NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van welke celebrity is dit 'aderhand'?

Van welke celebrity is dit 'aderhand'?


http://oi46.tinypic.com/6jedz8.jpg


Ze speelde zes jaar de rol van columniste Carrie Bradshaw in 'Sex and the City'. Naar het voorbeeld van de andere bekende 'adervrouw' Madonna, sierde de actrice telkens de rode loper met een erg slanke lijn en gespierde armen.

Jammer voor haar, maar ondanks haar gezonde levensstijl en honderden sportieve uren in de fitness kan ook zij de tand des tijds niet tegenhouden. Toen de 47-jarige 'Did you hear about the Morgans'-actrice gisteren op restaurant ging in Hollywood, kon ze haar bizarre aderhanden niet verbergen achter haar grote roze handtas van Louis Vuitton.

En de vrouw met de 'scherpe aders' is... Sarah Jessica Parker. (br.hln)


22-08-2012 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Vanelderen drie maanden na huwelijk met Regi zwanger

Elke Vanelderen drie maanden na huwelijk met Regi zwanger


http://oi49.tinypic.com/35a5552.jpg


Amper drie maanden na hun live op Jim TV uitgezonden trouwpartij, is Elke Vanelderen zwanger van een eerste kindje. Dat het zo snel prijs was, was zowel voor Elke als Regi een forse verrassing. "Het was een kleine schok, maar dit is geweldig", vertelt het koppel in Story. De geboorte wordt verwacht begin maart, ergens rond de verjaardag van Regi.

"Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", aldus Elke.

"Ik ben te realistisch om al euforistisch te zijn. Mijn zussen hebben samen acht kinderen, ik heb ze mee grootgebracht. Ik weet dat de zorg van een kind automatisch meer op de schouders van de mama terechtkomt. Bovendien ben ik de vrouw van een artiest. Ik weet dat Regi niet zal thuisblijven om te babysitten."

Ook Regi is danig onder de indruk: "Het was voor mij ook even schrikken, want zo snel was de bedoeling niet. Maar ik was blijer dan Elke. Ik bekeek het romantisch, zij praktisch. Weet je, wij hadden geen grote kinderdroom. We hadden het goed met ons twee, we hadden net zo goed Nicole en Hugo kunnen zijn. Maar nu we een kindje verwachten, is dat ook geweldig." (br.hln)


21-08-2012 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse zanger Scott McKenzie overleden

Amerikaanse zanger Scott McKenzie overleden

Klik op de foto om ' San Francisco ' te beluisteren


De Amerikaanse zanger Scott McKenzie, die zich aansloot bij de groep The Mamas and the Papas en het bekendst is van zijn hit 'San Francisco' (be sure to wear flowers in your hair) uit 1967, is zaterdag op 73-jarige leeftijd overleden, melden zijn Australische vrienden Gary en Ralene Hartman op de officiële website van McKenzie, die ze in zijn naam beheren.

McKenzie leed sinds 2010 aan het syndroom van Guillain-Barré, een perifere zenuwaandoening, en leefde alleen. In 2009 had hij zich uit de muziekbusiness teruggetrokken.  (br.hln)


21-08-2012 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen wil geen Gents eredoctor worden

Leonard Cohen wil geen Gents eredoctor worden

http://oi47.tinypic.com/wa682e.jpg


Wat voor Bob Geldof, Kofi Annan en Desmond Tutu een hele eer was, hoeft voor de Canadese superster Leonard Cohen niet. De Universiteit Gent wilde hem een eredoctoraat aanbieden, maar Cohen bedankte hoffelijk. Dat staat in de Coreliokranten.

Het plan om Cohen een eredoctoraat aan de Universiteit Gent aan te bieden en hem officieel op het stadhuis te ontvangen werd snel weer afgevoerd. "Cohen heeft vrij snel laten weten dat dit allemaal heel vriendelijk was van ons, maar niet echt hoefde", zegt de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a).

Paul Van Cauwenberge, rector van de UGent, vindt het wel jammer. "Ik zou er ontzettend fier op geweest zijn hadden we hem aan onze eregalerij mogen toevoegen. Zijn verdienste als poëet en als schrijver is enorm."

