Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf nu kan je Sergio Herman ook dragen

Vanaf nu kan je Sergio Herman ook dragen

http://oi57.tinypic.com/2hekcwp.jpg

Sergio Herman brengt een eigen T-shirtlijn uit. De bekende topchef heeft met chef-kok Nick Bril restaurant The Jane in Antwerpen. Samen met de Belgische ontwerper Addmyberry bedachten ze een aantal ontwerpen in de sfeer van The Jane.

De T-shirts met typische Sergio Herman-uitspraken zijn niet alleen om te dragen: wie de QR-code op de shirts scant met een smartphone, krijgt exclusieve filmpjes te zien. De filmpjes geven een inkijkje in de drive en inspiratie van de chefs.

De T-shirtlijn zal onder meer verkrijgbaar zijn via de webshop van Addmyberry. Hij is vooral bekend van Oud Sluis, het toprestaurant in Sluis dat eind 2013 de deuren sloot.

De prijzen voor een uniek ontwerp van Herman beginnen vanaf 44,95 euro, maar voor een linnen exemplaar met de uitspraak 'Buzzegeven' ben je al gauw 89,95 euro kwijt.

22-08-2015 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Terzake' pakt uit met Stephen Hawking

Nieuwe 'Terzake' pakt uit met Stephen Hawking

http://oi59.tinypic.com/21kme74.jpg

Het actualiteitsmagazine 'Terzake', vanaf maandag in nieuwe jasje en later op de avond op Canvas, pakt meteen uit met een grote naam. Presentatrice Kathleen Cools heeft de beroemde wetenschapper Stephen Hawking gevolgd bij zijn bezoek aan België en kon hem ook ruim 2 uur lang interviewen.

"Het is de meest bijzondere ontmoeting geworden die ik ooit op professioneel vlak heb gehad", zei Cools vandaag bij de voorstelling van het nieuwe 'Terzake'.

'Terzake' schuift vanaf volgende week naar de late avond, zo rond 22.45 uur. "We hopen dat veel mensen wat langer zullen opblijven, maar we zullen ook digitaal te zien zijn voor en na de uitzending", zegt Annelies Beck, die het programma in een beurtrol met Cools zal presenteren. 'Terzake' zal telkens bestaan uit een gesprek van minstens 15 minuten en een reportage die actueel is maar ook "de waan van het moment overstijgt".

De ambities zijn niet min. Het diepgaande gesprek moet kritisch blijven, maar ook in een rustige sfeer verlopen. "Zo kan de gast praten op een manier die je op andere plekken niet hoort", dixit Beck. Voor de keuze van gasten leggen de programmamakers de lat hoog. "We mikken ook op internationale gasten. Het zal niet met om het even wie zijn." De reportages zullen dan weer "geen haastwerk" zijn en mogen iets langer duren. Ook onderzoeksjournalistiek wordt belangrijker.

De toon wordt gezet met een tweedelige reportage over Stephen Hawking die maandag en dinsdag uitgezonden wordt. Cools kon Hawking ontmoeten tijdens een bezoek aan Leuven. "Hij is echt de rockster van de natuurkunde. Het is uitzonderlijk dat we hem zo lang konden interviewen, want normaal gunt hij enkel aan de BBC zo'n interview. We zijn dan ook zeer trots", zegt Cools.

22-08-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre: "Mijn excuses aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan"

Dr. Dre: "Mijn excuses aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan"

http://oi62.tinypic.com/34zk51x.jpg

In een mededeling aan de New York Times heeft Dr. Dre (50) zijn excuses aangeboden voor de mishandeling van vrouwen waarvan hij in het verleden beschuldigd werd. Het is de eerste keer dat het hiphopicoon ingaat op deze beschuldigingen. Het duistere verleden van de muzikant werd weer opgerakeld na de release van zijn biopic 'Straight outta Compton'.

Het had een topzomer moeten worden in de succesvolle carrière van Dr. Dre. Zijn eerste album in zestien jaar, 'Compton', kwam in de Verenigde Staten meteen de hitlijsten binnen op nummer 2. En de film 'Straight outta Compton', die het verhaal vertelt van zijn hiphopband N.W.A., is een gigantisch kassucces.

