Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Cliff Richard eist ruim een miljoen euro van BBC en politie

Zanger Cliff Richard eist ruim een miljoen euro van BBC en politie

http://oi64.tinypic.com/sv5kk5.jpg

De Britse zanger Cliff Richard heeft een officiële aanklacht ingediend tegen de BBC en de politie van South Yorkshire vanwege de politie-inval in zijn huis en de live-uitzending daarvan door de televisiezender. Volgens de krant Mail on Sunday eist de zanger 1 miljoen pond (1,17 miljoen euro) schadevergoeding.

In augustus 2014 deed de politie een inval in zijn huis in Berkshire terwijl Sir Cliff op vakantie was. De publieke omroep BBC was daarover getipt en zond beelden ervan uit van de politie-operatie.

De inval vond plaats naar aanleiding van beschuldigingen van seksueel misbruik door de zanger. Deze aantijgingen, geuit door vier destijds minderjarige mannen, hadden betrekking op de jaren 1958 tot 1983. Op 16 juni dit jaar liet het Britse Openbaar Ministerie weten de 75-jarige zanger wegens onvoldoende bewijs niet te vervolgen.

Volgens bronnen dicht bij Richard is hij ervan overtuigd dat de mensen die hij de schuld geeft voor het ruïneren van zijn leven ter verantwoording moeten worden geroepen en dat 'niemand anders zal lijden als hij deed'. De zanger heeft de beschuldigingen steeds ontkend. Hij is nooit gearresteerd en heeft vrijwillig meegewerkt aan twee verhoren door de politie.

Reputatie

Richard liet in juni, nadat hij niet werd vervolgd, in een reactie weten verheugd te zijn dat de 'vileine aantijgingen' en het daaruit voortvloeiende onderzoek eindelijk zijn afgesloten. Hij zei niet te begrijpen waarom dit zo lang heeft moeten duren. De zanger hekelde het feit dat zijn naam in het openbaar werd genoemd voordat hij zelf ook maar was gehoord.

'Het is duidelijk dat dit alleen maar het risico vergroot van valse beschuldigingen, die niet alleen de tijd van de politie en publieke middelen verspillen, maar ook de reputatie van onschuldige mensen voorgoed besmeuren', zei hij.

De christelijke Richard is een icoon uit de muziekgeschiedenis. In een halve eeuw heeft hij wereldwijd 250 miljoen albums en cd's verkocht. Hij vertegenwoordigde het Verenigd Koninkrijk twee keer op het Eurovisie Songfestival, vervulde een gastrol in de komedie The Young Ones en trad op tijdens het diamanten jubileum van de Bitse koningin.

11-07-2016 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter wijst nieuwe poging van Bill Cosby om onder proces seksueel misbruik uit te komen af

Rechter wijst nieuwe poging van Bill Cosby om onder proces seksueel misbruik uit te komen af

http://oi64.tinypic.com/2s7yxpj.jpg

Een rechter in Pennsylvania heeft donderdag een nieuwe poging van komiek Bill Cosby om onder een strafproces wegens seksueel misbruik uit te komen afgewezen.

Rechter Steven O'Neill wilde niets weten van het argument van de advocaten van Cosby dat diens rechten waren geschonden door de weigering van de aanklager om de vrouw die hem beschuldigt tijdens een pro-formazitting te onderwerpen aan een kruisverhoor.

Cosby (78) is door tientallen vrouwen beschuldigd van onzedelijke handelingen, soms tientallen jaren geleden. De zaak in Pennsylvania is de enige strafzaak tegen hem, omdat de meeste andere gevallen inmiddels verjaard zijn. Cosby zegt niemand te hebben aangerand en stelt dat de seks in het onderhavige geval met wederzijdse instemming was.

07-07-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Amerika dient klacht in tegen mediabaas wegens seksuele intimidatie

Ex-Miss Amerika dient klacht in tegen mediabaas wegens seksuele intimidatie

http://oi68.tinypic.com/2607fnp.jpg

Voormalig Miss Amerika en presentatrice Gretchen Carlson heeft gisteren klacht ingediend tegen de algemeen directeur van Fox News, Roger Ailes. Die zou geweigerd hebben het contract van Carlson te vernieuwen nadat ze volgens haar zijn herhaaldelijke seksuele avances had afgewezen.

