Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck: "Dít zijn pas echte helden"

Ben Affleck: "Dít zijn pas echte helden"

http://oi63.tinypic.com/11ie0q0.jpg

Ben Affleck speelt in 'Batman V Superman' dan wel een superheld, toch is hij het met mij eens wanneer ik zeg dat de échte helden pas ver buiten Hollywood te vinden zijn. Zoals dokters, hulpverleners, politieagenten en militairen die onze medemensen helpen, maar ook mama's en papa's die onvoorwaardelijk van hun kinderen houden en altijd voor ze klaarstaan.

De 43-jarige acteur vermeldt tijdens ons interview in het bijzonder zijn ex Jennifer Garner, die hij de heldin van zijn gezin noemt: "Er zijn verschillende soorten helden, maar ik reken mezelf daar in elk geval zeker niet bij. Je hebt mensen in het leger, de hulpdiensten,... er zijn zo veel mensen die voor hun werk elke dag heroïsche dingen moeten doen en zichzelf opofferen om anderen te helpen zoals dokters en verpleegsters en mensen die voor kinderen zorgen. Dat zijn de echte helden. Mijn vrouw is een heldin wanneer het op de opvoeding van onze kinderen aankomt. Ze doet dat fantastisch en ik heb daarom ook enorm veel bewondering voor haar. Ik denk dat wij samen een goed team vormen."

'Batman V Superman' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

23-03-2016 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 'Temptation Island' vanavond, wel twee keer 'Familie' en 'Thuis'

Geen 'Temptation Island' vanavond, wel twee keer 'Familie' en 'Thuis'

http://oi64.tinypic.com/2myrzpj.jpg

Door de terreuraanslagen van gisteren in Brussel, werd op alle zenders de programmatie aangepast door de extra nieuwsuitzendingen. Daardoor komt VTM vanavond ook met een aangepast programma. Ook VRT-zenders Eén en Canvas passen vandaag hun zendschema aan, naar aanleiding van de aanslagen in Zaventem en Brussel. VIJF heeft beslist om 'Temptation Island' vanavond niet uit te zenden.

VTM zendt 'De Keuken Van Sofie' en 'De Buurtpolitie' uit, daarna volgt Het Nieuws. Omdat gisteren 'Familie' wegviel, wordt vanavond een dubbele aflevering uitgezonden: die van gisteren én vandaag. Daarna volgt het gisteren eveneens weggevallen 'Mijn Pop-Up Restaurant'.

Om 22.30 uur is er dan 'Aanslagen in België: Het Grote Debat'. Vanuit de studio's in Vilvoorde presenteren Stef Wauters en Elke Pattyn live een groot debat over onze veiligheid, na de aanslagen in Brussel en Zaventem. De commerciële omroep schrapt de reclameblokken voor en na de nieuwsuitzendingen en het debat. Vanavond valt dus 'Tegen De Sterren Op' en 'Beste Kijkers' weg.

VIJF heeft beslist om 'Temptation Island' vanavond niet uit te zenden. De aflevering verschuift naar volgende week. Dan krijg je meteen een dubbele portie 'Temptation' met ook de aflevering van die week. Ook 'Pink Ambition' wordt geschrapt, die aflevering staat nu in het weekend op het programma. VIER zendt 'Terug Naar Eigen Land' wel uit, maar past de uitzending licht aan.

Eén en Canvas

In onderstaande kolommen kan u de belangrijkste wijzigingen in vet gedrukt vinden. In geval van nieuws kunnen er extra Journaals op antenne komen.

EEN (uren onder voorbehoud)
13u00 Het journaal
13u45 Villa politica
19u00  Het journaal
19u45 Thuis, dubbele aflevering: gisteren en vandaag
20u45 Koppen
21u15 Van Gils & gasten
22u05 Beroepen zonder grenzen
22u45 Het journaal
23u00 Downton Abbey

CANVAS
13u00 Het journaal van Eén, met Vlaamse gebarentaal (VGT)
14u20 Sporza: Dwars door Vlaanderen
19u00 Het journaal van Eén, met VGT
20u00 Het journaal
20u05 Terzake
20u35 De afspraak
21u20 Het eerste kwartaal
21u55 Kleine helden (herhaling van 8/3 over Irak)
22u40 Winteruur
22u55 Borgen

Programma's die gisteren en vandaag niet worden uitgezonden, zoals onder meer De noodcentrale (Eén) en Clinch (Canvas) verschuiven naar een later tijdstip. De nieuwe programmering wordt in de loop van de komende dagen bekend via de programmagids.
 
