Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel en Sofie zijn weer samen: "Zo'n verdwijning moet hij niet meer riskeren"

Michel en Sofie zijn weer samen: "Zo'n verdwijning moet hij niet meer riskeren"

http://oi68.tinypic.com/2qmnt6e.jpg

Zij had gezworen dat ze hem nooit nog terug wilde, maar kijk: Michel Van den Brande (54) is er toch in geslaagd om zijn Sofie (45) weer voor zich te winnen. "Hij heeft haar op ongeziene manier het hof gemaakt", klinkt het in hun omgeving.

Ze willen er zelf liever geen woorden aan vuil maken. Want het is volgens Michel nog pril. Maar geheim houden ze hun liefde nu ook weer niet. Iedereen die hen samen ziet, mag het weten: Sofie en Michel zijn weer samen. Nadat zij hem de laatste keer liet zitten, brak er iets bij de Kontrimo-baas en verdween hij een aantal dagen van de aardbodem. De breuk was de druppel, naast een hoop andere miserie in zijn bedrijf.

Naar eigen zeggen was hij weggereden om zelfmoord te plegen, de pillen lagen klaar. Maar hij bedacht zich. En toen hij eenmaal terug was, was Sofie de eerste die hij weer opzocht. Maar zij had geen oren naar zijn smeekbede. "Sofie was heel kwaad om die verdwijning", luidt het. "Ze heeft dat ervaren als druk om opnieuw overstag te gaan. Wat Michel ook zo bedoelde." En dus zou ze nooit nog buigen.

15-03-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Mijn Afrikaanse roots spreken monogamie tegen"

Marvin: "Mijn Afrikaanse roots spreken monogamie tegen"

http://oi64.tinypic.com/29z35l1.jpg

De Temptationsoap tussen Marvin en verleidster Chiara is nog niet ten einde. Hun restaurantruzie vorige week deed uitschijnen dat er meer aan de hand is tussen de twee, maar volgens Marvin is daar niets van aan. "Chiara mijn vriendin? Ik hang mezelf nog liever op", klinkt het op Facebook. Zijn overspel wijt hij dan weer aan zijn Afrikaanse genen. "Die spreken monogamie tegen", klinkt het in Story.

"Vuile bedrieger", krijst Chiara vorige week, waarna ze Marvin een zak kleren naar zijn hoofd gooide. "Ik kon door de grond zakken van schaamte", vertelt Marvin over de scène op restaurant in Dag Allemaal. "Wat denkt die Chiara wel?"

Volgens hem hebben ze nooit iets gehad na Temptation. "Wij zagen elkaar nog weleens, maar dat stelde niets voor. Wij hebben nooit écht iets gehad, hoe kan ik haar dan bedriegen? Ik ben daar altijd héél duidelijk in geweest tegenover haar. En 't is niet dat wij sinds 'Temptation Island' nog met elkaar naar bed zijn geweest of zo. En die zak kleren? Wat spullen die bij het vertrek in Thailand per ongeluk in haar bagage waren gesukkeld. Ze moest die nog teruggeven. En dat is, laat ons zeggen, op een iets andere manier gebeurd dan ik had gedacht."

Zijn bedrog op Temptation kan hij echter niet ontkennen, maar ook daar heeft hij een uitleg voor. "Mijn Afrikaanse genen zullen monogamie eerder tegenspreken, maar ik pas mij aan de westerse normen aan", klinkt het in Story. Ook de kritiek op zijn scheefpoeperij doet hem niets. "Don't hate the player, hate the game", aldus Marvin

Rosé en wodka
Intussen wordt er gefluisterd dat het drankgebruik van Chiara behoorlijk uit de hand loopt en dat ze zich daarom zo extreem gedraagt. Zo vertelt ze in Dag Allemaal dat ze behoorlijk wat op had toen ze met Marvin in bed dook voor heel Vlaanderen. "Vijf flessen rosé en een fles wodka", klinkt het verbijsterend. "Maar er was echt niets te doen ginder. We mochten het resort niet verlaten, de zee zat barstensvol kwallen. Dus moesten we het doen met het zwembad en de bar. Te veel drinken, te weinig slapen... dan gebeuren er dingen."

