Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk genieten: Georges Meus doet dutje op z'n mama

Heerlijk genieten: Georges Meus doet dutje op z'n mama

http://oi67.tinypic.com/2rhtphu.jpg

Even geen 'Dagelijkse Kost', Würst of andere besognes voor tv-kok Jeroen Meus. Hij heeft nood aan een portie rust en vindt die momenteel in het gezelschap van zijn echtgenote Stéphanie en hun 4-jarige zoontje Georges op een zonovergoten strand. "Op vakantie slapen we al eens samen", schrijft Meus bij het vertederende beeld op zijn Instagram-pagina. "En ik maak dan foto's!"

27-07-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanne uit De Ideale Wereld overleden

Jeanne uit De Ideale Wereld overleden

http://oi68.tinypic.com/293fvd5.jpg

De wereld is een klein beetje minder ideaal geworden... Die boodschap stuurde de redactie van Canvas-programma De Ideale Wereld gisteren de wereld in nadat gastpersonage Jeanne op 87-jarige leeftijd is overleden. Jeanne uit Kessel-Lo draaide als gastpersonage in De Ideale Wereld haar hand niet om voor een oneliner meer of minder. "Jeanne, je was veruit onze grappigste vriendin", aldus presentator Otto-Jan Ham.

De Ideale Wereld is in rouw...De 87-jarige Jeanne die als 'commentator' een glansrol vertolkte in het populaire televisieprogramma op Canvas is overleden. Jeanne liet zich in het programma vooral opmerken door haar droge kijk op de actualiteit van de dag die presentator Otto-Jan Ham haar voorschotelde.

Gevoel voor humor

"Je kon Jeanne de meest waanzinnige nieuwsberichten voorleggen en altijd had ze een droge reactie klaar", aldus Otto-Jan Ham die Jeanne graag omschrijft als de meest scherpe en grappigste vriendin van De Ideale Wereld.

"Meestal had Jeanne nog gelijk ook met haar sappige oneliners."

In één van de vele fragmenten uit De Ideale Wereld blijkt ook dat de 87-jarige Jeanne veel gevoel voor humor had. Zo liet Jeanne op een dag aan Otto-Jan Ham weten dat iemand haar zelfs had gebeld om te vragen wanneer ze op het scherm zou komen. Toen Otto-Jan Ham liet weten dat Jeanne om 22 uur 's avonds zou verschijnen op het televisiescherm reageerde de kranige dame met een zeker gevoel voor zelfrelativatie het volgende: "Allé, ik zal het haar laten weten dan is ze content. Ik zei haar nog: zie maar dat uw televisie niet ontploft dan..." Ontploffingsgevaar in De Ideale Wereld heette dat dan.

Stralen op tv

Zonder twijfel zullen de fans van De Ideale Wereld de droge kijk van Jeanne op onze wereld missen. Op Facebook regende het dan ook steunbetuigingen voor de familie van Jeanne, niet in het minst op de Facebook-pagina van De Ideale Wereld. Ook Canvas liet daar een boodschap achter voor de familie van de 87-jarige Jeanne. "We zullen Jeanne missen. Rust zacht. Innige deelneming aan de familie", stond er te lezen. Iets dichter bij Jeanne reageerde Lieze Van Aerschot dan weer als volgt: "Bedankt Ideale Wereld. Het was voor ons fijn Meter vaak zo te zien stralen op tv."

Bewondering

Voor Otto-Jan Ham is het verlies van Jeanne ook persoonlijk een droevige gebeurtenis. Hij had naar eigen zeggen een warme band met haar opgebouwd. "Niemand heeft het eeuwige leven, maar ik was toch erg geschrokken", zegt de presentator. "Ik had bewondering voor Jeanne. Ze confronteerde je met jezelf en bezorgde je een nederig gevoel. Rust zacht, liefste Jeanne. Je was veruit onze scherpste en grappigste vriendin."

