Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik leek niet meer op mezelf", waarom Pamela Anderson stopte met botox

"Ik leek niet meer op mezelf", waarom Pamela Anderson stopte met botox

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpspl2n0qgg.jpg

De 48-jarige Pamela Anderson is geen fan van botox omdat ze zichzelf niet meer herkende toen ze er in het verleden mee experimenteerde. De actrice zei in een interview dat ze er niet om geeft dat ze ouder wordt.

Binnen twee jaar wordt de voormalige Baywatch-ster 50, maar de actrice zegt dat ze het gevoel heeft dat ze steeds jonger wordt. "Nadat ik botox had gebruikt, lagen mijn ogen plots zo diep in mijn gezicht dat ik mezelf niet meer herkende."

Toch zijn er volgens de blondine dingen die je nog kan doen om jezelf te verzorgen en jong te houden. "Maar sommige mensen gaan te ver, ik ben niet geobsedeerd door mijn uiterlijk. Het cliché schoonheid zit vanbinnen klopt echt. Jezelf graag zien om wie je bent, dat is waar schoonheid om draait. En het beste voor jezelf doen."

27-08-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh mag hoofdrol in Hollywoodfilm spelen

Johan Heldenbergh mag hoofdrol in Hollywoodfilm spelen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpslcffsa10.jpg

Ze staken allebei een Oscarnominatie op zak, gevolgd door een César en een supersterstatus in Frankrijk. Nu ook Johan Heldenbergh in zijn eerste Amerikaanse film mag schitteren naast een Hollywoodactrice, stapt hij al helemaal in Schoenaerts' yeti-voetsporen. Samen met Jessica Chastain vertolkt hij een Pools echtpaar dat 300 Joden van de gaskamers redde.

De acteur die wereldberoemd werd in Vlaanderen met films als 'De Helaasheid Der Dingen' en 'Aanrijding in Moscou' prijkt weldra op de filmposter van 'The Zookeeper's Wife'. Een nazidrama dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Diane Ackerman, waarin het waargebeurde verhaal van Dr. Jan Zabinski, directeur van de dierentuin van Warschau, en zijn vrouw Antonina wordt verteld. Tijdens de Duitse bezetting van Polen redden zij driehonderd Joden uit het getto van Warschau door hen illegaal onderdak te bieden.

Volgens de Amerikaanse filmwebsites 'The Hollywood Reporter' en 'Indie Wire' zal Heldenbergh de rol van zoodirecteur Jan Zabinski vertolken. De rol van zijn eega Antonina wordt vertolkt door de bloedmooie Amerikaanse actrice Jessica Chastain (38) die met 'The Help' en 'Zero Dark Thirty' twee Oscarnominaties kreeg. Dat het geen kleinschalig project wordt, mag blijken uit de wereldwijde release. De opnames van 'The Zookeeper's Wife'starten eind september. De release staat gepland voor eind 2016.

27-08-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire onthult bijzondere hobby in boek

Jacques Vermeire onthult bijzondere hobby in boek

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpssk01su24.jpg

Komiek Jacques Vermeire waagt zich op zijn 64ste aan een nieuwe carrièrezet: vandaag heeft hij in de krant Het Nieuwsblad onthuld dat hij aan een boek werkt. Daarin zal hij over zijn passie vertellen: verzamelen.

Vermeire is naast acteur en komiek ook al meer dan 25 jaar een verwoed verzamelaar van strips, filmaffiches, wijn, landkaarten, postzegels en oude aandelen. Jacques zegt dat zijn boek nog geen titel heeft, maar dat het zeker geen biografie wordt. Wat je er dus zeker niet in gaat vinden is een uiteenzetting van zijn liefdesleven. Hij wil wel lezers leren investeren in waardevolle dingen.

Het boek zou midden oktober in de winkels liggen, net op tijd voor de Boekenbeurs.

27-08-2015 om 08:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel is strengst voor K3-kandidates

Kristel is strengst voor K3-kandidates

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsfzylrnin.jpg

De eerste auditieronde voor K3 zoekt K3 is achter de rug. Vanaf volgende week kunnen tv-kijkers zien hoe Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar hun opvolgsters. Kristel Verbeke is de strengste, geeft ze zelf toe. "Als er iemand een knoop moet doorhakken, ben ik het."