Op Ketnet krijgt Karrewiet om 18u35 en 19u10 omkadering in de wrap voor en na de uitzending. Wrappers Sien en Thomas beantwoorden samen met een expert vragen van Ketnetters.

Radio 1 past ook vandaag de programmering aan om de luisteraar te informeren over de verdere ontwikkelingen en de nasleep van de aanslagen. Op 2BE worden de aangekondigde films 'Eagle Eye' en 'Jaws 2' vervangen door de romantische komedies 'She's the One' en 'Hitch'. Op Vitaya wordt de film 'The To Do List' geschrapt en vervangen door de komedie 'In her Shoes'.

Op de radiozenders Q-Music en JOE fm blijft de muziekkeuze aangepast. Luisteraars kunnen naar aanleiding van de gebeurtenissen speciale verzoeknummers aanvragen. Bij breaking news volgen er op de radio's snelle updates. Reclame blijft voorlopig geschrapt.

23-03-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: de trailer van Bridget Jones 3 is er

Eindelijk: de trailer van Bridget Jones 3 is er

http://oi68.tinypic.com/140kksm.jpg

Bridget Jones is terug van weggeweest, 12 jaar nadat de eerste film rond deze hilarische dame in de zalen te zien was. In deze derde en nieuwste film, Bridget Jones's Baby, volgen we de knotsgekke Bridget die intussen 40 is geworden en zwanger blijkt. En de trailer verklapt alvast dat er twee mogelijke kandidaten zijn voor de rol van vader...

Het mag dan wel 12 jaar geleden zijn dat de eerste film rond Bridget Jones (Renée Zellweger) uitkwam, de prettig gestoorde blondine is duidelijk nog geen haar veranderd. In "Bridget Jones's Baby" ontdekt ze dat ze zwanger is. Helaas zonder zeker te weten van wie...van de knappe McDreamy of van haar ex?

De personages uit deze derde film van Bridget zijn nog steeds gebaseerd op de schrijfsels van Helen Fielding. Al is deze derde film geen boekverfilming. De gebeurtenissen uit "Bridget Jones's Baby" vinden plaats vóór het allerlaatste boek in de Bridget Jones-reeks van Helen Fielding.

Vanaf 15 september is deze romantische komedie in de zalen te zien. Deze trailer geeft je alvast een voorsmaakje.

23-03-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Damme stopt aan de grens om douaniers te steunen: "These guys are the real deal"

Jean-Claude Van Damme stopt aan de grens om douaniers te steunen: "These guys are the real deal"

http://oi67.tinypic.com/5os95z.jpg

De strijd tegen terreur gaat onverminderd verder en dan kan een zekere Jean-Claude Van Damme wel van pas komen. De 'Muscles from Brussels' stopte vorige nacht aan een grenscontrole om de gewapende controleambtenaren van de douane een hart onder de riem te steken. "100 procent respect, waardering en liefde voor diegenen die voor ons vechten en ook voor de families die achter hen staan. Ik ben vannacht gestopt om even te praten en hen mijn dankbaarheid te betuigen. These guys are the real deal", klinkt het.

23-03-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg lanceert nieuwe voetbalschoen bij Adidas

Snoop Dogg lanceert nieuwe voetbalschoen bij Adidas

http://oi66.tinypic.com/2hnc21l.jpg

Snoop Dogg heeft zijn creativiteit losgelaten op een nieuwe voetbalschoen van Adidas.

'Money On My Mind' en 'Mind On My Money' staat op de schoen geschreven die verder bestaat uit een collage van 100 dollar-biljetten en blinkende gouden noppen heeft. De tekst komt uit Gin And Juice, een nummer van de rapper dat hij in 1993 uitbracht. Ook zijn er keepershandschoenen verkrijgbaar met hetzelfde design van de hand van het hiphopicoon.

Voetbalfanaat Snoop Dogg kreeg vorig jaar bij Adidas de titel directeur van voetbalontwikkeling opgeplakt en later ook nog directeur van voetbalrekrutering. De verkoop van de door geld geïnspireerde schoenen van de creatieve duizendpoot is inmiddels gestart.

