Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Lena Dunham heeft de loopmicrobe te pakken (nu wij nog)

Zelfs Lena Dunham heeft de loopmicrobe te pakken (nu wij nog)

http://oi61.tinypic.com/2wovl6t.jpg

Als zelfs Lena Dunham (29) al graag blijkt te lopen, dan moet iedereen toch te overtuigen zijn om op regelmatige basis de loopschoenen aan te trekken? De actrice en het brein achter de serie Girls werd in jogoutfit gespot in het park - weliswaar voor tv-opnames - maar ze voegt eraan toe dat ze heel blij is dat ze lopen ontdekt heeft. "Ik voel me sterk, scherp en fit, en het helpt me mijn angsten onder controle te houden."

"Normaal gezien post ik geen paparazzi foto's op mijn Instagram, maar deze maakt me erg trots," schrijft Dunham bij de foto. "Ik haatte lopen mijn hele leven lang, en liep ook altijd als een gewonde babydinosaurus. Producer Jennifer Konner besloot dat mijn personage Hannah in de seizoensfinale van Girls zou joggen, dus ze regelde een trainingsessie voor mij met een personal trainer. Binnen het uur had ik een andere relatie met deze sport, die voordien voor mij als een marteling aanvoelde. Ik voelde mij sterk, scherp en trots. Ik ga niet meteen een triatleet worden, maar het voelt echt goed om meer verbonden te zijn met je lichaam en zijn krachten."

Fitness voor de geest
Dunham voegt eraan toe dat het lopen ook op haar mentale gezondheid een gunstig effect heeft. "Het helpt mij om te leren omgaan met mijn angsten, op een manier waarop ik nooit had durven dromen dat het mogelijk zou zijn. Iedereen die kampt met angsten of depressies: ik weet dat het heel vervelend is als mensen je voortdurend aanraden om te gaan sporten als therapie. Het heeft mij ook 16 jaar lang medicatie nemen gekost voor ik daar naar luisterde. Maar ik ben zo blij dat ik uiteindelijk heb geluisterd. Sporten gaat niet over je strakke kont, het gaat over je geest."

30-07-2015 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colombiaans model riskeert doodstraf omdat ze drugs verborg in laptop

Colombiaans model riskeert doodstraf omdat ze drugs verborg in laptop

http://oi60.tinypic.com/x3wkly.jpg

Een 22-jarig Colombiaans model riskeert de doodstraf nadat ze in China betrapt werd met een grote hoeveelheid drugs. Het goedje zat verstopt in een plastic zak binnenin haar laptop.

En dat terwijl de wereld aan haar voeten lag: Juliana Lopez stond aan het hoofd van een trendy modezaak, presenteerde een tv-show én maakte naam als voetbalster bij Divas del Futbol in Medellin. Deze week zou ze als schoonheidskoningin van het departement Antioquia zelfs deelnemen aan de Miss Mundo Columbia-verkiezing.

Haar familieleden hadden gek genoeg te horen gekregen dat ze naar Panama zou afreizen. Niet China dus. Toen Juliana na haar landing in Guangzhou plots niets meer van zich liet horen, werd contact opgenomen met de Colombiaanse ambassade. Het ongeruste thuisfront kreeg meteen duidelijkheid: ze bleek gearresteerd wegens drugssmokkel. Op dat misdrijf staat in dat land ofwel levenslang ofwel de doodstraf. Twee dagen later werd ook haar vriend Juan Esteban opgepakt, goed voor heel wat speculaties. Wist Juliana bijvoorbeeld wel wat ze allemaal meesleurde?

De naaste omgeving van Juliana zamelt nu volop geld in om een legertje topadvocaten klaar te stomen. Ze willen ook dat zo veel mogelijk vrienden en familieleden naar ginder reizen om haar te steunen.

Haar voetbaltrainer kan niet geloven dat ze werkelijk schuld treft. "Ze was het speerpunt van mijn team", aldus Alejandro Duque. "Dankzij haar knappe snoetje was ze gegeerd bij de pers. Ze heeft het hart op de juiste plaats en is een vechtjas. Het zal nog even duren vooraleer er een uitspraak komt, ik hoop dat tegen dan alles opgelost is."

Het onderzoek zal inderdaad eerst nog zes maanden à twee jaar in beslag nemen. Op veel contact met haar familie zal Juliana niet moeten rekenen.

Op dit moment zitten er 138 Colombianen gevangen in een Chinese cel. Twaalf onder hen zijn ter dood veroordeeld, elf anderen moeten levenslang brommen. In 90 procent van de zaken speelde drugs een rol, de rest had met prostitutie te maken. Volgens Amnesty International executeert China jaarlijks meer mensen dan al de rest van de landen samen.

30-07-2015 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe autoshow voor Clarkson, Hammond en May

Nieuwe autoshow voor Clarkson, Hammond en May

http://oi60.tinypic.com/2w65pip.jpg

De drie voormalige presentatoren van het populaire Britse autoprogramma Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, gaan samen een autoshow maken voor de tv-afdeling van internetgigant Amazon.

