Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore laat zich dan toch opnemen in afkickkliniek

Demi Moore laat zich dan toch opnemen in afkickkliniek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/demi-moore-1.jpg?t=1328447338


Demi Moore heeft zich dan toch laten opnemen in een afkickkliniek in Utah. De 49-jarige actrice- die twee weken geleden werd opgenomen in het ziekenhuis- verblijft in een afgesloten ruimte in het Cirque Lodge verslavingscenter in Sundance. Moore zou behandeld worden voor eetstoornissen en andere 'verslavingen'.

Twee weken geleden stortte Demi - die in november haar huwelijk met Ashton Kutcher op de klippen zag lopen- in tijdens een feestje. Volgens haar manager kwam dit door oververmoeidheid, maar nu blijkt er wel degelijk meer aan de hand te zijn. "Demi zit volledig afgesloten van de buitenwereld en praat enkel met een klein groepje mensen", aldus een insider. De actrice zou nu toch ingezien hebben dat ze haar problemen niet zelf kan oplossen en hulp nodig heeft.

Zowel dochters Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (16) als ex-man Bruce Willis hadden de actrice al gevraagd om hulp te zoeken, maar dat viel tot nu in dovemansoren. Ook Ashton haastte zich naar huis om zijn ex-vrouw te steunen in deze moeilijke periode. "Ashton weet dat het niet helpt om 'verslaafden' te dwingen om naar rehab te gaan. De persoon in kwestie moet het echt zelf willen. De acteur wil vooral dat Demi weet dat hij haar altijd zal blijven steunen.


06-02-2012 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
05-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop vier keer bekroond op Magritte du Cinéma

Rundskop vier keer bekroond op 'Magritte du Cinéma'


http://img692.imageshack.us/img692/5349/rundskop.jpg


De Vlaamse film 'Rundskop' is zaterdag bij de uitreiking van de Franstalige filmprijzen 'Magritte du cinéma' in Brussel vier keer in de prijzen gevallen. Enkel de film 'Les géants' deed beter en werd vijf keer bekroond.

'Rundskop' won de trofee in de categorieën beste montage, beste scenario, beste Vlaamse film in coproductie en beste acteur (Matthias Schoenaerts). De film van Michaël R. Roskam, die genomineerd is voor een Oscar, weet daarmee vier van de negen nominaties te verzilveren.
 
Enkel 'Les géants' wist meer prijzen binnen te halen. De film van Bouli Lanners haalde de overwinning binnen in de belangrijkste categorie, beste film. Verder werd de prent nog bekroond in de categorieën beste regisseur, beste actrice in een bijrol (Erika Sainte) en beste beeld. Ook voor de filmmuziek van de Gentenaar Bram Van Parys (The Bony King of Nowhere) was een trofee weggelegd
 
'Le gamin a vélo' van de broers Dardenne werd slechts één keer bekroond. Acteur Thomas Doret won in de categorie beste mannelijke hoop.
 
Tijdens de tweede editie van de Franstalige filmprijzen 'Magritte du Cinéma' werden in totaal negentien prijzen uitgereikt. Het evenement werd onder meer bijgewoond door premier Elio Di Rupo en door prins Laurent en prinses Claire.


05-02-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Ben Gazzara (81) overleden

Amerikaanse acteur Ben Gazzara (81) overleden

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ben-Gazzara.jpg?t=1328444303

De Amerikaanse acteur Biagio 'Ben' Gazzara is op 81-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in New York. Daar onderging hij een behandeling tegen alvleeskanker.

Gazzara maakte zijn theaterdebuut in 1955 in de Broadwayklassieker 'Kat op een Heet Zinken Dak'. Op het witte doek boekte hij al in 1959 succes in 'The Anatomy of a Murder' van Otto Preminger. In 1969 vertolkte hij de hoofdrol in 'The Bridge at Remagen'. De acteur verstrengelde theater, televisie en film (waarin hij zowat dertig keer te zien was).
 