Ook Studio 100-baas Gert Verhulst, medejurylid in het tv-programma, noemt Kristel het strengste jurylid. "Zonder twijfel", benadrukt hij. "Voor heel veel meisjes is zingen in K3 hun grootste droom. Dan is het soms moeilijk om ze uit die droom te helpen. Kristel is dan wel degene die als eerste haar twijfels uitspreekt. En ze heeft groot gelijk. Misschien zijn wij soms niet streng genoeg."

Collega Karen Damen geeft toe dat zij meer iemand is die 'rond de pot draait'. "Ik ben snel bang om iemand te kwetsen." Toch heeft zij samen met haar medejuryleden al heel wat meiden moeten teleurstellen.

De live finale van K3 zoekt K3 is op 6 november. Daarna gaan het originele trio en de nieuwe meisjes samen op tournee.

26-08-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van model onder vuur: "Er is niets hip aan huidziekte"

Fans van model onder vuur: "Er is niets hip aan huidziekte"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps3t9anha8.jpg

We schreven al eerder over de 19-jarige Winnie Harlow oftewel het model met de huidziekte vitiligo: een aandoening waarbij pigmentafwijkingen optreden. Hoewel ze het helemaal aan het maken is in de modewereld liggen zij en haar fans nu toch behoorlijk onder vuur.

Als een eerbetoon aan Winnie, bootsen heel wat fans de witte gezichtsvlekken na met make-up. En dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Zo zegt een verontwaardigd meisje op Instagram: "Het is typisch dat blanke mensen denken dat het cool is om Winnie's vitiligo na te doen, terwijl er niets leuk of hip aan is als je er zelf mee te kampen hebt."

Heel wat mensen maken ook de vergelijking met 'Blackface', een verschijnsel waarbij vroeger gekke types op toneel zwart geschminkte gezichten kregen omdat ze debiel moesten overkomen. Dat verschijnsel wordt nu overal ter wereld (terecht) als racistisch beschouwd. Maar de connectie met het eerbetoon aan Winnie's begrijpen wij alvast niet helemaal.

26-08-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij kan lachen: zo zag je Kanye West nog nooit

Hij kan lachen: zo zag je Kanye West nog nooit

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpspbapahbe.jpg

Kylie Jenner heeft de wereld getoond dat haar schoonbroer toch kan glimlachen, als hij dat wil.

Het stiefzusje van Kim Kardashian, die 33,9 miljoen volgers op Instagram heeft, deelde gisteren foto's waarop Kanye West bewijst dat hij zich heel anders gedraagt bij zijn familie dan in de media. Ook Kylies vriendje Tyga poseert voor de vrolijke foto's. Kim Kardashian duikt ook in één van de foto's op, en zij tuit voor de gelegenheid haar lippen.

Kanye heeft genoeg redenen om te lachen nu zijn vrouw zwanger is van hun eerste zoon. Samen hebben ze al een dochter North.

26-08-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk met Jennifer Aniston heeft Justin Theroux veranderd

Huwelijk met Jennifer Aniston heeft Justin Theroux veranderd

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsgu3qvjuj.jpg

Justin Theroux is een ander mens sinds hij als getrouwd man door het leven gaat. De echtgenoot van actrice Jennifer Aniston vertelt People dat hij zich 'echt anders voelt' sinds hij en Jennifer elkaar op 5 augustus het jawoord gaven.

"Ik ben heel erg gelukkig'', zegt Justin tegen het blad. "Het is ook leuk om af en toe naar mijn hand te kijken en daar dan mijn trouwring te zien.'' Theroux begon deze week, na zijn huwelijksreis, weer met werken aan het tweede seizoen van de serie The Leftovers. Op de set was het huwelijk het gesprek van de dag. "De hele cast heeft me gefeliciteerd, dat was heel erg leuk.''

Justin (44) en Jennifer (46) trouwden begin augustus in het geheim. Zelfs de gasten die het stel had uitgenodigd, wisten niet dat ze voor een huwelijk waren gekomen. Hun was verteld dat de twee sterren een feestje gaven ter ere van de verjaardag van Justin.

