Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy en Sharon kussen elkaar op rode loper na breuk

Ozzy en Sharon kussen elkaar op rode loper na breuk

http://oi42.tinypic.com/k3nj0j.jpg

Het pas herenigde koppel beleefde gisteren heel wat pret op de rode loper tijdens Daytime Emmy Awards in Los Angeles.


Het koppel heeft eerder dit jaar even apart gewoond na een huwelijkscrisis nadat Black Sabbath-frontman opnieuw verslaafd raakte aan medicatie. Vorige maand werd Sharon opnieuw met haar trouwring gespot, nadat haar man opnieuw in hun huis was getrokken in Beverly Hills. "De twee zagen elkaar helemaal niet tijdens hun tijdelijke breuk, hij woonde in een huurhuis, zij verbleef op hotel en ze leidden een heel ander leven. Nu gaf Sharon Ozzy een tweede kans, ze proberen de problemen op te lossen."  

Intussen zou Ozzy al 90 dagen nuchter zijn en hebben de twee de  problemen achter zich gelaten. Ze leken zich gisteren opnieuw op hun gemak bij elkaar te voelen op de uitreiking van belangrijke televisieprijzen. Ze lachten en giechelden samen tijdens het openbaar maken van hun hernieuwde liefde. Onlangs prees Sharon nog de moeite die haar man Ozzy deed in een poging om clean te blijven, ze zei dat ze hem nooit zou proberen te veranderen.

17-06-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Paris Jackson in neerwaartse spiraal door nieuws over broer"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7-2_zps1cd61ee0.jpg

Paris Jackson zag het vorige week niet meer zitten toen ze hoorde dat haar broer Prince (16) een andere vader heeft dan zij. Volgens The Sun wist de tiener al langer dat Michael Jackson nooit haar biologische vader kon zijn, maar was ze er wel van overtuigd dat zij en Prince dezelfde biologische ouders hadden.


"Paris wilde altijd geloven dat Michael haar vader was, maar ze wist dat dit niet zo was", aldus een 'vriend van de familie'. " En ze adoreerde haar broer Prince. Toen ze hoorde dat hij niet haar volle broer is, raakte ze in een neerwaartse spiraal."

Vorig week beleefde het meisje haar dieptepunt. Ze deed toen een zelfmoordpoging door in haar polsen te snijden en een overdosis te nemen.

Eerder gingen geruchten dat Paris vrijdag het ziekenhuis mocht verlaten, maar dat is niet zeker. Bronnen vertelden dat het intussen een stuk beter met haar ging.

17-06-2013 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
16-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man grijpt Nigella Lawson bij de keel op vol terras

Man grijpt Nigella Lawson bij de keel op vol terras

http://oi42.tinypic.com/25u1lr6.jpg

Nigella Lawson en haar partner Charles Saatchi hebben flink ruzie gemaakt terwijl ze op het terras van een restaurant zaten te eten. Helaas voor de twee hebben veel mensen hun gekibbel gehoord, en tot overmaat van ramp zijn er ook foto's van gemaakt.


Op de website van Mirror zijn de plaatjes te zien. Daarop is duidelijk zichtbaar dat Saatchi de beroemde kok verschillende keren naar de keel grijpt tijdens hun meningsverschil.

Ooggetuigen waren behoorlijk geschrokken door wat zij zagen. "Ik weet zeker dat ze bang was", vertelt een van de gasten van het restaurant. "Ze was in tranen en ze depte die steeds weg met haar servet."

Intimideren en bedreigen
Een andere insider laat ook weten dat Lawson over haar toeren was. "Ze verhief haar stem en werd boos. Maar ze probeerde hem tegelijkertijd te kalmeren."

Toch gaven ze elkaar na het heftige gesprek een kus. Mensen die het zagen gebeuren, zijn ervan overtuigd dat dit geen kus uit liefde was. "Hij intimideerde en bedreigde haar. Toch kuste zij hem terug."

Uiteindelijk vertrok Saatchi eerder dan zijn vrouw, met wie hij al 10 jaar getrouwd is. Nigella bleef in tranen achter, maar liep daarna toch naar de auto waarin hij op haar zat te wachten. Ook dat is op foto vastgelegd.

