Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten, ook op Ibiza haar leutige zelve

Cath Luyten, ook op Ibiza haar leutige zelve

http://oi61.tinypic.com/2uj5u15.jpg

Twee keer raden waar Cath Luyten op vakantie ging na haar quizprogramma ''We're going to Ibiza'. Juist ja... En ze mist het vakantieparadijs nu al, zoals deze grappige foto op haar Instagrampagina duidelijk maakt.

De presentatrice heeft er haar hart verloren, want ook vorig jaar ging ze al clubben op het eiland. "Toen Frank (Raes, nvdr) naar Brazilië was voor het WK ben ik met een vriendin naar Ibiza getrokken", verklaarde ze in 'TV Familie'. "En ja, we hebben toen ook een paar clubs bezocht."

02-08-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvaart Bobbi Kristina ontaardt in triest schouwspel: "Whitney Houston zal je blijven opjagen vanuit haar graf"

Uitvaart Bobbi Kristina ontaardt in triest schouwspel: "Whitney Houston zal je blijven opjagen vanuit haar graf"

http://oi57.tinypic.com/34dg743.jpg

De begrafenisplechtigheid van Bobbi Kristina Brown is ontaard in een triest schouwspel. Haar tante Leolah veroorzaakte een zodanige scène dat ze door regisseur Tyler Perry naar de uitgang begeleid moest worden. De stoppen sloegen door toen Pat Houston het woord wilde nemen. "Pat, je weet dat je hier niet de geschikte persoon voor bent", zou ze geroepen hebben.

Buiten de kerk deed Leolah er voor de verzamelde pers nog een flinke schep bovenop. "Whitney Houston zal Pat Houston vanuit haar graf blijven opjagen", klonk het. "De strijd is niet gedaan. We weten wie Pat werkelijk is en hebben er nu ook bewijs van. Dit gaat nog heel lang duren. Het hangt allemaal samen. Pat is een valse bedriegster. Ze is geen Houston, maar een Garland."

Dat het niet klikt tussen de Houstons en de Browns is een understatement van jewelste. Inzet: de erfenis van 20 miljoen dollar (18,2 miljoen euro).

Profetische woorden
In februari gingen beide families al stevig met elkaar in de clinch. De Browns waren toen al voorzichtig plannen aan het maken voor de begrafenis. Een herhaling van de uitvaart van Whitney Houston wilden ze immers absoluut voorkomen. Bobby mocht toen niet naast zijn dochter plaatsnemen, waarop een rel ontstond. "We zullen ons niet weer als een stel kinderen laten wegzetten", zwoer de familie toen. Profetische woorden, blijkt nu.

In mei stelde een rechter zowel Bobby Brown als Pat Houston aan als wettelijke voogd voor Bobbi Kristina. Beide families werden met andere woorden verplicht om samen een beslissing te nemen over het levenseinde van Bobbi Kristina. Niet bepaald een beslissing die de gemoederen deed bedaren...

Nick Gordon opvallende afwezige
"Ze zit voor eeuwig in ons hart", voegde Pat er na haar uithaal in de kerk aan toe. "Ik ben boos op Nick (Gordon, Bobbi Kristina's vriend; nvdr). Ik ben boos omwille van wat er allemaal gebeurd is. De plechtigheid verliep zoals het hoort, totdat Pat dus begon te praten."

Nick werd door beide families verantwoordelijk gehouden voor haar dood en was dan ook niet welkom op haar begrafenis. Ze vermoeden dat hij haar mishandelde op de dag dat ze bewusteloos gevonden werd in bad. Ze had meerdere verwondingen, maar volgens Gordon had ze die een paar dagen eerder al opgelopen bij een ongeluk. Vandaag hield hij zich aan de afspraak: hij kwam niet opdagen, ondanks een ultieme smeekbede.

Na de plechtigheid zal het stoffelijk overschot vanuit Georgia overgevlogen worden naar New Jersey. Daar zal ze te rusten gelegd worden naast haar moeder en grootvader.

