Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren duiken zee in met Astrid

Jongeren duiken zee in met Astrid

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsdgvtkopg.jpg

In Zeebrugge zijn gisteravond veertig jongeren tot hun middel in zee geweest. Dat deden ze voor mediafiguur Astrid Bryan. De groep verzamelde in surfclub Icarus en trok dan het koude water in. Ook burgemeester Patrick De Klerck van Blankenberge toonde zich van zijn sportiefste kant. De uitdaging werd via sociale media gelanceerd voor het nieuwe één-programma 'Het Sterkste Netwerk'. De eerste aflevering speelt zich voornamelijk af in Zeebrugge, waar Astrid Bryan en haar tegenstrever - sportverslaggever Ruben Van Gucht - het tegen elkaar opnemen. Eerder deze week vertoefden Astrid Bryan en Ruben Van Gucht voor 'Het Sterkste Netwerk' al in een container op de Zeebrugse Zeedijk.

Hoeveel mensen Ruben Van Gucht kon mobiliseren, mogen we niet verklappen.

30-08-2015 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dank aan Kylie Jenner: de bretellen zijn back

Met dank aan Kylie Jenner: de bretellen zijn back

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsvus9j585.jpg

Wie dacht dat de bretellentrend veilig en wel tot het verleden behoorde, is eraan voor de moeite. Laat het aan de Kardashians over om van één van de meest onwaarschijnlijke mode-items weer een trend te maken.

Tal van trends zijn momenteel weer helemaal hot en happening: olifantenpijpen, choker kettingen en salopetten zijn aan een nieuwe veroveringstocht bezig. Binnenkort kunnen we aan dat lijstje - als het aan Kylie Jenner ligt - ook de bretel weer toevoegen. Het model werd immers onlangs tijdens een avondje stappen gespot met -juist ja- bretellen aan haar broek.

Of nu iedereen plots naar de winkel moet open om een paar bretellen aan te schaffen, willen we niet gezegd hebben (liever niet eigenlijk), maar de jonge Kardashian komt er wel degelijk mee weg. Ze geven haar anders sobere outfit een opvallende fun factor en we weten allemaal dat de Kardashians geboren trendsetters zijn.

29-08-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Céline Dion na een jaar terug op het podium

Emotionele Céline Dion na een jaar terug op het podium

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsv76wsjvl.jpg

Céline Dion is na een jaar terug op het podium in Las Vegas. Vol emoties stond de zangeres weer op de bühne van het Caesars Palace's Colosseum, meldt Us Magazine.

Een jaar geleden besloot Dion (46) voorlopig te stoppen met haar optredens. Ze wilde namelijk voor haar zieke echtgenoot René Angelil zorgen nadat hij in 2013 werd geopereerd aan een tumor. Voor de show vertelde de Canadese tijdens een persconferentie hoe zij en haar gezin omgaan met de ziekte van haar man. "Ik probeer mijn kinderen duidelijk te maken dat ziekte en andere nare dingen bij het leven horen. Je kan niet de hele tijd huilen, depressief zijn en er constant over praten."

Céline en René hebben drie kinderen, Rene Charles (14) en de vierjarige tweeling Nelson en Eddy. "Rene Charles wordt binnenkort 15. Hij is een geweldige jongen. Hij zit in de pubertijd en pubers kunnen je soms helemaal gek maken. Maar tot nu toe gaat het prima. Ik heb enorm veel respect voor mijn oudste zoon, want hij toont kracht. Zijn vader is altijd zijn houvast geweest. Op jonge leeftijd smeedde hij al een emotionele band met zijn vader. Ik weet zeker dat het zwaar voor hem is."

Familiefoto's
Tijdens het concert toonde ze persoonlijke familiefoto's op het grote scherm. Het publiek applaudisseerde hard toen ze foto's van Angelil kregen te zien. "Het is goed terug te zijn. Ik heb jullie gemist", zei Céline tegen haar fans. "Maar ik heb jullie liefde niet gemist, want die droeg ik bij me. Jullie hebben ons allemaal geholpen en ik bedank jullie uit de grond van mijn hart."

