Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele laat nieuwe tatoeage zetten

Adele laat nieuwe tatoeage zetten

http://oi41.tinypic.com/v4uv4x.jpg

Adele heeft een nieuwe tatoeage laten zetten. Op haar linkerhand heeft de zangeres het woord 'Paradise' laten vereeuwigen.


Adele liet de tatoeage zetten bij 'Bang Bang Tattoos' in New York. De tatoeëerder, die een foto van Adele met haar nieuwe lichaamsversiering op Facebook plaatste, mocht in het verleden al sterren als Justin Bieber, Chris Brown en Katy Perry verwelkomen in zijn tattoosalon.

Het is overigens niet de eerste tatoeage van Adele. Zo heeft ze op haar linkerpols een hartje en de woorden 'One Penny' vereeuwigd, een verwijzing naar haar moeder Penny Adkins. Boven haar nek, achter haar rechteroor, heeft de zangeres de letter A laten tatoeëren. Die verwijst mogelijk naar de naam van haar zoontje, of naar haar eigen naam.

28-06-2013 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerenommeerd filmfestival in Karlovy Vary opent met John Travolta

Gerenommeerd filmfestival in Karlovy Vary opent met John Travolta

http://oi41.tinypic.com/jsncl3.jpg

John Travolta wordt vanavond verwacht op de 48e editie van het internationale filmfestival in het Tsjechische kuuroord Karlovy Vary (Karlsbad). De 59-jarige acteur krijgt er de Kristallen Bol voor zijn buitengewone bijdrage aan de wereldcinema. De actiefilm 'Killing Season', waarin Travolta voor het eerst samen met Robert De Niro acteert, gaat op het festival in première.


Het festival wordt geopend met 'L'écume des jours', van de Franse regisseur Michel Gondry, met Audrey Tautou in de rol van de mooie Chloé. De film is gebaseerd op een gelijknamig boek van de Franse schrijver Boris Vian.

Het festival eindigt op 6 juli. Dan wordt de Kristallen Bol voor de beste film uitgereikt. 'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen wordt vertoond in het onderdeel 'Variety's Ten Euro Directors to Watch', tien films die geselecteerd werden door critici van het vakblad Variety.

In 1946 werd het festival voor de eerste keer georganiseerd. Het is een van de oudste in Europa en intussen uitgegroeid tot het belangrijkste van Centraal- en Oost-Europa.

28-06-2013 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Kate krijgt een meisje volgens Twitter

Lady Kate krijgt een meisje volgens Twitter

http://oi43.tinypic.com/bdoe13.jpg

The Washington Post noemde hem of haar al 'de beroemdste baby ter wereld'. Als Kate volgende maand bevalt van haar eerste kindje, zijn miljoenen ogen over de hele wereld gericht op het ziekenhuis St. Mary's. Wereldwijd, en vooral op de sociaalnetwerksite Twitter, wordt er gespeculeerd over het geslacht, tot de haarkleur en de toekomstige carrière van het kindje.


Onder de hashtag #RoyalBaby wordt heel wat afgepraat over de eerste baby van Kate en William. Meer dan de helft van de twitteraars denkt volgens het magazine Hello! dat de komende monarch een meisje zal zijn. Volgens een onderzoek van Resarch Now zien de Britten het liefste dat ze Elizabeth gaat heten en Spencer, mocht het toch een jongen worden. Spencer was de meisjesnaam van prinses Diana, Williams moeder.

Terwijl veel twitteraars met naamsuggesties voor de koninklijke baby komen, zijn sommigen met hele andere kinderen bezig. "Ze praten over een of andere koninklijk baby die volgende maand wordt geboren. Maar de koninklijke baby's zijn al geboren, Blue Ivy Carter en North West", schrijft een fan van Beyoncé en Kim Kardashian.

28-06-2013 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé toont schattige dochter via Tumblr

Beyoncé toont schattige dochter via Tumblr

http://oi41.tinypic.com/vobfgh.jpg

Zangeres Beyoncé heeft via haar officiële Tumblr-account een hele reeks persoonlijke kiekjes online gezet. Daarbij enkele met dochterlief Blue Ivy, maar ook met Jay-Z op vakantie of achter de schermen van de videoclip Crazy in Love.


