Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick & Simon zorgen voor primeur met interactieve videoclip

Nick & Simon zorgen voor primeur met interactieve videoclip

http://oi59.tinypic.com/241knbn.jpg

Het Nederlandse duo Nick & Simon is niet alleen populair in Nederland, ze veroveren nu ook Vlaanderen. Met twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena en twee uitverkochte theatertournees in Gent, Antwerpen en Hasselt zijn ze goed op weg om Vlaanderen in te pakken met hun muziek. Met hun nieuwe interactieve clip hoopt het duo hoge toppen te scheren in Vlaanderen, want de kijker kan zelf kiezen wie hij volgt in de clip.

Dankzij de integratie van nieuwe videotechnieken kan de kijker zelf bepalen vanuit welk standpunt hij naar de videoclip kijkt. Wie de nieuwe single van Nick & Simon 'Open je Hart' bekijkt, is getuige van deze nieuwe technologie. Met de 'O'-toets kan je switchen tussen Nick en Simon. Het is de eerste keer dat Nederlandstalige artiesten die technologie gebruiken in een videoclip.  

'Open je Hart' is de eerste single van hun zesde studioalbum 'Open', dat op 18 september zowel in Nederland als België uitkomt. Het duo zal ook in België uitgebreid promotie voeren voor het nieuwe album.    

Op hun website www.nickensimon.be kan je de nieuwe clip bekijken.

22-08-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange rijen voor anti-pretpark Dismaland van Banksy

Lange rijen voor anti-pretpark Dismaland van Banksy

http://oi59.tinypic.com/20a5bav.jpg

In de Britse badplaats Weston-super-Mare zijn lange rijen ontstaan voor de ingang van Dismaland, het anti-pretpark van graffitikunstenaar Banksy. Kaarten zijn alleen bij de poort te koop. Dat melden Britse media.

Gisteren leek het er nog op dat er ook kaarten via de website te koop waren, maar de site werd dusdanig vaak bezocht dat die vastliep. De optie 'tickets' is niet meer op de site te vinden.

Naargeestigland
Dismaland, letterlijk Naargeestigland, is door Banksy ingericht als nachtmerrie-achtige buitententoonstelling met een duistere knipoog naar Disneyland. Het is opgezet in een vervallen ex-pretpark. De expo ging vandaag open en duurt vijf weken.

Bezoekers worden begroet door apathisch kijkend personeel met Mickey Mouse-oren. Het terrein staat vol kunstwerken en installaties die het sombere met het vrolijke combineren. Zo is een pantservoertuig met waterkanon dat nog in Noord-Ierland is gebruikt omgebouwd tot kinderglijbaantje en kunnen bezoekers minigolfen rond het thema 'het oliekalifaat' of miniatuur-vluchtelingenbootjes besturen.

Mensen doen denken
Dismaland is volgens de geestelijke vader bedoeld om mensen aan het denken te zetten. De ondertitel luidt 'bemusement park' (verbijsteringspark), een woordspeling op 'amusement park'.

Sprookjes met alternatief einde
Een deel van de kunstwerken van Banksy en tientallen andere kunstenaars is geïnspireerd op sprookjes. Bijvoorbeeld Assepoester, maar dan met alternatief einde: paparazzi verdringen zich rond de verongelukte koets. Er zijn ook live optredens, onder meer van Massive Attack en de Russische punkactivisten Pussy Riot.

De inkom bedraagt 3 pond (4,13 euro) voor iedereen van vijf jaar en ouder. Volgens de site zijn "verfspuitbussen, markerstiften, messen en wettige vertegenwoordigers van de Walt Disney Corporation" streng verboden in het park.

Niemand weet zeker wie de kunstenaar is die opereert onder het pseudoniem Banksy. Hij werd bekend door straatkunst in verschillende Europese steden, maar ook in de Palestijnse gebieden en in Amerika. Banksy maakt gebruik van graffiti maar ook van sjablonen en wil vaak een boodschap uitdragen tegen het kapitaal en het establishment en voor vrede en vrijheid.

22-08-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift wil niet in lingerie poseren (en loopt zo 10 miljoen dollar mis)

Taylor Swift wil niet in lingerie poseren (en loopt zo 10 miljoen dollar mis)

http://oi60.tinypic.com/34pkj2t.jpg

Modemerk Armani zou de zangeres een klein fortuin hebben aangeboden om samen met haar vriend Calvin Harris een ondergoedcampagne te maken. Maar Taylor is niet op het bod ingegaan omdat het haar imago zou schaden.