Cohen trapte zijn wereldtournee Old Ideas af in Gent, met een reeks van vijf concerten op het Sint-Pietersplein. (br.hln - foto belga)


20-08-2012 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willie Nelson annuleert concert wegens ademhalingsproblemen

Willie Nelson annuleert concert wegens ademhalingsproblemen


http://oi49.tinypic.com/2rgcho6.jpg


Willie Nelson is met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Daardoor moest de countrylegende een benefietconcert in Denver annuleren.

Volgens 9NEWS in Colorado kreeg het publiek te horen dat Nelson "lijdt aan ademhalingsproblemen door de hoogte en emfyseem (aandoening waardoor de kleine luchtzakjes in de longen stukgaan, zodat het bruikbare longoppervlak geleidelijk kleiner wordt20-08-2012 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is allesbehalve Hermione in nieuwe film

Emma Watson is allesbehalve Hermione in nieuwe film

http://oi47.tinypic.com/j8mkiu.jpg
Emma Watson als Sam in 'The Perks of Being a Wallflower'


Ze werd wereldberoemd als de boekenworm Hermione Granger in de 'Harry Potter'-films. Maar nu is de Britse actrice Emma Watson klaar om meer volwassen personages te spelen. Dat is exact wat ze zal doen in 'The Perks of Being a Wallflower', zo blijkt uit de screenshots die vandaag vrijgegeven werden.

'The Perks of Being a Wallflower' is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen Chbosky uit 1999. Het boek veroorzaakte indertijd nogal wat controverse omdat het handelt over onderwerpen als drugs, homoseksualiteit en tienercultuur. Het verhaalt draait rond Charlie, een klungelige tiener die op een nieuwe school toekomt waar hij niemand kent. Hij heeft geen idee hoe hij vrienden kan maken, maar wordt al snel onder de vleugels genomen van de oudere Sam en haar stiefbroer Patrick.

Watson speelt Sam, een vrije ziel waar Charlie, gespeeld door Logan Lerman ('The Three Musketeers'), halsoverkop voor valt. "Sinds de opnames van de vierde 'Harry Potter'-film was ik scenario's aan het lezen", vertelt Watson aan de website Just Jared. "Maar ik kwam niets tegen waar ik meteen zot van was. Tot ik het boek 'Perks of Being a Wallflower' las"

"Ik was ongelofelijk geraakt door het verhaal en ik wist meteen dat het verfilmd moest worden en dat ik Sam moest spelen", aldus de 22-jarige. "Toen ontmoette ik Stephen en het klikte meteen. Ik had het gevoel alsof ik een oude vriend terugzag. Toen ik Logan zag, wist ik dat hij de perfecte Charlie was." Volgens Watson zijn de opnames hectisch geweest, maar is de sfeer in de groep geweldig. "We zijn zo hecht geworden dat we ook in het hotel samen rondhangen. We spelen er muziek, babbelen en doen onnozel."

'The Perks of Being a Wallflower' zal op 21 september in de Amerikaanse zalen te zien zijn. Wanneer de film bij ons in de bioscoop zal komen, is nog niet bekend. (br.hln)


19-08-2012 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Katie Holmes geeft 14.000 dollar uit aan... lingerie

Katie Holmes geeft 14.000 dollar uit aan... lingerie


http://oi46.tinypic.com/2nvcs51.jpg


Katie Holmes is haar scheiding van Tom Cruise aan het vieren/vergeten door zwaar te winkelen. De Amerikaanse actrice kocht al een volledige nieuwe kleerkast met daarin onder andere voor 14.200 dollar (11.500 euro) aan lingerie. Dat bericht althans de Amerikaanse tabloid National Enquirer.

"Ze kocht vijftien paar schoenen van Christian Louboutin", aldus een bron die ook wist te vertellen dat de 33-jarige een personal trainer ingehuurd heeft voor 9.500 dollar (7.700 euro) per maand. "Bij Barneys in New York kocht ze aansluitende cocktailjurkjes, maar ook maatpakken om te dragen op audities en vergaderingen."