22-03-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy: één jaar papa en al wilde haren kwijt

Bent Van Looy: één jaar papa en al wilde haren kwijt

http://oi66.tinypic.com/bbkon.jpg

Het gaat Bent Van Looy (39) voor de wind. Met tram 4 in zicht heeft hij een tweede soloplaat uit, houdt hij een coach-stoel bezet in 'The Voice van Vlaanderen' én heeft hij Parijs verruild voor Antwerpen. "Het vaderschap heeft mij veranderd. Vroeger was ik rusteloos en eindeloos onderweg, nu heb ik door mijn dochter vaste grond onder mijn voeten."

Bent Van Looy zag zijn leven wel op meerdere vlakken veranderen. Een dik jaar geleden werd hij voor het eerst vader en kwam dochtertje Harper erbij. "Het vaderschap heeft me veranderd. Dat kan ook niet anders", klinkt het. "Ik wist absoluut niet waar ik me aan kon verwachten, een kind is nooit een duidelijk plan geweest. (lacht) Daar gaat ook 'The wind is blowing' op mijn nieuwe plaat over: je wéét op voorhand wel dat alles gaat veranderen, maar je kunt je er niets bij voorstellen."

Dat kan hij intussen wel. "Ten eerste vraag ik me nu af waarom ik er eigenlijk zo lang mee heb gewacht. En ten tweede geeft een kind je grond, bodem onder je voeten. Je bent verantwoordelijk voor een andere mens. Ik ga om 11 uur slapen en sta om half 6 op - iets wat vroeger ondenkbaar was. Opstaan in alle vroegte omdat je dochtertje huilt: het klinkt misschien verschrikkelijk, maar ik vind daar een zekere rust in."

22-03-2016 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff: "Mijn ziekte weegt op onze relatie"

Carmen Pfaff: "Mijn ziekte weegt op onze relatie"

http://oi68.tinypic.com/snjmnn.jpg

Vlak voor de zestigste verjaardag van Carmen vertellen Jean-Marie Pfaff (62) en zijn vrouw voor het eerst heel openhartig hoe diepgaand osteoporose heeft ingehakt op de fleur van hun leven. "Het leven is hier een beetje stilgevallen", zegt Jean-Marie in Story.

"Vroeger ging ik nooit naar de supermarkt, en nu moet ik ineens de boodschappen doen. Of bijspringen in de keuken. Ik giet de patatjes af, zet de winkelspullen weg. Maar ik stofzuig ook en rij het gras af. En dan mag ik de kanten niet vergeten, want als de bazin komt kijken, zit het ertegen", vertelt Jean-Marie al lachend in Story. " Het moet ook allemaal meteen gedaan worden bij ons Carmen. Haar motor, die draait nog zoals vroeger. Dat zorgt voor spanningen. Dan begin ik te roepen, maar dat is niet slecht bedoeld. Ik ben niet kwaad op haar, maar op die ziekte. De emoties laaien hier dan hoog op. Het is allemaal zo frustrerend. Weet je, het doet me pijn om Carmen zo te zien sukkelen. Haar ziekte heeft ook zo'n grote invloed op ons hele leven. Vroeger was het hier de zoete inval en maakte het allemaal niet uit, maar als er nu een leeg glas op het salontafeltje blijft staan... "

Intimiteit
De ziekte heeft ook een invloed op intimiteit van het koppel. Vier jaar lang konden ze niet samen slapen omdat Carmen de trap niet meer op kon. " Er ligt wel een kussen tussen ons in, zodat er zeker geen accidenten gebeuren, want als Jean-Marie zich omdraait, word ik al wakker van de pijn", vertelt Carmen. "Als ik haar vastpak, mag ik niet te hard knijpen, want dan kan Carmen iets breken. Ik wil haar benen graag wat meer masseren, maar dat wil ze allemaal niet. Ze trekt liever haar plan", gaat Jean-Marie verder.

22-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer topper naar oudste Vlaamse soap

Alweer topper naar oudste Vlaamse soap

http://oi66.tinypic.com/262a4nt.jpg

Alweer groot nieuws in soapland. Nadat eerder al bekendraakte dat Kürt Rogiers een nieuwe verhaallijn in 'Familie' voor zijn rekening gaat nemen, zal nu ook tv-icoon Jaak Van Assche (75) vanaf dit najaar in de VTM-soap te zien zijn. Hij speelt de rol van Alfons Coppens, de vader van Benny.