In de jaren zeventig stak Gazzara in de bovenste schuif bij regisseur John Cassavetes, want hij acteerde in 'Husbands', 'The Killing of a Chinese bookie' en 'Opening Night'. Daarnaast schitterde hij ook aan de zijde van Audrey Hepburn in de komedie 'They All Laughed'.
 
In 1998 werkte Gazarra met de broers Coen in 'The Big Lebowski'. Hij was ook met Nicole Kidman te zien in 'Dogville' (2003) van Lars von Trier. Zijn laatste rol speelde hij vorig jaar als oom Giovanni in 'Chez Gino', een komedie van Samuel Benchetrit. Gazarra was sinds 1982 gehuwd met het vroegere Duitse model Elke Stuckmann, zijn derde vrouw.



05-02-2012 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erotiekregisseur' Zalman King overlijdt aan kanker

'Erotiekregisseur' Zalman King overlijdt aan kanker

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zalman-King.jpg?t=1328353666

De Amerikaanse regisseur, draaiboekauteur, acteur en producer Zalman King is gisteren op 69-jarige leeftijd in Santa Monica nabij Los Angeles overleden.

Het overlijden van de regisseur werd bekendgemaakt in 'Hollywood Reporter', dat het nieuws vernam van Kings productiefirma.
 
King is voornamelijk gekend van erotisch getinte films als '9 1/2 Weeks' van Adrian Lyne waarin Kim Basinger en Mickey Rourke het tot ster schopten en 'Wild Orchid' dat hij zelf regisseerde en waarin Rourke weer opdook. Ook maakte hij faam met 'Two Moon Junction' en 'Red Shoe Diaries', dat ook een televisieserie werd.
 
De beroemde regisseur Stanley Kubrick zou Zalman King herhaaldelijk hebben geconsulteerd bij het draaien van 'Eyes Wild Shut'. De man overleed aan kanker.


04-02-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldwijde zoektocht naar zanger die laagste noot haalt

Wereldwijde zoektocht naar zanger die laagste noot haalt


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/notenbalk.jpg


Een platenmaatschappij is een wereldwijde zoektocht gestart naar de zanger die de laagste noot kan zingen, een noot waarvan nooit gedacht werd dat die met de stem gehaald kon worden. Dat meldt de Britse zender BBC.

Componist Paul Mealor heeft een stuk geschreven -De Profundis- waarin een lage mi staat beschreven. Die noot ligt zes halve tonen lager dan de laagste noot ooit beschreven in een koorwerk: een si mol van Rachmaninovs 'Vespers'.
 
De zoektocht naar de basstem zal gebeuren via magazines en het internet. " 'De Profundis' vereist een rijke en krachtige stem, een stem die niet alleen beroert door zijn waarachtigheid, maar die ook elke vezel in het menselijke lichaam doet weergalmen doordat ze de laagste regionen van het vocale spectrum bespeelt", verwoordde Mealor de unieke prestatie.
 
De laagste noot die tot nu toe gehaald werd met de stem, was een extreem lage fa kruis. De prestatie werd in 2010 uitgevoerd door een Amerikaanse buschauffeur en staat in het Guinness Book of Records.
Componist Mealor schreef eerder al de Britse kersthit 'Wherever You Are', uitgevoerd door de Military Wives Choir. 'De Profundis (Out of the depths I cry to you, O Lord)' zou nog deze lente worden opgenomen.


04-02-2012 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz mogen Oscars uitreiken

Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz mogen Oscars uitreiken


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oscars.jpg


Na Jennifer Lopez en Tom Hanks, hebben nu ook Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz de eer gekregen om op 26 februari een Oscar uit te reiken tijdens de 84ste editie van de Academy Awards. Dat hebben producers Brian Graze en Don Mischer bekendgemaakt.

Cruise is zelf een drievoudige Oscargenomineerde voor zijn rollen in 'Born on the Fourth of July', 'Jerry Maguire' en 'Magnolia'. De man van Katie Holmes schittert momenteel in 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' en is binnenkort te zien in 'Rock of Ages'.

