Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria Sharapova bijt van zich op Facebook

Maria Sharapova bijt van zich op Facebook

http://oi63.tinypic.com/fvuyvo.jpg

Maria Sharapova is het niet eens met de beschuldigingen die in de media verschenen zijn, nadat ze maandag zelf toegaf eind januari betrapt te zijn op het gebruik van het verboden middel meldonium. "In de media zijn een reeks valse beschuldigingen verschenen en dus wil ik in de tegenaanval gaan", liet de 28-jarige Russin vandaag in een mededeling op Facebook weten.

"Volgens een artikel ben ik vijf keer gewaarschuwd voor het verbod op het gebruik van meldonium: dat klopt niet, ik heb zelfs nooit een waarschuwing gekregen", liet de voormalige nummer een van de wereld weten.

Meldonium is een heel populair geneesmiddel in de voormalige Sovjetstaten. Het wordt er gebruikt bij hartkwalen. Sinds 1 januari van dit jaar staat het ook op de lijst met verboden producten van het Wereldantidopingagentschap WADA. De Russin ontkent dat ze het medicijn al lange tijd dagelijks gebruikte, terwijl de normale behandeling ermee vier tot zes weken duurt. "Ik heb het op doktersvoorschrift gebruikt en de voorgeschreven behandeling ook gevolgd. Ik kreeg enkel lage doseringen."

Sharapova geeft toe dat de informatie omtrent het verbod op het gebruik van meldonium sinds eind vorig jaar beschikbaar is op het internet en dat ze de documenten beter had moeten lezen. "Ik wil hiervoor geen excuses zoeken, op 22 december 2015 heb ik een e-mail ontvangen met daarin de belangrijkste wijzigingen. Die documenten bestaan echter uit duizenden, voornamelijk technische woorden in een klein lettertype", aldus de Russin. "Ik ben tenminste eerlijk geweest. Ik heb geen blessure geveinsd om mijn positieve controle te verbergen."

Die positieve controle dateert van 26 januari, toen ze in de kwartfinales in Melbourne van Serena Williams verloor. De Internationale Tennisfederatie (ITF) legde haar intussen een voorlopige schorsing op, die vanaf vandaag is ingegaan. Ze riskeert voor lange tijd geschorst te worden.

12-03-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe: "Neen, ik ben niet zwanger. Ik had twee koffiekoeken op"

Lesley-Ann Poppe: "Neen, ik ben niet zwanger. Ik had twee koffiekoeken op"

http://oi66.tinypic.com/2s7gf3r.jpg

"Voor degenen die naar De keuken van Sofie hebben gekeken en dachten dat ik zwanger was: niets van aan", schrijft Lesley-Ann Poppe op Instagram.

"Ik had op de set twee boterkoeken en een witte pistolet met kaas gegeten", legt Poppe uit. "Aangezien ik niet gewoon ben om snelle koolhydraten te eten, reageert mijn lichaam daar niet goed op."

12-03-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verklapt deze subtiele tip wie De Mol is?

Verklapt deze subtiele tip wie De Mol is?

http://oi67.tinypic.com/2vcu98w.jpg

Wie de laatste aflevering van De Mol uitgesteld zag, heeft de tip misschien ook opgemerkt. Tijdens het doorspoelen is te zien hoe de 'g' van maandag een fractie van een seconde een 'h' werd.

Tijdens het doorspoelen van het reclameblok van De Mol kan het al eens gebeuren dat u té vroeg op pauze of afspelen duwt na de reclame. Dat was ook het geval bij een kijker die toevallig op pauze drukte toen het logo verscheen, met daaronder 'maandah'.

De 'h' werd in een microseconde vervangen door de 'g'. Zonder pauzeknop ontzichtbaar dus. Een duidelijke tip die Hanne nog verdachter maakt?

12-03-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Madonna maakt haar modellendebuut

Dochter van Madonna maakt haar modellendebuut

http://oi65.tinypic.com/wgt8rb.jpg

De 19-jarige dochter van Madonna, Lourdes Leon, heeft haar eerst grote modellenopdracht gescoord. Ze is één van de vier gezichten van 'Pop', een parfum van het Britse label Stella McCartney. Dat doet ze in navolging van andere 'kinderen van' als Lily-Rose Depp en Willow Smith, die ook hoogdagen beleven in de modewereld.

Madonna's dochter Lourdes poseert in de campagne naast Hunger Games-actrice Amandla Stenberg, model Kenya Kinski-Jones en zangeres Grimes. De modellen werden eigenhandig uitgekozen door de Britse ontwerpster Stella McCartney (tevens ook dochter van). Die wou naar eigen zeggen frisse en inspirerende meisjes voor de reclamecampagne.

Lourdes werd geboren uit een romance met de Cubaanse fitnessleraar en acteur Carlos Leon. Hij had in de jaren '90 een relatie met de Madonna. In 1997, amper acht maanden na de geboorte van Lourdes, gingen het koppel als goede vrienden uit elkaar. Lourdes studeert momenteel aan de universiteit van Michigan.