02-08-2015 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kleine zomergeluk van Joke van de Velde: joggen op een zonnige ochtend

Het kleine zomergeluk van Joke van de Velde: joggen op een zonnige ochtend

http://oi60.tinypic.com/xqfigj.jpg

Warme temperaturen, fluitende vogels, lange zomeravonden en barbecues die veel te lang uitlopen... Je hoeft niet naar een paradijselijk oord te trekken om dat instant zomergeluk te ervaren. We vroegen aan bekende Vlamingen welke kleine dingen des levens in de zomer een glimlach op hun gezicht toveren. Joke van de Velde vertelt waarom joggen haar zo gelukkig maakt.

"Wat me gelukkig maakt zijn mijn familie en vrienden, positieve mensen rondom mij EN gaan joggen op een zonnige ochtend of late zomerse avond, want dat is een stuk minder warm"

"Hardlopen met mooi weer is hartstikke lekker. Het zonnetje op m'n gezicht, vrolijke mensen die ik tegenkom en een mooi landschap!
Ik vind het heerlijk om op een zomerse dag te joggen in het bos onder de verkoelende bomen of in Gent langs de Leie. Prestatie staat niet voorop maar genieten van het joggen, van de zomer  van de natuur,... Die zomerse buitenlucht opsnuiven... hierdoor voel ik me vrij, gezond en gelukkig."

"Het heeft totaal geen zin om te joggen als je er niet echt van geniet. In de zomer is het nog makkelijker om ervan te genieten. Wie jogt er niet graag lekker in het zonnetje, wie voelt er niet graag de koelte van het bos en dan die verkwikkende douche na het joggen... Hemels!"

"En ja... ik moet het toegeven... het geeft me een boost om tijdens de zomer lekker fel gekleurde joggingskleren te dragen gewoon omdat het kan, want het is zomer en dan kunnen heerlijk felle kleurtjes."

01-08-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries en Guus openen pop-up in discotheek

Dries en Guus openen pop-up in discotheek

http://oi60.tinypic.com/34e24b4.jpg

Na hun overwinning van Mijn Pop-up Restaurant! zijn Dries en Guus klaar voor een nieuwe uitdaging. Gisteren openden ze hun eigen pop-uprestaurant, in discotheek Versuz in Hasselt.

Die pop-up kreeg de naam 'ASPARAGUUS'. Een verrassing, want in hun nieuwe restaurant zullen geen asperges op de kaart te vinden zijn. Het duo koos voor een totaal nieuw concept: 'food sharing mét een vleugje rock 'n roll'. De gasten kiezen een hoofdingrediënt, vlees, vis of iets vegetarisch, en krijgen er verschillende sideplates bij die ze delen met hun gezelschap. Zo is er voor ieder wat wils.  

01-08-2015 om 02:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman geeft haters lik op stuk met geniale Instagram-foto

Eva Daeleman geeft haters lik op stuk met geniale Instagram-foto

http://oi60.tinypic.com/1zx4feu.jpg

Toen Eva Daeleman haar vertrouwde blonde kapsel vorige week inruilde voor een pittige zwarte coupe, werd het internet even gek. Iedereen moest en zou er zijn mening over geven, en je kunt wel stellen dat niet iedereen even vriendelijk bleef.

De voormalige Eén-presentatrice werd nog het meest vergeleken met Filiberke uit de stripreeks Jommeke. Dat ze nu schoon genoeg heeft van het gedoe rond haar kapsel liet Eva zojuist op Instagram weten. Ze postte twee foto's  van zichzelf, met daarnaast een foto van Jommeke en een van Filiberke, met de volgende tekst bij: "Bon. Bij deze zijn we uitgepraat over mijn haar. Nog effe hard lachen. Het is zwart en het zal zwart zijn. Laat het los, dank u."

