Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In goed verborgen loods bewaart Marc Coucke zijn kunstwerken. Nu laat hij zijn collectie voor het eerst zien

In goed verborgen loods bewaart Marc Coucke zijn kunstwerken. Nu laat hij zijn collectie voor het eerst zien

https://www.mupload.nl/img/xevpyc9mrjbwa.jpg

Ergens, in een goed verborgen loods, heeft Marc Coucke een kunstcollectie om u tegen te zeggen. De zakenman opent voor het eerst de deuren van het pand tijdens het Vier-programma ‘Gert Late Night’.

Het is geweten dat Coucke een voorliefde heeft voor kunst. Zijn collectie is dan ook zeer uitgebreid en indrukwekkend. In de toekomst zou hij een museum willen openen in Durbuy waar zijn collectie dan een ereplaats zal krijgen.

Voor het programma ‘Gert Late Night’ licht hij al een tipje van de sluier.

Vooraleer de voorzitter van voetbalclub KV Oostende zijn verborgen parel laat zien aan Jacques Vermeire en Frances Lefebure, worden beide gasten geblinddoekt naar de geheime locatie gebracht. Daar gaat een hele nieuwe wereld voor hen open.

28-09-2017 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian krijgt excuusbrief van overvaller

Kim Kardashian krijgt excuusbrief van overvaller

https://www.mupload.nl/img/wsixsudhg1feq.jpg

Het brein achter de overval op Kim Kardashian heeft een excuusbrief geschreven aan de realityster. Advocaten van Kim zouden de handgeschreven brief in het Frans hebben gekregen en voor haar hebben vertaald, melden bronnen aan TMZ.

De entertainmentwebsite citeert zelf ook uit de brief. “Na het zien van je emoties en het realiseren van de emotionele schade die ik heb aangericht, heb ik besloten je te schrijven”, zou de overvaller hebben geschreven. “Ik wil je als mens laten weten dat ik spijt heb van mijn actie en dat ik geraakt ben door het zien van je tranen.” De crimineel zegt ook te hopen dat Kim haar trauma een plekje kan geven en uiteindelijk kan vergeten.
Kim werd vorig jaar oktober in Parijs bruut overvallen toen ze alleen in haar hotelkamer zat. Ze werd onder schot gehouden en vastgebonden en vreesde dat ze zou worden verkracht of gedood. De dieven namen uiteindelijk voor zo’n tien miljoen dollar aan juwelen mee.

De realityster gelooft volgens TMZ niet in de oprechtheid van de overvaller. Volgens Kim heeft hij de brief alleen maar geschreven in de hoop dat hij strafvermindering krijgt.

28-09-2017 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hefners vrouw Crystal (31) erft geen rooie duit

Hefners vrouw Crystal (31) erft geen rooie duit

https://www.mupload.nl/img/azdx3mk90qy4p.jpg

Crystal Harris, de zestig jaar jongere vrouw van Hugh Hefner, staat nog maar eens in haar blootje. De vrouw die vier jaar geleden nog verklaarde dat ze “voor de zekerheid” de derde vrouw van de Playboybaas werd, heeft naar verluidt een muurvast huwelijkscontract getekend en is niet opgenomen in zijn testament. Toch zal er volgens een bron in US Weekly “voor haar gezorgd worden”.

Playmate Harris trouwde op nieuwjaarsdag 2012 in de Playboy Mansion. Maanden eerder had ze vijf dagen voor de geplande trouwdag de benen genomen omdat ze begon te twijfelen of een huwelijk met een zestig jaar oudere man wel zo’n goed idee was. Na het huwelijk zette ze Hefner in zijn hemd toen ze verklaarde dat ze slechts één keer - en dan nog heel kortstondig - de liefde met hem had bedreven. “Het duurde zowat twee seconden, en het was voorbij”, zei ze. Dat belette Hufner niet onlangs te verklaren dat hij tot zijn laatste dag bij Crystal wilde blijven. Hij benadrukte dat hij zich geen zorgen maakte over het grote leeftijdsverschil. “Het grote leeftijdsverschil tussen Crystal en mij speelt geen rol. Hoeveel tijd me ook nog rest, we willen die samen doorbrengen”, tweette hij.