Eerder deze week haalde ze haar spullen weg uit de villa die ze deelde met Cruise in Beverly Hills. Hij is van plan om dat huis te houden, zij krijgt hun huis in Montecito. Maar Holmes lijkt van plan zich in New York City te vestigen. Blijkbaar doet het koppel trouwens voor hun dochtertje Suri hun best om overeen te komen. Ze zouden zelfs van plan zijn om haar op haar eerste schooldag samen af te zetten aan de schoolpoort.

Op 29 juni 2012 vroeg Holmes de scheiding aan, twee weken later was die al in kannen en kruiken. Het koppel was zeven jaar samen. (br.hln)


19-08-2012 om 08:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenviool van soliste Yuzuko Horigome in beslag genomen door Duitse douane

Miljoenenviool van soliste Yuzuko Horigome in beslag genomen door Duitse douane


http://static2.hln.be/static/photo/2012/9/9/14/20120817225117/media_xll_5095334.jpg
Yuzoko Horigome met Koningin Fabiola.


De douane op de luchthaven van Frankfurt heeft donderdag de viool van violiste Yuzuko Horigome in beslag genomen. De in België wonende muzikante had het instrument - met een waarde van een slordige 1 miljoen euro - volgens de douaniers moeten aangeven bij haar aankomst in de Europese Unie.

Yuzuko Horigome is Japanse maar woont in ons land. In 1980 won ze hier de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. Het instrument in kwestie - een Guiseppe Guarneri del Gesu van 1741 - kocht ze in het prille begin van haar carrière in Japan en is verzekerd in Londen. Dat verduidelijkt haar man, de Belgische dirigent Bartholomeus-Henri Van de Velde.

"Ze reist altijd met haar viool en heeft daar tot op vandaag nooit problemen mee gehad. Ze reist gemiddeld eens per maand naar Japan", aldus Van de Velde. Gisteren, bij de transit in Frankfurt, werd ze echter tegengehouden door de douanediensten. Die verweten haar dat ze haar viool niet had aangegeven.

De soliste besloot dan maar in Frankfurt te blijven wachten, maar haar instrument terugkrijgen blijkt niet zo eenvoudig. "Men eist van haar 190.000 euro of een bankgarantie voor dezelfde waarde, namelijk 19 procent van de geschatte waarde van de viool", aldus nog Van de Velde. (br.hln - foto belga)18-08-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Romeo's winnen de Radio 2 Zomerhit

De Romeo's winnen de Radio 2 Zomerhit

Klik op de foto om ' Vlaanderen Feest ' te beluisteren

De Radio 2 Zomerhit gaat dit jaar naar het trio van De Romeo's met 'Vlaanderen Feest'. Vlaanderen kon de uitreiking live volgen op Eén, maar ook aan de Rotonde van Westende stroomde een massa volk bijeen om de awarduitreiking mee te maken.

'Vlaanderen Feest'. Zo luidt het devies van zangers Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi die samen de Romeo's vormen. Sinds eind juni kleuren ze met hun single de hitlijsten en de zomer. De luisteraars van Radio 2 bekroonden de hit dan ook met Radio 2 Zomerhit-award. De Romeo's zagen ook hun optredens bekroond met de award van beste ambiance.

De uitreiking was op televisie te volgen, maar het zomerse weer lokte ook heel wat volk naar de Rotonde tussen Westende en Middelkerke. "Er waren 16.500 toeschouwers, wat ook de maximumcapaciteit was", klinkt het bij Radio 2. Andere winnaars waren Barbara Dex als beste vrouwelijke artieste, Christoff als beste mannelijke artiest en Glenn Claes als beste doorbraak. Hooverphonic with Orchestra was de beste performance van de zomer, het beste Nederlandstalige lied ging naar Nicole en Hugo met 'Schietgebed' en voor de beste kidspop stonden Brahim en Charlotte garant. (br.hln)


18-08-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher hield organisatie Spelen aan het lijntje over 'Wonderwall'

Noel Gallagher hield organisatie Spelen aan het lijntje over 'Wonderwall'

Klik op de foto om ' Wonderwall ' te beluisteren

Noel Gallagher wachtte tot laat vrijdagavond om zijn toestemming te geven Oasis' hit 'Wonderwall' te gebruiken in de slotceremonie van de Olympische Spelen op zondagavond. Zijn broer Liam bracht een herwerkte versie van het nummer met zijn band Beady Eye.

