Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie en Geoffrey huwen onder grote belangstelling

Nathalie en Geoffrey huwen onder grote belangstelling

http://oi59.tinypic.com/wtah47.jpg

Nathalie Hellinckx (24) en Geoffrey De Raedt (21) beloofden elkaar het voorbije weekend eeuwige trouw. Het koppel uit het VTM-programma 'Boer zkt. Vrouw' werd toegejuicht door honderden mensen. Ook presentatrice Dina Tersago was uitgenodigd voor de plechtigheid, maar zij kon zich niet vrij maken.

Nathalie en Geoffrey kwamen zaterdag om 12 uur in een paardenkoets aan het August De Boeckhuis in Merchtem aan. Na de burgerlijke plechtigheid trok de familie richting Peizegem voor het kerkelijk huwelijk. Honderden mensen waren naar het kerkplein gekomen om een glimp op te vangen van het populaire koppel. Wie wilde, kon een drankje krijgen en een zak friet, want het bekende paar had enkele kraamhouders opgetrommeld om het gezellig te maken.

Tractoren

Ook de collega-landbouwers van Nathalie en Geoffrey lieten zich niet kennen. Meer dan twintig tractoren hadden postgevat op het pleintje voor de kerk. Een van de mastodonten was zelfs uitgerust met een zware geluidinstallatie zodat het feestje meteen van start kon gaan. Enkele vrienden hadden twee bouwkraantjes naast het kerkportaal geplaatst waartussen een houten hart met de tekst 'Gefeliciteerd Nathalie en Geoffrey' in de lucht werd gehesen.

Nathalie en Geoffrey straalden van geluk. Het koppel verhuist deze week naar Deinze, waar Geoffrey aan de slag is als tuinaanlegger in het familiebedrijf. "We verhuizen naar Oost-Vlaanderen om nadien in alle rust een huis te zoeken", verklapt Nathalie. Ook over de kledijkeuze had iedereen een eigen mening. Nathalie schitterde in een wit satijnen jurk van Couture Ann uit Aalst. Geoffrey koos voor een sober, maar knap blauw pak van bij kledingzaak Octaaf in Lebbeke.

Pas bevallen

Na de kerkelijke plechtigheid verplaatste de stoet zich naar Groot-Bijgaarden, waar het koppel een zaal van Salons De Waerboom had afgehuurd. Honderdtachtig genodigden maakten er hun opwachting voor een avondfeest, dat tot in de vroege uurtjes duurde. Een opmerkelijke afwezige was Dina Tersago, presentatrice van Boer zkt. Vrouw. "We hadden haar uitgenodigd, maar ze heeft pas een kindje gekregen en kon er niet bij zijn", vertelt Nathalie. "Het zou fijn geweest zijn mocht ze er bij kunnen zijn, maar je kan niemand verplichten om te komen." Nathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt leerden elkaar pas vorig jaar kennen tijdens de opnames van Boer zkt. Vrouw. Nathalie, dochter van De Vershoeve in de Galgestraat, was meteen verkocht toen ze kennismaakte met Geoffrey. En ook Geoffrey liet er geen gras over groeien. In september 2014 al vroeg hij Nathalie ten huwelijk. Zij antwoordde meteen ja.

31-08-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Mswati III kiest vijftiende vrouw

Koning Mswati III kiest vijftiende vrouw

http://oi59.tinypic.com/2m77qyx.jpg

In een kleurenrijke ceremonie hebben tienduizenden meisjes en jonge vrouwen maandag voor de koning van Swaziland gedanst en gezongen. Koning Mswati III koos daarna uit de danseressen zijn vijftiende vrouw.

De Umhlangadans geldt als het culturele hoogtepunt van het jaar in het landje in zuidelijk Afrika. Critici zien in de dans echter vooral een bevestiging van de absolute macht van de polygame koning.

De vrouwen dansten in een grote arena urenlang voor de koning, waarop een rode loper werd uitgerold en hij met vijftig andere mannen de rijen vrouwen inspecteerde. Volgens de autoriteiten deden 40.000 meisjes en vrouwen aan het ritueel mee.

Voorvechters voor vrouwenrechten vinden de dans een seksistisch ritueel dat de deelneemsters tot objecten terugbrengt. In Swaziland wordt het echter vooral gezien als een manier om maagdelijkheid en onthouding te promoten. Of de deelneemsters echt maagd zijn wordt overigens niet getest.