16-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Katie Price geweigerd bij zonnebank

Zwangere Katie Price geweigerd bij zonnebank

http://oi40.tinypic.com/2vb96s2.jpg

Katie Price mag dan wel zwanger zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze haar bruine kleurtje wil opgeven. Niet iedereen is echter bereid haar daarbij te helpen: het model werd geweigerd in één centrum. Geen nood, dan trekt Katie wel naar een ander.

Daar werd ze wel geholpen. "Ze ging naar een ander salon waar ze niet abnormaal behandeld werd", laat de woordvoerder van Katie weten.

Hoogzwanger
De eigenaar van de studio die het model weigerde, deelde later op Facebook: "Net Katie Price geweigerd. Ze is hoogzwanger. Blijkbaar hebben andere salons daar geen problemen mee. Ze is een goede klant, maar het is het risico niet waard." Het bericht werd later weer verwijderd.

De woordvoerder van Katie benadrukt dat ze heeft nagevraagd of ze af en toe onder de zonnebank mag. "Ze heeft medisch advies ingewonnen. En ze is blij dat ze er af en toe, wel kort, gebruik van mag maken."

Over zonnebank, zonnen en zwangerschap bestaat geen eenduidig advies. Sowieso wordt aangeraden alles met mate te doen, zeker omdat de huid door de zwangerschapshormonen gevoeliger kan reageren. Bij sommige vrouwen ontstaat het zogenaamde 'zwangerschapsmasker', pigmentvlekken in het gezicht die niet altijd weer verdwijnen. Vrouwen met een donkerdere teint zijn hiervoor gevoeliger dan vrouwen met een lichte teint.

Die laatste verbranden dan weer sneller, waardoor zonnebank voor hen sowieso wordt afgeraden. Zonlicht hoef je niet de hele tijd te mijden vanwege de nood aan vitamine D. Gepaste huidverzorging, voldoende smeren met een voldoende hoge factor wordt wel aangeraden.


16-06-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Cloud Atlas'-duo verfilmt 'A Hologram for the King'

'Cloud Atlas'-duo verfilmt 'A Hologram for the King'

http://oi41.tinypic.com/iv8ya0.jpg

Acteur Tom Hanks en regisseur Tom Tykwer werkten niet zo lang geleden nog samen aan 'Cloud Atlas' en nu staat er al een nieuw gezamenlijk project in de steigers. De twee gaan Dave Eggers' roman 'A Hologram for the King' verfilmen. Dat staat te lezen de entertainmentsite Vulture.

Kort gezegd gaat 'A Hologram for the King' over een onfortuinlijke Amerikaanse zakenman die een plan bedenkt om zijn persoonlijke en financiële problemen op te lossen in Saoedi Arabië. Tykwer, regisseur van onder andere 'Run Lola Run' en 'Perfume: the Stort of a Murderer', gaat het scenario schrijven en de film regisseren, Hanks zal de hoofdrol spelen en samen gaan ze de film produceren.

16-06-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: "Wat ik ook doe, ik lijk steeds meer op mijn vader"

Robbie Williams: "Wat ik ook doe, ik lijk steeds meer op mijn vader"

http://oi39.tinypic.com/9u426b.jpg

Robbie Williams kan het niet helpen, hij gaat naar eigen zeggen steeds meer op zijn vader lijken. "Het maakt niet uit wat ik eet of hoeveel ik sport, de natuur doet zijn werk. Ik lijk steeds meer op mijn pa", vertelt hij aan The Sun.


Niet dat de zanger daar een probleem mee heeft. "Ik hoop alleen maar dat mijn vrouw dat ook vindt." In het interview met de Engelse krant laat Williams ook weten dat hij momenteel erg gelukkig is.

"Het gelukkigst dat ik ooit ben geweest. Doordat ik vader ben van een dochter. Het is echt het belangrijkste in de hele wereld", gaat de 39-jarige Robbie verder. "Het heeft mijn leven veranderd. Ik wil er niet dramatisch over doen, maar zo is het wel."