Britse media meldden vandaag dat de drie een contract hebben getekend waarmee het Amerikaanse Amazon het trio wegkaapt bij de Britse omroep ITV en online Netflix.

Clarkson maakte een grap over de BBC door te zeggen dat de overstap naar Amazon net is alsof je van een tweedekker overstapt in een ruimteschip. De productie van de nieuwe autoshow van de drie wordt snel ter hand genomen en de eerste uitzendingen zijn begin volgend jaar. De drie werkten bij BBC's Top Gear tot de Britse publieke omroep eerder dit jaar besloot Clarkson na een reeks incidenten de laan uit te sturen.

De BBC komt volgend jaar met een nieuwe reeks van Top Gear die wordt gepresenteerd door de huidige radiopresentator Chris Evans.

30-07-2015 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson neemt pauze om bij vader Joe te zijn

Janet Jackson neemt pauze om bij vader Joe te zijn

http://oi62.tinypic.com/2yw5v5y.jpg

Janet Jackson heeft een pauze ingelast om bij haar vader Joe Jackson in het ziekenhuis te kunnen zijn totdat hij beter is. De zangeres is bezig met de voorbereidingen op haar aankomende wereldtournee.

De 49-jarige Janet, die haar tour op 31 augustus begint in het Canadese Vancouver, blijft volgens Entertainment Tonight bij haar vader totdat zijn toestand stabiel is. De tourplannen lopen vooralsnog geen vertraging op door de tijdelijke pauze. Het is nog niet bekend wanneer de Unbreakable World Tour naar Europa komt.

De 87-jarige Joe werd zondag na een beroerte opgenomen in een ziekenhuis in het Braziliaanse São Paulo. Maandag werd hij daar geopereerd aan zijn hart. Die dag liet hij in een verklaring op zijn website weten dat er goed voor hem wordt gezorgd. "Als God het wil zou ik snel moeten kunnen herstellen en binnenkort terug naar huis kunnen reizen. Dank jullie allemaal voor jullie gebeden en steun."

29-07-2015 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Moore brengt nieuwe film uit

Michael Moore brengt nieuwe film uit

http://oi57.tinypic.com/25s1sh5.jpg

Michael Moore heeft in het geheim een nieuwe documentaire gemaakt. Gisteren werd aangekondigd dat de film 'Where To Invade Next' in september in première gaat op het filmfestival van Toronto.

Met de film van 110 minuten wil Michael Moore het Pentagon vertellen zich rustig te houden "omdat hij vanaf nu de invasies namens Amerika doet". Hij wist de film in meerdere landen te filmen zonder de aandacht van de media te trekken. De organisatie van het festival noemt het resultaat "zijn meest provocatieve en hilarische film tot nu toe".

Moore is bekend van documentaires als 'Bowling For Columbine' en 'Fahrenheit 9/11'. 'Where To Invade Next' is zijn eerste film sinds 'Capitalism: A Love Story' van zes jaar geleden.

29-07-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroom en Elodie verwelkomen zoontje Bewaar artikel

Jeroom en Elodie verwelkomen zoontje

http://oi61.tinypic.com/5mzsxk.jpg

Voormalig topatlete Elodie Ouédraogo (34) en cartoonist Jeroom Snelders (37) hebben zaterdag hun eerste kindje verwelkomd. Hun zoontje heet Remus.

Het koppel is al vijf jaar samen en maakte in februari bekend dat Elodie in verwachting was.

29-07-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Bontinck is job kwijt door relatie met Dimitri

Vriendin Bontinck is job kwijt door relatie met Dimitri

http://oi62.tinypic.com/2ijqbsl.jpg

Elke Schaevers (39) moet op zoek naar een nieuwe job door haar relatie met Dimitri Bontinck (41). Ronny Wolfs, de organisator van Misses Glamour International, stuurde de blondine de laan uit nadat bekendraakte dat zij en Bontinck een koppel vormen.

Elke, zelf een ex-miss, stond in voor de rekrutering en coaching van de misskandidates. "Ze deed dat met hart en ziel, leverde fantastisch werk, tot een tijdje geleden", zegt Wolfs in TV Familie. "Ik vroeg Elke of er iets scheelde, maar zij ontkende dat." Daarna dook de eerste foto van haar en Bontinck op, zegt de zakenman.

Eerst ontkende Elke de romance, later gaf ze toe dat de veelbesproken vader van Syriëstrijder Jejoen Bontinck haar nieuwe vriend is.

Wolfs benadrukt dat hij Elke graag heeft, maar zich wil distantiëren van haar relatie. Bovendien hingen prompt ongeruste sponsors aan de lijn die de associatie tussen Bontinck en de verkiezing niet wilden. "Wie ben ik om een oordeel te vellen als twee mensen verliefd zijn, maar ik móest wel ingrijpen. Ik moet ook aan mijn organisatie denken", aldus Wolfs. En dus zette hij de Antwerpse aan de deur.