12-03-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het echte bedrog op Temptation Island: "Ik was het lief van Marvin en niet Louise"

Het echte bedrog op Temptation Island: "Ik was het lief van Marvin en niet Louise"

http://oi63.tinypic.com/s6m82x.jpg

Dé relatietest, zo verkoopt 'Temptation Island' zichzelf. Voor "koppels die minstens één jaar samen zijn", en hun "ijzersterke relatie" willen testen. Alleen: deelnemers Marvin en Louise zijn helemaal geen koppel, zo kregen wij bevestigd. Sterker nog: VIJF wist dat, en zal in de laatste aflevering uitpakken met een 'Mooi en Meedogenloos'-waardige plottwist.

De mol heeft zich van programma vergist en houdt zich schuil op 'Temptation Island'. Wat op sociale media al weken van de daken geschreeuwd wordt, kunnen wij nu ook bevestigen: Marvin en Louise zijn niet als koppel naar het Thaise oord des verderf vertrokken. Wel als 'fuck buddies', zoals dat zo plastisch heet. Wij kwamen Isabel op het spoor, tot voor enkele maanden de vriendin van Marvin. Na lang aandringen wil Isabel één keer haar verhaal doen. Om de indianenverhalen voor te zijn. En omdat ze teleurgesteld is in de gang van zaken bij VIJF.

Genoeg bewijs

"Marvin en ik waren tot september, kort voor de opnames dus, een koppel. We zijn twee jaar samen geweest, maar onze relatie is gestrand toen ik op Erasmus vertrok naar Valencia", vertelt de 23-jarige Isabel, een knappe studente communicatie. "Hij was ontgoocheld dat ik naar het buitenland trok, en heeft me toen in België bedrogen met Louise. Voor mij kan overspel niet door de beugel, en dus heb ik die relatie meteen verbroken, vanuit Spanje."

Groot was Isabels verbazing toen ze eind december huiswaarts keerde van haar Erasmus-avontuur, en hoorde dat Marvin intussen had deelgenomen aan 'Temptation Island'. "Als vrijgezel, dacht ik eerst. Maar bleek dat hij zich had ingeschreven samen met Louise, als koppel. Te gek voor woorden. Je kan hen hooguit 'fuck buddies' noemen. De ultieme relatietest? Laat me niet lachen. Een relatietest tussen twee vrijgezellen, ja."

12-03-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taart voor 20 jaar 2 Fabiola, maar ook jij kan in de prijzen vallen

Taart voor 20 jaar 2 Fabiola, maar ook jij kan in de prijzen vallen

http://oi67.tinypic.com/2q3snpe.jpg

2 Fabiola bestaat 20 jaar, en omdat die mijlpaal niet onopgemerkt voorbij kan gaan, kregen  Patje en Loredana alvast een verjaardagstaart van Qmusic. Dorothee Dauwe, Maarten Vancoillie én superfan bakker Gerry gaven de zoetigheid af tijdens de uitzending van de '90s Top 500'.

2 Fabiola is natuurlijk dé ninetiesgroep bij uitstek. Patje en Loredana staan ook op de affiche van de I Love the 90s-party, die op zaterdag 9 april plaatsvindt in de Ethias Arena in Hasselt.

Goed nieuws overigens voor al wie een ticket koopt: alle aanwezigen maken kans om een auto te winnen. "Een primeur voor ons land", zegt de organisatie. "Het de eerste keer dat er een prijs van die omvang wordt weggegeven op een party." Op de affiche van de 90s-party staan naast 2 Fabiola onder andere DJ Bobo, Culture Beat, en Snap!

11-03-2016 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de derde keer in The Voice: "Ik ben de eeuwige volhoudster"

Voor de derde keer in The Voice: "Ik ben de eeuwige volhoudster"

http://oi68.tinypic.com/1zp3b5i.jpg

Met 9 vrouwen en 4 mannen is het meisjes aan de top in de vierde blind auditions van 'The Voice van Vlaanderen'. De meest opvallende kandidate is de 29-jarige Kim Leyers, een verkoopster uit Kontich. Al twee keer zag ze geen enkele stoel draaien, maar vanavond onderneemt ze een derde poging. "Een zangcarrière blijft mijn grootste droom."

Een bijtertje. Een doorduwertje. Eentje die eeuwig volhoudt, zoals ze zelf zegt. Dat is Kim Leyers uit Kontich, de gemeente die vorige week ook al de zingende begrafenisondernemer Bart Gielis afvaardigde. Kim is 29, verkoopster en mama van een flinke dochter. Een zangcarrière blijft haar grootste droom, en daar heeft Kim flink wat voor over. Deelnemen en blijven deelnemen aan 'The Voice van Vlaanderen', bijvoorbeeld.

In het allereerste seizoen in 2011 - toen Natalia nog verdacht fel op het Tina Turner-personage Aunty Entity uit de derde 'Mad Max'-film leek - deed ze al een eerste gooi naar eeuwige roem met 'Rolling in the Deep' van Adele. De coach-stoelen bewogen geen millimeter. In 2014 koos Kim voor 'Locked Out of Heaven' van Bruno Mars. Intussen had ze aan haar stem gewerkt, zoals de coaches hadden aanbevolen. En ze had minder zenuwen. Maar ook met dit nummer lukte het niet. "De show was goed", klonk het, maar niemand van de coaches wilde met haar in zee.

