Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niet knap genoeg": deze actrices kregen het deksel op de neus

"Niet knap genoeg": deze actrices kregen het deksel op de neus

http://oi43.tinypic.com/34e51mt.jpg

Wie dacht dat Hollywoodsterren ontsnappen aan de occasionele deuk in het zelfbeeld, heeft het mis. Deze zes actrices getuigen hoe ze pijnlijk het deksel op de neus de kregen toen ze niet voldeden aan de gefabriceerde schoonheidsidealen.


In het begin van haar carrière kreeg Winona Ryder een pijnlijke steek tijdens een auditie:

"Ik was in het midden van een zin toen de casting director me onderbrak en zei: "Luister kind, jij hoort geen actrice te zijn. Je bent niet knap genoeg. Je kan maar beter opkrassen en braaf naar school gaan, want je hebt het niet"."

Ondertussen heeft dit "lelijke eendje" toch maar mooi 50 titels op haar filmografie staan, waaronder 'Edward Scissorhands' (1990) en 'Black Swan' (2010).

Zielige sidekick

Ook Whitney Cummings kreeg het bij de start van haar acteeravontuur zwaar te verduren. "Mijn vertegenwoordiger zei me dat ik te lelijk was, dat ik nooit meer zou worden dan een zeilige sidekick. Hij was zelf nochtans echt een trol van een man, maar toch zag hij zich geschikt om mijn lot te bepalen", getuigt ze.

Toch sleepte deze actrice in 2011 haar eigen serie in de wacht en stampte ze de amusante serie '2 Broke Girls' uit de grond.

Lelijk

In een interview met The Academy of Achievement liet Sally Field weten ze al heel wat negatieve kritiek over haar uiterlijk heeft moeten slikken. "Toen 'Sybil' ging uitkomen zei iedereen: "Wow, de acteerprestatie is uitzonderlijk, maar man die Sally Field is lelijk"."

Toch liet de 'Mrs. Doubtfire'-actrice zich duidelijk niet ontmoedigen, want haar filmografie telt ondertussen al 61 titels, waaronder 'Lincoln' (2012), 'The Amazing Spiderman' (2012) en 'Forrest Gump' (1994)

21-06-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Depardieu moet rijbewijs half jaar inleveren

Dronken Depardieu moet rijbewijs half jaar inleveren

http://oi43.tinypic.com/25a6z4z.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu is vandaag door de correctionele rechtbank in Parijs veroordeeld tot een boete van 4.000 euro wegens rijden onder invloed. Daarbovenop werd zijn rijbewijs gedurende zes maanden ingetrokken. Depardieu was zelf niet aanwezig op het proces: hij draait een film in Tsjetsjenië.


In november 2012 werd Depardieu door de gendarmerie staande gehouden toen hij met zijn scooter door Parijs scheurde. Hij moest blazen en bleek 1,8 promille alcohol in het bloed te hebben, daar waar de limiet 0,5 bedraagt.

Bij een eerste zitting, op 24 mei, was Depardieu niet opgedaagd in de rechtbank. Het openbaar ministerie eiste toen een boete van 4.500 euro en een opschorting van zijn rijbewijs gedurende zes maanden.

Het proces was al drie keer uitgesteld omdat de 64-jarige ster niet aanwezig kon zijn.

21-06-2013 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Gyllenhaal ruilt sexy model in voor concurrente

Jake Gyllenhaal ruilt sexy model in voor concurrente

http://oi44.tinypic.com/qyfiuu.jpg

De knappe acteur Jaak Gyllenhaal heeft zijn bikinimodel Emily DiDonato ingeruild voor het lingeriemodel Alyssa Miller. De 32-jarige acteur werd samen met Miller in New York gespot, dit doet de geruchten groeien dat zijn relatie met Emily over is. De twee werden die dag ook op een kus betrapt in een koffiebar.

De ster uit Brokeback Mountain was slechts twee maanden samen met DiDonato. Daarvoor had hij een relatie met actrice Kristen Dunst, na twee jaar ging het koppel uit elkaar. Jake mag niet klagen over zijn liefdesveroveringen, in 2007 had hij een affaire met Reese Witherspoon en in 2011 een korte flirt met zangeres Taylor Swift.