Bontinck en Schaevers wensten geen commentaar te geven aan TV Familie. Op Facebook maakte de blondine in scherpe bewoordingen gisteren duidelijk hoe ze denkt over alle kritiek. Volgens haar status is ze overigens verloofd met de omstreden mediafiguur.

29-07-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Jimmy Kimmel na dood leeuw Cecil: "Toon dat niet alle Amerikanen zulke eikels zijn"

Emotionele Jimmy Kimmel na dood leeuw Cecil: "Toon dat niet alle Amerikanen zulke eikels zijn"

http://oi61.tinypic.com/2lkzggm.jpg

Een tirade, betraande ogen, een krop in de keel: het was een compleet andere Jimmy Kimmel die de kijkers van de komische Amerikaanse tv-show 'Jimmy Kimmel Live' te zien kregen. De reden? De Amerikaan die de Zimbabwaanse leeuw Cecil doodschoot.

Jimmy Kimmel is doorgaans de man die de Amerikanen 's avonds tranen doet lachen. Maar het was gisteravond al snel duidelijk dat hij een statement wilde maken. Eerst grapte hij nog dat hij enigszins opgelucht was toen hij de geruchten hoorde dat de jager van Cecil, de bekendste leeuw van Zimbabwe, een Spanjaard zou zijn. "Ik dacht: dit is vreselijk, maar goddank dat het voor een keer niemand van ons is. En dan ging ik vanochtend online en bleek dat het wel een Amerikaan was."

Een Amerikaanse tandarts uit Bloomington, Minnesota, bleek achter de dood te zitten van Cecil. De tandarts, ene Walter Palmer, lokte het beest op safari uit een nationaal park, schoot erop met een kruisboog, doodde het nadien, vilde en onthoofdde het.

"De grote vraag is: waarom schiet je überhaupt een leeuw?", stak Kimmel van wal. "Ik ben oprecht benieuwd te weten waarom een mens dat graag zou doen? Op welke manier is dat leuk? Is het zo moeilijk voor jou om een erectie te krijgen dat je dingen moet doden?"

"Iets goeds doen"

Hij nagelde de jager stevig aan de schandpaal, door hem te omschrijven als "de meest gehate man in Amerika die nooit reclame maakte voor Jell-o pudding op televisie". Daarmee verwees hij naar Bill Cosby, de tv-ster die onder vuur ligt voor seksueel misbruik van tal van vrouwen.

Kimmel, duidelijk geëmotioneerd op het einde van zijn monoloog, sloot af met de boodschap dat kijkers geld moeten doneren aan de Wildlife Conservation Research Unit van de universiteit van Oxford. Dat is de onderzoeksgroep die Cecil de leeuw tot zijn dood via gps opvolgde. "Ik denk dat het belangrijk is dat er iets goeds voortkomt uit deze walgelijke tragedie. (...) Misschien kunnen we de wereld tonen dat niet alle Amerikanen zijn zoals deze eikel hier."

29-07-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zou je doen als je de kans krijgt op het eeuwige leven?

Wat zou je doen als je de kans krijgt op het eeuwige leven?

http://oi60.tinypic.com/fo0ok1.jpg

Wat zou jij doen als je de kans zou krijgen om voor eeuwig en altijd te leven? De gevolgen van dit experiment krijgen we in 'Self/Less' te zien, een nieuwe film waarin we een terminaal zieke miljardair (Ben Kingsley) ontmoeten wiens ziel wordt overgezet naar het lichaam van een jongere man (Ryan Reynolds). Niets voor de 38-jarige Reynolds, zo laat hij aan onze reporter weten tijdens een interview in New York: "Het zou al snel heel krap worden op onze planeet!"

Velen dromen van het eeuwige leven, maar sterven doen we vroeg of laat allemaal. Maar wat als de wetenschap ons een onsterfelijk bestaan zou aanbieden? Ryan Reynolds vindt het eerder een enge gedachte: "Er zou in mum van tijd chaos uitbreken op onze planeet. Er zijn nu al 7,5 miljard mensen op aarde, dus het zou heel snel heel krap worden! We moeten de wereld gewoon zijn gang laten gaan. Met natuurlijke selectie valt niet te sollen."

Zeg nooit nooit
Reynolds zou het aanbod hoogstwaarschijnlijk afslaan, al houdt hij zijn opties open: "Zeg nooit 'nooit'. Wie weet denk ik er op mijn 90ste helemaal anders over. Het hangt er maar net van af hoe wanhopig ik tegen dan ga zijn. Ik denk dat als ik doorheen mijn leven een aantal grote fouten zou gemaakt hebben, ik waarschijnlijk wel heel graag een tweede kans zou willen."