In haar klacht voor de rechtbank van New Jersey zegt Carlson dat ze zich al langer seksueel geïntimideerd voelde door de 76-jarige Ailes. Nadat Carlson zijn avances had afgewezen, zou de algemeen directeur haar loon en haar zendtijd aanzienlijk ingeperkt hebben. Haar contract, dat vorige maand afliep, werd ook niet vernieuwd.

"We hebben het volste vertrouwen in Ailes. Er komt een intern onderzoek naar de beschuldigingen van Carlson", luidt de korte reactie van Fox News. Ailes zelf noemt de beschuldigingen "vals" en noemt de rechtszaak een "wraakpoging omdat haar contract niet vernieuwd werd.

Al eerder beschuldigd
Gretchen Carlson werkte meer dan tien jaar voor de zender Fox News, waaronder zeven jaar als presentatrice van het populaire ochtendprogramma 'Fox & Friends'. In 2009 klaagde ze al over een gebrek aan respect op de werkvloer. Vier jaar later zou Ailes haar uit wraak naar de minder prestigieuze middagprogrammatie verwezen hebben.

Roger Ailes geldt als algemeen directeur van Fox News als één van de machtigste mannen in het Amerikaanse medialandschap. Hij werd er eerder al van beschuldigd een werkneemster een loonsverhoging aangeboden te hebben in ruil voor seksuele daden.

07-07-2016 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amper twee maanden na bevalling: Alizée Poulicek showt haar strakke lichaam

Amper twee maanden na bevalling: Alizée Poulicek showt haar strakke lichaam

http://oi68.tinypic.com/2ahiou8.jpg

"Hello you... I am back!!!" Amper twee maanden na haar bevalling acht ex-Miss België Alizée Poulicek de tijd rijp om met dit perfecte plaatje haar goddelijke lichaam opnieuw met de mensheid te delen. Onder de hashtags op Instagram leren we dat de blondine tot dit resultaat kwam dankzij een goede coach, sport, fietsen, zwaar afzien, lopen en fitness.

07-07-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey over bekendmaking autopsierapport ex-vriendin: "Het is een schande"

Jim Carrey over bekendmaking autopsierapport ex-vriendin: "Het is een schande"

http://oi66.tinypic.com/23sfzaf.jpg

Jim Carrey is niet te spreken over het feit dat de gegevens van autopsie op zijn ex-vriendin openbaar gemaakt werden. Cathriona White pleegde in september 2015 zelfmoord in haar woning in Los Angeles, nadat de acteur drie dagen voordien een eind had gemaakt aan hun relatie.

Deze week maakte de wetsdokter bekend dat Whites dood werd veroorzaakt door een combinatie van verschillende medicijnen.  

Carrey (54) is teleurgesteld dat het nieuws wereldkundig werd gemaakt. "Toen ik naar Hollywood kwam om het te maken als komiek, leerde ik al snel dat de details uit mijn privéleven aan de media zouden uitgedeeld worden als gratis maaltijdvouchers. Ik had nooit gedacht dat de mensen waarvan ik het allermeest hou ook op het menu zouden staan. Wat een schande."  

Volgens de berichten had White een combinatie van slaapmiddelen, pijnstillers, angstremmers en medicijnen tegen misselijkheid genomen. Carrey had haar de avond voor haar dood nog gesms't met de vraag of ze wist waar de pijnstillers voor zijn rug waren.  

White liet ook een afscheidsbriefje achter dat ze afsloot met "Vergeef me alsjeblieft. Ik ben gewoon niet gemaakt voor deze wereld."  

"Ik ben geschokt en diepbedroefd over het overlijden van mijn lieve Cathriona," liet Carrey kort na haar dood weten in een verklaring. "Ze was een echte lieve en delicate Ierse bloem, te gevoelig voor deze bodem, voor wie liefhebben en geliefd zijn het enige is wat telde. Mijn hart gaat uit naar haar familie en vrienden en iedereen die van haar hield en om haar gaf. We zijn allemaal door de bliksem geraakt."  

Carrey en White leerden elkaar in 2012 kennen op een filmset, waar White als make-upartieste werkte. Enkele maanden later ging het koppel uit elkaar. In mei 2015 werden ze weer een stel, tot Carrey vier maanden later een punt achter de romance zette.