26-08-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsghopaalp.jpg

Miles Teller (28) werd begin deze maand nog door een journaliste van het Amerikaanse blad Esquire bestempeld als een klootzak, maar de 'Fantastic Four'-acteur laat tijdens ons interview zien dat hij ook gewoon normaal kan zijn. Een openhartige Teller vertelt hoe een ernstig ongeluk hem bijna het leven kostte.

"Acht jaar geleden verloor een kameraad de controle over het stuur waardoor we zeven of acht keer over de kop zijn gegaan. Ik zat vooraan in de auto en werd door de klap door het raam gekatapulteerd. Ik lag negen meter verderop, onbewust en helemaal onder het bloed. Mijn vrienden dachten dat ik dood was. Het eerste wat in me opkwam, was dat mijn moeder heel erg pissed zou zijn omdat we mijn auto in de prak hadden gereden. Ik had twintig hechtingen, een gebroken pols en kiezelstenen in mijn gezicht, maar ik ben er nog goed van af gekomen. De ambulancier zei dat 99,9 procent van de mensen die aan deze snelheid uit de auto worden geslingerd, ofwel verlamd of dood zijn."

Weglaseren
Door de littekens in zijn gezicht was het plots veel moeilijker om aan filmrollen te geraken. "Ik heb geprobeerd om mijn littekens te laten weglaseren, maar dat is niet gelukt." Nu willen de studio's hem net omdat hij littekens heeft: "Ze zeggen dat het mijn personages meer diepte en mysterie geeft. Zo zie je maar, alles komt altijd goed!"

'Fantastic Four' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

26-08-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten (The Sky is the Limit): "Jan stalkt en slaat mij"

Kirsten (The Sky is the Limit): "Jan stalkt en slaat mij"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zps53o1rpr8.jpg

Kirsten Janssens, de ex van miljonair Jan Kriekels, zegt vandaag in TV Familie al weken in angst te leven. Hoe verliefd de twee ooit leken in het programma 'The Sky is the Limit', zo verzuurd is hun relatie nu. De brunette beweert zelfs dat hij haar stalkt.

In blad haalt Kirsten uit naar haar ex, ze beschuldigt hem ervan haar te achtervolgen tot op de Malediven en haar mailbox te hacken. Op vakantie zou hij haar handtas, geld en paspoort gestolen hebben zodat Kirsten het eiland niet meer kon verlaten. Vervolgens doet ze er nog een schepje bovenop door te beweren dat Jan haar geslagen zou hebben.

Jan en Kirsten hebben al sinds mei vorig jaar een knipperlichtrelatie, maar met deze uitlatingen is het duidelijk dat zij niet meer op een verzoening hoopt.

Reportagemaker Peter Boeckx zegt dat deze ontwikkeling de verschijning van Kirsten en Jan in het nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit' niet in het gedrang brengt. Boeckx heeft zelfs een specifiek verhaallijn voor de twee in gedachten. Maar als de verstandhouding slecht blijft, is het ook mogelijk dat ze apart in het programma aan bod komen.

26-08-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters voelt zich schuldig:

Koen Wauters voelt zich schuldig: "Ik heb te vaak gezegd: 'Je mag papa nu écht niet storen'"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsztcfeobm.jpg

Koen Wauters zal weer alomtegenwoordig zijn op VTM. Maar eigenlijk heeft hij dat liever niet meer. Hij beseft op z'n 47ste meer dan ooit wat écht belangrijk is in z'n leven: zijn vrouw en kinderen, zijn thuis. 'En dat weten ze bij VTM ook', zegt Wauters in Dag Allemaal.

Met 'Project K', dat op 31 augustus van start gaat, breit Koen Wauters een vervolg aan z'n avonturen in 'Wauters Vs. Waes'. "Een kopie wordt het zeker niet", zegt hij. "Want het draait hier niet louter om telkens een uitputtingsslag. Ik wil m'n jeugddromen waarmaken. En om dat te kúnnen doen, moet ik telkens een tegenprestatie leveren".

Dromen
"Tijdens een brainstorm merkte iemand op: 'Wáár droomt iemand als Koen Wauters nog allemaal van?' En zo kwamen we terecht bij de kleine Koen, wat wilde die later graag doen? En van welke dromen was er nog niks in huis gekomen? Met Tom ging het om die onderlinge strijd. Nu gaat het over mezelf. Ik ga bijvoorbeeld mee met een ambulance. En da's puur uit respect voor wat ambulanciers dag in dag uit doen en meemaken".