Toch nam hij Crystal niet op in zijn testament en liet hij haar een muurvast huwelijkscontract tekenen waaruit blijkt dat ze op geen cent van zijn fortuin aanspraak kan maken. Dat ze haar naam op Twitter veranderde in Crystal Hefner verandert daar niets aan. Hefners fortuin, dat wordt geschat op 43 miljoen dollar, zal verdeeld worden onder zijn vier kinderen, de universiteit van Zuid-Californië en een hele reeks liefdadigheidsinstellingen.

Toen Crystal Harris in 2013 gevraagd werd waarom ze als 26-jarige besloot te trouwen met de toen 86-jarige Hef, antwoordde ze: “Voor mij betekende het dat ik meer zekerheid had in het leven, te weten dat ik de ware ben voor hem. Hij heeft altijd meisjes om zich heen en daardoor had ik het gevoel dat ik inwisselbaar was. Maar hij veegde die twijfel van tafel toen hij met me trouwde.” Ze verklaarde dat ze voor hem viel omdat ze hem zo fascinerend vond. “Toen ik hem voor het eerst ontmoette, had ik nog nooit een beroemde persoon ontmoet. Ik was één en al bewondering toen we aan de praat raakten. Nu leer ik alles over zijn geschiedenis en het doet me plezier dat ik alles kan leren over Playboy en wat hij allemaal heeft gedaan om de wereld te veranderen.”

Crystal is de derde vrouw van Hefner. In 1949 trouwde hij met Mildred Williams, tien jaar later scheidde het stel. In 1989 trouwde hij met Playmate Kimberly Conrad, dat huwelijk hield negen jaar stand. Hefner heeft vier kinderen: Christie, David, Marston en Cooper.

28-09-2017 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst

Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst

https://www.mupload.nl/img/dsj0d349i7w90.png

Er wordt al 25 jaar veel over gesproken in F.C. De Kampioenen, maar hoe smaakt een Boma-worst nu echt? Binnenkort kan je het zelf ontdekken bij een frituur in de buurt. Snackfabrikant Vanreusel lanceert in samenwerking met Eén 2 unieke F.C. de Kampioenen-snacks waar vele fans al lang op wachten: Boma Cervela Pikant en Marks favoriete Kampioenenballetjes (met of zonder tomatensaus).

Boma Cervela Pikant, mijn gedacht!

De Boma Cervela Pikant is de eerste ‘Boma-worst’ die op de markt komt. Cervelaspecialist Vanreusel ontwikkelde met goedkeuring van Balthazar Boma een cervela met een licht pikante toets. De cervela - volledig in Kampioenen-kleuren omhuld - wordt geserveerd in een even opvallend Boma-bakje.

Marks favoriete Kampioenenballetjes

Ook de Kampioenenballetjes, het lievelingsgerecht van Mark Vertongen in de serie, zal binnenkort voor kinderen verkrijgbaar zijn in de frituur. Met of zonder tomatensaus, zoals de kleine fans zelf verkiezen. De balletjes worden per zeven geserveerd in opvallende en speelse cups, ontworpen door Mark zelf.

Kampioenen-fans moeten nog even op hun honger blijven zitten. Beide producten zijn vanaf begin december verkrijgbaar, net voor de release van de 3e F.C. de Kampioenen film.

25-09-2017 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans vragen om biseksuele Wonder Woman

Fans vragen om biseksuele Wonder Woman

https://www.mupload.nl/img/oiym1hi7vbsns.jpg

Fans van Wonder Woman zijn een petitie gestart waarin ze filmproducent Warner Bros vragen om de superheldin in de volgende film biseksueel te laten zijn. Het verzoek op Change.org werd gestart door een studente van de New York University en is inmiddels door iets meer dan 5200 mensen ondertekend.

