NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis

Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis


http://oi50.tinypic.com/2q9e1w0.jpg


Producent van de sluitingsceremonie op de Olympische Spelen David Arnold onthulde de plannen voor de show in de Britse krant 'Daily Telegraph'. De wereld zal meegenomen worden in een reis door de Britse popgeschiedenis.

De producent van de sluitingsceremonie David Arnold is als componist van de muziek van vijf James Bond-films een echte muziekkenner. Niet toevallig dat de ceremonie op de Spelen dan ook rond muziek zal draaien. "We hebben geprobeerd iets te maken waarin iedereen dingen kan vinden waarvan je zegt: dat zijn wij, dat is Groot-Brittanië", spreekt Arnold vol lof.

Op de geruchten dat Paul McCartney en Adele het beste van zichzelf komen geven antwoordde de producent dat ze angstaanjagend nauwkeurig zijn. Maar dat Kate Bush haar zangtalent zal bovenhalen in het olympisch stadion dat wil Arnold niet gezegd hebben.

Wat we wel zeker weten is dat The Who, Muse en George Michael zullen optreden. Het thema draagt de naam 'A Symphony of British Music' en zal zondagavond te bewonderen zijn vanaf 22 uur Belgische tijd.


10-08-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen dit weekend

"Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen dit weekend"

http://oi50.tinypic.com/nx1j7r.jpgAls we verschillende Franse media mogen geloven, geven Brad Pitt en Angelina Jolie nu zaterdag elkaar hun jawoord.

Het Hollywoodkoppel zou een intieme ceremonie plannen nabij hun Franse optrekje Château Miraval. Volgens het Franse televisiestation France 3 zouden ze na de plechtigheid doorreizen naar India om er ten overstaan van boeddhistische monniken nogmaals in het huwelijk treden.

Geruchten dat 'Brangelina' deze zomer zou trouwen, doen al maanden de ronde. Het acteurskoppel, dat al zeven jaar samen is, kondigde in april de verloving aan. Pitt en Jolie wilden aanvankelijk hun bruiloft uitstellen tot het homohuwelijk in de Verenigde Staten werd gelegaliseerd, maar mede onder druk van hun kinderen gingen ze overstag.

Is het burgemeester Michael Latz die de eer krijgt het huwelijk van het jaar te voltrekken? "Daar kan en mag ik niet op antwoorden. Maar als Brad en Angelina officieel in Frankrijk willen trouwen, moeten ze daarvoor wel papieren komen tekenen op mijn gemeentehuis. Als ze louter ceremonieel zouden trouwen op hun kasteel, dan hebben ze mijn diensten niet nodig. Maar ik herhaal, ik wil hier niet te veel over kwijt", antwoordde de man geheimzinnig.

Of ze straks effectief trouwen in Correns, het dorpje waar hun kasteel Miraval gelegen is, valt dus af te wachten. Wel is duidelijk dat het showbizzkoppel deze week in de Provence zal neerstrijken. "Ze hebben al drie avondjes gereserveerd in hun favoriete restaurant", liet een loslippige inwoner weten. (br.hln)


09-08-2012 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga doet het graag op het strand

Lady Gaga doet het graag op het strand


http://oi49.tinypic.com/2ywd544.jpg


Lady Gaga mag dan overal in de kijker lopen, ze leeft nog altijd als een vrije geest en mag zich graag een tikkeltje overantwoordelijk gedragen. Dat uit zich onder meer met een potje seks op het strand.

"Ik voel me graag een beetje onverantwoordelijk en gedraag me graag als een negentienjarige. Ik ben een volslagen vrije geest en dus vind ik nog de tijd om 's nachts te vrijen op het strand als er niemand in de buurt is. Of ik ga naar een bar waar ik me laveloos drink en topless dans. Niemand ziet dat ooit, want ik heb supergoeie vrienden die ervoor zorgen dat ik me gedraag indien ik zou kunnen betrapt worden", verklaart Gaga in de Amerikaanse Vogue.

Gaga kocht vorig jaar een enorm landgoed op het eiland Martha's Vineyard. Mét privéstrand. (br.hln)


09-08-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Amy Winehouse in coma na drank- en drugmarathon

Ex Amy Winehouse in coma na drank- en drugmarathon


http://oi47.tinypic.com/fc1a4j.jpg


Blake Fielder-Civil, de man die twee jaar met Amy Winehouse getrouwd was en haar aan de hard drugs zou hebben geholpen, wordt kunstmatig in leven gehouden na een drank-en drugsmarathon.

