Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson en 50 Cent op Les Ardentes

Marilyn Manson en 50 Cent op Les Ardentes

http://oi40.tinypic.com/27ysq34.jpg


De affiches van de zomerfestivals beginnen stilaan ingevuld geraken. Na Werchter, Dour en Tomorrowland is het nu de beurt aan Les Ardentes om een eerste salvo namen bekend te maken.

Aan de boorden van de Maas in Luik zullen deze zomer onder andere 50 Cent, Marilyn Manson, Brigitte, Caravan Palace, Ed Kowalczyk, Death in Vegas en Joker optreden.

Les Ardentes vindt plaats van 5 tot en met 8 juli in de Halles des Foires in Luik. Tickets zijn sinds vandaag beschikbaar.


31-01-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Stone Roses verbaasd met 1,8 miljoen pond op bankrekening

Bassist Stone Roses verbaasd met 1,8 miljoen pond op bankrekening

http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=manib.jpg&res=medium


Mani, de bassist van Stone Roses, ging het voorbije weekend melk, brood en wat kaas kopen maar besloot het toch wat rijkelijker aan te pakken toen hij aan de geldmachine merkte dat hij plots 1,8 miljoen pond (2,1 miljoen euro) rijker was geworden. Het gaat om een voorschot op de reünietournee van Stone Roses deze zomer.

Mani was er zo van onder de voet dat hij een stevige borrel nodig had. Hij repte zich dan ook naar de kroeg om met zijn maten te vieren. "Het is toch waanzinnig. Ik ging brood en melk kopen en plots merk ik dat iemand bijna 2 miljoen pond op mijn rekening heeft gestort. Het scheelde geen haar of ik was flauwgevallen toen ik mijn saldo zag".


31-01-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert David Sylvian in AB afgelast

Concert David Sylvian in AB afgelast

Klik op de foto om ' I surrender ' te beluisteren





Het concert van David Sylvian, op donderdag 8 maart in de AB, is geannuleerd. Zijn management laat weten dat Sylvian in maart en april al zijn concerten afgelast wegens een rugblessure "die hem danig veel pijn oplevert en zijn mobiliteit danig schaadt dat hij niet kan optreden".

Wie tickets per post heeft ontvangen, dient die voor 1 februari terug te sturen naar AB-ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel met vermelding van rekeningnummer.


Wie per e-mail e-tickets heeft ontvangen, verstuurt een reply op deze mail naar info@abconcerts.be met vermelding van uw rekeningnummer.



30-01-2012 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney: Mijn vader bepaalde muziek van Beatles

Paul McCartney: "Mijn vader bepaalde muziek van Beatles"

Klik op de foto om ' Yesterday ' te beluisteren




Paul McCartney stelt in een interview dat zijn vader James, een amateur pianist, het geluid van The Beatles bepaalde. McCartney (69) prijst zijn vader omdat die hem de muziek leerde ontdekken.

"Mijn eerste muzikale herinneringen dank ik aan mijn vader. Hij speelde thuis piano, samen met zijn vriend Freddie Rimmer, die net als vader verkoper was in de katoenhandel in Liverpool. We maakte ons eigen amusement, we hadden niets anders. Ik herinner me hoe ik op het tapijt lag en naar vaders piano luisterde en het allemaal in me opnam. Toen ik met John onze eerste nummers schreef, gebruikte ik wat ik van vader had geleerd. John en ik praatten vaak over muziek en we hadden dezelfde achtergrond. We hielden niet alleen van rock-'n-roll. Als ik nu de muziek van The Beatles beluister, besef ik dat het eigenlijk rock-'n-roll was met invloeden uit een totaal verschillende muzikale periode. De muziek die ik via mijn vader had leren kennen".


30-01-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele doodverklaard op Twitter

Adele doodverklaard op Twitter

http://img809.imageshack.us/img809/4473/adelem.jpg


Het leek er zaterdag even op dat zangeres Adele niet meer in leven zou zijn. Fans schrokken zich dood toen 'RIP Adele' een trending topic was op Twitter.

Er bleek echter al gauw niets van waar te zijn. Adele leeft nog, net als Demi Moore en Cher, die eerder deze week ook doodverklaard werden op Twitter, meldt International Business Times.

Eerder dit jaar werd ook Rihanna door grappenmakers doodverklaard op de sociaalnetwerksite nadat ze zogenaamd een vliegtuigongeluk had gehad.