29-08-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfgenamen Robin Williams ruziën over fietsen

Erfgenamen Robin Williams ruziën over fietsen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpslvutfghe.jpg

De weduwe van Robin Williams en zijn drie kinderen voeren nog steeds een strijd over zijn erfenis, waaronder zijn peperdure collectie racefietsen.

De advocaat van Susan Williams, de weduwe, vroeg vandaag aan een rechtbank van San Francisco om een besluit te nemen in het aanhoudende conflict met de kinderen Zachary (32), Zelda (26) en Cody (23). De erfenis van de acteur, die vorig jaar op 63-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, bestaat onder meer uit een collectie fietsen, waaronder een paar zeer zeldzame exemplaren die enkele tienduizenden euro's waard zijn.

De advocaat van de kinderen zegt volgens TMZ dat het testament geen twijfel laat bestaan over wie wat krijgt en vindt de bemoeienis van een rechter daarom overbodig. Beide kampen ontmoeten elkaar volgende week opnieuw in een laatste poging tot een oplossing te komen zonder een rechter.

29-08-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner terug in LA, Ben Affleck huurt huis dichtbij

Jennifer Garner terug in LA, Ben Affleck huurt huis dichtbij

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpskazh3ekj.jpg

Jennifer Garner is weer terug in Los Angeles. De opnames voor haar nieuwe film Miracles from Heaven, die deze zomer in Atlanta plaatsvonden, zitten erop. Dat weet People; het blad spotte de actrice gisteren in haar woonplaats.

Ben Affleck zou alweer een paar dagen terug zijn in LA en volgens People breekt er nu een lastige tijd aan voor de twee acteurs , die eerder dit jaar bekendmaakten te gaan scheiden. De twee zouden eigenlijk van plan zijn geweest om voorlopig samen te wonen, maar na een lastige zomer en wat verbouwingen aan hun villa hebben ze besloten het anders aan te pakken, weet People.

Jennifer woont nu alleen in het gezamenlijke huis van de sterren en Ben zou een paar huizen verderop in de straat een appartement hebben gehuurd. "Jennifer wil heel graag dat Ben veel tijd doorbrengt met hun kinderen, maar ze stelt wel vragen bij hun woonsituatie", liet een bron eerder weten. "Ze heeft besloten het nu rustig aan te doen en een beetje van dag tot dag te leven."

Jennifer en Ben hebben samen drie kinderen; Violet (9), Seraphina (6) en Samuel (3).

29-08-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Jenner (59) steelt de show in bikini

Kris Jenner (59) steelt de show in bikini

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsq0051slt.jpg

Niet alleen Kim Kardashian (34) maar ook haar moeder Kris Jenner werkt continu aan een strak lichaam. De 59-jarige moeder van zes ziet er tijdens een vakantie op het tropische eiland St. Barts - een geliefde bestemming onder celebrities - fantastisch uit in bikini.

Pakken Amerikaanse media uit met tientallen foto's van de zwangere La Kardashian in bikini, haar moeder mag er ook zijn. Kris, die een roerige tijd achter de rug heeft nadat haar ex Bruce Jenner zich transformeerde tot Miss Caitlyn, geniet volop van de zon en haar dochters Khlóe, Kim en Kourtney op het Franse eiland Saint-Barthélemy (St Barts). Rob en zijn halfzusjes Kylie en Kendall bleven achter in Los Angeles.

Kris werd op het strand gekiekt in een zwarte bikini, met witte zonnehoed en zwart doorschijnend strandpeignoir. De Kardashians doken ook gezamenlijk de zee in.

29-08-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoordlijn maakt zich klaar voor heruitzending Thuis-finale

Zelfmoordlijn maakt zich klaar voor heruitzending Thuis-finale

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsx8gu6y0q.jpg

Eind juni werd het twintigste seizoen van de populaire Eén-serie Thuis afgesloten met een serieuze cliffhanger: Luc Bomans ondernam een zelfmoordpoging. Voor wie het gemist heeft: nu zondag wordt de aflevering heruitgezonden, en daar bereidt ook de zelfmoordlijn zich op voor. Na de finale in juni kreeg de organisatie zeven keer meer oproepen dan gewoonlijk.