01-08-2015 om 02:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotomysterie: wie zijn deze modellen uit de vorige eeuw?

Fotomysterie: wie zijn deze modellen uit de vorige eeuw?

http://oi60.tinypic.com/9fwhdy.jpg

De Amerikaanse fotografe Meagan Abell snuffelde rond in een winkel met tweedehandsspullen en vond een aantal fotonegatieven. Thuis scande ze de afbeeldingen in en wat bleek: prachtige foto's. Nu hoopt ze via een oproep op internet de identiteit van de fotograaf en de modellen te achterhalen. "Ik werk vaker met oude negatieven, maar zoiets heb ik nog nooit gezien."

Abell denkt aan de kleding van de modellen te kunnen afleiden dat de foto's ergens in de jaren '50 zijn gemaakt. Haar oproep bleef niet onopgemerkt. "Het heeft een paar zeer interessante aanknopingspunten opgeleverd'', vertelde ze de BBC.

"De fotograaf moet een vakman zijn geweest die een fotoshoot deed voor bijvoorbeeld de omslag van een modeblad'', zegt Abell op basis van informatie van collega-fotografen. Iemand heeft haar inmiddels foto's toegestuurd die mogelijk op dezelfde plek gemaakt zijn.

"Ik denk dat de foto's gemaakt zouden kunnen zijn bij Dockweiler bij Playa del Ray in Californië. Toen ik de foto's van een surfster over de mijne legde, leek het een perfecte match.'' De fotografe hoopt dat mensen haar tips blijven sturen en haar oproep ook delen via Twitter met de hashtag #FindTheGirlsOnTheNegatives.

01-08-2015 om 02:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze artiest tovert de gekste 3D-tekeningen op zijn handpalm

Deze artiest tovert de gekste 3D-tekeningen op zijn handpalm

http://oi58.tinypic.com/f9fc5e.jpg

Make-up kunstenaar Luca Luce maakt verbluffende driedimensionale tekeningen, waarbij het lijkt alsof er een gat in zijn hand zit of dat er een golf of een ladder uit zijn handpalm komt. Het enige dat Luce nodig heeft is een wenkbrauwpotlood, oogschaduw en een half uurtje tijd.

De 37-jarige Italiaanse visagist werkt sinds vijftien jaar bij de televisie. Als kind begon hij 3D-tekeingen te maken, maar sinds een jaar tekent hij die zinsbegoochelende tafereeltjes op zichzelf. Meestal is hij in een half uur klaar, of in een uur als er veel details zijn.

01-08-2015 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nog zeker 3 seizoenen van Game Of Thrones"

"Nog zeker 3 seizoenen van Game Of Thrones"

http://oi60.tinypic.com/2lueec.jpg

Game Of Thrones zal waarschijnlijk minstens nog drie nieuwe seizoenen maken. Ook de komst van een prequel op de populaire serie sluit producent HBO niet uit. "Ze willen nog twee jaar doorgaan na het zesde seizoen", vertelde HBO-programmeur Michael Lombarde tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association.

"Het is nooit onderwerp van gesprek geweest om na het zevende seizoen ermee op te houden."

Momenteel zijn de opnames voor het zesde seizoen in volle gang. Het vijfde seizoen trok zo'n twintig miljoen kijkers per aflevering.

Lombarde staat dan ook open voor alle ideeën waar de makers van de show mee komen, hij staat desgevraagd ook open voor een prequel op de serie. "Momenteel is alle aandacht gericht op de komende jaren van de show. We hebben nog geen gesprekken gevoerd over een prequel, maar alles hangt af van wat de makers willen doen."

01-08-2015 om 02:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen betrapt bij plastische chirurg (in boerka-outfit)

Gisele Bundchen betrapt bij plastische chirurg (in boerka-outfit)

http://oi58.tinypic.com/21r334.jpg

De term 'undercoveroperatie' krijgt een hele nieuwe invulling dankzij Gisele Bündchen (35). Het voormalige supermodel werd gespot in een boerka toen ze stiekem een plastische chirurgiekliniek in Parijs bezocht. Wat haar dekmantel weggaf? Haar open sandalen en jarenlange chauffeur.