30-01-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad koopt verlovingsring voor Angelina

Brad koopt verlovingsring voor Angelina


http://img824.imageshack.us/img824/4627/bradangelina.jpg


Brad Pitt staat danig onder druk van zijn zes kinderen dat hij hen plechtig heeft beloofd een verlovingsring te kopen voor hun mama.

"We ondervinden veel druk van de kinderen. Voor hen betekent het veel. Ze vroegen me om Angelina een ring te kopen en ik heb beloofd dat ik dat ga doen", zei hij tijdens een interview in de CBS-show 'Sunday Morning'.

Brad en Angelina hadden gezworen dat ze niet zouden trouwen vooraleer homokoppels dat ook mogen, maar dat moet Brad nu herzien.

"Het betekent te veel voor de kinderen, we kunnen het niet blijven uitstellen. Ze vragen er vaak naar en, eerlijk gezegd, het betekent ook iets voor mij om dat engagement aan te gaan".

Gisteren maakten Brad en Angelina een dolverliefde indruk op de rode loper van de SAG Awards in Los Angeles, waar hij zonder wandelstok verscheen.

Gisteren onthulde Pitt bovendien dat hij evenwichtsstoornissen heeft overgehouden aan de val met zijn dochtertje Vivienne enkele weken geleden. Hij moest met een wandelstok lopen nadat hij bij een val met zijn dochtertje Vivienne een ligament scheurde. Sindsdien, zo bekent hij, loopt hij scheef.

"Ik helde naar één kant, en ik probeer me nu terug in balans te krijgen", verklaart Pitt aan Access Hollywood.


30-01-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avicii zal niet ontbreken op Tomorrowland

Avicii zal niet ontbreken op Tomorrowland

http://img207.imageshack.us/img207/1002/avicii.jpg


Net als de voorbije jaren weet Tomorrowland ook dit jaar Avicii naar het Boomse recreatiedomein De Schorre te halen, zij het dat de Zweed sinds vorig jaar uitgegroeid is tot een van de absolute top-dj's. Dat heeft Avicii, ook bekend als Tim Berg(ling), onder anderen te danken aan hits als 'Levels', 'Fade Into Darkness' en 'Blessed'. De prille twintiger was ook goed voor meer dan succesrijke remixen voor Coldplay, Armin Van Buuren, Robyn, Nadia Ali en werkte onlangs nog samen met David Guetta voor diens recentste album 'Nothing But The Beat'.

Naast Avicii maken de organisatoren van Tomorrowland ook de komst van technotoppers Dave Clarke en Carl Cox bekend, terwijl ook de Australische dj Calvin Harris, die momenteel hoog scoort met 'We Found Love' samen met Rihanna, van de partij zal zijn. De achtste editie van Tomorrowland zal plaatsvinden op vrijdag 27 zaterdag 28 zondag 29 juli. Op 1 februari zal alle ticketinfo worden vrijgeven zodat op 7 april de effectieve voorverkoop zal starten. Op de Facebookpagina van Tomorrowland worden trouwens dagelijks nieuwe namen bekend gemaakt.


30-01-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham veilt zijn Rolls Royce op eBay

David Beckham veilt zijn Rolls Royce op eBay

http://img802.imageshack.us/img802/5733/rollsroyce.jpg


David Beckham verkoopt zijn zwarte Rolls-Royce op eBay, de startprijs is 300.000 euro. Beckham kocht de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe in 2008 voor 418.000 euro en gaf nog een klein fortuin uit om het karretje te personaliseren. Zo wilde hij geblindeerde ruiten, een zwarte Spirit of Ecstasy (de mascotte die de radiator van de Rolls Royce siert), en zwarte velgen.

De unieke wagen was de parel aan de kroon van Beckhams collectie zwarte wagens, die voorts onder meer een Range Rover, een Porsche 911 en een Jeep Wrangler omvat. De Rolls-Royce heeft met moeite 10.000 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een 6;75 liter V12, je trekt 'm naar honderd per uur in 5,9 seconden, de topsnelheid is 240 per uur.


30-01-2012 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn piemel en tepels staan stijf

"Mijn piemel en tepels staan stijf": Hulk Hogan over keerzijde van zijn rugtherapie


http://img99.imageshack.us/img99/3995/hulkhoganq.jpg


Wat zou u verkiezen? Haast constant met een halve erectie en stijve tepels rondlopen, zonder erotische prikkeling of frisse bries, of hele dagen krom lopen van de rugpijn? Worstelkampioen Hulk Hogan (58) liet een elektronische pijnstiller in zijn rug implanteren die hij met een afstandsbediening kan regelen. Wanneer hij het ding op de hoogste stand zet, ervaart hij de daarnet beschreven neveneffecten.