De film wordt gelauwerd voor zijn onverbloemde voorstelling van politiegeweld tegen zwarten. Maar ongewild heeft hij ook weer de aandacht gevestigd op het minder zuivere verleden van de rapper. Critici wierpen op dat de film, waarvan Dre co-producer was, zijn geschiedenis van vrouwenhaat verbloemt en beschuldigingen van fysieke mishandelingen ontkent.

Dr. Dre had tot nu toe altijd afwijzend of vaag gereageerd op de beschuldigingen. Zich bewust van het feit dat de heisa nu niet alleen zijn reputatie op het spel zette maar ook zijn zakelijke affaires, heeft hij nu een verklaring verstuurd aan de New York Times.

"Veel spijt"

"25 jaar geleden was ik een jonge man die te veel dronk en had ik geen structuur in mijn leven", klinkt het. "Dat is geen excuus voor wat ik gedaan heb. Ik ben 19 jaar getrouwd en elke dag werk ik aan mezelf om een betere man te zijn voor mijn familie. Ik doe alles wat ik kan om nooit meer die man te worden."

"Ik bied mijn excuses aan aan de vrouwen die ik pijn gedaan heb", gaat hij verder. "Ik heb veel spijt van wat ik gedaan heb en ik weet dat het onze levens voor altijd beïnvloed heeft."

Ook Apple, waar Dr. Dre nu werkt als consultant, heeft een bericht verspreid. "Dre heeft zijn excuses aangeboden voor de fouten die hij in het verleden gemaakt heeft. Hij zegt dat hij niet meer de persoon is die hij 25 jaar geleden was en we vertrouwen op zijn eerlijkheid. Na anderhalf jaar met hem samengewerkt te hebben, hebben we er alle reden toe om te geloven dat hij veranderd is."

22-08-2015 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom zien Kim K's kleren er altijd zo duur uit (en de jouwe binnenkort ook)

Daarom zien Kim K's kleren er altijd zo duur uit (en de jouwe binnenkort ook)

http://oi62.tinypic.com/351dd8w.jpg

Hoewel Kim niet vies is van een beetje (of véél) sexappeal af en toe, ziet ze er -meestal-  wel elegant uit. Zelfs met torenhoge stiletto's en een superstrakke jurk ziet haar kleding er nog steeds duur en chic uit. Haar truc? Neutrale kleuren.

Het grootste deel van Kims kleerkast kan je omschrijven als neutraal: zachte crèmekleuren, wit, grijs, een volledig zwarte outfit, bruin en af en toe een warm kaki. En dat is geen toeval, want het is een vaste regel in de modewereld (die Kim overigens waarschijnlijk van fashionista Kanye geleerd heeft): neutrale kleuren zien er altijd chic uit.

Of ze nu een basisstuk draagt zoals de tank dress of spandex rokjes, haar outfits zien er altijd duur uit. Het goede nieuws: dat is makkelijk te imiteren, zonder de dure designer prijskaartjes.

21-08-2015 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw platform Stievie Free laat je gratis live en tot zes dagen terug tv kijken

Nieuw platform Stievie Free laat je gratis live en tot zes dagen terug tv kijken

http://oi62.tinypic.com/kbq73p.jpg

Medialaan, het bedrijf achter VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM, presenteert een nieuw platform waarmee je live en tot zes dagen terug uitgesteld tv kan kijken. Helemaal gratis, en dat zowel via de website als via je smartphone of tablet.

Medialaan presenteert Stievie Free als de gratis instapversie van de betalende televisie-app, die tien Vlaamse zenders aanbiedt en waarbij mensen reclame kunnen doorspoelen. De nieuwe toepassing werkt met korte reclameblokken die niet doorspoelbaar zijn. "De jonge kijkgemeenschap van vtm.be gaf al aan dat ze korte reclameblokken in ruil voor kwalitatieve gratis content heel normaal vindt", luidt het. "Ook bij Stievie Free zullen de reclameblokken korter zijn als mensen uitgesteld kijken."