21-06-2013 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gandolfini's laatste diner: gefrituurde gamba's en foie gras, acht drankjes

Gandolfini's laatste diner: gefrituurde gamba's en foie gras, acht drankjes

http://oi44.tinypic.com/2q0pmjs.jpg

Na het plotselinge overlijden van James Gandolfini berichten Amerikaanse media niet alleen over zijn carrière maar ook over zijn laatste uren. Zo is nu bekend geworden dat Gandolfini, die meerdere malen probeerde te stoppen met drinken, enkelen uren voor zijn dood als avondeten twee porties gefrituurde gamba's had en een grote portie foie gras. Daarnaast dronk hij acht alcoholische drankjes.


De Sopranos-ster woonde in zijn leven meerdere malen een AA-meeting bij in New York, maar de mensen die hem daar zagen dachten niet dat "hij heel serieus was in het streven om niet meer te drinken", zo schrijft New York Post.

Piña colada, rum en bier
De afgelopen dagen in Rome zou hij er "verwilderd" uit hebben gezien en veelvuldig gespot zijn met een drankje in zijn hand. Op de website van New York Daily News zijn foto's geplaatst van Gandolfini gemaakt door toeristen.

21-06-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis botst met VIER

Woestijnvis botst met VIER

http://oi42.tinypic.com/2nkrv9d.jpg

Een interview dat SBS-directieduo Philippe Bonamie en Sigrid Van den Houte gaf in de krant De Morgen leidt tot bijzonder scherpe reacties van Woestijnvis-programmamakers Tom Lenaerts, Jan Eelen en Steve Verhaeghe. "Al deze uitspraken getuigen van weinig kennis ter zake en vooral van weinig respect tegenover iedereen die zich al die maanden gesmeten heeft," klinkt het scherp. "Als makers van 'Plan B' en 'De Kruitfabriek' vinden we dat er net iets te veel zaken in staan die de waarheid geweld aan doen."


De programmamakers tonen geen enkel begrip voor wat hun directie in het interview zegt. "Als Philippe Bonamie zegt dat 'De Kruitfabriek' nooit met 200 procent goesting gemaakt is, zakt onze broek af. Als hij beweert dat het bij 'Plan B' en 'De Kruitfabriek' aan enthousiasme ontbrak, valt onze mond open. De bewering dat er onenigheid was over de inhoud van het programma klopt ook niet."

Profileringsdrang
Lenaerts en co vermoeden in de uitspraken profileringsdrang van de directie. "Maar ze moet dat niet doen door te spuwen op het vorige seizoen. Het was voor alle tv-makers een moeilijk jaar maar we zijn wel trots op de programma's die we gemaakt hebben. En we zullen ook volgend jaar met evenveel enthousiasme en goesting aan nieuwe projecten blijven werken", besluiten de programmamakers. Ze voegen er nog aan toe dat ze zich tot die reactie beperken.

Holding
Woestijnvis, dat het afgelopen seizoen verschillende programma's maakte voor VIER, is net als VIER en VIJF een volle dochter van de holding De Vijver Media van onder andere Wouter Vandenhaute. Bonamie is algemeen directeur, Sigrid Van den Houte is commercieel directeur.

21-06-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en William willen geslacht van baby niet weten

Kate en William willen geslacht van baby niet weten

http://oi43.tinypic.com/2j33yf7.jpg

De Britse prinses Kate Middleton wil haar kind met een natuurlijke geboorte op de wereld zetten, zij en haar echtgenoot prins William willen het geslacht niet weten voor de grote dag.


Artsen vreesden dat als Kate enkel een keizersnede zou overwegen, er werd namelijk gespeculeerd dat ze zich te goed zou voelen om te persen, ze een trend bij de Britse volk zou introduceren. Alles wat de Lady Kate doet, wordt namelijk massaal door vrouwen in Engeland gekopieerd.

Het prinselijke paar wil ook op de dag zelf verrast worden door het geslacht van de baby. Ongeacht het geslacht zal het kind de derde in rij zijn als troonopvolger, het nieuwste lid van de Britse koninklijke familie komt dan na prins Harry. Prins William is van plan bij de geboorte te zijn, hij moet echter wel werken bij de Royal Air Force. Hij is de komende weken van dienst als piloot van een reddingshelikopter op een eiland, maar wanneer Kate haar weeën beginnen, zou hij meteen overgevlogen worden naar Londen.

