Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw nummer en videoclip van Justin Bieber uitgelekt

Nieuw nummer en videoclip van Justin Bieber uitgelekt

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsap28njaa.jpg

Justin Bieber telt al weken af naar de release van zijn nieuwe single, maar die is vroegtijdig uitgelekt. Het nummer 'What Do You Mean', met bijbehorende video, verscheen vandaag te vroeg op internet. Volgens de BBC wordt de video keer op keer weer offline gehaald, maar hebben meerdere sites de clip al geplaatst.

What Do You Mean is geproduceerd door Skrillex, het nummer laat een volwassenere kant van Bieber zien. Volgens een dj van de BBC is de stem van de Canadese zanger geweldig. "Ik heb het nummer al gehoord en ben er dol op." In de bijbehorende videoclip showt Bieber zijn skateboardskills.

Bieber maakt zijn fans via social media al weken lekker. Ook sterren als Britney Spears en Miley Cyrus telden af met de zanger, die lange tijd alleen in het nieuws kwam vanwege zijn aanvaringen met justitie.

28-08-2015 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucy Liu verwelkomt zoontje Rockwell

Lucy Liu verwelkomt zoontje Rockwell

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zps1kz11byu.jpg

Lucy Liu is moeder geworden van haar eerste kind. Dat maakte de 'Kill Bill'-actrice bekend via Instagram.

"Ik introduceer de nieuwe kleine man in mijn leven, mijn zoon Rockwell Lloyd Liu. Verliefd!", schrijft Liu bij een foto waarop ze de baby vasthoudt. De 46-jarige actrice is niet zelf bevallen van de baby, maar kreeg het kind via een draagmoeder, zo bevestigt een woordvoerder aan Amerikaanse media.

Geheimzinnig

Liu staat erom bekend haar privéleven uit de publiciteit te houden, zo blijft ze geheimzinnig over haar liefdesleven en had ze het moederschap ook niet aangekondigd.

In 2010 vertelde ze nog aan USA Today dat ze geen behoefte voelde om te trouwen en kinderen te krijgen. "Iemand heeft de batterij uit mijn biologische klok gegooid. Maar ik denk dat het nooit te vroeg of te laat voor wat dan ook is."

28-08-2015 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De emotionele reünie van Martine Tanghe en Paul Jambers

De emotionele reünie van Martine Tanghe en Paul Jambers

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsz7pwzq1o.jpg

In een bijzondere aflevering van Alloo bij Jambers genieten tv-gezichten Paul Jambers (70) en Martine Tanghe (59) van een innige omhelzing. In een vierdelige VTM-reeks bezoeken de reportagemaker en zijn vroegere leerling Luc Alloo samen verschillende locaties die belangrijk zijn geweest in Jambers' leven, waaronder de VRT-gebouwen.

In de eerste aflevering loopt Jambers zijn voormalige collega Martine Tanghe tegen het lijf met een emotionele reünie tot gevolg. De twee werkten samen eind jaren 70 en begin jaren 80. Na een omhelzing zegt het VRT-nieuwsanker: "Jij bent hier al lang weg, ik zit hier nog altijd."

Ook ontmoet Jambers professor Etienne Vermeersch en Paul Muys. De nieuwe beelden worden afgewisseld met oude fragementen uit Jambers' eigen archief.

Alloo bij Jambers kun je vanaf dinsdag 1 september om 21u35 op VTM bekijken.

28-08-2015 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger pakt uit met duizelingwekkend decolleté

Nicole Scherzinger pakt uit met duizelingwekkend decolleté

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zps8zxqh3a9.jpg

De zangeres ziet er haast altijd goed uit, wat ze ook draagt. Maar de 37-jarige Nicole Scherzinger droeg gisteren een wel erg gewaagde outfit in Hollywood.

Op de première van de nieuwe animatiereeks 'Ever After High' ging Nicole voor een sexy lederen crop top. Het jasje in zebraprint, haar broek met hoge taille en stiletto's maakten de outfit helemaal af.