De nieuwste 'Familie'-aanwinst is de 75-jarige Jaak Van Assche, die als Alfons Coppens de vader wordt van Benny en schoonvader van diens partner Liesbeth. Die rollen worden ingevuld door Roel Vanderstukken en Hilde De Baerdemaeker.Van Assche - die al lang onsterfelijk is dankzij rollen als Jean De Pesser in 'De Collega's', Fernand Costermans in 'F.C. De Kampioenen' en Frans Van As in 'De zonen van Van As' - pakt ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd dus weer een toprol aan.

22-03-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Ik was wél samen met Louise. Maar ook met Isabel"

Marvin: "Ik was wél samen met Louise. Maar ook met Isabel"

http://oi67.tinypic.com/ta66gz.jpg

De saga tussen Marvin en Chiara is nog niet voorbij. De twee gooien nog steeds met modder naar elkaar op sociale media en in showbizzbladen, en nu mengt ook de moeder van Chiara zich in de strijd. Marvin ontkent echter dat hij een relatie had met de verleidster na Temptation. Met Louise was hij dan weer wél een koppel, klinkt het in Story.

Chiara, dat is geen hartenbreekster, vertelt haar moeder Nadine in Story. Haar dochter was echt verliefd op Marvin en was ook een tijdje met haar samen na het Temptationavontuur. "De eerste avond op het strand vertelde Marvin haar meteen al dat hij nooit een relatie had met Louise, en dat zei hij in België ook tegen mij. Louise is ook nooit bij Marvin thuis geweest. Chiara wel, en ze kon het bovendien goed vinden met Marvins mama, een lieve vrouw. We lieten Marvin zelfs een tijd gratis in ons appartement aan zee wonen. Ze gingen spullen uitkiezen om er echt`hun' appartementje van te maken. Dat Marvin Chiara nu zwartmaakt, vind ik heel ondankbaar en respectloos tegenover Chiara."

De intussen legendarische restaurantruzie had ook een goede aanleiding, aldus Nadine. "De avond van het incident wilde Chiara met hem uit eten, maar daar had Marvin zogezegd geen geld voor. Toen dat meisje op Facebook postte dat ze met Marvin op restaurant zat, ging de bal aan het rollen. Marvin vertelde gewoon aan iedereen dat hij vrijgezel was, zodat hij elk meisje kan krijgen dat hij wil."

Marvin zelf ontkent echter in alle talen dat hij samen was met Chiara." Chiara en ik hebben het gewoon één maand leuk gehad", zegt Marvin. "Misschien gebruikte ik in het begin te veel lieve woordjes, waardoor zij een verkeerde indruk kreeg. We kenden elkaar onvoldoende om van een relatie te spreken."

Met Louise was hij wél een koppel. "Ik blijf erbij: Louise en ik waren acht maanden samen toen we deelnamen aan het programma. Maar onze relatie liep wel een beetje gelijk met mijn relatie met Isabel. Isabel en ik, dat was een aflopend verhaal, we maakten altijd ruzie. Isabel en Louise hadden geen weet van elkaar, maar op Temptation is het dan uitgekomen.

Hij heeft wel wat spijt van de twee gebroken harten. "Twee vrouwen tegelijk, dat zal nooit meer gebeuren. Ik heb Isabel te lang in de waan gelaten. Misschien ben ik gewoon niet duidelijk genoeg tegen vrouwen." Hij heeft intussen besloten dat hij even single wil blijven. "Na alles wat er met Chiara gebeurd is, hoeft het even niet meer voor mij. Echt waar. Ik ben er honderd procent zeker van dat geen enkele vrouw mij op dit moment kan verleiden. Tenzij Beyoncé dan."

22-03-2016 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X-Men-acteur volgt Richard Dean Anderson op als 'MacGyver'

X-Men-acteur volgt Richard Dean Anderson op als 'MacGyver'

http://oi68.tinypic.com/2hhn72a.jpg

Lucas Till (25) wordt de opvolger van Richard Dean Anderson als de legendarische Angus MacGyver. De X-Men-acteur is volgens The Hollywood Reporter door CBS gestrikt voor de nieuwe tv-serie over de creatieve ex-spion.

Over de nieuwe MacGyver-serie is nog niet heel veel bekend. Wat we al wel weten is dat het gaat over de jonge jaren van Angus MacGyver. Verder is bekend dat de oorspronkelijke bedenker Lee Zlotoff meewerkt aan de nieuwe tv-serie.

