Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama zingt publiekelijk voor jarige dochter Malia

Obama zingt publiekelijk voor jarige dochter Malia

http://oi63.tinypic.com/8we8g1.jpg

Niet elk tienermeisje zou het op prijs stellen dat papa - met de zangkwaliteiten van Barack Obama - plots publiekelijk 'Happy Birthday' voor haar achttiende verjaardag begint te zingen. Maar het is wél de president van de Verenigde Staten zelf die gisteren in het Witte Huis voor een volle zaal zijn oudste dochter Malia op zo'n serenade trakteerde. Super mooi!

"Toevallig vieren wij op de verjaardag van ons land ook die van onze oudste dochter", zei Barack Obama in zijn Independence Day-speech, die verder een ode aan de soldaten van het Amerikaanse leger was. Prompt hief hij een van de meest bekende liederen ter wereld aan: 'Happy Birthday To You'. Niet bijster toonvast, des te snoeziger. Een dikke knuffel van dochterlief op het podium was dan ook zijn deel. Hip hip hoera!

05-07-2016 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouw Jill Peeters kiest voor korte coupe

Weervrouw Jill Peeters kiest voor korte coupe

http://oi65.tinypic.com/154ge93.jpg

U had het wellicht zelf al gezien na het middagjournaal, maar VTM- en HLN-weervrouw Jill Peeters is naar de kapper geweest en heeft voor een nieuwe, frisse coupe gekozen. Zou het dan toch eindelijk beter weer worden?

05-07-2016 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Guy Van Sande is een durver en zoekt graag de grenzen op"

"Guy Van Sande is een durver en zoekt graag de grenzen op"

http://oi66.tinypic.com/ajrync.jpg

Een paar weken geleden trouwde Guy Van Sande (53) met Nathalie Vergauwen (29) en leek er geen vuiltje aan de lucht. Nu wordt hij genoemd in een zaak van kinderporno en kregen hun wittebroodsweken plots een wel erg zwart randje.

Acteur Marc Coessens was onlangs aanwezig op het huwelijk van Guy en Nathalie en wacht het onderzoek af. Hij schrok van het nieuws, vertelt hij in Story. "De berichtgeving rond deze zaak is gewoon schandalig. Dat Guy met naam en foto al veroordeeld wordt in de media, dat is er ver over. Ik vind het erg voor hem dat hij op deze manier in de media komt, dat dit hem moet overkomen."

"Als BV sta je in de schijnwerpers en word je snel door de media veroordeeld, dat is zo oneerlijk. Guy is niet in beschuldiging gesteld van een pedofiel te zijn, wel dat hij een chatroom heeft bezocht voor pedofielen. Dat dit fout is, zal hij wel geweten hebben maar Guy is een nieuwsgierige gast, een uitdager en een durver. Hij zoekt graag de grenzen op en durft wel eens buiten de lijntjes te kleuren. Dit keer is hij misschien tegen een grens aangebotst die hem duur komt te staan. Het enige wat ik met zekerheid over Guy durf te zeggen is dat ik hem een intelligente acteur vind. De rest zal het onderzoek moeten uitwijzen."

05-07-2016 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen: "Zonder Jackie-Lou waren we geen koppel meer"

Ann Van Elsen: "Zonder Jackie-Lou waren we geen koppel meer"

http://oi67.tinypic.com/a4c28y.jpg

MNM-presentatrice Ann Van Elsen (36) en haar verloofde Filip De Snoeck (52) zijn in de wolken met de komst van hun dochtertje Jackie-Lou, nu acht weken geleden. Maar de keuze voor een kindje van hen samen verliep niet zonder slag of stoot.

"Filip en ik waren nog maar net een koppel toen ik hem al duidelijk maakte dat ik graag nog een tweede kind wilde. Uiteraard is zoiets niet meteen realiseerbaar, je moet elkaar eerst wat beter leren kennen. Maar als het goed zou klikken, was die stap voor mij wel noodzakelijk. In het begin begreep Filip dat wel, maar nadien begon hij van gedachte te veranderen", gaat Ann van start in Story. "En dat zorgde voor de nodige spanningen. Ik ben een vijftiger en wilde eigenlijk geen baby meer in huis, maar Ann wel", vult Filip aan. 'Dat zou van mij de gelukkigste vrouw ter wereld maken', heeft ze verschillende keren gezegd. Uiteraard wilde ik haar gelukkig maken, maar ik vroeg me wel af of ik er zelf ook achter stond. Hoe ouder je wordt, hoe meer je over alles begint na te denken. Je laat je minder leiden door je emoties."