De 47-jarige Mswati regeert sinds 1986 en staat bekend om zijn overdadige levensstijl.

Volgens de Wereldbank leeft twee derde van zijn 1,4 miljoen onderdanen in armoede. Swasiland heeft bovendien het hoogste percentage hiv-geïnfecteerden ter wereld. Meer dan een kwart van de bevolking is besmet. Ook wat betreft tuberculosebesmettingen is Swaziland wereldrecordhouder. De levensverwachting ligt net boven de vijftig jaar, dertig jaar minder dan in Westerse landen.

31-08-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrojack moet noodlanding maken met zijn Afrojet

Afrojack moet noodlanding maken met zijn Afrojet

http://oi57.tinypic.com/mtxjdy.jpg

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft vanavond een noodlanding moeten maken. Het vliegtuig zou onderweg kapot zijn gegaan

De 27-jarige dj was onderweg naar Ibiza toen het vliegtuig in de problemen kwam. "We hebben geen idee wat er aan de hand is", zegt Nick in een video die hij plaatste op zijn sociale media. In een shot is te zien dat hij toch erg ongerust kijkt. Inmiddels is het vliegtuig geland en gaat alles goed met hem.

De dj was onderweg van Rotterdam naar Ibiza voor een show. Waar hij geland is, maakt hij niet duidelijk. De piloot zou een foutmelding hebben gekregen waaruit bleek dat er iets mis was met het landingsgestel. 

Het is niet de eerste keer dat hij een noodlanding heeft moeten maken met zijn 'Afrojet', zoals hij liefkozend zijn privéjet heeft genoemd. "Het was misschien wel mijn tiende noodlanding", zo laat hij weten.

31-08-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Crabbé is compleet sprakeloos in Blokken

Ben Crabbé is compleet sprakeloos in Blokken

http://oi62.tinypic.com/169mhs6.jpg

Vanavond start het nieuwe seizoen van Blokken, en het belooft een straffe reeks te worden. Er is meteen plaats voor een unicum: in een van de uitzendingen is presentator Ben Crabbé volledig sprakeloos na een verrassend einde van de show.

De 22-jarige Leroy Van Goethem uit Dendermonde maakt een verpletterende indruk tijdens zijn deelname aan Blokken, die uitgezonden wordt op 25 september. Hij maakt nauwelijks fouten en scoort lijn na lijn op het blokkenbord. Resultaat: Leroy behaalt in de voorronde maar liefst 1.140 punten. Een bijzonder straffe prestatie en een verdiende finaleplaats.

Maar in die finale gaat het mis. Leroy quizt goed en sprokkelt bijna alle letters. Toch slaagt hij er niet in om met de tip 'inloggen' het achtletterwoord 'paswoord' te achterhalen. Ben Crabbé is zo verbouwereerd dat hij niks meer kan zeggen. Volledig sprakeloos sluit hij het programma in stilte af. Een unicum in de geschiedenis van Blokken.

31-08-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk, daar is het nieuwe tv-seizoen: hier kijken wij naar uit

Eindelijk, daar is het nieuwe tv-seizoen: hier kijken wij naar uit

http://oi58.tinypic.com/2v8jzwn.jpg

Voor de eerste schooldag moeten we nog een dagje slapen, maar het nieuwe tv-seizoen gaat vanavond al van start. Hoera, gedaan met heruitzendingen en er-is-niets-op-tv-avonden! De komende weken komt er een heleboel nieuw materiaal op de buis. Wij gingen al eens door het aanbod en haalden de meest veelbelovende programma's eruit.

Eén
Naast een nieuw logo verandert er voorlopig weinig bij de openbare omroep. Met vertrouwen in kijkcijferkanonnen als Dagelijkse Kost en Thuis bewaart de  VRT zijn nieuwste programma's voor later dit najaar. Vanavond kan je echter wel al genieten van het Het Sterkste Netwerk, met het debuut van 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans als gastvrouw. Twee BV's moeten daar 72 uur in een container met een computer spelen en uitsluitend via hun sociale netwerken opdrachten tot een goed einde brengen. In de eerste aflevering krijgen worden we onder meer getrakteerd op Astrid Bryan.