De seizoensfinale veroorzaakte ophef aan het begin van de zomer. Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) vond de beelden 'te expliciet en confronterend', en sommige organisaties vroegen de VRT om de aflevering nooit meer uit te zenden. Ook bij de zelfmoordlijn hebben ze hun twijfels bij de verhaallijn, meldt Het Nieuwsblad. Er wordt extra volk opgetrommeld om de verwachte drukte na de heruitzending zondagavond op te vangen.

"We zijn voorbereid", zegt woordvoerster Kirsten Pauwels. Rond 20.50 uur, aan het einde van de aflevering, zal het gratis nummer van de zelfmoordlijn (1813) op het scherm verschijnen. De organisatie verwacht dan een piek aan oproepen tot 22 uur. "Ofwel omdat ze met suïcidale neigingen kampen en dreigen tot actie over te gaan, ofwel omdat ze een naaste hebben verloren en opnieuw worden herinnerd aan dat leed." Normaal zitten er 's avonds twee medewerkers klaar, maar dat zullen er zondag dus meer zijn.

29-08-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer verrast met motorcrossende omaatjes

Frans Bauer verrast met motorcrossende omaatjes

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpsdaz0oga2.jpg

Frans Bauer houdt wel van een verrassing. In zijn nieuwe programma 'What The Frans?!', dat vanaf vandaag elke week te zien is op de Nederlandse zender NPO 1, staan mensen centraal die hun omgeving versteld willen doen staan. "Het gaat er niet om iemand voor de gek te houden, maar het doel is de familie te choqueren."

Een oma die ineens kan motorcrossen, een politieagent die in maillot deelneemt aan een balletuitvoering en een vrouw die trucs uithaalt op waterski's. Ze komen allemaal voorbij in 'What The Frans?!'

Bij sommige nieuwe hobby's begon het ook bij Bauer te kriebelen. "Ik heb veel leuke dingen gezien intussen", vertelt de zanger en presentator aan BuzzE. "Vaak denk je: dat is mij te moeilijk. Maar als iemand van zeventig kan motorcrossen, dan moet ik het toch ook kunnen."

Volgens Bauer is dat eigenlijk de boodschap van zijn nieuwe programma: er zijn geen grenzen. "Net de dingen waarvan je zelf denkt dat je ze niet kunt, lukken toch." Hoewel Bauer misschien ooit nog eens op een crossmotor of in een sportvliegtuigje kruipt, zijn er dingen die hij nooit zou doen, ook niet om zijn gezin te verbazen. "Ik zou zelf nooit met zo'n bungeekoord gaan springen."

Rammstein
Bauer heeft naar eigen zeggen al de nodige What The Frans?!-momentjes gehad. "Dat ik ineens een nummer van Rammstein deed, dat had niemand verwacht. Sommige dingen lijken me best leuk om ook te doen, maar dat ga ik natuurlijk niet vertellen. Mijn vrouw leest ook de krant."

Voor zijn fans heeft Bauer later dit jaar nog een verrassing in petto: zijn nieuwe album. "Ik kom op een verrassende manier terug. Ik ga wat meer terug naar het levenslied, maar wel op een hele andere manier." Ook wat zijn televisiecarrière betreft hoopt Bauer te kunnen blijven overrompelen. "Ik zou ooit nog wel eens een grote surpriseshow willen maken, het publiek verrassen. Mensen echt intens gelukkig maken, dat lijkt me mooi. Maar met de huidige plannen zit dat er waarschijnlijk niet in."

29-08-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nijntje is kunst: 6 redenen waarom het schattige konijn een plek verdient naast Matisse

Nijntje is kunst: 6 redenen waarom het schattige konijn een plek verdient naast Matisse

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsbkxpipfv.jpg

Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van Dick Bruna's beroemdste werk Nijntje opende gisteren een tentoonstelling over Bruna in het Rijksmuseum te Amsterdam. Nijntje schittert er naast Matisse, en dat plekje is wat ons betreft meer dan terecht.

1. Zelfs topkunstenaar Picasso was fan van het beroemde konijn
"Kunstenaars als Rietveld en Picasso roemden zijn werk om de eenvoud en helderheid", zegt conservator van het Rijksmuseum Caro Verbeek.