'Self/Less' zet aan tot nadenken over het leven, ouder worden en onze sterfelijkheid. Reynolds zegt dat hij daar sinds de geboorte van zijn dochtertje James, bijna één jaar geleden, nu nóg meer mee bezig is: "De tijd gaat eens zo snel van zodra je kinderen hebt. Met een beetje geluk mag ik nog tot mijn 90ste meegaan, maar je beseft na de geboorte van je kinderen pas echt dat tijd bijzonder kostbaar en vluchtig is. Ik probeer er gewoon het beste van te maken. Ik ben niet alleen dankbaar dat ik papa ben mogen worden, maar ook dankbaar dat ik deze job nog steeds mag doen. 99 procent van de bevolking krijgt hooguit één week verlof per jaar. Ik werk 19-20 uur per dag, maar van zodra de opnames gedaan zijn, heb ik wel telkens minstens een maand vrij. Dat is pure luxe."

Zigeuners
Toch vindt Reynolds het niet altijd even gemakkelijk om zijn gezinsleven met zijn acteercarrière te combineren, vooral omdat zijn echtgenote ('Gossip Girl'-actrice Blake Lively) in hetzelfde vak zit. Volgens hem liggen goede afspraken aan de basis van een gelukkig huwelijk: "We werken nooit op hetzelfde moment. Dat deden we voor de geboorte van James trouwens ook niet. De belangrijkste regel is dat we niet langer dan twee weken van huis zijn. Dat is niet altijd even gemakkelijk, want daar komt vaak een hoop 'gegoochel' aan te pas. Wij leven als zigeuners en trekken constant van de ene plaats naar de andere. Vaak wonen we niet langer dan drie maanden op eenzelfde plaats, en dan zijn we weer weg voor de volgende film. Ach, zo krijgen onze kinderen tenminste nog iets van de wereld te zien!"

29-07-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet is na 19 jaar uitgekookt op tv

Piet is na 19 jaar uitgekookt op tv

http://oi60.tinypic.com/2ezs8p4.jpg

Er komt op VIER geen tweede seizoen van 'Piet aan Huis', het kookprogramma van Piet Huysentruyt. Voor het eerst in 19 jaar start de tv-herfst straks zonder een show met de topchef. "We bekijken of we later nog met hem iets rond koken kunnen doen", klinkt het bij VIER.

Piet Huysentruyt begon bij VIER met 'Smakelijk', maar het vroege uitzenduur en het te belerende vingertje bleken te veel van het goede voor de fans van Piet. De kok trok zijn lessen, bedacht 'Piet aan Huis', kreeg het voorbije tv-jaar een mooi uitzenduur, maar kon nooit een groot publiek bereiken. Het kookprogramma, dat een variant was op 'SOS Piet', moest het stellen met gemiddeld zo'n 72.000 kijkers, een eind onder de limiet van 100.000 kijkers die Huysentruyt zichzelf had opgelegd. "Eerlijk, als we nu niet echt scoren, zal je me niet meer zien op tv. Zo wijs ben ik wel", maakte de chef eerder zelf al duidelijk.

"Momenteel zijn er inderdaad geen concrete televisieprojecten meer gepland met Piet", zo bevestigt VIER-perscoördinator Lies Maesschalck. "Sowieso blijft koken wel een ontzettend interessant speelterrein voor televisie en bekijken we wat er in de toekomst mogelijk is."

29-07-2015 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet: "Ik was mollig, droeg foute schoenen en had vreselijk haar"

Kate Winslet: "Ik was mollig, droeg foute schoenen en had vreselijk haar"

http://oi62.tinypic.com/2vw9vky.jpg

Tijdens de opnames van "Running wild with Bear Grylls" was actrice Kate Winslet (39) verrassend openhartig tegen avonturier Bear Grylls. Ze biechtte op dat ze als meisje gepest werd omdat ze mollig was en dat ze vindt dat ze vroeger veel te weinig bevestiging kreeg over haar lichaam. Met haar eigen dochter Mia wil ze dat nu anders aanpakken.

Actrice Kate Winslet (39) doet mee in een aflevering van de avontuurlijke realityreeks "Running wild with Bear Grylls". Avonturier Grylls neemt haar mee naar een klif in Wales, waar de actrice haar beroemde scène uit Titanic nog eens overdoet ("Jack, I feel like I'm flying!). In dat magische decor flapte Winslet er plots spontaan uit hoe ze lange tijd met haar lichaamsbeeld heeft geworsteld.