Sarah Aspin, de moeder van zijn 15 maanden oude zoontje, trof Fielder-Civil (30) stikkend in bed aan en bracht hem met orgaanfalen naar een ziekenhuis in Dewsbury.

"De dokters hebben hem in een coma gebracht om het te helpen. Ik bid dat hij het overleeft maar ik moet er me op voorbereiden dat hij nooit meer ontwaakt", verklaart Aspin aan The Sun. "Na drie kwartier lieten ze me binnen om zijn hand vast te houden. Later kwam ik erachter dat ze dat deden omdat ze dachten dat hij zou sterven".

Voorts verklaarde Aspin dat Fielder-Civil waggelend en brabbelend was thuisgekomen met een vriend en dat ze hem de volgende ochtend aantrof in bed, stikkend in zijn braaksel.

De artsen sluiten permanente hersenschade niet uit. Fielder-Civil had zijn tong ingeslikt en zijn linkerlong weigerde dienst.

Blake Fielder-Civil was de grote liefde van Amy Winehouse, die in juli vorig jaar overleed aan alcoholvergiftiging. Winehouse en Fielder-Civil trouwden in mei 2007. Hij belandde in de gevangenis wegens afpersing met geweld, de twee scheidden in juli 2009. (br.hln)


09-08-2012 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Details van Natalie Portmans hippiehuwelijk lekken uit

Details van Natalie Portmans hippiehuwelijk lekken uit


http://oi49.tinypic.com/24q3i9v.jpg


De Amerikaans-Israëlische actrice Natalie Portman is er zaterdag in geslaagd om zonder teveel persaandacht te trouwen met choreograaf Benjamin Millepied in de Big Sur (Californië). Maar nu beginnen er toch details van de ceremonie en het feest uit te lekken.

De 31-jarige Natalie Portman werd geboren in Jeruzalem en is joodse. Ze trouwde dan ook volgens de traditie onder een choepa waarachter de oceaan lag te blinken. Tijdens de ceremonie droeg het koppel een joodse gebedssjaal en op het einde werd glas op de grond gegooid terwijl de gasten "Mazel Tov!" riepen.

Maar er was ook aandacht voor de Franse afkomst van de 35-jarige Millepied. Zo aten de gasten makarons in plaats van huwelijkstaart en verlieten ze het feest met zakjes bloemenzaad waarop 'Merci' geschreven stond. Dat weet het magazine People. Al het eten dat geserveerd werd, was op vraag van Portman veganistisch. De dj speelde hiphop tot 2.30 uur. De bloemen die gebruikt werden, waren afkomstig uit de streek.

Er waren zestig tot honderd gasten aanwezig, waaronder acteur Macaulay Culkin, nieuwsanker Diane Sawyer en actrice Rashida Jones. De grote afwezige was Mila Kunis, Portmans tegenspeelster in 'Black Swan'.

Volgens de Amerikaanse pers zijn er drie scenario's waarom Kunis niet op het huwelijk aanwezig was. Ofwel koos ze er zelf voor om niet te komen omdat Macaulay Culkin, haar ex, er zou zijn. Ofwel heeft Portman zelf gekozen tussen Kunis en Culkin. Ofwel was Kunis gewoonweg niet uitgenodigd op het intieme feest.(br.hln)

Bekijk hier enkele foto's van het huwelijk.


09-08-2012 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platenhoes Pink Floyd tot leven gewekt in Oostende

Platenhoes Pink Floyd tot leven gewekt in Oostende

http://oi46.tinypic.com/35kj3t3.jpg


In Oostende wordt nabij Fort Napoleon een beroemde platenhoes van de band Pink Floyd tot leven gewekt: 150 bedden op het strand moeten de cover van het album "A Momentary Lapse of Reason" uitbeelden. De bedden zullen ook gebruikt worden voor 150 mensen die een nachtje onder de sterrenhemel willen doorbrengen.

In Fort Napoleon loopt momenteel voor de eerste keer in België een overzichtsexpositie van de Britse designer Storm Thorgerson. Thorgerson ontwierp tal van albumhoezen voor onder meer de Belgische band Goose, The Mars Volta, Led Zeppelin maar ook voor Pink Floyd.