28-08-2015 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webfenomeen Grumpy Cat krijgt wassen beeld

Webfenomeen Grumpy Cat krijgt wassen beeld

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsmy9blu3x.jpg

De altijd kwaad kijkende kat Grumpy Cat is al jaren een fenomeen op internet, maar binnenkort is hij ook te zien in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Het is de eerste keer dat in het museum een kat tentoongesteld wordt.

De kat zal er naast Hollywoodacteurs en 's werelds grootste zangers en zangeressen schitteren, zoals onder andere George Clooney, Jennifer Lopez en Michael Jackson. Een hele eer dus, maar de kat is allerminst onder de indruk. "Ik haat het", meldt de norse kat via een persbericht.

Madame Tussauds deelde via YouTube een video waarin te zien is dat de kat wordt geïnspecteerd om een zo echt mogelijke kopie te maken. Het museum wil tevens het digitale karakter van de internetkat accentueren: het beeld van de kat wordt geen onbeweegbaar standbeeld, maar zal zich in vijf posities kunnen bewegen.

Grumpy Cat zal zelf ook aanwezig zijn bij de opening van het beeld in San Francisco. Vervolgens zal de kat langs de andere vijf Amerikaanse filialen van het museum reizen.

27-08-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatkat die leven van dakloze redde, wordt filmster

Straatkat die leven van dakloze redde, wordt filmster

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsj8nuthfr.png

Bob, een Londense straatkat, werd in 2012 plots een beroemdheid aan de overkant van het Kanaal toen zijn baasje, de dakloze James Bowen, een biografie schreef over hem. 'Hoe ik het leven van een straatkat redde en hij dat van mij', luidde de ondertitel. Het boek werd meteen een bestseller. Nu wordt het hartverwarmende verhaal verfilmd.

Acht jaar geleden zag het er niet goed uit voor James Bowen, een straatmuzikant in Londen. Na een moeilijke jeugd werd hij dakloos en raakte hij verslaafd aan heroïne. Hij volgde een afkickprogramma, maar met weinig succes. Tot hij op een dag een gewonde kat vond. Omdat Bowen vermoedde dat het om een zwerfkat ging, bracht hij het dier zelf naar een dierenarts en verzorgde de kat tot die weer aan de betere hand was.

Nadien zette Bowen de kater terug de straat op, in de hoop dat hij zou terugkeren naar waar hij vandaan kwam. Dat gebeurde niet. Het diertje bleef zijn nieuwe baasje trouw en volgde hem overal naartoe. Bowen besloot daarom de kat te houden en doopte hem 'Bob'. Sindsdien is het duo onafscheidelijk. De straatoptredens die de twee gaven, werden druk bijgewoond door toeristen en al snel verschenen er filmpjes van het vertederende duo online.

Gered
"Door Bob kreeg ik mijn leven weer op de rails. Hij gaf me opnieuw een doel in het leven: voor het eerst kon ik me weer op iets anders focussen dan op drugs", getuigde James Bowen. Pas toen Bowen zijn uitzonderlijke verhaal neerschreef in het boek 'A Street Cat Named Bob', ging het de hele wereld rond. Van de autobiografie gingen maar liefst 1 miljoen exemplaren over de toonbank in het Verenigd Koninkrijk. Het boek verscheen ook in 30 andere talen, waaronder het Nederlands ('Bob, De Straatkat'). Bob werd eensklaps een ster, met zelfs een eigen Twitteraccount.

Witte doek
Nu blijkt ook de filmindustrie geïnteresseerd. Begin oktober starten de opnames van de verfilming van Bowens boek. Daarin zal acteur Luke Treadaway de rol van James Bowen vertolken. Wie Bob zal spelen is nog niet geweten, al vindt James dat Bob zelf een prima acteur zou kunnen zijn. "Wie anders zou hem zo goed kunnen neerzetten? Het is zo'n speciale kat!". Het baasje zegt bovendien enorm trots te zijn dat Bobs verhaal binnenkort op het witte doek te zien zal zijn.

