Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optutten was niets voor haar, dus was hoongelach haar deel op de Oscars

Optutten was niets voor haar, dus was hoongelach haar deel op de Oscars

http://oi68.tinypic.com/11vilmp.jpg

Ze kreeg een Oscar voor haar kostuums in de film 'Mad Max: fury road'. Maar toen Jenny Beavan naar het podium wandelde om haar beeldje in ontvangst te nemen, weerklonk er bitter weinig applaus. Hoongelach was haar deel.

Gelukkig is Beavan niet iemand die zich snel uit het lood laat slaan. De Britse vrouw glunderde op het podium nadat ze eerder al eens een Oscar won voor de film 'A room with a view'.

Haar winst ten spijt, het was vooral haar outfit die over de tongen ging. De talrijke aanwezige celebrities leken gechoqueerd en krompen in elkaar bij zo veel rebelsheid. Tegen het Hollywoodideaal in droeg ze immers geen galajurk. Beavan daagde op in een lederen zwart jasje van Marks & Spencer gecombineerd met een losse zwarte broek, kleurrijke sjaal en opvallende juwelen.

Nochtans vond de kostuumontwerpster dat ze voor haar doen al behoorlijk opgekleed was. "Ik draag geen jurken en al helemaal geen hoge hakken want ik heb een zwakke rug" zei ze op de afterparty. "Ik zie er gewoon belachelijk uit in een kleed. Trouwens ik heb helemaal niets met feestjes, laat staan met mezelf optutten."

Beavan geniet er gewoon van om anderen mooi te kleden. Voor haar hoeft het niet zo. Daar is toch niets mis mee?

Deze vrouw is een kei in haar vak en dat verdient applaus. Veel applaus.

02-03-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst schuwt de oneliners niet in 'Mijn Pop-uprestaurant'

Gert Verhulst schuwt de oneliners niet in 'Mijn Pop-uprestaurant'

http://oi66.tinypic.com/osv152.jpg

Het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!' is vanavond helemaal terug. Met 6 koppels, die in 3 steden een burenruzie gaan uitvechten. Maar ook met de vuurdoop van Gert Verhulst (48) als nieuw jurylid. "Ze hebben mij precies nu pas ontdekt op tv."

Van een opvallende tv-carrière gesproken. Dertig jaar nadat Gert Verhulst de eerste stapjes zette als presentator van 'Speel Op Sport', is de grote baas van Studio 100 plots opnieuw niet meer van het tv-scherm weg te branden. Na het succes van 'K3 zoekt K3' staat hij weer helemaal in the picture. Op één mag hij regelmatig opdraven, op VIER is hij de gastheer van het zaterdagprogramma 'Net als Mensen' en vanaf vanavond is hij de nieuwe coach in 'Mijn Pop-Uprestaurant!'. "Ik denk dat ik één van de échte tv-veteranen ben", lacht hij "Velen die destijds bezig waren, zijn al lang doodgevallen of niet meer actief. Maar ik klaag niet. Ik amuseer me elke dag."

En nu dus ook met 'Mijn Pop-uprestaurant!' "Dit is absoluut een ontspannende bezigheid voor mij", knikt Gert. "Ik doe dit echt heel graag. Het is boeiend om de weg die de zes koppels afleggen in dit programma te volgen en om ze te coachen. Voor zover ik dat kan. Ja, ik ben de nieuwkomer. Ik zal vooral over het geheel der dingen mijn mening geven. Ik denk dat ik snel aanvoel of het concept dat iemand wil neerzetten, kan slagen of niet. Of dat mogelijk een groot publiek kan aanspreken. Want of je dat nu wil of niet, het is toch de bedoeling dat het restaurant van bij de opening vol zal zitten."

Als jurylid heeft Sergio Herman aan Gert Verhulst voortaan wel een forse concurrent als onelinerkampioen. Een greep uit het aanbod:

- "Ik wil niet meteen het woord brokkenpap in de mond nemen".
- "Die quiche is zó droog. Als je die in een zwembad gooit, dan is het water allemaal weg."
- "Dat zijn precies twee bambi's die in de loop van een geweer kijken."
- "Een bord dresseren is als een tekening maken. Daar is een boven- en een onderkant, links en rechts. Ik word hier triestig van."

02-03-2016 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisse nieuwe formule 'Mijn Pop-uprestaurant' wakkert concurrentie meteen aan Bewaar artikel

Frisse nieuwe formule 'Mijn Pop-uprestaurant' wakkert concurrentie meteen aan

http://oi67.tinypic.com/t5fy2v.jpg

Een frisse wind waait door het derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant'. Zes koppels strijden voor 100.000 euro op slechts drie locaties, waar telkens twee restaurants het tegen elkaar opnemen om dan per stad één finalist over te houden. En die steden zijn Kortrijk, Antwerpen en Genk.

VTM wil de kandidaten de hete adem van de concurrentie laten voelen. Letterlijk, want de restaurants op Het Stationsplein in Kortrijk, de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en op C-Mine in Genk liggen echt vlak naast elkaar. Dat de cameraploegen zo efficiënter kunnen worden benut zal ook wel een rol spelen, maar daarnaast biedt het nieuwe concept ook interessante invalshoeken. Zullen de kandidaten elkaars deur platlopen of mondt de strijd eerder uit in een koude oorlog? En blijft de rivaliteit beschaafd of proberen de duo's stokken in elkaars wielen te steken? Na de eerste aflevering is meteen duidelijk dat de strijd pittig wordt.

Kandidaten

Die kandidaten blijken alleszins erg jong. We zien vooral prille twintigers, met slechts drie dertigers bij de twaalf deelnemers. De kennismakingen verlopen steevast hartelijk, al wordt de concurrentie meteen gemonsterd: "Is iemand van jullie kok?", is dé vraag die steeds terugkomt. Want niet alle duo's hebben een chef in de gelederen.

1. 'Superexen' Miette (23) en Willem (23)

Miette en Willem komen uit het Kempense Laakdal. Ze vormden jaren een koppel, maar gaan sinds kort als beste vrienden door het leven.

2. Jan (31) en Nele (31)

Jan en Nele uit Gent vormen samen met hun twee kinderen een hecht gezin.

3. Hartsvriendinnen Gillian (37) en Caroline (29)

Hartsvriendinnen Gillian en Caroline komen uit Antwerpen. Caroline heeft haar eigen cateringbedrijf en is gebeten door de vegetarische keuken. Gillian is aan de slag in de verzekeringswereld.

