NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maker Soul Train pleegt zelfmoord

Maker 'Soul Train' pleegt zelfmoord

Klik op de foto om ' Soul Train ' te bekijken

Don Cornelius, de man die het Amerikaanse muziekprogramma 'Soul Train' maakte en presenteerde, is deze morgen dood aangetroffen in zijn woning in Sherman Oaks, Californië. Volgens agenten pleegde Cornelius, die 75 werd en met gezondheidsproblemen kampte, zelfmoord.

Cornelius had een schotwonde in het hoofd, volgens de agenten schoot Cornelius zichzelf voor het hoofd. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn dood werd vastgesteld.

Cornelius staat bekend als de maker van 'Soul Train'. Na een baan als verzekeraar werd hij medewerker van het radiostation WVON. In 1968 werd hij de gastheer van het WCIU-TV programma 'A Black's View of the News'.

In 1987 startte Cornelius de show 'Soul Train Music Awards', een jaarlijkse prijsuitreiking voor zwarte muzikanten en entertainers.

Tijdens zijn scheidingsproces in 2009 verklaarde hij aan de rechter dat hij leed aan "ernstige gezondheidsproblemen" en zijn scheiding wilde afsluiten "voor ik sterf". In 2008 werd Cornelius gearresteerd wegens huiselijk geweld, hij werd veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk.


01-02-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed op 15 juni in AB

Lou Reed op 15 juni in AB

Klik op de foto om ' Perfect Day ' te beluisteren

'Favourites and hits' belooft Lou Reed tijdens zijn komende Europese tournee, waarmee hij op 15 juni de Ancienne Belgique in Brussel aandoet.

'From VU to Lulu' doopte de levende legende zijn tournee en we mogen ons dus verwachten aan een klassieke Reed-set die zijn hele oeuvre omvat, van Velvet Underground tot zijn recente samenwerking met Metallica op 'Lulu'. Een verplichte les muziekgeschiedenis, lijkt ons. Bovendien is dit een unieke kans om Reed in een kleine zaal te zien.

Tickets kosten 55 euro (excl. 2 euro administratiekosten) en kan je hier bestellen. Maximum vier tickets per persoon en per bestelling.


01-02-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo zit weer aan de drugs

"LiLo zit weer aan de drugs"


http://desmond.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=lindsaylohanj.jpg&res=medium


Het gaat niet zo goed met de voornemens van Lindsay Lohan. De actrice zou tijdens het uitgaan weer zijn betrapt op drugsgebruik.

Ooggetuigen hebben Lindsay 'verdacht gedrag' zien vertonen tijdens een feestje in het beruchte Chateau Marmont in Los Angeles.

"Met een vriend verdween ze meerdere malen naar het toilet", laat een van de ooggetuigen weten aan Radaronline.com. "En telkens ze terugkwamen was ze aan het giechelen en was haar neus rood. Ze dronk alleen maar water, maar het was duidelijk dat ze onder invloed van iets was".

Een andere ooggetuige: "Ze had zeker iets gebruikt. Ze kon amper praten en moest de hele tijd worden ondersteund omdat ze niet goed meer kon lopen".


01-02-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over André Hazes in de maak

Film over André Hazes in de maak

http://desmond.imageshack.us/Himg440/scaled.php?server=440&filename=andrehazes.jpg&res=medium


André Hazes krijgt een eigen bioscoopfilm. De Nederlandse regisseur Joram Lürsen, die eerder onder meer 'Alles is liefde' maakte, maakt de biopic over de Nederlandse keizer van de smartlap. Lürsen heeft al urenlange gesprekken gevoerd met Hazes' weduwe Rachel en zijn jongere broer Theo. "Ik heb Rachel beloofd dat ik haar persoonlijk in het hele proces zal begeleiden".