Berry won in 2001 een Oscar dankzij haar acteerprestatie in 'Monster's Ball'. De actrice is momenteel te zien in 'New Year's Eve' en staat binnenkort naast Tom Hanks en Hugh Grant in 'Cloud Atlas'.

Ook Diaz heeft twee films op stapel: 'What to Expect When You're Expecting' en 'Gambit'. De blondine was vorig jaar nog te zien in 'Bad Teacher', aan de zijde van haar ex Justin Timberlake.

De Academy Awards vinden op 26 februari plaats in het Kodak Theatre in Hollywood. Ook dit jaar hebben we drie reporters ter plaatse die de uitreiking voor u op de voet zullen volgen.


04-02-2012 om 10:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono verdient smak geld aan beursgang Facebook

Bono verdient smak geld aan beursgang Facebook


http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=bonoal.jpg&res=medium

Bono gaat een flinke duit verdienen aan de beursgang van sociaalnetwerksite Facebook. De U2-zanger is de baas en mede-oprichter van Elevation Partners, een investeringsbedrijf dat focust op media-, entertainment- en technologiebedrijven.

Elevation heeft miljoenen geïnvesteerd in Facebook, en wil dat geld nu ook fors zien opbrengen. Hoeveel 'return on investment' Bono en Elevation precies zullen krijgen, hangt af van het precieze bedrag dat in de site werd gepompt.

Elevation zou in juni 2010 voor 120 miljoen dollar Facebookaandelen hebben verkregen. Persbureau Reuters meldde toen dat een investering van 120 miljoen dollar Facebook waardeerde op 23 miljard dollar, terwijl een eerdere investering van 90 miljoen dollar de site waardeerde op 9 miljard. Er is mogelijk nog een derde investering, want sommige rapporten spreken van een totaalbedrag van 270 miljoen dollar.

Met een waardering van 9 tot 23 miljard dollar stevent Elevation alvast af op een flinke winst. Facebook mikt met zijn initiële beursgang op een bedrag van 5 miljard tot 100 miljard dollar. Indien Elevation de aandelen van de hand doet tegen de topwaardering, zal het zijn jongste investering (die Facebook waardeerde op 23 miljard) meer dan verdriedubbelen. De inbreng van 90 miljoen biedt een return van maar liefst 11 keer de investering...


04-02-2012 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Black Sabbath dreigt zich terug te trekken uit reünie

Drummer Black Sabbath dreigt zich terug te trekken uit reünie

http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=blacksabbathw.jpg&res=medium
Bill Ward (L) wil een beter contractvoorstel.


Bill Ward, de drummer van Black Sabbath, heeft ermee gedreigd om uit de band te stappen en zo de geplande reünietournee op te blazen, meldt muziekwebsite NME. Vorige maand raakte ook al bekend dat gitarist Tony Iommi tegen kanker vecht. De pioniers van de heavy metal spelen normaal gezien eind juni op de Graspop Metal Meeting in Dessel.

Gisteren plaatste Bill Ward een verrassende tekst op zijn Facebookpagina, waarin hij de reünietournee van Black Sabbath al bedreigt nog voor die begonnen is. Hij is namelijk ongelukkig met zijn huidige contractvoorwaarden. Deelname aan de wereldtournee en de opnames van het nieuwe album zijn enkel mogelijk indien hij opslag krijgt.

"Ik kan onmogelijk doorgaan zonder dat een 'tekenbaar' contract voor mij wordt opgesteld; een contract dat waardigheid en respect toont voor mij als origineel lid van de band. Enkele dagen geleden, na meer dan een jaar van contractbesprekingen, werd opnieuw een 'ontekenbaar' contract voor mijn neus geschoven. Ik voel me hier echt slecht bij, want ik wil echt deelnemen aan de reünie, maar niet ten koste van alles. Als ik het huidige voorstel accepteer, dan verlies ik mijn waardigheid en respect als rockmuzikant."

Volgens Ward wordt hij zeker niet gedreven door hebzucht. "Het is niet alsof ik de band chanteer door een groot deel van de opbrengst te vragen. Maar ik wil iets waardoor mijn bijdrage aan de band wordt erkend.


