Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown vernoemt dochter naar Jimi Hendrix

Bobby Brown vernoemt dochter naar Jimi Hendrix

http://oi68.tinypic.com/156bnmf.jpg

Bobby Brown heeft zijn pasgeboren dochter vernoemd naar Jimi Hendrix. Dat blijkt uit het geboortecertificaat, waarop TMZ de hand wist te leggen.

Het meisje luistert naar de naam Hendrix Estelle Sheba Brown. Ze kwam vorige week donderdag om 10.54 uur (lokale tijd) ter wereld in het beroemde Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles.

Hendrix is het zevende kind van Bobby Brown, het derde van hem en zijn huidige vrouw Alicia Etheredge. Ze waren al ouders van de 7-jarige Cassius en Bodhi Jameson Rein van 1 jaar.

Bobby's andere kinderen kwamen voort uit verschillende eerdere relaties. Bobbi Kristina, de dochter die hij kreeg met de in 2012 overleden Whitney Houston, stierf vorig jaar.

30-07-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janine Bischops (73): "Oudere vrouwen schrijf je niet af"

Janine Bischops (73): "Oudere vrouwen schrijf je niet af"

http://oi63.tinypic.com/2e3pw0j.jpg

Actrice Janine Bischops speelde haar hele leven op zeker. Ze moest 73 worden om te durven. Voor het eerst koos ze voor barsten in plaats van buigen. En hoe. Onverwacht en met onmiddellijke ingang stapte ze na 21 jaar uit 'Thuis'. Ze hield de eer aan zichzelf en dat van haar personage Jenny. Haar rol van oermoeder devalueerde tot die van oude bloempot. "Nooit liep ik zo recht op mijn doel af als die ochtend naar de post met mijn ontslagbrief. Buiten op straat werd ik overspoeld door trots. Oudere vrouwen schrijf je niet af. Nàh."

Een beslissing die getuigt van eigenwaarde.
Ik heb wel een week geweend, hoor. Iedereen in 'Thuis' wist dat ik ongelukkig was en toch heb ik ze allemaal verrast, inclusief mijn kinderen. 'Ze zegt al twee jaar dat ze eruit stapt, maar dat doet ze toch nooit.' Toen ik in de schminkkamer zei 'Toch raar, mijn laatste dag', lachten ze nog 'Jaja, het zal wel'."

Waarom was het ineens genoeg?
"Tot twee jaar geleden heb ik Jenny Verbeeck zeer graag gespeeld. Ik ben apetrots op de verhaallijn van Jenny's borstkanker, mijn voorstel trouwens. Maar na 19 jaar zat er geen vlees meer aan die rol. 'Jenny' moest er af en toe nog wat bij staan, ik voelde me als acteur bij het afval gezet. Niet hautain bedoeld, maar daarvoor ken ik mijn stiel te goed. Zo mocht het niet eindigen. Het deed afbreuk aan alle moois uit mijn carrière."

30-07-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend zwanger: Lesley-Ann Poppe toont buik

Stralend zwanger: Lesley-Ann Poppe toont buik

http://oi68.tinypic.com/4imur5.jpg

Lesley-Ann Poppe is ondertussen al zes maanden stralend zwanger. En alles verloopt prima. "Vandaag 6 maanden in verwachting en de baby groeit heel goed en ik ook #24weekspregnant #babybump", schreef Lesley-Ann Poppe gisteren op Instagram. Nog drie maanden en La Poppe mag haar tweede spruit verwelkomen.

30-07-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmaker Luc Besson krijgt zwaardere straf in plagiaatzaak

Filmmaker Luc Besson krijgt zwaardere straf in plagiaatzaak

http://oi68.tinypic.com/1z5p153.jpg

Het hof van beroep in Parijs heeft de Franse filmmaker Luc Besson en zijn onderneming Europacorp veroordeeld tot een schadevergoeding van 110.000 (plus intresten) aan de Amerikaanse cineast John Carpenter. Besson moet dat bedrag ophoesten omdat hij in 'Lockout' (2012) de film 'Escape from New York' (1981) geplagieerd zou hebben.

De uitspraak in de zaak dateert al van 10 juni, maar werd pas vandaag bekendgemaakt door de zender BFM Business. In het vonnis is te lezen dat Besson samen met zijn coscenaristen James Mather en Stephen Saint-Léger ook nog eens 40.000 moet betalen aan Nick Castle, die had meegeschreven aan 'Escape from New York'. Studiocanal, de Franse eigenaar van de exploitatierechten van 'Escape from New York', heeft ook nog eens recht op een schadevergoeding van 300.000 euro.