Op de nieuwe fictiereeks Voor wat hoort wat is het nog wachten tot 10 september, maar het klinkt alvast veelbelovend: vier jonge criminelen moeten hun werkstraf uitvoeren in een luxe bejaardentehuis dat zich op de rand van het faillissement bevindt. Met onder meer Chris Lomme, Tuur De Weert, Jaak Van Assche en Lize Feryn.

Op 13 september gaat dan T. van start, een misdaadreeks met Koen De Bouw en Ella Leyers in de hoofdrollen. Deze laatste speelt een rechercheur die tijdens haar onderzoek vast komt te zitten en bij haar vroegere professor criminologie - een excentrieke De Bouw - om hulp gaat vragen.

VTM
Bij Medialaan zetten ze er vanavond meteen de beuk in met Project K. Koen Wauters en zotte uitdagingen, we weten dat het werkt. Dit keer probeert hij - zonder Tom Waes weliswaar - zijn jongensdromen waar te maken. Daarvoor krijgt hij een aantal uitdagingen opgelegd van onder meer Eddy Merckx, Maggy De Block, Jacky Ickx en van de Belangrijke Hollander Sergio Herman.

Op het vlak van fictie moet De Bunker heel wat kijkers overtuigen, een reeks waarin alles draait rond het voorkomen van misdaad. Met sterke, en volgens het hoofd van de Staatsveiligheid Jaak Raes zeer realistische onderwerpen, "gebaseerd op de wettelijke opdrachten van de Veiligheid van de Staat". In de eerste aflevering moet de ploeg van de 'Bunker' op zoek naar een aantal kilo verdwenen Semtex, voldoende springstof voor een verwoestende ontploffing. Onder meer Filip Peeters en Sven De Ridder zijn in de serie te zien.

Hoe je het ook draait of keert, de meiden van K3 beroeren heel wat Vlaamse harten. Wij zijn alvast razend benieuwd wie de opvolgers van Karen, Kristel en Josje worden, maar zelfs al kan je de nummers niet horen, belooft het programma K3 zoekt K3 entertainend te worden. Wij hopen alvast op een aantal geweldig foute audities vanaf 4 september.

VIER
Het is nog een tweetal maanden wachten op het nieuwe seizoen van de Slimste Mens ter Wereld, maar intussen zijn andere 'ouwe gouwe' programma's te zien bij VIER: Komen Eten, De Ideale Wereld, De Rechtbank... Maar er zijn ook nieuwigheden, zoals Karen & De Coster. Karen Damen en Gilles De Coster zorgen voor een leuk evenwicht tussen prettig gestoord en bloedserieus: ze laten Vlamingen aan het woord over zowel grote als kleine kwesties. VIER belooft dat vanaf 2 september alleen aan bod komt wat Vlaanderen boeit.

Daarnaast kijken wij ook erg uit naar het eigen programma van Luc Haekens, tot nu toe de guitige onderzoeksreporter van De Ideale Wereld. In De Blauwe Gids probeert hij het deksel van de Belgische aristocratie te lichten. Een precieze startdatum is nog niet bekend, maar de eerste trailer belooft alvast een steengoed programma.

VIJF
Vrouwenzender VIJF mikt niet op een heleboel nieuwe programma's, maar blijft zijn programmatie - met op woensdag eigen materie - trouw. Zo zijn er nieuwe afleveringen te zien van Zo Man Zo Vrouw met ons aller geliefde Jani Kazaltzis op woensdag. Toch is er één nieuwigheid: Be You(tiful), waarin bekende vrouwen nodigen hun zussen uit om samen een ode te brengen aan het vrouwelijk lichaam in al haar glorie.

31-08-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' opnieuw van start, 'bitch' Hélène kop van Jut op Twitter

'Thuis' opnieuw van start, 'bitch' Hélène kop van Jut op Twitter

http://oi62.tinypic.com/jtwkfb.jpg

Vanavond is het nieuwe seizoen van 'Thuis' begonnen, een moment waar duizenden fans een hele zomer naar hebben uitgekeken.

De aflevering begon met een slowmotion: iedereen staat verweesd te kijken naar de dode dokter Geert, Marianne zit met bebloede handen bij zijn lichaam. Heeft zij het gedaan? Marianne zegt dat ze de moord niet heeft gepleegd, maar Helène getuigt op dramatische wijze van wel. En ook Mariannes echtgenoot William vertelt aan de politie hetzelfde verhaal: "Marianne stak Geert neer." Maar zij houdt haat onschuld vol.