27-08-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag je Kate Moss nog nooit pronken op een cover

Zo zag je Kate Moss nog nooit pronken op een cover

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpslxawrmcy.jpg

Topmodel Kate Moss mocht in haar carrière al veel covers van modemagazines bekleden, maar die van het Spaanse 'L'Officiel' toont Moss van een heel andere kant. Het tijdschrift wist een foto van het model in haar tienerjaren te pakken te krijgen. Wat een metamorfose!

Het nieuwe magazine 'L'officiel' komt in september uit met zijn eerste nummer. Dat belooft nu al een gigantisch succes te worden. Op sociale media gaf het tijdschrift de cover al prijs, waarop een piepjonge Kate Moss pronkt. Volgens sommigen zou de cover wel eens een collector's item kunnen worden onder Moss-fans. Een slimme stunt van 'L'Officiel' dus.

In het tijdschrift zal er gefocust worden op de geschiedenis van jonge Kate. Op de andere nummers zullen andere modellen en actrices volgen. Hopelijk ook met een foto uit de oude doos!

27-08-2015 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye winnen rechtszaak rond hun gelekte verlovingsvideo

Kim en Kanye winnen rechtszaak rond hun gelekte verlovingsvideo

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps0gvxhpvt.jpg

Kim Kardashian en Kanye West hebben de rechtszaak rondom hun gelekte verlovingsvideo gewonnen. Chad Hurley, mede-oprichter van YouTube, moet het echtpaar 440.000 dollar (bijna 390.000 euro) betalen omdat hij een filmpje dat stiekem werd gemaakt toen Kanye op zijn knieën ging verspreidde. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

'Kimye' was woedend over het uitlekken van de videobeelden van het huwelijksaanzoek, dat breed werd uitgemeten in de reallifesoap rondom de Kardashians. De rapper en de realityster klaagden Hurley aan omdat hij middels een contract beloofd had geen beelden van het aanzoek te verspreiden. Enkele uren nadat West in oktober 2013 op zijn knieën ging, stond er toch een video op MixBit, de nieuwe site van Hurley.

Het grootse aanzoek van de rapper, die de moeder van zijn dochter North met behulp van een compleet orkest en veel vuurwerk ten huwelijk vroeg, zou alleen in Keeping Up With The Kardashians te zien moeten zijn geweest. Hurley heeft volgens TMZ een paar dagen de tijd om met het geld over de brug te komen. Als hij op tijd betaalt, is hij van de rechtszaak af. Hurley moet de 440.000 dollar volgens TMZ makkelijk op kunnen hoesten, hij verdiende goed aan de verkoop van YouTube. De videosite werd in 2006 voor 1,65 miljard dollar (ruim 1,45 miljard euro) verkocht aan Google.

27-08-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste Justin Bieber lookalike dood aangetroffen

Vermiste Justin Bieber lookalike dood aangetroffen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpshxe9chsf.jpg

De vermiste lookalike van Justin Bieber is dood aangetroffen in een motel. De politie in West hollywood beschouwde de verdwijning niet als onrustwekkend omdat hij in goede gezondheid verkeerde en meerderjarig was. Vandaag meldt de showbizzsite TMZ dat Tobias Strebel vrijdag dood aangetroffen werd in een motel in Los Angeles, Californië. De 35-jarige Strebel spendeerde honderdduizend dollar aan ingrepen om er precies zo uit te zien als zijn idool.

Volgens bronnen werden er ook drugs gevonden in de kamer van Motel 6 in North Hills. Over de precieze doodsoorzaak bestaat nog geen duidelijkheid.

De 35-jarige verdween spoorloos na de breuk met zijn vriendje. Die gaf meteen aan dat de verdwijning onrustwekkend was omdat Strebel nooit eerder zomaar verdwenen was.

Strebels obsessie voor zijn uiterlijk begon al voor Bieber wereldberoemd werd. Hij was al op zijn 23ste bezorgd om zijn uiterlijk omdat hij toen zijn haar begon te verliezen. Maar toen Bieber in 2008 van zich liet spreken, stond zijn besluit vast en wilde hij er uitzien als het Canadese popsterretje. Hij ging daarna verschillende keren onder het mes en liet ook zijn haardos bijwerken. Net als zijn grote voorbeeld aasde hij ook op een carrière als zanger.