De zanger zegt dat hij in 2007 dacht dat hij wilde stoppen met muziek maken. Maar dankzij zijn stabiele levensstijl geniet hij intussen weer van zijn werk als artiest. "Dat komt door mijn vrouw en mijn dochter. Ik wil ervoor gaan en muziek maken. Zoals ik er nu over denk, wil ik nog lang doorgaan."

16-06-2013 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 Vlaamse films winnen op Portugees filmfestival

4 Vlaamse films winnen op Portugees filmfestival

http://oi39.tinypic.com/2q9hrus.jpg

De 4 Vlaamse films die kans maakten op een prijs op een Portugees filmfestival, hebben hun prijs ook binnengehaald. Het gaat om prijsbeest 'The Broken Circle Breakdown', de romantische film 'Brasserie Romantiek', het Gentse drama 'Offline' en de korte film 'Dura Lex'. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


Het was een mooie avond voor de Vlaamse film op het Festroia International Film Festival in het Portugese Setúbal.

'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen won 3 prijzen, waaronder de hoofdprijs van het festival. De film viel al meermaals in de prijzen op buitenlandse festivals.

'Brasserie Romantiek' van Joël Vanhoebrouck kreeg de publieksprijs,  Peter Monsaerts Offline werd bekroond met de prijs voor beste debuutfilm. Monsaerts nam zijn prijs persoonlijk in ontvangst in Setúbal.

Beste scenario
Ook filmmaakster Anke Blondé mocht het podium op, zij won de Mario Ventura Award voor haar korte film 'Dura Lex'. Met de prijs, vernoemd naar de oprichter en eerste directeur die Festroia kende, looft de festivaldirectie jaarlijks het beste scenario van een Europese korte film.

Ook het met Vlaanderen gecoproduceerde 'Kinshasa Kids' kon rekenen op een eervolle vermelding en acteur Jan Decleir mocht eerder al een prijs voor zijn hele carrière in ontvangst nemen.

16-06-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grappigste suggesties voor de naam van de dochter van Kim en Kanye

De grappigste suggesties voor de naam van de dochter van Kim en Kanye

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1-2_zpsd23826ed.jpg

Kim Kardashian is bevallen en dat zal de wereld geweten hebben. Het nieuws was in geen tijd trending op Twitter en lokte vele reacties uit. Vele gelukwensen natuurlijk, en veel vragen naar de naam, die nog niet is bekend gemaakt. En dat zette de creatievelingen aan tot enkele voorstellen...


Vele suggesties met een 'K', naar de Kardashiantraditie om dochters een naam met een 'K' te geven. Dat ook papa Kanye een naam heeft die met een 'K' start, doet de vermoedens alleen maar toenemen dat de naam wel eens met een 'K' zou kunnen beginnen.

Al hoeft dat niet: Kims zus Kourtney noemde haar dochter Penelope Scotland.

Andere inspiratiebronnen voor de naam waren de achternaam van papa Kanye West of de dochter van goede vrienden Beyoncé en Jay-Z.

We selecteerden de beste suggesties. geïnteresseerden kunnen de discussie aanvullen of blijven volgen onder de hashtag #kimyebabynames

16-06-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Owen opgelucht om vergiffenis vrouw na 10 affaires

Mark Owen opgelucht om vergiffenis vrouw na 10 affaires

http://oi43.tinypic.com/2m6l98l.jpg

Mark Owen is opgelucht dat zijn vrouw Emma Ferguson hem heeft vergeven voor zijn scheve schaats. De Take That-zanger is Emma "ongelofelijk dankbaar" dat hij nog een kans kreeg toen hij haar voor hun bruiloft opbiechtte minstens tien affaires tussen 2004 en 2009 te hebben gehad.


"Ik voel me elke dag opgelucht dat ik bij mijn gezin en bij Emma kan zijn. Ik ben heel erg dankbaar", vertelt Mark in Notebook magazine van Sunday Mirror. "Emma is heel geduldig geweest en ik kan haar niet genoeg bedanken. Ik hou met heel mijn hart van mijn gezin."