03-02-2012 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses en Machine Head op Graspop

Guns N' Roses en Machine Head op Graspop

Klik op de foto om ' Sweet Child O'Mine ' te beluisteren






De Graspop Metal Meeting heeft acht namen aan de affiche toegevoegd, en daar zijn er twee bij die bijzonder in het oog springen: Guns N' Roses en Machine Head. Verder: Gotthard, Adrenaline Mob, Sebastian Bach, Cannibal Corpse, The Treatment en Black Veil Brides. Eerder waren ondermeer al Black Sabbath in originele bezetting en Motörhead aangekondigd voor het metal feest in Dessel.

Met Machine Head haalt de GMM de groep binnen die bovenaan de verlanglijstjes van heel wat fans stond. Omdat het alweer tien jaar geleden is, maar vooral omdat de band zowat de beste heavy metalplaat van 2011 maakte.

Guns N' Roses en dan vooral Axl Rose is een andere affaire. De jongste passage van de supergroep in onze contreien kon niet meteen overtuigen, maar Rose heeft nog maar eens zijn bandleden herschikt en na een wat rommelig begin van de tour (en een Rose die met ferm overgewicht kampte) duiken er steeds positievere verhalen op over de optredens die GNR momenteel geeft aan de andere kant van de oceaan. Rose zou ook bezig zijn met een nieuwe plaat, die dit jaar nog zou moeten uitkomen. We houden het veiligheidshalve liefst voorwaardelijk.

De Zwitsers van Gotthard draaien ondertussen alweer 21 jaar mee en komen naar Graspop om na twee jaar stilte een nieuwe plaat voorstellen. Sebastian Bach is de voormalige voorman van Skid Row en hij heeft er een bijzondere loopbaan opzitten: na zijn vertrek bij Skid Row werd de Canadees acteur. Eerst - met succes - in tv-reeksen, daarna - met veel succes - als zanger in Broadwaymusicals ("Jekyll & Hyde", de hoofdrol in "Jesus Christ Superstar" en "The Rocky Horror Show"). De jongste jaren legde de man zich opnieuw toe op zijn carrière als metalzanger. In september 2011 pakte Bach uit met "Kicking & Screaming", een sterke plaat die hij maar al te graag op GMM 2012 komt voorstellen.

Toch ook legendarisch in metalmiddens is het New Yorkse death metalgezelschap Cannibal Corpse, voor de vijfde keer op Graspop. Treatment zijn dan weer snotapen uit Engeland. Ze lieten alvast zien wat ze kunnen als voorprogramma van Motörhead onlangs in Brussel. Black Veil Brides zijn leuk gecostumeerde glamrockers en Adrenaline Mob is de band van voormalig Dream Theater drummer Mike Portnoy en Symphony X-zanger Russell Allen.

Er is ook een afgelasting: As I Lay Dying heeft z'n Europese tournee geannuleerd.  (hln.be)

De Graspop Metal Meeting vindt plaats van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni. Combitickets kosten 150 euro, dagtickets 80 euro.Je kan ze hier kopen.


03-02-2012 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om Johnny Depp

Zorgen om Johnny Depp


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Johnny-Depp-3.jpg

Het gaat niet goed met Johnny Depp. De acteur, die sinds kort opnieuw vrijgezel zou zijn, voelt zich zo eenzaam dat hij er helemaal aan onderdoor gaat.

"Hij zit in de put, we maken ons zorgen om hem", vertelt een bron aan het Britse magazine Now.

Volgens diezelfde insider zou Depp de Oscars dit jaar aan zich voorbij willen laten gaan: "Als hij met Vanessa naar de Oscars gaat, dan gaat iedereen denken dat ze het toch alleen maar voor de schijn doen. Wanneer hij zonder haar over de rode loper gaat, dan zullen de roddels nog meer worden aangedikt. Johnny weet dat eender welke beslissing niet de juiste zal zijn."