Discussie
"Rationeel wilde ik mij wel bij zijn beslissing neerleggen, ik heb het ook lang geprobeerd, maar emotioneel kon ik dat niet. Als er iets is dat ik heb geleerd, dan is het wel dat je je hart niet kunt onderdrukken", gaat Ann verder. "Elke discussie ging over een baby, onze relatie zat niet meer goed. We hebben toen afgesproken om het een tijdje te laten rusten. Omdat Ann er niets meer over zei, dacht ik dat ze zich erbij had neergelegd dat er geen tweede kindje zou komen...", vult Filip aan. Maar niets was minder waar, vertelt Ann. "Jij dacht dat alles goed ging met mij, maar eigenlijk kwijnde ik weg. Kinderen, dat hoort gewoon bij mij. Gelukkig is Filip bijgedraaid, anders waren we wellicht uit elkaar gegaan en dan zouden we allebei heel ongelukkig geweest zijn."

Taakverdeling
Filip deed dus water bij de wijn en ondertussen is de kleine Jackie-Lou er. "Ik zou Jackie-Lou niet meer kunnen missen, ik zie haar doodgraag en ben supertrots op onze kleine spruit. Jackie-Lou is bovendien een heel brave baby en dat komt vooral omdat ze zo'n goede mama heeft", vertelt hij. Het koppel heeft ook een opvallende taakverdeling, zo doet Ann alle nachten en slapen de twee zelfs door de week apart. "Ik kan het niet genoeg benadrukken, Ann is een fantastische mama. We hadden afgesproken dat ik mij niets van de baby zou moeten aantrekken en dat blijkt ook écht zo te zijn. Als ik thuis ben, steek ik mee de handen uit de mouwen. Ik heb al luiers ververst en als Ann Jackie-Lou een badje geeft, assisteer ik met veel plezier."

05-07-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'June' is haar rol in Familie kwijt: "Het was niet mijn beslissing om te vertrekken"

'June' is haar rol in Familie kwijt: "Het was niet mijn beslissing om te vertrekken"

http://oi68.tinypic.com/2cn8fbp.jpg

De seizoensfinale van Familie zindert nog na bij de fans door de koelbloedige moord op 'slechterik' June. Voor actrice Katrien De Becker (45) waren het heftige scènes, waarbij ze een beroep deed op het verdriet dat ze zelf in het verleden al te verwerken kreeg...

June Van Damme zorgde de voorbije maanden voor heel wat suspense in de VTM-soap Familie en werkte zich in de kijker als een van de meest gehate soappersonages ooit. Maar vorige woensdag kwam er abrupt een einde aan haar verhaallijn. Voor actrice Katrien De Becker, die zeven jaar gestalte gaf aan het personage, betekent dit dus het einde van haar periode bij Familie. "Het was niet mijn beslissing om de reeks te verlaten", vertelt ze. "De schrijvers vonden dat het verhaal van June op was, ze had al zo veel op haar kerfstok... En dus zijn ze maar ineens all the way gegaan", lacht ze in Story.

Traantjes
Het afscheid van haar collega's was moeilijk voor Katrien. "Het doet pijn dat ik mijn fijne collega's niet zo regelmatig meer zal zien. Er zijn dan ook behoorlijk wat traantjes gevloeid op mijn laatste draaidag. Ik dacht dat het een gewone werkdag zou worden, maar de crew had mijn loge versierd met bloemen en kaartjes vol mooie woorden. Zoiets is nu eenmaal eigen aan het acteursbestaan: een opdracht begint op een zeker tijdstip en stopt ook altijd. Zo zit het leven ook in elkaar, dus dit is een goede voorbereiding."