4. Chloë (25) en Magali (23)

De Limburgse Chloë en Magali zijn zussen uit een gezin van zeven kinderen met een Poolse vader en een Italiaanse moeder.

5. Amanda (21) en Sven (23)

Amanda en Sven, uit respectievelijk Wommelgem en Brasschaat, zijn de allerbeste maatjes. Ze kennen elkaar al jaren en steunen elkaar door dik en dun.

6. Giordano (20) en Myrthe (22)

De jonge twintigers uit Maasmechelen en Genk zijn twee handen op één buik. Ze gaan voor elkaar door het vuur en zijn beiden gepassioneerd door de horeca.

Coaches

Onervarenheid zal dus zeker een rol spelen, iets wat de rol van de coaches natuurlijk nog groter kan maken. Om de kandidaten bij te staan - en vooral om gerechten in de pan te hakken met telegenieke oneliners - zijn topkok Sergio Herman en topsommelier Sepideh Sedaghatnia opnieuw van de partij. Ze krijgen voor het eerst het gezelschap van Studio 100-baas Gert Verhulst, die aangeeft een grote fan te zijn van het programma: "Zo hard dat als er ooit een versie komt met bekende Vlamingen, ik me meteen inschrijf." Maar dat is dan iets voor volgend seizoen.

Eerste proef

In de eerste aflevering van deze reeks worden de kandidaten opgedeeld in twee teams, die een driegangenmenu met een bepaald thema moeten voorschotelen aan dertig gasten plus de drie juryleden. Hoe beter ze presteren, hoe meer inspraak ze krijgen in de locatie van hun pop-uprestaurant. En ook hoe meer kans ze maken om niet in dezelfde stad te belanden als een sterke kandidaat, maar wel, zoals de Limburgse kandidaat Giordano het verwoordt, de "zwakste schakel". Andere kandidaten, zoals Sven, zien ook meteen andere risico's aan twee restaurants op dezelfde locatie: "Je moet echt dezelfde mensen overtuigen om voor jou te stemmen."

Voor de kookproef koos het ene team als thema 'graan', terwijl het andere voor 'wild' ging - al werd dat snel 'jacht' toen bleek dat het wildseizoen net voorbij was. Team Graan blonk meteen uit door een vriendelijke ontvangst en een vlottere organisatie, terwijl Sergio de andere keuken "een puinbak vond". Team Jacht trok initieel vooral de aandacht met kitscherige dierenvellen en -afbeeldingen, waardoor Gert een eerste keer zijn autistisch kantje liet zien: "Mensen die een neushoorn naast een hertje hangen die zijn niet consequent", zei hij toch iets te geënerveerd.

De zwoele blik van Sergio

Bij Team Graan wist Amanda dan weer niet echt iets van de geserveerde wijn. Ze belde dan maar naar de wijnboer, waarna ze haar lesje met horten en stoten kwam opzeggen aan tafel. Het arme schaap was helemaal haar kluts kwijt door de zwoele blik van Sergio, maar kreeg van Sepideh toch het voordeel van de twijfel vanwege haar spontaniteit. En ook haar medekandidaat Sven kon de jury bekoren. Sergio noemde hem een kokende Minion in een te groot koksjasje, maar voegde daar even later aan toen dat hij "wel een goeie Minion gaat zijn". Giordano stopte enkele Italiaanse keukengeheimpjes van zijn grootmoeder bij zijn pasta, die hij ook nog eens stuk voor stuk ging oprollen. - "Met zijn Italiaanse billetjes gaat ie nu al bloot", zag Sergio, terwijl het Gert opviel dat Giordano "afzag" en "geen vrolijke chef was in de keuken". Maar het resultaat was wél een schot in de roos!

De verschrikkelijke quiche

Het 'graanteam' kende vervolgens een minder gerecht, dat vooral de kritische kant van Gert naar boven deed komen. Want de punt van de quiche wees volgens Gert naar alle richtingen. "Iemand die een bord dresseert dat is als iemand die een tekening maakt: met een bovenkant, een onderkant en twee zijkanten." Nee, van dat bord werd hij niet happy. "Als ik op restaurant zit en dit is mijn hoofdgerecht, dan loop ik gillend weg", vond hij. Zijn gezelschap trok grote ogen: "Gert is gewoon supergrappig met zijn autistische trekjes", vatte Sepideh de situatie mooi samen. De Studio 100-baas relativeerde zijn uitspraken eerst zelf nog door te zeggen dat hij "niet zo vegetarisch is aangelegd" en toch hoopte dat een hap voor hem een wereld zou doen opengaan, maar noppes. "Als je die in een zwembad gooit, dan is het water allemaal weg", was zijn verdict over de vegetarische quiche: "Zoiets heb ik nog nooit gegeten. En dat wil ik ook nooit meer eten."

"Ik hou mijn hartje vast", stelde Sergio toen Team Jacht aan het hoofdgerecht begon. Want een van de meisjes was al aan het wenen. Hij had het over Chloë en Magali, die geen van beiden kok zijn. Ze kregen wel hulp van Giordano, die zich weliswaar erg bewust was van het feit dat hij deelnam aan een wedstrijd. Hij wou hen wel helpen, maar "toch niets voorschotelen waarmee ze iets kunnen doen op lange termijn." En het resultaat was toch niet zo mooi als gehoopt: "It is what it is", klonk het voor de borden eendenborst vertrokken naar de gasten en de jury. "De eend is niet lekker en de puree is niet mooi van structuur", vond Sergio. "Ik wil niet direct het woord brokkenpap in de mond nemen maar dat is het wel." Gert vond hen "precies twee Bambi'kes die recht in de loop van een geweer kijken." En het is duidelijk dat de concurrentie maar al te graag de trekker zal overhalen.

Sneaky bastards

Het dessert van Team Graan werd bereid door Willem, ook geen chef. Sven stond naast hem openlijk kritiek te geven maar "wou zich niet opdringen" om te helpen. De arme Willem ging de jury meteen al vertellen wat er allemaal scheelde met zijn gerecht, iets waardoor Sergio hem meteen bombardeerde tot 'lul'. "Maar dan kijk in naar die keuken en denk ik: 'Jullie zijn allemaal een stelletje klootzakken want jullie geven wel samen met hem dat dessert door'." Sergio noemde Willem 'the new kid on the block', en stelde ook dat in een wedstrijd als deze al eens 'sneaky bastards' opduiken bij de concurrentie. Hij benadrukte nog dat hij in de keuken gevraagd had om Willem toch wat te ondersteunen, iets hij Sven dus toch kwalijk nam. Sepideh vond Willem en Miette alleszins schatjes. Elfjes. Zo van een andere planeet. Je moet die elfjes helpen om stouter te worden, om ballen te krijgen", vond ze.