27-08-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart wil met deze foto meer volgers op Twitter

Showbizz Bart wil met deze foto meer volgers op Twitter

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsnhn3hwoj.png

Ook Showbizz Bart zal deelnemen aan het nieuwe Eén-programma 'Het Sterkste Netwerk'. In het programma, gepresenteerd door Thuis-actrice Joy Anna Thielemans, moeten BV's het in verschillende opdrachten tegen elkaar opnemen. Daarvoor kunnen ze hulp inroepen van via sociale media. Met zijn 32.000 volgers staat Showbizz Bart er niet slecht op, maar toch gooit hij de laatste dagen alles in de strijd om wat extra volgers te sprokkelen.

Vandaag plaatste hij een foto op Twitter met een jonge Wendy Van Wanten aan zijn zijde. Showbizz Bart denkt dat wat vrouwelijk schoon (lees: "de borsten en billen van sexy Wendy") hem wat extra volgers zullen opleveren. Gisteren deed hij een iets bravere poging: toen tweette hij een foto van een schattig hondje, in de hoop wat dierenliefhebbers te overtuigen. Benieuwd of Barts vraag voor meer volgers ook gehoor zal krijgen!

27-08-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik leek niet meer op mezelf", waarom Pamela Anderson stopte met botox

"Ik leek niet meer op mezelf", waarom Pamela Anderson stopte met botox

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpspl2n0qgg.jpg

De 48-jarige Pamela Anderson is geen fan van botox omdat ze zichzelf niet meer herkende toen ze er in het verleden mee experimenteerde. De actrice zei in een interview dat ze er niet om geeft dat ze ouder wordt.

Binnen twee jaar wordt de voormalige Baywatch-ster 50, maar de actrice zegt dat ze het gevoel heeft dat ze steeds jonger wordt. "Nadat ik botox had gebruikt, lagen mijn ogen plots zo diep in mijn gezicht dat ik mezelf niet meer herkende."

Toch zijn er volgens de blondine dingen die je nog kan doen om jezelf te verzorgen en jong te houden. "Maar sommige mensen gaan te ver, ik ben niet geobsedeerd door mijn uiterlijk. Het cliché schoonheid zit vanbinnen klopt echt. Jezelf graag zien om wie je bent, dat is waar schoonheid om draait. En het beste voor jezelf doen."

27-08-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh mag hoofdrol in Hollywoodfilm spelen

Johan Heldenbergh mag hoofdrol in Hollywoodfilm spelen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpslcffsa10.jpg

Ze staken allebei een Oscarnominatie op zak, gevolgd door een César en een supersterstatus in Frankrijk. Nu ook Johan Heldenbergh in zijn eerste Amerikaanse film mag schitteren naast een Hollywoodactrice, stapt hij al helemaal in Schoenaerts' yeti-voetsporen. Samen met Jessica Chastain vertolkt hij een Pools echtpaar dat 300 Joden van de gaskamers redde.

De acteur die wereldberoemd werd in Vlaanderen met films als 'De Helaasheid Der Dingen' en 'Aanrijding in Moscou' prijkt weldra op de filmposter van 'The Zookeeper's Wife'. Een nazidrama dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Diane Ackerman, waarin het waargebeurde verhaal van Dr. Jan Zabinski, directeur van de dierentuin van Warschau, en zijn vrouw Antonina wordt verteld. Tijdens de Duitse bezetting van Polen redden zij driehonderd Joden uit het getto van Warschau door hen illegaal onderdak te bieden.

Volgens de Amerikaanse filmwebsites 'The Hollywood Reporter' en 'Indie Wire' zal Heldenbergh de rol van zoodirecteur Jan Zabinski vertolken. De rol van zijn eega Antonina wordt vertolkt door de bloedmooie Amerikaanse actrice Jessica Chastain (38) die met 'The Help' en 'Zero Dark Thirty' twee Oscarnominaties kreeg. Dat het geen kleinschalig project wordt, mag blijken uit de wereldwijde release. De opnames van 'The Zookeeper's Wife'starten eind september. De release staat gepland voor eind 2016.