Honderdduizenden kijkers zagen verder hoe Luc Bomans zijn zelfmoordpoging overleefd heeft. Zijn zoon Lowie en Lucs broer Frank vinden hem net op het moment dat hij zichzelf van het leven wil beroven. Ook Tim komt dan aanlopen en hij begint Luc te reanimeren.

Ondertussen ontploffen Twitter en Facebook zowat: vele fans willen duidelijk hun mening kwijt met de hashtag #thuisopéén. Kop van Jut is Hélène, gespeeld door Camilia Blereau.  

31-08-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele loopt miljoenen mis door zoontje

Adele loopt miljoenen mis door zoontje

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zps07wosfrh.jpg

Adele loopt een bedrag van 80 miljoen pond (omgerekend zo'n 110 miljoen euro) mis omdat zij niet wil touren met haar jonge zoontje. Dat schrijft Sunday People.

Billboard kondigde afgelopen week aan dat Adele's nieuwe album in november uitkomt. De 27-jarige zangeres kreeg daarom veel aanbiedingen van concertorganisatoren die fors willen betalen voor haar optredens. Maar Adele zou dat helemaal niet zien zitten, omdat ze geen duizenden kilometers wil reizen met haar zoontje op sleeptouw. Haar rustige leven als mama en buiten de spotlights zouden de zangeres prima bevallen.

Een insider vertelt: "Het album mag dan uitkomen, maar op dit moment zijn er absoluut geen concrete plannen voor een tour." Ook zijn dokters bezorgd of een tour niet te veel is voor Adele's stem na haar stembandoperatie in 2012. Tour of geen tour, promotors staan in ieder geval te trappelen om de Britse ster te boeken.

In Las Vegas zouden de casino's Caesars Palace en MGM Grand haar 500.000 pond (zo'n 688.000 euro) per avond bieden, terwijl het Venetian er meer dan een miljoen euro voor overheeft. Sinds haar keeloperatie heeft Adele slechts twee keer op het podium gestaan: bij de Grammys bracht ze Skyfall ten gehore en ook zong ze bij de Oscar-uitreiking in 2013.

31-08-2015 om 07:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway-ster Kyle Jean-Baptiste op 21-jarige leeftijd overleden

Broadway-ster Kyle Jean-Baptiste op 21-jarige leeftijd overleden

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsznws2brr.jpg

Kyle Jean-Baptiste, de eerste Afro-Amerikaan die de hoofdrol speelde in de Broadway-musical 'Les Miserables', is op 21-jarige leeftijd overleden. Hij kwam om het leven bij een val van een brandtrap, zo melden de Amerikaanse media.

De 21-jarige artiest speelde sinds vorige maand de hoofdrol in 'Les Miserables' in het Imperial Theater in New York. Zijn debuut kreeg heel wat media-aandacht, omdat het de eerste keer was dat het personage Jean Valjean door een Afro-Amerikaan werd vertolkt. Hij was overigens ook de jongste acteur die ooit de hoofdrol in die musical kreeg toebedeeld.

"De volledige Les Miserables-familie is kapot van het plotselinge en tragische overlijden van Kyle, een opmerkelijk jong talent en een geweldige persoon, die met zijn Broadway-debuut voor magie - en een historische gebeurtenis - zorgde", luidt het in een mededeling van het productieteam.

Marc Thibodeau, een woordvoerder van het team achter de Broadway-productie, verklaarde aan CNN News dat Kyle Jean-Baptiste om het leven kwam nadat hij vrijdagavond van een brandtrap viel. Volgens NBC News bevond de acteur zich toen in Brooklyn aan het appartement van zijn moeder. Hij zou een val vanop de vierde verdieping hebben gemaakt. Alles wijst op een ongeluk.

30-08-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Kanye het leven kan redden van een man... met een paar schoenen

Hoe Kanye het leven kan redden van een man... met een paar schoenen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsab1ohhj1.jpg

Kim Kardashian en haar man Kanye West proberen een goede daad te verrichten door een man die op zoek is naar een nieuwe nier een paar zeldzame Yeezy Boosts te bezorgen.

Matt Neal, een 26-jarige man uit Michigan heeft de ziekte van Berger waardoor zijn nieren niet goed werken. Hoewel hij op een transplantatielijst staat, heeft hij nog steeds geen nieuwe nier mogen ontvangen. Matt bedacht daarom een plan om zijn Yeezy sneakers, ontworpen door Kanye West, te ruilen voor het felbegeerde orgaan.

