Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff: "Ik wil mijn vriendin in Brugge ten huwelijk vragen"

David Hasselhoff: "Ik wil mijn vriendin in Brugge ten huwelijk vragen"

http://oi67.tinypic.com/2a91od5.jpg

David Hasselhoff (63) is van plan om zijn vriendin Hayley Roberts (34) ten huwelijk te vragen. Sterker, 'The Hoff' zou het liefst van al in Brugge op zijn knie gaan. Dat vertrouwde hij gisteren toe aan onze Hollywood-reporter Kristien Gijbels-Morato - die hem meteen enkele romantische plekjes verklapte.

Hasselhoff en Roberts leerden elkaar in 2011 kennen tijdens een avondje stappen in Cardiff. Toen de Welshe schone met hem op de foto wilde, liet de 'Baywatch'-ster weten dat hij enkel in ruil voor haar telefoonnummer zou poseren. De twee gingen een paar dagen later op date en zijn sindsdien onafscheidelijk. "Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit nog zou trouwen (de acteur heeft al twee huwelijken achter de rug, red.), ik naar Brugge kom om me er te verloven. Ik ben ook al in Brussel en Antwerpen geweest, maar mijn beste herinneringen houd ik aan Brugge over. Ik heb er heel lang geleden zelfs nog opgetreden. Een heel interessante stad", aldus Hasselhoff.

"Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte locatie, en Brugge zou de ideale stad zijn. Je hebt me in elk geval op ideeën gebracht", glimlacht hij wanneer ik hem een aantal romantische plekken in de stad aanraad. Na het interview vraagt Hasselhoff of ik mijn kaartje aan zijn pr-verantwoordelijke wil geven, "zodat we de zaken later verder kunnen overlopen". Wordt ongetwijfeld vervolgd...

21-03-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen

Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen

http://oi63.tinypic.com/wgritk.jpg

Tanja Dexters staat niet enkel meer model, ze ontwerpt ook al een tijdje een eigen kledinglijn. Deze zomer neemt ze nog een nieuwe stap in haar modecarrière en gaat ze ook lingerie ontwerpen, dat verklapte ze gisteren tijdens de voorstelling van haar nieuwe zomercolllectie.

Gisteren stelde Tanja Dexters haar nieuwe zomercollectie voor kledinglijn 'Dexters' voor in The Living by Divani. Op de catwalk viel ook één bikini op, verstopt onder een wit blazerjasje. Dit zou de voorbode zijn van een 'Dexters'-lingerielijn, de grote droom van de ex-Miss België. "Ik heb zelf vaak lingerieshoots gedaan, dus dat plaatje klopt wel. Omdat ik enkel dingen maak die ik zelf graag zie, weet iedereen meteen ook wat ik zelf onder mijn kleren verkies. ", grapte ze daarover in Het Laatste Nieuws.

De bikini deed alvast dromen van zomer met de typische tropische palmprint die deze zomer zo hip wordt.

21-03-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo had u de Mol kunnen ontmaskeren

Zo had u de Mol kunnen ontmaskeren

http://oi64.tinypic.com/211j41j.jpg

"Ik ben trots. En dankbaar voor het avontuur. Maar vooral blij dat ik het eindelijk mag zeggen. Want ik heb héél lang mijn mond moeten houden. Vanaf september tot nu. Als je ziet met hoeveel passie de crew aan zo'n programma werkt, dan wil je dat vertrouwen ook niet beschamen. In die zin was het eigenlijk niet zo moeilijk om te verzwijgen dat ik de Mol was."

En 'De Mol' is dan toch weer een man. In een makke finale werd Gilles (27), de rustige en immer in fleurige bermudashorts gehulde brand manager bij Unilever, ontmaskerd als de saboteur in het Woestijnvisprogramma. "Mijn lief en mijn ouders hebben het gisteren pas ontdekt, live op tv."