Zo deelde Beyoncé bovenstaande foto van Blue Ivy in haar wieg terwijl ze een vingertje uitsteekt naar haar smetteloos opgemaakte mama.

Op een andere foto is Blue Ivy te zien met een koninklijke kroon.

Beyoncé gunt ons ook een glimps in de kleerkast voor dochterlief: een zalmroze jurkje dat erg lijkt op een bruidsmeisjejurkje en roze schoentjes van Tom Ford met lange linten.

28-06-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-acteur geeft vriendin vette verlovingsring

Glee-acteur geeft vriendin vette verlovingsring

http://oi39.tinypic.com/ab0zls.jpg

Matthew Morrison, leraar Will Schuester uit Glee, heeft zijn vriendin een vette verlovingsring geschonken. "Ik ga trouwen met mijn beste vriendin. Het is een mooie dag voor mij en Renee Puente."


Het nieuws werd bekend gemaakt op het White Tie and Tiara Ball van Elton John en diens echtgenoot David Furnish. "Het thema was liefde, dus dat was toepasselijk. Ze zien elkaar zo graag", aldus een bron aan EOnline.

Het nieuws werd door de gasten onmiddellijk gevierd. Chris Martin van Coldplay en Elton zongen 'Your song' voor het koppel.

Renee (26, model) en Matthew zijn al bijna twee jaar samen. Bij het verlaten van het feestje konden fotografen een foto nemen van de ring die bij het aanzoek hoorde: een grote, rechthoekige blauwe steen omringd met diamanten, een beetje zoals de ring van Kate Middleton.

28-06-2013 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: PETA verkiest 'foute' sexy vegetariër 2013

Oeps: PETA verkiest 'foute' sexy vegetariër 2013

http://oi42.tinypic.com/fdc2f8.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte werden ook dit jaar de meest sexy vegetariërs ter wereld verkozen. De prijs ging voor het eerst naar een koppel: Kristen Bell en Dax Shepard. Eén probleem: Dax eet wel kip. "Ik kan deze prijs in alle eerlijkheid niet aanvaarden." PETA heeft dan besloten dit jaar enkel een prijs uit te reiken aan de meest sexy vegetarische celeb: Kristen.


"Heel flatterend om meest sexy vegetariër genoemd te worden samen met Kristen, maar jammer genoeg kan ik de prijs niet aanvaarden omdat ik kip eet. Ik was veganist voor een jaar, maar daar ben ik zes maanden geleden mee gestopt. Het is mijn doel om te worden zoals Kristen, maar ik ben er nog niet", liet hij weten via Twitter.

Kristen eet geen vlees meer sinds ze 11 is en is ondertussen een overtuigde veganist. "Ik vind het moeilijk de dieren op mijn bord apart te zien van de dieren die ik knuffel. En ik was toch nooit zo dol op vlees. Op spruitjes daarentegen... . "

"Het was, denk ik, Milan Kundera in 'De ondraaglijke lichtheid van het bestaan' die zei dat je iemand leert kennen door de manier waarop hij degenen behandelt die van hem afhankelijk zijn, dieren dus. Dat is een goede manier om te leven, want dieren kunnen zich niet verdedigen en daar moeten we ons van bewust zijn", liet de actrice optekenen in de Vegetarian Times.

28-06-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze heterocelebs kunnen (eindelijk) trouwen na legalisering homohuwelijk VS

Deze heterocelebs kunnen (eindelijk) trouwen na legalisering homohuwelijk VS

http://oi40.tinypic.com/2n7jp8i.jpg

Enkele celebs zeggen al jaren alleen te zullen trouwen als het homohuwelijk overal in de VS legaal is. Het Amerikaanse hooggerechtshof maakte eerder deze week een einde aan DOMA of Defense of Marriage Act waarbij het huwelijk gedefinieerd is als een verbintenis tussen man en vrouw. Concreet betekent dat dat Brad Pitt en Angelina Jolie en Kristen Bell en Dax Shepard eindelijk kunnen trouwen. Ook lesbienne Melissa Etheridge heeft concrete plannen.


Kristen Bell liet er geen gras over groeien en vroeg haar partner Dax nog diezelfde dag prompt via Twitter ten huwelijk.

"Dax, wil je met me trouwen?" klonk het kort maar krachtig.

Enkele uren later reageerde Dax, ook via twitter. "Doma is dood. Voorstel 8 is dood. Laten we nu mijn grote, homohuwelijk met Kristen (sic) tot leven brengen!"