De zanger vertelde zijn vrouw in maart 2010 dat hij haar met tenminste tien vrouwen had bedrogen, en een affaire had gehad met accountmanager Neva Hanley (24). In datzelfde jaar werd Mark opgenomen voor zijn alcoholverslaving. "Ik ben een idioot geweest. Het is mijn fout. Niemand anders is schuldig. Ik heb geleefd met een schuldgevoel", legde hij destijds uit. "Misschien was drank een manier om met mijn schuldgevoel om te gaan. Ik weet het niet. Het heeft niet geholpen."

Nog een kans
Vrienden van het stel waren er niet van overtuigd dat hun relatie de onthullingen van Mark zou overleven. Maar Emma gaf Mark nog een kans toen hij uit de kliniek voor zijn alcoholverslaving kwam.

16-06-2013 om 08:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael Van der Vaart en Sabia gaan (nu al) samenwonen

Rafael Van der Vaart en Sabia gaan (nu al) samenwonen

http://oi39.tinypic.com/aw9u84.jpg

Rafael Van der Vaart en zijn grote liefde Sabia Boulahrouz gaan samenwonen. Dat heeft het verliefde koppel laten weten aan het Duitse Bild.


Het dagblad trof het koppel op Mallorca waar de tortelduifjes hun eerste gezamenlijke interview gaven. Bij terugkomst gaan ze op zoek naar een huis in Hamburg, verklapte Rafael. "Daar kan Sabia met haar kinderen Amaya en Daamin en ik met mijn zoon Damián gaan wonen."

De HSV-ster draagt zijn nieuwe vriendin op handen. "Rafa geeft me het gevoel dat ik de mooiste en meest begerenswaardige vrouw ter wereld ben", vertelt Sabia. "Hij noemt me zijn koningin en zo behandelt hij me ook. Dit gevoel heb ik in mijn hele leven nog nooit gehad. Zo stelde ik me echte liefde voor." Ook Rafael zit nog steeds op een roze wolk. "We passen gewoon heel goed bij elkaar. Ik kan bij Sabia 100 procent mezelf zijn. Ze is een familiemens." Rafael heeft dan ook geen enkele twijfel over een langdurige relatie. "Met Sabia wil ik oud worden."

De twee sluiten niet uit dat ze samen een kindje krijgen, hoewel Sabia (35) benadrukt dat ze niet zwanger is. "Ik word moe van die geruchten", vertelt ze. "Misschien dat ik de laatste tijd wat veel heb gegeten. Mijn buikje is aanleiding geworden voor speculaties." Maar wat niet is, kan nog komen. "Een klein zusje voor mijn zoon Damián zou leuk zijn", zegt Rafael.

Met Damián gaat het goed, laat de 30-jarige voetballer weten. "Want hij ziet dat mama en papa weer gelukkig zijn." Zowel Rafael als Sabia zeggen goed contact te hebben met Sylvie. "Ze is niet boos op me", zegt Sabia. "We hebben geen problemen met elkaar. Maar het is duidelijk dat onze verhouding niet meer zo is als vroeger."

16-06-2013 om 02:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Teen mom' Farrah Abraham showt nieuwe borsten in Vegas

'Teen mom' Farrah Abraham showt nieuwe borsten in Vegas

http://oi41.tinypic.com/jh55hl.jpg

Farrah Abraham, de Amerikaanse schoonheid die bekend werd dankzij de realityreeks van MTV 'Teen mom', heeft op een zwembadfeestje in Las Vegas haar nieuwe borsten geshowd. De jonge mama is nu voornamelijk bekend als pornoster met een eigen sekstape, ze bevestigde gisteren dat ze van een cup C naar een cup D is gegaan.

De voormalige ster uit de MTV-serie moet nog een beetje wennen aan haar nieuwe voorgevel. Op de website E! Online is te zien dat haar blauwe glitterbikini slechts een klein deel bedekt van haar borst bedekt, op een bepaald moment kwam zelfs een stukje tepel piepen. Deze 'nipple slip' kon de pret echter niet bederven. "Ik hou van jou Vegas!!!!!!!!!:)", tweette de seksbom na afloop.