"Ze wilden dat ik het nummer akoestisch bracht en wilden me laten lippen. Nu ben ik een grote voorstander van lippen in tv-shows, ik ben er dol op. Ik wou dat ik kon lippen bij Jools Holland, dat zou me een hoop gedoe besparen. Maar als je in een stadion met 80.000 mensen staat en je doet alsof je zingt... Ik zei dat ik het live kon spelen, en één van de organisatoren zei 'het is echt wel een groot optreden' en ik zei 'oh, echt? Ik doe dit om aan de kost te komen'. Ik had net enkele dagen vrij en ze wilden dat ik het nummer opnieuw opnam. Uiteindelijk zei ik dat ik de slotceremonie liever op televisie zou bekijken. Maar toen kwamen Liam en zijn bende er tussen. Zij moesten het opnieuw opnemen en me toesturen en toen besloot ik een beetje kat en muis-spelte spelen. Ik heb het tot vrijdagavond om tien uur uitgesteld om mijn toestemming te geven, ze deden intussen in hun broek. Niet Beady Eye, maar de organisatoren".

Na de slotceremonie liep Noel de band van Liam tegen het lijf bij George Michael thuis, waarover Liam twitterde en zijn broer een lul noemde. Maar Noel kreeg het laatste woord toen hij dinsdag 'Wonderwall' speelde tijdens de 'Xfm Legends'-show in Londen en het nummer opdroeg aan "de beste Oasis tribute band uit Stratford". Maar geen woord over de toch wel ondermaatse vertolking van Liam op de Spelen. (br.hln)


18-08-2012 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé noemt 'I Was Here' hymne voor wereldvrede

Beyoncé noemt 'I Was Here' hymne voor wereldvrede

Klik op de foto om ' I Was Here ' te beluisteren

De Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé hoopt dat haar lied 'I Was Here' de nieuwe hymne voor wereldvrede wordt, nadat ze het op 4 augustus heeft gezongen voor de Verenigde Naties in New York. Aan de Amerikaanse televisiepresentator Anderson Cooper heeft ze verteld dat ze hoopt dat het lied overal ter wereld een positieve invloed achterlaat.

"Het lied gaat over een voetafdruk achterlaten op deze wereld", vertelde ze. "Ik denk dat dat ieders droom is. Ik heb het gevoel dat we allemaal willen weten dat ons leven iets zal betekenen. We hebben allemaal een doel en we hebben allemaal onze sterktes. Het voelt goed om iets voor iemand anders te doen." De 30-jarige zal de opbrengst van het nummer aan World Humanitarian Day schenken, die plaatsvindt op zondag 19 augustus.

Onlangs werden Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z door zanger Harry Belafonte verweten dat niet genoeg te doen voor de minderbedeelden in Hollywood. Waarop Beyoncé's team een dossier samenstelde over haar liefdadigheidswerk en het aan de krant The Wall Street Journal bezorgde. Daaruit blijkt onder andere dat ze in 2008 100.000 dollar gaf aan de slachtoffers van orkaan Ike in Texas. (br.hln)


17-08-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop begint aan tropisch heet festival

Pukkelpop begint aan tropisch heet festival


http://oi49.tinypic.com/r93l9l.jpg


Het driedaags muziekfestival Pukkelpop is vandaag van start gegaan. Om 11 uur gingen de deuren open en gingen duizenden Pukkelpoppers rustig de weide op. Het belooft de komende drie dagen erg warm te worden, er is zelfs tropische hitte voorspeld. Sommige festivalgangers probeerden een kleine plekje in de schaduw te zoeken, maar veel schaduw is er niet sinds de 191 bomen gekapt werden en vervangen door nieuwe jonge bomen.