Je zal maar zo ver mogelijk onder de radar willen blijven en door je eigen domme schuld net alle schijnwerpers op je richten. Het overkwam Gisele Bündchen deze maand. In een gereputeerde kliniek had het gepensioneerde supermodel afspraak voor wat esthetisch oplapwerk. Om het alziend oog van de paparazzi te omzeilen, had Bündchen er niets beters op gevonden om van kop tot teen gesluierd naar de privékliniek te trekken.

Fout plan om een veelvoud aan redenen, blijkt nu. Niet alleen zijn boerka's sinds 2010 verboden in Frankrijk, Bündchen stapte ermee naar buiten tijdens de gezegende vastenmaand, waarmee ze zonodig nog meer kwaad bloed zette. De ex-Victoria's Secret Angel had dus duidelijk geen moeite gedaan om zich te verdiepen in het moslimgeloof, anders had ze wel geweten dat open sandalen uit den boze zijn. Bovendien liet ze zich voor de ingang van Clinique du Parc Monceau droppen door de zwarte Mercedes van haar jarenlange chauffeur, met wie ze daags voordien al in Parijs werd gespot.

01-08-2015 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maakt Elodie al fitnessend 'milkshake' voor haar baby

Zo maakt Elodie al fitnessend 'milkshake' voor haar baby

http://oi59.tinypic.com/r0cls6.jpg

Voormalig topatlete Eoldie Ouédraogo (34) beviel nog maar net van haar eerste kindje, maar stilzitten lukt haar overduidelijk niet. In een filmpje op Instagram zien we haar Jumping Jacks (een fitnessoefening) doen, en dat combineert ze dan maar meteen met 'milkshake' maken voor haar baby. Kijk maar mee.

01-08-2015 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne: ze begrijpen mijn humor niet

Cara Delevingne: ze begrijpen mijn humor niet

http://oi62.tinypic.com/169mick.jpg

Volgens velen gedroeg Cara Delevingne zich arrogant en chagrijnig tijdens een televisie-interview deze week, maar het acterende model probeerde alleen maar grappig te zijn, zo beweert ze. Volgens velen gedroeg Cara Delevingne zich arrogant en chagrijnig tijdens een televisie-interview deze week, maar het acterende model probeerde alleen maar grappig te zijn, zo beweert ze.

"Sommige mensen begrijpen sarcasme of het Britse gevoel voor humor gewoon niet", zo reageert Cara op Twitter na de storm van kritiek die ze over zich heen kreeg. De presentatoren van de Amerikaanse ochtendshow Good Day Sacramento interviewden Delevingne via een videoverbinding, maar die oordeelden dat ze nogal vermoeid en geïrriteerd reageerde. "Ga maar een dutje doen of pak anders een Red Bull", zo besloten ze het interview.

Ook de presentatoren van het programma The View oordeelden meedogenloos over het veelbesproken interview. "Als je een filmster bent en je verschijnt op een lokaal televisieprogramma omdat je wilt dat mensen 18 dollar uitgeven om je te gaan zien ga je je niet als een trut gedragen", meldde presentatrice Nicole Wallace. Whoopi Goldberg was het met haar eens: "Dat is niet hoe je dit aanpakt Cara."

Het supermodel zet momenteel serieuze stappen in haar acteercarrière. Ze is vanaf deze week in de bioscopen te zien in een hoofdrol in 'Paper Towns'. Ze hoopt daarmee zeker te zijn van werk als haar modellencarrière tot een einde komt, zo vertelde ze pas aan het AD: "Je kunt nog zo mooi zijn, in de modewereld ben je snel vervangen door een ander knap koppie. Acteren is lastiger binnenkomen, maar daar geldt wel: binnen is binnen."