27-08-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire onthult bijzondere hobby in boek

Jacques Vermeire onthult bijzondere hobby in boek

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpssk01su24.jpg

Komiek Jacques Vermeire waagt zich op zijn 64ste aan een nieuwe carrièrezet: vandaag heeft hij in de krant Het Nieuwsblad onthuld dat hij aan een boek werkt. Daarin zal hij over zijn passie vertellen: verzamelen.

Vermeire is naast acteur en komiek ook al meer dan 25 jaar een verwoed verzamelaar van strips, filmaffiches, wijn, landkaarten, postzegels en oude aandelen. Jacques zegt dat zijn boek nog geen titel heeft, maar dat het zeker geen biografie wordt. Wat je er dus zeker niet in gaat vinden is een uiteenzetting van zijn liefdesleven. Hij wil wel lezers leren investeren in waardevolle dingen.

Het boek zou midden oktober in de winkels liggen, net op tijd voor de Boekenbeurs.

27-08-2015 om 08:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel is strengst voor K3-kandidates

Kristel is strengst voor K3-kandidates

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsfzylrnin.jpg

De eerste auditieronde voor K3 zoekt K3 is achter de rug. Vanaf volgende week kunnen tv-kijkers zien hoe Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar hun opvolgsters. Kristel Verbeke is de strengste, geeft ze zelf toe. "Als er iemand een knoop moet doorhakken, ben ik het."

Ook Studio 100-baas Gert Verhulst, medejurylid in het tv-programma, noemt Kristel het strengste jurylid. "Zonder twijfel", benadrukt hij. "Voor heel veel meisjes is zingen in K3 hun grootste droom. Dan is het soms moeilijk om ze uit die droom te helpen. Kristel is dan wel degene die als eerste haar twijfels uitspreekt. En ze heeft groot gelijk. Misschien zijn wij soms niet streng genoeg."

Collega Karen Damen geeft toe dat zij meer iemand is die 'rond de pot draait'. "Ik ben snel bang om iemand te kwetsen." Toch heeft zij samen met haar medejuryleden al heel wat meiden moeten teleurstellen.

De live finale van K3 zoekt K3 is op 6 november. Daarna gaan het originele trio en de nieuwe meisjes samen op tournee.

26-08-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van model onder vuur: "Er is niets hip aan huidziekte"

Fans van model onder vuur: "Er is niets hip aan huidziekte"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps3t9anha8.jpg

We schreven al eerder over de 19-jarige Winnie Harlow oftewel het model met de huidziekte vitiligo: een aandoening waarbij pigmentafwijkingen optreden. Hoewel ze het helemaal aan het maken is in de modewereld liggen zij en haar fans nu toch behoorlijk onder vuur.

Als een eerbetoon aan Winnie, bootsen heel wat fans de witte gezichtsvlekken na met make-up. En dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Zo zegt een verontwaardigd meisje op Instagram: "Het is typisch dat blanke mensen denken dat het cool is om Winnie's vitiligo na te doen, terwijl er niets leuk of hip aan is als je er zelf mee te kampen hebt."

Heel wat mensen maken ook de vergelijking met 'Blackface', een verschijnsel waarbij vroeger gekke types op toneel zwart geschminkte gezichten kregen omdat ze debiel moesten overkomen. Dat verschijnsel wordt nu overal ter wereld (terecht) als racistisch beschouwd. Maar de connectie met het eerbetoon aan Winnie's begrijpen wij alvast niet helemaal.

26-08-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij kan lachen: zo zag je Kanye West nog nooit

Hij kan lachen: zo zag je Kanye West nog nooit

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpspbapahbe.jpg

Kylie Jenner heeft de wereld getoond dat haar schoonbroer toch kan glimlachen, als hij dat wil.