27-07-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis: "Kom terug, komkommertijd"

Sven Ornelis: "Kom terug, komkommertijd"

http://oi63.tinypic.com/1bsid.jpg

"De moeilijkste dagen van het jaar waren vroeger altijd deze zomerse vakantiedagen, voor ons, onvermoeibare stukjesschrijvers. We zaten destijds met onze bruingebakken hoofden in de gulle zon in de Provence of ergens met de voeten in het zand aan een eindeloze kust. We zagen onze geliefden fulltime graag en we kookten dan iets lekkers. We schonken de glazen vol koele wijn en de verhalen aan onze tafels waren eindeloos, maar meestal zo filosofisch dat we de krantenlezers daar ook niet elke dag mee konden vervelen."

"Er waren toen ook mensen die gewoon doorwerkten. Er waren veel mensen die niet op reis gingen. En dan het thuisfront ambeteren met onze zon en wijntjes terwijl er ginds files op de E19 stonden of er sprake was van wateroverlast na een zomerstorm, dat deden wij niet. Maar het tempo van het nieuws kabbelde wel. Na de Ronde Van Frankrijk ging de wereld in surplace. Je kon nog wel eens iets bedenken over het kaduke Nederlands van de koning op de Nationale Feestdag, maar voor de rest vloekten we bijna elke dag over die komkommertijd. Writer's block in volle zon, geen lachertje."

"Vandaag is alles anders geworden. De ene noemen het nu zonder verpinken 'oorlog'. Anderen blijven volhouden dat het 'eenzame gekken' zijn die elkaar domweg kopiëren. Feit is dat de wereld vandaag nooit meer stilstaat en dat er, veraf of dichtbij, elke dag nieuwe waanzin het nieuws beheerst. Het is steeds weer kiezen tussen schrijven over angst of hoop, over de kracht van liefde of pure woede. Dat is ons werk: de dingen benoemen zonder te verbloemen. Maar ik kan niet liegen: wat heb ik heimwee naar praatjes over slaatjes, naar zwoele zinnen over de zin van het leven na een flesje merlot, naar die vredig kabbelende komkommertijd. Komt die ooit nog terug?

27-07-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom gaat Kendall Jenner steeds vaker zonder beha door het leven

Daarom gaat Kendall Jenner steeds vaker zonder beha door het leven

http://oi66.tinypic.com/30u4f1c.jpg

Toen het halfzusje van Kim Kardashian, Kendall Jenner, onlangs ging winkelen in een transparant topje zonder beha onder, stond de halve wereld nog in rep en roer. Op haar eigen website kendallj.com schrijft ze nu dat ze de ophef niet begrijpt. "Ik ben niet beschaamd om mijn eigen lichaam, en het is jammer dat veel andere vrouwen dat wél zijn".

Dat Kendall steeds vaker wordt gespot zonder beha, komt dus niet omdat ze vergeetachtig is en vergeet een beha aan te doen. Ze wil vrouwen aanmoedigen om hun lichaam te accepteren zoals het is, en daar ook trots op te zijn. Natuurlijk heeft ze makkelijk praten met haar modellenlijf én borsten, maar de gedachte erachter is wel zeker niet verkeerd.

Daarnaast schrijft ze ook nog dat ze blote borsten simpelweg erg sexy vindt, en beha's oncomfortabel.

27-07-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Miss België staakt voorlopig de strijd

Mini Miss België staakt voorlopig de strijd

http://oi67.tinypic.com/m9xhe1.jpg

Er komt dit jaar geen Mini Miss België. De organisatie toonde zich nog strijdlustig na het njet van minister van Werk Kris Peeters vorige maand, maar gooit nu toch - tijdelijk - de handdoek. "We willen alles even laten rusten en de tijd nemen om na te denken over de toekomst", klinkt het.

De plannen rond een Belgische missverkiezing voor kinderen deden heel wat stof opwaaien. Het Kinderrechtencommissariaat had "fundamentele bezwaren", minister van Vrouwenrechten Isabelle Simonis van de Franse Gemeenschap kondigde een verbod aan en ook federaal minister Peeters legde zich dwars. Hij en de sociale inspectie spraken van "kinderarbeid" om de minimissverkiezing tegen te houden.