Kanye en Kim hoorden het verhaal en willen hem helpen. Ze hebben volgens TMZ laten weten dat als het Matt lukt om de deal te maken, ze hem een paar van de ontzettend moeilijk verkrijgbare en kostbare schoenen geven. Helaas voor Matt verbiedt de wet het om geld of items te ruilen voor een orgaan. Wel zijn veel mensen nu op de hoogte van zijn situatie, wat naar verluidt een aantal orgaandonoren op heeft geleverd die gratis een nier willen afstaan, wat wel legaal is.

30-08-2015 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe prins Harry zijn leven riskeert tussen de leeuwen in Afrika

Hoe prins Harry zijn leven riskeert tussen de leeuwen in Afrika

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsojrndqbw.jpg

Prins Harry heeft in het Palmwag reservaat in Namibië een leeuw geholpen. Dierenartsen hadden het beest verdoofd om bloed af te nemen voor DNA-identificatie. De Britse prins, die doodkalm bleef, had als taak de ademhaling van het dier in de gaten te houden tijdens het doen van testen. Ook hielp Harry bij het vervangen van een kapotte GPS-halsband.

Op foto's van Daily Mail is de prins aan het werk te zien met de verdoofde leeuw. Harry is momenteel drie maanden in het zuiden van Afrika om vrijwilligerswerk te doen bij projecten die zich inzetten voor natuurbehoud. Volgens de krant zou de zoon van prins Charles het erg naar zijn zin hebben.

"Ik moet ermee leren leven hoe mijn leven verloopt en in veel opzichten ben ik erg bevoorrecht. Het is hoe dingen zijn en ik weet wat ik moet doen. Maar ik breng hier graag tijd door, het is erg waardevol en ik leer hier veel", zou hij tegen een vriend hebben gezegd. En ook: "Ik ben helemaal naar Afrika gekomen om me vrij te voelen. Ik neem mijn slaapzak mee en slaap bij het kampvuur."

De onverschrokken prins zou er op staan om in de open lucht te slapen, iets wat erg gevaarlijk kan zijn in het reservaat. Dierenarts Simson vertelt: "Ik heb tegen hem gezegd dat het veiliger is in zijn tent. Wij slapen allemaal in die van ons omdat we weten dat er van alles kan gebeuren - van slangen en insectenbeten tot een olifant of een hyena die het kamp binnen kan komen." Gelukkig voor Harry houden zijn bodyguards een oogje in het zeil.

30-08-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Chrissie Hynde: "Als je verkrachters niet wil aantrekken, draag dan geen hoge hakken"

Zangeres Chrissie Hynde: "Als je verkrachters niet wil aantrekken, draag dan geen hoge hakken"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsimtxng2t.jpg

Rockzangeres Chrissie Hynde heeft heel wat kritiek gekregen op Twitter en van vrouwenorganisaties en dames op Twitter na straffe uitspraken over verkrachting. De frontvrouw van The Pretenders neemt het zichzelf kwalijk dat ze onder dwang seksuele handelingen op haar 21ste moest uitvoeren. In een interview roept ze verkrachtingsslachtoffers hun verantwoordelijkheid op te nemen.

Chrissie deed deze uitspraken in een interview met Sunday Times Magazine. De ster vertelde daarin dat ze omging met bendeleden in Ohio als prille twintiger. Een van deze stoere mannen in lederen jas had beloofd Chrissie mee naar een feestje te nemen, maar in de plaats daarvan trokken ze naar een leeg huis. Ze neemt nu de volledige verantwoordelijkheid voor wat er toen gebeurd is. "Hoe je het ook bekijkt, ik heb het gedaan en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Je kunt niet sollen met mensen. Zeker niet mensen die badges dragen met slogans als Ik hou van verkrachting en Op je knieën. Dat is wat die motorbendes doen. Ik bedoel, ik was naïef toen. Vrouwen moeten hun verantwoordelijkheid opnemen. Als je met vuur speelt, moet je op de blaren zitten."