De rechtbank in beroep velt daarmee een veel zwaarder vonnis dan die in eerste aanleg. In mei 2015 had de rechter nog schadevergoedingen voor in totaal 80.000 euro opgelegd, maar Besson was daartegen in beroep gegaan.

De beroepsrechter benadrukte bij zijn beslissing dat er sprake is van een "opeenhoping van overeenkomsten" tussen beide films. De rechter volgde deze keer ook Studiocanal, dat argumenteerde dat met de release van 'Lockout' schade werd berokkend aan de plannen voor een remake van 'Escape from New York'.

Luc Besson is vooral bekend als regisseur van films als 'Le grand bleu' (1988), 'La Femme Nikita' (1990), 'Léon' (1994) en 'The Fifth Element' (1997). Bij de opnames van 'Lockout' zat hij niet in de regiestoel, maar schreef hij wel het scenario van die film.

30-07-2016 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse politie zoekt vermiste actrice Honeysuckle Weeks

Britse politie zoekt vermiste actrice Honeysuckle Weeks

http://oi67.tinypic.com/2hp63co.jpg

Gewag makend van een onrustwekkende verdwijning, spoort de Britse politie actrice Honeysuckle Weeks uit de oorlogsdetectivereeks 'Foyle's War' op. De 36-jarige vrouw en moeder van een kind, wonende in Petworth in West Sussex, is sinds gisteravond vermist.

De politie is naar eigen zeggen ongerust omdat recent gedrag van de actrice bezorgdheid bij familie en vrienden heeft opgewekt en omdat zij hen had verteld angstig te zijn.

Weeks is vooral bekend van haar rol als Samantha Stewart in de reeks 'Foyle's War' die ook op de vrt te zien was.

30-07-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

http://oi67.tinypic.com/nq4tn9.jpg

Meryl Streep (67) staat binnenkort weer samen op de set met haar Britse collega Emily Blunt (33). Tien jaar na 'The Devil Wears Prada' nemen Streep en Blunt de Disneyproductie 'Mary Poppins Returns' op. Dat meldt filmvakblad Variety.

'Mary Poppins Returns" wordt het vervolg op een van de populairste Disneyfilms aller tijden. Streep en Blunt speelden in 2014 ook samen in de Disneymusical 'Into the Woods', waarvoor Streep een oscarnominatie kreeg.

Blunt speelt Mary Poppins, rol die in de originele film door Julie Andrews werd vertolkt. De film speelt zich af in Londen tijdens de jaren 30 van de vorige eeuw. In het nieuwe verhalen komen Jane en Michael Banks, de kinderen uit de originele film, terug als volwassenen. Samen met Michaels drie kinderen zoeken ze hun vliegende nanny van weleer op na een tragisch verlies.

Streep zal de rol spelen van Poppins' nicht Topsy Tartlet, een personage dat in de oorspronkelijke verfilming van het boek van PL Travers uit 1964 niet voorkwam. Topsy is een meid die in het boek van Travers 'Mary Poppins Comes Back' met Arthur Turvy trouwt, waardoor haar naam Topsy Turvy wordt. Auteur Travers verafschuwde de film 'Mary Poppins'.

In de film zal Streep ook zingen. 'Mary Poppins Returns' komt in de VS op kerstdag 2018 in de zalen.

30-07-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shannen Doherty na kankerdiagnose: "Ik kijk niet verder dan vandaag"

Shannen Doherty na kankerdiagnose: "Ik kijk niet verder dan vandaag"

http://oi66.tinypic.com/2ihl5kk.jpg

Shannen Doherty leeft met de dag, sinds ze weet dat ze kanker heeft. "Ik kijk niet verder dan vandaag", vertelt de 45-jarige actrice in een interview met Entertainment Tonight, dat maandag wordt uitgezonden.

"Het is moeilijk", zegt Shannen over haar strijd. Vorig jaar februari kreeg ze te horen dat ze borstkanker heeft, onlangs schoor ze haar hoofd kaal. "Ik weet niet of ik er ooit weer zo uit zal zien als vroeger", vertelt de actrice, die voor het interview een sjaal om haar hoofd had geknoopt.