Nadat ze onder een stralende zon de veiligheidscontrole gepasseerd waren, gingen veel Pukkelpoppers naar de omruilkassa waar ze hun vouchers konden inruilen voor drank- en eetbonnen ter compensatie van het stopgezette festival van vorig jaar, waarbij een storm aan vijf mensen het leven kostte. De festivalgangers hebben er zin in om er een geslaagde editie van te maken. Zornik trapte het festival af op het hoofdpodium. Vanavond sluit Björk de eerste dag van het festival af.

De treinen met Pukkelpoppers zaten gisteren en vandaag afgeladen vol. Gisteren spoorden maar liefst 13.200 festivalgangers met de trein naar Pukkelpop. De NMBS zette 34 bijkomende treinen in naar Kiewit en Hasselt, waarvan vijftien pendeltreinen tussen Hasselt en Kiewit.

"Met deze inspanningen wil de NMBS de festivalgangers op een veilige en vlotte manier naar hun bestemming brengen. Zo wordt ook voor de terugreizen op zondagmorgen een versterkte dienst met 26 extra treinen voorzien", zo luidde het bij de NMBS. (br.hln)


16-08-2012 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt de nieuwe vent van Vanessa Paradis?

Wie wordt de nieuwe vent van Vanessa Paradis?


http://oi49.tinypic.com/2ztjzup.jpg


Vanessa Paradis is op zoek naar een man met "vurige ogen en een mooie mond". De 39-jarige française wil opnieuw een creatieve man na haar breuk met Johnny Depp, met wie ze veertien jaar samen was en twee kinderen heeft. Voel jij je aangesproken?

"Mijn type? Een creatieve persoon, dat spreekt voor zich. Creatief, met vurige ogen en een mooie mond", verklaart Paradis in Harper's Bazaar. Ze laat ook begrijpen dat ze op het eind van haar relatie met Depp nog altijd "enorm verliefd" op hem was maar dat ze beiden in een "ongelukkige relatie" zaten.

Twee dagen voor ze de breuk met Depp bekendmaakte, sprak Paradis met het magazine. "Liefde is het sterkste en tegelijk het meest breekbare wat we hebben in het leven. Niets is ooit zeker, maar als in de liefde iets van in het begin niet werkt, zal het nooit werken. Je kan het niet afdwingen. Als je de liefde van je leven ontmoet, is alles vanzelfsprekend en natuurlijk en makkelijk. Je leert de hele tijd bij. Soms kan je in een ongelukkige relatie belanden: je bent erg verliefd op iemand, maar het maakt je ongelukkig en je denkt dat de zaken zullen veranderen".


16-08-2012 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Whitney Houston naar rehab voor alcoholverslaving

Ex Whitney Houston naar rehab voor alcoholverslaving


http://oi49.tinypic.com/24m6lg0.jpg


Bobby Brown volgt momenteel in een privékliniek een ontwenningskuur voor zijn alcoholverslaving, dat meldt de showbizzwebsite TMZ.

Bronnen dichtbij Brown zeggen dat de zanger zichzelf onlangs liet opnemen in de instelling omdat hij besefte dat hij niet alleen zijn verslaving kan aanpakken. Brown heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een alcoholprobleem heeft, hij kampt er al vele jaren mee. De ex-man van de overleden zangeres Whitney Houston besloot hulp te zoeken omdat hij het beste van de rest van zijn leven wil maken en hij doet het ook voor zijn kinderen.

Vorig jaar in maart werd Brown gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat, dit was een maand na het overlijden van zijn ex-vrouw. (br.hln)


15-08-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John laat broek zakken in Saint-Tropez

Elton John laat broek zakken in Saint-Tropez


http://oi46.tinypic.com/10ngxgy.jpg


Tijdens zijn vakantie aan de Franse kust had Elthon John wel zin in een grapje en dus besloot hij in het openbaar zijn broek te laten zakken. De Britse zanger trok zijn korte broek en boxershort naar beneden en showde zijn witte billen. Een fraai zicht was het niet, al konden de echtgenoot van de zanger, David Furnish, en een groepje vrienden er hartelijk om lachen.