MacGyver was in de jaren tachtig en negentig wereldwijd een hit. Uiteindelijk besloot maker ABC de stekker uit de serie te trekken omdat er plaatsgemaakt moest worden voor een tv-serie over Indiana Jones.

21-03-2016 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles:"Er kwam bij het saboteren relatief veel improvisatie aan te pas"

Gilles:"Er kwam bij het saboteren relatief veel improvisatie aan te pas"

http://oi66.tinypic.com/23wkx08.jpg

Dat zoveel deelnemers en het grootste deel van kijkend Vlaanderen tot op het einde van het spel niet doorhadden dat Gilles 'De Mol' was, dankte de brand manager ongetwijfeld aan de doorleefde manier waarop hij zich smeet in heel wat opdrachten. Toch zou er betrekkelijk weinig acteerwerk te zien zijn geweest.

"Natuurlijk was dat een onderdeel van mijn tactiek, maar het sloot ook nauw aan bij mijn persoonlijkheid", zegt hij. "Als ik er niet zo hard voor gegaan was, zou dat niet stroken met de realiteit en zou het thuisfront het snel doorzien hebben."

Zelfs de manier waarop Gilles schijnbaar rotzenuwachtig de eliminatieronde aan het einde van elke aflevering doormaakte, was toch niet helemaal fake. "Je voelt de stress aanwezig in die ruimte en die heb ik gekanaliseerd", zegt hij. "Verder kwam er relatief veel improvisatie aan te pas bij het saboteren. De voorbereiding werd tot de essentie beperkt en tijdens de opnames duurde het contact met de makers soms maar een vijftal minuten. Maar ik ben blij dat ik zoveel inbreng kreeg en geen 'marionet' moest zijn. Ik wilde ook vooraf geen informatie over de andere kandidaten, om mijn gedrag tegenover hen zo natuurlijk mogelijk te kunnen houden."

Gilles slaagde er in de loop van het programma naar eigen zeggen in om kandidate Issa - die hem op een bepaald moment verdacht - weer op het verkeerde spoor te zetten, bij Cathy en Hanne bleek dat echter onmogelijk. "Cathy was op rationele wijze met een sluitende theorie al vrij vroeg op mij uitgekomen en bij Hanne was het door een soort buikgevoel, daar viel niets meer aan te veranderen", zegt hij. "Maar de overige kandidaten zijn allemaal afgevallen omdat ze de verkeerde Mol voor ogen hadden, daar ben ik best trots op."

21-03-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff: "Ik wil mijn vriendin in Brugge ten huwelijk vragen"

David Hasselhoff: "Ik wil mijn vriendin in Brugge ten huwelijk vragen"

http://oi67.tinypic.com/2a91od5.jpg

David Hasselhoff (63) is van plan om zijn vriendin Hayley Roberts (34) ten huwelijk te vragen. Sterker, 'The Hoff' zou het liefst van al in Brugge op zijn knie gaan. Dat vertrouwde hij gisteren toe aan onze Hollywood-reporter Kristien Gijbels-Morato - die hem meteen enkele romantische plekjes verklapte.

Hasselhoff en Roberts leerden elkaar in 2011 kennen tijdens een avondje stappen in Cardiff. Toen de Welshe schone met hem op de foto wilde, liet de 'Baywatch'-ster weten dat hij enkel in ruil voor haar telefoonnummer zou poseren. De twee gingen een paar dagen later op date en zijn sindsdien onafscheidelijk. "Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit nog zou trouwen (de acteur heeft al twee huwelijken achter de rug, red.), ik naar Brugge kom om me er te verloven. Ik ben ook al in Brussel en Antwerpen geweest, maar mijn beste herinneringen houd ik aan Brugge over. Ik heb er heel lang geleden zelfs nog opgetreden. Een heel interessante stad", aldus Hasselhoff.

"Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte locatie, en Brugge zou de ideale stad zijn. Je hebt me in elk geval op ideeën gebracht", glimlacht hij wanneer ik hem een aantal romantische plekken in de stad aanraad. Na het interview vraagt Hasselhoff of ik mijn kaartje aan zijn pr-verantwoordelijke wil geven, "zodat we de zaken later verder kunnen overlopen". Wordt ongetwijfeld vervolgd...