Verwijten
June was uitgegroeid tot Vlaanderens meest gehate soappersonage, maar verwijten kreeg Katrien niet op straat. "Als mensen me aanspraken, was het vaak om te zeggen dat ik mijn rol goed speelde. En als ze vroegen om met mij op de foto te gaan, grapte ik: 'Tuurlijk, als je dat durft!'. Maar ik werd niet uitgescholden of achtervolgd. Ik had er nochtans wel rekening mee gehouden, want veel mensen gaan volledig op in zo'n soap. Ik denk dan ook dat de mensen die echt boos zijn op June, me gewoon niet durfden aan te spreken. Op sociale media durven mensen gemakkelijker een grote mond op te zetten, maar ik lees zulke commentaren nooit. Ik ben op dat vlak nogal prehistorisch. Mijn kinderen George en Emily zien die reacties wel en vinden het uiteraard niet altijd even fijn om te zien wat mensen over hun mama schrijven. Maar ik til er niet zwaar aan, dus hoeven zij dat ook niet te doen."

05-07-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colombiaans festival afgelast na afzegging Rihanna

Colombiaans festival afgelast na afzegging Rihanna

http://oi68.tinypic.com/zlqfj8.jpg

De eerste editie van Lollapalooza in Colombia gaat niet door vanwege de afzegging van één van de headliners. Alhoewel de organisatie niet wil zeggen welke muzikant verstek laat gaan, melden verschillende Colombiaanse media dat het gaat om Rihanna.

De zangeres zou niet naar het Zuid-Amerikaanse land willen afreizen vanwege het zika-virus, meldt Variety. Het blad kreeg zondag geen commentaar los van de woordvoerders van de populaire artiest. Andere internationale artiesten die op het festival zouden optreden zijn Lana Del Rey and Wiz Khalifa.

Lollapalooza Colombia zou in september gehouden worden, maar de organisatie denkt voor die tijd geen andere grote naam te kunnen strikken.

Het populaire Lollapalooza festival startte in de jaren '90 in Chicago. Het is sindsdien uitgebreid naar verschillende andere landen, onder meer Brazilië en Duitsland hielden al eens een editie.

04-07-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hiddleston draagt liefde voor Taylor op zijn T-shirt

Tom Hiddleston draagt liefde voor Taylor op zijn T-shirt

http://oi64.tinypic.com/2py2jk8.jpg

Taylor Swift en Tom Hiddleston steken hun prille liefde niet onder stoelen of banken. De afgelopen weken werden ze al meerdere keren zoenend gefotografeerd, maar dit weekend ging Tom nog iets verder.

De acteur (36) droeg gisteren tijdens een strandfeestje ter ere van de Amerikaanse feestdag Independence Day een shirt waarop hij zijn 26-jarige schone de liefde verklaarde, zo blijkt uit foto's waarop E! de hand wist te leggen. Op zijn witte shirt prijken een rood hart en de initialen van Taylor.

Het feestje vond plaats bij het strandhuis van Taylor in de staat Rhode Island. Zoals gewoonlijk had de zangeres veel van haar bekende vrienden uitgenodigd. Onder meer Gigi Hadid, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Ruby Rose, Blake Lively en Ryan Re

04-07-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur zorgt voor verwarring: wie is de vriendin en wie zijn de tweelingdochters?

Acteur zorgt voor verwarring: wie is de vriendin en wie zijn de tweelingdochters?

http://oi67.tinypic.com/2i2o3t.jpg

Dean Gaffney heeft op sociale media voor de nodige verwarring gezorgd. De 38-jarige acteur uit de Britse soap EastEnders ging na een etentje op de foto met zijn vriendin en beide tweelingdochters. "Elke man heeft een goede vrouw nodig die achter hem staat. Ik heb er drie", schreef de Brit erbij. Alleen viel op het eerste zicht niet meteen uit te maken wie wie was...

Voor alle duidelijkheid: zijn 23-jarig lief Rebekah staat links op de foto, rechts pronken Charlotte en Chloe (19). Vorig jaar was er een einde gekomen aan de relatie met zijn grote jeugdliefde Sarah Burge.

Een kiekje waarop hij te zien was naast een blonde danseres had hem toen de das omgedaan. "Op dit moment weten we niet wat de toekomst zal brengen", klonk het op dat moment. "Als je al zo lang samen bent, wil je dat soort foto's van je partner uiteraard niet zien. Niemand houdt ervan om vernederd te worden."

04-07-2016 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni zit nog maar pas op Instagram en gaat al naakt

Carla Bruni zit nog maar pas op Instagram en gaat al naakt

http://oi64.tinypic.com/wvspsl.jpg

Vier dagen geleden zette Carla Bruni haar eerste stapjes op Instagram met een stijlvolle foto van zichzelf met haar gitaar. Ze kwam binnen met de hashtag 'beter laat dan nooit'. Gisteren bracht de vrouw van de Franse ex-president Nicolas Sarkozy hulde aan fotograaf Helmut Newton met enkele beelden uit haar jongere jaren. Op het eerste staat ze erg piep met blote borsten naast haar broer, hij eveneens met ontblote bast.