Het 'moonen' lijkt een gewoonte te worden van de 65-jarige artiest. Volgens The Sun toonde hij eerder al zijn blote billen aan X Factor-jurylid Simon Cowell.

Of de actie nu bedoeld was voor Michael Caine, aangezien het zijn jacht was dat zicht had op de boot waarop Elton John stond, andere opvarenden of voor de paparazzi is nog de vraag. (br.hln - foto brunopress)


15-08-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls plannen reünietoer

"Spice Girls plannen reünietoer"


http://oi49.tinypic.com/abtcmv.jpg


Als we de geruchten mogen geloven, zouden de Spice Girls een reünietournee plannen. Het optreden tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen smaakt duidelijk naar meer.

Naar verluidt is het vooral 'Scary Spice' Mel B die alles uit de kast probeert te halen om een tournee van de grond te krijgen. "Geri Halliwell, Mel C en Emma Bunton zijn al op de kar gesprongen, maar Victoria doet moeilijk", liet een kennis van de zangeressen aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online weten.

"Posh zegt dat ze het momenteel te druk heeft met haar modelabel en wil haar verplichtingen als moeder van vier kinderen en vrouw van David Beckham kunnen nakomen. Zij ziet als enige een reünie niet zitten", aldus de bron.

Mel B zou de tournee het liefst eind dit jaar willen plannen, wanneer ook de musical 'Viva Forever' in Londen in première gaat. Liedjes van de Spice Girls staan centraal in die voorstelling. "De tournee hoeft geen maanden te duren", klonk het. "Maar ze zouden optredens kunnen geven in grote steden als Los Angeles, New York, Chicago en Londen om de musical te promoten. Ze zijn er klaar voor, met of zonder Posh Spice."

De Spice Girls, die in de jaren negentig internationaal hits scoorden met onder andere 'Wannabe' en 'Spice Up Your Life', gingen in 2001 uit elkaar. In 2007 kwamen de vijf leden kort bij elkaar voor een tournee door vijf landen. (br.hln)15-08-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijzigingen in uurschema Pukkelpop

Wijzigingen in uurschema Pukkelpop


http://oi49.tinypic.com/10fs1s7.jpg


Zowel The Stone Roses, The Afghan Whigs, Refused en Laurent Garnier zullen op Pukkelpop langere sets spelen dan eerder gepland. Daardoor zijn er enkele kleine wijzigingen in het schema van donderdag (Boiler Room) en vrijdag (Club en Main Stage). Door het afzeggen van Frank Ocean is ook een en ander veranderd aan de uren van de Dance Hall op donderdag. Check alle wijzigingen op de website.


14-08-2012 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massaal 'neen' van Britse artiesten voor Olympisch slotfeest

Massaal 'neen' van Britse artiesten voor Olympisch slotfeest


http://oi48.tinypic.com/r8h4q1.jpg


Voor de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen werden dan wel de grote kanonnen in stelling gebracht, veel sterren lieten weten dat ze niet wilden meewerken. Onder meer The Rolling Stones, David Bowie en de Sex Pistols stuurden de organisatie wandelen, zo schrijft The Guardian.

De Britse krant meldt dat Kim Gavin, producer van de grote slotshow, bot ving bij heel wat grote namen die hij benaderde. Al hoeft dat van sommigen niet echt te verbazen. Kate Bush - die de organisatie achteraf wel prees om de remix van haar hit 'Running Up That Hill' in het slotfeest - toert legendarisch weinig, en van David Bowie wordt vermoed dat hij officieus al afscheid heeft genomen van de muziekbusiness.

Ook van een punkband als de Sex Pistols kan je verwachten dat ze weinig voelen voor een gelegenheid als de Spelen. De Stones zouden dan weer geweigerd hebben omdat ze zich 'niet klaar' voelden om op te treden, een beetje een raar excuus voor een groep die al een halve eeuw bestaat.