21-03-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen

Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen

http://oi63.tinypic.com/wgritk.jpg

Tanja Dexters staat niet enkel meer model, ze ontwerpt ook al een tijdje een eigen kledinglijn. Deze zomer neemt ze nog een nieuwe stap in haar modecarrière en gaat ze ook lingerie ontwerpen, dat verklapte ze gisteren tijdens de voorstelling van haar nieuwe zomercolllectie.

Gisteren stelde Tanja Dexters haar nieuwe zomercollectie voor kledinglijn 'Dexters' voor in The Living by Divani. Op de catwalk viel ook één bikini op, verstopt onder een wit blazerjasje. Dit zou de voorbode zijn van een 'Dexters'-lingerielijn, de grote droom van de ex-Miss België. "Ik heb zelf vaak lingerieshoots gedaan, dus dat plaatje klopt wel. Omdat ik enkel dingen maak die ik zelf graag zie, weet iedereen meteen ook wat ik zelf onder mijn kleren verkies. ", grapte ze daarover in Het Laatste Nieuws.

De bikini deed alvast dromen van zomer met de typische tropische palmprint die deze zomer zo hip wordt.

21-03-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo had u de Mol kunnen ontmaskeren

Zo had u de Mol kunnen ontmaskeren

http://oi64.tinypic.com/211j41j.jpg

"Ik ben trots. En dankbaar voor het avontuur. Maar vooral blij dat ik het eindelijk mag zeggen. Want ik heb héél lang mijn mond moeten houden. Vanaf september tot nu. Als je ziet met hoeveel passie de crew aan zo'n programma werkt, dan wil je dat vertrouwen ook niet beschamen. In die zin was het eigenlijk niet zo moeilijk om te verzwijgen dat ik de Mol was."

En 'De Mol' is dan toch weer een man. In een makke finale werd Gilles (27), de rustige en immer in fleurige bermudashorts gehulde brand manager bij Unilever, ontmaskerd als de saboteur in het Woestijnvisprogramma. "Mijn lief en mijn ouders hebben het gisteren pas ontdekt, live op tv."

Als kind hield Gilles een plakboek bij van alles wat verscheen over 'De Mol'. En nu mocht hij zelf deelnemen. Als de konkelfoezende spin in het web dan nog wel, naar eigen zeggen zijn gedroomde rol. Achteraf gezien is het natuurlijk makkelijk praten natuurlijk, maar alle theoriën ten spijt moest je het als mollenjager eigenlijk niet ver gaan zoeken: van alle kandidaten heeft Gilles het meeste geld laten liggen bij de proeven, en dat is toch nog altijd de hoofdopdracht van De Mol. Dat de overgrote meerderheid van de televisiekijkers ondanks die wetenschap toch eerder Hanne of Cathy verdachten, betekent vooral dat Gilles het spel perfect heeft gespeeld. Gisteren, vlak na de uitzending van de finale, toonde hij zich dan ook een tevreden man.

21-03-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

http://oi66.tinypic.com/219ymwo.jpg

Aerosmith-frontman Steven Tyler, die op 26 maart 68 wordt, woont sinds kort samen met zijn vriendin Aimee Ann Preston (28). Preston, die tien jaar jonger is dan Tylers dochter Liv, is overigens ook zijn persoonlijke assistente.

Tyler en Preston, die in het verleden ook al voor sterren als Victoria Beckham en Christina Aguilera werkte, zijn al een koppel sinds 2014.

Volgens een vriend van de zanger houden de twee er naast hun romance ook een erg zakelijke relatie op na. "Ik heb hen nooit handjes zien vasthouden of zo, wanneer ik in hun buurt ben. Ze is altijd bij hem en zorgt er altijd voor dat zijn auto klaar staat. Ze tonen geen affectie. Ik was met hen op een evenement en ze heeft alles zo erg onder controle," vertelde de bron aan Page Six.

"Mensen stellen zich altijd vragen over hen en nu is het eindelijk publiek. Aangezien ze altijd bij hem is en nu met hem samenwoont, is het nu zoiets van 'OK, het is meer dan een persoonlijke assistente', denk ik. Ze zijn altijd samen op pad en ze wijkt niet van zijn zijde."

In 2011 was Tyler, toen 63, nog verloofd met de 38-jarige Erin Brady, maar dat liep spaak in 2013. Later dat jaar werd hij betrapt tijdens een vrijpartijtje met de 22-jarige 'Hunger Games'-actrice Leven Rambin.

Tyler heeft zelf vier dochters bij drie verschillende vrouwen.