De nachtelijke vrijpartij kan ze zich naar eigen zeggen ook niet herinneren. "Die beelden waren voor ons op z'n minst, laat ons zeggen, verrassend. We wisten nog wel dat we het gedaan hadden, maar wat er dan wel allemaal precies had plaatsgevonden... Dat was een zwart gat in m'n geheugen." In België drinkt ze een stuk minder. "Hier heb ik met één fles wodka tijdens het stappen meer dan genoeg. Ik val ook nooit, ik ken mijn limiet."

15-03-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiara slaat terug: "Marvin is drugsverslaafd en mediageil"

Chiara slaat terug: "Marvin is drugsverslaafd en mediageil"

http://oi63.tinypic.com/2di3510.jpg

"Samen met Chiara? Ik hang me nog liever op." De uitspraak die Marvin op Facebook deed, liet weinig aan de verbeelding over. Clint contacteerde vandaag de Antwerpse verleidster om haar kant van het verhaal te vertellen. Volgens haar was er wel degelijk sprake van een relatie. Als bewijs stuurde ze enkele foto's en screencaps van WhatsApp-berichten die de 'tortelduifjes' uitgewisseld hebben. Het rondje moddergooien tussen beiden kent zo een nieuw dieptepunt.

"De dag na 'Temptation Island' zat ik al bij hem thuis", klinkt het. "En vanaf dan zijn we onafscheidelijk geweest van elkaar. We hebben zelfs samengewoond op het appartement van mijn ouders aan zee."

Het ging echter snel mis tussen de twee en dat zou volgens Chiara vooral de schuld van Marvin geweest zijn. "Hij is vaak stoned, want hij is drugsverslaafd. Hij kan niet van de smoor en de coke blijven. Sinds 'Temptation Island' uitgezonden wordt op tv is die jongen echt mediageil geworden."

Na het fameuze restaurant-incident zou Marvin naar verluidt toch nog een poging gedaan hebben om Chiara terug te winnen. "Een vriend van hem vertelde mij dat hij met iemand anders gekust had. Tegen mij zei hij dat hij zich slecht voelde en zichzelf iets zou aandoen. Hij bleef praatjes verkopen, zoals hij altijd goed gekund heeft. Ik was zogezegd de enige en hij vertelde dat ik de mama van zijn kindjes zou worden. Maar wat hij gedaan heeft, valt voor mij niet meer te lijmen."

15-03-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Robbins helpt gevangenen op rechte pad

Tim Robbins helpt gevangenen op rechte pad

http://oi66.tinypic.com/oi7koo.jpg

Om gevangenen op het rechte pad te helpen organiseert Tim Robbins al zo'n zes jaar acteercursussen in gevangenissen. Met groot succes: uit vroeg onderzoek blijkt dat onder de deelnemers het gevaar op recidive is gehalveerd, schrijft BBC.

Tims acteerlessen moeten ervoor zorgen dat de gevangenen betere controle krijgen over hun emoties: "We eisen de waarheid van ze door ze te vragen een karakter te spelen met extreme emoties", vertelt de acteur over zijn zogenoemde Actor's Gang Prison Project. "We moedigen ze aan om hun verbeelding te gebruiken."

Zo'n 60 procent van alle gevangenen in Californië gaan opnieuw de fout in, uit vroege cijfers blijkt dat dat percentage gehalveerd is onder de deelnemers aan de cursus van de Oscarwinnaar. Ook vertonen de gevangenen minder probleemgedrag voordat ze in vrijheid worden gesteld. "Uit onderzoek blijkt dat er 89 procent minder problemen zijn met het breken van de regels en gevechten in de gevangenis. Dat is een grote vooruitgang van de veiligheid binnen de gevangenissen."

Het project is erg welkom in de gevangenissen, waar verder weinig wordt georganiseerd rond de re-integratie van de toekomstig ex-gedetineerden. Inmiddels ex-gevangene David De La Torre meldt erg blij te zijn met de resultaten die hij boekte bij Tims cursus. "Ik kan nog steeds boos worden, maar ik kan me nu beheersen. De cursus heeft me geleerd hoe ik mijn boosheid onder controle kan houden, dat is wat me onderscheidt van anderen die op vrije voeten zijn gesteld."