31-07-2015 om 10:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nazi's eten stiekem falafel': kunstenaars poken Duits asieldebat verder op

'Nazi's eten stiekem falafel': kunstenaars poken Duits asieldebat verder op

http://oi62.tinypic.com/2heeblw.jpg

Als reactie op de racistische en fascistische uitlatingen in het Duitse vreemdelingendebat, heeft de Duitse activistische kunstgroepering Dies Irae van zich laten horen. De bushaltes in het dorp Freital, bij Dresden, kregen een op z'n minst opmerkelijke boodschap mee.

Ook in Duitsland woedt het vluchtelingendebat in volle hevigheid, gaande van antivreemdelingenoptochten tot brandstichtingen in opvangtehuizen. Freital, een wat somber voorstadje van Dresden, in het oosten van Duitsland, is dezer dagen wat het symbool van de vijandigheid. Bij recente demonstraties tegen de komst van 280 vluchtelingen, die er in een lokaal hotel zouden worden opgevangen, brachten neonazi's er de Hitlergroet en riepen mensen er slogans als "criminele vreemdelingen" en "asielzoekende varkens". Het is niet moeilijk om in Freital een sticker te vinden met de boodschap aan vluchtelingen om te 'blijven vluchten' of de Engelse slogan 'refugees not welcome', zo bericht The Local.

Een paar dagen geleden raakte de auto van de fractievoorzitter van de linkse partij Die Linke, Michael Richter, in Freital beschadigd door een explosie. De partij vermoedt dat het gaat om een extreemrechtse aanslag. Richter zet zich in voor asielzoekers.

30-07-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar Weiwei mag na leugentje 'slechts' 3 weken naar Londen

Kunstenaar Weiwei mag na leugentje 'slechts' 3 weken naar Londen

http://oi62.tinypic.com/8yrzt1.jpg

Groot-Brittannië weigert de beroemde Chinese kunstenaar Ai Weiwei een visum voor zes maanden te geven. In plaats daarvan mag hij drie weken komen, van 9 tot en met 29 september. De formele reden van het besluit is dat hij in zijn visumaanvraag zou hebben gelogen over detentie in zijn vaderland.

In een visumaanvraag moet iedereen aangeven of hij een veroordeling door een rechtbank en een straf heeft gekregen. De 57-jarige Weiwei heeft dat ontkend. Hij stelt nimmer voor een misdaad te zijn aangeklaagd en veroordeeld. De Britten vinden dat algemeen bekend is dat de kunstenaar heeft vastgezeten.

De politieke activist en criticus van het Chinese regiem Weiwei kreeg vorige week na vier jaar zijn paspoort van de autoriteiten in Peking terug. Het werd hem afgenomen nadat hij in 2011 werd gearresteerd. Hij werd vastgezet na beschuldigingen van bigamie en belastingontduiking. Na bijna drie maanden werd hij echter vrijgelaten zonder dat het tot een formele aanklacht tegen hem was gekomen.

De kunstenaar wil naar Groot-Brittannië omdat vanaf 19 september een tentoonstelling van zijn werk in Londen wordt gehouden, in de Royal Academy of Arts. Weiwei is een conceptueel kunstenaar die zich ook bezighoudt met film, fotografie en architectuur.

30-07-2015 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1.000 euro fooi van 'SYTYCD'-presentator blijkt reclamestunt

1.000 euro fooi van 'SYTYCD'-presentator blijkt reclamestunt

http://oi61.tinypic.com/2h6ziqh.jpg

Eerder deze week doken beelden op waarop Dennis Weening, die samen met An Lemmens 'So You Think You Can Dance' presenteerde, een serveerster een tip van maarliefst 1.000 euro gaf. Het blijkt een reclamestunt voor een chocolademelk.