Het stiefzusje van Kim Kardashian, die 33,9 miljoen volgers op Instagram heeft, deelde gisteren foto's waarop Kanye West bewijst dat hij zich heel anders gedraagt bij zijn familie dan in de media. Ook Kylies vriendje Tyga poseert voor de vrolijke foto's. Kim Kardashian duikt ook in één van de foto's op, en zij tuit voor de gelegenheid haar lippen.

Kanye heeft genoeg redenen om te lachen nu zijn vrouw zwanger is van hun eerste zoon. Samen hebben ze al een dochter North.

26-08-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk met Jennifer Aniston heeft Justin Theroux veranderd

Huwelijk met Jennifer Aniston heeft Justin Theroux veranderd

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsgu3qvjuj.jpg

Justin Theroux is een ander mens sinds hij als getrouwd man door het leven gaat. De echtgenoot van actrice Jennifer Aniston vertelt People dat hij zich 'echt anders voelt' sinds hij en Jennifer elkaar op 5 augustus het jawoord gaven.

"Ik ben heel erg gelukkig'', zegt Justin tegen het blad. "Het is ook leuk om af en toe naar mijn hand te kijken en daar dan mijn trouwring te zien.'' Theroux begon deze week, na zijn huwelijksreis, weer met werken aan het tweede seizoen van de serie The Leftovers. Op de set was het huwelijk het gesprek van de dag. "De hele cast heeft me gefeliciteerd, dat was heel erg leuk.''

Justin (44) en Jennifer (46) trouwden begin augustus in het geheim. Zelfs de gasten die het stel had uitgenodigd, wisten niet dat ze voor een huwelijk waren gekomen. Hun was verteld dat de twee sterren een feestje gaven ter ere van de verjaardag van Justin.

26-08-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsghopaalp.jpg

Miles Teller (28) werd begin deze maand nog door een journaliste van het Amerikaanse blad Esquire bestempeld als een klootzak, maar de 'Fantastic Four'-acteur laat tijdens ons interview zien dat hij ook gewoon normaal kan zijn. Een openhartige Teller vertelt hoe een ernstig ongeluk hem bijna het leven kostte.

"Acht jaar geleden verloor een kameraad de controle over het stuur waardoor we zeven of acht keer over de kop zijn gegaan. Ik zat vooraan in de auto en werd door de klap door het raam gekatapulteerd. Ik lag negen meter verderop, onbewust en helemaal onder het bloed. Mijn vrienden dachten dat ik dood was. Het eerste wat in me opkwam, was dat mijn moeder heel erg pissed zou zijn omdat we mijn auto in de prak hadden gereden. Ik had twintig hechtingen, een gebroken pols en kiezelstenen in mijn gezicht, maar ik ben er nog goed van af gekomen. De ambulancier zei dat 99,9 procent van de mensen die aan deze snelheid uit de auto worden geslingerd, ofwel verlamd of dood zijn."

Weglaseren
Door de littekens in zijn gezicht was het plots veel moeilijker om aan filmrollen te geraken. "Ik heb geprobeerd om mijn littekens te laten weglaseren, maar dat is niet gelukt." Nu willen de studio's hem net omdat hij littekens heeft: "Ze zeggen dat het mijn personages meer diepte en mysterie geeft. Zo zie je maar, alles komt altijd goed!"

'Fantastic Four' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

26-08-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten (The Sky is the Limit): "Jan stalkt en slaat mij"

Kirsten (The Sky is the Limit): "Jan stalkt en slaat mij"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zps53o1rpr8.jpg

Kirsten Janssens, de ex van miljonair Jan Kriekels, zegt vandaag in TV Familie al weken in angst te leven. Hoe verliefd de twee ooit leken in het programma 'The Sky is the Limit', zo verzuurd is hun relatie nu. De brunette beweert zelfs dat hij haar stalkt.

In blad haalt Kirsten uit naar haar ex, ze beschuldigt hem ervan haar te achtervolgen tot op de Malediven en haar mailbox te hacken. Op vakantie zou hij haar handtas, geld en paspoort gestolen hebben zodat Kirsten het eiland niet meer kon verlaten. Vervolgens doet ze er nog een schepje bovenop door te beweren dat Jan haar geslagen zou hebben.