14-03-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer dreigt nummers Kanye West en Drake te lekken: "Zo beu om mensen hun carrière op te bouwen voor niets"

Producer dreigt nummers Kanye West en Drake te lekken: "Zo beu om mensen hun carrière op te bouwen voor niets"

http://oi67.tinypic.com/2mepwlv.jpg

De Schotse producer Ross Birchard, beter bekend onder zijn artiestennaam Hudson Mohawke, dreigt ermee om nummers van Kanye West en Drake te lekken. Hij is het beu dat de twee steeds met de pluimen van zijn werk gaan lopen.

Hudson Mohawke werkte mee aan het laatste wapenfeit van Kanye West, The Life Of Pablo. Hij producete met de Amerikaanse rapper vier nummers op de plaat die een paar weken geleden verscheen op Tidal.

Maar er moet de Schotse producer toch iets van het hart. Op Twitter haalt hij zwaar uit naar de rappers. In een tweet, die hij intussen verwijderd heeft, dreigt hij ermee om nummers die hij voor Kanye West en Drake producete te lekken. In diezelfde tweet beweert hij ook dat hij niets in ruil kreeg voor zijn werk.

14-03-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nabil Ben Yadir regisseert Vlaamse thriller

Nabil Ben Yadir regisseert Vlaamse thriller

http://oi64.tinypic.com/ftd7x3.jpg

In Gent zijn vanmorgen de opnames gestart van de thriller "Dode Hoek", de derde langspeelfilm van Nabil Ben Yadir, die bekendheid verwierf met "Les Barons" uit 2009.

Met een Franstalige regisseur en een bijna uitsluitend Vlaamse cast wordt dit een 100% Belgische genrefilm die zich richt tot de bioscoopbezoekers in de beide landsgedeelten, zo luidt het in een persmededeling van Kinepolis Film Distribution.

"Dode Hoek" vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als Mr Zero Tolerance ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media. Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

In de hoofdrollen zien we Peter Van den Begin, Jan Decleir, Soufiane Chilah, Ruth Becquart en David Murgia. 

"Dode Hoek" wordt eind januari 2017 in de bioscopen verdeeld door KFD.

14-03-2016 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts in film met Morgan Freeman en Beyoncé

Matthias Schoenaerts in film met Morgan Freeman en Beyoncé

http://oi67.tinypic.com/30ikhg7.jpg

Amerikaanse sites menen te weten dat Matthias Schoenaerts een cameo krijgt in de prent 'Unsolicited Materials'. Die vertelt het verhaal van een jongen die wil doorbreken in Hollywood, maar voorlopig genoegen moet nemen met een baantje in een garage, waar hij nieuwe banden op de wagens van de sterren legt. Naast Schoenaerts zouden ook Morgan Freeman en Beyoncé hebben toegezegd om even kort in de film te figureren.

Het gerucht ontstond toen onze acteur, die nu promotie voert voor zijn film 'A Bigger Splash' (6 april), recent werd opgemerkt bij de producer van de film.

14-03-2016 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag u John Goodman nog nooit

Zo zag u John Goodman nog nooit

http://oi63.tinypic.com/zjc5s9.jpg

John Goodman was nog nooit zo creepy in '10 Cloverfield Lane', een gloednieuwe thriller waarin hij een zogenaamde 'Doomsday Prepper' speelt die een jonge vrouw ontvoert.

De 63-jarige acteur vertelt tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywoodreporter hoe de filmmakers de opnames van '10 Cloverfield Lane' zo lang mogelijk geheim konden houden, hoe hij zijn eigen bunker zou inrichten, maar ook hoe hij er in slaagde om op een paar maanden tijd maar liefst vijftig kilo af te vallen: "Vroeger at ik constant. Je gaat me niet geloven wanneer ik zeg dat ik gewoon minder ben beginnen eten, maar het is echt zo. Ik eet geen suiker meer en ik sport meer. Ik was het meer dan beu."

14-03-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando stelt Katy Perry in de pub voor aan moeder

Orlando stelt Katy Perry in de pub voor aan moeder

http://oi63.tinypic.com/dh7k88.jpg

De Britse acteur Orlando Bloom heeft zijn nieuwe vriendin Katy Perry meegenomen naar een traditionele Engelse pub in het Engelse graafschap Buckinghamshire. In de pub introduceerde hij de Amerikaanse popzangeres aan zijn moeder Sonia, weet Mirror.