De presentator vertelde op het filmpje dat hij het geld had gewonnen met poker. In werkelijkheid was hij op pad gestuurd door Cécémel, zo schrijft De Telegraaf, om horecapersoneel te belonen die hem een perfecte chocolademelk serveerde. Perfect wil in dit geval zeggen: ijskoud en geserveerd in een speciale metalen beker.

De komende weken worden meer 'mystery guests' op pad gestuurd om de chocolademelk te testen en grote fooien uit te delen. De serveerster mag het geld houden.

30-07-2015 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Voor ons zal je nooit sterven"

"Voor ons zal je nooit sterven"

http://oi61.tinypic.com/nmc506.jpg

De in Mechelen geboren en getogen acteur, zanger en kunstenaar Guido Horckmans is zondag overleden. Hij werd 73. Het grote publiek zal hem altijd herinneren als pastoor Walter Dierckx uit de VTM-soap Familie. "Voor ons zal je nooit sterven", zegt collega-acteur Jef De Smet.

De Smet wijdde gisteren een bericht op zijn Facebookpagina aan het overlijden van zijn oud-collega, die van 1991 tot 2006 bij Familie acteerde. "Zelden zoveel reacties gekregen", vertelt De Smet. "Hij was dan ook graag gezien." De Smet zelf werd ook getroffen door het overlijden. "Ik heb een traantje moeten wegpinken. Guido was een fantastische collega. Ik heb het altijd heel spijtig gevonden dat hij is moeten verdwijnen uit Familie. Hij was een pionier van de eerste soap in Vlaanderen. Er wordt op de set nog regelmatig over hem gesproken. Voor ons zal hij nooit sterven. 'Dood ben je pas als niemand meer over je praat', zei Bram Vermeulen dat ooit zo mooi." Hij zag Horckmans een paar jaar geleden voor het laatste tijdens een verjaardagfeestje met de collega's. "Dat was in zijn café in Graauw (Hulst). Hij woonde er met zijn vrouw in een schipperswoning, een klein huisje met schildersatelier. Guido was een echte kunstenaar."

Motiveren

Ook Jacky Lafon heeft dierbare herinneringen. Ze kon goed met hem overweg en heeft ook samen met hem gezongen. "Ik kon heel goed met hem opschieten - hij had een warme inborst - maar Guido lag in de knoop met zichzelf. Hij was een beetje een einzelgänger, had een laag zelfbeeld en je moest hem constant motiveren. Bij het begin van de opnames was zijn vraag telkens weer: 'Wat is mijn eerste zin?'" Bij Familie was hij wel graag. Zijn gedwongen vertrek resulteerde in een depressie. "Het kwam hard aan. Het is de eerste keer dat ik hem heb zien wenen. Hij werd ontslagen omdat hij zijn teksten nogal gemakkelijk vergat. Of dat iets te maken had met zijn latere dementie, weet ik niet."

De laatste jaren had ook Lafon geen contact meer. De acteur zat in een rusthuis. "Maar hij wilde niet dat we wisten waar of op bezoek kwamen." Horckmans leerde de stiel in zijn woonplaats Mechelen. "Hij heeft in de toneelklas bij Luc Philips aan het Conservatorium gezeten, maar ik leerde hem kennen tijdens mijn legerdienst. Hij was beroepsmilitair en we zaten in dezelfde compagnie in Duitsland. Later hebben we een aantal producties gespeeld bij het Mechels Miniatuurtheater (t,arsenaal)", herinnert acteur Jaak Van Assche zich. Verder was Horckmans onder meer te zien in F.C. De Kampioenen en De Collega's en regisseerde hij amateurgezelschappen zoals het Garagetheater in Duffel. Horckmans kreeg vier kinderen uit drie huwelijken.