Als kind hield Gilles een plakboek bij van alles wat verscheen over 'De Mol'. En nu mocht hij zelf deelnemen. Als de konkelfoezende spin in het web dan nog wel, naar eigen zeggen zijn gedroomde rol. Achteraf gezien is het natuurlijk makkelijk praten natuurlijk, maar alle theoriën ten spijt moest je het als mollenjager eigenlijk niet ver gaan zoeken: van alle kandidaten heeft Gilles het meeste geld laten liggen bij de proeven, en dat is toch nog altijd de hoofdopdracht van De Mol. Dat de overgrote meerderheid van de televisiekijkers ondanks die wetenschap toch eerder Hanne of Cathy verdachten, betekent vooral dat Gilles het spel perfect heeft gespeeld. Gisteren, vlak na de uitzending van de finale, toonde hij zich dan ook een tevreden man.

21-03-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

http://oi66.tinypic.com/219ymwo.jpg

Aerosmith-frontman Steven Tyler, die op 26 maart 68 wordt, woont sinds kort samen met zijn vriendin Aimee Ann Preston (28). Preston, die tien jaar jonger is dan Tylers dochter Liv, is overigens ook zijn persoonlijke assistente.

Tyler en Preston, die in het verleden ook al voor sterren als Victoria Beckham en Christina Aguilera werkte, zijn al een koppel sinds 2014.

Volgens een vriend van de zanger houden de twee er naast hun romance ook een erg zakelijke relatie op na. "Ik heb hen nooit handjes zien vasthouden of zo, wanneer ik in hun buurt ben. Ze is altijd bij hem en zorgt er altijd voor dat zijn auto klaar staat. Ze tonen geen affectie. Ik was met hen op een evenement en ze heeft alles zo erg onder controle," vertelde de bron aan Page Six.

"Mensen stellen zich altijd vragen over hen en nu is het eindelijk publiek. Aangezien ze altijd bij hem is en nu met hem samenwoont, is het nu zoiets van 'OK, het is meer dan een persoonlijke assistente', denk ik. Ze zijn altijd samen op pad en ze wijkt niet van zijn zijde."

In 2011 was Tyler, toen 63, nog verloofd met de 38-jarige Erin Brady, maar dat liep spaak in 2013. Later dat jaar werd hij betrapt tijdens een vrijpartijtje met de 22-jarige 'Hunger Games'-actrice Leven Rambin.

Tyler heeft zelf vier dochters bij drie verschillende vrouwen.

20-03-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameraschuwe Miss Puerto Rico moet kroontje alweer afgeven

Cameraschuwe Miss Puerto Rico moet kroontje alweer afgeven

http://oi68.tinypic.com/i1eamp.jpg

Miss Puerto Rico 2016, Kristhielee Caride, moest donderdag haar Misstitel vervroegd afstaan. De organisatie is niet tevreden over de manier waarop de schoonheidskoningin omgaat met de media. Caride behield haar titel slechts vier maanden. In december nam ze nog deel aan de Miss Universeverkiezingen. De vrouw zal nu opgevolgd worden door de eerste eredame.

Caride, die tijdens de Miss Universeverkiezing nog de Miss Photogenic award binnenhaalde, kan niet goed overweg met de media. Tijdens een persconferentie deelde Desiree Lowry, organisatrice van de verkiezing van Puerto Rico, mee dat de Miss moest aftreden omdat ze teveel moeite deed om de schijnwerpers te vermijden. "Als ze zegt, 'ik houd niet van de camera', dan is dat een groot probleem," vertelt Lowry. "Miss Puerto Rico is een publiek figuur en het is onderdeel van je job om voor de camera te staan."

Op Facebook verontschuldigde Caride zich ervoor dat ze het publiek heeft teleurgesteld. "Ik zou graag mijn oprechte verontschuldigingen willen aanbieden aan al mijn fans", schreef ze. "Het was nooit mijn bedoeling om jullie slecht te doen voelen, jullie te kwetsen, of het beeld te schaden van degenen die me hebben geholpen om te geraken waar ik vandaag sta."

Ze benadrukt in haar bericht dat ze met opgeheven hoofd vooruit wil kijken. "Ik zal altijd de herinnering hebben aan die avond, 12 november, toen ik de titel won."