11-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Don McLean vraagt dan toch scheiding aan na jaren van huiselijk geweld

Vrouw Don McLean vraagt dan toch scheiding aan na jaren van huiselijk geweld

http://oi66.tinypic.com/bi2e79.jpg

Patrisha McLean (56) heeft de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot Don McLean (70), naar eigen zeggen "in haar eigen belang, zowel fysiek als emotioneel". Begin dit jaar werd de zanger, vooral bekend van de hit 'American Pie', opgepakt voor huiselijk geweld.

Vaak worden bij een Amerikaanse scheiding tussen celebs "onverzoenbare verschillen" ingeroepen als reden. Dat doet Patrisha McLean ook, maar ze voegt er nog andere aan toe: "overspel en wrede mishandeling".

Don McLean werd op 18 januari aangehouden voor huiselijk geweld. Sindsdien mocht hij geen contact meer zoeken met haar. "Die periode van twee maanden zonder zijn invloed en controle gaf haar kracht en inzicht", zegt Patrisha's advocaat, Gene Libby. Hij zei er nog bij dat Patrisha tijdens haar dertigjarige huwelijk "vele episodes van mishandeling" onderging. "Het geweld van 18 januari is maar één voorval van vele als gevolg van zijn woedeaanvallen en manipulatie."

Volgende maand moet Don McLean weer voor de rechter verschijnen in verband met het huiselijk geweld in januari. Hij pleit onschuldig.

11-03-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijnende taferelen zorgen voor hevige discussie in 'Terug naar eigen land': "Hoofddoeken zijn een pure provocatie op mijn waarden"

Schrijnende taferelen zorgen voor hevige discussie in 'Terug naar eigen land': "Hoofddoeken zijn een pure provocatie op mijn waarden"

http://oi64.tinypic.com/21orleu.jpg

'Terug naar eigen land' op VIER heeft opnieuw opmerkelijke televisie opgeleverd. Het programma waarin zes bekende Vlamingen een emotionele reis maken en ervaren hoe de harde realiteit voelt voor miljoenen vluchtelingen, zorgde voor enkele pittige momenten. Jean-Marie Dedecker en Margriet Hermans waren in een hevige discussie verwikkeld met Ish Aït Hamou over migratie en de islam. En Zuhal Demir wordt diep geraakt door een vreselijk verhaal van een Syrisch gezin.

"Moslims gaan zich niet kunnen aanpassen aan ons"

Veroniek Dewinter en Zuhal Demir willen dat vluchtelingen worden opgevangen in hun eigen regio. Onderweg naar het vluchtelingenkamp ontstaat er discussie: kunnen moslims zich aanpassen aan onze Westerse waarden en normen?

"Ik wil niet dat onze samenleving islamiseert"

Een bezoek aan een Somaliër die al acht jaar op de vlucht is, maakt veel emoties los bij Margriet Hermans, Jean-Marie Dedecker en Ish Aït Hamou. De eerste grote discussie is een feit, met twee duidelijke partijen.

Blanke westerlingen: 10 miljoen dollar waard

In het vluchtelingenkamp in Dadaab is 'veilig zijn' een relatief begrip. Het gevaar voor ontvoering is reëel.

Het schrijnende verhaal van een Syrisch gezin

In het vluchtelingenkamp in Qushtapa verblijven momenteel zo'n 6000 Syrische vluchtelingen. Zuhal is diep ontroerd door een vreselijk verhaal van een van de Syrische gezinnen.

"Je hoort de ramen hier daveren"

De bommen aan het front klinken angstaanjagend dichtbij. De peshmerga van dienst stelt Zuhal, Veroniek en Bert -deels- gerust.

11-03-2016 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Crucke verliest opnieuw 38 kilo

Koen Crucke verliest opnieuw 38 kilo

http://oi65.tinypic.com/10mpvd2.jpg

Zijn personage, de dikke kapper Alberto Vermicelli uit Samson & Gert, was op zijn lijf geschreven. Vroeger dan toch, want Koen Crucke is vandaag allesbehalve dik. Hij verloor in zeven maanden maar liefst 38 kilo, maar voor 'De Keuken van Sofie' haalde hij wel nog eens de Bourgondiër in zich naar boven.

Maandag duikt Koen samen met Sofie Dumont in zijn jeugdjaren. De Gentenaar in hart en nieren is dolenthousiast dat ze Gentse stoverij met frietjes gaan maken. De zanger is zelfs zo dol op het gerecht dat hij er ooit een lied over schreef: 'Gentse Stoverij'.

11-03-2016 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding stopt even met muziek om gebroken hart te laten genezen Bewaar artikel

Ellie Goulding stopt even met muziek om gebroken hart te laten genezen

http://oi65.tinypic.com/6ros92.jpg

Popprinses Ellie Goulding (29) was nog nooit zo succesvol als nu, maar stopt volgend jaar helemaal met zingen. De Britse blondine, die na een knipperlichtrelatie van twee jaar net vrijgezel is, wil de tijd nemen om haar gebroken hart te laten genezen. "Als mensen me vergeten, gebeurt dat maar.''