Organisator Darline Devos weigerde zich daar echter zomaar bij neer te leggen. "De verkiezing komt er toch", klonk het vorige maand nog strijdvaardig. Devos wilde met name een afwijking aanvragen op de wetgeving, waardoor Mini Miss België toch zou kunnen doorgaan.

Maar nu gooit de organisatie dus toch de handdoek. "Na alle perikelen in de pers heeft het nationaal comité van Miss België besloten om geen Mini Miss België verkiezing te organiseren dit jaar", aldus Devos. Definitief is de beslissing echter allerminst. "Volgend jaar zullen we het opnieuw bekijken, maar zeker is het nog niet."

Of het dan wel zal lukken, is nog maar de vraag. Intussen hebben N-VA, CD&V, Open Vld, Groen en sp.a zich in het Vlaams Parlement immers samen uitgesproken voor een formeel verbod op schoonheidswedstrijden voor kinderen. Ze hadden het daarbij wel over wedstrijden waarbij kinderen enkel of grotendeels beoordeeld worden op hun uiterlijk.

Volgens Devos was dat echter nooit de bedoeling en is de hele heisa onterecht. "Eigenlijk zou dit niets anders zijn dan een leuke dag tijdens een schoolfeest of bij een jeugdbeweging. De kinderen zouden mogen tekenen, dansjes leren, foto's maken en ook zelf een act in elkaar steken", zegt ze nog. "Op alle onderdelen zouden ze punten krijgen en uiteindelijk zou diegene met de meeste punten de kroon ontvangen."

"Enige juiste keuze"
De beslissing om de plannen rond Mini Miss België op te bergen, is "de enige juiste keuze". Dat zegt minister van Werk Kris Peeters in reactie op het nieuws. De CD&V'er herinnert ook aan de initiatieven in Vlaanderen en Wallonië richting een definitief verbod.

26-07-2016 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Souvenir' van Bavo Defurne naar Filmfestival Toronto

'Souvenir' van Bavo Defurne naar Filmfestival Toronto

http://oi65.tinypic.com/so6bk8.jpg

'Souvenir', de tweede langspeelfilm van Bavo Defurne, beleeft zijn Noord-Amerikaanse première op het Toronto International Film Festival, dat plaatsvindt van 8 tot 18 september. Dat heeft de festivalorganisatie vandaag aangekondigd. De wereldpremière is weggelegd voor het Filmfestival van Angoulême, eind augustus.

In 'Souvenir' speelt de gekende Franse actice Isabelle Huppert de rol van Liliane. Als 'Laura' was ze ooit de rijzende ster aan het firmament van het lichte lied. Ze nam zelfs deel aan de European Song Contest. Vandaag is ze vergeten. Ze leidt een teruggetrokken bestaan in een appartement volgestouwd met relikwieën uit haar glorietijd en komt aan de kost in een vleeswarenfabriek waar ze laurierblaadjes op paté legt. Daar is het dat ze de 22-jarige Jean ontmoet.

"Maanden hebben we stil gewerkt in donkere studio's en nu mogen we eindelijk ons resultaat gaan presenteren, dan nog wel te midden van de wereldtop", zegt Defurne, die met 'Noordzee, Texas' in 2011 zijn speelfilmdebuut maakte.

Naast Huppert, die dit jaar schitterde in de Paul Verhoeven-film 'Elle' - op het Filmfestival Cannes - zien we onder andere Kévin Azaïs en Johan Leysen.

'Souvenir' is een productie van Yves Verbraeken voor Bonjour Pictures. De film kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds.

26-07-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van ex-Miss België Virginie Claes vrijgelaten

Moeder van ex-Miss België Virginie Claes vrijgelaten

http://oi66.tinypic.com/apef5j.jpg

De moeder van ex-Miss België Virginie Claes is vrijgelaten. De vrouw zat sinds 16 juni in de cel voor poging tot doodslag op haar man. Dat meldt TV Limburg.