20-03-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke fan steelt privéfoto's van Adele en zet ze op Facebook

Gekke fan steelt privéfoto's van Adele en zet ze op Facebook

http://oi67.tinypic.com/2qls5l5.jpg

Adele is naar verluidt woedend nu privéfoto's op straat liggen. Vooral een echo die de zangeres liet maken toen ze vijf maanden zwanger was van zoontje Angelo had Adele liever privé gehouden, schrijft boulevardkrant The Sun vandaag.

Ook foto's uit Adeles jeugd, van baby Angelo en van feestjes lekten uit. De kiekjes zouden gestolen zijn uit de mailbox van de vriend van de zangeres, Simon Konecki. Vervolgens werden ze via Facebook gedeeld door een aantal 'superfans', een van hen nam contact op met het management van Adele.

"Het zijn echt privéfoto's en die zouden niet zo gedeeld moeten worden", zei de fan die aan de bel trok tegen The Sun. "Ik was geschokt en boos toen ik de foto's zag. Ik vind het verschrikkelijk dat haar zogenaamde fans ze rondstuurden en vond dat het moest stoppen. Ze zijn te privé, zeker de echo en de foto die Adele maakte toen ze zwanger was."

Toen Adele door haar management op de hoogte werd gebracht van het lek, was ze 'boos en van streek'. "Ze liet haar team er direct mee aan de slag gaan", weet een ingewijde. "Dit is precies wat Adele haat aan bekend zijn."

20-03-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babynieuws Carice van Houten gaat de hele wereld rond, zij reageert geweldig

Babynieuws Carice van Houten gaat de hele wereld rond, zij reageert geweldig

http://oi63.tinypic.com/11jalbl.jpg

Het babynieuws van de Nederlandse babe Carice van Houten (39) houdt niet alleen de Nederlandse showbizzwereld in de ban. Ook Hollywood én Australië zijn verheugd, zo blijkt uit de berichtgeving. En natuurlijk ook de aanstaande ouders, die met een knipoog naar 'Game of Thrones' hun gevoel voor humor toonden.

Entertainment Tonight komt met een video waarin het nieuws is bestempeld als trending. Ook Us Weekly, Huffington Post en Perez Hilton gaan los op de zwangere Carice, die in de VS het meest bekend is van haar rol als Melisandre in Game of Thrones.

In Australië wordt logischerwijs ingezoomd op Guy Pearce, de vader van de baby wiens roots in Australië liggen. Hem kennen we bij ons vooral nog van de soap Neighbours (Buren) en van de film Priscilla, Queen of the Desert.

"De 48-jarige ster van Jack Irish, The King's Speech en Promotheus verwacht zijn eerste kindje", schrijft de Sydney Morning Herald. Het nieuws is ook vertaald naar het Spaans, door Variety Latino: 'Carice van Houten y Guy Pearce esperan su primer bebé'.

De Amerikaanse blogger Perez Hilton concludeert dat het een creatief kindje moet worden. "Carice is ook zangeres - ze heeft twee albums uitgebracht - dus dit kindje wordt getalenteerd geboren. Lolz!"

Het Amerikaanse People Magazine kwam als eerste met het babynieuws naar buiten. La Van Houten bedankte direct via Twitter voor alle gelukswensen. Volgens de agent van Carice zijn de aanstaande ouders "heel gelukkig".

De toekomstige mama en papa toonden ook duidelijk hun gevoel voor humor door in te spelen op de hitserie waarin Carice schittert. "Ok. Ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby", twitterde ze nadat het nieuws over haar zwangerschap de wereld over ging, verwijzend naar het duivelse schepsel waaraan haar Game of Thrones-personage het leven schonk.

Guy haakte in op haar grapje. "Er gaat niets boven het vooruitzicht van een shadowbaby om van gedachten te veranderen over het vaderschap", twitterde hij vervolgens.

20-03-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostalgie! De Fabeltjeskrant komt terug

Nostalgie! De Fabeltjeskrant komt terug

http://oi65.tinypic.com/j0ibt0.jpg

"Oogjes dicht en snaveltjes toe". Een hele generatie groeide op met Meneer de Uil. In 1992 verdween De Fabeltjeskrant van de buis, maar we kunnen in 2020 nieuwe afleveringen verwachten: in 3D!