07-07-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe jury van 'Belgium's Got Talent'

Dit is de nieuwe jury van 'Belgium's Got Talent'

http://oi67.tinypic.com/o6zko3.jpg

Dit najaar komt het vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' op de buis. VTM heeft deze namiddag de juryleden van de populaire talentenjacht bekendgemaakt. Niet drie, maar vier mensen nemen deze keer plaats aan de jurytafel, meldt VTM. Naast Niels Destadsbader zullen ook An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty de kandidaten beoordelen.

07-07-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen uit cinema gegooid omdat ze lachen met 'Absolutely Fabulous'

Vrouwen uit cinema gegooid omdat ze lachen met 'Absolutely Fabulous'

http://oi67.tinypic.com/1zdp0fq.jpg

Een grootmoeder en een overgrootmoeder die zichzelf omschrijven als 'de échte Patsy en Eddie', de hilarische personages uit 'Absolutely Fabulous', zijn uit een bioscoop in Londen gegooid omdat ze te luid lachten tijdens de filmvoorstelling. Ook twee mannen werden om dezelfde reden de deur gewezen.

Cindy Amass en Jacqueline Cox kregen van de bioscoopmaganer te horen dat ze 'inwendig' moesten lachen in cinema Vue in de Londense wijk Islington. Toen ze daar niet in slaagden, werden ze vriendelijk verzocht de cinema te verlaten. Twee mannen ondergingen hetzelfde lot, zo meldt de krant The Mirror.

Medewerkers van de cinema, die de komedie vier keer per dag vertoont, verklaarden tegenover de krant The Guardian dat ze van hun oversten geen commentaar mogen geven op de zaak maar dat de dienstdoende manager wel de juiste beslissing nam.

Amass, die haar eerste uitje maakte in meer dan een jaar, zei dat ze het schandelijk vindt dat ze moest opkrassen.

"Ik heb een hartaanval overleefd en de dochter van Jacqueline gaf me de bioscoopkaartjes cadeau. Ik ben als een tante voor haar en ze wilde me verrassen. We lachten helemaal niet zo luid. Maar het is een grappige film, wat wil je?".

De film 'Absolutely Fabulous' blijkt een hit: de film met Jennifer Saunders en Joanna Lumley bracht in het eerste weekend in Groot-Brittannië 5,15 miljoen euro op, het beste openingsweekend voor een Britse film sinds de James Bondfilm 'Spectre'.

06-07-2016 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse acteur getuige van overval: "Ik had een kogel in mijn hoofd kunnen krijgen"

Vlaamse acteur getuige van overval: "Ik had een kogel in mijn hoofd kunnen krijgen"

http://oi68.tinypic.com/2qwd5vt.jpg

De Vlaamse acteur Christophe Haddad is blij dat hij nog leeft. Haddad was gisteren tijdens een tripje naar Las Vegas getuige van een gewapende overval. Hij werd gedwongen op de grond te gaan liggen en kreeg vervolgens een pistool op zijn hoofd gericht. "Ik had een kogel door mijn hoofd kunnen krijgen."

Haddad - vooral bekend door zijn rol als Nick Sanders in de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden - was de enige klant in de T-Mobile Shop waar het heftige voorval plaatsvond, vertelt hij RTL Boulevard. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat de overval echt was. "Hij haalde de counters leeg en vroeg mijn portefeuille. Ik gaf direct geld, maar het ging hem om de iPhones." Toen de overvaller de klassieke zin 'niet bewegen, of ik schiet' uitsprak, wist Haddad dat het menens was.

"Ik was zo rustig en had geen angst om te sterven. Je voelt natuurlijk wel de adrenaline. Maar ik had echt een kogel door mijn hoofd kunnen krijgen."

Toen Haddad zich realiseerde dat hij er zonder kleerscheuren vanaf was gekomen, belde hij zijn vriendin en familie in België. "Ik heb ze verteld dat ik van ze houd en ze mis. Ik ben dankbaar dat ik nog leef en dat ik mijn ding mag doen. Ik ben een man van het moment, maar dit maakt dat ik nóg meer geniet van wat ik mag meemaken."