21-06-2013 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS-bassist breekt bot in hand na val op podium

dEUS-bassist breekt bot in hand na val op podium

http://oi43.tinypic.com/2zjm4qr.jpg

Alan Gevaert, bassist bij dEUS, kwam afgelopen zondag ongelukkig ten val tijdens hun optreden op het Indian Summer Festival in het Nederlandse Alkmaar. Hij brak daarbij het duivelsbeentje (het handwortelbeentje 'os scaphoideum' voor bepaalde van zijn stadsgenoten) in zijn rechterhand. Voorlopig zit zijn hand in een steungips, volgende week zal moeten blijken of hij onder het mes moet. Gevaert speelt tevens bas bij Trixie Whitley, de dochter van zijn zus.


"Tijdens de solo van 'Suds and Soda' ben ik zwaar op mijn bakkes gegaan. Ik stond te dansen en struikelde over mijn gitaarkabel. Op adrenaline heb ik verder gespeeld. Na het optreden ben ik naar het Rode Kruis gegaan, maar daar kon men me niet echt helpen. Op de spoeddienst werd vastgesteld dat het duivelsbeentje in mijn rechterhand afgebroken is".

Zittend spelen
"Nu mijn hand in een gipsschelp zit, kan ik wel spelen. Zittend weliswaar, want mijn hand moet  ik kunnen ondersteunen. Volgend weekend speel ik weer met Trixie. Of ik pijn heb gehad? Man, enorme pijnscheuten, maar dat is al beter".

Slechte timing
Volgende week zal blijken of Gevaert moet geopereerd worden. "Maandag kijken de artsen of het beentje is verschoven. Is dat het geval, dan zal ik moeten geopereerd worden. Dan spreken we over een revalidatie van zes weken. Bijzonder vervelend nu er heel wat optredens met dEUS en met Trixie gepland zijn".

21-06-2013 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en verloofde samen zonder verlovingsring

Miley Cyrus en verloofde samen zonder verlovingsring

http://oi39.tinypic.com/35iue78.jpg

Wel, niet, wel, niet, wel, niet... het einde van Miley Cyrus en Liam Hemsworth is al vaak voorspeld. Hun huwelijk zou afgeblazen worden, hun verloving verbroken. Wat er ook aan de hand was: het koppel ging door woelige wateren. Vijf maanden lang werden ze niet samen gezien, tot maandag. Vorige week raakte bekend dat Mileys ouders zouden scheiden en Liam haastte zich om zijn verloofde bij te staan in deze moeilijke tijden.


Miley en Liam gingen samen naar de film in Arclight cinemas Hollywood. Zij hield zijn arm bovenarm vast, een vreemde pose voor een verloofd (en normaal gezien toch ook) verliefd koppel. Alsof ze hem kon kwijtgeraken, en ze dat niet wilde, maar het niet te intiem mocht worden, zoals hand-in-hand wel is.

Ook opvallend: Miley droeg haar verlovingsring (nog altijd) niet. Nochtans noemt ze zich nog wel verloofd. Toen ze vorige week werd gelinkt aan Justin Bieber nadat ze samen in een club waren gezien, reageerde ze met een verontwaardigd: "Hé, ik ben wel verloofd hoor."

Hun vorige gemeenschappelijke uitje dateert van een reis naar Costa Rica met Chris Hemsworth en diens vrouw Elsa Pataky.

21-06-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Stallone (91): "Ik lijk op een eekhoorn met zijn muil vol walnoten"

Moeder Stallone (91): "Ik lijk op een eekhoorn met zijn muil vol walnoten"

http://oi41.tinypic.com/2baccl.jpg

Jacqueline Stallone, de 91-jarige Russisch-Franse moeder van Sylvester Stallone, heeft er spijt van dat ze in het verleden meermaals onder het mes van de plastisch chirurg is geweest. Haar gevoel voor humor is ze er gelukkig niet bij ingeschoten.