Eén van die hoezen bracht organisator Jan Mortelmans op het idee om een setting te creëren op het Oostendse strand. "Met 150 bedden hebben we geprobeerd om de hoes te doen herleven", duidt Mortelmans. "Dat past uiteraard bij de lopende tentoonstelling."

Daarnaast konden 150 mensen een nachtje in een van de bedden winnen. Zij krijgen morgenochtend ontbijt op het strand. Vanavond is er nog een klein optreden voorzien en wordt een documentaire van de legendarische band vertoond. (br.hln - foto photonews)


09-08-2012 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je memorie harmonie begint te zingen: The Beach Boys verbluffen Lokeren

Als je memorie harmonie begint te zingen: The Beach Boys verbluffen Lokeren

Klik op de foto om ' Good Vibrations ' te beluisteren


Kunnen zeventigers zonder zielig te zijn liedjes zingen over 'California Girls' die hun hormonen een halve eeuw geleden op hol lieten slaan, over auto's die inmiddels oldtimers zijn en over surfplanken die in de garage stof liggen vergaren? Die vraag hield gsiteravond slechts een deel van het publiek op de eerste uitverkochte avond van de Lokerse Feesten bezig: de sceptici die nog niet overtuigd waren van de betoverende stemmenpracht en de magistrale muziek die The Beach Boys quasi-achteloos uit de mouwen van hun Hawaïhemden schudden. Met bravoure pakten ze binnen het kwartier iedereen bij het nekvel en losten hun greep pas twee uur en 31 songs later: oud en jong liet zich inpakken door de magie van een muzikale erfenis die de sixties aan de Amerikaanse Westkust tot leven wekt. Geriatrische genialiteit in tijdloze en superieure pop die je muzikaal geheugen harmonieën laat zingen. Als u iets kent dat beter in staat is een gevoel van gelukzaligheid op te wekken, mag u het ons laten weten.

De '50th Anniversary Reunion Tour' is de eerste sinds 1965 waarvoor Brian Wilson, het weliswaar door drugs en jarenlange mentale problemen gehavende brein achter de muziek, zich volop engageerde. De overlevende Beach Boys - Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks - zetten hun vetes en rechtszaken aan de kant om misschien een laatste keer de wereld te verbluffen met hun onovertroffen klassieke pop. Met 'That's Why God Made The Radio' gooiden ze er zelfs een nieuw en prachtig album tegenaan.

Vertrouwd, hemels
Meer dan vijftig jaar is het geleden dat broers Brian, Carl en Dennis Wilson, hun neef Mike Love en schoolkameraad Al Jardine in het Californische Hawthorne hun bandje oprichtten. Hun nalatenschap weerklinkt vandaag zo vertrouwd als Coca-Cola smaakt en is zo hemels als je eerste kus. Op haar tong gebeten? Neem dan de tweede.
 
Voor alle generaties
Meer dan twee songs hadden ze niet nodig, toepasselijke opener 'Do It Again' en 'Little Honda', om de twijfelaars en sceptici te doen overhellen naar goedkeurend geknik. Tien minuten later, met de dubbelslag 'Surfin' Safari' en 'Surfer Girl', zag ik mijn achttienjarige aan dubstep verslingerde zoon heupwiegen. Bingo! De hoge falsetstem nam gitarist Jeff Foskett voor zijn rekening, hij zingt ook lead in 'Don't Worry Baby', waarna Love 'Little Deuce Coupe' aankondigt als 'one of those automotive classics'. In vijfde versnelling komt daar '409' achteraan, 'I Get Around' doet het hele plein meezingen.

Brian Wilsons grijns
Al die tijd zit Brian Wilson achter zijn witte vleugel schijnbaar onbewogen en timide de zaak te volgen, laat hij bij momenten de armen werkloos bengelen en schijnt hij van de wereld. Maar vergis je niet: de man die rock-'n'-roll uithuwelijkte aan doo-wop en jazzy stemharmonieën en ontelbare akkoordwisselingen in drie minuten samenbalde is bij de pinken en geniet van zijn creaties. Dat blijkt wanneer hij breeduit naar de voorste rijen grijnst tijdens 'Wouldn't It Be Nice'. Dat zijn stem minder sprankelt dan vijftig jaar geleden stoort zelfs niet, je krijgt er een aandoenlijke schuchterheid voor in de plaats die hem in 'Sail On, Sailor' het stemtimbre van Randy Newman verleent.