Afzien
"Het is bij momenten afzien geweest... Ik heb er bijvoorbeeld gedurende drie maanden álles aan gedaan om per koersfiets deftig de bergen over te kunnen. Heel veel trainen, dus. In m'n eentje, in de Ardennen".

"Ook voor Clouseau moest ik werken, en er was 'Belgium's Got Talent'. Dat was behoorlijk pittig voor mijn vrouw en kinderen. Om het scherp te stellen: ze hebben nauwelijks iets aan mij gehad. Dat vind ik allesbehalve. Dat besef is zo sterk dat ik me nu écht heb voorgenomen om mijn leven anders te organiseren".

Tekortgeschoten
"Ik zal vanaf nu dus vaker 'nee' zeggen. Het racen héb ik al laten vallen. Maar dat volstaat niet. De balans tussen werk en privé moet véél beter".

"Tegenover Valerie en de kinderen voel ik me absoluut schuldig. Ik kan blíjven zeggen dat ik iets zo graag doe, en dat het 'bij de job hoort'. Maar mijn gezin heeft óók rechten. Ik ben de laatste tijd erg tekortgeschoten. Ik hoorde mezelf te vaak dingen zeggen als: 'Nee, papa is er vanavond weer niet. En ja, ik moet vier dagen van huis voor opnamen.' Of: 'Nu mag je papa echt niet storen, want die moet Clouseau-teksten vanbuiten leren.' 't Is té veel geweest".

"Volgend jaar deze tijd zit Zita in het eerste middelbaar, niet te geloven! Dat is voor dat kind een heel ander leven, hé. Valerie en ik voelen aan dat we er dan volop moeten zijn voor Zita. En ik maak er een punt van dat papa er veel vaker zal zijn dan tot nu toe het geval is geweest. En dat weten ze bij VTM".

26-08-2015 om 10:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) wordt voor de eerste keer papa

Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) wordt voor de eerste keer papa

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsxrabsuze.jpg

Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig wordt vader. Dat vertelde de Nederlandse rapper en presentator gisterenavond aan 3voor12 op 3FM. "13 februari. Dan komt er een nieuwe mixtape, mijn eigen mixtape", grapte Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal.

"Is het echt zo leuk als iedereen zegt?", vroeg de 33-jarige Willie aan dj Michiel Veenstra, die twee kinderen heeft. "Soms wel ja. Je krijgt er heel veel voor terug", antwoordde Veenstra. "Hoe ouder we worden, hoe meer die clichés een rol gaan spelen in ons leven", constateerde Willie.

De rapper en presentator verloor de afgelopen jaren altijd zijn telefoon op Lowlands, maar dit jaar kwam hij met zijn mobieltje thuis. Die telefoon heeft Wartaal vanaf 13 februari hard nodig, voorspelde Veenstra. "Dan wil je altijd een telefoon bij de hand hebben voor foto's, het eerste lachje en de eerste keer dat een nummer van De Jeugd wordt meegezongen."

26-08-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens: "Kinderwens is helemaal verdwenen"

Nathalie Meskens: "Kinderwens is helemaal verdwenen"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zps2fjyydt4.jpg

Nathalie Meskens is tegenwoordig niet meer van het scherm weg te slaan. Naast het witte doek en zowat iedere Vlaams televisie, verovert de actrice ook de restaurantwereld. Een lange lijst van gerealiseerde dromen dus, al staat moeder zijn daar niet meer bij.

Hoewel ze al jaren geleden de liefde vond bij collega-acteur Jeroen Van Dyck en kinderen de volgende logische stap lijken (huisje tuintje boompje hondje hebben ze al) denkt het koppel daar tegenwoordig anders over. "Tijdens onze eerste jaren samen verlangden Jeroen en ik heel erg naar een kind. Jaar na jaar is die kinderwens afgezwakt en nu is hij zelfs helemaal verdwenen", vertelde Meskens aan Humo.

"We hebben onszelf wat beter leren kennen, hebben wat rust gevonden ook, en samen zijn we er achter gekomen dat kinderen ons niet gelukkiger zouden maken. We zouden ook veel moeten veranderen: ik zou geen moeder met een fulltime nanny willen zijn."

