NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Paul-Emile Van Royen ('Nonkel Jef') overleden

Acteur Paul-Emile Van Royen ('Nonkel Jef') overleden

http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=nonkeljef.jpg&res=medium


In het Heilig-Hartziekenhuis in Lier is vanmiddag acteur Paul-Emile Van Royen overleden. Hij was 73 jaar. Dat meldt zijn echtgenote Marie-Josée Sas.

Van Royen speelde van de jaren zestig tot enkele jaren terug (gast)rollen in tv-reeksen als 'Het zwaard van Ardoewaan', 'De Gaston Berghmans show', 'Heterdaad', 'Lili & Marleen' en 'Thuis'. Bij het grote publiek verwierf hij bekendheid als Louis Melkenbeek, de broer van Nonkel Jef in de gelijknamige reeks.

Van Royen was in verschillende Vlaamse films te zien, zoals 'Vrouwen willen trouwen', 'Paniekzaaiers', 'Zware jongens' en 'De Witte'.

Ook in de theaterwereld was Van Royen actief: gedurende 25 jaar maakte hij deel uit van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) en ook bij het Echt Antwaarps Teater was hij aan de slag.18-02-2012 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie neemt afscheid van Whitney Houston

Familie neemt afscheid van Whitney Houston


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-5.jpg


Familie en beste vrienden hebben bij een dodenwake gisterenavond afscheid genomen van zangeres Whitney Houston. Bij de wake bij een begrafenisonderneming in het Amerikaanse Newark bij New York waren haar moeder Cissy, haar dochter Bobbi Kristina Brown en platenbaas Clive Davis.

Vandaag is een eredienst voor de wereldberoemde zangeres, die een week geleden dood werd gevonden in een hotel in Los Angeles. Sterren als Kevin Costner, Stevie Wonder en haar peettante Aretha Franklin komen daarvoor naar de New Hope Baptist Church, waar Houston haar carrière begon.

De artieste wordt morgen in besloten kring begraven. Dat gebeurt op de Fairview begraafplaats in Westfield. Ze komt daar naast haar vader te liggen, die in 2003 overleed.


18-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keane is terug na twee jaar radiostilte

Keane is terug na twee jaar radiostilte

Klik op de foto om ' Somewhere Only We Know ' te beluisteren

Een kleine vier jaar na het vorige album 'Perfect Symmetry' keert de Britse band Keane dit voorjaar terug met een nieuwe plaat en een reeks optredens. De band zat maar liefst twee jaar in de studio om het vierde album op te nemen, zo meldt muziektijdschrift NME vandaag op zijn website. Er is nog geen naam en releasedatum prijsgegeven voor de plaat.

Het enige nieuwe plaatwerk dat de fans van de band de afgelopen jaren konden beluisteren was de EP 'Night Train' van anderhalf jaar geleden.

In mei en juni toert de band door het Verenigd Koninkrijk voor negen concerten. Of Keane in de zomer nog België of de festivals gaat aandoen is nog niet bekend.  (br.hln)


18-02-2012 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina en Brad trouwen deze zomer in Frans kasteel

"Angelina en Brad trouwen deze zomer in Frans kasteel"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-en-Brad.jpg


Het knapste koppel van Hollywood, Brad Pitt en Angelina Jolie, zouden komende zomer eindelijk trouwen, dat beweert het Amerikaanse magazine OK! Ze zouden elkaar het jawoord geven in een 16de eeuw Frans kasteel.

Angelina en Brad voeden samen zes kinderen op, zij zijn ook de reden waarom ze gaan trouwen, ze zetten hun ouders meer en meer onder druk. "De geliefden hielden hun huwelijk geheim, nu ze bespreken nu volop hoe ze dit zullen aankondigen. Ze krijgen een kick door mensen te plagen met dit hele gedoe. Het zou een klein, romantisch feest moeten worden.

Angelina en Brad zeiden altijd niet te willen huwen, totdat homoseksuelen dat ook konden doen. Maar Brad bekende onlangs dat hij het na zeven jaar steeds belangrijker begint te vinden om hun liefde officieel te maken. De exacte details, als de datum, de plek en de gastenlijst, werden nog niet onthuld. Eerder deze maand circuleerde de roddel dat de twee in Missouri, de streek waar Brad opgroeide, in het huwelijksbootje zouden stappen.