Carla Bruni (48) heeft de kneepjes van het Instagramvak al meteen helemaal door. Nog maar pas maakte de Italiaans-Franse mannequin/zangeres zichzelf lid van het gild der Instagramposters of ze haalt al de wereldpers. Een sublieme zwart-witfoto uit de oude doos deed het hem.

Helmut Newton schoot het beeld in de zomer van 1992 in Cap Nègre. De toen 24-jarige Carla Bruni poseert er topless naast haar broer Virginio. Ze werkte op dat moment al vier jaar als model voor prestigieuze modehuizen als Chanel, Dior en Givenchy. De foto, waarop ze voor de internetgelegenheid haar borsten van wat stardust voorziet, oogt indrukwekkend. Een ander portret van haar met een zwarte poes - ook door "meester-fotograaf" Newton - noemt ze "één van mijn favorieten".

Mevrouw Sarkozy gaat na vier dagen en acht posts op Instagram stilaan richting 10.000 volgers. Haar blote borstenfoto kan voorlopig haar allereerste bijdrage op de sociaalnetwerksite niet kloppen wat het aantal likes/reacties betreft. Die foto was een zoetmakertje voor een coverreportage over la Bruni in Elle. Met haar meest recente post maakt ze vandaag reclame voor juwelenmerk Bulgari. Yep, Carla Bruni is compléét mee.

04-07-2016 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blamage voor BBC: Top Gear-presentator stapt al na één seizoen op

Blamage voor BBC: Top Gear-presentator stapt al na één seizoen op

http://oi63.tinypic.com/adc1le.jpg

Wat al een tijdje in de lucht hing, is met een tweet van Chris Evans nu ook bevestigd: de presentator van Top Gear geeft er na één seizoen de brui aan. Tegenvallende kijkcijfers, aantijgingen over seksueel misbruik en spanningen met zijn co-host Matt Leblanc zouden aan de basis liggen van de beslissing.

Na slechts één seizoen als presentator van Top Gear houdt de Brit Chris Evans het voor bekeken. In een kort bericht op Twitter wenst hij de ploeg achter het programma het allerbeste. "Ik kap met Top Gear. Deed m'n best maar dat is soms niet genoeg. Het team achter het programma is briljant, ik wens hen het allerbeste."

Spanningen

Wat vooraf gevreesd werd, is ook werkelijkheid geworden: Chris Evans kon de zware erfenis van zijn voorgangers bij Top Gear nooit torsen en verlaat nu het schip. Hoewel de eerste aflevering nog veel nieuwsgierige kijkers lokte, konden Evans en zijn co-hosts nooit overtuigen. De kritieken waren vernietigend en het publiek haakte stelselmatig af, met de laatste aflevering als dramatische exponent. Slechts 1.9 miljoen mensen zaten zondag voor de buis, het laagste aantal sinds de herlancering van het programma in 2002. Ter vergelijking: een gemiddelde Top Gear met Jeremy Clarkson haalde 6,5 miljoen kijkers.

De slechte cijfers waren het signaal voor de Britse pers om druk te speculeren over de toekomst van het programma. Volgens een anonieme bron in The Sun zou sidekick Matt LeBlanc, volgens de fans het enige lichtpunt van het nieuwe seizoen,  niet willen doorgaan met Evans als hoofdpresentator. Leblanc ontkende deze spanningen, maar waar rook is, is meestal ook vuur.

Een derde factor in het verhaal zijn onmiskenbaar de aantijgingen over seksueel misbruik aan het adres van Evans. De feiten dateren uit de jaren '90 en kwamen onlangs boven water op een wel heel ongeschikt moment. De aantijgingen zijn afkomstig van een vroegere collega van Evans en de komende dagen zal de politie hem daarover ondervragen.

Timing

Alle elementen waren dan wel aanwezig, de timing van het vertrek blijft enigszins verrassend aangezien de BBC enkele uren geleden nog openlijk zijn steun betuigde aan Evans. Het lijkt er dus op dat de presentator vrijwillig het programma verlaat. In een extra mededeling aan de BBC verklaarde Evans dat hij meent dat zijn stap opzij het beste is wat hij voor het programma kan doen. "Ik blijf fan van het programma", klinkt het nog. 