2. Nijntje zelf is in zijn boeken regelmatig in het museum terug te vinden.
Er bestaat zelfs een boek met de titel 'Nijntje in het Museum'.

3. Het is de ideale kans om meer kinderen naar een museum te lokken
Door Nijntje in een beroemd museum als het Rijksmuseum te hangen komen ze automatisch in aanraking met werken van andere beroemde artiesten. Hierdoor krijgen kinderen van jongs af aan al een behoorlijke hap cultuur mee.

4. Als Grumpy Cat een plek bij Madame Tussauds verdient, dan verdient Nijntje zeker een plek in het museum
Grumpy cat is de eerste kat die vereeuwigd wordt in was. Als zelfs de immer stuurs kijkende viervoeter een plekje weg kan kapen in het wassenbeeldenmuseum, dan verdient ook Nijntje een ereplekje.

5. Het inspireert kinderen om zelf creatief aan de slag te gaan
Wanneer kinderen zien dat zelfs een tamelijk simpel getekende figuur een ereplekje kan veroveren in een befaamd museum, raken ze ongetwijfeld geïnspireerd om zelf creatief aan de slag te gaan.

6. Omdat Nijntje simpelweg top is
Geen verdere uitleg nodig!

29-08-2015 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg elke minuut uit het leven van deze Nederlandse mannen

Volg elke minuut uit het leven van deze Nederlandse mannen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpscxcma0hj.png

18 dagen lang gooien twee Nederlandse programmamakers hun hele leven online voor het experiment 'Super Stream Me'. Met een draagbare camera filmen ze alles wat ze die dag doen en zien. En dat mag je letterlijk nemen: ook toiletbezoekjes, douchemomenten en seksuele contacten kunnen door iedereen live gevolgd worden. Het duo wil testen wat het met je doet als je geen controle meer hebt over wat je wel en niet online zet.

Bijna drie weken lang geen privacy meer. Twee VPRO-programmamakers, Tim den Besten (28) en Nicolaas Veul (31), gaan in naam van de wetenschap die uitdaging aan. In een maatschappij waarin we alles delen via sociale media, willen de Nederlandse mannen testen wat het met je doet als je hele leven online wordt gezet. "Overal zie je foto's van knappe mensen, foto's met filters, enz. We delen vooral succes", verklaart Tim. Het duo wil een stapje verder gaan en letterlijk àlles, ook de minder mooie momenten, delen op het wereldwijde web.

En dat doen ze. Nicolaas en Tim hebben allebei een eigen livestream, die je hier kan volgen. Daarop kan iedereen op eender welk moment van de dag instromen op de live-video's die de mannen maken. Uiteindelijk zullen de beelden achteraf verwerkt worden in een documentaire over sociale media.

Naakt
Woensdagochtend gingen de jongens online. Die eerste dag was spannend, zegt Tim. "Woensdag was de dag van alle eerste keren: douchen, plassen, enz. Maar je moet gewoon even niet aan de camera denken: ja ik ben naakt, wat dan nog." Er daagden alvast veel nieuwsgierigen op voor het eerste wc-bezoekje. 500 kijkers waren ooggetuige van hoe Nicolaas urineerde.

De twee Nederlanders willen graag weten hoe het voelt om 24 op 24 gevolgd te worden op het internet. Gaan ze zich bijvoorbeeld anders gedragen omdat ze weten dat ze voortdurend gefilmd worden? Tim denkt alvast van wel, hij heeft soms het gevoel dat hij voortdurende leuke dingen moet doen om zijn volgers te entertainen. "Ik moest net bijvoorbeeld een column schrijven en dat vond ik best wel lastig. Voor de kijkers is daar niets aan. Dan voel ik me een beetje schuldig en ga ik een beetje vertellen wat ik aan het doen ben."

28-08-2015 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azzam is geen gelukszoeker of oorlogsvluchteling, gewoon een schrijver op zoek naar een tafel

Azzam is geen gelukszoeker of oorlogsvluchteling, gewoon een schrijver op zoek naar een tafel

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsgeyslao6.jpg

PEN Vlaanderen vernam dat de Dienst Vreemdelingenzaken het visum weigerde voor onze volgende PEN-flatgast Mamdouh Azzam. Schrijvers en journalisten van PEN Vlaanderen en PEN Libanon benadrukken met deze open brief nogmaals de verantwoordelijkheid en nood aan solidariteit, grenzeloos en intercultureel.