Hogan werd al acht keer aan zijn rug geopereerd. Het implantaat, dat met een batterijtje werkt, was zijn ultieme toevlucht om de aanhoudende rugpijn te verlichten.

"Dat apparaatje werkt met elektrische stoten. Als de pijn in mijn rug zo erg wordt dat ik er hoofdpijn van krijg, zorgt de elektrische stroom ervoor dat de pijngolven onderbroken worden. Het is geen medicijn, het werkt puur op elektriciteit. Ik bedien het met een afstandsbediening waarop ik ook de sterkte van de stroom kan regelen. Als ik het heel hoog zet, worden mijn tepels stijf en gaat mijn piemel in het gelid staan. Man, dat ding werkt beter dan Viagra", verklaart snormans.

Hulk, echte naam Terry Bollea, worstelt nog altijd hoewel de problemen met zijn rug hem doen beseffen dat hij beter al lang geleden was gestopt. Momenteel is hij in Engeland voor de TNA Maximum Impact Tour.

Het heeft overigens slechts een snorhaar gescheeld of Hulk was rockster geworden. Hij was in de jaren zeventig bevriend met Metallica-drummer Lars Ulrich. Die was toen op zoek naar een bassist en nodigde Hulk uit om eens te komen repeteren met het prille Metallica. Hij bleek echter zo beroerd op de bas dat hij nooit meer werd gevraagd terug te komen. In 1976 begon hij dan maar te worstelen.


29-01-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van Hitler verkocht voor 32.000 euro in Slovakije

Schilderij van Hitler verkocht voor 32.000 euro in Slovakije



Een schilderij van de jonge Adolf Hitler is in Slovakije geveild voor 32.000 euro, meldt het veilinghuis Darte op zijn website. Het doek was geschat op 25.000 euro. De identiteit van de koper is niet bekend.
 
Hitler borstelde het schilderij in 1913. Hij probeerde het in die tijd te maken als schilder in Wenen. Het doek van 60 op 48 cm toont een nachtelijk zeelandschap onder volle maan.
 
De verkoper was de familie van een Slovaakse schilder die Hitler wellicht persoonlijk had ontmoet in Wenen, aldus de eigenaar van Darte.
 
Een ander schilderij van Hitler ging vorig jaar al onder de hamer bij Darte en haalde 10.200 euro. Ook toen was de verkoper de familie van de Slovaakse schilder.(br.hln)


29-01-2012 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Artist sleept Amerikaanse regieprijs in de wacht

'The Artist' sleept Amerikaanse regieprijs in de wacht


http://img845.imageshack.us/img845/8712/theartist.jpg


Gisterenavond vonden de 64ste Directors Guild Awards plaats en dit evenement staat bekend als een betrouwbare indicator voor de Oscars die op 26 februari worden uitgereikt. Goed nieuws dus voor 'The Artist' want de felbegeerde regieprijs van de vakgilde van Amerikaanse cineasten (DGA) brengt het Oscarbeeldje misschien een stapje dichterbij.

Regisseur Michel Hazanavicius stak met deze overwinning Martin Scorsese ('Hugo'), Woody Allen ('Midnight in Paris'), David Fincher ('The Girl With the Dragon Tattoo') en Alexander Payne ('The Descendants') de loef af.

Voor de Fransman was het de eerste nominatie door de DGA ooit. Als we mogen afgaan op vorig jaar, ziet het er goed uit voor 'The Artist'. Toen won de Britse Tom Hooper de regieprijs van de Amerikaanse cineasten met het historische drama 'The King's Speech' en enkele weken later volgde ook de Oscar voor beste regisseur. Sinds 1948, het startjaar van de Directors Guild Awards, is het amper zes keer voorgekomen dat een DGA-winnaar naast de Oscars greep.


29-01-2012 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden Nieuw-Zeelanders willen figureren in The Hobbit

Duizenden Nieuw-Zeelanders willen figureren in 'The Hobbit'


http://img100.imageshack.us/img100/33/thehobbit.jpg

Duizenden mensen hebben vandaag in Nieuw-Zeeland geprobeerd een rol te krijgen in de film 'The Hobbit'. De politie moest erbij komen, omdat mensen dwars over de weg in de rij waren gaan staan, hun auto's parkeerden op afritten en de snelweg overstaken om bij de audities te komen. Dat melden lokale media.