Nadat 24 jaar geleden de laatste afleveringen werden gemaakt, beginnen binnenkort de opnamen voor een nieuwe versie van de legendarische televisieserie 'De Fabeltjeskrant'.

De nieuwe reeks wordt met een nieuwe stemmencast opgenomen in 3D-animatie. Met de realisering is een bedrag van 3,5 miljoen euro gemoeid. Het wordt een internationale coproductie, met financiering uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Scenario's
"Het is een bewerkelijke klus, zoals met animatie altijd het geval is", zegt producent Mark Mertens van het Vlaamse bedrijf Grid dat samenwerkt met Rubinstein Pictures en Levita Productions, de originele producent van De Fabeltjeskrant. Mertens schat dat de eerste reeks van 52 afleveringen, die elk 7 minuten zullen duren, in 2020 gereed zal zijn.

Op dit moment wordt gewerkt aan de scenario's, die deels gebaseerd zullen zijn op meer dan duizend afleveringen van de oude Fabeltjeskrant (1968-1992). "We schakelen een internationaal team van schrijvers in. En we proberen ook actueel te zijn," aldus Mertens.

Wie de stemmen van de dieren gaan inspreken, is nog nu onbekend. Enkele leden van de originele stemmencast - onder wie Frans van Dusschoten (Meneer de Uil) en Ger Smit (Bor de Wolf) - zijn inmiddels overleden.

Proefaflevering
Mertens: "We gaan nieuwe acteurs zoeken voor de rollen. We gaan ook in andere landen zoeken naar acteurs, omdat we ook anderstalige versies gaan maken."

Eind van dit jaar hopen de makers enkele proefafleveringen te kunnen vertonen op internationale televisiebeurzen. In 2005 werd het programma verkozen tot Beste Kinderprogramma Aller Tijden. De verwachtingen zijn dus hooggespannen.

20-03-2016 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aap Michael Jackson krijgt eigen animatiefilm

Aap Michael Jackson krijgt eigen animatiefilm

http://oi66.tinypic.com/s6j0q0.jpg

Bubbles, de chimpansee van Michael Jackson, krijgt zijn eigen animatiefilm. De stopmotionfilm gaat over het leven van het beest met de King of Pop, meldt Deadline.

De film Bubbles vertelt het verhaal van Jacksons opmerkelijke leven vanuit het perspectief van de chimpansee. De zanger adopteerde het dier in 1983. Twintig jaar later moest Bubbles naar een apenreservaat in Florida omdat hij te agressief werd.

Volgens Deadline is het scenario 'een zeer inventieve manier' om een film over Jackson te maken zonder dat toestemming nodig is van de nabestaanden van de in 2009 overleden zanger.

20-03-2016 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse dj Howard Kaii komt om bij motorongeluk in Thailand

Nederlandse dj Howard Kaii komt om bij motorongeluk in Thailand

http://oi65.tinypic.com/33mtmhi.jpg

De 45-jarige Nederlandse dj Howard Kaii, geboren in Eindhoven, is omgekomen bij een motorongeluk in Thailand, zo meldt het Eindhovens Dagblad op basis van Thaise media.

Kaii zou met zijn motor zijn gevallen door een botsing met een Thaise motorrijder en vervolgens zou hij zijn aangereden door een bus. Het dodelijke ongeluk vond plaats in het zuiden van Phuket. Daar woont de dj sinds 2009.

Geen helm op
De Thaise media weten nog te melden dat de man volgens ooggetuigen ter plekke overleed en geen helm droeg. Howard Kaii draaide in zijn carrière onder andere met Paul van Dyk en de Britse dj's Pete Tong en Judge Jules van Ministry of Sound.

Hij zou in mei in Eindhoven aan een nieuwe tour beginnen en daarna Antwerpen, Saint Tropez, Marbella en Ibiza aandoen. Op zijn Facebookpagina verschijnen steeds meer steunbetuigingen.