Tandarts Veronique D. (60) uit Hasselt stak vorige maand tijdens een ruzie haar man met een mes in zijn borstkas. De vader van Claes, handelsrechter op de rechtbank van Hasselt, werd opgenomen op intensieve zorgen maar zou nu aan de beterhand zijn.

Vandaag werd de vrouw onder voorwaarden vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Ze moet zich houden aan een alcoholverbod en zoeken naar gepaste begeleiding.

26-07-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams meisje bestolen door Haroon: "In dertig minuten roofde hij mijn huis bijna leeg"

Vlaams meisje bestolen door Haroon: "In dertig minuten roofde hij mijn huis bijna leeg"

http://oi65.tinypic.com/28sbjt0.jpg

"Hij deed mij geloven dat het echte liefde was, dat we een toekomst konden uitbouwen. En nu... Wat een nachtmerrie." De Oost-Vlaamse Annelies (24) heeft het over Haroon, de Nederlandse spierbundel uit 'Temptation Island'. Zij heeft klacht tegen hem ingediend bij de politie, weet 'Dag Allemaal'.

"Hij verbleef al vier dagen bij mij, en 't was de bedoeling dat hij nog een week zou blijven", aldus de vrouw die zich Annelies laat noemen. Haar echte naam wil ze niet gepubliceerd zien, want ze schaamt zich en ze wil absoluut vermijden dat iemand de indruk zou krijgen dat ze enkel uit is op aandacht.

"Ik vond het vreemd dat hij amper kleren had meegenomen. Eén klein reiszakje had hij bij zich. En achteraf beschouwd toont dat voor mij aan dat Haroon z'n daden vooraf heeft beraamd. Hij wist goed genoeg dat hij snel weer weg zou zijn bij mij thuis."

"Pak boven de 10.000 euro"
"Die nacht van zaterdag op zondag heeft hij mijn huis quasi leeggeroofd. Een halfuurtje was ik weg, naar de nachtwinkel. Toen ik terugkwam stond m'n schuifraam wagenwijd open. En al m'n kastdeuren ook. Wat een nachtmerrie, ik was in shock. Haroon had zich uit de voeten gemaakt en hij had alles van waarde meegegraaid."

"Een smartphone, handtassen van Gucci en Louis Vuitton. Tweeduizend euro 't stuk, hé, die tassen. Ik had twee lades vol designzonnebrillen, die heeft hij ook meegegrabbeld. En al m'n parfumflesjes, kleren uit m'n droogkast, noem maar op. De totale waarde zal een pak boven de 10.000 euro liggen."

Bedreiging
"Ik ben hem zelfs nog achterna gereden die nacht. Maar ja...Die was al ver weg, waarschijnlijk richting Nederland. En hij heeft alle contactlijnen afgesneden. Z'n telefoon wordt niet opgenomen, hij heeft me van al z'n sociale-mediaprofielen gesmeten, hij is gewoon verdwénen. Eén keer heeft hij me nog gecontacteerd, met een speciaal daarvoor aangemaakt profiel. Zijn boodschap was dat ik het best zo zou laten, of ik zou nog iets gaan meemaken. Ik heb klacht ingediend bij de politie."

Haroon werd herhaaldelijk gecontacteerd om zijn versie van het verhaal te horen, maar de telefoontjes werden compleet genegeerd.

26-07-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre in boeien geslagen na verkeersruzie

Dr. Dre in boeien geslagen na verkeersruzie

http://oi67.tinypic.com/35c3a74.jpg

Dr. Dre is bij zijn eigen huis in de boeien geslagen, nadat een motorrijder hem had beschuldigd van wapenbezit. Nadat de politie geen wapen kon vinden werd de rapper en zakenman weer vrijgelaten, weet TMZ

De motorrijder was voor het huis van Dr. Dre in Malibu gestopt en blokkeerde de oprijlaan. Dr. Dre vroeg hem plaats te maken toen hij wilde parkeren. Dat deed de man, maar onder luid protest.