De Lord of the Rings-acteur en de zangeres aten samen met moeder Sonja een hartige maaltijd in de Stag and Huntsman in het dorpje vlakbij zijn huis in Buckinghamshire. Vaste gasten waren verbaasd beide Hollywoodsterren te zien zitten in een hoekje van hun kroeg.

Orlando droeg een platte pet en zangeres Katy Perry had zich onopvallend gekleed om niet al te veel de aandacht te trekken. Na de maaltijd en een paar drankjes ging het gezelschap om 22.00 uur naar huis. "Ze hebben veel gelachen en grapjes gemaakt. Katy leek erg goed met Orlando's moeder op te kunnen schieten'', zegt een bron.

13-03-2016 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber draagt Belgische kleren tijdens tournee

Justin Bieber draagt Belgische kleren tijdens tournee

http://oi67.tinypic.com/2m4xfdj.jpg

Het Canadese tieneridool Justin Bieber gaat tijdens zijn 'Purpose'-wereldtournee meerdere kledingitems dragen van de Belgische modeontwerper Raf Simons. Tijdens zijn eerste concert in Seattle droeg hij al een geruit hemd van de Neerpeltenaar.

Zijn stiliste Karla Welch legt uit dat de 22-jarige zanger de laatste tijd erg grote fan is van Raf Simons. Zij koos de 5 verschillende op maat gemaakte looks uit die Bieber tijdens deze tournee draagt. Naast kleding van het gelijknamige mannenlabel van Raf Simons, draagt Bieber ook nog stuks van Fear of God en Adidas tijdens de tournee.

Raf Simons lanceerde zijn eigen mannenlabel al in 1995, zonder ooit mode gestudeerd te hebben. De afgelopen jaren vergaarde zijn merk steeds meer naamsbekendheid door samenwerkingen met sportgigant Adidas. Het grote publiek leerde Simons zelf dan weer kennen als creatief directeur van Jil Sander en later Dior.

13-03-2016 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil 'tattoo-date' met David Beckham

Justin Bieber wil 'tattoo-date' met David Beckham

http://oi65.tinypic.com/der2xl.jpg

Justin Bieber zou het cool vinden om samen met zijn vriend David Beckham gelijktijdig een tatoeage te laten zetten. Het duo heeft samen al ongeveer honderd tatoeages.

Justin Bieber ontmoette David Beckham en zijn zoons tijdens een van zijn optredens en sindsdien zijn ze volgens Daily Star dikke vrienden. "Elke keer als we elkaar zien bij een NBA-wedstrijd of op een feest hebben we altijd een goed gesprek over voetbal en muziek", zegt Justin.

Bieber is een groot liefhebber van de tatoeages van Beckham (40). Dat zijn er naar schatting meer dan veertig, wat de voormalige profvoetballer ongeveer 68.000 euro moet hebben gekost. De 22-jarige Bieber heeft er meer dan vijftig en is voorlopig nog niet van plan te stoppen.

Matchende tattoo's
"David heeft een aantal echt coole tattoos. We zouden echt een keer moeten afspreken om ons samen te laten tatoeëren. Ik ken wel iemand in Miami met te gekke ontwerpen. Het zou leuk zijn om daar met David heen te gaan. Nee, we hoeven geen matchende tattoos, dat zou een beetje maf zijn."

Beiden hebben al engelenvleugels in de nek. "Ik weet dat David die ook heeft, maar ze zijn niet hetzelfde. Ik wilde het al een tijdje. Ik vind wel dat een tatoeage een betekenis moet hebben of een bedoeling. Zomaar een tatoeage zetten zonder reden, dat is niets voor mij."

13-03-2016 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna valt op podium en vraagt publiek haar te helpen

Madonna valt op podium en vraagt publiek haar te helpen

http://oi64.tinypic.com/10epnr5.jpg

Voor een tweede keer in een week tijd verscheen Madonna in labiele toestand op het podium en hield zij een emotioneel relaas over haar 15-jarige zoon Rocco. De zangeres en ex Guy Ritchie zijn in een harde rechtszaak verwikkeld om de voogdij van de jongen. Dit keer ging de zangeres in Melbourne een stapje verder: ze noemde Ritchie een klootzak en smeekte het publiek haar te helpen.