De producenten van de film hadden ongeveer 1.200 mensen verwacht, maar er kwamen er naar schatting meer dan 3.000. Daardoor werden de audities voortijdig stopgezet. Circa 800 mensen lukte het om het gebouw in Lower Hutt, nabij Wellington, binnen te komen.

Voor de film werden figuranten gezocht. Mannen korter dan 1.63 meter en vrouwen korter dan 1.55 meter mochten zich melden. Net als grote kerels met 'karakteristieke gezichten' en acteurs met flinke spierballen. Wie een elf wil spelen moet dun zijn en tussen de 1.65 meter en 2.03 meter lang.

'The Hobbit' is gebaseerd op een in 1937 gepubliceerd boek van J.R.R. Tolkien. Het verhaal gaat over hobbit Bilbo Balings, die samen met een groep dwergen de wereld in trekt en onderweg een beruchte, magische ring vindt. Het gaat vooraf aan de verhalen uit de bekende trilogie 'Lord of the Rings'.


28-01-2012 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg maakt film over Moses

Steven Spielberg maakt film over Moses


http://img705.imageshack.us/img705/4218/stevenspielbergh.jpg


Steven Spielberg gaat zijn tanden zetten in het epische 'Gods and Kings', het verhaal van Moses en hoe die de Rode Zee splitst en de Tien Geboden van God krijgt. In de film wordt Moses voorgesteld als "de krijger aller krijgers".

"Het wordt een Braveheart-achtige versie van het verhaal van Moses: hoe hij uit de rivier opgevist wordt, geadopteerd wordt, zijn huis verlaat, een leger vormt en de Tien Geboden krijgt toegespeeld. Er zijn al eerder films gemaakt over Moses, maar dit wordt een echt krijgsverhaal", aldus een insider op Deadline.com.

Het script is van de hand van Stuart Hazeldine ('Paradise Lost') en Michael Green ('Green Lantern'), de opnames beginnen dit voorjaar. De film, gebaseerd op het boek 'Exodus' uit de bijbel wordt geen remake van de film 'The Ten Commandments' uit 1956.


27-01-2012 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Johnny Hallyday naakt van straat geplukt

Dochter Johnny Hallyday naakt van straat geplukt

http://img706.imageshack.us/img706/1863/laurasmet.jpg


De ene interventie is duidelijk de andere niet: vanmorgen kregen agenten in Parijs de opdracht om twee jonge exhibitionistes van dichterbij te gaan bestuderen. Groot was hun verbazing toen ze niemand minder dan... Laura Smet naakt op straat aantroffen.

De dochter van Johnny Hallyday en Nathalie Baye bleek danig onder invloed van drugs en alcohol, wat haar een verblijf in de cel opleverde. Nadat de 28-jarige actrice haar roes uitgeslapen had, mocht ze opnieuw beschikken.

Volgens 'Le Parisien' was lamentabele Laura de avond ervoor nog gast op een diner dat georganiseerd werd door onder meer een aidsstichting. Blijkbaar amuseerde de jongedame zich zodanig dat ze de volgende morgen om 8.30 uur nog steeds niet uit gefeest was...


27-01-2012 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier Gourmet, Marie Gillain en de broers Dardenne in competitie voor de Césars

Olivier Gourmet, Marie Gillain en de broers Dardenne in competitie voor de Césars

http://img141.imageshack.us/img141/9282/broersdardenne.jpg
De broers Dardenne


De Belgische Franstalige acteurs Olivier Gourmet en Marie Gillain stijden net zoals de regisseurs Luc en Jean-Pierre Dardenne mee voor de Franse filmprijzen tijdens de 37ste ceremonie van de Césars, die plaatsheeft op 24 februari. Dat heeft de Académie des César vrijdag meegedeeld tijdens een persconferentie in Parijs.

Olivier Gourmet, die tijdens het filmfestival van Cannes in 2002 tot beste acteur werd verkozen (Le Fils), moet het opnemen tegen zwaargewichten uit de Franse filmwereld voor zijn rol in de film "L'exercice de l'Etat", van Pierre Schoeller.
 
Als beste acteur zijn ook Jean Dujardin ("The Artist"), Denis Podalydès ("La conquête"), Philippe Torreton ("Présumé coupable"), Sami Bouajila ("Omar m'a tuer"), François Cluzet en Omar Sy ("Intouchables") genomineerd.
 