20-08-2015 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shannen Doherty: "Mijn manager is verantwoordelijk voor mijn uitgezaaide borstkanker"

Shannen Doherty: "Mijn manager is verantwoordelijk voor mijn uitgezaaide borstkanker"

http://oi60.tinypic.com/289disg.jpg

Shannen Doherty houdt haar manager verantwoordelijk voor de ernst van haar ziekte. De 44-jarige actrice heeft borstkanker en stelt dat de ziekte eerder ontdekt was als haar manager zijn werk beter had gedaan. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten waarop TMZ de hand wist te leggen.

Doherty gaf ook haar verzekeringen uit handen aan haar manager. Die zou een factuur van haar zorgverzekeraar hebben genegeerd, waardoor Doherty haar verzekering kwijt raakte. De actrice, bekend van Beverly Hills 90210 en Charmed, kon zich pas dit jaar weer verzekeren. Omdat ze een paar maanden onverzekerd was, ging Doherty niet regelmatig op controle bij artsen. Dat deed ze naar eigen zeggen wel toen ze verzekerd was.

In maart 2015 klopte Doherty aan bij een arts en werd de diagnose borstkanker gesteld. De ziekte bleek al uitgezaaid naar een lymfeklier. Volgens Doherty kreeg ze van haar artsen te horen dat de kanker zich in 2014, toen ze onverzekerd was, uitzaaide. Volgens de actrice is het de schuld van haar manager dat de ziekte zo laat werd ontdekt.

Doherty stelt in de documenten dat ze mogelijk een ingrijpende behandeling inclusief borstamputatie en chemotherapie moet ondergaan. Die behandelingen hadden volgens Doherty mogelijk voorkomen kunnen worden als haar managers de rekeningen op tijd hadden betaald. Doherty heeft haar manager vorig jaar ontslagen.

20-08-2015 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan aangeklaagd door chauffeur

Lindsay Lohan aangeklaagd door chauffeur

http://oi59.tinypic.com/2unu52v.jpg

Lindsay Lohan is aangeklaagd door haar voormalige chauffeur. Edson Ricci claimt volgens TMZ dat hij nog bijna 28.000 dollar (25.000 euro) tegoed heeft van de actrice.

Het zou gaan om zijn salaris en daarnaast een dure hotelrekening die Edson zegt te hebben voorgeschoten. De rekeningen stammen uit het najaar van 2012, een periode waarin het niet bepaald goed ging met de Amerikaanse. Ze werd toen onder meer gearresteerd na een auto-ongeluk en ze zou juwelendieven hebben meegenomen naar een feestje.

Lohan heeft nog niet op de rechtszaak gereageerd.

20-08-2015 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Groenland' en Bartel verdwijnen van het scherm

'Groenland' en Bartel verdwijnen van het scherm

http://oi57.tinypic.com/2v0h1ya.jpg

De VRT zet een punt achter het programma 'Groenland' op Eén. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Bartel (Van Riet, nvdr.) heeft tuinieren op een frisse manier weer op de kaart gezet", zegt woordvoerder Hans Van Goethem. Volgens de zegsman komt er geen nieuw seizoen "omdat de meeste aspecten van tuinieren zijn belicht".

Van Riet, het gezicht van het populaire programma, kijkt met veel plezier terug op de 110 afleveringen. "Ik eindig met een goed gevoel en heb ook veel bijgeleerd. Maar je kan een zaadje niet op honderd verschillende manieren in de grond steken, dus wilde ik op tijd stoppen."

De VRT heeft voorlopig geen nieuwe plannen rond Van Riet. 'Groenland' verscheen voor het eerst op de buis in 2011.

20-08-2015 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston showt trouwring voor het eerst

Jennifer Aniston showt trouwring voor het eerst

http://oi61.tinypic.com/x38fhd.jpg

De actrice straalde gisteren op de première van haar nieuwste film in Los Angeles. Jennifer Aniston was nog maar net terug van een huwelijksreis in Bora Bora met haar kersverse echtgenoot Justin Theroux.

Het pasgetrouwde koppel genoot van een rustige vakantie in een vijfsterrenresort. Dat de zon daar vaak scheen, was duidelijk te merken aan Jennifers bruine teint. Maar gisteren moest de ster terug aan het werk gaan voor de promotie van haar nieuwe film 'She's Funny That Way'.