02-03-2016 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel toont zich van zijn meest romantische kant (op die Facebookfoto met vijf vrouwen na)

Michel toont zich van zijn meest romantische kant (op die Facebookfoto met vijf vrouwen na)

http://oi65.tinypic.com/9r0z1s.jpg

Toeval bestaat niet: de aflevering van 'The Sky is the Limit' was vanavond opgebouwd rond het grillige liefdesleven van Michel Van den Brande. Na een vier weken lange breuk met Sofie kreeg de kijker de verzoening te zien, op z'n Michels welteverstaan. Al wist hij met een briefje en een boottochtje in Blankenberge wél goede punten te scoren.

Een korte vermelding in de intro, meer werd er niet gezegd over zijn onrustwekkende verdwijning. "Vorige week was Michel Van den Brande drie dagen lang spoorloos", klonk het. "Zaterdag dook hij gezond en wel weer op. In samenspraak met Michel en z'n omgeving hebben programmamaker Peter Boeckx en Vier beslist om de aflevering van vanavond uit te zenden zoals gepland."

Waarna Michel zijn hart mocht uitstorten. "We zijn vier weken uit elkaar geweest. We zijn niet naar Saint-Tropez kunnen gaan omdat er een pruik in de boter zat (sic)." Met een briefje hoopte hij het tij alsnog te keren. "Liefste Sofie, bij deze nodig ik u uit voor een korte vakantie vol romantiek", schreef hij onder meer.

"We gaan er weer voor"
Meer had Sofie inderdaad niet nodig om opnieuw met een schone lei te beginnen. "We gaan er weer volledig voor, ik ben blij. Ik heb eventjes het been stijf gehouden. De eerste veertien dagen heb ik hem niet gehoord, daarna is hij terug contact beginnen zoeken via sms'jes. Ik wist op voorhand dat hij me niet kon missen."

Wat er nu precies gebeurd was? "We hadden een kleine woordenwisseling gehad. Op een gegeven moment zei hij dat hij op de firma zou blijven slapen. De volgende ochtend kreeg ik te horen dat er een foto op Facebook stond, met de melding dat hij weer vrijgezel was."

"Fout van mij"
"Het was fout van mij om naar een bar te gaan en daar een fles champagne te trakteren met vijf à zes vrouwen rond mij", slaat Michel mea culpa. "Dat had ik niet mogen doen, dat is bij haar hard aangekomen."

"Toen was ik echt heel kwaad", bevestigt Sofie. "Ik zei dat hij de sleutel nu moest komen brengen of ik zou mijn slot veranderen. Maar dat was niet nodig: hij bracht de sleutel, met een brief erbij die mij heel hard getroffen heeft. 's Maandags heeft hij me gevraagd of hij eens mocht komen praten. Ik zei dat ik er geen woorden meer aan vuil wilde maken. Hij moest maar één ding doen: op Facebook zijn liefde voor mij verklaren. Hij heeft me voor heel Vlaanderen belachelijk gemaakt, dan mocht hij dat rechtzetten ook. Onmiddellijk heeft hij dat gedaan."

Eén nuance wel: Sofie heeft "zelf moeten schrijven wat ze wilde". "Daarna lag ze terug in mijn armen. Het was bijgelegd."

"Ik zie hem te graag"
"Ik zie hem te graag", besefte Sofie. "Als ik er alleen mee ben 's nachts is hij superlief. Niet alleen op het gebied van het seksuele, hij is ook heel teder. Ik ben er zot van." Een kus op de mond bezegelde hun liefde.

"Er zijn veel mensen die allerlei gedachten over mij hebben", mijmerde Michel nog. "Ofwel ben ik een dikke nek ofwel een bullebak. In TV Familie stond in het groot: 'Michel dumpt zijn vriendin'. Dat vond ik er over. Het was ook niet waar, want het was een gezamenlijke beslissing. Maar dat hoort nu eenmaal bij het BV-schap."

"Romantische dingen deden wij niet"
Op de boot in Blankenberge leek alles opnieuw in de plooi te vallen. "Ik heb haar vier weken gemist, dat zeg ik rechtuit." De emoties laaiden met andere woorden hoog op. "Ja, we hebben een passievrucht of drie opgegeten."

En dan werd het nog één keer serieus. "Ik  heb niet van mijn moeder gehouden. Ik heb de liefde gekocht. Ik ga ook niet graag eten met Sofie of met mijn vrouw vroeger. Wat moest je zeggen tegen elkaar? Romantische dingen, dat deden wij allemaal niet. Ik heb liever al mijn kameraden rond mij."

02-03-2016 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' morgen van start

Derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' morgen van start

http://oi64.tinypic.com/209riw0.jpg

In Antwerpen, Genk en Kortrijk start dinsdag het derde seizoen van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'. Daarin nemen opnieuw zes duo's het tegen elkaar op, zij het dus ditmaal slechts in drie steden. De pop-uprestaurants worden immers telkens per twee op één plein gezet, zodat de concurrentie letterlijk om de hoek loert. Tijdens de eerste fase van de wedstrijd draait alles dan ook rond "de beste van 't stad" worden. De drie overblijvende duo's strijden nadien verder voor de begeerde som van 100.000 euro die als startkapitaal voor de eigen restaurantdroom kan dienen.

De Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen, C-Mine in Genk en het Stationsplein in Kortrijk vormen dit jaar het decor voor de tweestrijd tussen telkens twee pop-uprestaurants.

De presentatie is nog steeds in handen van Evi Hanssen en in de jury krijgen vaste waarden Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia het gezelschap van nieuwkomer Gert Verhulst. Zij krijgen tijdens de eerste aflevering alvast een driegangenmenu voorgeschoteld dat de zes duo's - voor de gelegenheid in twee teams ondergebracht - voor een dertigtal gasten moeten samenstellen.

Die eerste test bepaalt wie vervolgens in welke stad een pop-uprestaurant mag openen. Hoe beter de deelnemers presteren, hoe meer inspraak ze krijgen in hun uiteindelijke locatie. Ze mogen bovendien niet enkel aangeven wat hun stad van voorkeur is, maar ook met welk ander duo ze zeker niet op hetzelfde plein willen belanden.