Op maandag 24 augustus jl. spreekt de Belgische premier Charles Michel schijnbaar duidelijke taal in Het Journaal, wanneer hij het heeft over de vluchtelingencrisis die Europa de adem lijkt te benemen: "Wij nemen onze verantwoordelijkheid op. We hebben de laatste weken nieuwe opvangplaatsen geopend en willen solidair zijn."

Verantwoordelijkheid opnemen en solidair zijn, dat dachten wij van de schrijversorganisatie PEN Vlaanderen, onze bestaansreden indachtig, ook toen we in het voorjaar via de bemiddeling van de collega's van PEN Libanon de Syrische auteur Mamdouh Azzam uitnodigden voor een verblijf van drie maanden in de Antwerpse PEN-Schrijversflat.

Azzam is de gerespecteerde auteur van een aantal romans die een ontluisterend beeld geven van het Syrische leven onder de dictatuur. Zijn boek 'Het regenpaleis' (1998) werd verboden door het Syrische ministerie van Cultuur omdat het boek taboeloos spreekt over de sociale en religieuze verhoudingen op het Syrische platteland. Zijn laatste roman Vrouwen van de verbeelding (2012) speelt zich af onder het Baathregime.

Azzam is altijd in Syrië blijven wonen en werken, ondanks het escalerende conflict van de laatste jaren. PEN Vlaanderen, dat ijvert voor vrijheid van meningsuiting en tevens interculturele uitwisseling stimuleert, bood de auteur graag een verblijf van drie maanden aan bij wijze van adempauze. We stelden de PENflat open als plek van rust om te kunnen schrijven en als gelegenheid om het Belgische publiek te laten kennismaken met zijn werk. Daarvoor staat PEN en daarvoor dient haar residentie. In het verleden bood PEN Vlaanderen onderdak aan bedreigde en vervolgde auteurs zoals Déo Namujimbo uit Congo, Dodojon Atovulloev uit Tadzjikistan en Maxim Efimov uit Rusland.
 

Deze week vernam PEN Vlaanderen dat de Dienst Vreemdelingenzaken het visum weigerde voor Azzam en zijn vrouw.

Dat was een pijnlijk déjà-vu. Twee jaar geleden kreeg de Nigeriaanse dichter en PEN Nigeria-voorzitter Tade Ipadeola ook geen visum, omwille van onduidelijke redenen. 'Vreemdelingenzaken dwarsboomt Afrikaanse kunstenaars' kopte toen De Morgen (20 april 2013). Anderhalf jaar (!) en veel mail- en tijdverlies later kwam het dan toch in orde. PEN Vlaanderen heeft nooit begrepen waarom dat zo verlopen is.

Dit is een kaakslag. PEN Libanon heeft in de moeilijkste omstandigheden tijd noch moeite gespaard om Azzam te kunnen evacueren uit Syrië. PEN Vlaanderen stelde haar residentie drie maanden ter beschikking voor een - laten we dat benadrukken - tijdelijk onderdak voor een auteur afkomstig uit een aan flarden geschoten land. Azzam is geen gelukszoeker, geen asielzoeker, geen oorlogsvluchteling. Azzam is een auteur op zoek naar een stabiele schrijftafel, naar buitenlandse geestesgenoten en een geïnteresseerd leespubliek.

De  visumweigering aan Azzam is een contradictie die om verantwoording vraagt.

Het lijkt erop dat we niet alleen muren en prikkeldraad aan onze Europese buitengrenzen plaatsen, maar ook de literair-culturele omgang tussen landen trachten terug te schroeven. Of zoals de Syrische dichter Ghayath Almadhoun, de huidige PENflatresident, het verwoordde in een interview: "De boodschap van Europa aan de Syriërs is: sterf in stilte."

Deze brief van PEN Vlaanderen is een luide schreeuw om verantwoordelijkheid en solidariteit. Grenzeloos en intercultureel!