Kristen en Dax zijn zes jaar samen en zijn verloofd sinds 2010. Ze hebben bewust gewacht met trouwen tot het homohuwelijk gelegaliseerd werd in de staat Californië.

"De reden dat we ons niet haasten met ons huwelijk is dat ik me er niet goed bij voel een voorrecht uit te oefenen dat mijn homoseksuele vrienden en vriendinnen ontzegd wordt. Het zou leuker zijn als we een feest geven, of wat het ook wordt, als onze homoseksuele vrienden ook kunnen vieren. Ze uitnodigen voor iets dat zij niet mogen doen is nogal onbeleefd ook", zo argumenteerde Kristen.

De twee acteurs werden in maart van dit jaar de ouders van een dochter, Lincoln.

28-06-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell op zoek naar talent in Afghanistan

Simon Cowell op zoek naar talent in Afghanistan

http://oi44.tinypic.com/2pqos9l.jpg

Simon Cowell gaat op zoek naar muzikaal talent in Afghanistan. Na bijna 60 andere landen, gaat zijn Got Talent-format daar binnenkort van start onder de naam Afghanistan's Got Talent.


Momenteel wordt gezocht naar Afghaanse sterren om in de jury te zitten en de show te presenteren. De audities gaan binnenkort van start en de show is dit najaar al op de lokale zender 1TV te zien, weet The Sun.

Volgens insiders ziet Cowell het conflict in Afghanistan niet als probleem. "Simon heeft altijd geloofd dat Got Talent overal kan werken, omdat waar je ook bent, mensen fantastische talenten hebben. Het mag dan wel oorlog zijn in Afghanistan, maar het leven gaat door en de mensen daar kijken net als ieder ander graag televisie."

Misschien kunnen buitenlandse troepen zelfs meedoen aan de talentenjacht. "De regels moeten nog vastgelegd worden, maar er is een mogelijkheid dat soldaten mee mogen doen, als ze daar tenminste toestemming voor krijgen."

28-06-2013 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow uit de kleren

Gwyneth Paltrow uit de kleren

http://oi44.tinypic.com/23hocrc.jpg

Goed nieuws voor de fans van Gwyneth Paltrow. In haar nieuwe film 'Thanks for Sharing' wordt de actrice verliefd op een seksverslaafde. Paltrow gaat dan ook uit de kleren en zet haar beste beentje voor in sexy lingerie.

De cast van 'Thanks for Sharing' mag er overigens wezen. Ook Tim Robbins, Mark Ruffalo en Josh Gad zijn te zien in de film. Voor zangeres Pink betekent het zelfs haar acteerdebuut.

28-06-2013 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van 'Sopranos'-acteur James Gandolfini (51)

Afscheid van 'Sopranos'-acteur James Gandolfini (51)

http://oi41.tinypic.com/fo2dr4.jpg

Familie, vrienden, collega's en fans zijn vandaag in New York bijeengekomen om afscheid te nemen van acteur James Gandolfini. De 51-jarige hoofdrolspeler uit de Amerikaanse maffiaserie 'The Sopranos' stierf vorige week tijdens een vakantie in Rome aan een hartaanval.

"Hij was zo vriendelijk, lief en bescheiden", herdacht actrice Laila Robins. Robins speelde in de begintijd van 'The Sopranos' de moeder van maffiabaas Tony in haar jongere jaren. Ook andere oud-collega's waren aanwezig in de kathedraal Saint John the Divine, waar een herdenkingsdienst voor Gandolfini werd gehouden.

De acteur had raakvlakken met het personage dat hem wereldwijd bekendheid gaf. Net als Tony Soprano kwam Gandolfini uit New Jersey en was hij van Italiaans-Amerikaanse afkomst. Hij won voor zijn acteerprestatie in de serie drie keer een Emmy Award voor beste acteur.

28-06-2013 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus neemt fan aan als haar assistente

Miley Cyrus neemt fan aan als haar assistente

http://oi42.tinypic.com/2nrlws1.jpg

Miley Cyrus heeft een van haar grootste fans aangenomen als haar persoonlijke assistente. Het meisje is ingehuurd om het online profiel van de zangeres een boost te geven, vertelt Miley in de televisieshow Jimmy Kimmel Live.


