Los Angeles voor de geboorte van hun oudste zoon. Zelf is ze berekend voor 28 september maar in tussentijd hoopt ze haar oudste zoon, die van de draagmoeder, borstvoeding te kunnen geven.

Kan dat?
Slechts een kleine groep vrouwen kan genoeg melk produceren om een baby die ze niet zelf hebben gedragen volledig te kunnen voeden. Maar borstvoeding geven is meer dan alleen moedermelk. Veel moeders zijn al tevreden als ze borstvoeding kunnen geven en verwachten niet dat ze ook alle melk die de baby nodig heeft, zelf zullen maken. De meeste moeders zoeken vooral die speciale moeder-kind relatie, die unieke verbondenheid en biologische hechting die door de borstvoeding ontstaat.

Caprice laat er geen twijfel over bestaan dat ze beide kinderen met open armen ontvangt.  "Ik had heel wat schroom om mijn familie te vertellen dat we voor een draagmoeder opteerden. Hier in Groot-Brittannië rust daar nog een taboe op. Even heb ik me ook zorgen gemaakt: wat zal ik mijn zoontjes vertellen later? Wel, ze zullen de waarheid kennen, voor de volle honderd procent".

Tante draagmoeder
Caprice wil de Amerikaanse vrouw die haar eerste zoon draagt daarvoor belonen door de vrouw in haar familie op te nemen.  "Ik spreek elke dag met haar en ze is nu een familielid. De jongens zulen haar leren kennen als tante", verklaarde Caprice gisteren.

Beide zonen zullen de familienaam van Caprice, Bourret, als tweede naam krijgen.

17-06-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks, drank en hartzeer: de ultieme ontboezemingen van Ava Gardner

Seks, drank en hartzeer: de ultieme ontboezemingen van Ava Gardner

http://oi43.tinypic.com/30j0dug.jpg

De legendarische Hollywoodster Ava Gardner overleed in 1990 op haar 67ste. Alleen en berooid. Twee jaar eerder legde ze in een reeks gesprekken met haar vriend Peter Evans haar ziel bloot. Die persoonlijke verhalen komen nu pas uit in een nieuwe autobiografie.


Na drie stukgelopen huwelijken - een jaartje met Mickey Rooney, nog eens een jaar met jazzbandleider Artie Shaw en zes jaar met Frank Sinatra - huurde ze in 1988 journalist Peter Evans in om haar memoires te schrijven. Ze stortte bij hem haar hart uit tijdens een reeks gesprekken, maar besloot dat het boek pas na haar overlijden mocht uitgebracht worden.

Evans besloot te wachten tot na zijn eigen heengaan om het boek 'Ava Gardner: The Secret Conversations' uit te brengen. Evans overleed vorig jaar.

Bedrog in echtelijk bed
In het boek onthult Gardner dat ze nog maagd was toen ze in 1942, op haar negentiende, met Mickey Rooney trouwde, maar dat ze "snel bijleerde". Amper een jaar later was het huwelijk voorbij. Ze had immers ontdekt dat hij haar had bedrogen in het echtelijke bed terwijl zij in het ziekenhuis lag voor een appendixoperatie. "Hij ging door de vrouwen als een heet mes door pudding", merkte Gardner op.

Constant dronken
Haar volgende echtgenoot, Artie Shaw, omschrijft ze als "een pestkop van een andere soort". Shaw verliet zijn vrouw voor Gardner. Tegen die tijd rookte ze drie pakjes Winston per dag en was ze naar eigen zeggen "constant dronken". Ze voelde zich zo inferieur naast Shaw dat ze besloot een IQ-test te ondergaan, waarop ze hoog scoorde. Een week na hun eerste huwelijksverjaardag dumpte Shaw haar voor een andere vrouw. Ook met acteur George C. Scott deelde Gardner de lakens. Die sloeg haar tijdens zijn dronken buien.

Racist Howard Hughes
Gardner had ook een relatie met filmproducent en vliegtuigmagnaat Howard Hughes. Die heeft ze nooit liefgehad. "Hij betaalde wel de medische kosten voor mijn moeder, maar hij was ook een racist", aldus Gardner.

Frank Sinatra en Robert Mitchum
Haar onthullingen over haar derde echtgenoot, Frank Sinatra, zijn het meest opzienbarend.

Tijdens hun eerste date, een dronken autoritje door Palm Spring, schoot Sinatra naar straatlantaarns en winkelruiten met het pistool dat in zijn handschoenenkastje lag.

Tijdens hun verkering begon Gardner een affaire met de getrouwde acteur Robert Mitchum. Toen die vernam dat ze ook met Sinatra vandoen had, zette hij een punt achter de relatie. Dat vond ze jammer. "Ik was dol op Robert. Maar hij zei 'als je met Sinatra in een gevecht verwikkeld raakt, houdt hij niet op voor er een dode valt'. Robert wilde die dode niet zijn".