Afgelopen donderdag hield de 57-jarige ster het nog netjes. "Ik heb eindeloos veel fouten gemaakt'', sprak ze het publiek toen huilend toe, voordat ze het nummer Intervention inzet als eerbetoon aan haar Rocco. Zaterdag ging ze een stapje verder. Verbitterd stapte ze over het podium in de Rod Laver Areana in Melbourne, nam een heupflesje gevuld met - volgens Britse media - tequila aan van een fan aan en nam een flinke slok.

Bevangen door emoties vroeg ze het publiek in de Rod Laver Arena: "Kan iemand alsjeblieft voor me zorgen. Wie gaat me nu nog helpen?"

Driewieler
Er ging wel meer mis in het optreden van de zangeres. Ze viel op het podium ook van een driewieler en riep bij aanvang naar het publiek of er iemand was die met haar de liefde zou willen bedrijven. Beide incidenten deed ze vervolgens met een grap af. "Je zou denken dat het verpesten van optredens in mijn dna zit", en: "Om seks hoef ik toch helemaal niet te vragen."

Zaak
Madonna en haar ex-man Guy Ritchie steggelen al jaren om de voogdij over de jongen sinds hun scheiding in 2008. Rocco woont momenteel in Londen bij zijn vader, regisseur Guy Ritchie. Een rechter in Manhattan bepaalde vorige week dat de vijftienjarige jongen daar mag blijven totdat zijn ouders het eens worden over het ouderlijk gezag.

13-03-2016 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip voor de eerste keer peter

Koning Filip voor de eerste keer peter

http://oi64.tinypic.com/28coyon.jpg

Koning Filip is voor de eerste keer peter geworden van een zevende zoon in een Belgisch gezin. Dat is VTM-magazine Royalty te weten gekomen. Haroun is de zevende zoon van de Mounadi-familie uit Anderlecht.

Haroun Mounadi werd samen met zijn tweelingbroer geboren op 14 januari 2015. Koning Filip werd echter enkel peter van Haroun en niet van zijn tweelingbroer, omdat die het achtste kind is van het gezin.  

De koning heeft al een eerste cadeau aan zijn petekind geschonken: een zilveren drinkbeker.

13-03-2016 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria Sharapova bijt van zich op Facebook

Maria Sharapova bijt van zich op Facebook

http://oi63.tinypic.com/fvuyvo.jpg

Maria Sharapova is het niet eens met de beschuldigingen die in de media verschenen zijn, nadat ze maandag zelf toegaf eind januari betrapt te zijn op het gebruik van het verboden middel meldonium. "In de media zijn een reeks valse beschuldigingen verschenen en dus wil ik in de tegenaanval gaan", liet de 28-jarige Russin vandaag in een mededeling op Facebook weten.

"Volgens een artikel ben ik vijf keer gewaarschuwd voor het verbod op het gebruik van meldonium: dat klopt niet, ik heb zelfs nooit een waarschuwing gekregen", liet de voormalige nummer een van de wereld weten.

Meldonium is een heel populair geneesmiddel in de voormalige Sovjetstaten. Het wordt er gebruikt bij hartkwalen. Sinds 1 januari van dit jaar staat het ook op de lijst met verboden producten van het Wereldantidopingagentschap WADA. De Russin ontkent dat ze het medicijn al lange tijd dagelijks gebruikte, terwijl de normale behandeling ermee vier tot zes weken duurt. "Ik heb het op doktersvoorschrift gebruikt en de voorgeschreven behandeling ook gevolgd. Ik kreeg enkel lage doseringen."

Sharapova geeft toe dat de informatie omtrent het verbod op het gebruik van meldonium sinds eind vorig jaar beschikbaar is op het internet en dat ze de documenten beter had moeten lezen. "Ik wil hiervoor geen excuses zoeken, op 22 december 2015 heb ik een e-mail ontvangen met daarin de belangrijkste wijzigingen. Die documenten bestaan echter uit duizenden, voornamelijk technische woorden in een klein lettertype", aldus de Russin. "Ik ben tenminste eerlijk geweest. Ik heb geen blessure geveinsd om mijn positieve controle te verbergen."