"Terwijl ik opgroeide, hoorde ik nooit positieve dingen over mijn lichaam van eender welke vrouw in mijn leven, alleen maar negatieve. Dat tekent je, want als jonge vrouw komt de focus meteen heel sterk op je uiterlijk te liggen. Ik geef mijn dochter Mia wel dat vertrouwen mee dat ik nooit heb gekregen. Ik sta samen met mijn dochter voor de spiegel en zeg tegen haar: 'We mogen zo blij zijn dat we ronde vormen hebben. We zijn geprezen met onze welgevormde konten', en dan antwoordt zij: 'ik weet het mama, thank God.' "

Winslet heeft zich zelf lange tijd onzeker gevoeld omdat ze gepest werd op school. "Ik was mollig, had altijd grote voeten en de foute schoenen, en een lelijk kapsel. Er was één meisje dat zich echt vreselijk tegen mij gedroeg." Winslet kwam het meisje in kwestie jaren later tegen, toen ze haar strepen al verdiend had in de filmwereld. Ze zei toen tegen haar: "Ik wil je bedanken om zo'n rotwijf te zijn geweest, want het heeft me sterker gemaakt." Go Kate.

29-07-2015 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Otto-Jan Ham en Jelle De Beule op zelfde dag papa geworden

Otto-Jan Ham en Jelle De Beule op zelfde dag papa geworden

http://oi57.tinypic.com/24wddo3.jpg

Babyboom bij 'De Ideale Wereld': Jelle De Beule en Otto-Jan Ham zijn allebei vorige week donderdag vader geworden van een meisje, weet Story.

Otto-Jan en zijn vriendin Iris verwelkomen met Filippa een tweede dochter in de familie. Grote zus Dolores is inmiddels twee jaar oud.

Jelle en zijn echtgenote Sylvia Van Driessche hadden al twee zoontjes, de zesjarige Ellis en de driejarige Flynn. Nu komt er met Aster voor het eerst een meisje bij. "De timing is perfect, want de bevalling is midden in mijn vakantie uitgerekend", klonk het eerder in TV Familie. "Ik moet dus geen verlof nemen of mij van mijn werk naar huis haasten om de geboorte mee te maken. Ik denk dat Sylvia daar ook wel blij om is."

29-07-2015 om 06:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steel de stijl van: Beyoncé

Steel de stijl van: Beyoncé

http://oi58.tinypic.com/28tzu5f.jpg

Wie is er nu geen fan van Queen B? Ze kan niet alleen prachtig zingen, ze heeft ook stijl en dat bewijst ze hier tijdens een dagje shoppen voor de zoveelste keer op rij. Ze draagt een bloemige strapless jurk, een witte blazer, witte sandalen met een hak en een crèmekleurige handtas. Zo kopieer je haar look, maar dan voor een prikje.

1. Zonnebril River Island, € 16, online en in de winkels te koop.
2. Jurk Asos, € 19,36 ipv € 62,21, online te koop.
3. Blazer New Look, € 39,99, online en in de winkels te koop.
4. Handtas Zara, € 9,99 ipv € 17,95, online en in de winkels te koop.
5. Schoenen H&M, € 39,99, online en in de winkels te koop.

28-07-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Amedeo niet meer troongerechtigd

Prins Amedeo niet meer troongerechtigd

http://oi62.tinypic.com/rsyddx.jpg

Prins Amedeo heeft vorig jaar vrijwillig afstand gedaan van zijn rechten op de Belgische troon door voor zijn huwelijk met Lili Rosbosch geen toestemming te vragen van zijn oom koning Filip. Dat onthult royalty-journalist Mario Danneels vandaag in Story.

Volgens artikel 85 van de Belgische Grondwet verliest een prins(es) die zonder die toestemming trouwt automatisch zijn of haar recht op opvolging. Amedeo (29), de oudste zoon van prinses Astrid, zou zijn besluit hebben genomen om het aantal troongerechtigde leden van de koninklijke familie in te perken. De verwachting is dat zijn broer en zussen in de toekomst ook geen toestemming vragen.

Unicum

Zonder koninklijke toestemming is er ook geen goedkeuring van de regering, en voor Amedeo's echtgenote Lili geen verlening van de titel prinses van België. Een unicum, aldus Story. Over haar titel werd al sinds de huwelijkssluiting in juli vorig jaar in Rome geheimzinnig gedaan, zonder dat er werd uitgelegd waarom er nog geen besluit was genomen. Lili mag zich overigens wel prinses Amedeo van België laten noemen, en aartshertogin van Oostenrijk en prinses van Hongarije, titels die Amedeo van vaderskant heeft gekregen.

Het Belgische koningshuis is veel guller geweest met het geven van titels dan de Oranjes in Nederland. Alle kleinkinderen van koning Albert zijn prinsen en prinsessen, terwijl dat niet het geval is voor de kleinkinderen van koningin Juliana en koningin Beatrix. Ook het recht op de troon is beperkt, om het overzichtelijk te houden.

Die beperking was er in België niet, maar bankier-prins Amedeo heeft nu een eerste stap gezet, waarbij ook zijn eventuele kinderen geen aanspraak meer kunnen maken. Voor zijn oom prins Laurent betekende zijn besluit dat hij weer een plaatsje naar voren is opgeschoven.