06-07-2016 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Ray J wil Kanye West aanklagen om videoclip

Zanger Ray J wil Kanye West aanklagen om videoclip

http://oi63.tinypic.com/x58igk.jpg

Zanger Ray J overweegt Kanye West aan te klagen om diens video Famous. De ex van Kanye's vrouw Kim Kardashian is een van de artiesten van wie een naakte lookalike is te zien in de clip.

Ray J's zaakwaarnemer zegt in Heat Magazine dat hij gesprekken met zijn klant heeft gehad over mogelijke juridische stappen. "Want Kanye heeft dit iets te vaak gedaan. En je kunt iemands beeltenis maar zo vaak gebruiken zonder toestemming of compensatie."

Moddergooien
Kanye en Ray J hebben een historie van moddergooien. Beide hebben in hun muziek teksten gebruikt over elkaar en Kim, die in de spotlights kwam te staan toen een sekstape van haar en Ray J uitlekte in 2007.

Kanye lijkt niet te vrezen voor rechtszaken. In een inmiddels verwijderde tweet riep hij vlak na de release van 'Famous' de sterren die erin worden gepersifleerd zelfs op om hem voor de rechter te slepen.

06-07-2016 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hartverscheurende afscheidsbriefje van de vriendin van Jim Carrey

Het hartverscheurende afscheidsbriefje van de vriendin van Jim Carrey

http://oi65.tinypic.com/iva001.jpg

Cathriona White, de ex-vriendin van Jim Carrey, pleegde zelfmoord in september 2015, kort nadat de acteur een einde had gemaakt aan hun relatie. Showbizsite TMZ kon de officiële documenten van haar overlijden inkijken en kreeg zo het zelfmoordbriefje van White in handen. Daarin geeft ze de breuk met Carrey aan als reden.

Uit het briefje blijkt dat White niet wist hoe ze de breuk zou kunnen verwerken:

"Ik heb drie dagen doorgebracht in het ongeloof dat je hier niet bent. Ik kan niet met een gebroken hart verdergaan en de stukjes proberen terug in elkaar te zetten. Ik zou het kunnen, maar ik heb de wil deze keer gewoon niet. Het spijt me dat je het gevoel had dat ik er niet voor je was. Ik heb geprobeerd om je het beste van mezelf te geven.

Ik weet niet echt iets over begrafenissen en dergelijke. Je bent mijn familie, dus wat je kiest zal goed zijn.

Vergeef me alsjeblieft, ik ben gewoon niet geschikt voor deze wereld."

Het briefje werd ondertekend met 'Dewdrop', vermoedelijk een koosnaampje dat Carrey haar had gegeven.

Uit de documenten blijkt dat White medicijnen van Carrey had ingenomen om zelfmoord te plegen. De politie vond een berichtje op haar telefoon waarin Carrey haar vroeg waar de pijnstillers voor zijn rug waren en opmerkte dat ze niet op hun gewone plaats stonden. In de weken die voorafgingen aan haar dood nam White ook pijnstillers die haar werden voorgeschreven na een medische ingreep.

De vrouw had in 2012, na de dood van haar vader, ook al eens geprobeerd om zelfmoord te plegen. Haar dood volgde nu op de derde verjaardag van het overlijden van haar vader.

06-07-2016 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels mishandeld door eigen vriend: "Hij bleek een crimineel met een enkelband"

Eva Pauwels mishandeld door eigen vriend: "Hij bleek een crimineel met een enkelband"

http://oi65.tinypic.com/2s97i95.jpg

Met de feestdagen was Eva Pauwels nog erg opgetogen over 2016. Ze had een nieuwe vriend - "een iets oudere, rijke zakenman" - en was dolverliefd. Maar de situatie is intussen helemaal ontspoord. In TV Familie vertelt ze dat hij helemaal niet bleek wie ze dacht dat hij was. "Hij bleek een crimineel met een enkelband, en sloeg me het ziekenhuis in."

Haar voorkeur voor foute mannen speelde haar ook dit keer parten, aldus Eva Pauwels in TV Familie. "Hij leek op het eerste zicht zo charmant. Ik kwam hem tegen in de Blokker in Aalst en hij bood aan om mijn boodschappen te dragen. De vonk sloeg meteen over. We zijn iets gaan drinken, en daarna zijn we naar mijn appartement gegaan. Daar kwam al snel het een van het ander..."