Die positieve controle dateert van 26 januari, toen ze in de kwartfinales in Melbourne van Serena Williams verloor. De Internationale Tennisfederatie (ITF) legde haar intussen een voorlopige schorsing op, die vanaf vandaag is ingegaan. Ze riskeert voor lange tijd geschorst te worden.

12-03-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe: "Neen, ik ben niet zwanger. Ik had twee koffiekoeken op"

Lesley-Ann Poppe: "Neen, ik ben niet zwanger. Ik had twee koffiekoeken op"

http://oi66.tinypic.com/2s7gf3r.jpg

"Voor degenen die naar De keuken van Sofie hebben gekeken en dachten dat ik zwanger was: niets van aan", schrijft Lesley-Ann Poppe op Instagram.

"Ik had op de set twee boterkoeken en een witte pistolet met kaas gegeten", legt Poppe uit. "Aangezien ik niet gewoon ben om snelle koolhydraten te eten, reageert mijn lichaam daar niet goed op."

12-03-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verklapt deze subtiele tip wie De Mol is?

Verklapt deze subtiele tip wie De Mol is?

http://oi67.tinypic.com/2vcu98w.jpg

Wie de laatste aflevering van De Mol uitgesteld zag, heeft de tip misschien ook opgemerkt. Tijdens het doorspoelen is te zien hoe de 'g' van maandag een fractie van een seconde een 'h' werd.

Tijdens het doorspoelen van het reclameblok van De Mol kan het al eens gebeuren dat u té vroeg op pauze of afspelen duwt na de reclame. Dat was ook het geval bij een kijker die toevallig op pauze drukte toen het logo verscheen, met daaronder 'maandah'.

De 'h' werd in een microseconde vervangen door de 'g'. Zonder pauzeknop ontzichtbaar dus. Een duidelijke tip die Hanne nog verdachter maakt?

12-03-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Madonna maakt haar modellendebuut

Dochter van Madonna maakt haar modellendebuut

http://oi65.tinypic.com/wgt8rb.jpg

De 19-jarige dochter van Madonna, Lourdes Leon, heeft haar eerst grote modellenopdracht gescoord. Ze is één van de vier gezichten van 'Pop', een parfum van het Britse label Stella McCartney. Dat doet ze in navolging van andere 'kinderen van' als Lily-Rose Depp en Willow Smith, die ook hoogdagen beleven in de modewereld.

Madonna's dochter Lourdes poseert in de campagne naast Hunger Games-actrice Amandla Stenberg, model Kenya Kinski-Jones en zangeres Grimes. De modellen werden eigenhandig uitgekozen door de Britse ontwerpster Stella McCartney (tevens ook dochter van). Die wou naar eigen zeggen frisse en inspirerende meisjes voor de reclamecampagne.

Lourdes werd geboren uit een romance met de Cubaanse fitnessleraar en acteur Carlos Leon. Hij had in de jaren '90 een relatie met de Madonna. In 1997, amper acht maanden na de geboorte van Lourdes, gingen het koppel als goede vrienden uit elkaar. Lourdes studeert momenteel aan de universiteit van Michigan.

12-03-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het echte bedrog op Temptation Island: "Ik was het lief van Marvin en niet Louise"

Het echte bedrog op Temptation Island: "Ik was het lief van Marvin en niet Louise"

http://oi63.tinypic.com/s6m82x.jpg

Dé relatietest, zo verkoopt 'Temptation Island' zichzelf. Voor "koppels die minstens één jaar samen zijn", en hun "ijzersterke relatie" willen testen. Alleen: deelnemers Marvin en Louise zijn helemaal geen koppel, zo kregen wij bevestigd. Sterker nog: VIJF wist dat, en zal in de laatste aflevering uitpakken met een 'Mooi en Meedogenloos'-waardige plottwist.

De mol heeft zich van programma vergist en houdt zich schuil op 'Temptation Island'. Wat op sociale media al weken van de daken geschreeuwd wordt, kunnen wij nu ook bevestigen: Marvin en Louise zijn niet als koppel naar het Thaise oord des verderf vertrokken. Wel als 'fuck buddies', zoals dat zo plastisch heet. Wij kwamen Isabel op het spoor, tot voor enkele maanden de vriendin van Marvin. Na lang aandringen wil Isabel één keer haar verhaal doen. Om de indianenverhalen voor te zijn. En omdat ze teleurgesteld is in de gang van zaken bij VIJF.