Lürsen wil alle aspecten van Hazes in beeld brengen. Zijn armoedige jeugd in de Amsterdamse volksbuurt de Pijp, waar hij werd geterroriseerd door zijn vader, zijn ontdekking door Willy Alberti, zijn gloriejaren en het gezinsleven dat hij uiteindelijk kende met Rachel en hun kinderen Roxeanne en Dré jr.

Lürsen: "Als filmmaker is het maken van een film over een volksheld als André Hazes aantrekkelijk. Een man voor wiens begrafenis de ArenA volstroomt met 48.000 man, waar ook nog eens 4 miljoen mensen naar kijken. Wiens dood het hele land in beroering brengt. Zo'n man is een icoon. Alleen al het feit dat elke Nederlander liedjes van hem kan meezingen, maakt hem uniek".(br.hln)


01-02-2012 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore schaamt zich te pletter

Demi Moore schaamt zich te pletter

http://img37.imageshack.us/img37/8356/demimooreo.jpg

Demi Moore schaamt zich te pletter nadat haar instorting van vorige week wereldnieuws werd.

De 49-jarige actrice, die in november brak met haar man Ashton Kutcher, kreeg vorige week een epileptische aanval tijdens een verjaardagsfeestje waar ze "iets" zou hebben gerookt en moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Moore zou aan anorexia lijden en verslaafd zijn aan Red Bull en amfetamines, maar weigert af te kicken.

"Haar ego heeft een enorme deuk gekregen. Dit is het ergste wat haar kon overkomen, ze stelt haar privacy enorm op prijs. Ze schaamt zich", aldus een insider.

In plaats van zich in een ontwenningskliniek te laten opnemen, krijgt Moore 'spiritueel advies' op een geheime locatie. Moore is, net als Madonna, volgelinge van Kabbalah, een mystieke tak van het jodendom die stelt dat haar persoonlijke problemen "een geschenk" zijn waaruit ze lessen kan trekken.

"Haar problemen zijn een opportuniteit, een zegen en zeker geen vloek. Uit spiritueel oogpunt is het een geschenk: ze krijgt de kans te groeien. Ze moet de verantwoordelijkheid voor haar leven op zich nemen", aldus nog de insider op People.com.


01-02-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley bergt braaf imago op

Keira Knightley bergt braaf imago op


http://oi41.tinypic.com/2hohjib.jpg


Ze is vooral bekend om haar rollen in kostuumfilms als 'Pride and Prejudice' en 'Pirates of the Caribean' en haar nieuwe prent 'A Dangerous Method', maar voor het mannenblad GQ opteert Keira Knightley voor een nieuw, pikanter imago.

De 26-jarige Britse actrice verwacht echter niet dat haar gewaagder verschijning zal aanslaan in haar thuisland. "Amerikanen staan meer open voor vernieuwing. Maar ik wil mijn eigen ding doen, ik wil niet iedereen plezieren met middelmaat", verklaart ze in het interview.


31-01-2012 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson en 50 Cent op Les Ardentes

Marilyn Manson en 50 Cent op Les Ardentes

http://oi40.tinypic.com/27ysq34.jpg


De affiches van de zomerfestivals beginnen stilaan ingevuld geraken. Na Werchter, Dour en Tomorrowland is het nu de beurt aan Les Ardentes om een eerste salvo namen bekend te maken.

Aan de boorden van de Maas in Luik zullen deze zomer onder andere 50 Cent, Marilyn Manson, Brigitte, Caravan Palace, Ed Kowalczyk, Death in Vegas en Joker optreden.

Les Ardentes vindt plaats van 5 tot en met 8 juli in de Halles des Foires in Luik. Tickets zijn sinds vandaag beschikbaar.


31-01-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Stone Roses verbaasd met 1,8 miljoen pond op bankrekening

Bassist Stone Roses verbaasd met 1,8 miljoen pond op bankrekening

http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=manib.jpg&res=medium


Mani, de bassist van Stone Roses, ging het voorbije weekend melk, brood en wat kaas kopen maar besloot het toch wat rijkelijker aan te pakken toen hij aan de geldmachine merkte dat hij plots 1,8 miljoen pond (2,1 miljoen euro) rijker was geworden. Het gaat om een voorschot op de reünietournee van Stone Roses deze zomer.