De kandidaten van het derde seizoen zijn het koppel Jan en Nele, zussen Chloë en Magali, het ex-koppel Miette en Willem en drie "beste vrienden"-duo's: Gillian en Caroline, Amanda en Sven en Giordano en Myrthe. 'Mijn Pop-uprestaurant 2016' is vanaf 1 maart vier weken lang elke dinsdag en donderdag te zien op VTM om 20.35 uur.

29-02-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie: "Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten"

Politie: "Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten"

http://oi63.tinypic.com/wb5rpu.jpg

De buurman van Salma Hayek ging niet de fout in toen hij de hond van de actrice doodschoot. Volgens TMZ had de buurman het recht op de viervoeter te schieten omdat het beest op zijn erf liep.

De politie van de staat Washington heeft de zaak onderzocht en inmiddels gesloten. Salma's buurman heeft toegegeven dat hij de herder Mozart neerschoot. Uit het onderzoek bleek dat er sprake was van verzachtende omstandigheden. De buurman had helemaal genoeg van Salma's honden, die geregeld op zijn terrein kwamen en zijn eigen viervoeters aanvielen.

Salma's buurman verklaarde ook dat hij niet van plan was Mozart te doden. Hij zegt met een luchtbuks op de hond te hebben geschoten toen het beest in zijn garage liep. De man wilde Mozart slechts afschrikken.

Salma trof Mozart dood aan in haar tuin. "Hij lag dood op het erf van mijn boerderij met een schotwond vlakbij zijn hart'', schreef de Mexicaans-Amerikaanse actrice op Instagram. Volgens Salma, die schreef in rouw te zijn, zwierf Mozart nooit ergens rond. "Hij was geliefd gezelschap en heel loyaal.''

29-02-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter de schermen bij 'Miss Travestie 2016'

Achter de schermen bij 'Miss Travestie 2016'

http://oi65.tinypic.com/1tv3w1.jpg

Dina Delvaux mag zichzelf 'Miss Travestie 2016' van België noemen. In Oudenaarde gooiden zij en haar medefinalisten al hun charmes, kleuren, dansmoves, glitters en veren in de strijd. Er kon er maar een met het kroontje naar huis.

De strijd om de titel 'Miss Travestie 2016' was best spannend. Dina Delvaux, Patricia Spotlight, Daisy D Zire, Gwen Mystica Stratton en Varvara Avenir bezorgden iedereen in de volle zaal van Salon Mantovani in Oudenaarde een onvergetelijke avond. Uiteindelijk was het Dina die met het kroontje aan de haal ging.

29-02-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portret van Michel Van den Brande: hart op de tong, maar ook op de juiste plaats

Portret van Michel Van den Brande: hart op de tong, maar ook op de juiste plaats

http://oi65.tinypic.com/fe2lgj.jpg

Wie is Michel Van den Brande? Kijkers van The Sky is the Limit kennen het 54-jarige Wase Jerommeke als de bullebak die boertig uit de hoek kan komen tegen zijn vriendin. Maar ook als de zorgzame man die alle vips op zijn eigen receptie voorbijloopt om zijn mentaal gehandicapte vriendje Wim van een vol-au-vent met frietjes te voorzien. Omdat Wim de maatjes niet lust, een delicatessenprimeur waar Michel zwaar voor moest dokken.

Selfmademan, amper tot zijn veertiende naar school geweest. Stelling voor stelling bouwde struise Michel zijn bedrijf Kontrimo uit Temse eigenhandig op, recht naar de top. Bonkig, hoekig, maar rechtlijnig. Niet altijd volgens de gangbare principes, maar onverstoorbaar. Bruut maar resoluut. Met figuren in zijn 150-koppig personeelsbestand waar de meeste zaakvoerders hun neus voor ophalen. Zoals gedetineerden, die volgens Michel een tweede kans moeten krijgen. Hij gééft hen die. En zij geven hem respect, waar hij altijd zo naar op zoek is. Meer dan naar geldgewin.

Geen dikkenek
"Ik kan er niet tegen als mensen zeggen dat ik een miljonair ben. Dat is niet waar. Er staat hooguit 15.000 euro op mijn rekening. Al mijn geld zit in het bedrijf. Ik heb hier voor 33 miljoen euro aan materiaal liggen." Dat verkondigde Michel een jaar geleden in Humo. Hij distantieerde er zich van de andere "stoefers en dikkenekken" uit The Sky is the Limit. Voor zijn autopassie, dáár heeft hij een hoop geld voor veil. "Liever dan een fles champagne van 1.000 euro zomaar weg te spuiten." Voor hem geen geparadeer in Knokke - liever een penthouse in het veel volksere Blankenberge. Michel is in het VIER-programma zowaar een buitenbeentje tussen de excentriekelingen.

Vuist uit de mouw
"Als ik gelijk heb, heb ik gelijk." En daar vecht hij voor, ook letterlijk, tot op de pechstrook toe, tijdens een gemediatiseerd geval van verkeersagressie. Handen én vuisten uit de mouwen, dat is Michel Van den Brande. Bij hem is het te nemen of te laten, zwart of wit. Geen grijs, geen tussenweg. Nuance is hem nooit aangeleerd, niet aan hem besteed. Hij schakelt snel van het ene uiterste naar het andere. Van vrouwonvriendelijke bruut naar menslievende weldoener. Voor Wim, zoals al aangehaald. Maar hij steunt ook in alle stilte A Future for Togo, een vzw die in Afrika scholen bouwt voor weeskinderen.

Niet gespaard door het lot
Michel werd zelf als kind mishandeld door zijn vader en ook op medisch vlak draagt hij zijn kruis. "Ik verloor vanonder alles", zei hij daarover openlijk. Dat was na de teelbalkanker op zijn 29ste. Hij overwon de vreselijke ziekte en "zijn spel marcheerde nog". Apetrots was hij op dat succes. Net als op het professionele welslagen dat volgde. Hij wees onlangs nog de camera herhaaldelijk op de kwaliteit van de enorme tribunes die zijn Kontrimo had neergepoot voor de Davis Cup in Middelkerke. "Dat mag toch gezien worden!" Hij postte het resultaat fier als coverfoto op Facebook. Maar blijkbaar gingen de zaken niet meer helemaal zoals het hoort.