Een ding staat wel vast, het wordt een kleine, gesloten ceremonie die niet in de kerk gehouden wordt. Het zal wel de vele verschillende culturen waar het gezin rijk aan is integreren.


17-02-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte naam Charlie Chaplin blijft een mysterie

Echte naam Charlie Chaplin blijft een mysterie

http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=charliechaplinb.jpg&res=medium


De echte naam en geboorteplaats van de legendarische filmster Charlie Chaplin blijkt een mysterie te zijn. Zelfs de Britse geheime dienst MI5 is er niet in geslaagd zijn identiteit vast te stellen. De dienst had in de jaren vijftig een onderzoek ingesteld na Amerikaanse aantijgingen dat hij communistische sympathieën had.

Chaplin beweerde zelf dat hij op 16 april 1889 was geboren in zuid-Londen. Maar MI5 vond bij een omvangrijk onderzoek geen enkel bewijs voor de geboorte. De Britse spionnen vonden ook geen aanwijzingen dat hij een gevaar voor de veiligheid was, zo blijkt uit geheime documenten die vandaag zijn onthuld.

De Amerikaanse geheime dienst FBI had in 1952 om een onderzoek gevraagd. Chaplin had voor controverse gezorgd met zijn film 'A King in New York', een satire op de Amerikaanse heksenjacht op communisten. De FBI vermoedde dat Chaplin een schuilnaam was en dat hij eigenlijk Israel Thornstein heette. Maar ook met die naam is daar niemand geboren op 16 april.

"Het is erg ongebruikelijk dat de geboortedatum en -plaats van zo'n beroemdheid, zelfs na onderzoek door MI5, een mysterie is gebleven'', vindt professor Christopher Andrew, de officiële historicus van MI5.

De historicus wijst op een brief die vorig jaar is ontdekt. Een zekere Jack Hill schreef Chaplin een paar jaar voor diens dood in 1977 dat Chaplin was geboren in een woonwagen. Zijn moeder zou bekend staan als de Zigeunerkoningin en familie zijn van deze Jack Hill.

Chaplin verliet de VS in 1953 en kreeg geen toestemming meer om terug te keren. Hij woonde daarna in Zwitserland.


17-02-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney had problemen met gezondheid en wilde facelift


Whitney had problemen met gezondheid en wilde facelift


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Whitney-Houston-7.jpg


Whitney Houston zou twee weken voor haar dood nog zijn onderzocht door een dokter. Toen bleek dat lichamelijk niet alles in orde was. In de week voor haar dood bracht ze drie keer een bezoek aan een dokter.

De zangeres zou een plastisch chirurg in Beverly Hills hebben bezocht omdat ze een facelift wilde, zo melden Amerikaanse media. Daar ging een medisch onderzoek aan vooraf, waaruit gebleken zou zijn dat Whitney al lichamelijke problemen had.

De dokter in kwestie wil wegens het beroepsgeheim niet ingaan op de vraag of Whitney zijn patiënte was. Wel zegt hij dat hij test op hart-, long- en leverfuncties voordat hij overgaat tot een operatie. "Dat geldt voor iedereen, ook voor beroemdheden".

Whitney overleed afgelopen zaterdag op 48-jarige leeftijd.


17-02-2012 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege maakt 51.000 euro vrij voor promotie Rundskop

Schauvliege maakt 51.000 euro vrij voor promotie Rundskop


http://img692.imageshack.us/img692/5349/rundskop.jpg


Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) en Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege (CD&V) hebben samen 51.000 euro extra vrijgemaakt voor de promotiecampagne van de film 'Rundskop' in de aanloop naar de Oscars. Dat meldt het VAF vanavond.

De beslissing kwam er nadat 'Rundskop', de debuutlangspeelfilm van Michaël R. Roskam, werd genomineerd voor een Oscar in de categorie beste niet-Engelstalige film.

In de aanloop naar de Oscarnominaties, toen 'Rundskop' was aangeduid als Belgische inzending, had Schauvliege al eens 25.000 euro vrijgemaakt. Op 26 februari worden de Oscarwinnaars bekendgemaakt.


17-02-2012 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenor Charles Anthony (82) overleden

Tenor Charles Anthony (82) overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg62/scaled.php?server=62&filename=charlesanthony.jpg&res=medium


Hij heeft aan de Newyorkse Met alle records gebroken: liefst 2.928 maal stond tenor Charles Anthony op de planken van de beroemde Metropolitan Opera. Woensdag overleed hij op 82-jarige leeftijd.