28-08-2015 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Maaltijdbox-aan-huis" Smartmat brengt prachtig kookboek uit

"Maaltijdbox-aan-huis" Smartmat brengt prachtig kookboek uit

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsrqn7rlqs.jpg

Maaltijdboxen aan huis zijn al een tijdje aan het opkomen in België, met onder meer Smartmat, Hello Fresh en misschien zelfs Albert Heijn binnenkort. Wie nog wel de energie vindt 's avonds om zichzelf naar de winkel te slepen, kan zich vanaf vandaag het kookboek van Smartmat aanschaffen. Exclusief de ingrediënten, maar wel inclusief de heerlijke en gezonde recepten.

Smartmat kwam enkele jaren geleden als eerste op de Belgische markt met aan huis geleverde kookpakketten. De roots van het bedrijf liggen in Zweden, maar vier jaar geleden bracht de Zweedse Anders Asarby het concept naar België.

Nu zijn de filosofie en recepten van Smartmat gebundeld in een boek, waarbij "kookboek" zelfs niet helemaal de lading dekt. Zelf spreken ze van een lifestyleboek, onder de noemer "Anders koken, beter leven". Behalve recepten is het boek ook aangevuld met verhalen van Smartmat-fans, tips om zelf zaden te laten ontkiemen of van restjes een maaltijd te maken, en wordt de lezer meegetroond naar Zweden, waar de roots van Anders liggen.

Verse, pure producten zijn het stokpaardje van Smartmat. Om je alvast te doen watertanden: wat dacht je van deze zelfgemaakte lamsburgers, een visstoofpotje of granola met yoghurt en confituur?

28-08-2015 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw nummer en videoclip van Justin Bieber uitgelekt

Nieuw nummer en videoclip van Justin Bieber uitgelekt

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsap28njaa.jpg

Justin Bieber telt al weken af naar de release van zijn nieuwe single, maar die is vroegtijdig uitgelekt. Het nummer 'What Do You Mean', met bijbehorende video, verscheen vandaag te vroeg op internet. Volgens de BBC wordt de video keer op keer weer offline gehaald, maar hebben meerdere sites de clip al geplaatst.

What Do You Mean is geproduceerd door Skrillex, het nummer laat een volwassenere kant van Bieber zien. Volgens een dj van de BBC is de stem van de Canadese zanger geweldig. "Ik heb het nummer al gehoord en ben er dol op." In de bijbehorende videoclip showt Bieber zijn skateboardskills.

Bieber maakt zijn fans via social media al weken lekker. Ook sterren als Britney Spears en Miley Cyrus telden af met de zanger, die lange tijd alleen in het nieuws kwam vanwege zijn aanvaringen met justitie.

28-08-2015 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucy Liu verwelkomt zoontje Rockwell

Lucy Liu verwelkomt zoontje Rockwell

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zps1kz11byu.jpg

Lucy Liu is moeder geworden van haar eerste kind. Dat maakte de 'Kill Bill'-actrice bekend via Instagram.

"Ik introduceer de nieuwe kleine man in mijn leven, mijn zoon Rockwell Lloyd Liu. Verliefd!", schrijft Liu bij een foto waarop ze de baby vasthoudt. De 46-jarige actrice is niet zelf bevallen van de baby, maar kreeg het kind via een draagmoeder, zo bevestigt een woordvoerder aan Amerikaanse media.

Geheimzinnig

Liu staat erom bekend haar privéleven uit de publiciteit te houden, zo blijft ze geheimzinnig over haar liefdesleven en had ze het moederschap ook niet aangekondigd.

In 2010 vertelde ze nog aan USA Today dat ze geen behoefte voelde om te trouwen en kinderen te krijgen. "Iemand heeft de batterij uit mijn biologische klok gegooid. Maar ik denk dat het nooit te vroeg of te laat voor wat dan ook is."