"Ik weet niets van YouTube of Vevo en we hebben met haar hulp een record op Vevo gebroken, ze is daar erg goed in. Ze weet precies wanneer je een nummer moet lanceren om het tot een hit te maken. Ze is echt fantastisch", vertelt Miley.

Het nieuwste nummer We Can't Stop van de 21-jarige zangeres werd op Vevo op de eerste dag 10,7 miljoen keer bekeken. Dit aantal brak het record dat op naam stond van Justin Bieber. Zijn nummer Beauty and a Beat werd op de eerste dag 10,6 miljoen keer gezien.

De fan verblijft deze zomer bij de moeder van Miley om de zangeres met van alles te helpen. Zo houdt ze haar schema bij en zorgt ze ervoor dat Miley online goed vertegenwoordigd is.

28-06-2013 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele laat eindelijk zoontje zien"

"Adele laat eindelijk zoontje zien"

http://oi40.tinypic.com/i20rwi.jpg

Het lijkt erop dat Adele haar zoontje Angelo, die sinds zijn geboorte in oktober bijna niet in de media is geweest, aan de wereld heeft laten zien. Op de website van E! Online is een foto te zien van de zangeres met een klein kindje in haar arm.


Volgens de website is dit het acht maanden oude zoontje van de zangeres en haar vriend Simon Konecki. Het kiekje werd genomen in New York terwijl Adele en een paar vrienden een bezoekje brachten aan de Central Park Zoo. Ook zouden er veel beveiligers bij haar zijn geweest.

Vorige week plaatste de website ook al een foto van de zangeres terwijl ze achter een kinderwagen liep in Londen. Maar het kleine mannetje, waarvan de naam nog niet officieel is bevestigd, was daarop niet heel goed te zien.

28-06-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dove peuter Basil pakt studio 'Vanthilt on Tour' in

Dove peuter Basil pakt studio 'Vanthilt on Tour' in

http://oi41.tinypic.com/2hi2ts7.jpg

Hilariteit in de studio van 'Vanthilt on Tour' vanavond op Eén. De kleine Basil, amper drie en doof geboren, kwam er met zijn ouders aan gastheer Marcel Vanthilt uitleggen hoe het er in zijn klasje precies aan toegaat met zijn eigen tolk Vlaamse gebarentaal. Een primeur in Vlaanderen. Maar Basil had andere plannen en nam doodleuk de show van Vanthilt over. Ook acteur Tom Van Dyck en gezondheidscoach Sonja Kimpen deden vrolijk mee met de geboren, nog piepjonge entertainer.

28-06-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Carell: "Mijn kinderen vinden dat ik de normaalste job ter wereld heb"

Steve Carell: "Mijn kinderen vinden dat ik de normaalste job ter wereld heb"

http://oi44.tinypic.com/zbo6b.jpg

Handtekeningen uitdelen, rode lopers afschuimen, overal aangesproken worden, prestigieuze prijzen in ontvangst nemen, ... en toch vinden de kinderen van Steve Carell dat hun vader de normaalste job ter wereld heeft. "Wat ik doe is voor hen gewoon een job. Ze geven er niet al te veel om en ze voelen zichzelf er ook niet belangrijker door. Dit is gewoon wat paps doet, no big deal."


'Despicable Me 2' draait vanaf 26 juni in de Belgische bioscoopzalen.

De Vlaamse stemmencast voor 'Verschrikkelijke Ikke 2' bestaat uit Koen Van Impe (Gru), Tine Embrechts (Lucy), Margot Scheers (Agnes), Manou Kersting (Eduardo), Aline Goffin (Margo), Walter Baele (Silas), Hubert Damen (Dr. Nefario), Kaatje Verbruggen (Edith), Isabelle Van Hecke (Shannon), Frank Hoelen (Floyd), Katrien De Becker (Jillian) en Ian Thomas Hoelen (Antonio).

28-06-2013 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse stalker beschuldigt broer Ilse De Meulemeester van chantage

Nederlandse stalker beschuldigt broer Ilse De Meulemeester van chantage

http://oi43.tinypic.com/334qjvp.jpg

De Nederlandse zakenman Jacobus Perdaems, die vorige week wegens stalking een contactverbod met Ilse De Meulemeester kreeg opgelegd, zegt dat hij afgeperst wordt door Luc De Meulemeester, de broer van de ex-miss België. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.