Een woordvoerder van de opera verklaarde in de New York Times van donderdag dat Anthony in Tampa, Florida, aan een nierkwaal is overleden. In 57 seizoenen vertolkte hij 111 rollen in 69 opera's, daaronder alle drie verschillende producties in "Turandot" van Giacomo Puccini. Als keizer gaf hij in januari 2010 zijn afscheidsvoorstelling.
 
De zoon van Italiaanse immigranten werd in 1929 als Calogero Antonio Caruso in New Orleans geboren. Aan het begin van zijn operacarrière drong een naamsverandering zich op: Caruso was toen door de beroemdste operatenor van weleer, Enrico Caruso, bezet.
 
Als Charles Anthony beleefde hij in 1954 met "Boris Godoenov" van Modest Moessorgski zijn Met-première in de rol van zwakzinnige en werd toen al door critici van de New York Times in de hoogste tonen geloofd. Rollen als David in Wagners "Die Meistersinger von Nürnberg" of van Don Ottavio in Mozarts "Don Giovanni" volgden. Ondanks dat Anthony als Rodolfo in Puccini's "La Bohème" en als Nemorino in Gaetano Donizetti's "L'Elisir d'Amore" ook grotere rollen vertolkte, bekoorde hij vooral in kleinere rollen zoals de 'Haushofmeister' in Richard Strauss' "Rosenkavalier", die hij 159 maal neerzette.
 
Anthony zong tijdens zijn 2.928 optredens met de allergrootsten zoals Maria Callas, Marian Anderson en Leontyne Price. Zelfs Met-muziekdirecteur James Levine heeft nog lang niet het record van Anthony gehaald: Levine dirigeerde tot nog toe 2.442 opvoeringen aan de Met.


16-02-2012 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Beach Boys komen naar de Lokerse Feesten

The Beach Boys komen naar de Lokerse Feesten


http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=thebeachboys.jpg&res=medium


Hoog bezoek op de Lokerse Feesten deze zomer. Op 7 augustus doen de herenigde Beach Boys het festivalterrein op de Grote Kaai aan, zo maakt de groep op zijn website bekend.

Daarmee strikt men in Lokeren alvast één absolute topnaam. The Beach Boys, de band rond Brian Wilson, geldt als een van de belangrijkste bands uit de jaren '60, met singles als 'I Get Around', 'California Girls' en 'Surfin' USA' die de perfecte soundtrack vormden bij de onbezorgde surfscene van die tijd. De band leverde met 'Pet Sounds' uit 1966 bovendien een van de meest gelauwerde elpees aller tijden af.

Naast Brian Wilson bestaat de line-up waarmee de groep ter ere van zijn 50ste verjaardag tourt ook uit onder meer Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks.

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 3 tot en met 12 augustus. (br.hln)


16-02-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney rookt geen joints meer

Paul McCartney rookt geen joints meer


http://img515.imageshack.us/img515/3263/paulmccartney.jpg


Paul McCartney, die in de jaren zestig met The Beatles door Bob Dylan werd ingewijd in de geneugten van cannabis, is gestopt met blowen. Zo kan hij naar eigen zeggen een betere vader zijn voor zijn achtjarige dochter Beatrice, zijn kind met ex Heather Mills.

"Ik heb veel joints gerookt, het was genoeg, ik heb mijn deel gehad. Als je een kind opvoedt, steekt je zin voor verantwoordelijkheid de kop op. Genoeg is genoeg, en ik vond het ook niet meer nodig".

McCartney (69), getrouwd met de Amerikaanse Nancy Shevell, heeft in het verleden ook bekend dat hij cocaïne heeft gebruikt en heroïne geprobeerd toen hij in The Beatles zat.

"Ik heb maar één keer heroïne geprobeerd. Ik besefte toen zelfs niet dat ik het genomen had. Ik kreeg iets toegestopt, rookte het op en vernam pas later dat het heroïne was. Het deed me niets. Gelukkig, want dat pad wilde ik niet opgaan. Cocaïne heb ik ongeveer een jaar gebruikt, in de tijd van 'Sgt. Pepper'. Ik snoof coke en rookte wiet om weer rustig te worden. Ik ben nooit dol geweest op coke. In het begin vond ik het best oké, maar na een tijdje vond ik het niet meer cool, vooral toen ik vreselijke comedowns begon te ervaren".