Lastig liefdesparcours
In de liefde vlotte het ook niet meer geweldig met de weinig verfijnde Michel. Vooral veel beer, minder teddy. Twee kinderen had hij met zijn ex, maar die zag hij naar eigen zeggen niet opgroeien. In Humo zei hij: "Toen mijn dochter zeven was, vroeg ze aan haar moeder: 'Mama, wie is die meneer?'" In het nog lopende seizoen van The Sky is the Limit stelde Michel plots na 2,5 jaar zijn vriendin Sofie Van Remoortel (45) voor. Een paar afleveringen later bleek er - nog maar eens - "een pruik in de boter" te zitten. Die opnames dateren van meer dan een half jaar geleden. Maar recent liet Michel op Facebook weten weer vrijgezel te zijn. Het was definitief uit met Sofie.

Zijn dochter trok in bij haar vriend in de VS. Dat hakte er volgens zijn omgeving ook nog eens zwaar in bij de blanke pit in de ruwe bolster. "Privé gaat het niet mee", schreef hij zelf enkele dagen geleden in een neerslachtige bui op Facebook. Waarna hij de luwte opzocht, tot grote angst van wie hem lief is en zelfs de rest van Vlaanderen. Maar sterke Michel kwam gelukkig weer bovendrijven. Onverzorgd, maar herboren.

29-02-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' verwelkomt drie nieuwe personages

'Thuis' verwelkomt drie nieuwe personages

http://oi63.tinypic.com/2cmmdtd.jpg

De kijkers van 'Thuis' leren vanaf volgende week dinsdag 8 maart enkele klasgenoten van Olivia kennen. Tamara Vereken (Tine Priem), Arne Guns (Michiel De Meyer) en Jessica Engels (Ditte Jaspers) volgen samen met Oliva de lerarenopleiding. De vier klasgenoten moeten samen een groepswerk maken. Zoals in elke groep durven de verschillende karakters wel eens te botsen. De nieuwe klasgenoten maken het Olivia dan ook niet altijd even gemakkelijk.

Tine Priem speelt Tamara Vereken

Tine Priem (1988) had als kind al de acteermicrobe te pakken. Na haar opleiding woordkunst-drama aan Ottogracht in Gent startte ze haar opleiding aan het Conservatorium in Brussel, dat resulteerde in een Professionele Bachelor Musical in 2011.

Tine werkt graag met kinderen en regisseerde eerder al enkele toneel- en musicalprojecten. Ze was ook te zien als Anja in 'Familie' en speelde daarnaast nog enkel kleine gastrollen in onder andere 'Aspe' en 'Vermist'. Momenteel geeft Tine lessen Musical in de Academie van Zaventem en woordlessen bij Musicalcompagnie Mithe in Leuven. Daarnaast zingt Tine ook bij het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers.

Michiel De Meyer speelt Arne Guns

Net als Tine was ook Michiel De Meyer (1993) op jonge leeftijd al muzikaal actief. Hij stond vanaf z'n twaalfde tussen grote musicalsterren in musicals als Pinokkio, Peter Pan, Jungle Book en Hans & Grietje. De afgelopen jaren kon je Michiel vooral vinden in Nederland, hij volgde er de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool. Tijdens deze opleiding speelde hij mee in verschillende voorstellingen en zong hij bij verschillende koren. Hij maakte ook twee muzikale voorstellingen met z'n groepje As you like it.

Ook na deze opleiding bouwde Michiel z'n musical-palmares nog verder uit met de musicals Marie-Antoinette, Hartsvrienden, Kiss of the Spiderwoman enThe Sound of Music. Vorig jaar zette Michiel z'n eerste televisiestappen met een gastrol in de VTM-reeks 'Coppers'.

Ditte Jaspers speelt Jessica Engels

Ook Ditte Jaspers (1991) heeft een musicalverleden. In 2013 behaalde ze een bachelor in de Musical aan het Conservatorium in Brussel, waar ze les kreeg van onder andere 'Thuis'-collega's Leah Thys en Luk De Koninck.

Momenteel repeteert Ditte voor Sisters of Swing, een musical over de Andrew Sisters, die in juni te zien zal zijn in het Fakkeltheater in Antwerpen.

29-02-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Eigen Kweek'-auto te koop op Kapaza: 'Great marchandise maar there is some work on'

'Eigen Kweek'-auto te koop op Kapaza: 'Great marchandise maar there is some work on'

http://oi65.tinypic.com/jb09yc.jpg

Op de koopjessite Kapaza is een opmerkelijke annonce verschenen: de racewagen van Frank uit 'Eigen Kweek' wordt er te koop aangeboden.

Fans van de serie weten hoe erg de West-Vlaming op zijn oranje bolide is gesteld. Het is ook geen geheim dat echtgenote Julita de Opel Kadett liever kwijt dan rijk is. Gooiden de twee het eindelijk op een akkoord, of bekokstooft zij iets achter de rug van haar man?

Feit is dat Julita volgend bericht op Kapaza plaatste:

I want to sell den oto because we really need nen nieuwe oto. Great marchandise maar there is some work on. He falls in de panne sometimes but that's te repareren. And you can't go too hoog in the toeren with the engine. Great oto! Only call with good price to 078/48.10.37, saluutjes Julita.

Wat Frank daarvan vindt, wordt meteen duidelijk wanneer je hem opbelt... Zeker doen!

28-02-2016 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slechtste film van het jaar? Fifty Shades of Grey

De slechtste film van het jaar? Fifty Shades of Grey

http://oi63.tinypic.com/24m70cj.jpg

De film 'Fifty Shades of Grey' heeft gisteren vijf Golden Raspberries, ofwel Razzies, gewonnen. Dat zijn de prijzen voor de slechtste acteerprestaties en slechtste films, die traditiegetrouw net voor de Oscars worden uitgereikt.

De erotische prent ging aan de haal met de 'gouden frambozen' voor slechtste scenario en deelt de eerste plaats voor slechtste film met sciencefictionfilm Fantastic 4. Hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Johnson kregen de razzie voor slechtste acteur en slechtste actrice en sleepten daarenboven de prijs in de wacht voor slechtste duo op het doek.

De Golden Raspberry Awardsbestaan sinds 1980. De 'winnaars' worden gekozen door de 900 stemmende razzieleden, die een bijdrage betalen om deel te nemen aan de 'pret'.

Opmerkelijk was dat acteur Eddie Redmayne een razzie kreeg voor zijn prestatie als slechterik 'Jupiter Ascending'. Redmayne sleepte vorig jaar nog een Oscar in de wacht voor zijn hoofdrol als Stephen Hawking in 'The Theory of Everything' en is dit jaar genomineerd in de categorie beste acteur voor zijn prestatie in 'The Danish Girl'.