Shannen probeert sterk te blijven, maar dat valt niet altijd mee. Ze vertelt dat de gedachte dat ze zal sterven door haar hoofd spookt. "Maar ik wil geloven dat het goed komt als ik maar blijf vechten."

Verschillende collega-acteurs uit Beverly Hills, 90210, de serie waaraan Shannen haar doorbraak dankt, lieten deze week weten diep respect te hebben voor haar. "Het was ontzettend dapper van haar om haar haren af te knippen en de foto's daarvan te delen", zei Jason Priestley. "Shannen is sterk en een echte vechter."

Ook Ian Ziering noemde Shannen een vechter. "Ze heeft een enorme hoeveelheid moed tentoongespreid." Ian vertelde ook dat hij onlangs contact opnam met zijn oud-collega. "Ik heb haar vorige week gebeld om te laten weten dat ik aan haar denk."

30-07-2016 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot van Sabine Hagedoren overleden

Echtgenoot van Sabine Hagedoren overleden

http://oi64.tinypic.com/jfvtcg.jpg

De man van VRT-weervrouw Sabine Hagedoren is afgelopen nacht overleden. Dat meldt de VRT.

"Na een lange en aanslepende ziekte heeft Jurgen Janssens de strijd verloren." Hagedoren blijft achter met twee kinderen, Lars (11) en Lise (9). Sabine en haar familie wensen dit verlies in alle rust te verwerken, zo laat de openbare omroep weten. 

Eerder deze week verloor haar collega Frank Deboosere zijn zus Paskal na een strijd tegen borstkanker.

30-07-2016 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'King of the Belgians' naar filmfestival van Venetië

'King of the Belgians' naar filmfestival van Venetië

http://oi63.tinypic.com/244nln4.jpg

'King of the Belgians', de vierde langspeelfilm van Peter Brosens en Jessica Woodworth, zal zijn wereldpremière beleven als onderdeel van de Orizzonticompetitie van het 73ste Internationaal Filmfestival van Venetië. Dat is vandaag bekendgemaakt.

Het filmfestival van Venetië, het oudste ter wereld, vindt plaats van 31 augustus tot 10 september. Het is vier jaar geleden dat een Vlaamse speelfilm de officiële selectie van het festival haalde.

In 'King of the Belgians' is Nicolas III op staatsbezoek in Istanboel wanneer zijn land onverwacht uit elkaar valt. Hij moet meteen terug om zijn koninkrijk te redden. Maar een krachtige zonnestorm verstoort alle telecommunicatie en luchtverkeer. De koning en zijn entourage ontsnappen uit Turkije en starten een odyssee doorheen de Balkan, waarin de koning het echte leven - en zichzelf - ontdekt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Peter Van den Begin, Titus De Voogdt, Lucie Debay en Bruno Georis. Bo Films produceerde 'King of the Belgians' in coproductie met Entre Chien et Loup in België, Topkapi Films in Nederland en Art Fest in Bulgarije. De film kon onder andere rekenen op steun van het VAF/Filmfonds.

'King of the Belgians' komt op 30 november 2016 uit in de Belgische zalen.

28-07-2016 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mauro doet het in het Nederlands als Maurits Pauwels

Mauro doet het in het Nederlands als Maurits Pauwels

http://oi63.tinypic.com/2qm3pn6.jpg

Maurits Pauwels brengt dit najaar zijn eerste Nederlandstalige cd uit. Die naam doet niet meteen een belletje rinkelen? Het gaat om een alter ego van muzikale duizendpoot Mauro Pawlowski, bekend van Evil Superstars en dEUS. De eerste titels in zijn Nederlandstalige repertoire doen alvast het beste vermoeden: 'Viel Zo Graag Samen' en 'Toen Je Moeder Nog Een Wild Meisje Was'.

28-07-2016 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus waarschuwde Heath Ledger vlak voor dood

Zus waarschuwde Heath Ledger vlak voor dood

http://oi67.tinypic.com/2q9z1b7.jpg

Vlak voor zijn dood werd Heath Ledger door zijn zus gewaarschuwd zijn medicijnen niet te mixen. Dat vertelt Heaths vader Kim in een interview met de Australische editie van Daily Mail.

"Zijn zus had hem de avond voor zijn dood aan de telefoon en zei dat hij zijn voorgeschreven medicijnen niet samen met zijn slaappillen in moest nemen'', weet de vader van de acteur. "Hij zei: Katie, Katie, het gaat prima. Ik weet wat ik doe. Hij had geen idee.''