Slijtage?
Of er dan geen spoor is van slijtage of reumatische ingehoudenheid? Vooreerst worden ze geruggesteund door een voortreffelijke band - met leden uit Wilsons tourband - die hen ook vocaal zonodig bijspringt. Leadzanger Mike Love mist soms wat slagkracht, maar de harmonieën in 'I Get Around', 'Good Vibrations' en het epische 'Heroes and Vilains' klinken ondanks hun complexiteit alsof ze hier en nu tot stand komen. Al Jardine, die onder meer 'Help Me Rhonda' voor zijn rekening neemt, getuigt van de meeste stemhygiëne. (br.hln)


08-08-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'All you need is love' galmt door olympisch stadion

'All you need is love' galmt door olympisch stadion

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

The Beatles are alive! Afgelopen zaterdag zong een volgepakt olympisch stadion het nummer 'All you need is love' uit volle borst mee. De sfeer zit duidelijk goed op de Spelen.

Diskwalificaties, doping en verdwijningen. Zaterdagavond verdwenen die woorden even op de Olympische Spelen. Tussen enkele atletiekfinales door zong het volledige stadion het legendarische nummer 'All you need is love' van de al even legendarische Beatles. De groep is al lang uit elkaar maar ze slagen er toch nog steeds in om supporters uit verscheidene landen bij elkaar te brengen.

Het is niet toevallig dat dit gebeurde op zaterdag want de Britten waren namelijk goedgeluimd. In een tijdsspanne van nog geen drie kwartier behaalde het thuisland dankzij Mo Farah, Jessica Ennis en Greg Rutherford drie gouden medailles in het atletiek. Niet voor niets dat de Britse pers zaterdag bestempelde als 'Super Saturday'. (br.hln)


08-08-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo nemen 41 jaar later een nieuwe clip op voor 'Goeiemorgen Morgen'

Nicole en Hugo nemen 41 jaar later een nieuwe clip op voor 'Goeiemorgen Morgen'

Klik op de foto om ze te beluisteren

Sinds ze elkaar in 1970 leerden kennen zijn Nicole & Hugo al meer dan 42 jaar een onafscheidelijk koppel dat werkelijk alles in het leven met elkaar deelt. Ondanks hun vele avonturen, verhalen en successen hebben ze pas recentelijk hun allereerste echte videoclip (zie video boven) opgenomen.

Een paar weken geleden zijn Nicole & Hugo naar Blankenberge getrokken om daar een nieuwe, eerste clip in te blikken voor 'Goeiemorgen Morgen 2012'. "Het was voor ons toch wel een bijzonder ervaring. We hebben 41 jaar geleden, toen we met 'Goeiemorgen Morgen' deelnamen aan Canzonissima een eerste videoclip tussen haakjes opgenomen. Het waren beelden die de toenmalige vrt gedraaid heeft in een station en in die tijd was dat al heel bijzonder. Buiten het programma is er niet zo veel gedaan met de beelden, ze zijn pas drie jaar geleden opgedoken op het internet met dank trouwens aan André Vermeulen die er destijds ook bij betrokken was", zegt Hugo van Nicole & Hugo.

Ruim 41 jaar nadat de eerste keer 'Goeiemorgen Morgen' uitkwam is er anno 2012 een nieuwe versie opgenomen en uitgebracht van het liedje. Aanleiding was de Nederlandse interesse van 3FM ochtend-dj Giel Beelen. "Wij wisten het zelf niet maar blijkbaar speelt Giel en z'n collega elke ochtend in zijn populaire ochtendprogramma 'Goeiemorgen Morgen'. Hij vindt dat een bijzonder prettig ontwaak nummer. In juni zijn we te gast geweest bij Giel en zijn we daar werkelijk als koningen onthaald. Toen hebben we in overleg met de platenfirma CNR/Vlaamse Sterren besloten om een nieuwe versie op te nemen van 'Goeiemorgen Morgen 2012' en uit te brengen in Nederland. Omdat onze Vlaamse fans het nummer ook zo graag willen hebben, is de singel ook bij ons verschenen in de winkels en digitaal", besluit Nicole van Nicole & Hugo.  (br.hln)


07-08-2012 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse zangeres Chavela Vargas (93) overleden

Mexicaanse zangeres Chavela Vargas (93) overleden

Klik op de foto om ' Piensa En Mi  ' te beluisteren


De Mexicaanse zangeres Chavela Vargas is op 93-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in de Mexicaanse stad Cuernavaca. Chavela genoot wereldwijde bekendheid in de jaren '60 en '70.