19-03-2016 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan krijgt 115 miljoen dollar schadevergoeding in zaak rond gelekte sekstape

Hulk Hogan krijgt 115 miljoen dollar schadevergoeding in zaak rond gelekte sekstape

http://oi66.tinypic.com/s4nvuq.jpg

Worstelkampioen en tv-persoonlijkheid Hulk Hogan spande eerder deze maand een proces aan tegen de website Gawker. Die plaatste in 2012 een gelekte sekstape van Hogan online. De jury gaf de man gisteren gelijk en kende hem een riante schadevergoeding van 115 miljoen dollar toe.

De 62-jarige Hogan eiste een schadevergoeding van Gawker, omdat de website in 2012 een twee minuten durende video online had geplaatst waarin te zien was hoe de worstelaar seks had met de vrouw van zijn toenmalige beste vriend Bubba the Love Spunge, een radio-DJ. Op zes maanden tijd werden de beelden door 2,5 miljoen mensen bekeken. Hogan beweerde tijdens het proces dat Gawker zijn privacy had geschonden.

Roddelblog Gawker beriep zich echter op de persvrijheid en beweerde dat het medium mocht berichten over Hogans privéleven omdat hij een publiek figuur is.

Gisteren oordeelde de jury in de rechtbank van St. Petersburg, Florida, in het voordeel van Hogan (echte naam Terry Bollea).

Gawker heeft gisteren al laten weten dat het hoogstwaarschijnlijk in beroep gaat. In beroep wordt het bedrag van de schadevergoeding meestal wat teruggeschroefd.

19-03-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret-model Candice Swanepoel zwanger

Victoria's Secret-model Candice Swanepoel zwanger

http://oi66.tinypic.com/10z3jmg.jpg

Het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel is zwanger. E! News meldt dat het model van Victoria's Secret haar eerste kindje verwacht met haar verloofde Hermann Nicoli, die haar in augustus ten huwelijk vroeg.

"Ze zijn erg gelukkig. Ze zijn van plan de zomer in New York door te brengen", vertelt een bron van E! News. Vorige week werd bekend dat ook Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo zwanger is, de vriendin van zanger Adam Levine.

Niet wachten
"Candice en Behati zijn elkaars beste vriendinnen en ze zijn bijna tegelijk uitgerekend", zegt een andere bron. "Ze hebben samen het eerste stadium van hun zwangerschap doorgemaakt en zijn blij dat ze elkaar hebben. Ze kunnen niet wachten om mama's te zijn."

De 27-jarige Candice kent haar aanstaande echtgenoot al sinds haar zeventiende. Ze ontmoetten elkaar in Parijs. Intussen heeft de blondine Portugees geleerd van haar Braziliaanse liefde.

19-03-2016 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Borremans wordt gerestaureerd na té grondige poetsbeurt

Schilderij Borremans wordt gerestaureerd na té grondige poetsbeurt

http://oi65.tinypic.com/2u4o3rp.jpg

Het schilderij 'De Maagd' van Michaël Borremans aan de stadshal in Gent moet gerestaureerd worden, omdat een stadsarbeider behalve vogelpoep ook door de kunstenaar aangebrachte verfstrepen weghaalde. "Het stadsbestuur wist nochtans dat de verf ernaast deel uitmaakte van het werk", zegt Borremans.

Borremans maakte het werk van 60 bij 70 centimeter in 2014 op de betonnen wand van de klokkenstoel naast de Gentse stadshal. De voorbije weken hing er een prop onderaan het schilderij en het bleek om vogelpoep te gaan. Die werd onlangs weggehaald, maar de stadsarbeider die het reinigde veegde ook de verfstrepen naast het schilderij af, meldden Het Nieuwsblad en De Standaard zaterdag.

De strepen maken echter deel uit van het kunstwerk. "Als je schildert, wrijf je je penselen ook uit naast het doek. Die streepjes heb ik er bewust op gelaten, dan zie je dat het werk echt op die betonnen wand is geschilderd. Dat is wat free jazz", zei Borremans vorig jaar in De Gentenaar.