Ellie en haar zingende en acterende ex Dougie Poynter (28) waren van plan te gaan trouwen. Ze dachten zelfs aan kinderen. Maar de langeafstandsrelatie - Ellie is vaak op tournee en Dougie zit in Amerika voor zijn acteerwerk - is na vele ups en downs definitief ten einde.

"Mensen denken dat ik onoverwinnelijk ben, maar de laatste weken waren zwaar'', zegt de zangeres tegen The Sun. "Als je een publiek figuur bent, lijkt het alsof je beter met problemen om kunt gaan. Maar dat is verre van waar.''

Haar hoofd heeft een pauze nodig, vertelt Goulding. "Het is belangrijk dat ik mezelf leer kennen, van mijn eigen gezelschap leer genieten en mezelf leuk ga vinden. En dat kan alleen als ik tijd met mezelf doorbreng.''

Eerst tour afmaken
De Britse babe wil dan ook minimaal een jaar lang pauze nemen. Niet schrijven en geen nieuwe muziek maken. "Ik wil volgend jaar een beetje leven'', zegt ze. Maar eerst moet de zangeres haar succesvolle Delirium-tour afmaken, die nog tot en met oktober duurt. En dat vindt ze eigenlijk wel fijn.

"Ik ben alleen maar met mijn tournee bezig en zie mijn fans elke avond'', zegt Ellie, die door haar concerten moeilijk steun kan zoeken bij vrienden of familie. "Als ik niet aan het touren was, zou ik te veel nadenken en woelen in mijn bed.''

Maar ideaal is de bezigheidstherapie niet. "Ik ben al zeven jaar non-stop aan het touren. Als je iets te vaak doet, voelt het alsof je het moét doen en dan is het niet zo leuk als het kan zijn. Ik heb niet echt een sociaal leven door dit werk. Ik ontmoet alleen mensen uit de muziekindustrie.''

'Ik kom wel terug'
Goulding, die de afgelopen jaren meerdere wereldhits op haar naam schreef en inmiddels zo'n 23 miljoen euro waard zou zijn, neemt de pauze in de hoogtijdagen van haar jonge carrière.

"Ik houd ervan om niet te weten wat er precies gaat gebeuren. Als mensen me vergeten, is dat maar zo. Ik kom wel weer een keer terug.''

10-03-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Camille Cosby ondanks 50 klachten van misbruik haar man blijft steunen

Waarom Camille Cosby ondanks 50 klachten van misbruik haar man blijft steunen

http://oi66.tinypic.com/172xjk.jpg

Dat het niet zo goed gaat met Bill Cosby, is een understatement. Meer dan 50 vrouwen beschuldigen hem van misbruik en er lopen enkele rechtszaken tegen hem. Ondanks de overweldigende bewijslast blijft zijn vrouw Camille hem echter onvermoeibaar steunen.

Op 22 februari werd Camille Cosby uiteindelijk ondervraagd in de zaak die zeven vrouwen tegen haar man aanspannen. Het had heel wat voeten in de aarde om haar te laten getuigen, na ettelijke pogingen van haar advocaten om te voorkomen dat Camille gehoord werd. Erg behulpzaam was het uiteindelijke verhoor echter niet. De vrouw maakte het Cammarata, de advocaat van de zeven vrouwen, knap lastig. Ze antwoordde zo kort mogelijk - vooral met ja en nee - en weigerde vaak gewoon om iets te zeggen.

Niet minder dan 98 vragen bleven onbeantwoord omdat Camille zich beriep op het 'huwelijksvoorrecht', wat betekent dat ze de persoonlijke gesprekken met haar man niet hoeft prijs te geven. Een deel van het transcript van het verhoor werd intussen vrijgegeven, en het gesprek was op zijn zachtst gezegd frustrerend.

Camille beweerde onder meer dat ze nooit de verklaring van haar man gelezen heeft waarin hij toegeeft dat hij een vrouw verdovende middelen gaft om seks met haar te kunnen hebben. "Ik weet niets van zo'n document", klonk het kortaf. Ze vond dat haar verhoor "geen enkele reden heeft naast mij in verlegenheid brengen".

Ondanks de verklaring van meer dan 50 vrouwen dat ze aangerand werden door Bill Cosby, blijft Camille onverstoord aan zijn zijde. Blinde liefde? Waarschijnlijk niet. De dame gaf eerder al toe dat ze goed wist dat haar man haar regelmatig bedroog. Toch maakt ze geen aanstalten om hem te verlaten. Naast zijn vrouw is ze immers ook zijn manager, en het lijkt erop dat ze nog steeds gelooft dat ze hem in zijn oude glorie kan herstellen. "Ik heb hem gemaakt tot wat hij is", liet ze vorig jaar optekenen. "En we zullen deze situatie oplossen."

10-03-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Shht, mondje dicht": worden straks alle muren gesloopt in 'Temptation Island'?