16-06-2013 om 02:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy

Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy

http://oi41.tinypic.com/1pi0ly.jpg

Topmodel Kate Moss zou topless poseren voor de verjaardag van het magazine Playboy. Het topmodel is niet vies van naakt voor de camera te staan. Nu zou ze topless gaan voor het naaktblad Playboy, meer dan 20 jaar nadat ze voor de eerste uit de kleren ging voor hetzelfde magazine.

De website NowThisIsNews.com beweert dat de redactie een gelekte mail ontving die het nieuws bevestigt. Volgens de website zal de 39-jarige Kate strippen voor de bekende fotografen Mert en Marcus. De verjaardagseditie zou in januari in de winkel liggen.

16-06-2013 om 02:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft Vlamingen wil louter protocollaire rol voor koning

Helft Vlamingen wil louter protocollaire rol voor koning

http://oi39.tinypic.com/2ptrlll.jpg

De helft van de Vlamingen wil een louter protocollaire rol voor de koning, terwijl twintig procent de monarchie liefst helemaal ziet verdwijnen. In Franstalig België echter wil 66 procent helemaal niets veranderen. Dat besluiten De Morgen en 'Le Soir' uit een peiling die ze samen met VTM en RTL bestelden. Twee derde van de ondervraagde Vlamingen vindt ook dat N-VA in de federale regering moet als ze de grootste wordt.


De keuze voor een puur protocollaire monarchie draagt slechts bij 21 procent van de Franstalige ondervraagden de voorkeur weg. Dertien procent kiest dan weer voor een republiek. Een koninklijke kersttoespraak kan nog voor 80 procent van de Franstalige en 64 procent van de Vlaamse bevraagden.

Als het gaat over de regeringsvorming wil 80 procent van de Franstalige ondervraagden dat de vorst ook in de toekomst nog formateurs en informateurs blijft aanwijzen. Bij de Vlamingen is dat 45 procent. Kroonprins Filip kan nog rekenen op het vertrouwen van 65 procent van de Franstalige en 42 procent van de Nederlandstalige ondervraagden.

N-VA kiest voor CD&V
Voorts moet blijken dat een meerderheid van de N-VA-kiezers na de verkiezingen liefst een coalitie met enkel CD&V ziet verschijnen. Bij de christendemocraten zou de voorkeur echter gaan naar een coalitie met sp.a en Groen, terwijl de liberalen net zo graag met N-VA en CD&V als met CD&V en sp.a in bad zouden willen. Van vijf voorgelegde opties scoort de huidige Vlaamse coalitie met CD&V, sp.a en N-VA trouwens het slechtst.

De Morgen besluit ook uit de peiling dat 68 procent van de Walen en 63 procent van de Brusselaars de huidige federale regering ook na 2014 wil zien terugkeren. In Vlaanderen is dat slechts 47 procent.

Tot slot gaven de Vlaamse ondervraagden N-VA-voorzitter Bart De Wever gemiddeld 5,9 op 10 voor zijn eerste vijf maanden als Antwerps burgemeester. Volgens 45 procent zou hij echter enkel aan de macht zijn uit eigenbelang.

16-06-2013 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van Michael Jacksons sterfbed gepubliceerd

Foto's van Michael Jacksons sterfbed gepubliceerd

http://oi39.tinypic.com/2uygdc8.jpg

155 foto's van het huis van Michael Jackson genomen op de dag dat hij stierf werden vandaag gepubliceerd op entertainmentsite TMZ.com. Op de beelden zijn onder meer flesjes met propofol, de dokterstas van Conrad Murray, de pop waarmee de zanger sliep en oude maskers en kleding te zien.


De foto's, die je hier kunt bekijken, zijn genomen door onderzoekers van de politie in Los Angeles op 25 juni 2009. Behalve propofol zijn diverse andere medicijnen, spuiten en een infuus te onderscheiden. Een aantal beelden werden al getoond tijdens het strafproces tegen Murray, de voormalige lijfarts van de popster.

Michael Jackson werd dood aangetroffen in zijn huis. De zogenaamde 'King of Pop' stierf aan een dodelijke dosis propofol.

16-06-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian bevallen van meisje"

"Kim Kardashian bevallen van meisje"

http://oi44.tinypic.com/20u4s9h.jpg

Kim Kardashian is moeder geworden van een dochter. Dat meldt de website TMZ.