Genoeg bewijs

"Marvin en ik waren tot september, kort voor de opnames dus, een koppel. We zijn twee jaar samen geweest, maar onze relatie is gestrand toen ik op Erasmus vertrok naar Valencia", vertelt de 23-jarige Isabel, een knappe studente communicatie. "Hij was ontgoocheld dat ik naar het buitenland trok, en heeft me toen in België bedrogen met Louise. Voor mij kan overspel niet door de beugel, en dus heb ik die relatie meteen verbroken, vanuit Spanje."

Groot was Isabels verbazing toen ze eind december huiswaarts keerde van haar Erasmus-avontuur, en hoorde dat Marvin intussen had deelgenomen aan 'Temptation Island'. "Als vrijgezel, dacht ik eerst. Maar bleek dat hij zich had ingeschreven samen met Louise, als koppel. Te gek voor woorden. Je kan hen hooguit 'fuck buddies' noemen. De ultieme relatietest? Laat me niet lachen. Een relatietest tussen twee vrijgezellen, ja."

12-03-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taart voor 20 jaar 2 Fabiola, maar ook jij kan in de prijzen vallen

Taart voor 20 jaar 2 Fabiola, maar ook jij kan in de prijzen vallen

http://oi67.tinypic.com/2q3snpe.jpg

2 Fabiola bestaat 20 jaar, en omdat die mijlpaal niet onopgemerkt voorbij kan gaan, kregen  Patje en Loredana alvast een verjaardagstaart van Qmusic. Dorothee Dauwe, Maarten Vancoillie én superfan bakker Gerry gaven de zoetigheid af tijdens de uitzending van de '90s Top 500'.

2 Fabiola is natuurlijk dé ninetiesgroep bij uitstek. Patje en Loredana staan ook op de affiche van de I Love the 90s-party, die op zaterdag 9 april plaatsvindt in de Ethias Arena in Hasselt.

Goed nieuws overigens voor al wie een ticket koopt: alle aanwezigen maken kans om een auto te winnen. "Een primeur voor ons land", zegt de organisatie. "Het de eerste keer dat er een prijs van die omvang wordt weggegeven op een party." Op de affiche van de 90s-party staan naast 2 Fabiola onder andere DJ Bobo, Culture Beat, en Snap!

11-03-2016 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de derde keer in The Voice: "Ik ben de eeuwige volhoudster"

Voor de derde keer in The Voice: "Ik ben de eeuwige volhoudster"

http://oi68.tinypic.com/1zp3b5i.jpg

Met 9 vrouwen en 4 mannen is het meisjes aan de top in de vierde blind auditions van 'The Voice van Vlaanderen'. De meest opvallende kandidate is de 29-jarige Kim Leyers, een verkoopster uit Kontich. Al twee keer zag ze geen enkele stoel draaien, maar vanavond onderneemt ze een derde poging. "Een zangcarrière blijft mijn grootste droom."

Een bijtertje. Een doorduwertje. Eentje die eeuwig volhoudt, zoals ze zelf zegt. Dat is Kim Leyers uit Kontich, de gemeente die vorige week ook al de zingende begrafenisondernemer Bart Gielis afvaardigde. Kim is 29, verkoopster en mama van een flinke dochter. Een zangcarrière blijft haar grootste droom, en daar heeft Kim flink wat voor over. Deelnemen en blijven deelnemen aan 'The Voice van Vlaanderen', bijvoorbeeld.

In het allereerste seizoen in 2011 - toen Natalia nog verdacht fel op het Tina Turner-personage Aunty Entity uit de derde 'Mad Max'-film leek - deed ze al een eerste gooi naar eeuwige roem met 'Rolling in the Deep' van Adele. De coach-stoelen bewogen geen millimeter. In 2014 koos Kim voor 'Locked Out of Heaven' van Bruno Mars. Intussen had ze aan haar stem gewerkt, zoals de coaches hadden aanbevolen. En ze had minder zenuwen. Maar ook met dit nummer lukte het niet. "De show was goed", klonk het, maar niemand van de coaches wilde met haar in zee.

11-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!