"Shht, mondje dicht": worden straks alle muren gesloopt in 'Temptation Island'?

http://oi64.tinypic.com/xlhwg7.jpg

Waren de kampvuurbeelden die Louise vorige week te zien kreeg slechts een voorbode van nog meer scheve schaatsen? Na de aflevering van vanavond lijkt niemand nog veilig voor de verleiding, zelfs de ongenaakbare Regilio niet. Terwijl Marvin probeert te redden wat er te redden valt, raakt Luc steeds meer verstrikt in het web van Jolyn. En van het masker van Haroon blijft niet veel meer over. Barst binnenkort een nieuwe bom?

"Heeft hij een gouden lul of zo?"

De beelden van Marvin en Chiara hebben diepe sporen nagelaten bij Louise. "Mijn ego zit aan de grond", zegt een ontnuchterde Louise. "Wie is die jongen? Wie zag ik dan tijdens die acht maanden?"

De vrijgezellen hebben alvast bloed geroken. Zij vieren Marvins scheve schaats uitgebreid: "Op de dode relaties die hier zijn gemaakt", jubelt Shady, die tegelijk ook te doen heeft met Louise. "Ik denk nu wel dat het gedaan is tussen die twee, of heeft Marvin een gouden lul of zo?"

"Rustig Marvin, rustig, rustig"

Marvin besloot toch maar te blijven om "te redden wat er te redden valt". Voorlopig lijkt Louise Marvin niet te laten vallen: "Ik mis hem", zegt ze. Heeft Marvin het dan toch niet verkorven?

Vandaag liet Marvin zich op geen foutje betrappen. Hij ging vroeg naar bed om een nieuwe ramp te vermijden. "Rustig Marvin, rustig, rustig", zegt hij tegen zichzelf.

"Fake it 'til you make it"

Romantiek troef op de date tussen Luc en Jolyn. Luc en Jolyn laten de Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in zich los terwijl ze de beroemde Titanic-scène naspelen. En Luc laat uitschijnen dat het tussen hem en Jolien toch niet helemaal koek en ei is. "Dat zit niet goed tussen Luc en Jolien. Luc heeft hier al veel geleerd door met mij om te gaan", aldus de immer bescheiden Jolyn.

Het ego van Jolyn kreeg op het einde toch een kleine deuk toen Luc en Lindsey even apart gingen zitten. Ze kwam echter tussenbeide en ontmantelde razendsnel de situatie.

Eens te meer wond ze hem rond haar vinger, maar Luc twijfelt aan de agenda van Jolyn. Terwijl ze hem op het hart drukt dat haar gevoelens echt zijn ("Dit is geen spel hé!") merkt ze achteraf fijntjes op dat het toch allemaal truken zijn. "Ik ben hier voor een spel hé, niet om met een man naar huis te gaan. Fake it 'til you make it!"

Nu Jolien gezien heeft dat Luc zich amuseert, heeft ze besloten om het toch ook wat losser aan te pakken. Voor het eerst stelt ze zich open voor een van de vrijgezellen. Breekt Gianni binnenkort door haar pantser? Of heeft de verliefde Gregory toch nog een ultieme move in petto?

"Shht, mondje dicht"

Tot nu kreeg Ayse enkel praatjes van vrijgezellen te zien, maar op het volgende kampvuur krijgt ze hoe dan ook hardere bewijzen van Haroons twee gezichten voorgeschoteld.

Haroon lijkt maar niet te snappen dat hij echt overal op het eiland gefilmd wordt. "Nee hoor, we zijn niet aan het filmen", is genoeg om een andere Haroon naar boven te halen. "Ik mis mijn vriendin niet zo erg. Zo wil ik denk ik niet verder", laat hij zich ontvallen. "Maar shht, mondje dicht!" Wat zal Ayse hiervan denken?

Ook al moet Ayse het nog altijd doen met getuigenissen van de vrijgezelle dames, toch kent ze Haroon beter dan wie ook. Ze weet dat hij al eens in de fout is gegaan, en acht de kans groot dat het nog eens gebeurt. Haar geloof in een goede afloop verkleint met de dag. En ondertussen ligt vrijgezel Jonas op de loer.

"Mannen blijven ook maar mannen"

Regilio leek tot nu een oninneembare burcht, maar daar lijkt verandering in te komen, nu hij met Jill op date is geweest. "Ik wou kijken waarom Marvin er is ingetrapt", tuurlijk Regilio, tuurlijk!

Jill twijfelt wel of ze ooit door de muur van Regilio kan breken, maar ze is strijdvaardig: "Mannen blijven ook maar mannen hé. Ze hebben ook hormonen."

"Voor mij is het spelleke over"

Chiara heeft na haar nacht met Marvin gevoelens gekregen. Ze kan het niet verkroppen dat hij op date ging met Véronique: "Ik ben ook maar een mens hé."

Dat de emoties tussen Marvin en Chiara hoog kunnen oplopen, bewezen ze deze week op restaurant.

"A shoulder to cry on is a dick to ride on"

Aan diepzinnige quotes geen gebrek volgende week. Haroon wordt agressief, Ayse ziet geen toekomst meer in haar relatie en Jill ziet haar kans schoon om Regilio binnen te doen. Worden binnenkort alle muren gesloopt?