Wat er nu met Top Gear moet gebeuren, is nog een raadsel. Een terugkeer van het succestrio Clarkson-Hammond-May lijkt onwaarschijnlijk, aangezien de drie in de herfst van start gaan op streamingdienst Amazon Prime met hun nieuwe programma 'The Grand Tour'. Al zullen de fans ongetwijfeld hopen op een snelle reünie.

04-07-2016 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse superfan: "Ik móest Skin van Skunk Anansie gewoon kussen"

Nederlandse superfan: "Ik móest Skin van Skunk Anansie gewoon kussen"

http://oi63.tinypic.com/2rz4eqf.jpg

Machteld van Schie staat nog te trillen op haar benen. Op het moment dat haar grote idool Skin van de Britse alternatieve rockformatie Skunk Anansie tijdens Concert at Sea het publiek indook, raakte ze compleet in extase en kuste ze de wereldster pardoes. "Ik móest het gewoon doen!"

De 44-jarige Machteld en haar man Marco uit Den Helder bestelden direct kaartjes voor het Nederlandse festival toen ze hoorden dat Skunk Anansie zou komen. "We hebben ze een keer eerder gezien toen ze in het voorprogramma van Robbie Williams stonden. Robbie is natuurlijk ook te gek, maar Skunk moet je gewoon meemaken", kirde Machteld een halfuurtje nadat ze de Britse zangeres van heel dichtbij mocht meemaken.

Skin (48) was niet van plan om te crowdsurfen, maar de festivalgangers zweepten haar op. Toen ze voor het hek stond waar Machteld en Marco van haar muziek genoten, had ze nog steeds twijfels. "Ze keek me recht aan en vroeg of ik haar zou opvangen'", vertelt Marco met glimmende oogjes. "Always and ever, antwoordde ik." Hij gaf haar een duwtje en hielp haar over de rand.

Toen Skin eenmaal naast haar stond, pakte Machteld haar moment. Ze zoende haar op de wang en werd precies op dat moment gefotografeerd. Skin bleef professioneel en zong door. Machteld, lachend van oor tot oor: "Ik weet niet precies wat ik dacht, maar ja... Ik ben ook maar een vrouw. Haar muziek doet iets met je. God, ik sta echt te shaken."

03-07-2016 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga (30) slaagt voor rijexamen

Lady Gaga (30) slaagt voor rijexamen

http://oi67.tinypic.com/333y9zr.jpg

Lady Gaga heeft eindelijk haar rijbewijs op zak. De dertigjarige artieste had blijkbaar jarenlang een voorlopig rijbewijs, maar heeft dat nu ingeruild voor een volwaardig exemplaar.

Gaga, die opgroeide in New York, tweette vier jaar geleden nog hoe een paparazzo haar stoorde tijdens een rijles.

03-07-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze klappen in hun handen en zingen a capella. Hit van Adele klonk nooit zo mooi

Ze klappen in hun handen en zingen a capella. Hit van Adele klonk nooit zo mooi

http://oi64.tinypic.com/anh8v9.jpg

We worden om de oren geslagen met covers van Adele maar haast geen enkele is zo origineel als deze wondermooie 'a capella'-versie.

YouTube-sensaties Kurt Hugo Schneider en Sam Tsui trommelden Madilyn Bailey en Alex G. op om 'Send My Love' te zingen. Terwijl ze ritmisch in hun handen klappen - hoelang hebben ze daarop moeten oefenen? - verbazen ze vriend en vijand met hun interpretatie van de wereldhit. Kijk en geniet.

03-07-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man in bejaardentehuis blijkt acteur uit 'Goodfellas'

Man in bejaardentehuis blijkt acteur uit 'Goodfellas'

http://oi63.tinypic.com/15s25op.jpg

Het is een komen en gaan van beroemdheden in een bejaardentehuis in New York. Beroemde filmsterren brengen allemaal een bezoek aan de 78-jarige Chuck Low, meldt Page Six.

De man was met ziekteverschijnselen binnengebracht maar niemand van het personeel wist wie hij werkelijk was. Daar kwamen ze snel genoeg achter. Eerst was het Liam Neeson die op kwam dagen. Het personeel was net bekomen van het hoge bezoek toen Robert de Niro voor de deur stond.