Toen Dre, echte naam Andre Young (52),  zijn telefoon tevoorschijn haalde, zei de man volgens ooggetuigen: "Daar gaan we weer, nog een zwarte man met een geweer." Vervolgens belde hij het alarmnummer.

Eenmaal ter plaatse sloegen de agenten Dr. Dre in de boeien om hem te fouilleren. Ze konden niets vinden en lieten hem gaan, maar de motorrijder heeft toch een klacht ingediend..

26-07-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eik van The Shawshank Redemption is niet meer

Eik van The Shawshank Redemption is niet meer

http://oi66.tinypic.com/zs4mt.jpg

Een van de beroemdste bomen uit de Amerikaanse filmgeschiedenis is niet meer. De witte eik van de film "The Shawshank Redemption", die in Mansfield (Ohio) stond, is omgevallen. Dat bericht de Amerikaanse zender CNN.

De eik is aan het einde van het gevangenisdrama te zien, wanneer het personage dat vertolkt wordt door Morgan Freeman -gevangene Red Redding- aan de voet van de boom een kistje opgraaft met daarin een brief en cash geld, goed voor een busticket naar zijn vriend die kon ontsnappen, Andy Dufresne - gespeeld door Tim Robbins. De eik speelde een symbolisch belangrijke rol in de film: "Beloof me Red, als je hier ooit weg raakt... vind die plaats", vroeg Dufresne zijn medegedetineerde. Dufresne had zijn vrouw onder de boom ten huwelijk gevraagd. Hij zat onschuldig in de gevangenis omdat hij haar zou hebben vermoord.

In het manuscript van Stephen King, waarop de film gebaseerd is, stond de eik in een veld in Maine. De scène werd echter gefilmd in Ohio, bijna 1.000 kilometer daarvandaan. Door de film was de plaats een toeristische bestemming.

Vijf jaar geleden werd de boom al eens geraakt door een bliksem. Een deel van de eik raakte toen beschadigd. Maar afgelopen vrijdag is het resterende deel omgevallen door hevige wind, bevestigt men op het plaatselijke bureau voor Toerisme. "Het is een trieste dag voor Shawshank fans".

24-07-2016 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arts Michael Jackson trekt mogelijk outback in voor realityshow

Arts Michael Jackson trekt mogelijk outback in voor realityshow

http://oi65.tinypic.com/t98tbo.jpg

Conrad Murray praat met de makers van de Britse realityshow 'I'm a Celebrity: Get Me Out of Here' over een deelname aan het programma. De woordvoerder van de arts, die schuldig is bevonden aan de dood van Michael Jackson, bevestigt dit aan de Mirror.

"Ik weet zeker dat iedereen benieuwd is te horen wat hij heeft te zeggen over zijn tijd met Michael. Hij zou echt een publiekstrekker zijn", aldus woordvoerder Max Markson. Voor de show zou Murray wekenlang samen met een aantal andere bekende mensen in de Australische jungle moeten verblijven in primitieve omstandigheden.

In hetzelfde interview zegt Murray dat hij van plan is om weer aan het werk te gaan als arts, omdat hij geen cent heeft en moet leven van de vrijgevigheid van familie en vrienden. Na zijn veroordeling werd zijn vergunning afgenomen, maar Murray heeft een aanvraag ingediend om de schorsing op te heffen. "Ik zie geen reden waarom ik niet zou mogen werken als arts in de VS", aldus de medisch specialist. "Ik ben zeer vakkundig en ik heb een vlekkeloze medische geschiedenis. Mijn carrière is tot nu toe onberispelijk."

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar celstraf nadat hij Jackson een fatale dosis van het narcosemiddel Propofol toediende. Hij kwam in 2013 vervroegd vrij omdat de gevangenissen in Amerika overvol zitten.

24-07-2016 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez ligt met zichzelf overhoop

Selena Gomez ligt met zichzelf overhoop

http://oi63.tinypic.com/nn8w2x.jpg

Aan het begin van haar wereldtoernee lijkt Selena Gomez het moeilijk te hebben. Een dag na haar verjaardag werd ze emotioneel op het podium in Indonesië. Vervolgens plaatste ze een heel cryptisch bericht op sociale media.