10-03-2016 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de nieuwe vriend van Josje van K3?

Is dit de nieuwe vriend van Josje van K3?

http://oi66.tinypic.com/73343n.jpg

Josje Huisman werd afgelopen maandag in Amsterdam met een mysterieuze man gespot. Ze was bij de uitreiking van de TV-beelden, een Nederlandse awardshow voor makers en bedenkers uit de televisiewereld met, vermoedelijk, haar nieuwe vriend.

Josje liep alleen over de rode loper, maar fotografen merkten op dat ze erg opvallend uit de buurt bleef van één specifieke man. De rest van de avond werd diezelfde man, Joey Ferre, in haar buurt opgemerkt. Ferre is 26, woont in Amsterdam en is acteur en televisiepresentator. Hij speelt momenteel mee in de musical Grease en verblijft dus regelmatig in Antwerpen. Waar Josje woont.

Volgens het Nieuwsblad ontkent Josje alles. "Ik ken die jongen zelfs niet", zou ze tegen de krant gezegd hebben. Al wil dat niets zeggen, want toen de blonde K3-zangeres samen was met Kevin Janssens heeft het ook een behoorlijke poos geduurd eer ze daar officieel mee naar buitenkwam.

10-03-2016 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktselfierel gaat verder: "Kim, laat hem opbrengen voor het goede doel"

Naaktselfierel gaat verder: "Kim, laat hem opbrengen voor het goede doel"

http://oi64.tinypic.com/vj2ix.jpg

Het blijft over en weer gaan op Twitter tussen Kim Kardashian en Bette Midler. We kunnen intussen rustig spreken van een heuse 'naaktselfierel'. Wil Kim het liefst alles laten zien aan de wereld, dan verkiest Bette vooral haar tanden bloot te lachen. Midlers laatste tweet toont haar eigen 'naaktselfie', maar dan met een boodschap. Voor Kardashian.

De 70-jarige actrice spoort KK (de helft jonger) en haar fans aan om geld te schenken aan het goede doel. Dat doet ze met een boodschap op een pancarte, die haar eigen naakte lichaam verhult. In de spiegel zien we Midlers achterkant, in string! Zo geeft de komische Midler Kardashian haar zin, want die had gevraagd om ook wat naakts te posten. "Komt eraan", tweette Midler eerst. "Maar het licht zit nu even niet goed met al die schaduw die zij rondstrooide."

De tekst op het strategisch geplaatste bord van Midler luidt: "Laat je selfie werken... voor het goede doel. Doe mee met mij voor 'Stages For Success'. Ik verdubbel jouw bijdrage." Midler verwijst daarmee naar de liefdadigheidsorganisatie die ze zelf mee heeft opgericht.

Benieuwd wat KK nu weer uit haar hoed tovert als reactie. Of zou ze gewoon storten?

10-03-2016 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-acteur Robert Pattinson gaat kledij ontwerpen

'Twilight'-acteur Robert Pattinson gaat kledij ontwerpen

http://oi67.tinypic.com/3147d38.jpg

Robert Pattinson (29) staat in de modewereld al bekend als het gezicht van 2 Dior-campagnes, maar nu gaat de acteur ook zelf ontwerpen. De afgelopen twee jaar was hij al bezig met het uitwerken van ideeën, die nu steeds meer vorm krijgen. Zo vertelde hij aan het Franse magazine Numéro.

In een interview met het Frans modetijdschrift Numéro vertelde de acteur dat hij van kledij ontwerpen zijn nieuwe creatieve uitlaatklep wil maken. Eerder al kwam hij met de modewereld in aanraking, als gezicht van Dior Homme parfum en recenter nog bij de Dior Homme ready-to-wear collectie.

Locatie als bron van inspiratie

"Ik ben al een tijdje bezig met kledij ontwerpen," vertelt Pattinson in Numéro. "De afgelopen twee jaar heb ik veel producers en vakmensen bezocht. Er zijn al een aantal kledingsstukken in de pijplijn en ik hou er echt van om het te doen. Mijn stijl is geïnspireerd door de steden die ik bezoek en de stoffen en technieken die daar gebruikt worden. In Los Angeles is het bijvoorbeeld makkelijk werken met denim. In Engeland neig je meer naar wol en breiwerk."

Nog veel te bewijzen

De collectie zal zowel mannen- als vrouwenkledij bevatten, maar meer wil de 'Twilight'-acteur nog niet kwijt over zijn ontwerpen. Wel laat hij weten dat hij zijn acteercarrière nog niet volledig achter zich laat en dat er nog projecten op komst zijn. "Ik heb het gevoel dat het publiek een bepaald beeld van mij heeft en dat ik me nog moet bewijzen," zegt hij daarover. "Ik heb nog niet genoeg hoofdrollen gekregen waardoor mensen me op een andere manier kunnen leren kennen dan van die ene rol. Ondertussen neem ik zelf het heft in eigen handen, altijd met afwisseling in het achterhoofd."