De stad zal het werk nu laten restaureren, zegt Borremans. "Het zou hilarisch zijn moest het niet zo ernstig zijn. Vandalisme kan altijd gebeuren, maar ik denk niet dat dit de bedoeling was. Ik vind het wel raar dat mijn werk gereinigd wordt door een stadswerker en niet door de restauratiedienst. Het stadsbestuur wist nochtans dat de verf ernaast deel uitmaakte van het werk. Op basis van foto's zullen ze het proberen restaureren. Ik ga daar zelf niet aan meewerken, dat zou belachelijk zijn."

19-03-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling gedagvaard voor aanrijden van bejaarde vrouw

Gerard Joling gedagvaard voor aanrijden van bejaarde vrouw

http://oi63.tinypic.com/15iaf08.jpg

Gerard Joling wordt door het Openbaar Ministerie gedagvaard voor het verkeersongeval waar hij vorig jaar bij betrokken was in het Nederlandse Aalsmeer. De zanger en presentator reed eind mei een bejaarde vrouw uit Aalsmeer aan op een zebrapad

''Hij wordt gedagvaard omdat hij als verkeersdeelnemer een ongeval heeft veroorzaakt met zwaar lichamelijk letsel als gevolg'', zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. Hij bevestigt berichtgeving van Shownieuws, dat de zaak op 21 juli staat gepland. Dit betreft een regiezitting. Tijdens deze procedurele zitting, die voorafgaat aan de inhoudelijke behandeling, kunnen partijen nog onderzoeksverzoeken indienen.  

Joling reed de toen 91-jarige vrouw op dinsdag 26 mei aan, toen ze met haar rollator een straat in Aalsmeer overstak. Ze belandde met diverse botbreuken in het ziekenhuis en onderging daar meerdere operaties. Joling trad kort na het ongeluk op in de ArenA in Amsterdam. .

18-03-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Seattle geeft foto's vrij van zelfmoordwapen Kurt Cobain

Politie Seattle geeft foto's vrij van zelfmoordwapen Kurt Cobain

http://oi64.tinypic.com/9q8jlh.jpg

De politie van de Amerikaanse stad Seattle heeft foto's vrijgegeven van het geweer dat Nirvanafrontman Kurt Cobain 22 jaar geleden gebruikte om zelfmoord te plegen.

De foto's werden volgende politie genomen in juni 2015 en op 3 maart van dit jaar ingevoerd in het computersysteem van de stad. Sindsdien werden ze toegevoegd aan Cobains dossier. Waarom de foto's vorig jaar genomen werden en waarom ze nu publiek gemaakt worden is onduidelijk.

Het levenloze lichaam van Kurt Cobain werd op 8 april 1994 aangetroffen in Seattle. Uit onderzoek bleek dat Cobain zich enkele dagen eerder had teruggetrokken in de serre van zijn riante woning en zich daar een grote dosis heroïne had toegediend. De zanger schoot zichzelf vervolgens dood met een jachtgeweer. Zijn overlijden werd bestempeld als een zelfmoord.

Op de foto's staat detective Mike Ciesynski afgebeeld met het bewuste jachtgeweer. Ciesynski is gespecialiseerde in oude, onopgeloste zaken. In 2014 opende hij de zaak Cobain opnieuw. De agent bevestigde later dat er geen reden was om te betwijfelen dat het over een zelfmoord ging. Ciesynski vond tijdens zijn onderzoek wel vier onontwikkelde fotorolletjes van de plaats van de zelfmoord. Die foto's werden kort nadien vrijgegeven.

18-03-2016 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé strikt vrouw met spierziekte als kledingmodel

Beyoncé strikt vrouw met spierziekte als kledingmodel

http://oi66.tinypic.com/66exwx.jpg

Superster Beyoncé heeft een Amerikaanse vrouw met een spierziekte gestrikt om model te zijn voor kleding die de wereldberoemde zangeres via haar website verkoopt. Het gaat om de 28-jarige Jillian Mercado die is geboren met een progressieve vorm van spierdystrofie. Mercado is door het dolle heen. "Ik hoop op deze manier een rolmodel te zijn voor miljoenen andere dames met een lichamelijke beperking.''