De Niro kent Low al jaren. De man was ooit huisbaas van de acteur. Die bezorgde hem enkele filmrolletjes. Zo was Low te zien in 'The Mission'. Ook had hij een rol in 'Goodfellas' en 'Once Upon A Time In America'. Low was ook te zien in de tv-serie 'The Sopranos'.

Met Low komt het volgens Page Six wel goed. Bronnen vertellen aan de website dat de bezoekjes van de beroemde acteurs uiterst gezellig zijn. Er wordt in ieder geval een hoop gelachen. Intussen kijkt het verplegend personeel reikhalzend uit naar de volgende beroemdheid die Low met een bezoekje komt vereren.

03-07-2016 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitnodiging Abou Jahjah bij Zomergasten valt niet bij iedereen in goede aarde

Uitnodiging Abou Jahjah bij Zomergasten valt niet bij iedereen in goede aarde

http://oi66.tinypic.com/2zpi9nk.jpg

Dyab Abou Jahjah is op zondag 31 juli de eerste van zes Zomergasten van dit seizoen bij de VPRO. De omroep kondigde hem vandaag als laatste aan, tot ergernis van velen. Eerder deze week raakte al bekend dat ook schrijfster Griet Op de Beeck naar het legendarische programma afzakt. De andere gasten zijn de Nederlandse premier Mark Rutte, tv-maker Arjen Lubach, oud-politica Hedy d'Ancona en hoogleraar interne geneeskunde Andrea Maier.

De in Brussel wonende Abou Jahjah was oprichter van de inmiddels opgedoekte Arabisch-Europese Liga (AEL) en is nu bezieler van de burgerrechtenbeweging Movement X. Zomergasten-presentator Thomas Erdbrink noemt hem "een invloedrijke stem in het debat over immigratie en burgerrechten in België". Aan de hand van beeldfragmenten wil Abou Jahjah inzicht geven in zijn ideeën en idealen.
    
De geboren Libanees is omstreden. Nog voor het uitkomen van zijn nieuwste boek "Pleidooi voor radicalisering", op 15 september bij De Bezige Bij, zorgde hij al voor controverse, vooral in Nederland. Enkele schrijvers, onder wie Jessica Durlacher en Tommy Wieringa, lieten al weten vanwege die publicatie De Bezige Bij in te ruilen voor Hollands Diep.

En ook zijn uitnodiging voor 'Zomergasten' wordt niet op algemeen gejuich onthaald. Op Twitter regent het verontwaardigde reacties, terwijl er hier en daar ook iemand het opneemt voor Abou Jahjah. Een bloemlezing.

02-07-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Security pakt vrouw met handicap ongemeen hard aan op luchthaven van Memphis

Security pakt vrouw met handicap ongemeen hard aan op luchthaven van Memphis

http://oi63.tinypic.com/2h2ffk9.jpg

Een vrouw met een beperking werd deze week tot bloedens toe geslagen op de luchthaven van Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee. Hannah Cohen was op weg naar huis in Chattanooga nadat ze elders een behandeling had gekregen voor haar hersentumor. Toen het alarm van het beveiligingspoortje afging, reageerde ze verward. Met alle gevolgen vandien.

De security van de luchthaven wilde Hannah aan een verdere controle onderwerpen maar de jonge vrouw met een zware beperking werkte niet echt mee. Ze begreep niet wat er gebeurde.

Moeder Shirley probeerde tevergeefs aan het beveiligingspersoneel uit te leggen dat haar 19-jarige dochter deels doof, blind aan één oog is en snel verward. Maar het mocht niet baten.

Hannah was zo erg geschrokken dat ze probeerde weg te rennen. Daarop grepen de agenten haar vast en werkten haar brutaal tegen de grond. "Er was overal bloed", vertelde Shirley. In plaats van eindelijk naar huis te kunnen na een zware behandeling in het hospitaal, werd het meisje opgepakt en belandde in een cel.

Uren later mocht ze naar huis zonder aangeklaagd te worden. De familie van Hannah heeft een klacht ingediend tegen de politie van Memphis en het beveiligingspersoneel van de luchthaven.