McCartney en zijn vrouw Linda, die in 1998 overleed aan kanker, rookten allebei wiet. In 1981 belandde hij negen dagen in een Japanse cel wegens drugbezit. "Negen dagen ellende, ik vroeg me de hele tijd af 'wat heb ik mijn gezin aangedaan?'. Het was heel beangstigend".


16-02-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus doet theatertournee

Urbanus doet theatertournee


http://desmond.imageshack.us/Himg862/scaled.php?server=862&filename=urbanus.jpg&res=medium


Urbanus geeft in april en juni een reeks voorstellingen in Gent, Geel, Hasselt, Antwerpen en Oostende. De show wordt een 'best of' van liedjes, "nieuwe sketches, oneliners, twoliners en visuele onnozelheden". De ticketverkoop voor 'Urbanus Zelf!' start op maandag 20 februari.

Zanger en komiek Urbanus (63) speelde eind december vier avonden voor een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. De recensies waren lovend, het publiek zeer enthousiast. Daarna kreeg Urbanus uitnodigingen van alle Vlaamse theaters om in het seizoen 2012-2013 voorstellingen te geven in de intiemere sfeer. Urbanus gaat daar graag op in, binnenkort worden de speeldata voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

In dit lopende theaterseizoen geeft Urbanus volgende shows, de eerste in elf jaar:

Vrijdag 13 april: Gent, Capitole
Zaterdag 14 april: Gent, Capitole
Vrijdag 1 juni: Geel, CC De Werft
Zaterdag 2 juni: Geel, CC De Werft
Vrijdag 8 juni: Hasselt, Cultuurcentrum
Zaterdag 9 juni: Hasselt, Cultuurcentrum
Vrijdag 15 juni: Antwerpen, Stadsschouwburg
Zaterdag 16 juni: Antwerpen, Stadsschouwburg
Vrijdag 22 juni: Oostende, Kursaal

Kaartverkoop vanaf maandag 20 februari
via het voorverkoopsysteem van de theaters in Antwerpen en Gent via www.musichall.be en 0900 69 900
Cultuurcentrum Hasselt via www.ccha.be en 011 22 99 33
CC De Werft via www.dewerft.be en 014 56 66 66

De show is een best of met hits als 'Hittentit', 'Madammen Met Een Bontjas', 'Quand Les Zosiaux Chantent Dans Le Bois', 'Bakske Vol Met Stro', '1-2-3 Rikke Tikke Tik', 'Poesje Stoei' en een viertal nieuwe liedjes. Meer info vind je hier.


16-02-2012 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele ontkent dat ze vijf jaar pauze neemt

Adele ontkent dat ze vijf jaar pauze neemt


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


"Vijf jaar? Eerder vijf dagen!" Met die woorden heeft Adele op haar eigen blog de geruchten ontkend als zou ze haar muziekcarrière een vijftal jaar on hold zetten om een gezin te stichten.

Het Amerikaanse Vogue liet optekenen dat de Britse zangeres een 'break' van vier of vijf jaar overwoog omdat ze aan haar relatie wilde werken. "Ik wil een thuis creëren. Ik moet een basis leggen en tijd nemen. Als ik voortdurend aan het werk ben, mislukken mijn relaties", klonk het. Opschudding in de muziekwereld natuurlijk, zeker omdat Adele afgelopen weekend nog zes Grammys won.

Maar nu weerlegt de Britse het nieuws dus op haar blog. "Oh goodness. Ik ben compleet van mijn melk!", schrijft ze over de Grammy Awards, waarna ze haar verbazing en dankbaarheid uitvoerig beschrijft. Tegelijkertijd benadrukt ze dat er nog veel werk aan zit te komen. Zo vertelt ze dat ze nu een paar dagen vrij heeft, maar op 21 februari bij de Brit Awards verwacht wordt en daarna regelrecht de studio in gaat. "Vijf jaar? Eerder vijf dagen", besluit ze.