Vielen nog in de prijzen; Kaley Cuoco voor haar rol in 'Alvin & The Chipmunks: Road Chip' en 'The Wedding Ringer'. Josh Trank was de slechtste regisseur ('Fantastic 4').

28-02-2016 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terroristen hebben geen schijn van kans op de Oscars

Terroristen hebben geen schijn van kans op de Oscars

http://oi67.tinypic.com/riesm1.jpg

Honderden politieagenten, een zwaar bewapend SWAT-team, undercoveragenten, veiligheidsagenten, bomhonden en detectives moeten er straks voor zorgen dat terroristen geen schijn van kans maken op de uitreiking van de Oscars. Maar is zo'n massaal optreden eigenlijk wel nodig?

Met de recente aanslagen in Parijs en San Bernardino in het achterhoofd, heeft de Academy besloten om de veiligheidsmaatregelen drastisch aan te scherpen. Volgens de politie in LA zijn er geen enkele aanwijzingen dat terroristen een aanslag aan het plannen zijn, maar de organisatie achter het prestigieuze evenement wil straks voor geen enkele verrassing komen te staan. Daarom wordt de Hollywood Boulevard - de straat waar het Dolby Theatre gelegen is - hermetisch afgesloten. Geen enkele auto raakt nog door de straat en alle parkeergarages worden ontruimd. Gasten worden netjes op de hoek van de straat afgedropt, maar dat gebeurt pas nadat alle wagens door middel van bomhonden en spiegels op bommen worden gecontroleerd.

Valse pasjes
Binnen geraken is geen sinecure: alle gasten moeten door verschillende 'security checkpoints'. Hier moet je door de metaaldetector, wordt je tas doorzocht en je badge gescand. Op geen enkel moment mogen er foto's gemaakt worden in en rond het Dolby Theatre (met uitzondering van de fotografen op de rode loper). Om te voorkomen dat er valse pasjes worden aangemaakt, is het ten strengste verboden om foto's van je badge te maken. Wie dat wel doet moet het evenement onmiddellijk verlaten.

LAPD's Counter-Terrorism & Special Operations Bureau zal straks niet stilzitten: zij zullen er voor zorgen dat geen enkel verdacht pakket in de nabijheid van het gebouw kan komen. Nadat hun 'sweep' er opzit, neemt securitybedrijf SIS het over. Toch zit de dag er voor de agenten en undercoveragenten er bijlange nog niet op: zij zullen nog urenlang in en rond het Dolby Theatre rondlopen en in nauw contact staan met SIS.

Onzichtbaar
Daarnaast zullen er ook honderden camera's worden geplaatst, waarvan de helft onzichtbaar is. De veiligheidsbeelden zijn bovendien van hoge kwaliteit, zodat zelfs het kleinste detail niet verloren kan gaan. Sommige cameralenzen zijn zo klein als de punt van een balpen, maar de kwaliteit is des te groter.

"Dit evenement is - op gebied van persbelangstelling - groter dan de Golden Globes en groter dan de Grammy's", laat Horace Frank van LAPD aan Deadline weten. "Er kijken eens zo veel kijkers en er zijn eens zo veel gasten. Zij bezorgen ons de meeste zorgen. We willen daarom de nodige maatregelingen nemen zodat we er voor iedereen een veilige omgeving van kunnen maken."

Pottenkijkers
Ook pottenkijkers kunnen de nodige problemen met zich meebrengen, maar ook daar is de politie bijzonder goed op voorbereid: "We hebben een perimeter ingesteld. Er zal een gebied zijn waar toeschouwers van achter een hek een glimp zullen kunnen opvangen van het hele gebeuren", aldus Frank.

"We blijven er bij het volk op hameren dat, wanneer ze iets zien, ze onmiddellijk contact moeten opnemen met ons. Terroristen en schutters duiken niet zomaar uit het niets op, dus elke verdachte activiteit moet zo snel mogelijk gemeld worden."

Wordt Leonardo DiCaprio dé ster van de 88ste editie van de Oscars? En wie steelt de show op de de rode loper? Zondagnacht worden de meest prestigieuze filmprijzen uitgereikt. Dat mag je heel letterlijk nemen: onze Hollywood-reporter Kristien Morato volgt de uitreiking ter plaatse in het "Dolby Theatre".

28-02-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Braadkippetje' Sylvie Meis haalt uit om skin shaming

'Braadkippetje' Sylvie Meis haalt uit om skin shaming

http://oi68.tinypic.com/2wpp92x.jpg

Presentatrice Sylvie Meis (37) heeft op Instagram flink uitgehaald naar Duitse media die haar 'te bruin' vinden en haar een 'braadkippetje' noemen. Ze is trots op haar Aziatische roots, die verklaren waarom ze zo makkelijk een kleurtje krijgt.

"Ik was door het dolle heen toen ik een paar weken geleden het mooie Indonesië mocht bezoeken'', begint La Meis haar relaas op social media. "Ik ben trots dat ik een kind ben van verschillende rassen (mijn vader is Indonesisch en Nederlands). Ik wilde altijd al het land bezoeken waar mijn grootvader vandaan komt. Ik ben trots op dit Aziatische deel van mij. Ik zie het aan mijn gelaatstrekken, mijn lengte en natuurlijk ook aan de kleur van mijn huid.''

Teleurstelling
Ze was teleurgesteld te lezen dat media haar te bruin vinden. "Ik ben er gewoon mee geboren. Ik vind dat journalisten dit schrijven uit onwetendheid. Nu is het tijd dat ik het voor mezelf opneem tegen deze vorm van 'skin shaming'.''

Op dit moment is Sylvie in Los Angeles, waar ze naar het jaarlijkse charity-event van Elton John gaat. Ook bezoekt ze het German Films Event waar de Duitse Oscars-genomineerden worden geëerd.

Ibiza
Het is niet de eerste keer dat Sylvie een storm van kritiek over haar heen heeft gekregen om haar bruingekleurde lichaam. Afgelopen zomer plaatste de zonaanbidster een foto op Instagram van zichzelf en haar zoontje Damián op Ibiza. Onnatuurlijk en ongezond, luidde één van de vele reacties. "Wij smeren factor 50! Dat is toch het beste en zou ik ook altijd aanraden. Indisch bloed zorgt ervoor dat ik altijd zo snel bruin ben overigens'', stelde ze toen.