Gisteren al kreeg Libertines-lid Carl Barat er op twitter al van langs omdat hij geschreven had dat ook zijn band geweigerd had om tijdens het slotspektakel op te treden. Gezien de wel heel wisselvallige optredens van zijn bandmaat Pete Doherty is die beslissing niet bepaald onbegrijpelijk.

De Spice Girls - die tijdens de drie uur durende show samen met onder meer Elbow, Liam Gallagher, Kaiser Chiefs, George Michael en Take That wél aanwezig waren - hadden pas toegezegd na lang aarzelen. Maar de meidengroep kon haar meningsverschillen voor een keertje opzijzetten. (br.hln)


14-08-2012 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odilon Mortier (81) overleden

Odilon Mortier (81) overleden


http://oi45.tinypic.com/dq4uvk.jpg


Het populaire vtm-programma 'De Kotmadam' verliest een held. Odilon Mortier is op 81-jarige leeftijd overleden in het Aalsterse Onze-Lieve-Vrouwe-ziekenhuis.

De gezondheid van Mortier was al langer zorgwekkend, maar dat weerhield de bekende Aalstenaar er niet van vorig jaar nog zijn 20ste seizoen als de niet al te snuggere cipier in te blikken. Dit jaar vonden naar verluidt ook al opnames van het 21ste seizoen plaats, maar hoe men het verlies gaat opvangen is momenteel niet geweten, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Mortier had hartproblemen en bracht de voorbije weken veel tijd in het ziekenhuis door. Eigenlijk moest hij al een tijdje onder het mes, maar dat liet zijn verzwakte lichaam niet toe.

"Mortier was ook heel actief in het carnavalsmidden in Aalst en stond er gekend als een creatieve duizendpoot. Hij schreef en zong liedjes en stak sketches in elkaar", zegt schepen Dylan Casaer. "Door zijn optreden in verschillende tv-programma's was hij ook een ambassadeur voor onze stad. Hij is geboren en getogen in Aalst en was een echte Aalstenaar. Zelfs als hij op televisie algemeen Nederlands moest praten, was zijn Aalsterse tongval duidelijk. We leven mee met zijn familie en willen hem bedanken voor alles wat hij voor Aalst gedaan heeft. Op de samenkomst van het schepencollege vandaag zullen we bekijken wat de stad kan doen als eerbetoon."

Het college van burgemeester en schepenen van Aalst kwam intussen bijeen en besliste een rouwregister te openen. Het rouwregister ligt in de inkomhal van het onthaalcomplex van de stad aan het Keizersplein. Het register is van vandaag tot zaterdag 18 augustus in te tekenen tussen 08.30 en 19 uur.13-08-2012 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldtournee Leonard Cohen gestart met eerste van vijf concerten in Gent

Wereldtournee Leonard Cohen gestart met eerste van vijf concerten in Gent

Klik op de foto om ' First We Take Manhattan ' te beluisteren

Op het Sint-Pietersplein in Gent gaf Leonard Cohen gisteren zijn eerste van vijf Gentse concerten, die de start vormen van zijn nieuwe wereldtournee. De warme zomeravond en het enthousiaste publiek zorgen voor een prima sfeer, zegt organisator Pascal Van De Velde van Greenhouse Talent.

De 77-jarige Canadese singer-songwriter verzorgde twee jaar geleden drie uitverkochte concerten op het Sint-Pietersplein, en verkoos de locatie om zijn nieuwe tournee af te trappen.

Cohen wisselt vanavond de songs van zijn nieuwe plaat 'Old Ideas', zijn eerste studioplaat in acht jaar tijd, af met klassiekers. In het eerste deel van het optreden kwamen onder meer 'Bird on a wire' en 'Suzanne' aan bod. De 8.000 toeschouwers worden nog tot ongeveer middernacht verwend.

De vier andere concerten van Cohen vinden plaats op 14, 15, 17 en 18 augustus. Voor de optredens op 15 en 18 augustus zijn er nog tickets beschikbaar. (br.hln -foto belga)13-08-2012 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!