Jillian Mercado zit al sinds haar jeugdjaren in een rolstoel en zag eigenlijk geen mooie toekomst voor zich, zo vertelt ze aan modemedia in de Verenigde Staten. Omdat ze helemaal gek is van mode, schreef ze zich na de middebare school in voor een fashionopleiding in New York. Tijdens verplichte stageperiodes ging ze aan de slag bij diverse modebladen, terwijl medestudenten haar adviseerden over mode te gaan bloggen. Haar persoonlijke blog bleek een regelrechte hit en met haar looks viel ze vrijwel gelijk op bij een aantal modemerken. Uiteindelijk vroeg jeanslabel Diesel haar als model, waarna het carrièreballetje verder ging rollen. Sinds vorig jaar wordt ze vertegenwoordigd door het vooraanstaande bureau IMG Models. Dat bracht Beyoncé met haar in contact.

"In het begin wilde ik helemaal niet gaan werken als model'', aldus Jillian in de glossy Vogue. "Ik durfde mezelf niet te tonen aan de wijde wereld en wist niet of er voor mij een publiek zou zijn. Uiteindelijk heb ik de knop omgezet. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat de maatschappij, die is gehersenspoeld om gehandicapten als zielig te bestempelen, leert dat mensen zich lang niet altijd zorgen hoeven te maken over mensen zoals ik.'' Ze voelt zich enorm gevleid dat Beyoncé met haar in zee ging. "Dat raakt me zó diep. Toen ik opgroeide had ik niemand aan wie ik me gevoelsmatig kon optrekken. Nu ik model sta voor Beyoncé's kleding, hoop ik dat mensen die in dezelfde situatie zitten als ik, zich aan mij kunnen spiegelen. Daar ben ik de ster erg dankbaar voor.''

18-03-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blind Getrouwd': hoe verloopt de huwelijksnacht met een wildvreemde?

'Blind Getrouwd': hoe verloopt de huwelijksnacht met een wildvreemde?

http://oi64.tinypic.com/2l84uf.jpg

De derde aflevering van 'Blind Getrouwd' draait rond de drie pasgetrouwde koppels die elkaar net een klein beetje beginnen kennen. Of meteen veel, want zij brengen hun huwelijksnacht door in een hotel. Slapen ze apart? Of vertrouwen ze die wildvreemde waarmee ze net getrouwd zijn meteen genoeg om het bed te delen?

In het programma gaven al drie mannen en vrouwen elkaar het jawoord, nadat ze aan elkaar werden gekoppeld door experten. Het trouwfeest van Jonas en Inge kwam al aan bod, en nu volgen die van Stijn en Nuria, en Geert en Daisy.

Terwijl bij het eerste koppel meteen een vonkje oversprong, ondervonden Nuria en Daisy absoluut geen coup de foudre. Integendeel, dus het is afwachten hoe de kennismaking met de schoonfamilie en nieuwe vrienden verloopt. VTM laat alvast weten dat Daisy zich meteen welkom voelt, want Geerts ouders hebben een cadeautje mee voor haar.

Seks

Jonas en Inge waren meteen enthousiast over mekaar. "Ik ben écht blij dat je zo goed bent meegevallen", zei Jonas opgelucht in de wagen naar het hotel. En hij polste en passant toch al eens naar die huwelijksnacht, omdat zijn vrienden hem daarover maar bleven aanspreken. Hij kreeg een ijzige blik terug.

"Bij een gewoon huwelijk ga je ervan uit dat er op de huwelijksnacht veel kans is dat er seks bij komt kijken", legt experte Margo Van Landeghem uit. Bij onze koppels is dat anders. Ik denk dat de meesten er niet van uitgaan dat er iets zal gebeuren, maar misschien speelt die verwachting wel of denk je dat je partner dat zal verwachten. Ook daar is het dus aftasten wat je zelf wil en wat de ander wil, en dat is toch niet zo evident."

18-03-2016 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brian Johnson is op straat geschopt door AC/DC"

"Brian Johnson is op straat geschopt door AC/DC"

http://oi65.tinypic.com/2ufttl0.jpg

Jim Breuer, de Amerikaanse comedian en vriend van AC/DC-lid Brian Johnson, lanceerde deze week het gerucht dat de Australische band haar zanger heeft gedumpt. Johnson kampt met gehoorproblemen en riskeert letterlijk potdoof te worden als hij nu zou optreden. Daarom zag AC/DC zich genoodzaakt om een paar concerten af te gelasten.