Marie Gillain, die al voor de vierde keer is genomineerd voor de Césars, doet mee in de categorie beste actrice voor haar rol in de film "Toutes nos envies" van Philippe Lioret.
 
Zij neemt het op tegen Bérénice Béjo ("The Artist"), Ariane Ascaride ("Les neiges du Kilimandjaro"), Leïla Bekhti ("La source des femmes"), Valérie Donzelli ("La guerre est déclarée"), Marina Foïs en Karin Viard ("Polisse").
 
"Le gamin au vélo" van de broers Dardenne, bekroond met de Grand prix op het laatste festival van Cannes en de European Award 2011 voor het beste scenario, is in competitie met "Black Swan" van Darren Aronofsky, "The King's Speech" van Tom Hooper, "Drive" van Nicolas Winding Refn, "Incendies" van Denis Villeneuve, "Melancholia" van Lars von Trier, en "A separation" van Asghar Farhadi.
 
De ceremonie, voorgezeten door Guillaume Canet en gepresenteerd door Antoine de Caunes, vindt plaats op 24 februari in het Théâtre du Châtelet in Parijs.


27-01-2012 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton haast zich naar LA om Demi te steunen

Ashton haast zich naar LA om Demi te steunen

http://img28.imageshack.us/img28/4549/ashtonkutcherdemimoore.jpg


In november vorig jaar gingen ze uit elkaar omdat hij haar had bedrogen, maar nu ze wat steun best kan gebruiken, staat hij er weer. Ashton Kutcher is uit Brazilië naar Los Angeles gevlogen om bij zijn ex te kunnen zijn. Demi werd maandag in de kliniek opgenomen, officieel wegens uitputting maar volgens sommige bronnen lijdt ze aan anorexia en is ze verslaafd aan amfetamines. Inmiddels mocht ze de kliniek verlaten. Ashton maakt zich ernstige zorgen om zijn ex.

Ashton was in Brazilië voor de Sau Paulo Fashion Week. Dinsdagavond amuseerde hij zich nog op het concert van Florence & The Machine, maar gisteren zag hij er zorgelijk uit toen hij op de luchthaven van Los Angeles landde. "Ashton maakt zich zorgen om Demi. Hij geeft nog om haar en wil het beste voor haar", aldus een bron in People.

Maar laat Ashton volgens velen nu net de bron van Demi's miserie zijn. Hij bedroog haar met een delletje van 23 jaar, en dat viel bij de 49-jarige cougar uiteraard niet in goede aarde. Na hun breuk moest Demi het aanzien hoe Ashton links en rechts met jonge vrouwen begon te flirten, terwijl hij haar nog opbelde op dagen waarop hij zich minder goed voelde.

Een en ander leidde ertoe dat Demi omzeggens stopte met eten en haar toevlucht zocht in Red Bull en amfetamine in de vorm van het medicijn Adderall. Die pillen zijn enkel in de VS en Canada legaal en worden voorgeschreven aan patiënten met ADHD en narcolepsie.

"Ze slikt Adderall en drinkt hele dagen Red Bull zonder ook maar iets te eten. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze maandagavond instortte", aldus een insider.


27-01-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van den Begin en Stany Crets keren terug naar vtm

Peter Van den Begin en Stany Crets keren terug naar vtm

http://img716.imageshack.us/img716/2636/petervandenbeginenstany.jpg


In het speciale mediajaar 2012 heeft vtm dit voorjaar de ambitie om "meer dan ooit te bruisen". "We zijn goed wakker en alert om ons marktaandeel te verder uit te bouwen, op basis van onze eigen merken en ons eigen verhaal", zegt programmadirecteur Jan Segers. De commerciële zender pakt dit voorjaar uit met elf nieuwe programma's.

De commerciële zender heeft vijf ambities voor dit voorjaar. "We gaan hard sleutelen aan de vaste afspraken met de kijkers. Ten tweede moet ons weekend in het teken staan van sterk familie-entertainment. Voorts focussen we ons op onze sterkhouders én op elf nieuwe programma's. Vtm moet meer dan ooit relevant zijn, met veel aandacht voor nieuws. En ten vijfde staat talent centraal bij vtm: we blijven investeren in onze schermgezichten", aldus Segers.
 
Enkele nieuwe programma's zijn al gestart en doen het volgens Segers alvast goed: Junior Masterchef en Jambers, het leven gaat voort. Een van de speerpunten dit voorjaar wordt de nieuwe fictiereeks Danni Lowinski, met Nathalie Meskens in de hoofdrol.