Volgens verscheidene bronnen is Kim vandaag bevallen in het Cedars-Sinai Medical Center in Hollywood. Moeder en dochter stellen het wel. De naam van de kersverse dochter is nog niet bekend.

Kim was eigenlijk pas voor volgende maand 'uitgerekend'. Het is het eerste kindje voor de realityster en haar vriend rapper Kanye West, die aanwezig was bij de bevalling.

16-06-2013 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgetrainde Craig David deelt foto om fans te motiveren

Afgetrainde Craig David deelt foto om fans te motiveren

http://oi42.tinypic.com/rhjs5g.jpg

Een echte hit heeft de Britse zanger Craig David al jaren niet meer gehad, maar het lijkt er op dat hij zijn fans ook op andere manieren kan verblijden dan alleen met zijn muziek. Het is al langer bekend dat Craig graag traint om in vorm te blijven. Hij deelde een foto met begeleidende tekst van zijn compleet afgetrainde lichaam op Twitter. Hij hoopt dat hij zijn fans kan inspireren gezonde keuzes te maken.


Volgens Craig helpt de foto hem om te blijven focussen en om zjin fitnessdoelen niet uit het oog te verliezen. Elke keer als hij in de verleiding komt om iets ongezonds te doen, kijkt hij naar dit plaatje, wat hij schoot toen hij in absolute topvorm was, om niet zijn trainings- en eetgewoonten los te laten. "Geloof me, het werkt", schrijft hij in de begeleidende tekst.

Hoewel hij nu strak in zijn vel zit, heeft David in eerdere interviews verteld dat hij als kind te zwaar was. Het blijft een strijd, want eten vindt hij nog steeds lekker. "Er zit nog steeds een dik kind in me", liet hij eens weten.

Hij brengt tegenwoordig dus veel tijd door in de sportschool, maar werkt ook nog altijd als zanger. David is net terug van een wereldtour. Zijn laatste hit 'Insomnia' dateert uit 2008.

15-06-2013 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Jackson heeft dood vader nog niet verwerkt"

"Paris Jackson heeft dood vader nog niet verwerkt"

http://oi42.tinypic.com/dw9wnd.jpg

Paris Jackson, die momenteel in het ziekenhuis ligt na haar zelfmoordpoging, heeft de dood van haar vader nog steeds niet verwerkt. Dat zou volgens insiders een van de redenen van haar noodkreet zijn. De 15-jarige Jackson is er nooit in geslaagd om de dood van Michael, ondertussen al vier jaar geleden, een plaats te geven.

"Paris krijgt psychologische begeleiding omdat het voor haar een obsessie is geworden wat mensen op sociale media schrijven over haar vader en negatieve commentaren raken haar echt", aldus de insider. "Paris is een echte rebel die bijna van school werd gestuurd omdat ze een leerling had geslagen die slecht praatte over haar vader."

Vlak voor haar wanhoopsdaad zocht Paris toenadering tot haar moeder Debbie Rowe en als Paris uit het ziekenhuis ontslagen wordt, zouden de twee er zes tot acht weken op uit trekken om haar zo weg te halen uit Los Angeles. De 16-jarige broer van Paris, Prince, probeert ondertussen zo normaal mogelijk te leven nu zijn zus in het ziekenhuis ligt. Hij ging deze week met zijn vriendin Remi Alfalah naar de première van het zesde seizoen van de tv-serie 'True Blood'.

14-06-2013 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRISM doet ironische Simpsons-scène herleven

PRISM doet ironische Simpsons-scène herleven

http://oi39.tinypic.com/2vukd2d.jpg

Het omstreden spionageprogramma PRISM van de Amerikaanse National Security Agency deed de voorbije dagen heel wat inkt vloeien. Geen beter moment om de maatschappijkritiek van Matt Groening nog eens boven te halen. De geestesvader van The Simpsons zag zijn kans mooi om de draak te steken met de geheime inzage in alledaagse conversaties, en wel zo:

14-06-2013 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "Ik heb een rustig liefdesleven"

Gert Verhulst: "Ik heb een rustig liefdesleven"

http://oi41.tinypic.com/ml1icx.jpg

Gert Verhulst was gisterenavond bijzonder open en eerlijk in 'Hammertime' op Studio Brussel. Elke avond komt er een bekende Vlaming uit de kast in de studio bij Otto-Jan Ham en gisteren was het de beurt aan de Studio 100-baas. Verhulst ging geen moeilijke onderwerpen uit de weg tijdens de 25 euro-ronde, waarbij ze telkens vijf vragen krijgen die ze moeten beantwoorden.