"Toen Luc in de gaten kreeg dat zijn zus een steenrijke man aan de haak had geslagen, zou hij zich hebben opgedrongen. Volgens het politieverhoor dat in het bezit is van onze krant, beschikte hij over gevoelige informatie over Perdaems. De Nederlandse zakenman zou daarop noodgedwongen een Jeep voor Luc hebben gekocht en hem maandelijks financieel hebben onderhouden", aldus de website van de krant.  

Contactverbod
De Antwerpse politie pakte vorige week donderdag Perdaems (54) op. De steenrijke Nederlander passeerde keer op keer langs het restaurant waar de ex-miss zat te dineren. De onderzoeksrechter liet de zakenman vrij, maar hij mag niet meer in haar omgeving komen.

"Ze moet me nog veel geld"
Tegenover de politie gaf hij toe dat hij de ex-miss stalkt. "Niet omdat ik verliefd ben, wel omdat ze mij nog veel geld moet", verklaarde Perdaems. Iets wat de broer van De Meulemeester formeel ontkent.

Dure halsketting
Jacobus P. bezit heel wat panden in Antwerpen en leerde Ilse De Meulemeester vorig jaar kennen op de 'Eccentric'-beurs. Daar zou hij verliefd zijn geworden op haar. Hij zou haar onder andere een dure halsketting hebben cadeau gedaan, al doet Luc De Meulemeester dat af als "een 'deal' met de juwelier op die beurs".

Vorige maand zou Perdaems Ilse De Meulemeester twee keer hebben aangereden terwijl ze met haar zoontje in de wagen zat. Daarop werd hij opgepakt en nadien weer vrijgelaten.

27-06-2013 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
26-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspelers 'Star Wars' moeten op dieet

Hoofdrolspelers 'Star Wars' moeten op dieet

http://oi44.tinypic.com/2vwd4yd.jpg

Carrie Fisher en Mark Hamill moeten overtollige kilo's wegwerken voor hun comeback, zodat ze er weer uitzien zoals in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De producers van 'Star Wars VII', verwacht in de zomer van 2015, willen dat Hamill (61) en Fisher (56) zo goed mogelijk lijken op de Luke Skywalker en Prinses Leia die ze 36 jaar geleden neerzetten.


De twee krijgen daartoe een persoonlijke diëtist en een fitnesstrainer toegewezen. Eind dit jaar beginnen de opnames voor 'Star Wars VII'. Harrison Ford, die Han Solo speelt en ook terugkeert in de nieuwe film, hoeft niet op dieet.

Hamburger met friet
Vooral Hamill zal zijn leefgewoontes drastisch moeten aanpassen. Vorige maand nog werd hij gefotografeerd met in zijn handen een zak met een hamburger en frieten, terwijl hij in een vuilbak scharrelde op zoek naar een sigarettenpeuk.

Bipolaire stoornis
Fisher werd in februari nog in een ziekenhuis opgenomen wegens haar bipolaire stoornis. Tijdens een cruise, waar ze als special guest was uitgenodigd, verloor ze de pedalen terwijl ze aan het optreden was en haar hond op het podium zijn gevoeg deed. Sindsdien is haar medicatie bijgesteld en maakt ze het "uitzonderlijk goed".

De nieuwe 'Star Wars' wordt geregisseerd door J.J. Abrams. Vanaf 2015 mogen de fans om het andere jaar een nieuwe 'Star Wars'-film verwachten. Voor het einde van dit decennium komen er dus nog zeker drie nieuwe 'Star Wars'-prenten.

Disney plant ook om tussendoor films te maken "die afgeleid zijn van dat universum", spin-offs met andere woorden. Die zouden dan in 2016 en 2018 uitkomen. Disney wil duidelijk snel veel geld verdienen met productiebedrijf Lucasfilm, waarvoor het vorig jaar 3 miljard euro betaalde.

26-06-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Jackson wilde dood na ruzies met oma"

"Paris Jackson wilde dood na ruzies met oma"

http://oi41.tinypic.com/52nvyh.jpg

Tanay Jackson beweert dat haar nichtje Paris Jackson zichzelf van het leven wilde beroven, omdat ze het verschrikkelijk vond om bij haar oma te wonen. Ze vertelt dat ze de wanhoopsdaad deed na ruzies met Katherine Jackson over haar strenge regels, zo meldt de Britse tabloid The Sun.