28-07-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uitgemergelde Liam Neeson slechts schim van zichzelf"

"Uitgemergelde Liam Neeson slechts schim van zichzelf"

http://oi58.tinypic.com/2ljnud4.jpg

De fotograaf die Liam Neeson in hartje New York met zijn lens in het vizier kreeg, moest wellicht twee keer kijken of het wel om de Ierse acteur ging. De Hollywoodster ziet er uitgemergeld uit en lijkt haast onherkenbaar.

Neeson, die 7 juni 63 jaar werd, is volgens de Daily Mail en Daily Star "slechts een schim van zichzelf. "Hij moet wel ernstig ziek zijn", suggereren de Britse tabloids.

Ook fans maken zich ernstig zorgen maar volgens het management van de acteur is er helemaal niets aan de hand. "Hij voelt zich juist gezonder dan ooit, heeft net een film afgerond en begint in september met een nieuw project", klink het. "Liam traint hard om slank en energiek te blijven."

Zou het opvallende gewichtsverlies te maken hebben met een nieuwe rol waarop de Ier zich voorbereidt? De tijd zal het moeten uitwijzen.

28-07-2015 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne: "Gedaan met modellenwerk. Ik zet nu alles op acteren"

Cara Delevingne: "Gedaan met modellenwerk. Ik zet nu alles op acteren"

http://oi58.tinypic.com/10ntidv.jpg

Amper 22 is Cara Delevingne, maar wel al schatrijk én wereldberoemd. Aan dromen heeft het rebelse Britse topmodel in elk geval geen gebrek: nadat ze de voorbije vijftien jaar haar strepen heeft verdiend in het modellenwereldje, is het nu tijd om Hollywood te veroveren: "Acteren is altijd mijn grootste passie geweest."

Ze werd onlangs nog uitgeroepen tot 'Model van het Jaar' op de British Fashion Awards, maar in het echt zou je het Cara Delevingne niet nageven. De 'Paper Towns'-actrice draagt een eenvoudige grijze trui en een zwart rokje, maar heeft geen flauw idee van welke ontwerper het komt. "Verschrikkelijk, nietwaar?", klinkt het bijtend uit de mond van een wereldberoemde twintiger die al voor Chanel, Burberry en H&M in New York, Londen, Milaan en Parijs liep.

Delevingne is in L.A. om haar nieuwste film 'Paper Towns' te promoten, en de komende maanden volgen nog films met haar in een prominente rol. Het lijkt wel alsof ze op professioneel gebied nu pas haar draai heeft gevonden: "Ik heb nooit de ambitie gehad om model te worden, het is iets waar ik gewoon toevallig ben ingerold. Ik deed het omdat ik er gemakkelijk veel geld mee kon verdienen én tegelijkertijd de wereld kon rondreizen. Ik gebruikte het als opstapje voor mijn filmcarrière, want het is altijd mijn droom geweest om een succesvolle actrice te worden."

Gremlin
Het lijkt er zelfs sterk op dat Delevingne klaar is om het modellenwereldje voorgoed vaarwel te zeggen: "Ik heb jarenlang keihard geknokt om aan de top te geraken, maar nu is het tijd om me op andere dingen te focussen. Mijn droom is om regisseuse te worden, maar acteren is en blijft mijn grootste passie. Ik heb als kind veel meegemaakt, en ik heb in die periode veel dood en verdriet gekend. Ik ben hierdoor beginnen te beseffen dat onze tijd op aarde zeer beperkt is. Je leeft maar één keer, dus waarom zou ik nog tijd willen verkwisten?"

Delevingne was amper zeven jaar oud toen ze ontdekt werd door fotograaf Bruce Weber, een bekende fotograaf die op dat moment voor het Italiaanse Vogue werkte. De Britse zegt dat ze in het oog sprong dankzij haar 'apart uiterlijk': "Ik leek als kind op een gremlin, maar ik haalde wel de ene opdracht na de andere binnen. Ik was een halve jongen en schoonheid zei me helemaal niks."

Hoewel ze op zowat elke belangrijke catwalk heeft gestaan, is ze buiten haar werk zo weinig mogelijk met haar looks bezig: "Als het van mij zou afhangen, dan zou ik de hele dag thuis met mijn vriendinnen in onze pyjama rondlopen en geen make-up dragen, films kijken, pizza eten, videospelletjes spelen en rommel maken. Ik haat het om constant opgetut te zijn."

Kaas en spek
Diëten is ook al niet aan haar besteed en beautyproducten heeft ze amper in huis. De droom van iedere vrouw, toch? "Goede genen zeker?", verdedigt ze zichzelf. "Al mijn familieleden zijn van nature slank. Er is niemand die zich tijdens onze uitgebreide zondaglunches moet inhouden want verdikken lukt ons simpelweg niet. Niemand begrijpt hoe ik zo veel kan eten en toch slank kan blijven, maar ik denk dat vooral veel stress me doorheen de jaren mager heeft gehouden." Haar lievelingseten? "Kaas en spek, en liefst zo veel mogelijk!"