Ondanks het snelle begin was het volgens Eva absoluut geen bevlieging. "We weken niet meer van elkaars zijde, de eerste weken waren zalig. Hij charmeerde me, en betaalde al onze uitjes. Maar het sloeg al snel om in een nachtmerrie." Al bij de eerste nacht merkte Eva op dat haar nieuwe vriend een enkelband droeg. "Dat kan je niet echt verbergen als je naakt in bed ligt, he." Toch trok ze zich daar weinig van aan. "Mijn verliefdheid verblindde me. Zolang hij me niet meesleurde in zijn criminele verleden, vond ik het goed."

Alcoholist
Haar nieuwe vriend - die helemaal geen zakenman bleek te zijn, maar eerder platzak was - had ook een stevig drankverbruik, wat niet echt matchte met de verslavingsproblematiek van Pauwels. "Hij beval me dikwijls om drank te gaan kopen. Tegen mij was hij best lief en romantisch, maar als hij een glas te veel op had, kon hij plots overkoken van woede. Dan veranderde hij in een psychopaat en vielen er klappen."

Eva kreeg regelmatig klappen, en zo'n maand geleden liep het dan uit de hand. "Hij kwam straalbezopen opdagen, met twee vrienden in zijn kielzog. Ik merkte al snel dat er niets mee aan te vangen was, zag de agressie in zijn ogen. Hij trok me mee naar de slaapkamer, maar ik had helemaal geen zin in seks. Toen ik dat duidelijk maakte, sloeg hij door. Hij heeft me op de grond gesmeten, bedreigde me en pakte me hard vast. Toen zijn vrienden vertrokken waren, heeft hij me dan verkracht. Ik vreesde echt voor mijn leven."

Bedreigingen
"Toen was de maat vol", aldus Eva. "Ik heb de politie gebeld en hij heeft een nacht in de cel moeten doorbrengen. Een dokter heeft bij mij ook vaststellingen gedaan. Alles ligt nu bij de procureur en later deze maand komt de zaak voor." De politie is echter niet erg behulpzaam, aldus Eva. "Ze smijten de telefoon neer als ik probeer te bellen. En intussen word ik bedreigd door mijn ex, hij stuurt zaken als 'van mij geraak je niet meer af' en 'Ik maak u af'. " Hoe het hele geval zal aflopen, is nog maar de vraag. "Hoe kan ik ooit nog iemand vertrouwen", vraagt Eva zich af.

06-07-2016 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama zingt publiekelijk voor jarige dochter Malia

Obama zingt publiekelijk voor jarige dochter Malia

http://oi63.tinypic.com/8we8g1.jpg

Niet elk tienermeisje zou het op prijs stellen dat papa - met de zangkwaliteiten van Barack Obama - plots publiekelijk 'Happy Birthday' voor haar achttiende verjaardag begint te zingen. Maar het is wél de president van de Verenigde Staten zelf die gisteren in het Witte Huis voor een volle zaal zijn oudste dochter Malia op zo'n serenade trakteerde. Super mooi!

"Toevallig vieren wij op de verjaardag van ons land ook die van onze oudste dochter", zei Barack Obama in zijn Independence Day-speech, die verder een ode aan de soldaten van het Amerikaanse leger was. Prompt hief hij een van de meest bekende liederen ter wereld aan: 'Happy Birthday To You'. Niet bijster toonvast, des te snoeziger. Een dikke knuffel van dochterlief op het podium was dan ook zijn deel. Hip hip hoera!

05-07-2016 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouw Jill Peeters kiest voor korte coupe

Weervrouw Jill Peeters kiest voor korte coupe

http://oi65.tinypic.com/154ge93.jpg

U had het wellicht zelf al gezien na het middagjournaal, maar VTM- en HLN-weervrouw Jill Peeters is naar de kapper geweest en heeft voor een nieuwe, frisse coupe gekozen. Zou het dan toch eindelijk beter weer worden?

05-07-2016 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Guy Van Sande is een durver en zoekt graag de grenzen op"

"Guy Van Sande is een durver en zoekt graag de grenzen op"

http://oi66.tinypic.com/ajrync.jpg

Een paar weken geleden trouwde Guy Van Sande (53) met Nathalie Vergauwen (29) en leek er geen vuiltje aan de lucht. Nu wordt hij genoemd in een zaak van kinderporno en kregen hun wittebroodsweken plots een wel erg zwart randje.