28-02-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michel Van den Brande (54) geeft later zelf meer uitleg over zijn verdwijning"

"Michel Van den Brande (54) geeft later zelf meer uitleg over zijn verdwijning"

http://oi64.tinypic.com/msox09.jpg

Michel Van den Brande (54), de stellingbouwer uit de populaire tv-reeks 'The Sky Is The Limit' is gezond en wel teruggevonden. Hij zat enkele dagen in Nederland. Dat meldt het Brugse parket via een korte mededeling. De flamboyante bedrijfsleider verdween woensdag spoorloos. Van den Brande meldde zich gisteravond zelf aan bij de lokale politie van Blankenberge. Zijn wagen werd 's middags al herkend op de autosnelweg in Nederland, toen hij richting België reed, weet VTM NIEUWS.

Voorlopig wil het parket van Brugge geen commentaar geven. Ook familie en vrienden mogen niets officieel zeggen, maar verzekeren dat alles nu in orde is. Later geeft Van den Brande zelf uitleg over zijn verdwijning op een persconferentie. Ook Peter Boeckx, maker van 'The Sky is the Limit' en goede vriend van Van den Brande, zal aanwezig zijn. Boeckx reageerde gisteravond opgelucht op zijn terugkeer. "M'n grote teddybeer is levend en wel terug thuis", schreef hij op Facebook bij een foto van het duo.

Woensdagvoormiddag verliet Van den Brande zijn penthouse in Blankenberge met zijn zwarte BMW 320. Rond 11 uur werd hij in de Lippenslaan in Knokke voor het laatst gezien op bewakingsbeelden. Vanuit de badstad zou hij ook zijn neef hebben ge-sms't. De laatste woorden van de bedrijfsleider waren genoeg voor politie en parket om de verdwijning als verontrustend te beschouwen.

Familie en vrienden vreesden het ergste. Zeker omdat Van den Brande zijn gsm achterliet in zijn appartement en een wagen zonder track and trace-systeem had genomen. Dagenlang lang liet hij niets van zich horen, maar gisteravond meldde het parket dat Van den Brande terecht was. "Verdere commentaar geven we niet", klinkt het.

28-02-2016 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoko Ono in ziekenhuis met griep

Yoko Ono in ziekenhuis met griep

http://oi64.tinypic.com/b3pxsx.jpg

Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, is vrijdag in New York opgenomen in een ziekenhuis met de symptomen van griep. Dat melden de media vandaag.

De 83-jarige Japanse zangeres begaf zich naar het ziekenhuis op aanraden van haar arts, voor wat lijkt op "een ernstig geval van griep", aldus haar woordvoerder Elliot Mintz, geciteerd door ABC News.

Wat betreft de geruchten als zou Ono een hartaanval hebben gehad, antwoordde haar zoon Sean op Twitter "dat de enige aanval die @yokoono had gehad, er een was van genialiteit. Ze maakt het echt goed. Dank voor alle beterschapswensen".

Volgens de woordvoerder mag de zangeres het ziekenhuis zaterdag al verlaten. Ze werd vrijdagavond in het hospitaal opgenomen.

John Lennon en Yoko Ono ontmoetten elkaar in 1966 en werden vervolgens geliefden en artistieke partners. Lennon werd in 1980 doodgeschoten in New York.

Yoko Ono bracht vorige week nog het remix album uit 'Yes, I'm a Witch Too' ('Ja, ik ben ook een heks'). Onder meer Moby en Sean Lennon werkten eraan mee.

27-02-2016 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 in plaats van stieren

K3 in plaats van stieren

http://oi66.tinypic.com/oa4s1y.jpg

Goed nieuws voor de fans van K3. Willy Naessens wist de populaire meidengroep te strikken voor een optreden tijdens het Belgisch Kampioenschap mennen op zijn stoeterij in Elsegem. "Het heeft heel wat moeite gekost, maar het is ons gelukt", vertelt Naessens tevreden.

Fans van K3 stippen zondag 18 september best al aan in hun agenda. De populairste meidengroep van Vlaanderen geeft die dag een exclusief optreden tijdens het Belgisch Kampioenschap mennen op de stoeterij van de zwembadkoning in Elsegem. "Geen stierenspelen dit jaar. In de plaats komt K3 een spetterend optreden geven", vertelt Willy Naessens. "Al was het geen sinecure om de veelgevraagde meiden op mijn affiche te krijgen", geeft hij toe. "Het heeft heel wat moeite en vooral veel telefoontjes gekost. Gelukkig ken ik Gert Verhulst wel een beetje, wat een voordeel was om K3 naar de regio te krijgen. Al betalen we de prijs die gevraagd wordt", voegt hij er onmiddellijk aan toe. Over welk bedrag het gaat, wil Naessens dan weer niet gezegd hebben.

Eerste in de regio

Het optreden in Elsegem wordt onmiddellijk ook het eerste optreden van K3 in de Vlaamse Ardennen. "Iets waar we toch wel trots op zijn. De meisjes zullen al rond 11 uur optreden omdat ze later op de dag nog een ander optreden in de agenda hebben staan. We zullen natuurlijk proberen om het volk hier zo lang mogelijk te houden. Zo zal men hier 's middags kunnen aanschuiven voor een barbecue en voorzien we tal van kinderspelen om de kinderen een leuke dag te laten beleven. Het is trouwens niet omdat K3 komt, dat we de ticketprijzen nu gaan optrekken", benadrukt Naessens. "Een ticketje kostte vorig jaar 10 euro en dat zal ook nu het geval zijn." Zelf is hij geen fan van K3. "Maar mijn kleinkinderen wel. Opa heeft bij deze dus gescoord", knipoogt hij.

Het Belgisch Kampioenschap mennen lokte vorig jaar 7.000 bezoekers naar Elsegem. "We hopen dat aantal dit jaar te verdubbelen. Mijn doel is de mensport bij het grote publiek bekend te maken. Mijn droom is om hier ooit het wereldkampioenschap mennen te organiseren. Dan spreken we van 50.000 bezoekers. Nu nog Marie-Jeanne overtuigen", aldus Naessens die momenteel nog herstelt van een barstje in één van zijn ruggenwervels. De man vierde op Valentijn zijn 77ste verjaardag, maar de feeststemming werd onderbroken toen hij in een hotel in Spa een lelijke val maakte in het zwembad. "Intussen kan ik al weer met de auto rijden, maar de pijn in mijn rug is nog niet voorbij. Al besef ik tegelijk ook dat ik niet mag klagen. Voor hetzelfde geld was ik misschien verlamd geweest."