De programmadirecteur kijkt ook erg uit naar het medische magazine Het Spreekuur en naar Cijfers liegen niet, een praatprogramma over enquêtes en statistieken. Segers verwacht ook veel van De Meesterbakker (werktitel), een zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker, gepresenteerd door Rani De Coninck en toppatissiers Sofie Dumont en Bernard Proot.
 
Andere nieuwe programma's zijn Wie trouwt mijn zoon, Operatie Renovatie, "De slechtste chauffeur van Vlaanderen en Zomer van Van As.
 
Segers onthulde ook al een nieuwtje voor het najaar: Peter Van den Begin en Stany Crets komen terug op vtm. Vanaf oktober kruipen ze opnieuw in de rol van Debby en Nancy voor een nieuwe show op zaterdagavond.


27-01-2012 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina gaan trouwen

Brad en Angelina gaan trouwen


http://img824.imageshack.us/img824/4627/bradangelina.jpg

Zes jaar zijn ze al samen, ze hebben zes kinderen en hebben gezworen dat ze niet zouden trouwen vooraleer het homohuwelijk wordt toegelaten in de hele VS. Maar plots kunnen Brad en Angelina niet meer wachten met trouwen. Waarmee ook het gerucht als zou Angelina weer zwanger zijn meteen wordt gevoed.

"We hebben dat lang geleden gezegd, dat we niet zouden trouwen voordat iedereen kan trouwen. Maar nu vrees ik dat we het niet zo lang kunnen uitstellen", verklaart Brad in een interview.

"We willen graag trouwen, ook al lijkt het meer te betekenen voor onze kinderen dan voor onszelf. Zij vinden dat belangrijk, ze vragen er vaak naar. En ook voor mij is het wel belangrijk om dat soort engagement te tonen".

Brad en Angelina hebben biologische kinderen Shiloh (5) en de tweeling Knox en Vivienne (3) en adoptiekinderen Maddox (11), Pax (8) en Zahara (6).

De voorbije weken gonst in Hollywood het gerucht dat Angelina weer zwanger is, maar Brad sluit ook een nieuwe adoptie niet uit. "We zijn er nog niet  klaar mee. Momenteel is ons gezin mooi in balans, maar als we ergens ellende zien en we krijgen die flits van 'we kunnen dat kind helpen, we kunnen hier iets doen', dan zouden we absoluut nog een kind adopteren", stelt hij in een interview in The Hollywood Reporter.

Brad was eerder getrouwd met Jennifer Aniston, Angelina heeft al twee huwelijken achter de rug: met Jonny Lee Miller en met Billy Bob Thornton.


26-01-2012 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay en Mumford & Sons spelen voor Amnesty International

Coldplay en Mumford & Sons spelen voor Amnesty International


http://img202.imageshack.us/img202/5612/coldplayv.jpg
Coldplay

Coldplay en Mumford & Sons and Mumford & Sons gaan optreden tijdens het benefiet Amnesty International's Secret Policeman's Ball. Ook komieken Russell Brand, Jon Stewart en John Cleese tekenen present op 4 maart in de New Yorkse Radio City Music Hall. "We zijn enorm blij dat we erbij zijn. We steunen Amnesty International al jaren", laat Chris Martin van Coldplay weten.


26-01-2012 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA brengt nieuwe song uit

ABBA brengt nieuwe song uit

http://img440.imageshack.us/img440/4606/abba.jpg

Voor het eerst in achttien jaar geeft ABBA een nooit eerder uitgebracht nummer prijs

Agnetha Faltskog, Benny Anderson, Bjorn Ulvaeus en Anni-Frid Lyngstad zetten 'From a Twinkling Star to a Passing Angel' op de luxe-uitgave van hun laatste album, 'The Visitors' uit 1981.

Op de fansite wordt het nummer omschreven als "een demo medley". De populariteit van de Zweedse band is de voorbije jaren toegenomen door theater- en filmversies van de musical 'Mamma Mia!', gebaseerd op de hits van ABBA.

ABBA, in 1972 opgericht in Stockholm, verkocht meer dan 200 miljoen albums en werd in 2010 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. De groep trad in 1982 voor het laatste samen op en hoewel ze officieel nooit zijn gesplit, hebben de vier leden een reünie altijd geweigerd. De heruitgave van 'The Visitors' is voor april gepland.


26-01-2012 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!