Acteur Marc Coessens was onlangs aanwezig op het huwelijk van Guy en Nathalie en wacht het onderzoek af. Hij schrok van het nieuws, vertelt hij in Story. "De berichtgeving rond deze zaak is gewoon schandalig. Dat Guy met naam en foto al veroordeeld wordt in de media, dat is er ver over. Ik vind het erg voor hem dat hij op deze manier in de media komt, dat dit hem moet overkomen."

"Als BV sta je in de schijnwerpers en word je snel door de media veroordeeld, dat is zo oneerlijk. Guy is niet in beschuldiging gesteld van een pedofiel te zijn, wel dat hij een chatroom heeft bezocht voor pedofielen. Dat dit fout is, zal hij wel geweten hebben maar Guy is een nieuwsgierige gast, een uitdager en een durver. Hij zoekt graag de grenzen op en durft wel eens buiten de lijntjes te kleuren. Dit keer is hij misschien tegen een grens aangebotst die hem duur komt te staan. Het enige wat ik met zekerheid over Guy durf te zeggen is dat ik hem een intelligente acteur vind. De rest zal het onderzoek moeten uitwijzen."

05-07-2016 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen: "Zonder Jackie-Lou waren we geen koppel meer"

Ann Van Elsen: "Zonder Jackie-Lou waren we geen koppel meer"

http://oi67.tinypic.com/a4c28y.jpg

MNM-presentatrice Ann Van Elsen (36) en haar verloofde Filip De Snoeck (52) zijn in de wolken met de komst van hun dochtertje Jackie-Lou, nu acht weken geleden. Maar de keuze voor een kindje van hen samen verliep niet zonder slag of stoot.

"Filip en ik waren nog maar net een koppel toen ik hem al duidelijk maakte dat ik graag nog een tweede kind wilde. Uiteraard is zoiets niet meteen realiseerbaar, je moet elkaar eerst wat beter leren kennen. Maar als het goed zou klikken, was die stap voor mij wel noodzakelijk. In het begin begreep Filip dat wel, maar nadien begon hij van gedachte te veranderen", gaat Ann van start in Story. "En dat zorgde voor de nodige spanningen. Ik ben een vijftiger en wilde eigenlijk geen baby meer in huis, maar Ann wel", vult Filip aan. 'Dat zou van mij de gelukkigste vrouw ter wereld maken', heeft ze verschillende keren gezegd. Uiteraard wilde ik haar gelukkig maken, maar ik vroeg me wel af of ik er zelf ook achter stond. Hoe ouder je wordt, hoe meer je over alles begint na te denken. Je laat je minder leiden door je emoties."

Discussie
"Rationeel wilde ik mij wel bij zijn beslissing neerleggen, ik heb het ook lang geprobeerd, maar emotioneel kon ik dat niet. Als er iets is dat ik heb geleerd, dan is het wel dat je je hart niet kunt onderdrukken", gaat Ann verder. "Elke discussie ging over een baby, onze relatie zat niet meer goed. We hebben toen afgesproken om het een tijdje te laten rusten. Omdat Ann er niets meer over zei, dacht ik dat ze zich erbij had neergelegd dat er geen tweede kindje zou komen...", vult Filip aan. Maar niets was minder waar, vertelt Ann. "Jij dacht dat alles goed ging met mij, maar eigenlijk kwijnde ik weg. Kinderen, dat hoort gewoon bij mij. Gelukkig is Filip bijgedraaid, anders waren we wellicht uit elkaar gegaan en dan zouden we allebei heel ongelukkig geweest zijn."

Taakverdeling
Filip deed dus water bij de wijn en ondertussen is de kleine Jackie-Lou er. "Ik zou Jackie-Lou niet meer kunnen missen, ik zie haar doodgraag en ben supertrots op onze kleine spruit. Jackie-Lou is bovendien een heel brave baby en dat komt vooral omdat ze zo'n goede mama heeft", vertelt hij. Het koppel heeft ook een opvallende taakverdeling, zo doet Ann alle nachten en slapen de twee zelfs door de week apart. "Ik kan het niet genoeg benadrukken, Ann is een fantastische mama. We hadden afgesproken dat ik mij niets van de baby zou moeten aantrekken en dat blijkt ook écht zo te zijn. Als ik thuis ben, steek ik mee de handen uit de mouwen. Ik heb al luiers ververst en als Ann Jackie-Lou een badje geeft, assisteer ik met veel plezier."