Mevrouw Theroux straalde in een zwarte jumpsuit op de rode loper. Maar de pers had vooral oog voor haar indrukwekkende, gouden trouwring bezet met diamanten. Die werd ontworpen door Jennifer Meyer, de vrouw van acteur Tobey Maguire én favoriete designer van heel wat sterren.

20-08-2015 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfnaakte Lesley-Ann op de boerderij: Twitter lacht met ondergoedchallenge

Halfnaakte Lesley-Ann op de boerderij: Twitter lacht met ondergoedchallenge

http://oi61.tinypic.com/2nqts43.jpg

Je kan deze dagen op social media niet om Lesley-Ann Poppe en haar #dailylifeinunderwear heen. De blondine gaat 100 dagen lang de uitdaging aan om dingen uit haar dagelijkse leven in bikini of ondergoed te doen. Maar niet iedereen blijkt fan van haar initiatief te zijn, met hilarische beelden op Twitter tot gevolg.

We zijn nog maar aan dag 4 van de uitdaging Daily Life in Underwear en verschillende Twitteraars hebben al duidelijk genoeg van Lesley-Anns bikinifoto's. Creatieve geesten hebben zich laten gaan met photoshop en plaatsen de schaars geklede blondine op de meest bizarre plaatsen: bij de bootvluchtelingen, op de boerderij en in het containerpark.

20-08-2015 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefje verdient flink aan relatie met Kylie Jenner

Liefje verdient flink aan relatie met Kylie Jenner

http://oi62.tinypic.com/10mr4zl.jpg

Rapper Tyga is te zien in het nieuwe seizoen van de realityserie Keeping Up With the Kardashians. Het vriendje van Kylie Jenner wordt volgens showbizzsite RadarOnline flink betaald voor iedere aflevering waarin hij te zien is.

"Hij krijgt een vast bedrag per aflevering, omdat de makers van te voren natuurlijk niet weten hoe de liefde tussen Kylie en Tyga zich ontwikkelt en hoe zich dat zal verhouden tot de kijkcijfers. Maar de verwachtingen zijn hooggespannen, de twee doen het namelijk goed voor de camera", weet een ingewijde. "De familie heeft samen besloten dat ze Tyga in hun programma willen, ze zijn allemaal gek op hem."

Rapper Tyga is momenteel behoorlijk succesvol, hij heeft net een album uitgebracht, heeft zijn eigen show bij MTV en is binnenkort te zien in twee nieuwe films. Hij kan volgens de ingewijde dus ook een aardig bedrag vragen. Het budget van de realityserie komt hierdoor niet in de problemen. "Khloé heeft nu geen man in haar leven, Bruce en Rob zijn niet meer in de serie te zien en ook de toekomst van Scott Disick ziet er wat betreft het programma niet veelbelovend uit. Dus er blijft genoeg geld over dit seizoen."

Volgens de ingewijde verdelen de makers een bedrag van ongeveer 500.000 dollar (bijna 450.000 euro) onder de 'gastrollen'. "Dat gaat dit seizoen dus om Tyga, Khloé's vriendin Malika, de vriend van Kris Corey Gamble en nog een paar anderen."

20-08-2015 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Blog gesloten wegens ziekte.

09-08-2015 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (22)
06-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt slecht nieuws uit Amerika

Matthias Schoenaerts krijgt slecht nieuws uit Amerika

http://oi58.tinypic.com/2jfnnn7.jpg

Minder nieuws voor Matthias Schoenaerts: de opnames van de HBO-serie Lewis & Clark, waar hij een belangrijke rol in speelt, werden tijdelijk stopgezet.

Volgens het blad Variety gaat het om 'problemen met het weer en interne strubbelingen'. Er zouden nu een paar veranderingen doorgevoerd worden voordat de opnames verder gaan.

De serie is niet min: Brad Pitt en Tom Hanks zijn de producers. Regisseur John Curran en cameraman Rob Hardy zijn intussen opgestapt, wat voor de nodige problemen zorgt.