20-03-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameraschuwe Miss Puerto Rico moet kroontje alweer afgeven

Cameraschuwe Miss Puerto Rico moet kroontje alweer afgeven

http://oi68.tinypic.com/i1eamp.jpg

Miss Puerto Rico 2016, Kristhielee Caride, moest donderdag haar Misstitel vervroegd afstaan. De organisatie is niet tevreden over de manier waarop de schoonheidskoningin omgaat met de media. Caride behield haar titel slechts vier maanden. In december nam ze nog deel aan de Miss Universeverkiezingen. De vrouw zal nu opgevolgd worden door de eerste eredame.

Caride, die tijdens de Miss Universeverkiezing nog de Miss Photogenic award binnenhaalde, kan niet goed overweg met de media. Tijdens een persconferentie deelde Desiree Lowry, organisatrice van de verkiezing van Puerto Rico, mee dat de Miss moest aftreden omdat ze teveel moeite deed om de schijnwerpers te vermijden. "Als ze zegt, 'ik houd niet van de camera', dan is dat een groot probleem," vertelt Lowry. "Miss Puerto Rico is een publiek figuur en het is onderdeel van je job om voor de camera te staan."

Op Facebook verontschuldigde Caride zich ervoor dat ze het publiek heeft teleurgesteld. "Ik zou graag mijn oprechte verontschuldigingen willen aanbieden aan al mijn fans", schreef ze. "Het was nooit mijn bedoeling om jullie slecht te doen voelen, jullie te kwetsen, of het beeld te schaden van degenen die me hebben geholpen om te geraken waar ik vandaag sta."

Ze benadrukt in haar bericht dat ze met opgeheven hoofd vooruit wil kijken. "Ik zal altijd de herinnering hebben aan die avond, 12 november, toen ik de titel won."

20-03-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke fan steelt privéfoto's van Adele en zet ze op Facebook

Gekke fan steelt privéfoto's van Adele en zet ze op Facebook

http://oi67.tinypic.com/2qls5l5.jpg

Adele is naar verluidt woedend nu privéfoto's op straat liggen. Vooral een echo die de zangeres liet maken toen ze vijf maanden zwanger was van zoontje Angelo had Adele liever privé gehouden, schrijft boulevardkrant The Sun vandaag.

Ook foto's uit Adeles jeugd, van baby Angelo en van feestjes lekten uit. De kiekjes zouden gestolen zijn uit de mailbox van de vriend van de zangeres, Simon Konecki. Vervolgens werden ze via Facebook gedeeld door een aantal 'superfans', een van hen nam contact op met het management van Adele.

"Het zijn echt privéfoto's en die zouden niet zo gedeeld moeten worden", zei de fan die aan de bel trok tegen The Sun. "Ik was geschokt en boos toen ik de foto's zag. Ik vind het verschrikkelijk dat haar zogenaamde fans ze rondstuurden en vond dat het moest stoppen. Ze zijn te privé, zeker de echo en de foto die Adele maakte toen ze zwanger was."

Toen Adele door haar management op de hoogte werd gebracht van het lek, was ze 'boos en van streek'. "Ze liet haar team er direct mee aan de slag gaan", weet een ingewijde. "Dit is precies wat Adele haat aan bekend zijn."

20-03-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babynieuws Carice van Houten gaat de hele wereld rond, zij reageert geweldig

Babynieuws Carice van Houten gaat de hele wereld rond, zij reageert geweldig

http://oi63.tinypic.com/11jalbl.jpg

Het babynieuws van de Nederlandse babe Carice van Houten (39) houdt niet alleen de Nederlandse showbizzwereld in de ban. Ook Hollywood én Australië zijn verheugd, zo blijkt uit de berichtgeving. En natuurlijk ook de aanstaande ouders, die met een knipoog naar 'Game of Thrones' hun gevoel voor humor toonden.

Entertainment Tonight komt met een video waarin het nieuws is bestempeld als trending. Ook Us Weekly, Huffington Post en Perez Hilton gaan los op de zwangere Carice, die in de VS het meest bekend is van haar rol als Melisandre in Game of Thrones.

In Australië wordt logischerwijs ingezoomd op Guy Pearce, de vader van de baby wiens roots in Australië liggen. Hem kennen we bij ons vooral nog van de soap Neighbours (Buren) en van de film Priscilla, Queen of the Desert.