De net 24-jarige had net daarvoor nog vrolijke video's op Snapchat gezet: "Ik ben superblij en heb er zin in. Iedereen is hier zo aardig", klonk het. Maar aan het einde van haar optreden in Jakarta nam ze opeens emotioneel het woord: "Het volgende liedje - voor ik naar huis ga - is een nummer dat belangrijk voor me is omdat ik gefrustreerd ben. Ik doe soms domme dingen. Ik zeg dingen die ik niet meen. Of het komt er verkeerd uit, juist omdat ik zo graag goed wil doen." Daarna zong ze het nummer 'Kill 'Em With Kindness'.

Na het optreden uitte Selena haar gedachten nog eens in andere woorden op Instagram. "Ik heb altijd laten zien wie ik ben, maar ik moet sommige gebieden in mijn leven heroverwegen, zowel op creatief als op persoonlijk vlak."

24-07-2016 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC bouwde bunkers voor personeel om kernramp te overleven, maar hun vrouwen waren niet welkom

BBC bouwde bunkers voor personeel om kernramp te overleven, maar hun vrouwen waren niet welkom

http://oi64.tinypic.com/33nkju8.jpg

Medewerkers van de BBC kregen tijdens de Koude Oorlog de kans aangeboden om een eventuele nucleaire ramp te overleven door uit te zenden vanuit een ondergrondse bunker, maar ze mochten daarover niets aan hun vrouw vertellen. Dat blijkt uit documenten die de zender openbaar heeft gemaakt.

De Britse openbare omroep tekende tijdens de Koude Oorlog uit hoe ze in geval van een grote ramp zou kunnen blijven uitzenden. Uit vroege versies van het plan, dat gekend staat als het 'War Book' ('Oorlogsboek, red.), staat dat personeelsleden de "opdracht kregen" om ondergronds te gaan. In latere versies staat dat ze werden "uitgenodigd".

Brief

Via een brief werd de uitverkoren werknemers gevraagd of ze bereid waren om te zorgen voor "nooddienstverlening". Ze werden aangemaand om boeken en "kleine recreatieve voorwerpen" mee te brengen. "Enkel informele kledij zal nodig zijn", stond er verder in de brief, die na het lezen meteen vernietigd moest worden.

De gekozen werknemers kregen de opdracht om niets aan hun vrouwen te vertellen en ze mochten hen ook niet naar de bunker brengen, mocht het ooit zo ver komen, zo blijkt uit de documenten. Sommige personeelsleden weigerden dan ook de uitnodiging.

Geen vrouwen

Het merendeel van de uitverkoren personeelsleden waren mannen. Dat blijkt uit de instructie om hun "vrouwen" niet te vertellen dat ze op de lijst stonden.

"Mijn meest heldere herinnering gaat over een discussie over de vraag of mensen met partners hen mochten meebrengen," vertelt Bob Doran, een ervaren redacteur van Radio News in de jaren 1980. Het antwoord was nee.

"Het andere dat ik me herinner is een diepe somberheid en een gevoel van zekerheid dat een kernoorlog snel zou plaatsvinden," vertelt hij.

Elf bunkers en een hoofdkwartier

BBC wilde elf beschermde bunkers bouwen, bekend als 'Regionale Bestuurszetels', verspreid over het hele Verenigd Koninkrijk. Elke bunker had een studio en vijf personeelsleden van nabijgelegen lokale radiostations.

Een bunker op de afdeling Techniekopleiding in Wood Norton in Worcestershire zou omgevormd worden tot hoofdkwartier en bemand worden door 90 BBC-personeelsleden waaronder ingenieurs, omroepers, twaalf nieuwsredacteurs en hulpredacteurs.

Overheidscontrole

De overheid zou controle hebben over wat er naar buiten werd gebracht, maar de BBC had daarnaast een collectie oude radiokomedies samengesteld om het publiek te entertainen.