De Schotse DJ is al langer het gezicht van de ondergoedlijn van Armani. Het merk had daarom gehoopt dat Taylor samen met haar vriend zou poseren voor een sexy shoot, om zo het succes van de gezamenlijke campagne van Victoria en David Beckham uit 2009 te evenaren. Taylor weigert echter uit de kleren gaan voor de camera, omdat ze vreest dat dit niet goed zou zijn voor haar imago.

Taylor zou daarnaast over een fortuin van 240 miljoen dollar beschikken, dus die 10 miljoen dollar zijn een peulenschil voor haar. Harris en Swift zijn het populairste sterrenkoppel van het moment en hoewel ze nog geen jaar samen zijn, is het al dik aan tussen de twee.

22-08-2015 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction de 'ruimte in' voor monsterhit Drag Me Down

One Direction de 'ruimte in' voor monsterhit Drag Me Down

http://oi57.tinypic.com/2zf2vxf.jpg

One Direction zoekt de ruimte op in zijn nieuwe videoclip. Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan namen de video bij Drag Me Down op in het bezoekerscentrum van NASA. De Brits-Ierse boyband suggereert na een lange training per raket de ruimte in te zijn geschoten. De clip bij het eerste nummer van One Direction na het vertrek van Zayn Malik, verscheen vrijdag.

Harry, Liam, Louis en Niall zijn in de clip te zien als astronauten. NASA komt uitgebreid in beeld. Zo is Liam te zien in een replica van het International Space Station en neemt Louis plaats achter het stuur van de Space Exploration Vehicle Rover. Niall maakt een ritje in de Partial Gravity Simulator en Harry ontmoet een Rononaut, een robot die als twee druppels water op een astronaut lijkt.

Met Drag Me Down scoort One Direction wederom een wereldwijde hit. De single, die op 31 juli verscheen, voerde in tientallen landen de hitlijst van iTunes aan. Via Spotify is het nummer al ruim veertig miljoen keer beluisterd.

22-08-2015 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox vraagt scheiding aan

Megan Fox vraagt scheiding aan

http://oi61.tinypic.com/10sc5m1.jpg

Megan Fox heeft een paar dagen nadat haar breuk met Brian Austin Green bekend werd een scheiding aangevraagd. Als reden van de breuk heeft de actrice onoverbrugbare verschillen opgegeven, schrijft TMZ. Fox geeft aan dat haar huwelijk op 15 juni strandde.

Fox wil het ouderlijk gezag over de twee zoons die ze met Green heeft delen. Volgens ingewijden zijn de twee acteurs in gemeenschap van goederen getrouwd, wat inhoudt dat alles wat Fox en Green tijdens hun vijfjarige huwelijk verdienden in tweeën wordt gedeeld. Volgens TMZ worden ook de inkomens van voor de bruiloft verdeeld, Fox en Green waren elf jaar samen.

De actrice zal haar ex waarschijnlijk alimentatie moeten gaan betalen. Fox verdient meer en Green kampt met gezondheidsproblemen. De twee gaan volgens ingewijden op een bijzonder vriendschappelijke manier uit elkaar en zouden voorlopig nog in hetzelfde huis blijven wonen.

22-08-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox ziet er plots helemaal anders uit

Courteney Cox ziet er plots helemaal anders uit

http://oi60.tinypic.com/34ihetf.jpg

De Friends-actrice heeft in het verleden al toegegeven dat ze botox gebruikte om er jonger uit te zien, maar ze houdt vol dat ze nooit plastische chirurgie zou ondergaan. Gisteren ging de pers toch aan het roddelen door haar plots veranderde uiterlijk.

Courteney verscheen gisteren op de rode loper voor de première van haar nieuwste reeks 'Hand of God'. De fotografen moesten twee keer kijken voor ze de brunette herkenden. Toch houdt Cox vol dat ze niet onder het mes ging, omdat haar verloofde Johnny McDaid geen fan is van plastische chirurgie.

'Hands Of God' is een online reeks die over een corrupte rechter gaat die zijn leven plots wil beteren.