Heath stierf in januari 2008 op 28-jarige leeftijd als gevolg van een overdosis medicijnen die hij op doktersvoorschrift had gekregen. "Je kan niemand anders de schuld geven'', zegt Kim. "Het was zijn fout. Hij heeft die medicijnen geslikt.''

Langere draaidagen
Hoewel niemand schuldig is aan Heaths dood, droeg de overvolle agenda van de acteur volgens zijn vader wel bij aan de problemen. "Omdat hij veel reisde, zag hij veel verschillende artsen. Omdat hij bekend was, kreeg hij vaker de vraag 'wat wil je' in plaats van 'wat heb je nodig'.''

Volgens zijn vader gebruikte Heath de medicijnen onder meer om langere draaidagen te kunnen maken. "In plaats van naar zijn lichaam te luisteren dat niet meer kon en rust nodig had, pakte hij een pijnstiller en bleef hij doorgaan.''

28-07-2016 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We hebben afgesproken: Géén taboes"

"We hebben afgesproken: Géén taboes"

http://oi66.tinypic.com/o6cpl3.jpg

Het akkoord is er en de draaidagen worden gepland. Als alles goed gaat, trekt reportagemaker Peter Boeckx nog eind dit jaar naar Nederland met zijn docureeks 'The Show Must Go On'. Het doel: een exclusieve inkijk in het leven van André Hazes Jr. en zijn veelbesproken familie. "We hebben afgesproken dat er geen taboes mogen zijn."

Momenteel filmt Peter Boeckx nog volop voor de eerste reeks van 'The Show Must Go On'. Voor reeks twee strikte de maker van 'The Sky is the Limit' een eerste naam buiten onze landsgrenzen. André Hazes Jr. was de voorbije maanden niet uit het nieuws te branden wegens zijn aanstormende vaderschap en de drama's in zijn familie. Boeckx is de eerste reportagemaker die wordt toegelaten in de clan. "Ik heb de bevestiging net binnen en ben erg blij dat we tot een akkoord zijn gekomen met deze talentvolle artiest", klinkt het. "De enige voorwaarde die de zanger stelt, is dat hij geportretteerd wordt als 'Dré', niet als de zoon van André Hazes." Verder krijgt de Vlaamse filmploeg geen restricties. 

28-07-2016 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles 'de Mol' kiest voor tv-carrière op VIER

Gilles 'de Mol' kiest voor tv-carrière op VIER

http://oi65.tinypic.com/ibic8l.jpg

Gilles Van Bouwel, afgelopen najaar nog de grote saboteur in het VIER-programma 'De Mol', zegt zijn job als brand manager bij Unilever op en stort zich voltijds op de media.

Gilles wordt redacteur bij productiehuis Woestijnvis en zal in het najaar het mannelijke gezicht worden in het showbizzmagazine 'Glammertime', naast onder anderen Elodie Ouedraogo en Annelore De Donder. Of ook Karen Damen en Marijke Respeel terugkeren, is nog niet zeker.

Als Gilles bovendien een beetje kan quizzen, zal hij dit najaar helemaal niet meer van het scherm weg te branden zijn, want de 28-jarige Antwerpenaar is ook door Erik Van Looy gevraagd om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. De aanwerving van Van Bouwel past perfect in de strategie van Woestijnvis om mediatalenten in een tv-programma uit te testen en ze nadien ook echt in huis te halen. Dat gebeurde eerder al met onderen anderen Sarah Vandeursen en Elodie Ouedraogo.

28-07-2016 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog voor het einde van het jaar kijken we ook offline Netflix

Nog voor het einde van het jaar kijken we ook offline Netflix

http://oi64.tinypic.com/svrmg4.jpg

"Dat gaat nooit gebeuren", zei Netflix-topman Cliff Edwards nog in 2014 toen hem gevraagd werd of Netflix ooit offline beschikbaar zou zijn. In april dit jaar klonk het al iets positiever toen CEO Reed Hastings zei dat een offline modus "niet ondenkbaar" was. En binnenkort is het eindelijk zover. De streamingdienst maakt het in de nabije toekomst mogelijk om zonder internet je favoriete films en series te bekijken. Wellicht hangt daar wel een prijskaartje aan vast.