Ondertussen heeft ook Vanessa Paradis van zich laten horen: zij veegde de geruchten over haar breuk met Depp van tafel tijdens een interview op de Franse televisie. "Het is gewoon de zoveelste roddel op rij die mijn familie en kinderen veel pijn doen. Er is niks van aan, natuurlijk is het niet waar."


02-02-2012 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor op 12 april in Koninklijk Circus

Sinéad O'Connor op 12 april in Koninklijk Circus

Klik op de foto om ' Troy ' te beluisteren





De Ierse singer-songwriter Sinéad O'Connor zal op donderdag 12 april optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.
 
De zangeres, die in 1990 een wereldhit scoorde met het door Prince geschreven nummer 'Nothing Compares 2 U', kwam de voorbije weken vooral in de aandacht wegens haar huwelijksperikelen. Maar ook op muzikaal vlak blijft ze actief. Op 20 februari verschijnt haar nieuwste album 'How About I Be Me And You Be You' en een kleine twee maanden later staat ze dus op het podium van het Koninklijk Circus.
 
De tickets kosten tussen de 36 en 48 euro en kunnen vanaf vrijdag 3 februari om 11.00 uur besteld worden via www.proximusgoformusic.be of via het telefoonnummer 0900/2.60.60.


02-02-2012 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knightley oefent haar seksexpressies voor de spiegel

Knightley oefent haar seksexpressies voor de spiegel

http://desmond.imageshack.us/Himg26/scaled.php?server=26&filename=knightley.jpg&res=medium


Keira Knightley heeft zich wel heel grondig voorbereid voor haar hoofdrol in 'A Dangerous Method'. De Britse actrice kruipt er in de huid van Sabina Spielrein, een seksueel geobsedeerde psychiatrische patiënte die wel een streepje sm lust. En dus werkte ze vlijtig aan haar seksuele expressies.

"Ik heb raad gevraagd aan psychotherapeuten en ze vertelden me dat je daarvoor energie en opgekropte emoties moet vrijlaten", aldus Keira. "Dus zat ik uiteindelijk twee dagen in mijn badkamer voor de spiegel gezichten te trekken en allerlei poses uit te proberen. Die vondsten toonde ik vervolgens via Skype aan David (Cronenberg, de regisseur; nvdr) en hij koos er dan de meest gepaste uit."

Twee scènes beschreef Knightley ronduit als masochistisch. Een verzetje was met ander woorden welkom, en dus kwam het WK voetbal ideaal van pas. "Soms heb je een bepaalde mood en denk je: 'Is dat nu die van mij of van het personage?' Bij deze opnames had ik daar echter absoluut geen problemen mee. 's Avonds keken we gewoon naar het WK met een biertje. Echt gezellig."


02-02-2012 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse film Black Out krijgt Belgische remake

Nederlandse film 'Black Out' krijgt Belgische remake

http://desmond.imageshack.us/Himg813/scaled.php?server=813&filename=lucdeflo.jpg&res=medium
Misdaadauteur Luc Deflo.


De actiefilm 'Black Out' van de Nederlandse regisseur Arne Toonen krijgt een Belgische variant. De rechten zijn inmiddels verkocht en ook vanuit andere landen is er interesse voor een remake.

Black Out draait sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen. De Vlaamse thrillerschrijver Luc Deflo neemt het scenario voor de Belgische variant voor zijn rekening. De productie is in handen van Mollywood ('Hasta la Vista') en Minds Meet ('Little Baby Jesus of Flandr'). De film moet nog dit jaar te zien zijn in België.

In de Nederlandse versie spelen onder anderen Katja en Birgit Schuurman, Raymond Thiry en Alex van Warmerdam. Het verhaal gaat over de ex-crimineel Jos Vreeswijk, die op de dag voor zijn huwelijk ontwaakt naast een lijk met een pistool in zijn hand. Hij heeft geen idee wat er is gebeurd.(br.hln)


01-02-2012 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar dood Amy Winehouse onwettelijk?