Mani was er zo van onder de voet dat hij een stevige borrel nodig had. Hij repte zich dan ook naar de kroeg om met zijn maten te vieren. "Het is toch waanzinnig. Ik ging brood en melk kopen en plots merk ik dat iemand bijna 2 miljoen pond op mijn rekening heeft gestort. Het scheelde geen haar of ik was flauwgevallen toen ik mijn saldo zag".


31-01-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert David Sylvian in AB afgelast

Concert David Sylvian in AB afgelast

Klik op de foto om ' I surrender ' te beluisteren

Het concert van David Sylvian, op donderdag 8 maart in de AB, is geannuleerd. Zijn management laat weten dat Sylvian in maart en april al zijn concerten afgelast wegens een rugblessure "die hem danig veel pijn oplevert en zijn mobiliteit danig schaadt dat hij niet kan optreden".

Wie tickets per post heeft ontvangen, dient die voor 1 februari terug te sturen naar AB-ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel met vermelding van rekeningnummer.


Wie per e-mail e-tickets heeft ontvangen, verstuurt een reply op deze mail naar info@abconcerts.be met vermelding van uw rekeningnummer.30-01-2012 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney: Mijn vader bepaalde muziek van Beatles

Paul McCartney: "Mijn vader bepaalde muziek van Beatles"

Klik op de foto om ' Yesterday ' te beluisteren
Paul McCartney stelt in een interview dat zijn vader James, een amateur pianist, het geluid van The Beatles bepaalde. McCartney (69) prijst zijn vader omdat die hem de muziek leerde ontdekken.

"Mijn eerste muzikale herinneringen dank ik aan mijn vader. Hij speelde thuis piano, samen met zijn vriend Freddie Rimmer, die net als vader verkoper was in de katoenhandel in Liverpool. We maakte ons eigen amusement, we hadden niets anders. Ik herinner me hoe ik op het tapijt lag en naar vaders piano luisterde en het allemaal in me opnam. Toen ik met John onze eerste nummers schreef, gebruikte ik wat ik van vader had geleerd. John en ik praatten vaak over muziek en we hadden dezelfde achtergrond. We hielden niet alleen van rock-'n-roll. Als ik nu de muziek van The Beatles beluister, besef ik dat het eigenlijk rock-'n-roll was met invloeden uit een totaal verschillende muzikale periode. De muziek die ik via mijn vader had leren kennen".


30-01-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele doodverklaard op Twitter

Adele doodverklaard op Twitter

http://img809.imageshack.us/img809/4473/adelem.jpg


Het leek er zaterdag even op dat zangeres Adele niet meer in leven zou zijn. Fans schrokken zich dood toen 'RIP Adele' een trending topic was op Twitter.

Er bleek echter al gauw niets van waar te zijn. Adele leeft nog, net als Demi Moore en Cher, die eerder deze week ook doodverklaard werden op Twitter, meldt International Business Times.

Eerder dit jaar werd ook Rihanna door grappenmakers doodverklaard op de sociaalnetwerksite nadat ze zogenaamd een vliegtuigongeluk had gehad.


30-01-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad koopt verlovingsring voor Angelina

Brad koopt verlovingsring voor Angelina


http://img824.imageshack.us/img824/4627/bradangelina.jpg


Brad Pitt staat danig onder druk van zijn zes kinderen dat hij hen plechtig heeft beloofd een verlovingsring te kopen voor hun mama.

"We ondervinden veel druk van de kinderen. Voor hen betekent het veel. Ze vroegen me om Angelina een ring te kopen en ik heb beloofd dat ik dat ga doen", zei hij tijdens een interview in de CBS-show 'Sunday Morning'.