Wie denkt dat Cara een waslijst beautygeheimen achter de hand houdt, komt bedrogen uit: "Het grappige is dat ik eigenlijk helemaal geen beautygeheim heb. Ik reis zo veel dat ik vaak mijn make-up en reinigingsproducten vergeet. Als ik niks bij heb, dan was ik mijn gezicht met zeep en warm water, en daarnaast probeer ik zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken. Het is - vooral als je nog jong bent - belangrijk dat je niet te veel producten gebruikt waar veel chemicaliën in zitten."

28-07-2015 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemene dametjes? Lize Feryn zet ze fijntjes op hun plaats

Gemene dametjes? Lize Feryn zet ze fijntjes op hun plaats

http://oi58.tinypic.com/demo8h.jpg

Model en actrice Lize Feryn - u waarschijnlijk wel bekend van 'In Vlaamse Velden' - is momenteel aan het werk in een Duitse showroom, waar ze kleding toont aan eigenaars van winkels en boetieks. Gisteren kreeg ze het er onverwacht aan de stok met twee West-Vlaamse dametjes, die hun gemene opmerkingen niet voor zich hielden. Lize wist ze echter fijntjes op hun plaats te zetten.

In het buitenland ongegeneerd commentaar geven, we doen het allemaal wel eens - de mensen verstaan je toch niet. Al wil dat in de buurlanden wel al eens tegenvallen, zoals de scherpe dametjes mochten meemaken.

"Ik ben momenteel aan het werk in een showroom in Duitsland. Daarnet kwamen twee klanten binnen van de kanten van Kortrijk, aan hun accent te horen. Zij wisten niet dat ik hen kon verstaan en wanneer ik hen een rokje en vestje kwam showen, dachten ze dus naar harteloos hun mening te kunnen spuwen", doet Lize haar relaas op Facebook. Wat volgde was een allerminst beleefde conversatie:

'Amai, zo lelijk.'
'Is de rok scheef of is zij scheef?'
'Zij is scheef. Zie je het?'
'Amai, ja. Wat is er mis met haar lichaam?'
'En mager is ze ook niet eh.'
'Nee, die zou best deze week niet te veel meer eten.'

De actrice werd naar eigen zeggen 'rood van schaamte en verontwaardiging'. "NetTwitter in het echt. Maar toen besefte ik hoe belachelijk het was dat ik mij zo klein voelde, zo nietig om wat twee triestige dametjes over me zeiden. Is die tijd van geloven in graatmager-is-mooier niet voorbij voor mij?"

De dametjes werden al snel fijntjes op hun plaats gezet door Feryn: "Je kan je wel inbeelden hoe zoet de wraak smaakte wanneer ik hun grote ogen zag nadat ik vriendelijk (en met een licht West-Vlaams accent) vroeg of ze het vestje graag eens open hadden gezien. Hun beurt om rood te worden, mijn beurt om te lachen in mijn vuistje. Ik werd ineens overspoeld van geluk door het besef dat I have to handle them for half an hour. They need to live with themselves their entire lives." En gelijk heeft ze.

28-07-2015 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck: "Ik snap dat mijn vriendin jaloers is. Al die vrouwelijke fans..."

Dimitri Bontinck: "Ik snap dat mijn vriendin jaloers is. Al die vrouwelijke fans..."

http://oi60.tinypic.com/208zp8w.jpg

Vorige week deden de geruchten al duchtig de ronde, maar deze week wordt het ook effectief bevestigd: Dimitri Bontinck (40) is verliefd op Elke Schaevers (39). "Ik heb rust gevonden", vertelt hij in Dag Allemaal. "Voor haar zal ik mijn Syrië-hoofdstuk beëindigen."

Ondanks alle media-aandacht leerden Dimitri en Elke elkaar op een doodgewone manier kennen. "We zagen elkaar voor het eerst op de Meir in Antwerpen. Er was oogcontact, en meteen een vonk." Dimitri stapte op haar af en vroeg om haar nummer, wat ze meteen gaf. "Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij hem. Ik wist niet wie hij was, he. Ik dacht dat hij advocaat was." Zijn bekendheid, daar zit ze zo niet mee. "Het is hem gegund, al die aandacht. Alleen die berichtjes van vrouwelijke fans, daar heb ik het moeilijk mee." Bontinck begrijpt dat maar al te goed. "Ik begrijp dat ze soms jaloers is. Al die vrouwelijke fans..."

Maar ook nadat ze alle vuile was van Bontinck kent, blijft Elke overtuigd van haar liefde voor hem. "Ik heb respect gekregen voor wat Dimitri daar allemaal verwezenlijkt heeft in Syrië. Hij wilde alleen maar ouders hun zonen teruggeven. Op de een of andere manier heeft dat jammer genoeg een negatieve draai gekregen."