Tijdens hun huwelijk had Gardner twee abortussen. "Het was een huwelijk vol ruzies. Drank en ruzies".

Verlamd
In 1989 werd Gardner door een beroerte getroffen die haar gedeeltelijk verlamde. Sinatra betaalde de medische kosten. Ze stierf in Londen op 25 januari 1990 aan een longontsteking.

"Het sterrendom heeft me alles gegeven wat ik nooit wilde" is een bekende uitspraak van de meest glamoureuze filmster die Hollywood ooit kende.

De nieuwe autobiografie komt begin volgende maand uit.

17-06-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy en Sharon kussen elkaar op rode loper na breuk

Ozzy en Sharon kussen elkaar op rode loper na breuk

http://oi42.tinypic.com/k3nj0j.jpg

Het pas herenigde koppel beleefde gisteren heel wat pret op de rode loper tijdens Daytime Emmy Awards in Los Angeles.


Het koppel heeft eerder dit jaar even apart gewoond na een huwelijkscrisis nadat Black Sabbath-frontman opnieuw verslaafd raakte aan medicatie. Vorige maand werd Sharon opnieuw met haar trouwring gespot, nadat haar man opnieuw in hun huis was getrokken in Beverly Hills. "De twee zagen elkaar helemaal niet tijdens hun tijdelijke breuk, hij woonde in een huurhuis, zij verbleef op hotel en ze leidden een heel ander leven. Nu gaf Sharon Ozzy een tweede kans, ze proberen de problemen op te lossen."  

Intussen zou Ozzy al 90 dagen nuchter zijn en hebben de twee de  problemen achter zich gelaten. Ze leken zich gisteren opnieuw op hun gemak bij elkaar te voelen op de uitreiking van belangrijke televisieprijzen. Ze lachten en giechelden samen tijdens het openbaar maken van hun hernieuwde liefde. Onlangs prees Sharon nog de moeite die haar man Ozzy deed in een poging om clean te blijven, ze zei dat ze hem nooit zou proberen te veranderen.

17-06-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Paris Jackson in neerwaartse spiraal door nieuws over broer"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7-2_zps1cd61ee0.jpg

Paris Jackson zag het vorige week niet meer zitten toen ze hoorde dat haar broer Prince (16) een andere vader heeft dan zij. Volgens The Sun wist de tiener al langer dat Michael Jackson nooit haar biologische vader kon zijn, maar was ze er wel van overtuigd dat zij en Prince dezelfde biologische ouders hadden.


"Paris wilde altijd geloven dat Michael haar vader was, maar ze wist dat dit niet zo was", aldus een 'vriend van de familie'. " En ze adoreerde haar broer Prince. Toen ze hoorde dat hij niet haar volle broer is, raakte ze in een neerwaartse spiraal."

Vorig week beleefde het meisje haar dieptepunt. Ze deed toen een zelfmoordpoging door in haar polsen te snijden en een overdosis te nemen.

Eerder gingen geruchten dat Paris vrijdag het ziekenhuis mocht verlaten, maar dat is niet zeker. Bronnen vertelden dat het intussen een stuk beter met haar ging.

17-06-2013 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
16-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man grijpt Nigella Lawson bij de keel op vol terras

Man grijpt Nigella Lawson bij de keel op vol terras

http://oi42.tinypic.com/25u1lr6.jpg

Nigella Lawson en haar partner Charles Saatchi hebben flink ruzie gemaakt terwijl ze op het terras van een restaurant zaten te eten. Helaas voor de twee hebben veel mensen hun gekibbel gehoord, en tot overmaat van ramp zijn er ook foto's van gemaakt.


Op de website van Mirror zijn de plaatjes te zien. Daarop is duidelijk zichtbaar dat Saatchi de beroemde kok verschillende keren naar de keel grijpt tijdens hun meningsverschil.

Ooggetuigen waren behoorlijk geschrokken door wat zij zagen. "Ik weet zeker dat ze bang was", vertelt een van de gasten van het restaurant. "Ze was in tranen en ze depte die steeds weg met haar servet."

Intimideren en bedreigen
Een andere insider laat ook weten dat Lawson over haar toeren was. "Ze verhief haar stem en werd boos. Maar ze probeerde hem tegelijkertijd te kalmeren."

Toch gaven ze elkaar na het heftige gesprek een kus. Mensen die het zagen gebeuren, zijn ervan overtuigd dat dit geen kus uit liefde was. "Hij intimideerde en bedreigde haar. Toch kuste zij hem terug."

Uiteindelijk vertrok Saatchi eerder dan zijn vrouw, met wie hij al 10 jaar getrouwd is. Nigella bleef in tranen achter, maar liep daarna toch naar de auto waarin hij op haar zat te wachten. Ook dat is op foto vastgelegd.

16-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!