Meskens heeft immers haar handen vol met haar drukke job, en doet dat vol overgave. "Ik denk dat ik hier ben om de wereld al entertainend een beetje beter te maken. Mijn missie is mensen te helpen om even te ontsnappen aan de realiteit. Dat lukt me op het podium, op televisie en in mijn restaurants. Zelf kan ik echt ontroerd worden door eten: dan weet ik niet meer wat ik precies allemaal voel, pure magie. Zo gebeurt er soms ook iets op het podium, waardoor ik even niet op deze planeet ben. Als het lukt, help ik mensen aan dat soort ervaringen."

25-08-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris best betaalde dj ter wereld

Calvin Harris best betaalde dj ter wereld

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpscdhtb2ln.jpg

Het kan niet op voor Calvin Harris. De Schotse dj mag zangeres Taylor Swift zijn liefje noemen en is de best betaalde dj ter wereld. Hij staat bovenaan de lijst Electronic Cash Kings van Forbes. Nederlander Tiësto staat op de derde plaats.

Harris verdiende over de afgelopen twaalf maanden 66 miljoen dollar (57 miljoen euro). Dat is bijna het dubbele van de nummer twee op de lijst, David Guetta, die 37 miljoen dollar (32 miljoen euro) binnenhaalde. "De opkomst van dance is astronomisch. Ik was toevallig op de juiste tijd op de juiste plek", aldus Harris tegen Forbes. Hij werd onlangs samen met Swift ook al uitgeroepen tot bestbetaalde showbizzkoppel.

De Zweed Avicii staat op de zesde plaats. Twee plaatsen beter dan de piepjonge Nederlander Martin Garrix (19). Garrix' manager is Scooter Braun, de man achter Justin Bieber en Ariana Grande. Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike staan niet bij de eerste vijftien deejays vermeld.

25-08-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel (The Sky is The Limit) maakt ruzie met Theo Francken op Facebook

Michel (The Sky is The Limit) maakt ruzie met Theo Francken op Facebook

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps7pfdcopq.jpg

Vorige week circuleerden er wilde verhalen op social media over het asielbeleid in Vlaanderen, zo werd beweerd dat asielzoekers tot 40 euro per dag zouden krijgen. Ook Michel van den Brande, de flamboyante stellingbouwer uit het programma 'The Sky is The Limit', deelde deze boodschap. Staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken nam de tijd om hier persoonlijk op te reageren.

Michel nam vorige week geen blad voor de mond op Facebook. Naar aanleiding van de hele hetze omtrent het bericht van buschauffeur Daniel Bonheure dat vorige week massaal gedeeld werd over het fabeltje dat elke vluchteling 40 euro zou krijgen, kloeg van den Brande het opvangbeleid in België aan. Daarnaast had hij lovende woorden over Hongarije, omdat hij naar eigen zeggen geen enkele asielzoeker had gespot tijdens zijn vakantie in Boedapest.

Dat hij begaan is met dit brandend actuele thema, maakt Michel duidelijk met het veelvuldig gebruik van uitroeptekens in zijn betoog. Ook doet hij het voorstel dat politici zelf asielzoekers opvangen in hun 'grote' huizen. Michel besluit met de overweging om naar Hongarije te verhuizen.

Staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken reageerde twee dagen later via een persoonlijk bericht, dat de boodschap van Bonheure op een misverstand gebaseerd is. Toch wist de politicus Michel niet te overtuigen.

De zakenman reageerde op Twitter: "Ze krijgen GEEN geld, nu nog niet en terug buiten krijgen gaat nooit meer lukken want in hun land bestaan die middelen niet, maar wij als gewone mens die jaren moeten werken voor een klein pensioentje op te bouwen wordt allemaal opgegeten door deze massale instroom van migranten en op termijn ONZE sociale voorzieningen van ieder hardwerkende Belg !!!! En Theo wat U over Hongarije zegt klopt toch ook niet , daar wordt voor de massale instroom NIKS voor zien , Hongarije is gewoon een transitland waar de migranten zo rap als mogelijk moeten verlaten voor naar de (rijke) andere Europese landen asiel aan te vragen !!!!!"

Michel besluit dat hij geen racist is, maar dat "geïntrigeerde allochtone medemensen" zich ook zorgen maken over wat er in Europa aan het gebeuren is.