Onderzoek naar dood Amy Winehouse onwettelijk?


http://oi44.tinypic.com/vzkn4z.jpg


Omdat er regels werden geschonden bij het aanstellen van de lijkschouwers die het onderzoek naar het overlijden van Amy Winehouse voerden, bestaat de kans dat het onderzoek onwettelijk wordt verklaard. Dat meldt NME.com.

Het onderzoek, dat aan het licht bracht dat Winehouse overleed door een ongewilde overdosis alcohol, werd geleid door lijkschouwer Andrew Scott Reid. Die stelde tijdens het onderzoek zijn vrouw Suzanne Greenaway aan als assistent-lijkschouwer.

Greenaway trok zich echter in november terug nadat ze ontdekte dat ze niet voldeed aan de voorwaarden om als lijkschouwer op te treden. Volgens de Britse wet moest ze minstens vijf jaar als advocaat ingeschreven staan aan de Londense balie, maar Greenaway vervoegde pas tweeënhalf jaar geleden de balie. Voorts moet een lijkschouwer vijf jaar als dokter actief zijn, wat bij haar evenmin het geval was.

Dit betekent dat elk van de 30 onderzoeken waaraan Greenaway deelnam onwettelijk kunnen verklaard worden. Daarvoor moeten ze voor de rechter in twijfel getrokken worden.


01-02-2012 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maker Soul Train pleegt zelfmoord

Maker 'Soul Train' pleegt zelfmoord

Klik op de foto om ' Soul Train ' te bekijken





Don Cornelius, de man die het Amerikaanse muziekprogramma 'Soul Train' maakte en presenteerde, is deze morgen dood aangetroffen in zijn woning in Sherman Oaks, Californië. Volgens agenten pleegde Cornelius, die 75 werd en met gezondheidsproblemen kampte, zelfmoord.

Cornelius had een schotwonde in het hoofd, volgens de agenten schoot Cornelius zichzelf voor het hoofd. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn dood werd vastgesteld.

Cornelius staat bekend als de maker van 'Soul Train'. Na een baan als verzekeraar werd hij medewerker van het radiostation WVON. In 1968 werd hij de gastheer van het WCIU-TV programma 'A Black's View of the News'.

In 1987 startte Cornelius de show 'Soul Train Music Awards', een jaarlijkse prijsuitreiking voor zwarte muzikanten en entertainers.

Tijdens zijn scheidingsproces in 2009 verklaarde hij aan de rechter dat hij leed aan "ernstige gezondheidsproblemen" en zijn scheiding wilde afsluiten "voor ik sterf". In 2008 werd Cornelius gearresteerd wegens huiselijk geweld, hij werd veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk.


01-02-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed op 15 juni in AB

Lou Reed op 15 juni in AB

Klik op de foto om ' Perfect Day ' te beluisteren





'Favourites and hits' belooft Lou Reed tijdens zijn komende Europese tournee, waarmee hij op 15 juni de Ancienne Belgique in Brussel aandoet.

'From VU to Lulu' doopte de levende legende zijn tournee en we mogen ons dus verwachten aan een klassieke Reed-set die zijn hele oeuvre omvat, van Velvet Underground tot zijn recente samenwerking met Metallica op 'Lulu'. Een verplichte les muziekgeschiedenis, lijkt ons. Bovendien is dit een unieke kans om Reed in een kleine zaal te zien.

Tickets kosten 55 euro (excl. 2 euro administratiekosten) en kan je hier bestellen. Maximum vier tickets per persoon en per bestelling.


01-02-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo zit weer aan de drugs

"LiLo zit weer aan de drugs"


http://desmond.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=lindsaylohanj.jpg&res=medium


Het gaat niet zo goed met de voornemens van Lindsay Lohan. De actrice zou tijdens het uitgaan weer zijn betrapt op drugsgebruik.

Ooggetuigen hebben Lindsay 'verdacht gedrag' zien vertonen tijdens een feestje in het beruchte Chateau Marmont in Los Angeles.