06-08-2015 om 08:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageerde mama Tom Cruise op zijn gevaarlijke MI5-stunt

Zo reageerde mama Tom Cruise op zijn gevaarlijke MI5-stunt

http://oi59.tinypic.com/125i3wz.jpg

Als je naar actiefilms kijkt, weet je dat er voor de gevaarlijkste scènes stuntmannen - en vrouwen aan te pas komen. Tenzij je Tom Cruise heet natuurlijk en zelf aan een opstijgend vliegtuig gaat hangen. En zo je moeder de stuipen op het lijf jaagt.

Tijdens de openingscène van Mission Impossible 5 hangt Ethan Hawk, het personage van Tom Cruise, aan de deur van een opstijgend vliegtuig. Geen special effects of stuntdubbels, want de acteur verbaasde vriend en vijand door de stunt zélf af te werken. Tot grote frustratie van zijn moeder.

"Ze is heel wat gewoon van mij, maar dit had ik haar toch op voorhand niet verteld", aldus de acteur aan Extra TV. En dat bleek maar goed ook, aan de imitatie van haar reactie te zien:

05-08-2015 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke: "Polonaise was op het randje, maar als je daar al niet meer mee kan lachen"

Coucke: "Polonaise was op het randje, maar als je daar al niet meer mee kan lachen"

http://oi60.tinypic.com/2d1tevd.jpg

Het optreden van Marc Coucke in 'Vive le vélo' op 7 juli viel niet bij iedereen in goede aarde. De ploegsponsor van Etixx-Quick.Step zette tijdens het interview met ritwinnaar Tony Martin de polonaise in, onder het zingen van zijn klassieker 'Het is Weer Couckenbak'. Een verbouwereerde Lieven Van Gils moest het gesprek met Martin abrupt afbreken en vroeg presentator Karl Vannieuwkerke om raad. "Doe maar Lieven, doe maar, wij genieten mee, het is mooi, het is goeie televisie", reageerde die.

Coucke snapt de reacties, zegt hij in een interview met Humo, maar vond zijn polonaise in de context wel nog kunnen. "Zo een overwinning in de Tour, na drie dagen stress en telkens nét niet, mag je toch eens uit je bol gaan?" Hij vindt dat mensen overdrijven. "Als je daar al niet meer mee kan lachen, tsjongejonge..."

Hij zal evenwel wat afstand nemen van de media. "Ik heb het geteld: ik stond onlangs op zes verschillende plaatsen in één krant. Met KV Oostende, over mijn optredens, over mijn rol in F.C. De Kampioenen. Maar nu is het even genoeg geweest. Ik moet die druk ook kunnen blijven verdragen he."

05-08-2015 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: Pierce Brosnan heeft kapmes in handbagage

Oeps: Pierce Brosnan heeft kapmes in handbagage

http://oi60.tinypic.com/5jy8w1.jpg

Gênant momentje voor Pierce Brosnan vandaag. De acteur werd in de luchthaven van Vermont in de VS tegengehouden. Het enorme jachtmes in zijn handbagage is immers niet toegestaan.

Sinds 9/11 zijn scherpe voorwerpen ten strengste verboden in de cabine van het vliegtuig. Een nagelknipper is al een twijfelgeval, dus een jachtmes van 25 cm lang is zeker uit den boze. Toch reageerde Brosnan verbaasd toen hij meegenomen werd voor ondervraging.

05-08-2015 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler heeft perfecte reactie op 'ongelukje' Lenny Kravitz

Steven Tyler heeft perfecte reactie op 'ongelukje' Lenny Kravitz

http://oi61.tinypic.com/2njdau1.jpg

Lenny Kravitz kan op veel reacties rekenen nadat hij uit zijn broek scheurde tijdens een concert in Stockholm. Ook collega-rocker Steven Tyler zocht contact om zijn verbazing te delen.

"Gast... Geen ondergoed en gepiercet", zo schrijft Tyler in een persoonlijk bericht aan Kravitz, die het op zijn beurt via zijn social media deelt en er de hashtag #penisgate aan vast plakt. Tyler had blijkbaar liever gehad dat hij dergelijke details eerder met hem gedeeld had: "Dat heb je me nooit laten zien", zo besluit hij zijn bericht.