Sinds de dood van Michael heeft de 83-jarige Katherine Jackson de voogdij over de kinderen, maar Paris zou ongelukkig zijn bij haar grootmoeder. Ze is een getuige van Jehova en dat zou voor spanningen zorgen tussen de twee. "Paris was niet gelukkig bij haar oma en had veel stress. Er zijn regels in haar huis waar niet iedereen zich aan wil houden. Ik begrijp haar kwelling, ik weet hoe het eraan toegaat in de familie', vertelt Tanay.

De rechter bepaalde gisteren dat er voorlopig niets verandert en dat Paris, Prince en Blanket bij Katherine blijven wonen. Paris verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. Een bron meldde eerder aan de entertainmentsite RadarOnline dat ze nog een lange weg te gaan heeft, maar dat het goede nieuws is dat ze hulp krijgt.

26-06-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Beyoncé klaagt Britse krant aan wegens laster

Vader Beyoncé klaagt Britse krant aan wegens laster

http://oi39.tinypic.com/6z7s5z.jpg

De vader van Beyoncé klaagt de Britse tabloid The Sun aan, omdat de krantzijn relatie met zijn dochter op een onjuiste manier zou hebben weergegeven. "Mijn dochters en mijn familie betekenen alles voor me. De onwaarheden in het lasterlijke artikel van The Sun hebben mij schade berokkend", vertelt hij aan de entertainmentsite E! Online.


"The Sun moet net als alle andere kranten een bepaalde journalistieke integriteit hanteren. De krant heeft de grens overschreden door achter mijn familie aan te gaan. De betrokkenen moeten zich verantwoorden voor de rechter voor de leugens die ze hebben verspreid. Dit gebeurt te vaak bij te veel mensen en het is gewoon oneerlijk", aldus Mathew Knowles.

De vader van Beyoncé klaagt The Sun aan wegens laster en contractbreuk. Het is niet bekend hoeveel geld hij eist.

26-06-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom noemden Kim en Kanye dochter toch 'North'

Daarom noemden Kim en Kanye dochter toch 'North'

http://oi41.tinypic.com/rhr0jr.jpg

Het duurde even voor ze definitief beslist hadden, maar uiteindelijk bedachten Kim Kardashian en Kanye West hun dochter met de ongewone naam 'North'. En dit is waarom.


"North betekent de hoogste macht, zo legde Kim het uit, en voor haar en Kanye is North nu het allerhoogste. Dat vond ik zo lief", verdedigde Kris Jenner de ongewone keuze.

"Ik ben pro-North! Ik ben dol op de naam, echt. Ok, het is 'North West', maar zo word je nu eenmaal niet aangesproken. Iedereen noemt je bij je voornaam, zo gaat dat."

Kleine roddelvogeltjes fluisterden al dat 'North' vooral een idee van Kanye was en niet zozeer van Kim (zou Kaidence Donda toch haar voorkeur gehad hebben?).  Enkele maanden voordien lachte ze de suggestie 'North' nog weg in een talkshow.

26-06-2013 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna vraagt contactverbod voor stalker

Rihanna vraagt contactverbod voor stalker

http://oi41.tinypic.com/2hhoy84.jpg

Een fan van Rihanna die onlangs op het dak van de superster liep om een glimp van zijn idool op te vangen, mag de komende tijd niet in de buurt komen van de zangeres. Ze heeft haar advocaten de opdracht gegeven om een contactverbod voor de stalker aan te vragen.


Volgens de entertainmentsite TMZ heeft de rechter besloten dat Robert Melanson voorlopig 100 meter uit de buurt van Rihanna moet blijven. Ook mag hij niet in de buurt van haar huis komen, of bij het hotel waar de zangeres verblijft. RiRi zou in de aanklacht hebben aangegeven dat ze zich niet veilig voelt vanwege het onstabiele gedrag van Melanson.

Nadat de doorgedraaide fan was opgepakt door de politie, werd hij op een psychiatrische afdeling geplaatst. Maar daar werd hij twee dagen later weer vrijgelaten. De website meldt ook dat Rihanna op 10 juli zal proberen om een permanent contactverbod af te dwingen.

26-06-2013 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!