De medewerkers van de luchthaven willen voorlopig niet op het incident reageren. De veiligheidsdienst houdt het bij een verklaring. Passagiers hebben de mogelijkheid om zich vooraf te laten informeren over het proces van screening, staat daarin te lezen. Reizigers horen de security op voorhand op de hoogte te brengen in het geval ze te kampen hebben met een beperking.

02-07-2016 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abinta genadeloos afgeslacht tijdens IS-gijzeling: "Was het haar fout dat ze geen Koran-verzen van buiten kende?"

Abinta genadeloos afgeslacht tijdens IS-gijzeling: "Was het haar fout dat ze geen Koran-verzen van buiten kende?"

http://oi65.tinypic.com/mij4sl.jpg

Het gijzelingsdrama in een café-restaurant in de Bengalese hoofdstad Dhaka heeft aan twintig buitenlanders het leven gekost. Daarnaast kwamen ook nog zes van de zeven gijzelnemers en twee agenten om het leven. "Wie geen verzen uit de Koran kon opzeggen, werd gemarteld en genadeloos afgeslacht", zeggen overlevenden. "Wie kon bewijzen dat hij of zij een echte moslim was, werd gespaard en kreeg zelfs eten."

Onder de buitenlandse doden zaten negen Italianen, zeven Japanners, en drie jongeren die in Amerika studeerden. De Indiase Tarishi Jain (19), die economie volgde aan de Universiteit van Californië in Berkeley, was in Dhaka voor een stage. U ziet haar rechts op onderstaande foto. Abinta Kabir en Faraaz Hossain zaten allebei op de Emory-universiteit in Oxford (Georgia). De twee waren ook geboren in Bangladesh, Faraaz zelfs in Dhaka zelf.

"Abinta was pas deze week aangekomen, ze wilde een deel van haar zomervakantie bij familie en vrienden doorbrengen", aldus haar nicht Afsara Adiba in een Facebookpost. Na de iftar (de maaltijd die moslims tijdens de ramadan nuttigen direct na zonsondergang; nvdr) was ze naar het café afgezakt. "Maar ze is niet levend teruggekeerd. Ik snap er niets van, zij en die andere mensen waren onschuldig. Kabir was gelovig en toch werd ze zo gewelddadig vermoord. Was het haar fout dat ze niet zo goed Bengaals kon spreken? Of dat ze de Koran niet uit haar hoofd kende?"

"De moeder van Kabir ziet er enorm van af", schreef de directeur van de universiteit in een mail naar studenten en leerkrachten. "Ik wil jullie hierbij oproepen om jullie medeleven te betuigen aan haar en haar familie."

De terroristen stormden gisteravond het restaurant binnen terwijl ze "Allahu Akbar" riepen. Onderhandelingen met de politie leverden niets op. Twee agenten die meehielpen bij de omsingeling werden zelfs doodgeschoten.

Na een patstelling van tien uur volgde er deze ochtend een inval. Zes van de zeven daders konden gedood worden, de laatste werd levend gevat. Dertien gegijzelden konden gered worden.

De actie werd meer dan waarschijnlijk uitgevoerd door een commando van IS. De terreurorganisatie was er in ieder geval als de kippen bij om de gruwel op te eisen. De slachtoffers werden naar verluidt met een hakbijl om het leven gebracht.

De regering van Bangladesh kondigde ondertussen twee dagen van nationale rouw aan. "Het was een extreem gruwelijke daad. Wat voor moslims zijn dit? zij hebben geen religie", verklaarde Hasina Wajed, de minister-president van Bangladesh, op tv.

02-07-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische fans groots in de nederlaag. Dit gebaar gaat alweer Europa rond

Belgische fans groots in de nederlaag. Dit gebaar gaat alweer Europa rond

http://oi66.tinypic.com/33lm8eo.jpg

Hartelijke high-fives, welgemeende handdrukken en amicale omhelzingen.
De Belgische supporters vonden gisteravond na het debacle tegen Wales (1-3) de mentale kracht en het respect om hun Welshe collegafans een geweldig eerbetoon te bezorgen. Het orgelpunt kwam er in het station van Rijsel, waar applaudisserende Duivelsfans een erehaag vormden voor de Welshmen. Een fantastische geste die op veel bijval kan rekenen in Wales en bij uitbreiding in heel Europa. Zo stak topanalist Gary Lineker zijn bewondering niet onder stoelen of banken op Twitter.