Brad en Angelina hadden gezworen dat ze niet zouden trouwen vooraleer homokoppels dat ook mogen, maar dat moet Brad nu herzien.

"Het betekent te veel voor de kinderen, we kunnen het niet blijven uitstellen. Ze vragen er vaak naar en, eerlijk gezegd, het betekent ook iets voor mij om dat engagement aan te gaan".

Gisteren maakten Brad en Angelina een dolverliefde indruk op de rode loper van de SAG Awards in Los Angeles, waar hij zonder wandelstok verscheen.

Gisteren onthulde Pitt bovendien dat hij evenwichtsstoornissen heeft overgehouden aan de val met zijn dochtertje Vivienne enkele weken geleden. Hij moest met een wandelstok lopen nadat hij bij een val met zijn dochtertje Vivienne een ligament scheurde. Sindsdien, zo bekent hij, loopt hij scheef.

"Ik helde naar één kant, en ik probeer me nu terug in balans te krijgen", verklaart Pitt aan Access Hollywood.


30-01-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avicii zal niet ontbreken op Tomorrowland

Avicii zal niet ontbreken op Tomorrowland

http://img207.imageshack.us/img207/1002/avicii.jpg


Net als de voorbije jaren weet Tomorrowland ook dit jaar Avicii naar het Boomse recreatiedomein De Schorre te halen, zij het dat de Zweed sinds vorig jaar uitgegroeid is tot een van de absolute top-dj's. Dat heeft Avicii, ook bekend als Tim Berg(ling), onder anderen te danken aan hits als 'Levels', 'Fade Into Darkness' en 'Blessed'. De prille twintiger was ook goed voor meer dan succesrijke remixen voor Coldplay, Armin Van Buuren, Robyn, Nadia Ali en werkte onlangs nog samen met David Guetta voor diens recentste album 'Nothing But The Beat'.

Naast Avicii maken de organisatoren van Tomorrowland ook de komst van technotoppers Dave Clarke en Carl Cox bekend, terwijl ook de Australische dj Calvin Harris, die momenteel hoog scoort met 'We Found Love' samen met Rihanna, van de partij zal zijn. De achtste editie van Tomorrowland zal plaatsvinden op vrijdag 27 zaterdag 28 zondag 29 juli. Op 1 februari zal alle ticketinfo worden vrijgeven zodat op 7 april de effectieve voorverkoop zal starten. Op de Facebookpagina van Tomorrowland worden trouwens dagelijks nieuwe namen bekend gemaakt.


30-01-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham veilt zijn Rolls Royce op eBay

David Beckham veilt zijn Rolls Royce op eBay

http://img802.imageshack.us/img802/5733/rollsroyce.jpg


David Beckham verkoopt zijn zwarte Rolls-Royce op eBay, de startprijs is 300.000 euro. Beckham kocht de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe in 2008 voor 418.000 euro en gaf nog een klein fortuin uit om het karretje te personaliseren. Zo wilde hij geblindeerde ruiten, een zwarte Spirit of Ecstasy (de mascotte die de radiator van de Rolls Royce siert), en zwarte velgen.

De unieke wagen was de parel aan de kroon van Beckhams collectie zwarte wagens, die voorts onder meer een Range Rover, een Porsche 911 en een Jeep Wrangler omvat. De Rolls-Royce heeft met moeite 10.000 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een 6;75 liter V12, je trekt 'm naar honderd per uur in 5,9 seconden, de topsnelheid is 240 per uur.


30-01-2012 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn piemel en tepels staan stijf

"Mijn piemel en tepels staan stijf": Hulk Hogan over keerzijde van zijn rugtherapie


http://img99.imageshack.us/img99/3995/hulkhoganq.jpg


Wat zou u verkiezen? Haast constant met een halve erectie en stijve tepels rondlopen, zonder erotische prikkeling of frisse bries, of hele dagen krom lopen van de rugpijn? Worstelkampioen Hulk Hogan (58) liet een elektronische pijnstiller in zijn rug implanteren die hij met een afstandsbediening kan regelen. Wanneer hij het ding op de hoogste stand zet, ervaart hij de daarnet beschreven neveneffecten.