De omroep had ook een vooraf opgenomen boodschap klaarliggen waarmee het land zou worden geïnformeerd over de kernaanval die had plaatsgevonden en waarin werd opgeroepen om rustig te blijven en meer radionieuws af te wachten.

24-07-2016 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zwangere' Lindsay Lohan: "Mijn verloofde bedriegt me met een Russische hoer"

'Zwangere' Lindsay Lohan: "Mijn verloofde bedriegt me met een Russische hoer"

http://oi67.tinypic.com/14mvxwg.jpg

Lindsay Lohan suggereert op Instagram dat haar 23-jarige verloofde Egor Tarabasov is vreemdgegaan en dat ze zwanger is. De 30-jarige actrice haalde flink uit naar de Russische miljonair.

De problemen begonnen zaterdag. Lindsay postte een foto van zichzelf en Egor, van wie het gezicht was weggekrast. Een paar uur later schreef ze bij een foto van hun twee: ''Volgens mij was ik ook zo op mijn 23e.. Slechte tijden. Het verandert na 26/27 @e2505t bedankt dat je niet bent thuisgekomen vannacht. Beroemdheid verandert mensen.''

Een uur daarna postte ze een foto van Egor in een nachtclub 'met een Russische hoer'. Gevolgd door een soortgelijk kiekje. ''Eerste keer in mijn leven. Hij heeft mij bedrogen met een hoer.'' Vervolgens twitterde ze een shot uit haar film Labour Pains uit 2009, waarin ze een vrouw speelt die doet alsof ze zwanger is, maar uiteindelijk echt in verwachting raakt. ''Ik ben zwanger!!'', schreef Lohan daarbij.

Tarabasov en Lohan zijn sinds oktober samen. Sindsdien gaan ze vooral veel op vakantie samen.

24-07-2016 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muse annuleert concert in Istanboel vanwege mislukte staatsgreep

Muse annuleert concert in Istanboel vanwege mislukte staatsgreep

http://oi67.tinypic.com/2repfra.jpg

Muse heeft een gepland concert in Istanboel afgelast, na de couppoging in Turkije van afgelopen weekend. De band zou er dinsdag 26 juli optreden.

"Het spijt ons dat we gezien de recente onvoorspelbare gebeurtenissen in Turkije hebben besloten ons concert af te zeggen", zo maakte de band dinsdag bekend via Twitter. "Excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. We kijken ernaar uit onze Turkse fans in de toekomst te zien."

Fans die een kaartje hadden voor het concert kunnen hun geld terugkrijgen.

20-07-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We kijken met z'n allen naar 'Vive le Vélo'

We kijken met z'n allen naar 'Vive le Vélo'

http://oi68.tinypic.com/25tb8xw.jpg

Eindelijk hoogzomer in België. Met temperaturen tot boven de 30 graden kreunen vooral de Vlaamse tv-zenders. Maandag werd de eerste aanzet gegeven met zo'n 27 graden. Exact een week eerder was het slechts 21 graden. Die 6 graden verschil jagen zo'n 120.000 kijkers extra naar buiten. Maandag zaten in primetime ruim 1.192.000 Vlamingen voor tv. Een week eerder waren er dat net geen 1.334.000. Eén grote uitschieter gisteren: 'Vive le Vélo', zonder enige concurrentie het best bekeken programma, goed voor 829.464 kijkers en een recordmarktaandeel van 55,3%. Bijna 6 kijkers op de 10 kozen dus voor het Tourprogramma van Vannieuwkerke.

20-07-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter blokkeert racistische belagers Ghostbusters-actrice

Twitter blokkeert racistische belagers Ghostbusters-actrice

http://oi66.tinypic.com/95mv4l.jpg

Twitter treedt op tegen gebruikers die anderen lastigvallen. Die worden voorgoed geweerd, heeft het bedrijf laten weten aan  de ICT-nieuwssite Recode. Aanleiding is de scheldkanonnade die actrice Leslie Jones kreeg. Jones, die in de nieuwe Ghostbusters-film speelt, deelde de tweets op haar account.