27-02-2016 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer heisa bij 'Top Gear': "Chris Evans is tirannieke controlefreak"

Weer heisa bij 'Top Gear': "Chris Evans is tirannieke controlefreak"

http://oi68.tinypic.com/2hz7g5y.jpg

De topvrouw van de nieuwe reeks van het populaire Britse autoprogramma 'Top Gear', Lisa Clark, is woedend opgestapt. Dit meldt de Britse krant The Telegraph vandaag.

Clark zou na pas vijf maanden op deze post bij de BBC al meer dan genoeg hebben van hoofdpresentator Chris Evans. Die zou "een tirannieke controlefreak zijn, die denkt dat hij over iedereen heen kan walsen", aldus bronnen bij het BBC-programma.

Het BBC-programma 'Top Gear' bestaat sinds 1977. Met de laatste serie die in 2002 van start ging, werd het een wereldwijd bekeken tv-programma. De reeks werd gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Meerdere irritaties over Clarksons eigengereide optreden en de mishandeling van een medewerker in maart vorig jaar, leidden tot het einde van deze versie van 'Top Gear' en het vertrek van de drie presentatoren naar Amazon Prime.

Clark en Evans zouden de nieuwe reeks maken, maar de start in mei is inmiddels twee weken uitgesteld en het aantal autoshows is teruggebracht tot zes. Dit omdat er veel vertraging is bij het filmen, wat bijgedragen heeft aan de ergernissen van Clark.

27-02-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verliefd zijn Sergio Herman en zijn vrouw nog volgens hun kinderen

Zo verliefd zijn Sergio Herman en zijn vrouw nog volgens hun kinderen

http://oi64.tinypic.com/11mewdh.jpg

Topchef Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen hebben dan wel een ontzettend druk leven, de twee zijn nog steeds dolverliefd. Dat blijkt toch uit een uiterst snoezige tekening die hun twee zoontjes samen maakten, en die trotse mama Ellemieke op Instagram zwierde.

"Hoe lief is dit, mijn hart smelt! De een maakt de tekening de ander schrijft er iets bij. #love #brothers #myboy's", schreef Ellemieke bij de schattige tekening.

Daarop zijn mama en papa te zien, vergezeld van hartjesballonnen en de lieve tekst: "mama en papa zijn op verlieft en ik hou van jouw."

"De waarheid komt uit een kindermond", zeggen ze, en dat lijkt ook hier te kloppen. Want ook op een prachtige foto die Ellemieke voor Valentijn deelde, spat de liefde ervan af.

27-02-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson verklapt haar favoriete sekssite: "Duur, maar echt de moeite"

Emma Watson verklapt haar favoriete sekssite: "Duur, maar echt de moeite"

http://oi67.tinypic.com/2dlsoli.jpg

Actrice Emma Watson, vooral bekend als Hermelien uit de Harry Potter films, onthulde in een interview dat ze zich inschreef op "OMG yes", een betalende website die vrouwen tips geeft voor een beter seksleven. Ze raadt haar fans aan om er zeker eens naartoe te surfen.

De actrice liet vorige week in een interview in Londen aan Gloria Steinem vallen dat ze fan is van "OMG yes", een vrouwvriendelijke sekssite. Deze website gebruikt gegevens van 2.000 vrouwen, verzameld door Indiana University en Kinsey Institute om advies te geven over betere seksuele ervaringen. Dat advies heeft zo zijn prijs: inschrijven op de website kost 40 pond (zo'n 50 euro).

"Ik wou dat deze site al langer bestond," vertelde Watson. "Het is echt de moeite om eens naartoe te surfen. De inschrijving is duur, maar dat is het waard." De 25-jarige actrice heeft een relatie met de Mexicaanse acteur Roberto Aguire (27).

27-02-2016 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Guus Meeuwis breekt na 14 jaar

Huwelijk Guus Meeuwis breekt na 14 jaar

http://oi63.tinypic.com/xcp5og.jpg

De Nederlandse zanger Guus Meeuwis (43) en zijn vrouw Valérie Gregoire hebben vandaag met "veel verdriet" in een persoonlijk bericht hun scheiding aangekondigd. De twee waren 14 jaar getrouwd en kregen vier kinderen: Pepijn (14), Sarah (12), Teun (9) en Jules (5). "We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven."

De Kedeng Kedeng-zanger komt met de verklaring nadat donderdagavond berichten naar buiten kwamen over huwelijksproblemen. Het management van Guus werd vervolgens bestookt met telefoontjes. "Het is een gekkenhuis'', verklaarde een woordvoerder vrijdagochtend aan onze Nederlandse collega's van het Algemeen Dagblad.

Niet veel later werd het nieuws bevestigd: Guus heeft zijn huwelijk met Valérie, die hij in zijn studententijd leerde kennen, niet kunnen redden.

De verklaring luidt:
,,Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop. Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan. Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan. Guus en Valérie.''

Leuven
De blonde Luxemburgse Valérie kwam in 1991 het café binnenlopen toen Guus in Leuven een tijdje toegepaste economie studeerde. De vonk sloeg over, aldus de zanger in oktober tegen het Algemeen Dagblad. Valérie bleek een grote inspiratiebron voor 'Het is een Nacht', de debuutsingle en megahit van Guus Meeuwis & Vagant in 1995.

"Na een romantisch weekendje Brugge - ons eerste uitje samen - schreef ik Het is een nacht. Ik was zó verliefd. Sommige mensen schreeuwen dat van de daken, ik gebruikte een andere uitlaatklep. Ik had op schoolcabaret weleens een tekst geschreven op de melodie van 'Eén kopje koffie', verder was ik nooit gekomen. Maar dit móest mijn systeem uit. Ik heb mijn gitaar gepakt en speelde vier akkoorden. De tekst kwam vanzelf. Het heeft lang geduurd voordat ik het voor publiek durfde te zingen. Het is zo intiem wat ik beschrijf, het was alleen bestemd voor Valéries oren."

Aan het tijdschrift NCRV-gids liet de Tilburger in 2011 los dat Valérie altijd in zijn gedachten is. Als ik zing heb ik er geen last van, maar als er naar wordt gevraagd, word ik er wat ongemakkelijk van. Ik zing het liever dan dat ik het uitleg."

'Het is een Nacht' was al in Nederland een nummer één-hit toen de single op 16 september 1995 de toenmalige BRTN Top 30 binnendook. Het nummer werd de najaarshit van 1995 en stond maar liefst acht weken op één. Opvolger 'Per Spoor' (Kedeng Kedeng) haalde de topvijf en stond zestien weken in de hitlijst.

27-02-2016 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!