Hoe leuk zou het zijn mocht je een Netflix-serie of -film op je laptop kunnen opslaan en bekijken op de trein of in het vliegtuig. Dat is niet langer toekomstmuziek, want lanceert Netflix een offline modus. Waarschijnlijk komt er, net zoals bij Amazon, een tijdslimiet op. En wie van deze extra service wil genieten, zal wellicht ook wat meer geld op tafel moeten leggen.

Netflixgebruikers waren duidelijk. Uit een recente enquête blijkt dat 73 procent Netflix ook offline zou gebruiken. Liefst twee gebruikers op drie zouden het bovendien niet meer dan normaal vinden dat een abonnement met deze extra feature ook duurder zou zijn. Die laatste factor speelde wellicht een doorslaggevende rol, ook omdat de groeicijfers van de streamingdienst onder de verwachtingen liggen.

Amazon doet het al

Amazon, de grote concurrent van Netflix, biedt offline kijken al langer aan. Amazon-gebruikers moeten het gedownloade materiaal wel binnen de 48 uur bekijken, want daarna wordt de film of serie vergrendeld. Het is nog onduidelijk of er ook Netflix een zal hanteren.

Bij Netflix zelf blijft het voorlopig stil, maar verschillende bronnen binnen de sector bevestigen dat Netflix volop werkt aan een offline dienst. "Netflix wil de optie nog voor het einde van 2016 toevoegen", vertelt Dan Taitz van 'Penthera', een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software om video's te downloaden op mobiele apparaten. Daarnaast stelt Netflix ook op juridisch vlak alles in het werk om materiaal ook offline ter beschikking te stellen. De nieuwe licentiedeals bevatten een speciale clausule.

27-07-2016 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk genieten: Georges Meus doet dutje op z'n mama

Heerlijk genieten: Georges Meus doet dutje op z'n mama

http://oi67.tinypic.com/2rhtphu.jpg

Even geen 'Dagelijkse Kost', Würst of andere besognes voor tv-kok Jeroen Meus. Hij heeft nood aan een portie rust en vindt die momenteel in het gezelschap van zijn echtgenote Stéphanie en hun 4-jarige zoontje Georges op een zonovergoten strand. "Op vakantie slapen we al eens samen", schrijft Meus bij het vertederende beeld op zijn Instagram-pagina. "En ik maak dan foto's!"

27-07-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanne uit De Ideale Wereld overleden

Jeanne uit De Ideale Wereld overleden

http://oi68.tinypic.com/293fvd5.jpg

De wereld is een klein beetje minder ideaal geworden... Die boodschap stuurde de redactie van Canvas-programma De Ideale Wereld gisteren de wereld in nadat gastpersonage Jeanne op 87-jarige leeftijd is overleden. Jeanne uit Kessel-Lo draaide als gastpersonage in De Ideale Wereld haar hand niet om voor een oneliner meer of minder. "Jeanne, je was veruit onze grappigste vriendin", aldus presentator Otto-Jan Ham.

De Ideale Wereld is in rouw...De 87-jarige Jeanne die als 'commentator' een glansrol vertolkte in het populaire televisieprogramma op Canvas is overleden. Jeanne liet zich in het programma vooral opmerken door haar droge kijk op de actualiteit van de dag die presentator Otto-Jan Ham haar voorschotelde.

Gevoel voor humor

"Je kon Jeanne de meest waanzinnige nieuwsberichten voorleggen en altijd had ze een droge reactie klaar", aldus Otto-Jan Ham die Jeanne graag omschrijft als de meest scherpe en grappigste vriendin van De Ideale Wereld.

"Meestal had Jeanne nog gelijk ook met haar sappige oneliners."

In één van de vele fragmenten uit De Ideale Wereld blijkt ook dat de 87-jarige Jeanne veel gevoel voor humor had. Zo liet Jeanne op een dag aan Otto-Jan Ham weten dat iemand haar zelfs had gebeld om te vragen wanneer ze op het scherm zou komen. Toen Otto-Jan Ham liet weten dat Jeanne om 22 uur 's avonds zou verschijnen op het televisiescherm reageerde de kranige dame met een zeker gevoel voor zelfrelativatie het volgende: "Allé, ik zal het haar laten weten dan is ze content. Ik zei haar nog: zie maar dat uw televisie niet ontploft dan..." Ontploffingsgevaar in De Ideale Wereld heette dat dan.