05-07-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'June' is haar rol in Familie kwijt: "Het was niet mijn beslissing om te vertrekken"

'June' is haar rol in Familie kwijt: "Het was niet mijn beslissing om te vertrekken"

http://oi68.tinypic.com/2cn8fbp.jpg

De seizoensfinale van Familie zindert nog na bij de fans door de koelbloedige moord op 'slechterik' June. Voor actrice Katrien De Becker (45) waren het heftige scènes, waarbij ze een beroep deed op het verdriet dat ze zelf in het verleden al te verwerken kreeg...

June Van Damme zorgde de voorbije maanden voor heel wat suspense in de VTM-soap Familie en werkte zich in de kijker als een van de meest gehate soappersonages ooit. Maar vorige woensdag kwam er abrupt een einde aan haar verhaallijn. Voor actrice Katrien De Becker, die zeven jaar gestalte gaf aan het personage, betekent dit dus het einde van haar periode bij Familie. "Het was niet mijn beslissing om de reeks te verlaten", vertelt ze. "De schrijvers vonden dat het verhaal van June op was, ze had al zo veel op haar kerfstok... En dus zijn ze maar ineens all the way gegaan", lacht ze in Story.

Traantjes
Het afscheid van haar collega's was moeilijk voor Katrien. "Het doet pijn dat ik mijn fijne collega's niet zo regelmatig meer zal zien. Er zijn dan ook behoorlijk wat traantjes gevloeid op mijn laatste draaidag. Ik dacht dat het een gewone werkdag zou worden, maar de crew had mijn loge versierd met bloemen en kaartjes vol mooie woorden. Zoiets is nu eenmaal eigen aan het acteursbestaan: een opdracht begint op een zeker tijdstip en stopt ook altijd. Zo zit het leven ook in elkaar, dus dit is een goede voorbereiding."

Verwijten
June was uitgegroeid tot Vlaanderens meest gehate soappersonage, maar verwijten kreeg Katrien niet op straat. "Als mensen me aanspraken, was het vaak om te zeggen dat ik mijn rol goed speelde. En als ze vroegen om met mij op de foto te gaan, grapte ik: 'Tuurlijk, als je dat durft!'. Maar ik werd niet uitgescholden of achtervolgd. Ik had er nochtans wel rekening mee gehouden, want veel mensen gaan volledig op in zo'n soap. Ik denk dan ook dat de mensen die echt boos zijn op June, me gewoon niet durfden aan te spreken. Op sociale media durven mensen gemakkelijker een grote mond op te zetten, maar ik lees zulke commentaren nooit. Ik ben op dat vlak nogal prehistorisch. Mijn kinderen George en Emily zien die reacties wel en vinden het uiteraard niet altijd even fijn om te zien wat mensen over hun mama schrijven. Maar ik til er niet zwaar aan, dus hoeven zij dat ook niet te doen."

05-07-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colombiaans festival afgelast na afzegging Rihanna

Colombiaans festival afgelast na afzegging Rihanna

http://oi68.tinypic.com/zlqfj8.jpg

De eerste editie van Lollapalooza in Colombia gaat niet door vanwege de afzegging van één van de headliners. Alhoewel de organisatie niet wil zeggen welke muzikant verstek laat gaan, melden verschillende Colombiaanse media dat het gaat om Rihanna.

De zangeres zou niet naar het Zuid-Amerikaanse land willen afreizen vanwege het zika-virus, meldt Variety. Het blad kreeg zondag geen commentaar los van de woordvoerders van de populaire artiest. Andere internationale artiesten die op het festival zouden optreden zijn Lana Del Rey and Wiz Khalifa.

Lollapalooza Colombia zou in september gehouden worden, maar de organisatie denkt voor die tijd geen andere grote naam te kunnen strikken.

Het populaire Lollapalooza festival startte in de jaren '90 in Chicago. Het is sindsdien uitgebreid naar verschillende andere landen, onder meer Brazilië en Duitsland hielden al eens een editie.