"Met een vriend verdween ze meerdere malen naar het toilet", laat een van de ooggetuigen weten aan Radaronline.com. "En telkens ze terugkwamen was ze aan het giechelen en was haar neus rood. Ze dronk alleen maar water, maar het was duidelijk dat ze onder invloed van iets was".

Een andere ooggetuige: "Ze had zeker iets gebruikt. Ze kon amper praten en moest de hele tijd worden ondersteund omdat ze niet goed meer kon lopen".


01-02-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over André Hazes in de maak

Film over André Hazes in de maak

http://desmond.imageshack.us/Himg440/scaled.php?server=440&filename=andrehazes.jpg&res=medium


André Hazes krijgt een eigen bioscoopfilm. De Nederlandse regisseur Joram Lürsen, die eerder onder meer 'Alles is liefde' maakte, maakt de biopic over de Nederlandse keizer van de smartlap. Lürsen heeft al urenlange gesprekken gevoerd met Hazes' weduwe Rachel en zijn jongere broer Theo. "Ik heb Rachel beloofd dat ik haar persoonlijk in het hele proces zal begeleiden".

Lürsen wil alle aspecten van Hazes in beeld brengen. Zijn armoedige jeugd in de Amsterdamse volksbuurt de Pijp, waar hij werd geterroriseerd door zijn vader, zijn ontdekking door Willy Alberti, zijn gloriejaren en het gezinsleven dat hij uiteindelijk kende met Rachel en hun kinderen Roxeanne en Dré jr.

Lürsen: "Als filmmaker is het maken van een film over een volksheld als André Hazes aantrekkelijk. Een man voor wiens begrafenis de ArenA volstroomt met 48.000 man, waar ook nog eens 4 miljoen mensen naar kijken. Wiens dood het hele land in beroering brengt. Zo'n man is een icoon. Alleen al het feit dat elke Nederlander liedjes van hem kan meezingen, maakt hem uniek".(br.hln)


01-02-2012 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore schaamt zich te pletter

Demi Moore schaamt zich te pletter

http://img37.imageshack.us/img37/8356/demimooreo.jpg

Demi Moore schaamt zich te pletter nadat haar instorting van vorige week wereldnieuws werd.

De 49-jarige actrice, die in november brak met haar man Ashton Kutcher, kreeg vorige week een epileptische aanval tijdens een verjaardagsfeestje waar ze "iets" zou hebben gerookt en moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Moore zou aan anorexia lijden en verslaafd zijn aan Red Bull en amfetamines, maar weigert af te kicken.

"Haar ego heeft een enorme deuk gekregen. Dit is het ergste wat haar kon overkomen, ze stelt haar privacy enorm op prijs. Ze schaamt zich", aldus een insider.

In plaats van zich in een ontwenningskliniek te laten opnemen, krijgt Moore 'spiritueel advies' op een geheime locatie. Moore is, net als Madonna, volgelinge van Kabbalah, een mystieke tak van het jodendom die stelt dat haar persoonlijke problemen "een geschenk" zijn waaruit ze lessen kan trekken.

"Haar problemen zijn een opportuniteit, een zegen en zeker geen vloek. Uit spiritueel oogpunt is het een geschenk: ze krijgt de kans te groeien. Ze moet de verantwoordelijkheid voor haar leven op zich nemen", aldus nog de insider op People.com.


01-02-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley bergt braaf imago op

Keira Knightley bergt braaf imago op


http://oi41.tinypic.com/2hohjib.jpg


Ze is vooral bekend om haar rollen in kostuumfilms als 'Pride and Prejudice' en 'Pirates of the Caribean' en haar nieuwe prent 'A Dangerous Method', maar voor het mannenblad GQ opteert Keira Knightley voor een nieuw, pikanter imago.

De 26-jarige Britse actrice verwacht echter niet dat haar gewaagder verschijning zal aanslaan in haar thuisland. "Amerikanen staan meer open voor vernieuwing. Maar ik wil mijn eigen ding doen, ik wil niet iedereen plezieren met middelmaat", verklaart ze in het interview.


31-01-2012 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!