Maandagavond ontsnapte het geslachtsdeel van Kravitz tijdens het zingen van zijn hit 'American Woman'. Toen hij al rockend hurkte scheurde zijn leren broek, precies ter hoogte van zijn kruis.

05-08-2015 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Haekens ('De Ideale Wereld') neemt Belgische adel onder de loep

Luc Haekens ('De Ideale Wereld') neemt Belgische adel onder de loep

http://oi60.tinypic.com/16glqi1.jpg

Luc Haekens ken je waarschijnlijk wel als de reporter uit 'De Ideale Wereld'. De man krijgt nu echter zijn eigen programma op VIER: een achtdelige reeks waarin hij de adel onder de loep neemt.

Het onderwerp is niet min, aangezien de adel nogal een gesloten wereld is. Toch wist Haekens voet tussen de deur te krijgen in België, maar ook op andere plaatsen in Europa.

"Ik ben als tv-maker al in wat moeilijke domeinen ondergedompeld, maar dit spande echt de kroon. Ik heb net niet ­gesmeekt, maar het scheelde niet veel. Als ik 's avonds thuiskwam, zei ik vaak tegen mijn vrouw en kinderen: Dit was het, ik ga iets anders doen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Haekens benadrukt dat zijn programma niet zal lijken op 'The Sky Is The Limit'. "Niets tegen dat programma, maar dat draait om blingbling, en ik wilde iets anders doen. Mensen van adel hadden anders niet meegedaan. Maar er zitten ook ludieke stukken in hoor, om de kijker niet te ontgoochelen."

05-08-2015 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans geveld door hersenvliesontsteking

Ruth Beeckmans geveld door hersenvliesontsteking

http://oi57.tinypic.com/og9c93.jpg

Zoals gisteren gemeld, werden de opnames van 'Safety First - The Movie' stilgelegd nadat actrice Ruth Beeckmans met stekende hoofdpijn opgenomen werd in het ziekenhuis.  De onderzoeken hebben ondertussen uitgewezen dat de actrice lijdt aan een virale meningitis.

"Wij zijn blij dat de dokters er snel bij waren en voor onze liefste Ruth het grootste gevaar geweken is", zegt regisseur Tim Van Aelst. "We wensen haar nu alle rust en beterschap toe en hopen dat ze snel naar huis mag om samen met haar gezin te kunnen bekomen van de afgelopen onzekere en onrustige dagen."

Er zijn 2 soorten meningitis te onderscheiden: de bacteriële en de virale vorm. Ze veroorzaken gelijkaardige symptomen, maar het verloop en de behandeling is verschillend. De bacteriële meningitis is zeldzaam, maar kan zeer ernstig zijn en een dringende behandeling met antibiotica is levensnoodzakelijk. De virale meningitis, die Beeckmans heeft opgelopen, komt het meest voor en is minder ernstig.

Het productiehuis Shelter beraadt zich de komende uren over het verdere verloop van de opnames, maar stellen de gezondheid van de actrice absoluut voorop. Ze zullen de opnames pas hervatten als Beeckmans opnieuw gezond is verklaard.

05-08-2015 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent geeft elke maand 5.000 dollar uit aan tuin

50 Cent geeft elke maand 5.000 dollar uit aan tuin

http://oi62.tinypic.com/2yuk48h.jpg

50 Cent geeft maandelijks 108.000 dollar uit (zo'n 98.000 euro). Dat blijkt uit het papierwerk in zijn faillissementszaak.

Curtis Jackson, zoals 50 Cent echt heet, geeft iedere maand 9.000 dollar uit aan beveiliging, 5.000 dollar aan zijn tuin, 1.000 dollar aan zijn persoonlijke verzorging en 3.000 dollar aan kleding. De papieren die hij overmaakte aan de rechter gaven ook aan dat hij zeven auto's bezit en gemiddeld maandelijks 184.969 dollar verdient.

Ondanks de gezond ogende boekhouding van de rapper en zakenman vroeg hij onlangs faillissement aan. Naar eigen zeggen verloor hij 25 miljoen dollar aan een rechtszaak die tegen hem werd aangespannen. Hij had een seksvideo gepubliceerd met daarin de moeder van de kinderen van 50 Cents rivaal Rick Ross.

05-08-2015 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!