04-07-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hiddleston draagt liefde voor Taylor op zijn T-shirt

Tom Hiddleston draagt liefde voor Taylor op zijn T-shirt

http://oi64.tinypic.com/2py2jk8.jpg

Taylor Swift en Tom Hiddleston steken hun prille liefde niet onder stoelen of banken. De afgelopen weken werden ze al meerdere keren zoenend gefotografeerd, maar dit weekend ging Tom nog iets verder.

De acteur (36) droeg gisteren tijdens een strandfeestje ter ere van de Amerikaanse feestdag Independence Day een shirt waarop hij zijn 26-jarige schone de liefde verklaarde, zo blijkt uit foto's waarop E! de hand wist te leggen. Op zijn witte shirt prijken een rood hart en de initialen van Taylor.

Het feestje vond plaats bij het strandhuis van Taylor in de staat Rhode Island. Zoals gewoonlijk had de zangeres veel van haar bekende vrienden uitgenodigd. Onder meer Gigi Hadid, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Ruby Rose, Blake Lively en Ryan Re

04-07-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur zorgt voor verwarring: wie is de vriendin en wie zijn de tweelingdochters?

Acteur zorgt voor verwarring: wie is de vriendin en wie zijn de tweelingdochters?

http://oi67.tinypic.com/2i2o3t.jpg

Dean Gaffney heeft op sociale media voor de nodige verwarring gezorgd. De 38-jarige acteur uit de Britse soap EastEnders ging na een etentje op de foto met zijn vriendin en beide tweelingdochters. "Elke man heeft een goede vrouw nodig die achter hem staat. Ik heb er drie", schreef de Brit erbij. Alleen viel op het eerste zicht niet meteen uit te maken wie wie was...

Voor alle duidelijkheid: zijn 23-jarig lief Rebekah staat links op de foto, rechts pronken Charlotte en Chloe (19). Vorig jaar was er een einde gekomen aan de relatie met zijn grote jeugdliefde Sarah Burge.

Een kiekje waarop hij te zien was naast een blonde danseres had hem toen de das omgedaan. "Op dit moment weten we niet wat de toekomst zal brengen", klonk het op dat moment. "Als je al zo lang samen bent, wil je dat soort foto's van je partner uiteraard niet zien. Niemand houdt ervan om vernederd te worden."

04-07-2016 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni zit nog maar pas op Instagram en gaat al naakt

Carla Bruni zit nog maar pas op Instagram en gaat al naakt

http://oi64.tinypic.com/wvspsl.jpg

Vier dagen geleden zette Carla Bruni haar eerste stapjes op Instagram met een stijlvolle foto van zichzelf met haar gitaar. Ze kwam binnen met de hashtag 'beter laat dan nooit'. Gisteren bracht de vrouw van de Franse ex-president Nicolas Sarkozy hulde aan fotograaf Helmut Newton met enkele beelden uit haar jongere jaren. Op het eerste staat ze erg piep met blote borsten naast haar broer, hij eveneens met ontblote bast.

Carla Bruni (48) heeft de kneepjes van het Instagramvak al meteen helemaal door. Nog maar pas maakte de Italiaans-Franse mannequin/zangeres zichzelf lid van het gild der Instagramposters of ze haalt al de wereldpers. Een sublieme zwart-witfoto uit de oude doos deed het hem.

Helmut Newton schoot het beeld in de zomer van 1992 in Cap Nègre. De toen 24-jarige Carla Bruni poseert er topless naast haar broer Virginio. Ze werkte op dat moment al vier jaar als model voor prestigieuze modehuizen als Chanel, Dior en Givenchy. De foto, waarop ze voor de internetgelegenheid haar borsten van wat stardust voorziet, oogt indrukwekkend. Een ander portret van haar met een zwarte poes - ook door "meester-fotograaf" Newton - noemt ze "één van mijn favorieten".

Mevrouw Sarkozy gaat na vier dagen en acht posts op Instagram stilaan richting 10.000 volgers. Haar blote borstenfoto kan voorlopig haar allereerste bijdrage op de sociaalnetwerksite niet kloppen wat het aantal likes/reacties betreft. Die foto was een zoetmakertje voor een coverreportage over la Bruni in Elle. Met haar meest recente post maakt ze vandaag reclame voor juwelenmerk Bulgari. Yep, Carla Bruni is compléét mee.

04-07-2016 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!