Vargas was sinds maandag opgenomen op de dienst intensieve zorgen van het ziekenhuis, onder meer wegens hartproblemen.

Chavela Vargas, echte naam Isabel Vargas Lizano, werd in 1919 geboren in Costa Rica. Op jonge leeftijd verhuisde ze echter naar Mexico en verkreeg daarna de Mexicaanse nationaliteit.

Net als Edith Piaf, met wie ze vergeleken werd door de Spaanse filmregisseur Pedro Almodovar, begon ze haar zangcarrière op de straat.

Vargas dronk veel en gaf op latere leeftijd openlijk toe dat ze lesbisch was.


06-08-2012 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel volk op vijftiende editie van Antwerpen Zingt

Veel volk op vijftiende editie van Antwerpen Zingt


http://oi48.tinypic.com/2q86g6u.jpg
 

De Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen stonden gisterenavond boordevol zanglustigen voor de vijftiende editie van Antwerpen Zingt. Duizenden mensen zongen naar hartenlust bekende nummers mee als 'Bohemian rapsody', 'Vlaanderen boven', 'Hey Jude' en 'Thank you for the music'.

Het gratis meezingfeest ging om 18 uur van start met optredens van Filet d'Anvers en Wim Leys om het publiek in de juiste stemming te krijgen. Na die opwarmer was het tijd voor het grote werk en konden de zanglustigen onder begeleiding van een koor 37 nationale en internationale klassiekers meebrullen. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken.

"We hebben er bewust voor gekozen om terug naar de roots van Antwerpen Zingt te gaan. Er werden geen speciale gasten of acts ingelast, omdat we gemerkt hebben dat de mensen toch vooral zo veel mogelijk zélf willen zingen", zegt organisator Marc Dhollander.

Antwerpen Zingt ging vijftien jaar geleden met 1.200 toeschouwers van start in café Den Engel op de Grote Markt. Die locatie barstte al snel uit zijn voegen en daarom werd er uitgeweken naar de Gedempte Zuiderdokken waar ieder jaar 20.000 à 30.000 mensen komen meezingen. Het evenement groeide uit tot 'Vlaanderen Zingt' en wordt intussen al in 33 steden en gemeenten georganiseerd. Ook in Nederland kreeg het muziekevenement al bijval. (br.hln)


06-08-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden

Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden


http://oi45.tinypic.com/bgeiq8.jpg


Marilyn Monroe, het icoon bij uitstek van Hollywood en het archetype van de blonde glamourvamp, stierf 50 jaar geleden, maar haar legende leeft voort.

Marilyn was niet de eerste pin-up van Hollywood en ze was zelfs geen echte blondine. Maar met het strakke rode truitje op haar eerste foto's tot de naaktfoto's in Playboy en de opwaaiende plissérok boven de New Yorkse metro veroverde de jonge vrouw, aanvankelijk bekend als Norma Jean Baker, Amerika en de wereld.

Haar fratsen en huwelijken verhulden de vrij bescheiden lijst van haar films, maar haar imago van sekssymbool wordt nog steeds vereerd door popsterren, actrices en de modewereld. "Marilyn Monroe heeft een aura", zegt Goetz Grossmann, producent van een film over de actrice met de titel 'Blonde'. "Men kan niet ontsnappen aan Marilyn Monroe, het is een icoon." De filmster, die op de leeftijd van 36 jaar aan een overdosis barbituraten stierf, blijft bedwelmend, niet alleen voor Hollywood, dat onlangs de biografische film 'My Week with Marilyn' uitbracht, maar ook voor de wereld van de muziek en de mode.

De stylist Joe Zee schrijft in Elle.com dat de 'vamp' een inspiratie blijft voor modedefilés. Beroemdheden als de zangeres Taylor Swift of de actrice Scarlett Johansson meten zich regelmatig het imago van de mythe aan: diep decolleté, blonde lokken, strakke jurk. De actrice Lindsay Lohan verscheen in Playboy met een imitatie van de naaktfoto's die in 1953 in het blad gepubliceerd werden.

Die aantrekkingskracht intrigeert. Ook al schittert de actrice in films als 'Some like it hot' en enkele andere, haar Hollywoodcurriculum oogt mager. Ook is het onduidelijk of haar sexappeal een bewijs is van haar onafhankelijkheid of onderworpenheid.