Jan en Kirsten hebben al sinds mei vorig jaar een knipperlichtrelatie, maar met deze uitlatingen is het duidelijk dat zij niet meer op een verzoening hoopt.

Reportagemaker Peter Boeckx zegt dat deze ontwikkeling de verschijning van Kirsten en Jan in het nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit' niet in het gedrang brengt. Boeckx heeft zelfs een specifiek verhaallijn voor de twee in gedachten. Maar als de verstandhouding slecht blijft, is het ook mogelijk dat ze apart in het programma aan bod komen.

26-08-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters voelt zich schuldig:

Koen Wauters voelt zich schuldig: "Ik heb te vaak gezegd: 'Je mag papa nu écht niet storen'"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsztcfeobm.jpg

Koen Wauters zal weer alomtegenwoordig zijn op VTM. Maar eigenlijk heeft hij dat liever niet meer. Hij beseft op z'n 47ste meer dan ooit wat écht belangrijk is in z'n leven: zijn vrouw en kinderen, zijn thuis. 'En dat weten ze bij VTM ook', zegt Wauters in Dag Allemaal.

Met 'Project K', dat op 31 augustus van start gaat, breit Koen Wauters een vervolg aan z'n avonturen in 'Wauters Vs. Waes'. "Een kopie wordt het zeker niet", zegt hij. "Want het draait hier niet louter om telkens een uitputtingsslag. Ik wil m'n jeugddromen waarmaken. En om dat te kúnnen doen, moet ik telkens een tegenprestatie leveren".

Dromen
"Tijdens een brainstorm merkte iemand op: 'Wáár droomt iemand als Koen Wauters nog allemaal van?' En zo kwamen we terecht bij de kleine Koen, wat wilde die later graag doen? En van welke dromen was er nog niks in huis gekomen? Met Tom ging het om die onderlinge strijd. Nu gaat het over mezelf. Ik ga bijvoorbeeld mee met een ambulance. En da's puur uit respect voor wat ambulanciers dag in dag uit doen en meemaken".

Afzien
"Het is bij momenten afzien geweest... Ik heb er bijvoorbeeld gedurende drie maanden álles aan gedaan om per koersfiets deftig de bergen over te kunnen. Heel veel trainen, dus. In m'n eentje, in de Ardennen".

"Ook voor Clouseau moest ik werken, en er was 'Belgium's Got Talent'. Dat was behoorlijk pittig voor mijn vrouw en kinderen. Om het scherp te stellen: ze hebben nauwelijks iets aan mij gehad. Dat vind ik allesbehalve. Dat besef is zo sterk dat ik me nu écht heb voorgenomen om mijn leven anders te organiseren".

Tekortgeschoten
"Ik zal vanaf nu dus vaker 'nee' zeggen. Het racen héb ik al laten vallen. Maar dat volstaat niet. De balans tussen werk en privé moet véél beter".

"Tegenover Valerie en de kinderen voel ik me absoluut schuldig. Ik kan blíjven zeggen dat ik iets zo graag doe, en dat het 'bij de job hoort'. Maar mijn gezin heeft óók rechten. Ik ben de laatste tijd erg tekortgeschoten. Ik hoorde mezelf te vaak dingen zeggen als: 'Nee, papa is er vanavond weer niet. En ja, ik moet vier dagen van huis voor opnamen.' Of: 'Nu mag je papa echt niet storen, want die moet Clouseau-teksten vanbuiten leren.' 't Is té veel geweest".

"Volgend jaar deze tijd zit Zita in het eerste middelbaar, niet te geloven! Dat is voor dat kind een heel ander leven, hé. Valerie en ik voelen aan dat we er dan volop moeten zijn voor Zita. En ik maak er een punt van dat papa er veel vaker zal zijn dan tot nu toe het geval is geweest. En dat weten ze bij VTM".

26-08-2015 om 10:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!