28-08-2015 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De emotionele reünie van Martine Tanghe en Paul Jambers

De emotionele reünie van Martine Tanghe en Paul Jambers

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsz7pwzq1o.jpg

In een bijzondere aflevering van Alloo bij Jambers genieten tv-gezichten Paul Jambers (70) en Martine Tanghe (59) van een innige omhelzing. In een vierdelige VTM-reeks bezoeken de reportagemaker en zijn vroegere leerling Luc Alloo samen verschillende locaties die belangrijk zijn geweest in Jambers' leven, waaronder de VRT-gebouwen.

In de eerste aflevering loopt Jambers zijn voormalige collega Martine Tanghe tegen het lijf met een emotionele reünie tot gevolg. De twee werkten samen eind jaren 70 en begin jaren 80. Na een omhelzing zegt het VRT-nieuwsanker: "Jij bent hier al lang weg, ik zit hier nog altijd."

Ook ontmoet Jambers professor Etienne Vermeersch en Paul Muys. De nieuwe beelden worden afgewisseld met oude fragementen uit Jambers' eigen archief.

Alloo bij Jambers kun je vanaf dinsdag 1 september om 21u35 op VTM bekijken.

28-08-2015 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger pakt uit met duizelingwekkend decolleté

Nicole Scherzinger pakt uit met duizelingwekkend decolleté

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zps8zxqh3a9.jpg

De zangeres ziet er haast altijd goed uit, wat ze ook draagt. Maar de 37-jarige Nicole Scherzinger droeg gisteren een wel erg gewaagde outfit in Hollywood.

Op de première van de nieuwe animatiereeks 'Ever After High' ging Nicole voor een sexy lederen crop top. Het jasje in zebraprint, haar broek met hoge taille en stiletto's maakten de outfit helemaal af.

28-08-2015 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webfenomeen Grumpy Cat krijgt wassen beeld

Webfenomeen Grumpy Cat krijgt wassen beeld

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsmy9blu3x.jpg

De altijd kwaad kijkende kat Grumpy Cat is al jaren een fenomeen op internet, maar binnenkort is hij ook te zien in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Het is de eerste keer dat in het museum een kat tentoongesteld wordt.

De kat zal er naast Hollywoodacteurs en 's werelds grootste zangers en zangeressen schitteren, zoals onder andere George Clooney, Jennifer Lopez en Michael Jackson. Een hele eer dus, maar de kat is allerminst onder de indruk. "Ik haat het", meldt de norse kat via een persbericht.

Madame Tussauds deelde via YouTube een video waarin te zien is dat de kat wordt geïnspecteerd om een zo echt mogelijke kopie te maken. Het museum wil tevens het digitale karakter van de internetkat accentueren: het beeld van de kat wordt geen onbeweegbaar standbeeld, maar zal zich in vijf posities kunnen bewegen.

Grumpy Cat zal zelf ook aanwezig zijn bij de opening van het beeld in San Francisco. Vervolgens zal de kat langs de andere vijf Amerikaanse filialen van het museum reizen.

27-08-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatkat die leven van dakloze redde, wordt filmster

Straatkat die leven van dakloze redde, wordt filmster

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsj8nuthfr.png

Bob, een Londense straatkat, werd in 2012 plots een beroemdheid aan de overkant van het Kanaal toen zijn baasje, de dakloze James Bowen, een biografie schreef over hem. 'Hoe ik het leven van een straatkat redde en hij dat van mij', luidde de ondertitel. Het boek werd meteen een bestseller. Nu wordt het hartverwarmende verhaal verfilmd.

Acht jaar geleden zag het er niet goed uit voor James Bowen, een straatmuzikant in Londen. Na een moeilijke jeugd werd hij dakloos en raakte hij verslaafd aan heroïne. Hij volgde een afkickprogramma, maar met weinig succes. Tot hij op een dag een gewonde kat vond. Omdat Bowen vermoedde dat het om een zwerfkat ging, bracht hij het dier zelf naar een dierenarts en verzorgde de kat tot die weer aan de betere hand was.

Nadien zette Bowen de kater terug de straat op, in de hoop dat hij zou terugkeren naar waar hij vandaan kwam. Dat gebeurde niet. Het diertje bleef zijn nieuwe baasje trouw en volgde hem overal naartoe. Bowen besloot daarom de kat te houden en doopte hem 'Bob'. Sindsdien is het duo onafscheidelijk. De straatoptredens die de twee gaven, werden druk bijgewoond door toeristen en al snel verschenen er filmpjes van het vertederende duo online.