"Ik krijg nog altijd cosmetische chirurgie, hoewel ik besef dat ik er te veel heb gehad. Ik zie eruit als een hangwangeekhoorn met zijn muil vol walnoten. Teveel van het cosmetische opvulmiddel Juvederm, dat is het". Drie keer kreeg ze een Juvederm-behandeling, daar bovenop nog 50 injecties.

Goede genen
Jackie is tegen Botox, het middel dat rimpels doet verdwijnen maar je wel met een stijf gelaat kan achterlaten. "Geen Botox voor mij, dat heb ik niet vandoen. Ik heb helemaal geen rimpels in mijn voorhoofd, dat heb ik aan mijn goede genen te danken".

Knoeiers in Beverly Hills
Het kranige besje woont in Santa Monica, maar naar de dokters in het naburige Beverly Hills gaat ze niet. "Die kerels zijn niet te vertrouwen. Ik ben voor alles waardoor je er beter gaat uitzien, maar de plastische chirurgie in Beverly Hills suckt. Ik heb hun mislukkingen niet alleen op televisie gezien, ik heb ook hun onfortuinlijke patiënten in levende lijve gezien. Akkoord, zij doen de sterren, maar heb je die hun smoelwerk al eens goed bekeken? Ze zien eruit alsof ze net door de bliksem getroffen zijn. Toch?".

Jackie, een voormalige danseres en promotor van vrouwenworstelen, volgt nog altijd tapdanslessen, heeft een eigen trainer en speelt elke dag piano.

Spinazie met ei
"Ik wil een rolmodel zijn voor andere senioren. Op mijn vijftigste werd ik al een rolmodel voor de filmsterren? Hoe ouder ik word, hoe populairder ook. Mijn geheim voor een lang leven? Spinazie. Elke ochtend stoom ik een zak spinazie en daar kook ik dan een ei op".

21-06-2013 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Albert liet wel DNA-test doen voor Laurent"

"Koning Albert liet wel DNA-test doen voor Laurent"

http://oi42.tinypic.com/2cbseu.jpg

Koning Albert weigert halsstarrig om Delphine Boël haar DNA-test te geven, maar het is niet de eerste keer dat koning Albert zo'n test zou ondergaan. In 1999 liet hij al een gelijkaardig onderzoek uitvoeren. De koning vroeg toen zelf om een DNA-test waarmee hij zijn zoon Laurent gerust zou stellen. Dat zegt RTBF-journalist Frédéric Deborsu.


In 'Koningskwesties', een controversieel boek dat eind vorig jaar verscheen en dat bol staat van insinuaties over de koninklijke familie, wijdde Deborsu enkele lijnen aan het voorval.

Twijfel over zijn afkomst
Prins Laurent worstelde jarenlang met vragen over zijn afkomst. Hij had aan die onzekerheid ook meermaals lucht gegeven tegenover kennissen en journalisten. "Maar mijn werkgever verbiedt me er nog over uit te weiden", zegt Deborsu.

Precies Leopold III
"Volgens kolonel Vaessen, in die tijd nog een vertrouwensman van de prins, ging Laurent op familieportretten theatraal op zoek naar gelijkenissen tussen hem en zijn vader", stelt royalty-auteur Mario Danneels. "Een beetje belachelijk, want de gelijkenissen tussen Laurent en Albert zijn frappant. Hij lijkt zelfs als twee druppels water op Leopold III".

Bewezen
Mogelijk wilde Laurent, net zoals Delphine Boël nu, zijn vader dus vooral in verlegenheid brengen. Maar het grote verschil is dat koning Albert, in tegenstelling tot nu, voor het huwelijk van Laurent met Claire uit eigen beweging een vaderschapstest liet uitvoeren. Die leverde het onomstotelijke bewijs dat Laurent de zoon van zijn koninklijke vader is.

21-06-2013 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon (13) vond ingestorte Gandolfini in badkamer

Zoon (13) vond ingestorte Gandolfini in badkamer

http://oi43.tinypic.com/8x27av.jpg

De 13-jarige zoon van James Gandolfini heeft zijn vader gevonden nadat de acteur ingestort was in de badkamer. Hij schakelde meteen hulp in. Dat heeft de manager van het Italiaanse hotel waar de familie verbleef laten weten aan NBC News.