30-07-2015 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Lena Dunham heeft de loopmicrobe te pakken (nu wij nog)

Zelfs Lena Dunham heeft de loopmicrobe te pakken (nu wij nog)

http://oi61.tinypic.com/2wovl6t.jpg

Als zelfs Lena Dunham (29) al graag blijkt te lopen, dan moet iedereen toch te overtuigen zijn om op regelmatige basis de loopschoenen aan te trekken? De actrice en het brein achter de serie Girls werd in jogoutfit gespot in het park - weliswaar voor tv-opnames - maar ze voegt eraan toe dat ze heel blij is dat ze lopen ontdekt heeft. "Ik voel me sterk, scherp en fit, en het helpt me mijn angsten onder controle te houden."

"Normaal gezien post ik geen paparazzi foto's op mijn Instagram, maar deze maakt me erg trots," schrijft Dunham bij de foto. "Ik haatte lopen mijn hele leven lang, en liep ook altijd als een gewonde babydinosaurus. Producer Jennifer Konner besloot dat mijn personage Hannah in de seizoensfinale van Girls zou joggen, dus ze regelde een trainingsessie voor mij met een personal trainer. Binnen het uur had ik een andere relatie met deze sport, die voordien voor mij als een marteling aanvoelde. Ik voelde mij sterk, scherp en trots. Ik ga niet meteen een triatleet worden, maar het voelt echt goed om meer verbonden te zijn met je lichaam en zijn krachten."

Fitness voor de geest
Dunham voegt eraan toe dat het lopen ook op haar mentale gezondheid een gunstig effect heeft. "Het helpt mij om te leren omgaan met mijn angsten, op een manier waarop ik nooit had durven dromen dat het mogelijk zou zijn. Iedereen die kampt met angsten of depressies: ik weet dat het heel vervelend is als mensen je voortdurend aanraden om te gaan sporten als therapie. Het heeft mij ook 16 jaar lang medicatie nemen gekost voor ik daar naar luisterde. Maar ik ben zo blij dat ik uiteindelijk heb geluisterd. Sporten gaat niet over je strakke kont, het gaat over je geest."

30-07-2015 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colombiaans model riskeert doodstraf omdat ze drugs verborg in laptop

Colombiaans model riskeert doodstraf omdat ze drugs verborg in laptop

http://oi60.tinypic.com/x3wkly.jpg

Een 22-jarig Colombiaans model riskeert de doodstraf nadat ze in China betrapt werd met een grote hoeveelheid drugs. Het goedje zat verstopt in een plastic zak binnenin haar laptop.

En dat terwijl de wereld aan haar voeten lag: Juliana Lopez stond aan het hoofd van een trendy modezaak, presenteerde een tv-show én maakte naam als voetbalster bij Divas del Futbol in Medellin. Deze week zou ze als schoonheidskoningin van het departement Antioquia zelfs deelnemen aan de Miss Mundo Columbia-verkiezing.

Haar familieleden hadden gek genoeg te horen gekregen dat ze naar Panama zou afreizen. Niet China dus. Toen Juliana na haar landing in Guangzhou plots niets meer van zich liet horen, werd contact opgenomen met de Colombiaanse ambassade. Het ongeruste thuisfront kreeg meteen duidelijkheid: ze bleek gearresteerd wegens drugssmokkel. Op dat misdrijf staat in dat land ofwel levenslang ofwel de doodstraf. Twee dagen later werd ook haar vriend Juan Esteban opgepakt, goed voor heel wat speculaties. Wist Juliana bijvoorbeeld wel wat ze allemaal meesleurde?

De naaste omgeving van Juliana zamelt nu volop geld in om een legertje topadvocaten klaar te stomen. Ze willen ook dat zo veel mogelijk vrienden en familieleden naar ginder reizen om haar te steunen.

Haar voetbaltrainer kan niet geloven dat ze werkelijk schuld treft. "Ze was het speerpunt van mijn team", aldus Alejandro Duque. "Dankzij haar knappe snoetje was ze gegeerd bij de pers. Ze heeft het hart op de juiste plaats en is een vechtjas. Het zal nog even duren vooraleer er een uitspraak komt, ik hoop dat tegen dan alles opgelost is."