22-08-2015 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia kust met... Natalia

Natalia kust met... Natalia

http://oi57.tinypic.com/mj9ziw.jpg

Een kinderwagen op het podium, Natalia die 'Natalia' vol op de mond kust, Christoff die wéér de slappe lach krijgt en veel grappen op én naast het podium: de tweede show van 'Liefde voor Sterren tegen de Muziek op' was andermaal een voltreffer.

Hij had duidelijk heel goed geoefend, onze Christoff, want waar hij vorige week nog drie pogingen nodig had om de tongbreker 'Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op' feilloos te debiteren, lukte dat dinsdagavond wonderwel bij de eerste keer. Maar toen hij diep in de ogen van Nathalie Meskens - of was het Natalia? -moest kijken, liep het weer fout en raakte de zanger niet meer uit zijn slappe lach.

Het duo Natalia en Natalia, de échte en Nathalie Meskens, troefden in Oostende elkaar af in een medley van Shakira, Anastacia, Céline Dion en Cher en kusten elkaar achteraf op het podium vol op de mond.

22-08-2015 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf nu kan je Sergio Herman ook dragen

Vanaf nu kan je Sergio Herman ook dragen

http://oi57.tinypic.com/2hekcwp.jpg

Sergio Herman brengt een eigen T-shirtlijn uit. De bekende topchef heeft met chef-kok Nick Bril restaurant The Jane in Antwerpen. Samen met de Belgische ontwerper Addmyberry bedachten ze een aantal ontwerpen in de sfeer van The Jane.

De T-shirts met typische Sergio Herman-uitspraken zijn niet alleen om te dragen: wie de QR-code op de shirts scant met een smartphone, krijgt exclusieve filmpjes te zien. De filmpjes geven een inkijkje in de drive en inspiratie van de chefs.

De T-shirtlijn zal onder meer verkrijgbaar zijn via de webshop van Addmyberry. Hij is vooral bekend van Oud Sluis, het toprestaurant in Sluis dat eind 2013 de deuren sloot.

De prijzen voor een uniek ontwerp van Herman beginnen vanaf 44,95 euro, maar voor een linnen exemplaar met de uitspraak 'Buzzegeven' ben je al gauw 89,95 euro kwijt.

22-08-2015 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Terzake' pakt uit met Stephen Hawking

Nieuwe 'Terzake' pakt uit met Stephen Hawking

http://oi59.tinypic.com/21kme74.jpg

Het actualiteitsmagazine 'Terzake', vanaf maandag in nieuwe jasje en later op de avond op Canvas, pakt meteen uit met een grote naam. Presentatrice Kathleen Cools heeft de beroemde wetenschapper Stephen Hawking gevolgd bij zijn bezoek aan België en kon hem ook ruim 2 uur lang interviewen.

"Het is de meest bijzondere ontmoeting geworden die ik ooit op professioneel vlak heb gehad", zei Cools vandaag bij de voorstelling van het nieuwe 'Terzake'.

'Terzake' schuift vanaf volgende week naar de late avond, zo rond 22.45 uur. "We hopen dat veel mensen wat langer zullen opblijven, maar we zullen ook digitaal te zien zijn voor en na de uitzending", zegt Annelies Beck, die het programma in een beurtrol met Cools zal presenteren. 'Terzake' zal telkens bestaan uit een gesprek van minstens 15 minuten en een reportage die actueel is maar ook "de waan van het moment overstijgt".

De ambities zijn niet min. Het diepgaande gesprek moet kritisch blijven, maar ook in een rustige sfeer verlopen. "Zo kan de gast praten op een manier die je op andere plekken niet hoort", dixit Beck. Voor de keuze van gasten leggen de programmamakers de lat hoog. "We mikken ook op internationale gasten. Het zal niet met om het even wie zijn." De reportages zullen dan weer "geen haastwerk" zijn en mogen iets langer duren. Ook onderzoeksjournalistiek wordt belangrijker.

De toon wordt gezet met een tweedelige reportage over Stephen Hawking die maandag en dinsdag uitgezonden wordt. Cools kon Hawking ontmoeten tijdens een bezoek aan Leuven. "Hij is echt de rockster van de natuurkunde. Het is uitzonderlijk dat we hem zo lang konden interviewen, want normaal gunt hij enkel aan de BBC zo'n interview. We zijn dan ook zeer trots", zegt Cools.