Volgens de hotelmanager was de 51-jarige Gandolfini nog in leven toen de eerste ambulance al na acht minuten arriveerde. Personeelsleden die zich naar de kamer gehaast hadden, probeerden hem tevergeefs weer bij te brengen. Waarschijnlijk stierf de acteur veertig minuten na zijn aankomst in het ziekenhuis. Allicht is een hartaanval de 'Sopranos'-ster fataal geworden, maar er volgt nog een autopsie.

De Emmy-winnaar zou zondag te gast zijn op het filmfestival in Sicilië, waar hij een speciale prijs in ontvangst zou nemen. "De dagen daarvoor wilde Gandolfini in Rome doorbrengen om de banden aan te halen met het land waar zijn roots liggen", aldus de directeur van het filmfestival tegen 'The Hollywood Reporter'. "Hij was heel blij om in Italië te zijn."

Michael is niet het enige kind dat Gandolfini achterlaat. In oktober beviel het Hawaïaanse ex-model Deborah Lin van dochter Liliana. Vijf jaar geleden was het stel in het huwelijksbootje gestapt in Honolulu.

Edie Falco, die de rol van zijn vrouw Carmela voor haar rekening nam in 'The Sopranos', reageert geschokt op het plotse overlijden. "Ik ben er kapot van. Hij was enorm gevoelig en had zo veel diepgang, voor zijn vrijgevigheid bestaan zelfs geen woorden. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik tien jaar zo nauw met hem mocht samenwerken. Mijn hart gaat uit naar zijn familie. De liefde tussen Tony en Carmela was een van de grootste die ik ooit gekend heb."

21-06-2013 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher noemt Robbie Williams "dikke idioot"

Liam Gallagher noemt Robbie Williams "dikke idioot"

http://oi41.tinypic.com/30bdant.jpg

"Een dikke idioot en een clown." Fraai was het niet wat Liam Gallagher tijdens een interview allemaal uitkraamde over Robbie Williams. De ex-frontman van Oasis was naar verluidt boos omdat de 39-jarige Brit voor een veel groter publiek mag spelen dan hijzelf.


Williams en Gallagher traden gisteravond allebei op in Manchester. De ene deed dat echter in een uitverkocht Etihad Stadium (capaciteit: 60.000 man), terwijl de andere zich tevreden moest stellen met een veel kleinere zaal waar slechts plaats is voor 1.500 mensen. "Een schande", vindt Gallagher. Wij zouden drie keer in het Etihad Stadium moeten staan, niet een of andere dikke idioot. Wat hij doet, kan elke clown."

Als toemaatje gaf de Beady Eye-zanger ook nog zijn fans de schuld van zijn dalende populariteit. "Als zij willen dat we in grotere zalen spelen, moeten ze maar meer onze cd's kopen."

Het is niet de eerste keer dat de Gallaghers en Williams het met elkaar aan de stok krijgen. In 1995 stonden ze nog samen te feesten op Glastonbury, maar daar kwam verandering in toen Noel Robbie "die dikke zanger van Take That" noemde. Vijf jaar later daagde Williams Gallagher uit voor een boksmatch op tv.

21-06-2013 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Smolders verlaat Studio Brussel

Lisa Smolders verlaat Studio Brussel

http://oi43.tinypic.com/2j199pj.jpg

Na amper drie jaar verlaat de 25-jarige Lisa Smolders Studio Brussel. Wat Smolders, die tussendoor ook even assistente was van Lieven Van Gils in 'Reyers Laat' op Canvas, in de toekomst gaat doen, blijft voorlopig onduidelijk. "Geen overstap naar VIER", zegt ze zelf, al zal ze in het najaar wel deelnemen aan 'De Slimste Mens'. De VRT meldt dat de samenwerking "in de beste verstandhouding" op vraag van Smolders is stopgezet. Haar laatste StuBru-prestatie is voorzien voor 28 juni.