"De 48-jarige ster van Jack Irish, The King's Speech en Promotheus verwacht zijn eerste kindje", schrijft de Sydney Morning Herald. Het nieuws is ook vertaald naar het Spaans, door Variety Latino: 'Carice van Houten y Guy Pearce esperan su primer bebé'.

De Amerikaanse blogger Perez Hilton concludeert dat het een creatief kindje moet worden. "Carice is ook zangeres - ze heeft twee albums uitgebracht - dus dit kindje wordt getalenteerd geboren. Lolz!"

Het Amerikaanse People Magazine kwam als eerste met het babynieuws naar buiten. La Van Houten bedankte direct via Twitter voor alle gelukswensen. Volgens de agent van Carice zijn de aanstaande ouders "heel gelukkig".

De toekomstige mama en papa toonden ook duidelijk hun gevoel voor humor door in te spelen op de hitserie waarin Carice schittert. "Ok. Ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby", twitterde ze nadat het nieuws over haar zwangerschap de wereld over ging, verwijzend naar het duivelse schepsel waaraan haar Game of Thrones-personage het leven schonk.

Guy haakte in op haar grapje. "Er gaat niets boven het vooruitzicht van een shadowbaby om van gedachten te veranderen over het vaderschap", twitterde hij vervolgens.

20-03-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostalgie! De Fabeltjeskrant komt terug

Nostalgie! De Fabeltjeskrant komt terug

http://oi65.tinypic.com/j0ibt0.jpg

"Oogjes dicht en snaveltjes toe". Een hele generatie groeide op met Meneer de Uil. In 1992 verdween De Fabeltjeskrant van de buis, maar we kunnen in 2020 nieuwe afleveringen verwachten: in 3D!

Nadat 24 jaar geleden de laatste afleveringen werden gemaakt, beginnen binnenkort de opnamen voor een nieuwe versie van de legendarische televisieserie 'De Fabeltjeskrant'.

De nieuwe reeks wordt met een nieuwe stemmencast opgenomen in 3D-animatie. Met de realisering is een bedrag van 3,5 miljoen euro gemoeid. Het wordt een internationale coproductie, met financiering uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Scenario's
"Het is een bewerkelijke klus, zoals met animatie altijd het geval is", zegt producent Mark Mertens van het Vlaamse bedrijf Grid dat samenwerkt met Rubinstein Pictures en Levita Productions, de originele producent van De Fabeltjeskrant. Mertens schat dat de eerste reeks van 52 afleveringen, die elk 7 minuten zullen duren, in 2020 gereed zal zijn.

Op dit moment wordt gewerkt aan de scenario's, die deels gebaseerd zullen zijn op meer dan duizend afleveringen van de oude Fabeltjeskrant (1968-1992). "We schakelen een internationaal team van schrijvers in. En we proberen ook actueel te zijn," aldus Mertens.

Wie de stemmen van de dieren gaan inspreken, is nog nu onbekend. Enkele leden van de originele stemmencast - onder wie Frans van Dusschoten (Meneer de Uil) en Ger Smit (Bor de Wolf) - zijn inmiddels overleden.

Proefaflevering
Mertens: "We gaan nieuwe acteurs zoeken voor de rollen. We gaan ook in andere landen zoeken naar acteurs, omdat we ook anderstalige versies gaan maken."

Eind van dit jaar hopen de makers enkele proefafleveringen te kunnen vertonen op internationale televisiebeurzen. In 2005 werd het programma verkozen tot Beste Kinderprogramma Aller Tijden. De verwachtingen zijn dus hooggespannen.

20-03-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aap Michael Jackson krijgt eigen animatiefilm

Aap Michael Jackson krijgt eigen animatiefilm

http://oi66.tinypic.com/s6j0q0.jpg

Bubbles, de chimpansee van Michael Jackson, krijgt zijn eigen animatiefilm. De stopmotionfilm gaat over het leven van het beest met de King of Pop, meldt Deadline.

De film Bubbles vertelt het verhaal van Jacksons opmerkelijke leven vanuit het perspectief van de chimpansee. De zanger adopteerde het dier in 1983. Twintig jaar later moest Bubbles naar een apenreservaat in Florida omdat hij te agressief werd.

Volgens Deadline is het scenario 'een zeer inventieve manier' om een film over Jackson te maken zonder dat toestemming nodig is van de nabestaanden van de in 2009 overleden zanger.

20-03-2016 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!