15-02-2012 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones gevraagd Olympische Spelen te openen

 "Stones gevraagd Olympische Spelen te openen"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ron-Wood-5.jpg?t=1329309447


Vorige week liet een woordvoerder van de Rolling Stones nog weten dat de band, die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, "niet zal optreden op de Olympische Spelen". Maar volgens Ron Wood werden ze wel gevraagd, net als zijn eerdere band The Faces.

"Ze wilden dat we met de Stones openden en afsloten met The Faces. Dat zou fantastisch zijn. De Olympische Spelen in Londen is een unieke ervaring, zo'n gelegenheid mag je niet missen". Maar de gitarist geeft vervolgens een flauw excuus: "In april worden The Faces bijgezet in de Rock and Roll Hall of Fame, daarna heb ik een paar tentoonstellingen met mijn kunstwerken".

Danny Boyle, de oscarwinnende regisseur van 'Trainspotting' en 'Slumdog Millionaire', is gelast met de regie van de openingsceremonie. Vermoed wordt dat zowel Paul McCartney als Adele en Blur daar zullen aantreden.


15-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke bezetting Guns N' Roses terug bij elkaar

Klassieke bezetting Guns N' Roses terug bij elkaar

Klik op de foto om ' Don't cry ' te beluisterenDuff McKagan, Steven Adler en Slash voegen zich opnieuw bij Axl Rose.


Guns N' Roses komt terug bij elkaar in zijn klassieke bezetting. Niet om opnieuw te touren (op Graspop deze zomer bijvoorbeeld), maar wel ter gelegenheid van de opname van de band in de Rock And Roll Hall Of Fame in april.

Toetsenist Dizzy Reed verklapte aan Billboard dat iedereen die heeft meegewerkt aan het album 'Appetite For Destruction' aanwezig zal zijn op de huldiging op 14 april. "De hele band zal er zijn", aldus Reed, die in 1990 bij de groep kwam en er nog steeds deel van uitmaakt. "Hoe het zal gebeuren weet ik niet, maar het is een van die dingen waarvan je weet dat het in orde zal komen."

Dat de klassieke bezetting ook live zal spelen op de huldiging is een ander paar mouwen. "Axl (Rose) en ik hebben daar nog niet met Slash, Duff McKagan en Steven Adler over gesproken. Ik weet niet goed hoe of wanneer ik er over moet beginnen. Gemakkelijk ligt het allemaal niet, maar het zal vroeg of laat wel eens op de agenda komen."

Reed gaf wel mee dat het de bedoeling is dat de huidige bezetting van Guns N' Roses na hun zomertournee (die hen dus onder meer naar Graspop brengt) aan nieuw materiaal gaat werken. "Er was zoveel materiaal dat 'Chinese Democracy' (de vorige plaat, red.) niet heeft gehaald, en van wat ik me herinner waren daar best wel wat coole dingen bij. Hopelijk worden die opgepikt en verder uitgewerkt." (br.hln)15-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter kan uitbreiden naar vier podia

Rock Werchter kan uitbreiden naar vier podia

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rock-Werchter.jpg


De Vlaams-Brabantse provincieraad heeft het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de festivalweide Rock Werchter goedgekeurd. Gedeputeerde Julien Dekeyser (Open Vld) stelde dat organisator Live Nation pas met de uitbreidingswerken van het festivalterrein zal kunnen starten na het afsluiten van een samenwerkingsovereenkomst. De organisator zal hierbij een aantal garanties opgelegd krijgen.

Het nieuwe RUP komt er op vraag van Live Nation, dat nood heeft aan een groter terrein om het aantal podia op Rock Werchter uit te breiden. De organisator dreigde ermee het festival naar Brustem (Sint-Truiden) te verhuizen. In het nieuwe plan is voorzien dat er op het festivalterrein aan de rechterzijde van de ingang langs de Haachtsesteenweg 2,5 ha meer beschikbaar komt voor de festivalbezoekers. Hiertoe wordt onder meer een groot stuk bos gekapt. Daardoor zou Rock Werchter op termijn kunnen uitbreiden naar vier podia. Dit jaar zal er op het festival voor het eerst een derde podium beschikbaar zijn.

Oppositiepartij Groen wees op het feit dat Live Nation bepalingen uit het vorige RUP inzake aanleg van een landschapspark niet was nagekomen. Verwijzend naar verklaringen van organisator Herman Schueremans dat mogelijk in 2013 verhuisd wordt, vroegen Groen en Vlaams Belang garanties. "Het kan toch niet dat wij hier een bos kappen en landbouwgrond innemen terwijl het festival in 2013 verhuist", aldus Luc Debraekeleer (Groen).