25-08-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel verdiende One Direction op vijf jaar tijd (en hier gaven ze het aan uit)

Zoveel verdiende One Direction op vijf jaar tijd (en hier gaven ze het aan uit)

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpskdkllmea.jpg

37 miljoen euro, dat heeft elk bandlid van One Direction overgehouden aan vijf vruchtbare jaren muziek maken. Nadat afgelopen weekend het nieuws bekend raakte dat de boysband er voor even de brui aan geeft, maakte Daily Mail die balans op. De vraag die rest: waaraan spendeerden de vijf jongens al dat geld?

Vanaf maart volgend jaar zal One Direction zijn uiterst succesvolle muziekcarrière een tijdelijke halt toeroepen. De komende zes maanden maakt de groep zijn wereldtournee nog af, en in december zal het (voorlopig) laatste album van de boysband verschijnen.

Stilgezeten hebben de jongens de afgelopen jaren niet. Dat mag blijken uit de serieuze spaarrekening die elk van hen heeft opgebouwd. De Britse krant Daily Mail schat het fortuin van de vijf groepsleden op 27 miljoen pond of zo'n 37 miljoen euro per hoofd. Dat betekent dat de groep in totaal 135 miljoen bijeen heeft gesprokkeld, en dat op slechts vijf jaar tijd. Toegegeven, dat doen weinig beginnende artiesten hen na. Maar waar hebben de jongens dat gigantische vermogen de voorbije jaren onder andere aan uitgegeven?

1. Snelle wagens
Een groot deel ging alleszins naar auto's. Zo werd ex-bandlid Zayn Malik onlangs gespot achter het stuur van een dure Bentley en ook snelheidsduivel Harry Styles heeft een uitgebreide collectie wagens, waaronder een Porsche, een Audi R8, een Mercedes en een Range Rover Sport.

2. Onderdak
Iedereen moet een dak boven het hoofd hebben, maar de Directioners namen dat wel erg serieus. Alle vijf beschikken ze over een ruime villa. Louis koos voor een opvallende woning met zuilen in Victoriaanse stijl. Niall woont het goedkoopst van de groep: hij gaf 'slechts' 1 miljoen pond (ongeveer 1,4 miljoen euro) uit aan zijn optrekje.

3. Familie
Verrassend: de jongens mogen dan wel zwichten voor snelle wagens en dure herenhuizen, hun families pikken ook een graantje mee van hun succes. De bandleden zijn erg gehecht aan hun verwanten en trakteren ze bij wijlen al eens op een dikke cheque. Zo financieerde Harry bijvoorbeeld het trouwfeest van zijn moeder en stiefvader en kocht Zayn een villa voor zijn moeder én schoonmoeder. Dat laatste was misschien niet het allerbeste idee, Zayn en zijn vriendin beëindigden recentelijk hun relatie.

25-08-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pauze One Direction duurt vijf of zes jaar"

"Pauze One Direction duurt vijf of zes jaar"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zps7isxe6d3.jpg

De sabbatical van One Direction kan wel eens langer duren dan een jaar. Dat vermoedt Louis Walsh, die als jurylid van The X Factor betrokken was bij de oprichting van de boyband.

Volgens Walsh is het verstandig dat One Direction het voorbeeld volgt van groepen als Westlife en Take That. "Het is het beste om te stoppen als je op je hoogtepunt bent", aldus Walsh tegen The Irish Mirror. "Het is niet het einde, ik denk dat ze na een jaar of vijf, zes weer bij elkaar komen."

Walsh was in het verleden manager van boybands als Boyzone en Westlife, dus hij spreekt uit ervaring. "Ik denk niet dat er iets mis is binnen de band, maar ze hebben gewoon een pauze nodig. Constant toeren is uitputtend en je gaat elkaar op de zenuwen werken, dus is het goed om een tijdje uit elkaar te gaan."

25-08-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion onthult laatste romantische wens van haar stervende man

Céline Dion onthult laatste romantische wens van haar stervende man

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpszay8yn9k.jpg

René Angélil, de 73-jarige echtgenoot van Céline Dion (47), vecht al enkele jaren tegen kanker. Hij wil graag weten hoe lang hij nog zal leven, maar dat kunnen de dokters niet zeggen. De Canadese zangeres heeft de laatste wens van haar stervende man onthuld: hij wil sterven in haar armen.