Stralen op tv

Zonder twijfel zullen de fans van De Ideale Wereld de droge kijk van Jeanne op onze wereld missen. Op Facebook regende het dan ook steunbetuigingen voor de familie van Jeanne, niet in het minst op de Facebook-pagina van De Ideale Wereld. Ook Canvas liet daar een boodschap achter voor de familie van de 87-jarige Jeanne. "We zullen Jeanne missen. Rust zacht. Innige deelneming aan de familie", stond er te lezen. Iets dichter bij Jeanne reageerde Lieze Van Aerschot dan weer als volgt: "Bedankt Ideale Wereld. Het was voor ons fijn Meter vaak zo te zien stralen op tv."

Bewondering

Voor Otto-Jan Ham is het verlies van Jeanne ook persoonlijk een droevige gebeurtenis. Hij had naar eigen zeggen een warme band met haar opgebouwd. "Niemand heeft het eeuwige leven, maar ik was toch erg geschrokken", zegt de presentator. "Ik had bewondering voor Jeanne. Ze confronteerde je met jezelf en bezorgde je een nederig gevoel. Rust zacht, liefste Jeanne. Je was veruit onze scherpste en grappigste vriendin."

27-07-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis: "Kom terug, komkommertijd"

Sven Ornelis: "Kom terug, komkommertijd"

http://oi63.tinypic.com/1bsid.jpg

"De moeilijkste dagen van het jaar waren vroeger altijd deze zomerse vakantiedagen, voor ons, onvermoeibare stukjesschrijvers. We zaten destijds met onze bruingebakken hoofden in de gulle zon in de Provence of ergens met de voeten in het zand aan een eindeloze kust. We zagen onze geliefden fulltime graag en we kookten dan iets lekkers. We schonken de glazen vol koele wijn en de verhalen aan onze tafels waren eindeloos, maar meestal zo filosofisch dat we de krantenlezers daar ook niet elke dag mee konden vervelen."

"Er waren toen ook mensen die gewoon doorwerkten. Er waren veel mensen die niet op reis gingen. En dan het thuisfront ambeteren met onze zon en wijntjes terwijl er ginds files op de E19 stonden of er sprake was van wateroverlast na een zomerstorm, dat deden wij niet. Maar het tempo van het nieuws kabbelde wel. Na de Ronde Van Frankrijk ging de wereld in surplace. Je kon nog wel eens iets bedenken over het kaduke Nederlands van de koning op de Nationale Feestdag, maar voor de rest vloekten we bijna elke dag over die komkommertijd. Writer's block in volle zon, geen lachertje."

"Vandaag is alles anders geworden. De ene noemen het nu zonder verpinken 'oorlog'. Anderen blijven volhouden dat het 'eenzame gekken' zijn die elkaar domweg kopiëren. Feit is dat de wereld vandaag nooit meer stilstaat en dat er, veraf of dichtbij, elke dag nieuwe waanzin het nieuws beheerst. Het is steeds weer kiezen tussen schrijven over angst of hoop, over de kracht van liefde of pure woede. Dat is ons werk: de dingen benoemen zonder te verbloemen. Maar ik kan niet liegen: wat heb ik heimwee naar praatjes over slaatjes, naar zwoele zinnen over de zin van het leven na een flesje merlot, naar die vredig kabbelende komkommertijd. Komt die ooit nog terug?

27-07-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom gaat Kendall Jenner steeds vaker zonder beha door het leven

Daarom gaat Kendall Jenner steeds vaker zonder beha door het leven

http://oi66.tinypic.com/30u4f1c.jpg

Toen het halfzusje van Kim Kardashian, Kendall Jenner, onlangs ging winkelen in een transparant topje zonder beha onder, stond de halve wereld nog in rep en roer. Op haar eigen website kendallj.com schrijft ze nu dat ze de ophef niet begrijpt. "Ik ben niet beschaamd om mijn eigen lichaam, en het is jammer dat veel andere vrouwen dat wél zijn".

Dat Kendall steeds vaker wordt gespot zonder beha, komt dus niet omdat ze vergeetachtig is en vergeet een beha aan te doen. Ze wil vrouwen aanmoedigen om hun lichaam te accepteren zoals het is, en daar ook trots op te zijn. Natuurlijk heeft ze makkelijk praten met haar modellenlijf én borsten, maar de gedachte erachter is wel zeker niet verkeerd.

Daarnaast schrijft ze ook nog dat ze blote borsten simpelweg erg sexy vindt, en beha's oncomfortabel.