Dekeyser gaf toe dat Live Nation engagementen uit 2006 niet was nagekomen. Dat wordt deze keer vermeden door de betrokkenheid van het Agentschap Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij bij de samenwerkingsovereenkomst. "Live Nation zal bijvoorbeeld slechts een kapvergunning krijgen als het harde garanties biedt over compenserende bosaanplantingen. We overwegen ook financiële waarborgen te eisen, evenals een engagement dat Rock Werchter nog een aantal jaren in Werchter doorgaat", aldus Dekeyser. (br.hln)


15-02-2012 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België-finaliste trekt racismeklacht tegen Sien Eggers in

Miss België-finaliste trekt racismeklacht tegen Sien Eggers in


http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=veroniqueboubane.jpg&res=medium
Veronique Boubane


Gewezen Miss België-finaliste Veronique Boubane heeft haar racismeklacht tegen Sien Eggers ingetrokken nadat ze een brief met excuses heeft gekregen van de actrice.


Enkele weken geleden zat Boubane, die meedong naar de Miss België-kroon van 2008, samen met haar man en een vriend in restaurant Bourla toen Sien Eggers een opmerking maakte. "Plots kwam Sien Eggers vragen van welke afkomst ik was", aldus Boubane.

"Ik krijg die vraag wel vaker, dus ik heb gewoon geantwoord. Een minuut later kwam ze terug en vroeg ze op een agressieve toon of we werkten. Ik schrok hier wel van, maar ik zei haar dat we allemaal werkten. Ze was duidelijk dronken en riep: "Jullie Afrikanen zijn allemaal hetzelfde. Jullie doppen, zeker? Dit is mijn land en jullie komen hier profiteren. Ga terug naar Afrika!"http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=sieneggers.jpg&res=medium
Sien Eggers


Het Senegalese model diende klacht in bij de politie. Ze wilde geen geld, maar excuses. Die laatste zijn er nu dus gekomen. Sien Eggers schreef het model een aangetekende brief en daarmee is voor haar de zaak afgehandeld.


14-02-2012 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rossem: Geslapen met vrouwen van ministers

Van Rossem: "Geslapen met vrouwen van ministers"


http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=vanrossem.jpg&res=medium


Jean-Pierre Van Rossem liet onlangs weten met protestpartij R.O.S.S.E.M. in 2014 terug naar de kiezer te willen trekken, in een interview met P-Magazine wordt duidelijk dat hij nog niets van zijn straffe tong verloren is: "Ik heb met BV's, filmsterren en ministervrouwen geslapen. Met Miet Smet of Mieke Vogels? Zeg! Daar kruip ik niet mee in bed. Ik heb het over de vrouwen van ministers."

Welke ministervrouwen dat dan wel mogen zijn? "Hun namen zijn genoteerd en opgeborgen in mijn kluis. De lijst mag openbaar gemaakt worden na mijn dood", aldus Van Rossem. De gewezen beursgoeroe stelde vorige zomer al in Humo het bed gedeeld te hebben met duizenden vrouwen. "Maar hoe ouder ik werd, hoe minder spannend ik het vond. Achteraf denk ik: hoe is het mogelijk dat ik daar zoveel tijd en energie heb ingestoken? Seks is nog altijd het hoogste genot, maar ik loop niet meer achter mijn pik aan. Ik heb genoeg aan mijn eigen vrouw, Ljudmilla."

Is zijn huwelijk dan een bron van geluk? "Maar nee! Zonder Ljudmilla zou ik mij waarschijnlijk nog veel slechter voelen, maar daarom maakt mijn huwelijk mij nog niet gelukkig", vervolgt Van Rossem. "Geluk bestáát niet. Geluk is een illusie, een uitvinding van en voor naïevelingen. Er bestaan geen gelukkige mensen. Mensen maken zichzelf dat graag wijs omdat ze op vakantie gaan naar Thailand of omdat ze een nieuwe auto hebben gekocht, maar dat zijn fata morgana's. Als iémand weet dat geld niet gelukkig maakt, ben ik het. Denk je echt dat ik gelukkig was toen ik zeven Ferrari's tegelijk kocht? Geen seconde", besluit Van Rossem in P-Magazine.