22-08-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre: "Mijn excuses aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan"

Dr. Dre: "Mijn excuses aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan"

http://oi62.tinypic.com/34zk51x.jpg

In een mededeling aan de New York Times heeft Dr. Dre (50) zijn excuses aangeboden voor de mishandeling van vrouwen waarvan hij in het verleden beschuldigd werd. Het is de eerste keer dat het hiphopicoon ingaat op deze beschuldigingen. Het duistere verleden van de muzikant werd weer opgerakeld na de release van zijn biopic 'Straight outta Compton'.

Het had een topzomer moeten worden in de succesvolle carrière van Dr. Dre. Zijn eerste album in zestien jaar, 'Compton', kwam in de Verenigde Staten meteen de hitlijsten binnen op nummer 2. En de film 'Straight outta Compton', die het verhaal vertelt van zijn hiphopband N.W.A., is een gigantisch kassucces.

De film wordt gelauwerd voor zijn onverbloemde voorstelling van politiegeweld tegen zwarten. Maar ongewild heeft hij ook weer de aandacht gevestigd op het minder zuivere verleden van de rapper. Critici wierpen op dat de film, waarvan Dre co-producer was, zijn geschiedenis van vrouwenhaat verbloemt en beschuldigingen van fysieke mishandelingen ontkent.

Dr. Dre had tot nu toe altijd afwijzend of vaag gereageerd op de beschuldigingen. Zich bewust van het feit dat de heisa nu niet alleen zijn reputatie op het spel zette maar ook zijn zakelijke affaires, heeft hij nu een verklaring verstuurd aan de New York Times.

"Veel spijt"

"25 jaar geleden was ik een jonge man die te veel dronk en had ik geen structuur in mijn leven", klinkt het. "Dat is geen excuus voor wat ik gedaan heb. Ik ben 19 jaar getrouwd en elke dag werk ik aan mezelf om een betere man te zijn voor mijn familie. Ik doe alles wat ik kan om nooit meer die man te worden."

"Ik bied mijn excuses aan aan de vrouwen die ik pijn gedaan heb", gaat hij verder. "Ik heb veel spijt van wat ik gedaan heb en ik weet dat het onze levens voor altijd beïnvloed heeft."

Ook Apple, waar Dr. Dre nu werkt als consultant, heeft een bericht verspreid. "Dre heeft zijn excuses aangeboden voor de fouten die hij in het verleden gemaakt heeft. Hij zegt dat hij niet meer de persoon is die hij 25 jaar geleden was en we vertrouwen op zijn eerlijkheid. Na anderhalf jaar met hem samengewerkt te hebben, hebben we er alle reden toe om te geloven dat hij veranderd is."

22-08-2015 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom zien Kim K's kleren er altijd zo duur uit (en de jouwe binnenkort ook)

Daarom zien Kim K's kleren er altijd zo duur uit (en de jouwe binnenkort ook)

http://oi62.tinypic.com/351dd8w.jpg

Hoewel Kim niet vies is van een beetje (of véél) sexappeal af en toe, ziet ze er -meestal-  wel elegant uit. Zelfs met torenhoge stiletto's en een superstrakke jurk ziet haar kleding er nog steeds duur en chic uit. Haar truc? Neutrale kleuren.

Het grootste deel van Kims kleerkast kan je omschrijven als neutraal: zachte crèmekleuren, wit, grijs, een volledig zwarte outfit, bruin en af en toe een warm kaki. En dat is geen toeval, want het is een vaste regel in de modewereld (die Kim overigens waarschijnlijk van fashionista Kanye geleerd heeft): neutrale kleuren zien er altijd chic uit.

Of ze nu een basisstuk draagt zoals de tank dress of spandex rokjes, haar outfits zien er altijd duur uit. Het goede nieuws: dat is makkelijk te imiteren, zonder de dure designer prijskaartjes.

21-08-2015 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw platform Stievie Free laat je gratis live en tot zes dagen terug tv kijken

Nieuw platform Stievie Free laat je gratis live en tot zes dagen terug tv kijken

http://oi62.tinypic.com/kbq73p.jpg

Medialaan, het bedrijf achter VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM, presenteert een nieuw platform waarmee je live en tot zes dagen terug uitgesteld tv kan kijken. Helemaal gratis, en dat zowel via de website als via je smartphone of tablet.