Bontinck zal echter niet meer naar Syrië trekken. "Voor Elke ga ik dat hoofdstuk beëindigen. Waarom zou ik nog zo veel risico's nemen, wetende wie er thuis op mij wacht? Ik ben lang zoekende geweest, maar heb nu eindelijk de sterke vrouw gevonden die ik nodig heb." De man zal dan ook niet meer deelnemen aan Temptation Island. "Het zou wel de ultieme relatiestest zijn, maar Elke ziet dat niet zitten." Een andere relatietest zit er misschien wel in, want in de nabije toekomst zien ze trouwen wel zitten. "Waarom wachten als je voelt dat het goed zit? We hebben al plannen, al is het niet zo dat de trouwringen gekocht zijn."

Dat Temptation van tafel werd geveegd, wil echter niet zeggen dat hij nooit meer op televisie te zien zal zijn. Een carrière als zanger ziet hij wel zitten, "naast serieuze lezingen op scholen en universiteiten." Daarnaast ziet hij zichzelf en Elke wel als de 'nieuwe Astrid en John Bryan'. "Ik zie wel commerciële mogelijkheden. Weet je hoeveel likes Elke krijgt als ze een foto van een nieuwe eyeliner op Facebook plaatst? Meer dan duizend. Dat moeten we op de een of andere manier kunnen gebruiken. Waarom geen eigen make-upmerk ontwikkelen? Zij past als een Miss Glamour - Elke was finaliste voor Antwerpen, nvdr. - perfect bij mij. Ik hou zelf van alles wat met fashion te maken heeft."

28-07-2015 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts wordt geridderd in Frankrijk

Matthias Schoenaerts wordt geridderd in Frankrijk

http://oi57.tinypic.com/2lbz19z.jpg

De Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts krijgt de titel van Chevalier in de Orde van de Kunsten en Letteren. Die onderscheiding wordt door de Franse minister van Cultuur Fleur Pellerin toegekend aan personen "die zich laten opmerken hebben door hun creatie in het artistieke of literaire domein of door hun bijdrage aan de uitstraling van de kunsten en letteren in Frankrijk en de wereld", meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Jaarlijks vinden drie promoties plaats: twee voor Franse staatsburgers en één voor personen met een andere nationaliteit. De onderscheiding omvat drie graden: Commandeur, Officier of Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres.

Filip D'havé, algemeen afgevaardigde van de Vlaamse Regering bij de Ambassade van België in Frankrijk is vol lof over Matthias Schoenaerts. "Hij boekte grote successen met zijn vertolkingen in onder meer 'De rouille et d'os' en 'Rundskop' en kreeg de César voor opkomend jong talent in 2013. Ondertussen kent iedereen in Frankrijk Matthias Schoenaerts en dat wordt nog eens bevestigd met deze onderscheiding door de Franse minister van Cultuur."

Ook andere Vlamingen, zoals componist Philippe Boesmans (Commandeur), directeur-generaal van de Bozar Paul Dujardin (Chevalier) en voorzitster van ICOMOS Vlaanderen Brussel Bénédicte Selfslagh (Chevalier) kregen een onderscheiding in de Orde van de Kunsten en Letteren.

28-07-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gespot in jas van pas afgestudeerde Antwerpse modeontwerper

Lady Gaga gespot in jas van pas afgestudeerde Antwerpse modeontwerper

http://oi62.tinypic.com/2b5h94.jpg

Een maand geleden showde de jonge Casper Werner nog zijn afstudeercollectie op de catwalk van het eindejaarsdefilé van de Antwerpse Modeacademie, en nu werd popster Lady Gaga gespot in een jasje uit diezelfde collectie. "De aandacht is leuk meegenomen. Voor mezelf als ontwerper en voor mijn omgeving betekent het veel."

Toen Casper Werner midden juni zijn afstudeercollectie showde na vier jaar zwoegen op de Antwerpse Modeacademie, had hij zich nooit kunnen inbeelden dat een wereldberoemde zangeres als Lady Gaga ooit een van zijn creaties zou dragen. De verbazing was dan ook groot toen hij haar op Instagram spotte in zijn appelblauwzeegroen jasje in crepewol met een  lederen kraag.

"Ik had een selectie van mijn collectie bezorgd aan een Amerikaanse stylist, bedoeld voor een fotoshoot die zou verschijnen in een modeblad in september. Ze hadden de beelden van mijn collectie op internet gevonden. Maar die stylist is ook diegene die Lady Gaga kleedt. Blijkbaar heeft ze dat vestje aangeslagen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Hoewel Casper er niets aan verdient, is de extra aandacht natuurlijk mooi meegenomen. "Voor mezelf als ontwerper en voor mijn omgeving betekent het veel. Dat wel. Er komen ontzettend veel likes op Instagram en de commentaren zijn ook heel positief." De ster heeft nog een aantal stuks uit Caspers collectie in haar bezit, hopelijk draagt ze dus nog een keer een van zijn creaties.

28-07-2015 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!