14-02-2012 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iTunes verdubbelt prijs van album Whitney

iTunes verdubbelt prijs van album Whitney


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-4.jpg


De kostprijs van Whitney Houston's album 'Ultimate Collection', uitgebracht in 2007, is van 3,5 naar 9,5 euro gegaan. Na de dood van de popster ging het plots crescendo met de vraag naar het album. Volgens iTunes is dat te wijten aan platenmaatschappij Sony.

Vele klanten van iTunes doen hun beklag, ook al omdat het voor een tijdje onmogelijk bleek het album nog te downloaden. "Zeggen dat ik kwaad ben is een understatement. Het is duidelijk dat iTunes gewoon geld wil verdienen op de kap van een dode Whitney, wat hen veel op een bende parasieten doet lijken", aldus een klant.

"Het album op zich is schitterend en laat je niet afschrikken het te kopen, hou alleen in het achterhoofd dat je er iemand anders rijk mee maakt nog voordat het lijk van Whitney koud is", luidt het bij iemand anders.

Apple heeft al geantwoord op de kritiek en claimt dat het Sony was dat de prijs van het album heeft aangepast, niet iTunes. 'I Will Always Love You' is naar de top van singles op iTunes gekatapulteerd nadat Whitney zaterdagnamiddag dood in haar hotelkamer in Los Angeles werd teruggevonden. Ook bij Amazon staat haar album met 'greatest hits' bovenaan de verkooplijst, terwijl veel van haar andere nummers in de digitale topveertig staat. (br.hln)


14-02-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden Whitney Houston veertig minuten eerder op Twitter dan in pers

Overlijden Whitney Houston veertig minuten eerder op Twitter dan in pers

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren

Het overlijden van Whitney Houston deed niet alleen flink de ronde op Twitter, de sociaalnetwerksite was ook de eerste die het nieuws bracht. Maar liefst veertig minuten voor de traditionele media berichtten over Whitney's dood, had @ajadiornavy al een tweet de wereld ingestuurd.

"'omgg, my aunt tiffany who work for whitney Houston just found whitney Houston dead in the tub . such ashame & sad ", luidde de tweet. Pas veertig minuten later tweette Kristen Foster op de account van Associated Press (AP) als eerste van de zogenaamde mainstream media over het overlijden van de 48-jarige popster.

Volgens Topsy Labs zijn er rond 2,5 miljoen tweets en retweets verzonden het eerste uur nadat het nieuws uitbrak, wat neerkomt op meer dan 1.000 tweets per seconde. Op het hoogtepunt werden er 61.227 tweets verstuurd. Tijdens de Grammy Awards van zondag werd Whitney meermaals herdacht. Zo bracht onder andere Jennifer Hudson een emotionele ode aan de popster met de hit 'I Will Always Love You'.14-02-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele en Foo Fighters grote winnaars Grammy's

Adele en Foo Fighters grote winnaars Grammy's


http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=adeley.jpg&res=medium


Adele is het grote prijzenbeest op de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles. De Britse mocht zes awards mee naar huis mocht nemen: album van het jaar ('21'), opname van het jaar ('Rolling in the Deep'), nummer van het jaar ('Rolling in the Deep'), beste popsoloprestatie ('Someone Like You'), beste popalbum ('21') en beste muziekvideo ('Rolling in the Deep').

Adele moest het in de categorie van beste nummer opnemen tegen 'All Of The Lights' (Jeff Bhasker, Stacy Ferguson, Malik Jones, Warren Trotter & Kanye West), 'The Cave' (Ted Dwane, Ben Lovett, Marcus Mumford & Country Winston), 'Grenade' (Brody Brown, Claude Kelly, Philip Lawrence, Ari Levine, Bruno Mars & Andrew Wyatt) en 'Holocene' (Justin Vernon).

Naast Adele sleepten ook de Foo Fighters vijf prijzen in de wacht, terwijl Kanye West vier Grammy's op de schoorsteen mag zetten. Taylor Swift mocht er twee in ontvangst nemen.

Een beklijvend moment tijdens de awarduitreiking was toen de ouders van de vorig jaar overleden Amy Winehouse de Grammy voor beste pop duo-optreden in ontvangst kwamen nemen voor haar vertolking met Tony Bennett van Body and Soul.


13-02-2012 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!