Het onderzoek zal inderdaad eerst nog zes maanden à twee jaar in beslag nemen. Op veel contact met haar familie zal Juliana niet moeten rekenen.

Op dit moment zitten er 138 Colombianen gevangen in een Chinese cel. Twaalf onder hen zijn ter dood veroordeeld, elf anderen moeten levenslang brommen. In 90 procent van de zaken speelde drugs een rol, de rest had met prostitutie te maken. Volgens Amnesty International executeert China jaarlijks meer mensen dan al de rest van de landen samen.

30-07-2015 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe autoshow voor Clarkson, Hammond en May

Nieuwe autoshow voor Clarkson, Hammond en May

http://oi60.tinypic.com/2w65pip.jpg

De drie voormalige presentatoren van het populaire Britse autoprogramma Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, gaan samen een autoshow maken voor de tv-afdeling van internetgigant Amazon.

Britse media meldden vandaag dat de drie een contract hebben getekend waarmee het Amerikaanse Amazon het trio wegkaapt bij de Britse omroep ITV en online Netflix.

Clarkson maakte een grap over de BBC door te zeggen dat de overstap naar Amazon net is alsof je van een tweedekker overstapt in een ruimteschip. De productie van de nieuwe autoshow van de drie wordt snel ter hand genomen en de eerste uitzendingen zijn begin volgend jaar. De drie werkten bij BBC's Top Gear tot de Britse publieke omroep eerder dit jaar besloot Clarkson na een reeks incidenten de laan uit te sturen.

De BBC komt volgend jaar met een nieuwe reeks van Top Gear die wordt gepresenteerd door de huidige radiopresentator Chris Evans.

30-07-2015 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson neemt pauze om bij vader Joe te zijn

Janet Jackson neemt pauze om bij vader Joe te zijn

http://oi62.tinypic.com/2yw5v5y.jpg

Janet Jackson heeft een pauze ingelast om bij haar vader Joe Jackson in het ziekenhuis te kunnen zijn totdat hij beter is. De zangeres is bezig met de voorbereidingen op haar aankomende wereldtournee.

De 49-jarige Janet, die haar tour op 31 augustus begint in het Canadese Vancouver, blijft volgens Entertainment Tonight bij haar vader totdat zijn toestand stabiel is. De tourplannen lopen vooralsnog geen vertraging op door de tijdelijke pauze. Het is nog niet bekend wanneer de Unbreakable World Tour naar Europa komt.

De 87-jarige Joe werd zondag na een beroerte opgenomen in een ziekenhuis in het Braziliaanse São Paulo. Maandag werd hij daar geopereerd aan zijn hart. Die dag liet hij in een verklaring op zijn website weten dat er goed voor hem wordt gezorgd. "Als God het wil zou ik snel moeten kunnen herstellen en binnenkort terug naar huis kunnen reizen. Dank jullie allemaal voor jullie gebeden en steun."

29-07-2015 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Moore brengt nieuwe film uit

Michael Moore brengt nieuwe film uit

http://oi57.tinypic.com/25s1sh5.jpg

Michael Moore heeft in het geheim een nieuwe documentaire gemaakt. Gisteren werd aangekondigd dat de film 'Where To Invade Next' in september in première gaat op het filmfestival van Toronto.

Met de film van 110 minuten wil Michael Moore het Pentagon vertellen zich rustig te houden "omdat hij vanaf nu de invasies namens Amerika doet". Hij wist de film in meerdere landen te filmen zonder de aandacht van de media te trekken. De organisatie van het festival noemt het resultaat "zijn meest provocatieve en hilarische film tot nu toe".

Moore is bekend van documentaires als 'Bowling For Columbine' en 'Fahrenheit 9/11'. 'Where To Invade Next' is zijn eerste film sinds 'Capitalism: A Love Story' van zes jaar geleden.

29-07-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!