Voor Lois Banner, die voor de nieuwe biografie 'Marilyn: The Passion and the Paradox' tekent, is het evident dat Marilyn de controle had over het gebruik van haar lichaam. "Ze heeft haar carrière gesmeed", zegt Banner. "Ze was erg slim. Ze wist wat ze deed en heeft risico's genomen. De kranten wilden een blonde vamp, ze heeft hen die gegeven."

Volgens de auteur speelde de actrice met vuur en verloor ze de controle slechts op het einde van haar leven, wanneer ze met de Kennedy's en de bende van Frank Sinatra omging. "Ze is met mannen naar bed gegaan om aan de top te geraken. Hebben ze haar gebruikt? Ja. Heeft ze hen gebruikt? Ja."  (br.hln - foto photo news)


05-08-2012 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder vraagt scheiding aan

Stevie Wonder vraagt scheiding aan

Klik op de foto om ' I Just Called To Say I Love You ' te beluisteren

Het Amerikaanse muziekicoon Stevie Wonder gaat scheiden van zijn vrouw Kai Millard Morris. De blinde zanger gaf als reden "onverzoenbare verschillen" op. Het stel zou al sinds oktober 2009 apart leven.

De 62-jarige Wonder diende de scheidingspapieren vandaag in na een huwelijk van elf jaar, hij vraagt co-ouderschap aan voor hun twee kinderen, Kailand en Mandla van 10 en 7 haar. De Motownster zou ermee instemmen zowel alimentatie voor zijn vrouw als de kinderen te betalen.

Hoewel de twee trouwden met een huwelijkscontract, zou een deel van zijn vergaarde fortuin verdeeld worden, maar kranten zeggen dat het exacte bedrag nog bepaald moet worden. (br.hln)


05-08-2012 om 10:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen gewonden na instorten festivaltent door noodweer in Nederland

Tientallen gewonden na instorten festivaltent door noodweer in Nederland


http://oi47.tinypic.com/26vwn.jpg


In Steenwijkerwold in de Nederlandse provincie Overijssel zijn tientallen gewonden gevallen door het instorten van een feesttent op een festivalterrein. Er zijn geen zwaargewonden of doden. Dat meldde de politie zonet. Het festival is afgelast.

Na hevig noodweer stortte een feesttent op het festival Dicky Woodstock in. Daar zou vanavond onder andere Rowwen Hèze spelen. De leden van de band en hun medewerkers zijn ongedeerd.

Volgens ooggetuige Lisette Otte is het festivalterrein compleet afgesloten en rijden de hulpdiensten af en aan. Tien tot vijftien mensen zijn naar het ziekenhuis afgevoerd, veel anderen konden ter plekke worden behandeld volgens de organisatoren.

Volgens de meteorologen van Weeronline.nl kwam er vanavond een actieve bui over het festivalterrein. Voorafgaand aan de bui werd het gebied getroffen door een valwind, een verschijnsel dat vaker voorkomt bij hevige buien. In de buurt van Steenwijkerwold werden windstoten van 76 kilometer per uur gemeten, maar in de omgeving kan het mogelijk nog wat harder hebben gewaaid. (br.hln)04-08-2012 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue geeft 3 concerten bij heropening Leuvense concertzaal Het Depot

Selah Sue geeft 3 concerten bij heropening Leuvense concertzaal Het Depot

Klik op de foto om ' Valerie ' te beluisteren

Selah Sua concerteert naar aanleiding van de heropening van Het Depot op 16, 17 en 18 november in het vernieuwde gebouw van dit muziekcentrum op het Leuvense Martelarenplein. Het Depot sloot op 1 maart 2011 de deuren en week tijdelijk uit naar een locatie aan de Kapucijnenvoer. In de nieuwe concertzaal is plaats voor 800 mensen. Het gebouw omvat ook een ruime foyer, 3 repetitieruimtes, 3 leslokalen, een polyvalente ruimte en een audiolab.

Dat Het Depot voor Selah Sue koos om van de heropening "een historische gebeurtenis" te maken, is niet toevallig. De zangeres, die afkomstig is uit de omgeving van Leuven, werd enkele jaren terug immers ontdekt tijdens een van de Open Mic-avonden die Het Depot organiseerde. Sinds die avond in Het Depot verkocht Selah Sue al meer dan een half miljoen platen en speelde ze in Europa al voor tal van uitverkochte zalen. Na haar doorbraak is ze klaar om in het najaar de VS te veroveren.