Gered
"Door Bob kreeg ik mijn leven weer op de rails. Hij gaf me opnieuw een doel in het leven: voor het eerst kon ik me weer op iets anders focussen dan op drugs", getuigde James Bowen. Pas toen Bowen zijn uitzonderlijke verhaal neerschreef in het boek 'A Street Cat Named Bob', ging het de hele wereld rond. Van de autobiografie gingen maar liefst 1 miljoen exemplaren over de toonbank in het Verenigd Koninkrijk. Het boek verscheen ook in 30 andere talen, waaronder het Nederlands ('Bob, De Straatkat'). Bob werd eensklaps een ster, met zelfs een eigen Twitteraccount.

Witte doek
Nu blijkt ook de filmindustrie geïnteresseerd. Begin oktober starten de opnames van de verfilming van Bowens boek. Daarin zal acteur Luke Treadaway de rol van James Bowen vertolken. Wie Bob zal spelen is nog niet geweten, al vindt James dat Bob zelf een prima acteur zou kunnen zijn. "Wie anders zou hem zo goed kunnen neerzetten? Het is zo'n speciale kat!". Het baasje zegt bovendien enorm trots te zijn dat Bobs verhaal binnenkort op het witte doek te zien zal zijn.

27-08-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag je Kate Moss nog nooit pronken op een cover

Zo zag je Kate Moss nog nooit pronken op een cover

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpslxawrmcy.jpg

Topmodel Kate Moss mocht in haar carrière al veel covers van modemagazines bekleden, maar die van het Spaanse 'L'Officiel' toont Moss van een heel andere kant. Het tijdschrift wist een foto van het model in haar tienerjaren te pakken te krijgen. Wat een metamorfose!

Het nieuwe magazine 'L'officiel' komt in september uit met zijn eerste nummer. Dat belooft nu al een gigantisch succes te worden. Op sociale media gaf het tijdschrift de cover al prijs, waarop een piepjonge Kate Moss pronkt. Volgens sommigen zou de cover wel eens een collector's item kunnen worden onder Moss-fans. Een slimme stunt van 'L'Officiel' dus.

In het tijdschrift zal er gefocust worden op de geschiedenis van jonge Kate. Op de andere nummers zullen andere modellen en actrices volgen. Hopelijk ook met een foto uit de oude doos!

27-08-2015 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye winnen rechtszaak rond hun gelekte verlovingsvideo

Kim en Kanye winnen rechtszaak rond hun gelekte verlovingsvideo

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps0gvxhpvt.jpg

Kim Kardashian en Kanye West hebben de rechtszaak rondom hun gelekte verlovingsvideo gewonnen. Chad Hurley, mede-oprichter van YouTube, moet het echtpaar 440.000 dollar (bijna 390.000 euro) betalen omdat hij een filmpje dat stiekem werd gemaakt toen Kanye op zijn knieën ging verspreidde. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

'Kimye' was woedend over het uitlekken van de videobeelden van het huwelijksaanzoek, dat breed werd uitgemeten in de reallifesoap rondom de Kardashians. De rapper en de realityster klaagden Hurley aan omdat hij middels een contract beloofd had geen beelden van het aanzoek te verspreiden. Enkele uren nadat West in oktober 2013 op zijn knieën ging, stond er toch een video op MixBit, de nieuwe site van Hurley.

Het grootse aanzoek van de rapper, die de moeder van zijn dochter North met behulp van een compleet orkest en veel vuurwerk ten huwelijk vroeg, zou alleen in Keeping Up With The Kardashians te zien moeten zijn geweest. Hurley heeft volgens TMZ een paar dagen de tijd om met het geld over de brug te komen. Als hij op tijd betaalt, is hij van de rechtszaak af. Hurley moet de 440.000 dollar volgens TMZ makkelijk op kunnen hoesten, hij verdiende goed aan de verkoop van YouTube. De videosite werd in 2006 voor 1,65 miljard dollar (ruim 1,45 miljard euro) verkocht aan Google.

27-08-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!