Een van de geblokkeerde accounts is van een verslaggever van de conservatieve nieuwssite Breitbart. Die had Jones een vent genoemd en geschreven dat ze nauwelijks kon lezen. Racistische twitteraars vergeleken haar met een orang-oetan, een gorilla en King Kong.

Twitter schrijft in een verklaring: ''We weten dat veel mensen vinden dat we niet genoeg hebben gedaan tegen zulk gedrag. Daar zijn we het mee eens.''

20-07-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber huurt complete bioscoop af voor date

Justin Bieber huurt complete bioscoop af voor date

http://oi63.tinypic.com/2cptk7a.jpg

Justin Bieber lijkt alles uit de kast te trekken om indruk te maken op zijn vermeende liefje Chantel Jeffries. Volgens Hello magazine huurde de popster maandagavond een complete bioscoopzaal op Times Square in New York af om met zijn date romantisch van een filmpje te genieten.

Samen met een paar vrienden keek het stel in het AMC Theatre naar de nieuwe animatiefilm 'The secret life of pets'.

Het 22-jarige model zou volgens ingewijden dolgraag het vriendinnetje van de Canadese superster worden, maar de zanger is nog niet toe aan een serieuze relatie. Jeffries en Bieber trokken in het verleden al vaker met elkaar op en zouden de laatste tijd weer veel samen zijn.

20-07-2016 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zorgt voor kippenvel met krachtig eerbetoon aan slachtoffers van Nice

Rihanna zorgt voor kippenvel met krachtig eerbetoon aan slachtoffers van Nice

http://oi68.tinypic.com/b68ytj.jpg

Rihanna was in Nice op de dag van de brutale aanslag en zou er normaal gezien een dag later een concert geven. De zangeres is nu opnieuw in Frankrijk en nog steeds erg onder de indruk van de tragische gebeurtenissen. Tijdens haar show in Lyon gisteren vond ze het dan ook belangrijk om te tonen dat haar hart bij Nice is.

"Ik wil het volgende nummer opdragen aan de mensen van Nice, aan zij die hebben geleden, zij die zijn getraumatiseerd, de slachtoffers en hun families", vertelt ze, terwijl de Franse driekleur het podium omarmt. "Ik wil dat jullie me helpen om dit hele gebouw op te lichten", waarop ze een krachtige versie van haar bekende nummer 'Diamonds' inzet.

De hele massa steekt lampjes, aanstekers, gsm's en wat ze nog maar kunnen vinden in de lucht. Het resultaat is een zee van kleine glinsterende diamanten die schitteren in solidariteit, voor de onschuldige diamanten die nu schitteren aan de hemel.

20-07-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felix 'Lost Frequencies' De Laet: "Mijn mama werkt nu voor mij"

Felix 'Lost Frequencies' De Laet: "Mijn mama werkt nu voor mij"

http://oi67.tinypic.com/v5b9xs.jpg

Het blijft hard gaan voor Felix De Laet, aka Lost Frequencies. Zijn derde single, 'Beautiful People', staat hoog in de Ultratop, zaterdag is hij gastheer van zijn eigen podium op Tomorrowland en deze zomer tourt hij door heel Europa. "Bovendien ben ik mijn eerste cd, die in september uitkomt, aan het afwerken", zegt de 22-jarige Brusselaar. "Mijn agenda zit tjokvol, mijn dagen moeten goed gepland worden."

Gelukkig krijgt hij daarbij de hulp van zijn eigen moeder. Want sinds kort werkt ze officieel voor haar zoon. "Dat klopt, ze is deeltijds in dienst van mijn bedrijfjje", lacht Felix. "Ze houdt zich bezig met de administratie, daar heb ik weinig kaas van gegeten. Mama is altijd aan de slag geweest als binnenhuisarchitecte, als zelfstandige, dus. Nu ontvangt ze voor het eerst in haar leven een vast maandloon en dan nog van haar eigen zoon. Geweldig, toch?"

19-07-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!