De locatie aan het Martelarenplein betreft een voormalige bioscoop die Leuven in de tweede helft van de jaren negentig aankocht en in 2005 ter beschikking stelde van Het Depot, dat er jaarlijks een honderdtal concerten organiseert en circa 50.000 bezoekers over de vloer krijgt. Daarnaast heeft Het Depot ook een educatieve werking. De totale kost van de renovatiewerken bedraagt circa 5 miljoen euro waarvan de stad 2,7 miljoen euro voor haar rekening neemt, de Vlaamse Gemeenschap 1,3 miljoen euro, de provincie Vlaams-Brabant 150.000 euro en Het Depot de rest. (br.hln)


04-08-2012 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stone Roses brengen nieuw album uit

Stone Roses brengen nieuw album uit


http://oi47.tinypic.com/m8lim9.jpg


Voor het eerst in zestien jaar brengen Stone Roses volgend jaar een nieuw album uit. Ian Brown en John Squire wisselen naar verluidt al een jaar lang ideetjes uit en tijdens de repetities voor hun huidige reünietournee hebben ze al enkele nieuwe songs uitgeprobeerd. "Ze voelden dat de oude magie van het songschrijven nog intact is", aldus een bron uit het Roses-kamp.

Na hun zomertournee nemen Brown, Squire, Mani en Reni wat vrije tijd om daarna de studio in te gaan.

Nog deze week spelen Stone Roses voor Adidas in Londen. (br.hln)


03-08-2012 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Violiste School Is Cool verlaat band voor Argentijns lief

Violiste School Is Cool verlaat band voor Argentijns lief

Klik op de foto om ' The World Is Gonna End Tonight ' te beluisteren

Verrassend nieuws uit het Belgische muzieklandschap: het momenteel razend populaire School Is Cool heeft een vacature openstaan. Nele Paelinck, de violiste van de band, heeft immers laten weten dat ze het voor bekeken houdt. Ze verlaat de winnaar van Humo's Rock Rally 2010 en verruilt ons land voor Argentinië, waar haar vriend vandaan komt.

"Omdat die vanwege zijn diploma en administratieve beslommeringen in ons land niet aan de slag kan, trek ik naar ginder", vertelde Paelinck vanochtend op Studio Brussel. Zelf heeft ze nog geen vooruitzichten van wat ze in het Zuid-Amerikaanse land gaat uitrichten, maar ze wil alleszins in de muziek aan de slag blijven. Haar laatste optreden met School Is Cool vindt normaal gezien in september of oktober plaats, waarna ze definitief naar Buenos Aires verhuist. (br.hln)  foto www.thdk.be03-08-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
02-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warschau herdenkt opstand vlak voor concert Madonna

Warschau herdenkt opstand vlak voor concert Madonna


http://oi45.tinypic.com/20sdbtv.jpg

Voor de start van het concert van Madonna in Warschau is in het Nationaal Stadion een archieffilm van 2,5 minuten vertoond over de opstand van Warschau tegen de Duitse bezetter. De vertoning kwam er op vraag van het stadhuis van Warschau.

De opstand begon op 1 augustus 1944, 68 jaar geleden. Na 63 dagen hardnekkige strijd kapituleerden de opstandelingen die zowat 18.000 doden telden. Er sneuvelden ook 17.000 Duitse soldaten. Duizenden fans onthaalden de film met applaus, zo bericht het Poolse persagentschap PAP. Het concert begon met bijna een uur vertraging.

Een groep jonge katholieken had via internet meer dan 54.000 handtekeningen verzameld voor een petitie om het concert van de popdiva te annuleren. Volgens de groep valt het oeuvre van Madonna het katholieke geloof aan.  (br.hln - foto reuters)


02-08-2012 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Killing Joke-zanger Jaz Coleman al twee weken spoorloos

Killing Joke-zanger Jaz Coleman al twee weken spoorloos


http://oi47.tinypic.com/1128owx.jpg


Jaz Coleman (52), de frontman van Killing Joke, is vermist. Sinds 19 juli is niks meer van hem vernomen en de andere bandleden zeggen "bijzonder ongerust" te zijn. Coleman is één van de kleurijkste figuren in de rockscene, en ook één van de vreemdste.