27-07-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Miss België staakt voorlopig de strijd

Mini Miss België staakt voorlopig de strijd

http://oi67.tinypic.com/m9xhe1.jpg

Er komt dit jaar geen Mini Miss België. De organisatie toonde zich nog strijdlustig na het njet van minister van Werk Kris Peeters vorige maand, maar gooit nu toch - tijdelijk - de handdoek. "We willen alles even laten rusten en de tijd nemen om na te denken over de toekomst", klinkt het.

De plannen rond een Belgische missverkiezing voor kinderen deden heel wat stof opwaaien. Het Kinderrechtencommissariaat had "fundamentele bezwaren", minister van Vrouwenrechten Isabelle Simonis van de Franse Gemeenschap kondigde een verbod aan en ook federaal minister Peeters legde zich dwars. Hij en de sociale inspectie spraken van "kinderarbeid" om de minimissverkiezing tegen te houden.

Organisator Darline Devos weigerde zich daar echter zomaar bij neer te leggen. "De verkiezing komt er toch", klonk het vorige maand nog strijdvaardig. Devos wilde met name een afwijking aanvragen op de wetgeving, waardoor Mini Miss België toch zou kunnen doorgaan.

Maar nu gooit de organisatie dus toch de handdoek. "Na alle perikelen in de pers heeft het nationaal comité van Miss België besloten om geen Mini Miss België verkiezing te organiseren dit jaar", aldus Devos. Definitief is de beslissing echter allerminst. "Volgend jaar zullen we het opnieuw bekijken, maar zeker is het nog niet."

Of het dan wel zal lukken, is nog maar de vraag. Intussen hebben N-VA, CD&V, Open Vld, Groen en sp.a zich in het Vlaams Parlement immers samen uitgesproken voor een formeel verbod op schoonheidswedstrijden voor kinderen. Ze hadden het daarbij wel over wedstrijden waarbij kinderen enkel of grotendeels beoordeeld worden op hun uiterlijk.

Volgens Devos was dat echter nooit de bedoeling en is de hele heisa onterecht. "Eigenlijk zou dit niets anders zijn dan een leuke dag tijdens een schoolfeest of bij een jeugdbeweging. De kinderen zouden mogen tekenen, dansjes leren, foto's maken en ook zelf een act in elkaar steken", zegt ze nog. "Op alle onderdelen zouden ze punten krijgen en uiteindelijk zou diegene met de meeste punten de kroon ontvangen."

"Enige juiste keuze"
De beslissing om de plannen rond Mini Miss België op te bergen, is "de enige juiste keuze". Dat zegt minister van Werk Kris Peeters in reactie op het nieuws. De CD&V'er herinnert ook aan de initiatieven in Vlaanderen en Wallonië richting een definitief verbod.

26-07-2016 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Souvenir' van Bavo Defurne naar Filmfestival Toronto

'Souvenir' van Bavo Defurne naar Filmfestival Toronto

http://oi65.tinypic.com/so6bk8.jpg

'Souvenir', de tweede langspeelfilm van Bavo Defurne, beleeft zijn Noord-Amerikaanse première op het Toronto International Film Festival, dat plaatsvindt van 8 tot 18 september. Dat heeft de festivalorganisatie vandaag aangekondigd. De wereldpremière is weggelegd voor het Filmfestival van Angoulême, eind augustus.

In 'Souvenir' speelt de gekende Franse actice Isabelle Huppert de rol van Liliane. Als 'Laura' was ze ooit de rijzende ster aan het firmament van het lichte lied. Ze nam zelfs deel aan de European Song Contest. Vandaag is ze vergeten. Ze leidt een teruggetrokken bestaan in een appartement volgestouwd met relikwieën uit haar glorietijd en komt aan de kost in een vleeswarenfabriek waar ze laurierblaadjes op paté legt. Daar is het dat ze de 22-jarige Jean ontmoet.

"Maanden hebben we stil gewerkt in donkere studio's en nu mogen we eindelijk ons resultaat gaan presenteren, dan nog wel te midden van de wereldtop", zegt Defurne, die met 'Noordzee, Texas' in 2011 zijn speelfilmdebuut maakte.

Naast Huppert, die dit jaar schitterde in de Paul Verhoeven-film 'Elle' - op het Filmfestival Cannes - zien we onder andere Kévin Azaïs en Johan Leysen.

'Souvenir' is een productie van Yves Verbraeken voor Bonjour Pictures. De film kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds.

26-07-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!