Als de bekende Vlaming ervoor kiest om niet te antwoorden, moet hij of zij vijf euro betalen. Gert Verhulst deed dat echter niet en formuleerde telkens netjes een antwoord. De pittigste vragen waren wat het moeilijkste gesprek uit zijn leven was en hoeveel er op zijn bankrekening stond. Ook daar probeerde hij een antwoord op te geven.

"Rustig liefdesleven"
Otto-Jam Ham kon goed aannemen dat een man als Verhulst vaak moeilijke gesprekken moet voeren in de zakenwereld, maar de topman gaf meteen toe dat hij in dat soort zaken heel laf is. "Ik moet dan toch bekennen dat het moeilijkste gesprek uit de persoonlijke sfeer komt. Als je iemand moet vertellen dat je haar gaat verlaten, dan is dat zeer moeilijk, dat is voor mij verschrikkelijk moeilijk geweest", aldus een eerlijke Verhulst. "Dat achtervolgt mij wel, maar het is niet zo dat ik dat tientallen keren heb meegemaakt. Ik heb eigenlijk- in tegenstelling tot wat de mensen denken- een rustig liefdesleven gehad. Een deel daarvan heeft zich jammer genoeg in de media afgespeeld en dan krijgen de mensen de indruk dat ik een soort frivole tafelspringer ben, wat absoluut niet het geval is. Dus dat gesprek heeft een hele diepe indruk op mij nagelaten."

Geen sukkelaar
De laatste vraag- over de bankrekening- vond Verhulst een beetje een domme vraag. "Met alle respect, maar ik weet dat zelf niet. Je wilt weten hoe rijk iemand is, maar dat heeft niets te maken met wat er op je bankrekening staat. Het gaat over vermogen, alles wat een mens bezit neem ik aan. Het grootste deel van mijn kapitaal zit uiteraard in ons bedrijf, mijn persoonlijk geld op mijn rekening valt heel goed mee. Dat zijn geen gigantische bedragen. En de waarde van het bedrijf, dat kan vandaag 10 miljoen zijn of 100 miljoen, maar dat kan snel veranderen en morgen nog maar 1 miljoen of 5 miljoen zijn. Ik ben natuurlijk ook geen sukkelaar, dat zou niemand geloven, ik heb absoluut niet te klagen. Mijn ware rijkdom zal misschien ooit wel bovenkomen als Studio 100 verkocht wordt."

14-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dublin zegt neen tegen de borsten van Rihanna

Dublin zegt neen tegen de borsten van Rihanna

http://oi39.tinypic.com/5f2kqo.jpg

We weten al langer dan vandaag dat Rihanna niet vies is van een beetje bloot. Van expliciete Instagramfoto's tot transparante topjes en halfnaakte albumhoezen, van preutsheid heeft deze popster geen kaas gegeten.

Censuur
Dat kan echter niet gezegd worden van de inwoners van Dublin, die de borsten van Rihanna op billboards censureerden met vastgeniete kledij. Het "choquerende" (?!) beeld op de promotiefoto's is afkomstig van de cover van RiRi's plaat 'Unapologetic', waarop de zangeres halfnaakt, maar allesbehalve vulgair te zien is.

Spek naar de Twitterbek
De bedekte borsten van Rihanna stonden al snel op het Twittermenu, met tweets als "Iemand heeft een jurkje geniet op de Rihannaposter. Goed gedaan, mafketel" of "Dublin zegt volmondig NEEN tegen Rihanna's borsten". Laat die transparante outfits maar thuis op 21 juni.

14-06-2013 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!