Volgens studente Gianna Collier-Puts doet haar verzoek juist recht aan de waarheid: het personage is in de strips inderdaad biseksueel. “Het enige dat ik vraag is dat ze Wonder Woman zichzelf laten zijn, dat ze dat toegeven en dat haar personage op die manier miljoenen mensen vertegenwoordigt”, schrijft Collier-Puts in de petitie.
Superheldin
Actrice Gal Gadot, die Wonder Woman in de gelijknamige superheldenfilm speelt, zei in 2016 dat het personage best biseksueel zou kunnen zijn. “We hebben het niet specifiek onderzocht, het kwam nooit ter sprake”, zei Gadot destijds tegen Variety. “In de film heeft ze geen biseksuele relaties. Maar daar gaat het niet om. Ze is een vrouw die van mensen houdt om wie ze zijn. Ze zou best bi kunnen zijn”, aldus de Israëlische actrice.

Of Wonder Woman in de volgende film een vrouw aan de haak slaat is afwachten: filmmaatschappij Warner Bros heeft nog niet gereageerd op de petitie.

25-09-2017 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net geen 70.000 euro voor zeldzaam exemplaar Kuifje-album ‘De Zwarte Rotsen’

Net geen 70.000 euro voor zeldzaam exemplaar Kuifje-album ‘De Zwarte Rotsen’

https://www.mupload.nl/img/3ribpqc7lidmc.jpg

Een zeldzaam Kuifje-album is via de veilingsite Catawiki voor 68.501 euro verkocht. Dat is minder dan verwacht. Gedacht werd dat het exemplaar de zes cijfers zou bereiken en aldus een record vestigen. Het gaat om een album uit 1943 dat geldt als de ‘alternatieve editie’ van het Kuifjeverhaal ‘L’lle Noire’ (De Zwarte Rotsen). Wie de koper is, is niet bekendgemaakt.

Het album uit 1943 maakt deel uit van de ‘alternatieve editie’ van Kuifjes avontuur in Schotland, waarvan er wereldwijd nog amper drie bestaande exemplaren bekend zijn. “Het album is zo uniek dat het heel lastig is om een exacte waarde vast te stellen. Toch is ruim 68.000 euro een fantastische opbrengst, waar we heel tevreden mee zijn”, reageerde Patrick Vranken, deskundige stripboeken bij Catawiki.

Extra speciaal

Het exemplaar dat zondagavond voor 68.501 euro van eigenaar veranderde, was dan nog eens extra speciaal: het album werd in 1943 namelijk op vraag van tekenaar Hergé (1907-1983) in een privé oplage van slechts 10 stuks gedrukt en was bedoeld om naar kranten en tijdschriften te sturen, die het konden gebruiken voor de publicatie. Het album in de veiling werd echter nooit verstuurd, maar is bij Hergé in de studio blijven liggen.

Uitgeknipt

Opvallend is dat Hergé in totaal 31 plaatjes uit het album knipte. Hij tekende het verhaal, het zevende van de reporter van de Petit Vingtième en diens hond Bobby, in 1937-1938, jaar dat het album in zwart-wit verscheen. De eerste druk van de kleureneditie dateert van 1943.

Vermiste plaatjes opgedoken

Door de grote, internationale belangstelling voor de veiling doken de “vermiste plaatjes” als uit het niets weer op. Een alerte Nederlandse Kuifjekenner herinnerde zich dat hij ooit eens in het archief van uitgeverij Casterman een schriftje had gezien met daarin uitgeknipte plaatjes. Omdat het zo mysterieus was, maakte hij destijds foto’s van het schriftje. Uit foto’s van het schriftje blijkt nu dat deze knipsels exact de missende plaatjes uit het desbetreffende album zijn. Of het album en de ontbrekende plaatjes ooit herenigd worden, is nog maar de vraag.

25-09-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista-tip: iconische kledij van Audrey Hepburn gaat onder de hamer

Fashionista-tip: iconische kledij van Audrey Hepburn gaat onder de hamer

https://www.mupload.nl/img/4afwenise6c82.jpg

Actrice Audrey Hepburn mag dan al een kwarteeuw overleden zijn, haar iconische kledingstijl spreekt nog steeds tot de verbeelding. Deze week loopt in Londen een tentoonstelling rond haar garderode. Wie daarnaast een stevig spaarpotje voor de dag kan leggen, kan tegelijkertijd op een online veiling een item van de actrice op de kop tikken.