20-06-2013 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Russell Crowe met Marlon Brando verbindt

Wat Russell Crowe met Marlon Brando verbindt

http://oi42.tinypic.com/eqcpzn.jpg

Russell Crowe kruipt in 'Man Of Steel' in de huid van Jor-El, een rol die Marlon Brando in 1978 al eens speelde in 'Superman', maar nu blijkt dat er nog iets is dat de twee Hollywoodsterren met elkaar verbindt: Crowe liet tijdens de persconferentie van zijn nieuwste film immers weten dat een mysterieuze vrouw hem ooit een gedichtenbundel van Brando overhandigde.


Russell Crowe werd een paar jaar na de dood van Marlon Brando (in 2004) gecontacteerd door een mysterieuze dame, zij had namelijk een speciaal pakketje voor hem klaarliggen, iets dat ze al een hele tijd aan hem probeerde te geven.  

De vrouw was één van Brando's beste vriendinnen, en de acteur had haar gevraagd om zijn gedichtenbundel, 'There Are Men Too Gentle To Live Among Wolves' van de Amerikaanse auther James Kavanaugh, na zijn dood aan Crowe te overhandigen. In het boek zat een handgeschreven briefje van Brando himself.

Erg onder de indruk
"Er zat een briefje bij waarin hij zegt dat hij bepaalde films waarin ik meespeel heel goed vindt", legt de 'Man Of Steel'-acteur uit tijdens de persconferentie in Burbank. "Dat heeft me heel diep geraakt. Ik was als jonge acteur heel erg onder de indruk van zijn acteerkunsten", aldus Crowe.

"Je kan heel wat leren van amateurtheater, maar het is pas nadat je 'On The Waterfront' of 'A Streetcar Named Desire' hebt gezien dat je pas echt beseft dat er heel wat is veranderd op het gebied van film.

Crowe speelt in 'Man Of Steel' Jor-El, de biologische vader van Superman. In de openingsscène van de film, geregisseerd door Zack Snyder ('300', 'Watchmen' en 'Sucker Punch') krijgen we te zien hoe Jor-El op de planeet Krypton voor de moeilijkste keuze uit zijn leven komt te staan: hij moet zijn zoon naar de aarde sturen opdat hij een beter leven zou leiden.

19-06-2013 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Johnny Depp nooit naar zijn eigen films kijkt

Waarom Johnny Depp nooit naar zijn eigen films kijkt

http://oi42.tinypic.com/jujz9x.jpg

Johnny Depp kijkt al jaren niet meer naar de films waar hij in speelt. Hij ziet immers liever niet hoe zijn acteerprestaties zijn gemonteerd. Bovendien helpt dat om zijn geest in balans te houden.


Johnny Depp in Rolling Stone: "Voor mij is de kous af op de laatste opnamedag. Ik meen dat het mijn taak als acteur is om de regisseur opties te bieden. Vervolgens kan ik alleen maar hopen dat de opnametakes die ik de beste vond ook door de regisseur gekozen worden. Maar als ik niet kijk, zal ik het nooit te weten komen en dat vind ik best zo".

De laatste film met zichzelf die hij wel bekeek, was 'The Libertine' in 2004. Hij keek toen wel naar het eindresultaat omdat regisseur Laurence Dunmore hem dat nadrukkelijk had gevraagd.

"Die film kan ik iedereen aanraden", grapt Depp.

Het leven van een vluchteling
In het interview onthult Depp voorts dat hij elke dag denkt aan stoppen met acteren, maar dat dit nog niet voor de nabije toekomst is.

"Terwijl ik de kansen, het verlangen en de creatieve vonk heb om dingen te doen, moet ik ze ook doen. Op een gegeven moment zal ik dat allemaal tot een minimum beperken en me gaan concentreren op, wat zal ik zeggen, het leven. Echt leven. Ergens heen kunnen gaan waar je niet voortdurend hoeft te vluchten of je hotel binnensluipen via de keuken of een ondergronds labyrint. Eens je ouder wordt of je krijgt enkele hersencellen terug, besef je dat je tot op zekere hoogte het leven van een vluchteling hebt geleid".

19-06-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

http://oi42.tinypic.com/2v83hxw.jpg

De economische waarde van de nog ongeboren baby van Kate en William wordt nu al geraamd op 400 miljoen dollar, of zo'n 300 miljoen euro. Bedoeld wordt de economische activiteit die zo'n koningsbaby'tje genereert over de hele wereld. Vooral qua merchandising. Dat rekende abcnews.com ons voor.