02-07-2016 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtois versus Wilmots: zo hard ging het er aan toe in kleedkamer na de match

Courtois versus Wilmots: zo hard ging het er aan toe in kleedkamer na de match

http://oi65.tinypic.com/124tswi.jpg

Het is vrijdagavond, vlak na de verloren kwartfinale tegen Wales, in een volle kleedkamer van de Rode Duivels tot een heuse rel gekomen tussen Thibaut Courtois en bondscoach Marc Wilmots. Courtois wist met zijn enorme ontgoocheling geen blijf en ontplofte. Volgens diverse ooggetuigen ging de doelman helemaal los tegen Wilmots - "Tactisch zat het volledig fout, we zijn net als tegen Italië opnieuw in de val gelopen."

Courtois was niet te houden en legde in niet mis te verstane woorden de schuld voor de uitschakeling bij zijn bondscoach. Alle spelers stonden aan de grond genageld. Wilmots wilde het daarbij niet laten en riep Courtois tot de orde: "Zo praat je niet tegen mij, kom mee naar buiten." De doelman en de bondscoach trokken zich terug in een zaaltje naast de kleedkamer.

Toen de bondscoach eenmaal naar de media stapte, viel een loden stilte over de spelersgroep, slechts onderbroken door de boodschap van Vincent Kompany, die alle spelers aanraadde om tegenover de journalisten de rangen te sluiten en geen schuldigen aan te wijzen.

Courtois trok zich daar niets van aan, en na zijn douche gaf hij hetzelfde discours in de persruimte.

Courtois was de beste Duivel op dit EK, hij heeft alle recht van spreken. De doelman is één van de weinige spelers die Wilmots openlijk durfde waarschuwen voor zijn eigenzinnige aanpak (zonder tactische trainingen). Dat deed hij eerder al na de oefeninterland tegen Noorwegen, en nóg eens na de EK-nederlaag tegen Italië. Courtois liet vrijdagavond in zijn woordenwisseling met Wilmots zijn winnaarsmentaliteit spreken - opgepikt bij toptrainers als Simeone en Mourinho.

Had Marc Wilmots geluisterd naar de goed bedoelde kritiek van Courtois, dan waren de Rode Duivels er misschien beter van geworden, en was de ploeg nu nog in Frankrijk.

02-07-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zou Carla Bruni doen als Nicolas Sarkozy haar bedriegt? "Zijn keel oversnijden in zijn slaap"

Wat zou Carla Bruni doen als Nicolas Sarkozy haar bedriegt? "Zijn keel oversnijden in zijn slaap"

http://oi64.tinypic.com/14szcys.jpg

Carla Bruni zou Nicolas Sarkozy's "keel oversnijden of zijn oren in zijn slaap afsnijden" mocht de voormalige Franse president haar bedriegen. Het voormalige Frans-Italiaanse model trouwde in 2008 met Sarkozy, die toen slechts enkele maanden gescheiden was van zijn tweede vrouw Cecilia.

Tijdens een interview met het magazine Elle kreeg Bruni (48) de vraag voor de voeten gegooid wat ze zou doen mocht ze erachter komen dat Sarkozy (61) naast de pot pist. Niet zo'n vreemde vraag, gezien de reputatie die Franse presidenten op dat vlak genieten.

Bedrog vermijden
"Ik zou extreem kunnen reageren, en bijvoorbeeld zijn keel oversnijden of zijn oren afsnijden terwijl hij slaapt", grapte Bruni. En ze voegde er een moraallesje aan toe: "Ik vind dat je bedrog binnen een relatie moet vermijden, het is te gevaarlijk. Het leidt tot een breuk".

"Trouw is een absolute voorwaarde voor een huwelijk, denk ik. Waarom zou je liegen en bedriegen als je kan kiezen of je al dan niet gaat trouwen en al dan niet kinderen krijgen?"

De rechtse republikein Sarkozy wil volgend jaar opnieuw de macht grijpen door zijn socialistische rivaal François Hollande te verslaan.

Bruni, die acht jaar geleden met Sarkozy trouwde, maakte eind de jaren tachtig furore als model vooraleer ze een niet onaardige carrière als singer-songwriter uitbouwde. Ze ontmoette Sarkozy in november 2007, in februari 2008 trouwden ze in het Elysée. Op 19 oktober 2011 werd hun dochter Giulia geboren.

01-07-2016 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!