Elegant en sober zonder saai te worden, en met de little black dress als ultieme klassieker: de kledingstijl van Audrey Hepburn vormt nog steeds een inspiratiebron voor fashionista’s en dames die zich graag stijlvol kleden. Veilinghuis Christie’s verkoopt nog tot 3 oktober persoonlijke spullen van de actrice en stijlicoon, waar je onder meer foto’s, filmscripts maar vooral ook kledij van Hepburn kan kopen. Een goed gevulde spaarrekening kan wel van pas komen: voor een Givenchy-jurk betaal je tussen de 56.000 en 90.000 euro. 

Eerder een window shopper? Dan is de tentoonstelling in Londen iets voor jou, waar een blik wordt gegund in de uitgebreide kleerkast van Audrey. Van trench coats over mantelpakjes tot ballerina’s: de gevarieerde stijl van de actrice komt er goed tot zijn recht. In King Street in Londen kan je nog tot en met woensdag 27 september de expo bekijken. Wie zelf op een betaalbare manier net als stijlicoon Audrey door het leven wil gaan, kan daarvoor ook onze tips volgen.

25-09-2017 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise verdient fortuinen met Instagram, en daar is de Turkse overheid niet blij mee

Hadise verdient fortuinen met Instagram, en daar is de Turkse overheid niet blij mee

https://www.mupload.nl/img/ye894u5ogsuob.jpg

Hadise vertoeft al jaren in Turkije, en de zangeres is er razend populair. Maar de Turkse overheid is niet blij met haar succes op Instagram. Daar verdient ze namelijk fortuinen mee, maar ze betaalt geen cent belastingen op deze inkomsten en daar wil de overheid verandering in zien. Het is niet de eerste keer dat de zangeres in opspraak komt vanwege ‘belastingontduiking’.

Turkije overweegt een nieuw onderzoek naar de inkomsten van Hadise. Deze zangeres ruilde Mol in voor Turkije, waar ze een bloeiende showbizzcarrière heeft. Ze is ontzettend populair op social media, Hadise heeft bijna 6 miljoen volgers op Instagram. Daar maakt ze onder meer reclame voor een Turks watermerk, en dat zou haar tot 12.000 euro per post opleveren. Inkomsten waar ze geen belastingen op betaalt. Turkije overweegt nu een onderzoek naar verschillende Turkse sterren die op deze manier belastingen ontduiken.

In 2015 kwam Hadise al in opspraak in de Turkse pers omdat ze geen belastingen in het land betaalde, dit dankzij haar Belgische nationaliteit. De zangeres maakte gebruik van een regeling die stelt dat ze enkel belastingen in België moest betalen als ze minder dan 180 dagen per jaar in Turkije verblijft. En de Turkse fiscus liep flinke bedragen mis, want toen had Hadise een miljoenencontract met frisdrankmerk Fanta en zetelde ze in de jury van de Turkse editie van The Voice.

25-09-2017 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Meghan Markle maakt televisiereeks over man die door vrouw verlaten wordt voor prins

Ex van Meghan Markle maakt televisiereeks over man die door vrouw verlaten wordt voor prins

https://www.mupload.nl/img/rpwp4kjhowh2a.jpg

De geruchten over een mogelijk verloving tussen prins Harry en Meghan Markle worden steeds groter. Meghan was gisteren nog aanwezig op de openingsceremonie van de Invictus Games in Toronto, georganiseerd door prins Harry. Maar tot 2013 was Meghan nog getrouwd met producer Trevor Engelson en hij werkt momenteel aan een wel heel speciaal project. Een komedieserie over een man die door zijn vrouw verlaten wordt voor een prins.

Een televisiereeks over een man die door zijn vrouw wordt verlaten voor een prins. Dat de ex-man van Meghan Markle inspiratie heeft gehaald uit zijn eigen leven is zeker.