Hynde voegde in het interview eraan toe dat vrouwen die zich gewaagd kleden en dronken over straat lopen, ook schuldig zijn als ze aangevallen worden. "Als ik rondwandel in mijn ondergoed en ik ben dronken? Wiens fout kan het anders zijn? Doe dat niet. Als je bescheiden gekleed en rustig over straat wandelt en je aangevallen wordt, dan gaat de dader in de fout. Als je een verkrachter niet wil aantrekken, draag dan geen hoge hakken, want dan kan je niet weglopen. Als je met je kledij de boodschap geeft 'kom en heb seks met mij', dan moet je stevig in je schoenen staan. Ik denk niet dat ik nu iets controversiële uitspraken doe."

Vrouwenorganisatie Victim Support is in shock door de uitspreken van de rockster. Een woordvoerder reageert dat slachtoffers zich nooit verantwoordelijk moeten voelen voor wat er met hen gebeurd is. Lucy Hastings "Het is belangrijk dat vrouwen een klacht indienen bij de politie zodat ze hulp en steun kunnen krijgen. Slachtoffers van seksueel geweld mogen zichzelf nooit de schuld geven."

30-08-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek: "Frank Boeijen deed raar en stond dronken op het podium"

Publiek: "Frank Boeijen deed raar en stond dronken op het podium"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsnuzyscc8.jpg

De manager van de Nederlandse zanger Frank Boeijen, Bionda Kuijsters, heeft boos gereageerd op aantijgingen dat de zanger gisterenavond dronken op het podium in Eibergen stond. Concertgangers hadden geklaagd dat hij met dubbele tong zong en raar deed. Een deel van het publiek zou hierom vroegtijdig zijn weggelopen.

"Frank was beslist niet dronken en ik vind het heel kwalijk dat dergelijke verhalen de ronde doen", laat Kuijsters weten aan Tubantia. "Hij was gewoon enthousiast. Mensen die optredens in het theater van Frank gewend zijn moesten misschien even wennen. Binnen is hij rustiger, serieuzer. Maar bij zo'n openluchtconcert kan het allemaal wat losser. Hij had het naar zijn zin, deed een poging tot dansen. Dat is anders ja. Maar hij was niet onder invloed."

Boeijen zou naar verluidt na het soundchecken de plaatselijke kroeg in zijn gedoken met zijn band en daar uren hebben gezeten, maar volgens het Openluchttheater in Eibergen is daar niks van waar: "Frank en band waren op een andere locatie met betrekking tot de artiestenhap die elke artiest vooraf aan een optreden bij ons wordt aangeboden."

Het theater betreurt de commotie die is ontstaan: "Voor zover bij ons bekend zijn er slechts enkele mensen voortijdig vertrokken omdat ze het concert niet goed vonden. Natuurlijk betreuren wij dat. We doen ons best om iedereen een topavond te bieden. Wat goed is en wat niet, dat is en blijft een subjectieve ervaring. En artiesten geven de ene keer een beter concert dan de andere keer. Het blijft mensenwerk. Gelukkig heeft het overgrote deel van het publiek wel een leuke avond gehad."

30-08-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper van 'Drank & Drugs' aangehouden na beledigen van politie

Rapper van 'Drank & Drugs' aangehouden na beledigen van politie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsidt1qzyo.jpg

Rapper Lil' Kleine is gisterenavond aangehouden na een optreden in Hilversum. De twintigjarige Amsterdammer zou vanaf het podium van festival Hilversum On-Air de politie hebben beledigd. Hij riep het publiek op dat te herhalen en de middelvingers op te steken naar de politie.

Het management van de rapper was vandaag niet bereikbaar voor commentaar. Lil' Kleine heeft samen met Ronnie Flex de zomerhit Drank & Drugs.

Lil' Kleine werd vanaf het podium meegenomen naar het politiebureau. Daar ontstond een oploopje van nieuwsgierigen. Agenten stelden zich op in linie om te voorkomen dat de mensen de parkeerplaats van de politie konden bereiken. Volgens een politiewoordvoerster was de sfeer "totaal niet vijandig''. Lil' Kleine is in de loop van de avond vrijgelaten.

De politie wil niet bevestigen dat het om Lil' Kleine gaat.

30-08-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Verheyen dakloos na zwaar onweer

Jan Verheyen dakloos na zwaar onweer

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpswbomtogz.jpg

Het hevige onweer van vannacht heeft ook voor heel wat schade gezorgd bij regisseur Jan Verheyen in Ruddervoorde.