Medialaan presenteert Stievie Free als de gratis instapversie van de betalende televisie-app, die tien Vlaamse zenders aanbiedt en waarbij mensen reclame kunnen doorspoelen. De nieuwe toepassing werkt met korte reclameblokken die niet doorspoelbaar zijn. "De jonge kijkgemeenschap van vtm.be gaf al aan dat ze korte reclameblokken in ruil voor kwalitatieve gratis content heel normaal vindt", luidt het. "Ook bij Stievie Free zullen de reclameblokken korter zijn als mensen uitgesteld kijken."

20-08-2015 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shannen Doherty: "Mijn manager is verantwoordelijk voor mijn uitgezaaide borstkanker"

Shannen Doherty: "Mijn manager is verantwoordelijk voor mijn uitgezaaide borstkanker"

http://oi60.tinypic.com/289disg.jpg

Shannen Doherty houdt haar manager verantwoordelijk voor de ernst van haar ziekte. De 44-jarige actrice heeft borstkanker en stelt dat de ziekte eerder ontdekt was als haar manager zijn werk beter had gedaan. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten waarop TMZ de hand wist te leggen.

Doherty gaf ook haar verzekeringen uit handen aan haar manager. Die zou een factuur van haar zorgverzekeraar hebben genegeerd, waardoor Doherty haar verzekering kwijt raakte. De actrice, bekend van Beverly Hills 90210 en Charmed, kon zich pas dit jaar weer verzekeren. Omdat ze een paar maanden onverzekerd was, ging Doherty niet regelmatig op controle bij artsen. Dat deed ze naar eigen zeggen wel toen ze verzekerd was.

In maart 2015 klopte Doherty aan bij een arts en werd de diagnose borstkanker gesteld. De ziekte bleek al uitgezaaid naar een lymfeklier. Volgens Doherty kreeg ze van haar artsen te horen dat de kanker zich in 2014, toen ze onverzekerd was, uitzaaide. Volgens de actrice is het de schuld van haar manager dat de ziekte zo laat werd ontdekt.

Doherty stelt in de documenten dat ze mogelijk een ingrijpende behandeling inclusief borstamputatie en chemotherapie moet ondergaan. Die behandelingen hadden volgens Doherty mogelijk voorkomen kunnen worden als haar managers de rekeningen op tijd hadden betaald. Doherty heeft haar manager vorig jaar ontslagen.

20-08-2015 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan aangeklaagd door chauffeur

Lindsay Lohan aangeklaagd door chauffeur

http://oi59.tinypic.com/2unu52v.jpg

Lindsay Lohan is aangeklaagd door haar voormalige chauffeur. Edson Ricci claimt volgens TMZ dat hij nog bijna 28.000 dollar (25.000 euro) tegoed heeft van de actrice.

Het zou gaan om zijn salaris en daarnaast een dure hotelrekening die Edson zegt te hebben voorgeschoten. De rekeningen stammen uit het najaar van 2012, een periode waarin het niet bepaald goed ging met de Amerikaanse. Ze werd toen onder meer gearresteerd na een auto-ongeluk en ze zou juwelendieven hebben meegenomen naar een feestje.

Lohan heeft nog niet op de rechtszaak gereageerd.

20-08-2015 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Groenland' en Bartel verdwijnen van het scherm

'Groenland' en Bartel verdwijnen van het scherm

http://oi57.tinypic.com/2v0h1ya.jpg

De VRT zet een punt achter het programma 'Groenland' op Eén. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Bartel (Van Riet, nvdr.) heeft tuinieren op een frisse manier weer op de kaart gezet", zegt woordvoerder Hans Van Goethem. Volgens de zegsman komt er geen nieuw seizoen "omdat de meeste aspecten van tuinieren zijn belicht".

Van Riet, het gezicht van het populaire programma, kijkt met veel plezier terug op de 110 afleveringen. "Ik eindig met een goed gevoel en heb ook veel bijgeleerd. Maar je kan een zaadje niet op honderd verschillende manieren in de grond steken, dus wilde ik op tijd stoppen."

De VRT heeft voorlopig geen nieuwe plannen rond Van Riet. 'Groenland' verscheen voor het eerst op de buis in 2011.

20-08-2015 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston showt trouwring voor het eerst

Jennifer Aniston showt trouwring voor het eerst

http://oi61.tinypic.com/x38fhd.jpg

De actrice straalde gisteren op de première van haar nieuwste film in Los Angeles. Jennifer Aniston was nog maar net terug van een huwelijksreis in Bora Bora met haar kersverse echtgenoot Justin Theroux.