De officiële website van de Australische metalband zegt dat AC/DC tien Amerikaanse concerten van hun Rock or Bust-wereldtournee moet herschedulen, omdat zanger Brian Johnson op doktersadvies niet mag touren. "De shows van Atlanta op 8 maart tot Madison Square Garden in NY op 4 april worden uitgesteld naar een latere datum. Waarschijnlijk met een gastzanger."

Geen Brian Johnson dus. Volgens zijn vriend Jim Breuer is de Aussie er het hart van in. De komiek liet zich daarover behoorlijk gaan in de laatste aflevering van zijn podcast The Metal in Me. Hij heeft het over een droef gesprek dat hij had met Brian Johnson. "Op straat geschopt door AC/DC", klinkt het bitter. Volgens Breuer zou de zanger de groep ingelicht hebben over het doktersadvies, maar zag hij het zelf niet zo zwart in en wou hij naar een oplossing zoeken. Maar de volgende dag stond er al in de pers te lezen dat de tour gecanceld was door de gehoorproblemen, aldus Breuer.

Niemand van de bandleden zou daarna nog contact met Brian hebben opgenomen. Geen vraag hoe het met zijn oren en zijn gezondheid ging en hoe hij zich voelde. AC/DC liet wel al Johnsons spullen verschepen naar zijn huis. "Hier is al je shit, leuk je te hebben ontmoet", vat Breuer het laconiek samen.

Johnson zou Breuer ook toevertrouwd hebben dat hij al vervangen was en dat hij zich eigenlijk gedurende die bijna veertig jaar dat hij lid was van AC/DC nooit echt heeft thuisgevoeld in de band.

Brian Johnson verving in 1980 zelf de overleden Bon Scott als zanger van AC/DC.

Later nam Breuer op social media gas terug en beweerde hij dat hij zich vooral als vriend en fan had uitgedrukt, zonder Brian Johnson letterlijk te quoten. Breuer was erg aangedaan omdat hij zijn vriend nog nooit zo diep had weten zitten.

18-03-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exclusief: eerste beelden nieuwe seizoen Orange is the New Black

Exclusief: eerste beelden nieuwe seizoen Orange is the New Black

http://oi67.tinypic.com/2uens48.jpg

Over exact drie maanden, op 17 juni, start het nieuwe seizoen van Orange is the New Black op Netflix. Wij tonen jullie nu al in primeur de eerste beelden.

De populaire kwaliteitsreeks Orange is the New Black is inmiddels al aan het vierde seizoen toe. De serie van Jenji Kohan - bedenker ook van Weeds - is gebaseerd op de memoires-bestseller van Piper Kerman en gaat over het leven in een vrouwengevangenis. Het nieuwe seizoen graaft diep in de raciale en economische spanningen die de hallen van Litchfield overrompelen. Een ware cultuuroorlog ontspint zich, met nieuwe gevangenen en onervaren cipiers. Grappig, meeslepend, uitdagend.

18-03-2016 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
17-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus opent in april pop-up Würst in Hasselt

Jeroen Meus opent in april pop-up Würst in Hasselt

http://oi63.tinypic.com/krq61.jpg

De Limburgse liefhebbers van de culinaire 'haute-dogs' van het hotdogrestaurant Würst van Jeroen Meus mogen al beginnen kwijlen. Op zijn instagram maakt de kok vandaag bekend dat Würst naar Hasselt komt. "Goed nieuws, Würst opent in april een pop-up in Hasselt", staat er te lezen bij een kort filmpje met daarin de aankondiging. Jeroen en zijn team zijn dan ook druk op zoek naar gemotiveerde mensen die deel willen uitmaken van de Würst-crew.

Naast Leuven en Gent, waar Meus binnenkort een tweede vestiging van Würst opent, is nu dus Hasselt aan de beurt.

17-03-2016 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!