Nu al klopt een hele bedrijfstak overuren om klaar te zijn met hun merchandising op het moment dat de baby van Kate Middleton, hertogin van Cambridge, het levenslicht zal zien. Van op maat gemaakte teddybeertjes, over keizerlijke rammelaars en porseleinen bekertjes tot pantoffeltjes met de Union Jack op.

Daarbij zullen niet álle gadgets de goedkeuring van de Britse koninklijke familie krijgen. Zoals bijvoorbeeld het Koninklijke Kotszakje, naar een ontwerp van Lydia Leith. Verkrijgbaar in rose of blauw, voor de prijs van 4,70 dollar (3,5 euro). Op het spuugzakje prijkt de tekst 'Welopgevoede koningsbaby' en een foto van de prins en de prinses die hun baby wiegen. Een ander product van ontwerpster Leith is de ivoren 'Shake, Rattle & Rule'-beker (14 dollar of 10,50 euro).

Sommige spullen worden verkocht voor het goede doel. Zoals de babyschoentjes met de vlag van het Verenigd Koninkrijk op (35 dollar of 26 euro). Die worden verkocht in de Highgrove Shop van Prins Charles zelf en de opbrengst ervan gaat naar het liefdadigheidsfonds van de prins van Wales. Nog te koop, maar dan via de Royal Collection Shop van de koninklijke familie: pyjama's zoals de tenue van de konkinklijke wacht en beremutsen voor kinderen.

En of men voorbereid is! Mask-Arade, bijvoorbeeld, heeft zijn stock koninklijke maskers opgedreven van 2.000 naar 20.000 voor zowal Kate als William.

De geboorte van de kleine spruit is voorzien voor juli. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje dan wel een meisje zal zijn. Ook de papa en mama in spe weten het nog niet, benadrukt het paleis.

19-06-2013 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneke Paul komt volgend tv-seizoen niet terug

Manneke Paul komt volgend tv-seizoen niet terug

http://oi40.tinypic.com/24y9to5.jpg

In tegenstelling tot eerdere berichten zal 'Manneke Paul', de veelbesproken personalityshow van Paul de Leeuw, dit najaar niet terugkeren op VTM.  Ook in de lente van 2014 zal de Nederlander niet te zien zijn op de commerciële zender. VTM zegt wel in de toekomst nog te willen blijven samenwerken met de controversiële tv-maker. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.


De VTM- programmabazen, die tot voor kort nog onzeker waren of ze De Leeuw één dan wel twee keer per week met zijn talkshow op Vlaanderen moesten loslaten, hebben nu alsnog beslist om de Nederlander een jaar vrijaf te geven.

Geen 'Manneke Paul' dit najaar, zo kreeg de redactie van het programma en orkestleider Miguel Wiels maandagavond te horen. Ook in de lente van 2014 zal De Leeuw niet te zien zijn op VTM wegens vijf avonden per week aan de slag in het theater.

19-06-2013 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh help, heet dochtertje Kim K. en Kanye West zo?

Oh help, heet dochtertje Kim K. en Kanye West zo?

http://oi41.tinypic.com/149b5g2.jpg

Hoewel Kim Kardashian en Kanye West de lippen stijf op mekaar houden over de naam van hun pasgeboren dochtertje, melden steeds meer Amerikaanse showbizzmedia dat ze hun grote geheim ontdekt hebben. Hou je vast aan de takken van de bomen, want de naam van baby Kimye is.... Kaidence Donda West.


Aangezien Kaidence begint met de letter 'K', zoals Kim wou, bestaat de kans dat hun kleine meid wel eens echt zo zou kunnen heten. Achter de tweede naam zit dan weer een familieverhaal langs Kanyes kant. Zo was Donda de naam van zijn moeder die in 2007 op 58-jarige leeftijd stierf.

Zo lang Kim en Kanye het nieuws niet bevestigen, mogen we gelukkig nog even leven in de hoop dat het om geruchten gaat. Nou, het had natuurlijk nog een pak erger gekund. Zo verzonnen enkele enthousiastelingen eerder op Twitter al enkele originele babynamen. Een kort overzicht kan je bekijken via deze link.