Hogan werd al acht keer aan zijn rug geopereerd. Het implantaat, dat met een batterijtje werkt, was zijn ultieme toevlucht om de aanhoudende rugpijn te verlichten.

"Dat apparaatje werkt met elektrische stoten. Als de pijn in mijn rug zo erg wordt dat ik er hoofdpijn van krijg, zorgt de elektrische stroom ervoor dat de pijngolven onderbroken worden. Het is geen medicijn, het werkt puur op elektriciteit. Ik bedien het met een afstandsbediening waarop ik ook de sterkte van de stroom kan regelen. Als ik het heel hoog zet, worden mijn tepels stijf en gaat mijn piemel in het gelid staan. Man, dat ding werkt beter dan Viagra", verklaart snormans.

Hulk, echte naam Terry Bollea, worstelt nog altijd hoewel de problemen met zijn rug hem doen beseffen dat hij beter al lang geleden was gestopt. Momenteel is hij in Engeland voor de TNA Maximum Impact Tour.

Het heeft overigens slechts een snorhaar gescheeld of Hulk was rockster geworden. Hij was in de jaren zeventig bevriend met Metallica-drummer Lars Ulrich. Die was toen op zoek naar een bassist en nodigde Hulk uit om eens te komen repeteren met het prille Metallica. Hij bleek echter zo beroerd op de bas dat hij nooit meer werd gevraagd terug te komen. In 1976 begon hij dan maar te worstelen.


29-01-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van Hitler verkocht voor 32.000 euro in Slovakije

Schilderij van Hitler verkocht voor 32.000 euro in SlovakijeEen schilderij van de jonge Adolf Hitler is in Slovakije geveild voor 32.000 euro, meldt het veilinghuis Darte op zijn website. Het doek was geschat op 25.000 euro. De identiteit van de koper is niet bekend.
 
Hitler borstelde het schilderij in 1913. Hij probeerde het in die tijd te maken als schilder in Wenen. Het doek van 60 op 48 cm toont een nachtelijk zeelandschap onder volle maan.
 
De verkoper was de familie van een Slovaakse schilder die Hitler wellicht persoonlijk had ontmoet in Wenen, aldus de eigenaar van Darte.
 
Een ander schilderij van Hitler ging vorig jaar al onder de hamer bij Darte en haalde 10.200 euro. Ook toen was de verkoper de familie van de Slovaakse schilder.(br.hln)


29-01-2012 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Artist sleept Amerikaanse regieprijs in de wacht

'The Artist' sleept Amerikaanse regieprijs in de wacht


http://img845.imageshack.us/img845/8712/theartist.jpg


Gisterenavond vonden de 64ste Directors Guild Awards plaats en dit evenement staat bekend als een betrouwbare indicator voor de Oscars die op 26 februari worden uitgereikt. Goed nieuws dus voor 'The Artist' want de felbegeerde regieprijs van de vakgilde van Amerikaanse cineasten (DGA) brengt het Oscarbeeldje misschien een stapje dichterbij.

Regisseur Michel Hazanavicius stak met deze overwinning Martin Scorsese ('Hugo'), Woody Allen ('Midnight in Paris'), David Fincher ('The Girl With the Dragon Tattoo') en Alexander Payne ('The Descendants') de loef af.

Voor de Fransman was het de eerste nominatie door de DGA ooit. Als we mogen afgaan op vorig jaar, ziet het er goed uit voor 'The Artist'. Toen won de Britse Tom Hooper de regieprijs van de Amerikaanse cineasten met het historische drama 'The King's Speech' en enkele weken later volgde ook de Oscar voor beste regisseur. Sinds 1948, het startjaar van de Directors Guild Awards, is het amper zes keer voorgekomen dat een DGA-winnaar naast de Oscars greep.