"We zijn letterlijk dakloos! Ramen er uit geknald, ravage! En het onweer begint opnieuw...", schrijft zijn vrouw Lien Willaert op haar Facebookpagina. Op Instagram plaatste ze een aantal foto's van de ravage.

"Volgens de brandweer is een zeer lokale windhoos over de wijk getrokken", vertelde Verheyen op Radio 1. "Om een idee te geven van de kracht: de voordeur die op slot was, is open gegooid, de deuren van de kasten in de hal hebben we teruggevonden op het terras, airco-units zijn uit de vergrendeling gerukt, door die gaten is veel water binnen gekomen."

"We zijn zelf ongedeerd, maar de brandweer heeft ons huis tijdelijk onbewoonbaar verklaard. We zijn de schade aan het opmeten, maar eigenlijk is er geen beginnen aan."

"Ons huis is bijna letterlijk opgetild. Het dak is deels verdwenen en alle ramen zijn stuk. Dit zijn beelden die je doorgaans enkel op televisie ziet. Het is absoluut niet prettig om dat zelf mee te maken."

30-08-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren duiken zee in met Astrid

Jongeren duiken zee in met Astrid

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsdgvtkopg.jpg

In Zeebrugge zijn gisteravond veertig jongeren tot hun middel in zee geweest. Dat deden ze voor mediafiguur Astrid Bryan. De groep verzamelde in surfclub Icarus en trok dan het koude water in. Ook burgemeester Patrick De Klerck van Blankenberge toonde zich van zijn sportiefste kant. De uitdaging werd via sociale media gelanceerd voor het nieuwe één-programma 'Het Sterkste Netwerk'. De eerste aflevering speelt zich voornamelijk af in Zeebrugge, waar Astrid Bryan en haar tegenstrever - sportverslaggever Ruben Van Gucht - het tegen elkaar opnemen. Eerder deze week vertoefden Astrid Bryan en Ruben Van Gucht voor 'Het Sterkste Netwerk' al in een container op de Zeebrugse Zeedijk.

Hoeveel mensen Ruben Van Gucht kon mobiliseren, mogen we niet verklappen.

30-08-2015 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dank aan Kylie Jenner: de bretellen zijn back

Met dank aan Kylie Jenner: de bretellen zijn back

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsvus9j585.jpg

Wie dacht dat de bretellentrend veilig en wel tot het verleden behoorde, is eraan voor de moeite. Laat het aan de Kardashians over om van één van de meest onwaarschijnlijke mode-items weer een trend te maken.

Tal van trends zijn momenteel weer helemaal hot en happening: olifantenpijpen, choker kettingen en salopetten zijn aan een nieuwe veroveringstocht bezig. Binnenkort kunnen we aan dat lijstje - als het aan Kylie Jenner ligt - ook de bretel weer toevoegen. Het model werd immers onlangs tijdens een avondje stappen gespot met -juist ja- bretellen aan haar broek.

Of nu iedereen plots naar de winkel moet open om een paar bretellen aan te schaffen, willen we niet gezegd hebben (liever niet eigenlijk), maar de jonge Kardashian komt er wel degelijk mee weg. Ze geven haar anders sobere outfit een opvallende fun factor en we weten allemaal dat de Kardashians geboren trendsetters zijn.

29-08-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Céline Dion na een jaar terug op het podium

Emotionele Céline Dion na een jaar terug op het podium

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsv76wsjvl.jpg

Céline Dion is na een jaar terug op het podium in Las Vegas. Vol emoties stond de zangeres weer op de bühne van het Caesars Palace's Colosseum, meldt Us Magazine.

Een jaar geleden besloot Dion (46) voorlopig te stoppen met haar optredens. Ze wilde namelijk voor haar zieke echtgenoot René Angelil zorgen nadat hij in 2013 werd geopereerd aan een tumor. Voor de show vertelde de Canadese tijdens een persconferentie hoe zij en haar gezin omgaan met de ziekte van haar man. "Ik probeer mijn kinderen duidelijk te maken dat ziekte en andere nare dingen bij het leven horen. Je kan niet de hele tijd huilen, depressief zijn en er constant over praten."