Angélil heeft keelkanker en wordt al twee jaar intraveneus gevoed. Céline Dion onderbrak vorig jaar haar zangcarrière, die zich de laatste jaren afspeelde in Caesars Palace in Las Vegas, om voor haar echtgenoot te zorgen. Maar overmorgen staat ze opnieuw op het podium in Vegas.

Het is niet duidelijk of Angélil fit genoeg zal zijn om zijn vrouw live aan het werk te zien in Vegas. "Die eerste show zal breekbaar zijn", zei Dion recent nog aan USA Today. "Er zullen momenten zijn van leegte, van lachen, van onwennigheid, van verscheurdheid. Maar dat is het hele punt van mijn comeback. Anders had ik gewoon een album opgenomen."

"Nu nog geen tranen"
Céline Dion is al 21 jaar samen met René Angélil, een unicum in de showbizzwereld. Toen de doodzieke Angélil aan zijn geliefde zijn laatste wens kenbaar maakte, antwoordde zij: "Goed, ik zal er zijn op dat moment. Je zal sterven in mijn armen".

Dion zegt nog in The New York Post dat haar voornaamste taak er nu in bestaat om iedereen gerust te stellen dat alles goed komt. "Ik zal voor onze kinderen zorgen", zei ik hem. "Jij zal ons kunnen zien vanop en andere plek." En ze besluit: "Op het einde kan je knikkende knieën hebben, maar wanneer iemand van wie je houdt, valt en hulp nodig heeft, dan is dat niet het moment om te huilen. Later zeker wel, maar nu nog niet."

25-08-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-liefje Tom Coninx: "Ik ben zwanger van hem. Hij wil abortus, maar dat doe ik niet"

Ex-liefje Tom Coninx: "Ik ben zwanger van hem. Hij wil abortus, maar dat doe ik niet"

http://oi62.tinypic.com/1957xe.jpg

Heel Waregem praat erover, zo weet Dag Allemaal. Djoeke Van Houcke (31) is dik drie maanden zwanger en beweert dat Tom Coninx, sportjournalist bij VTM, de vader is. Niets aan het handje? Helaas: "Hij wil dat ik het kindje laat wegnemen, maar dat doe ik niet", zegt Van Houcke in Dag Allemaal.

Midden mei was het volgens Van Houcke toen ze Coninx in Knokke ontmoette. "Toen ik wilde vertrekken, was er plots die blonde, rijzige man. Hij hield me tegen aan de uitgang, versperde me de weg, en zei veelbetekenend: 'Jij gaat nog niet naar huis'. Het bleek Tom Coninx te zijn. Ik voelde me gevleid. En ik was vrijgezel. Dus, tja.. Hij zei dat hij ook vrij was. Dat hij wel twee kinderen heeft, maar al zeven maanden weg was bij hun moeder".

Veilig en geborgen
"Hij nam me mee naar een villa van een vriend van hem. Hij gaf me een veilig en geborgen gevoel. Het leek echt het begin van iets moois. En ja... We zijn toen intiem met elkaar geweest".

"Toen ik 's ochtends wakker werd, was Tom al weg. Iets later stuurde hij mij een sms'je: hij had me niet wakker willen maken, omdat ik 'zo mooi lag te slapen'".

"Ik gebruik de anticonceptiepil. Maar blijkbaar is er in onze familie iets hormonaals waardoor dit een zwangerschap toch niet uitsluit".

"Zes weken later... De schok van mijn leven, ik bleek in verwachting te zijn. Natuurlijk vond ik dat ik Tom op de hoogte moest brengen. Maar zijn reactie... Een slag in m'n gezicht. Hij deed alsof ik alles had verzonnen, dat wij niet meer hadden gedaan dan samen iets drinken".

Misbruikt en weggegooid
"Ik voelde mij misbruikt en weggegooid. Enkele weken later heb ik de foto's van de eerste echo naar Tom gestuurd. Afspreken kon niet, hij was met zijn ex en de kinderen op vakantie in Italië".