29-01-2012 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden Nieuw-Zeelanders willen figureren in The Hobbit

Duizenden Nieuw-Zeelanders willen figureren in 'The Hobbit'


http://img100.imageshack.us/img100/33/thehobbit.jpg

Duizenden mensen hebben vandaag in Nieuw-Zeeland geprobeerd een rol te krijgen in de film 'The Hobbit'. De politie moest erbij komen, omdat mensen dwars over de weg in de rij waren gaan staan, hun auto's parkeerden op afritten en de snelweg overstaken om bij de audities te komen. Dat melden lokale media.

De producenten van de film hadden ongeveer 1.200 mensen verwacht, maar er kwamen er naar schatting meer dan 3.000. Daardoor werden de audities voortijdig stopgezet. Circa 800 mensen lukte het om het gebouw in Lower Hutt, nabij Wellington, binnen te komen.

Voor de film werden figuranten gezocht. Mannen korter dan 1.63 meter en vrouwen korter dan 1.55 meter mochten zich melden. Net als grote kerels met 'karakteristieke gezichten' en acteurs met flinke spierballen. Wie een elf wil spelen moet dun zijn en tussen de 1.65 meter en 2.03 meter lang.

'The Hobbit' is gebaseerd op een in 1937 gepubliceerd boek van J.R.R. Tolkien. Het verhaal gaat over hobbit Bilbo Balings, die samen met een groep dwergen de wereld in trekt en onderweg een beruchte, magische ring vindt. Het gaat vooraf aan de verhalen uit de bekende trilogie 'Lord of the Rings'.


28-01-2012 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg maakt film over Moses

Steven Spielberg maakt film over Moses


http://img705.imageshack.us/img705/4218/stevenspielbergh.jpg


Steven Spielberg gaat zijn tanden zetten in het epische 'Gods and Kings', het verhaal van Moses en hoe die de Rode Zee splitst en de Tien Geboden van God krijgt. In de film wordt Moses voorgesteld als "de krijger aller krijgers".

"Het wordt een Braveheart-achtige versie van het verhaal van Moses: hoe hij uit de rivier opgevist wordt, geadopteerd wordt, zijn huis verlaat, een leger vormt en de Tien Geboden krijgt toegespeeld. Er zijn al eerder films gemaakt over Moses, maar dit wordt een echt krijgsverhaal", aldus een insider op Deadline.com.

Het script is van de hand van Stuart Hazeldine ('Paradise Lost') en Michael Green ('Green Lantern'), de opnames beginnen dit voorjaar. De film, gebaseerd op het boek 'Exodus' uit de bijbel wordt geen remake van de film 'The Ten Commandments' uit 1956.


27-01-2012 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Johnny Hallyday naakt van straat geplukt

Dochter Johnny Hallyday naakt van straat geplukt

http://img706.imageshack.us/img706/1863/laurasmet.jpg


De ene interventie is duidelijk de andere niet: vanmorgen kregen agenten in Parijs de opdracht om twee jonge exhibitionistes van dichterbij te gaan bestuderen. Groot was hun verbazing toen ze niemand minder dan... Laura Smet naakt op straat aantroffen.

De dochter van Johnny Hallyday en Nathalie Baye bleek danig onder invloed van drugs en alcohol, wat haar een verblijf in de cel opleverde. Nadat de 28-jarige actrice haar roes uitgeslapen had, mocht ze opnieuw beschikken.

Volgens 'Le Parisien' was lamentabele Laura de avond ervoor nog gast op een diner dat georganiseerd werd door onder meer een aidsstichting. Blijkbaar amuseerde de jongedame zich zodanig dat ze de volgende morgen om 8.30 uur nog steeds niet uit gefeest was...


27-01-2012 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!