Céline en René hebben drie kinderen, Rene Charles (14) en de vierjarige tweeling Nelson en Eddy. "Rene Charles wordt binnenkort 15. Hij is een geweldige jongen. Hij zit in de pubertijd en pubers kunnen je soms helemaal gek maken. Maar tot nu toe gaat het prima. Ik heb enorm veel respect voor mijn oudste zoon, want hij toont kracht. Zijn vader is altijd zijn houvast geweest. Op jonge leeftijd smeedde hij al een emotionele band met zijn vader. Ik weet zeker dat het zwaar voor hem is."

Familiefoto's
Tijdens het concert toonde ze persoonlijke familiefoto's op het grote scherm. Het publiek applaudisseerde hard toen ze foto's van Angelil kregen te zien. "Het is goed terug te zijn. Ik heb jullie gemist", zei Céline tegen haar fans. "Maar ik heb jullie liefde niet gemist, want die droeg ik bij me. Jullie hebben ons allemaal geholpen en ik bedank jullie uit de grond van mijn hart."

29-08-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfgenamen Robin Williams ruziën over fietsen

Erfgenamen Robin Williams ruziën over fietsen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpslvutfghe.jpg

De weduwe van Robin Williams en zijn drie kinderen voeren nog steeds een strijd over zijn erfenis, waaronder zijn peperdure collectie racefietsen.

De advocaat van Susan Williams, de weduwe, vroeg vandaag aan een rechtbank van San Francisco om een besluit te nemen in het aanhoudende conflict met de kinderen Zachary (32), Zelda (26) en Cody (23). De erfenis van de acteur, die vorig jaar op 63-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, bestaat onder meer uit een collectie fietsen, waaronder een paar zeer zeldzame exemplaren die enkele tienduizenden euro's waard zijn.

De advocaat van de kinderen zegt volgens TMZ dat het testament geen twijfel laat bestaan over wie wat krijgt en vindt de bemoeienis van een rechter daarom overbodig. Beide kampen ontmoeten elkaar volgende week opnieuw in een laatste poging tot een oplossing te komen zonder een rechter.

29-08-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner terug in LA, Ben Affleck huurt huis dichtbij

Jennifer Garner terug in LA, Ben Affleck huurt huis dichtbij

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpskazh3ekj.jpg

Jennifer Garner is weer terug in Los Angeles. De opnames voor haar nieuwe film Miracles from Heaven, die deze zomer in Atlanta plaatsvonden, zitten erop. Dat weet People; het blad spotte de actrice gisteren in haar woonplaats.

Ben Affleck zou alweer een paar dagen terug zijn in LA en volgens People breekt er nu een lastige tijd aan voor de twee acteurs , die eerder dit jaar bekendmaakten te gaan scheiden. De twee zouden eigenlijk van plan zijn geweest om voorlopig samen te wonen, maar na een lastige zomer en wat verbouwingen aan hun villa hebben ze besloten het anders aan te pakken, weet People.

Jennifer woont nu alleen in het gezamenlijke huis van de sterren en Ben zou een paar huizen verderop in de straat een appartement hebben gehuurd. "Jennifer wil heel graag dat Ben veel tijd doorbrengt met hun kinderen, maar ze stelt wel vragen bij hun woonsituatie", liet een bron eerder weten. "Ze heeft besloten het nu rustig aan te doen en een beetje van dag tot dag te leven."

Jennifer en Ben hebben samen drie kinderen; Violet (9), Seraphina (6) en Samuel (3).

29-08-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Jenner (59) steelt de show in bikini

Kris Jenner (59) steelt de show in bikini

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsq0051slt.jpg

Niet alleen Kim Kardashian (34) maar ook haar moeder Kris Jenner werkt continu aan een strak lichaam. De 59-jarige moeder van zes ziet er tijdens een vakantie op het tropische eiland St. Barts - een geliefde bestemming onder celebrities - fantastisch uit in bikini.

Pakken Amerikaanse media uit met tientallen foto's van de zwangere La Kardashian in bikini, haar moeder mag er ook zijn. Kris, die een roerige tijd achter de rug heeft nadat haar ex Bruce Jenner zich transformeerde tot Miss Caitlyn, geniet volop van de zon en haar dochters Khlóe, Kim en Kourtney op het Franse eiland Saint-Barthélemy (St Barts). Rob en zijn halfzusjes Kylie en Kendall bleven achter in Los Angeles.

Kris werd op het strand gekiekt in een zwarte bikini, met witte zonnehoed en zwart doorschijnend strandpeignoir. De Kardashians doken ook gezamenlijk de zee in.

29-08-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!