Het pasgetrouwde koppel genoot van een rustige vakantie in een vijfsterrenresort. Dat de zon daar vaak scheen, was duidelijk te merken aan Jennifers bruine teint. Maar gisteren moest de ster terug aan het werk gaan voor de promotie van haar nieuwe film 'She's Funny That Way'.

Mevrouw Theroux straalde in een zwarte jumpsuit op de rode loper. Maar de pers had vooral oog voor haar indrukwekkende, gouden trouwring bezet met diamanten. Die werd ontworpen door Jennifer Meyer, de vrouw van acteur Tobey Maguire én favoriete designer van heel wat sterren.

20-08-2015 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfnaakte Lesley-Ann op de boerderij: Twitter lacht met ondergoedchallenge

Halfnaakte Lesley-Ann op de boerderij: Twitter lacht met ondergoedchallenge

http://oi61.tinypic.com/2nqts43.jpg

Je kan deze dagen op social media niet om Lesley-Ann Poppe en haar #dailylifeinunderwear heen. De blondine gaat 100 dagen lang de uitdaging aan om dingen uit haar dagelijkse leven in bikini of ondergoed te doen. Maar niet iedereen blijkt fan van haar initiatief te zijn, met hilarische beelden op Twitter tot gevolg.

We zijn nog maar aan dag 4 van de uitdaging Daily Life in Underwear en verschillende Twitteraars hebben al duidelijk genoeg van Lesley-Anns bikinifoto's. Creatieve geesten hebben zich laten gaan met photoshop en plaatsen de schaars geklede blondine op de meest bizarre plaatsen: bij de bootvluchtelingen, op de boerderij en in het containerpark.

20-08-2015 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefje verdient flink aan relatie met Kylie Jenner

Liefje verdient flink aan relatie met Kylie Jenner

http://oi62.tinypic.com/10mr4zl.jpg

Rapper Tyga is te zien in het nieuwe seizoen van de realityserie Keeping Up With the Kardashians. Het vriendje van Kylie Jenner wordt volgens showbizzsite RadarOnline flink betaald voor iedere aflevering waarin hij te zien is.

"Hij krijgt een vast bedrag per aflevering, omdat de makers van te voren natuurlijk niet weten hoe de liefde tussen Kylie en Tyga zich ontwikkelt en hoe zich dat zal verhouden tot de kijkcijfers. Maar de verwachtingen zijn hooggespannen, de twee doen het namelijk goed voor de camera", weet een ingewijde. "De familie heeft samen besloten dat ze Tyga in hun programma willen, ze zijn allemaal gek op hem."

Rapper Tyga is momenteel behoorlijk succesvol, hij heeft net een album uitgebracht, heeft zijn eigen show bij MTV en is binnenkort te zien in twee nieuwe films. Hij kan volgens de ingewijde dus ook een aardig bedrag vragen. Het budget van de realityserie komt hierdoor niet in de problemen. "Khloé heeft nu geen man in haar leven, Bruce en Rob zijn niet meer in de serie te zien en ook de toekomst van Scott Disick ziet er wat betreft het programma niet veelbelovend uit. Dus er blijft genoeg geld over dit seizoen."

Volgens de ingewijde verdelen de makers een bedrag van ongeveer 500.000 dollar (bijna 450.000 euro) onder de 'gastrollen'. "Dat gaat dit seizoen dus om Tyga, Khloé's vriendin Malika, de vriend van Kris Corey Gamble en nog een paar anderen."

20-08-2015 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Blog gesloten wegens ziekte.

09-08-2015 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (22)
06-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt slecht nieuws uit Amerika

Matthias Schoenaerts krijgt slecht nieuws uit Amerika

http://oi58.tinypic.com/2jfnnn7.jpg

Minder nieuws voor Matthias Schoenaerts: de opnames van de HBO-serie Lewis & Clark, waar hij een belangrijke rol in speelt, werden tijdelijk stopgezet.

Volgens het blad Variety gaat het om 'problemen met het weer en interne strubbelingen'. Er zouden nu een paar veranderingen doorgevoerd worden voordat de opnames verder gaan.

De serie is niet min: Brad Pitt en Tom Hanks zijn de producers. Regisseur John Curran en cameraman Rob Hardy zijn intussen opgestapt, wat voor de nodige problemen zorgt.

06-08-2015 om 08:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!