"Toen ik hem belde, was hij in alle staten. Hij zei dat ik samen met hem naar Goedele Liekens moest gaan. Waarschijnlijk hoopte hij dat zij, als seksuologe, mij zou kunnen overtuigen om het kindje weg te laten nemen. Maar Tom merkte heel gauw dat ik zoiets niet van plan was. Hij wilde dat ik voor een abortus zou kiezen. Hij stuurde zelfs zijn beste vriend op me af, om me te proberen overtuigen".

"Ik ben honderd procent zeker dat Tom de vader is. Na het overlijden van mijn vorige partner heb ik geen enkele man op die manier gekend".

"'Ik ken een arts in Vilvoorde', zei Tom. Wij daarheen, al wist ik dat ik het kindje absoluut wilde houden. Die arts raadde ons aan om er een paar dagen met ons tweeën op uit te trekken, om rustig te kunnen nadenken. Tom en ik zijn toen naar Parijs gereden, waar we drie dagen gebleven zijn. Tom zei toen dat hij graag een serieuze relatie wilde met mij. Maar dat ik eerst het kindje moest laten wegnemen. 'We kunnen dan volgend jaar een baby'tje maken', zei hij. Maar dat geloofde ik natuurlijk niet".

25-08-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag de reünie van de 'One Tree Hill'-cast eruit

Zo zag de reünie van de 'One Tree Hill'-cast eruit

http://oi62.tinypic.com/20z5sag.jpg

De televisieserie 'One Tree Hill' hield er drie jaar geleden mee op, na 9 succesvolle seizoenen. De vriendschap tussen de acteurs is duidelijk nog niet over. Op Instagram verschenen gisteren verschillende foto's waarop de bijna voltallige cast te zien was tijdens een reüniefeest. En dat zag er best gezellig uit.

Sophia Bush, die het personage van Brooke vertolkt in de Amerikaanse serie, postte op haar Instagramaccount enkele foto's van het onderonsje. Daarop zijn heel wat steracteurs uit de 'One Tree Hill'-serie te zien, zoals Bethany Joy Lenz (Haley), Daphne Zuniga (Victoria), Stephen Colletti (Chase), Antwon Tanner (Skills) en Paul Johansson (Dan). De acteurs verzamelden in de Canadese stad Montreal voor enkele drankjes.

Grote afwezigen van de avond waren Chad Michael Murray (Lucas), James Lafferty (Nathan), en Hilarie Burton (Peyton). Wel was op een latere Instagramfoto van Sophia Bush te zien dat de actrice via FaceTime alsnog contact opnam met vriendin Burton - naar eigen zeggen om haar na afloop van het feestje op de hoogte te brengen van alle details.

24-08-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ze dan: de nieuwe keuken van Jeroen Meus

Hier is ze dan: de nieuwe keuken van Jeroen Meus

http://oi61.tinypic.com/dxgqw3.jpg

Het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse Kost' gaat binnenkort van start en speciaal daarvoor werd het interieur in een nieuw jasje gestoken. Jeroen Meus wisselt zijn oude keuken in voor een gloednieuw exemplaar, dat vanaf nu in Leuven zal staan. Op Facebook gaf de Vlaamse kok al een klein voorsmaakje van zijn nieuwe werkplaats.

De set van Meus' kookprogramma is naar Leuven verhuisd, en wel naar het historische pand 'De Dry Coppen'. Bij die verhuis hoorde ook een nieuw interieur. Vandaag kregen we op de Facebookpagina van het programma al een kleine tip over hoe die er precies zal uitzien. Het design van de keuken is iets strakker dan dat van de vorige, maar met een kickertafel in de achtergrond krijgt ze toch ook een speels karakter.

Vanaf 31 augustus zal Jeroen Meus in de keuken zijn dagelijkse kost bereiden. In de tussentijd is collega-chef Sofie Dumont al begonnen aan haar kookprogramma. 'De Keuken van Sofie' is vanaf vandaag weer op VTM te zien.De set van Meus' kookprogramma is naar Leuven verhuisd, en wel naar het historische pand 'De Dry Coppen'. Bij die verhuis hoorde ook een nieuw interieur. Vandaag kregen we op de Facebookpagina van het programma al een kleine tip over hoe die er precies zal uitzien. Het design van de keuken is iets strakker dan dat van de vorige, maar met een kickertafel in de achtergrond krijgt ze toch ook een speels karakter.

24-08-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!