Jeremy "Jaz" Coleman, de zoon van een Engelse vader en een Bengaalse moeder, was als kind bijzonder muzikaal begaafd. Hij studeerde piano en viool aan Cheltenham College, en zong tot zijn 17de in de koren van verschillende kathedralen.  In 1973 won hij de Rex Watson Cup at the Cheltenham International Festival of Music. En hoewel hij in het collectief geheugen zit als de man die 'Love like blood' zong, is dat aspect van zijn leven slecht het topje van de ijsberg.

Zo haalde Coleman een diploma muzikologie aan de unief in Leipzig, toen nog in de DDR, en studeerde hij aan het Cairo Conservatoire, waar hij een scriptie maakte over Arabische kwarttoonverdeling. Hij studeerde - dat beweert hij althans - drie jaar 'international banking' in Zwitserland. Wat wel zeker klopt is dat hij een gewijd priester is, maar dan een occulte, en dat hij een kerk heeft in Nieuw-Zeeland.

Killing Joke al niet meteen de geschiedenisboeken ingaan als één van de grootste bands, maar het is wel een hele invloedrijke. Samen met Pere Ubu en Chrome zijn ze de uitvinders van industrial rock en industrial metal.

In 1982 besloot Coleman zijn boeltje te pakken en te verhuizen naar IJsland, omdat hij geloofde dat er een nucleaire holocaust zou plaatsvinden. Toen ik in 1986 Coleman interviewde naar aanleiding van de nieuwe Killing Joke-plaat 'Brighter than a thousand suns', praatte de man een uur lang over hoe de wereld zou eindigen zoals aangekondigd in de Bhagavad Gita. Hij geloofde toen ook al dat er al eens een nucleaire oorlog op aarde was geweest die de beschaving had weggevaagd. De jongste tien jaar is hij een aanhanger geworden van de rosicruciaanse principes, gaf hij lezingen over dingen zoals antizwaartekracht in prehistorische beschavingen.

In het begin van de jaren tachtig hernam hij ook zijn klassieke muziekstudies. Met succes. Hij heeft ondertussen gewerkt met sommige van de belangrijkste orkesten in de wereld en werd door Klaus Tennstedt omschreven als de "nieuwe Mahler". En daar houdt het niet op: Coleman heeft Tsjechische folkmuziek gemaakt, Arabische muziek en zelfs een symphonie geschreven voor Maori-koren.

Coleman heeft in Nieuw-Zeeland een tweede thuis gevonden en heeft ook, naast de Britse, de Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Hij heeft er geïnvesteerd in ecologische vakantiedorpen. De man heeft ook huizen in Zwitserland en Praag.

In 2010 werd hij Chevalier des Arts et des Lettres gemaakt door de Franse minister van cultuur. Aan zijn verdwijning gaat een bizarre rel vooraf. Het laatste teken van leven dat Coleman liet, was een post op Facebook, waarin hij ferm uithaalde naar The Mission en The Cult, twee bands met wie Killing Joke het komend najaar op tour zou gaan. Hij zei ook meteen dat al die optredens gecancelled waren.

Tot grote consternatie van de ander Killing Joke-leden, die van niks wisten en ondertussen zich verontschuldigd hebben voor de uitspraken en die ook lieten weten dat de optredens wel zullen doorgaan. Alleen, toen bleek dat Jaz Coleman van de aardbodem was verdwenen.

Nu, bijna twee weken later, komt er een oproep met de vraag of iedereen die nog een teken van leven van Coleman heeft opgevangen, zich wil melden. "We are all concerned about our missing singer's welfare." (br.hln)


02-08-2012 om 10:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw doet haar behoefte op mainstage Tomorrowland

Vrouw doet haar behoefte op mainstage Tomorrowland


http://oi47.tinypic.com/33dibdk.jpg


Dat de sanitaire voorzieningen op een festival vaak te wensen overlaten, is iedereen het over eens. Lange wachtrijen, besmeurde vloeren, te weinig wc-papier, onaangename geurtjes: het is vaak geen pretje. Bovendien kost een toilletbezoek al snel een halfuur van uw tijd en u wil natuurlijk zo weinig mogelijk missen.

Dat moet deze dame tijdens de voorbije editie van Tomorrowland blijkbaar ook gedacht hebben toen ze besloot haar behoefte te doen op de mainstage. Zonder schaamte nestelt ze zich in het gras en laat ze haar slipje zakken. Nadien zet ze zich recht en loopt ze verder alsof er niets gebeurd is. De omstaanders blijven verbouwereerd achter.

Bekijk hier de video.


01-08-2012 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!