09-03-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarvan de rijkste man ter wereld 's nachts wakker ligt

Waarvan de rijkste man ter wereld 's nachts wakker ligt

http://oi65.tinypic.com/9sh5d0.jpg

Bill Gates is met een door Forbes geschat fortuin van zo'n 79,2 miljard dollar opnieuw de rijkste man ter wereld. Dat wil niet zeggen dat de medeoprichter van Microsoft vrijgesteld is van dagelijkse beslommeringen. In zijn vierde 'Vraag-mij-alles-sessie' op Reddit laat de 60-jarige filantroop een beetje in zijn ziel kijken. Gewichtig en luchtig: van wat hij 's middags eet tot waarvan hij 's nachts wakker ligt. En waarom is hij eigenlijk geen presidentskandidaat?

Bill Gates heeft de gewoonte om het boek waaraan hij begint meteen uit te lezen. Dat houdt hem weleens uit zijn slaap. Maar ook de angst voor bioterrorisme, global warming en armoede. Niet voor niets drie van 's werelds meest zorgwekkende toekomstproblemen. Gates is er zich van bewust dat een kleine groep terroristen "nucleaire of biologische wapens zou kunnen gebruiken om miljoenen mensen te doden". Volgens hem kan een goed werkende overheid zo'n aanval meestal tijdig opsporen en afweren, maar krijgt dat bestaande gevaar voorlopig niet voldoende aandacht.

Kennis is macht
Gates beseft ook dat hij in een branche zit die zowel voor goede als voor kwalijke doeleinden kan aangewend worden. Over artificiële intelligentie moet goed nagedacht worden, vindt hij. "Als een paar mensen een platform van extreme intelligentie in handen hebben, ontstaat er een gevaar voor machtsmisbruik en uiteindelijk voor de controle ervan."

Het zijn niet allemaal doodserieuze vragen op Reddit. "Sushi of Thai?" wil gebruiker TheSlitheringSerpent weten. "Ik hou van beide", antwoordt Gates. "Mijn familie minder en daarom kies ik dit vaak als lunch." Nog eentje: "Kunnen we aub een nieuwe Age of Empires krijgen?" Laconiek antwoord: "Ik bekijk het. Hoeveel empires heb je zo nodig?"

Rijker dan de zee diep is, maar Gates bekent dat hij zuinig is tijdens het shoppen voor kledij en juwelen - behalve als het om een geschenk voor zijn vrouw gaat. Die spaarzaamheid stamt uit zijn middelbare schoolperiode, die hij overigens ook gebruikt om zijn identiteit te bewijzen op Reddit: hij duikt anno 2016 opnieuw in een foto uit 1973, met dezelfde pose en in dezelfde setting.

Waarom werpt de succesvolle ondernemer zich trouwens niet in de strijd om het Amerikaanse presidentschap? Gates zegt dat hij het veel te leuk vindt om zich te smijten voor zijn filantropische organisatie. "En ik zou ook niet goed zijn in wat je moet doen om verkozen te geraken. Ik vond de redenen van Michael Bloomberg verstandig om, ook al is hij een geweldige zaakvoerder, toch af te haken als kandidaat."

Als het over vakantie gaat, is Gates "milder" geworden. Vroeger vond hij dat allemaal niet nodig, vandaag knijpt hij er geregeld tussenuit.

Privacy vs terrorisme
De Microsoftleider spreekt zich ook uit over de kwestie Apple vs FBI. Gates' concurrent uit Cupertino weigert de FBI inzage te geven in een gecodeerde iPhone van een terrorist. "De discussie over wanneer de overheid al dan niet informatie mag inwinnen moet gevoerd worden. Stel je voor dat we nooit telefoons hadden kunnen aftappen."

Hij pleit voor een "modernere" wetgeving, die de samenwerking tussen de overheid en bedrijven moet regelen in de strijd tegen terrorisme, mét respect voor de bezorgdheid rond privacy. De zaak met Apple ziet hij als een startpunt voor de hele discussie. "Zij kunnen misschien de sleutel leveren voor een globaal evenwicht tussen, enerzijds, een overheid die in sommige gevallen dingen kan achterhalen en, anderzijds, de verzekering dat die bevoegdheden beperkt blijven tot de juiste gevallen."

Tot slot verwijst Gates de Redditgebruikers naar de jaarbrief van zijn stichting, die focust op de armoede in de wereld.

09-03-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gevangenis is beter dan dit": Zuhal Demir geschokt door vluchtelingenkamp Irak

"Gevangenis is beter dan dit": Zuhal Demir geschokt door vluchtelingenkamp Irak

http://oi65.tinypic.com/2cog7sj.jpg

In 'Terug naar eigen Land' bezoeken BV's morgenavond Qushtapa, een Iraaks vluchtelingenkamp waar meer dan 6000 Syrische vluchtelingen worden opgevangen. Ze reizen ook naar het grootste vluchtelingenkamp ter wereld in Kenia, waar maar liefst 420.000 mensen verblijven. Wat ze daar aantreffen, raakt hen diep.