Kim Kardashian beviel afgelopen zaterdag in de aanwezigheid van Kanye van hun eerste kindje. Hoewel de bevalling vijf weken eerder dan gepland plaatsvond, stellen moeder en dochter het prima.

19-06-2013 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sportintro's Het journaal komen uit grote pot kut met peren"

"Sportintro's Het journaal komen uit grote pot kut met peren"

http://oi44.tinypic.com/2lcvdpf.jpg

Carl Huybrechts heeft in zijn column voor het Belang van Limburg zijn oude werkgever en collega's door de gehaktmolen gedraaid. Volgens de gewezen sportjournalist van VRT komen de sportintro's in Het journaal "rechtstreeks uit de grote pot kut met peren die bij het maken van het sportnieuws blijkbaar altijd binnen handbereik staat". Alle spanning is daardoor weg, klinkt het bij het 61-jarige televisiegezicht.


Het feit dat de intro's alle info al prijsgeven, wekt bij Huybrechts heel wat ergernis op. "Tot diep in de jaren negentig hadden wij als sportankers van de openbare omroep de gewoonte om de sportliefhebbers een maximum aan genoegdoening te verschaffen. (...) De mensen die nog niet op de hoogte waren van de uitslag (de overgrote meerderheid) gingen op het puntje van hun stoel zitten, want de volgende drie minuten beloofden erg spannend te worden."

"Sinds enkele jaren hebben presentatoren en -trices in het televisienieuws de onbedaarlijke neiging deze eenvoudig te realiseren meerwaarde totaal de vernieling in te lullen. Het gaat nu als volgt: 'Anderlecht heeft daarnet in de topper tegen Standard geen afstand kunnen nemen van zijn rivaal uit Luik. De wedstrijd eindigde op 2-2, voor Anderlecht scoorden Jovanovic en Gillet, de Rouches kwamen langszij door twee late kopbaldoelpunten van Jelle Van Damme. Ref N'Zolo (sic) haalde twee keer de rode kaart boven, één voor Wazilewski (sic) en één voor doelman Kawashima.'"

"Dit soort inleidingen komt rechtstreeks uit de grote pot kut met peren die bij het maken van het sportnieuws blijkbaar altijd binnen handbereik staat. Eigenlijk is zo'n inleiding al een kort wedstrijdverslag. Wég spanning. Wat is de meerwaarde van deze driedubbele berichtgeving: de clou eerst verraden, alles daarna ook nog eens laten zien met daarbovenop een begeleidende tekst waarin ongeveer hetzelfde medegedeeld wordt als in de inleiding."

19-06-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil in liefdestherapie

Rihanna wil in liefdestherapie

http://oi43.tinypic.com/r8uk3k.jpg

Rihanna kan het maar niet verkroppen dat de liefde van haar leven, Chris Brown, terug bij zijn ex Karreuche Tran is. De zangeres overweegt nu zich in een kliniek te laten opnemen om er een liefdestherapie te krijgen zodat ze hem voorgoed uit haar leven kan bannen.


Het twaalfstappenprogramma is gestoeld op afkickprogramma's voor drank en drugs. Ze wil de therapie in kliniek The Ranch in Tennessee volgen tijdens de zes weken pauze in haar wereldtournee.

"Ze is nog altijd wanhopig verliefd op Chris Brown. Ze lijkt wel geobsedeerd door hem, ook al heeft hij het uitgemaakt. Ze kan hem maar niet vergeten. Ze heeft er met een psychotherapeut over gepraat en nu overweegt ze een twaalfstappenprogramma om haar demonen voorgoed te verslaan", stelt een bron in het magazine Gracia.

De kliniek The Ranch biedt de behandeling tegen liefdes- en seksverslaving bij vrouwen aan voor "vrouwen die moeilijke, verslaafde, gewelddadige of anderszins emotioneel schadelijke partners aantrekken". De therapie varieert van gesprekken tot paardrijden.

Rihanna en Chris Brown waren drie jaar samen toen hij haar in februari 2009 mishandelde. In januari dit jaar bleken ze weer een koppel te zijn, maar die relatie was geen lang leven beschoren.

19-06-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!