Zuhal Demir, Veroniek Dewinter en Bert Gabriëls hebben de nacht doorgebracht in Telskuf, op enkele kilometers van de frontlijn met IS. Ze sliepen in een huis dat halsoverkop verlaten werd door een jong gezin. De hele nacht vallen er bommen en is er vijandelijk vuur te horen. En dat laat een onuitwisbare indruk na op Bert, Veroniek en Zuhal. "Het is eigenlijk zo onrechtvaardig dat ik in hun bed slaap, en dat zij weg moesten", zegt Zuhal.

Hel

Vluchtelingenkamp Qushtapa is een plaats waarvan sommige beleidspartijen en grote denkers zeggen dat oorlogsvluchtelingen er goed en veilig zitten, meldt VIER. En dat het gelukszoekers of economische vluchtelingen zijn als ze doorreizen. "Ons leven hier is een hel", valt er echter te horen. "De zee is maar voor een dag. Ofwel ontsnap ik naar Europa ofwel sterf ik onderweg. Want als ik hier blijf, sterf ik elke dag opnieuw."

Geen toekomst

De modder, de ijzige wind en de schrijnende verhalen hakken er diep in. "Je leest de kranten. Je ziet de beelden", zegt Zuhal. "Ik heb altijd gedacht dat zo een vluchtelingenkamp nog wel çava is, maar als je ter plaatse gaat kijken zie je alleen maar miserie. Mensen die geen dak boven hun hoofd hebben, geen eten, geen medische verzorging. Een gevangenis is beter dan dit."

Ook Veroniek, de dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter, is onder de indruk: "Dit is zo een fucked-up wereld. Bij ons kan alles. Maar hier kunnen die kindjes nooit worden wat ze willen. Er is geen toekomst hier. Aan de andere kant van de wereld denk je we steunen ze toch?, maar hier zie je pas dat dat totaal niet genoeg is."

Onmacht

Margriet Hermans, Ish Aït Hamou en Jean-Marie Dedecker reizen naar Kenia, om te onderzoeken hoe vluchtelingen in hun zogenaamde 'eigen' regio worden opgevangen. Ze bezoeken het vluchtelingenkamp van Dadaab dat in 1991 werd opgericht met de bedoeling 90.000 mensen op te vangen uit de burgeroorlog. Vandaag de dag is Dadaab het grootste kamp ter wereld met meer dan 420.000 geregistreerde vluchtelingen.

De harde confrontatie met de armoede en de uitzichtloosheid leidt tot verontwaardiging, onmacht en verhitte discussies, over godsdienst, over oplossingen, over schuldgevoel.

09-03-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers krijgt hoofdrol in 'Familie'

Kürt Rogiers krijgt hoofdrol in 'Familie'

http://oi68.tinypic.com/15iavxk.jpg

Kürt Rogiers (44), in een vorig leven nog de blonde god Sneyers in de roemruchte VTM-serie 'Wittekerke', keert na de zomer ­terug naar zijn eerste liefde en wordt één van de hoofdrolspelers in 'Familie'. Met de komst van Rogiers wil VTM de oersoap fors upgraden.

Kürt speelt in 'Familie' de rol van womanizer en speelvogel Lars Dewulf. In de jaren 90 was hij in 'Wittekerke' de waanzinnig populaire ­Sneyers, een soort Vlaamse James Dean van het kleine scherm. De good-looking boy die het tot eerste mannelijke covermodel schopte van het toen nog 'hete' 'P-Magazine'. Dankzij Sneyers werd Kürt Rogiers een begrip in Vlaanderen.

Hij bouwde doorheen de jaren een straffe carrière uit als acteur en presentator. Maar straks, na de zomer, keert hij terug naar zijn roots en gooit hij zich volledig op zijn acteercarrière. "Ik geloof heel sterk in multi-talenten, en Kürt is daar het prototype van", zegt VTM-­programmadirecteur Ricus Jansegers. "Hij kan acteren en presenteren, én is ook nog eens een ­geweldig toffe mens. De voorbije jaren hebben we Kürt bij VTM uitgespeeld als presentator op radio en tv. Nu schuiven we hem weer vooruit als acteur en krijgt hij een dragende rol in 'Familie'."

09-03-2016 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens daagt Tine Embrechts uit: "Kan jij ook zo'n foto maken?"

Kirsten Janssens daagt Tine Embrechts uit: "Kan jij ook zo'n foto maken?"

http://oi67.tinypic.com/34rx27s.jpg

De imitatie van Kirsten Janssens die Tine Embrechts in 'Tegen de Sterren Op' neerzet, is bij de Limburgse uit 'The Sky is The Limit' niet onopgemerkt gebleven. Janssens daagt de actrice op Facebook uit haar grote talent - wellustig in bikini poseren - te evenaren.

"Tine Embrechts kunt ge van uzelf ook zo ne foto maken, same outfit he girlie", schrijft ze in een opmerkelijke ratjetoe van Engels en Nederlands.

"Precies of jullie ons kunnen nadoen, NEVER, but give it a shot", gaat Janssens door, en ze gooit er een knipoog-emoticon achteraan. "Voel me geïmiteerd, dat ze daar nog geen emoticon voor hebben whahahahaa", geeft Janssens nog mee.

09-03-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!