Trevor Engelson (40) kwam volgens Deadline op het idee van de televisiereeks toen hij samen met een bevriende producer babbelde over zijn relatie met Meghan Markle. Hij vroeg zich af hoe het zou zijn geweest wanneer hij en Meghan kinderen hadden gekregen en hij de voogdij zou moeten delen met Meghan en de Britse koninklijke familie.

Toch is het verhaal niet volledig uit het leven gegrepen want Meghan verliet haar man helemaal niet voor prins Harry. Het koppel had ook geen kinderen. 

Meghan en Trevor leerden elkaar kennen in 2004 en trouwde in 2011. Engelson bracht als producer het merendeel van zijn tijd door in Hollywood, terwijl Meghan voor de opnames van de televisieserie 'Suits' vaak in het Canadese Toronto verbleef. Na twee jaar huwelijk gingen ze uit elkaar.

In november 2016 bevestigde het Britse koningshuis dat prins Harry al een tijdje een relatie had met de actrice.

Ook al is de serie fictie en zijn de personages niet gebaseerd op Meghan, Trevor of prins Harry, toch blijft het wel opmerkelijk dat net de ex van Meghan deze televisiereeks maakt. Wanneer het nog ongetitelde project zal te zien zijn, is nog niet geweten.

24-09-2017 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell helpt Mel B uit financiële put met miljoenencontract

Simon Cowell helpt Mel B uit financiële put met miljoenencontract

https://www.mupload.nl/img/qxbecfvle9ymy.jpg

De Britse talentenjachtgoeroe Simon Cowell helpt voormalig Spice Girls-zangeres Mel B uit de financiële problemen waarin ze sinds haar scheiding verkeert. Cowell heeft Melanie Brown (42), zoals ze echt heet, een contract ter waarde van ruim 2 miljoen euro aangeboden om te blijven jureren bij America's Got Talent.

"Het is fantastisch met Mel'', zegt Cowell tegen The Mirror. "Ik zal eerlijk zijn: ze kan vervelend zijn, maar ze heeft een goed hart. Ik zou niets veranderen aan deze jurysamenstelling en dat ga ik dus ook niet doen.''

Naar verluidt heeft Mel B nog maar zo'n 1.000 euro op de bank staan. Dat betekent dat ze haar fortuin van ruim 43 miljoen euro erdoorheen heeft gejaagd tijdens haar huwelijk met Stephen Belafonte, met wie ze momenteel in een nare scheidingsprocedure is verwikkeld.

"Simon is er voor Mel B en hij geeft veel om haar'', zou een anonieme insider hebben gezegd. "Hij vindt haar enorm getalenteerd en een briljant jurylid. Ook volgend jaar hoort ze thuis in de show en hij stond erop dat ze door zou gaan als jurylid.''

24-09-2017 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder door de knieën als protest tegen beleid Trump

Stevie Wonder door de knieën als protest tegen beleid Trump

https://www.mupload.nl/img/6nafxhsyoyipn.jpg

Stevie Wonder is zaterdagavond tijdens een concert in New York door de knieën gegaan als protest tegen het beleid van Donald Trump en als een gebed "voor de planeet en de toekomst".

De blinde zanger trad op in Central Park in het kader van het Global Citizen Festival. "We moeten breken met haat, seksisme veroordelen en zoeken naar liefde. Vanavond ga ik door de knieën voor Amerika", riep de R&B-ster vanaf het podium. Zijn zoon hielp hem bij het knielen.

Later in de show vroeg Wonder zijn publiek zich te laten horen voor senator John McCain: "het draait allemaal om doen wat juist is". McCain maakte een dag eerder bekend dat hij van plan is tegen het nieuwste zorgplan te stemmen.

24-09-2017 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Lucas verwerkte dood ex met veel seks en eten

Matt Lucas verwerkte dood ex met veel seks en eten

https://www.mupload.nl/img/g6hgw4zzqhesz.jpg

De Britse comedian Matt Lucas vluchtte een tijd lang in overvloedig eten en vele seksuele contacten na de dood van zijn ex Kevin McGee. In Sunday Times magazine vertelt de acteur over de periode nadat zijn voormalig echtgenoot zich in 2009 van het leven beroofde.

De Little Britain-ster en McGee trouwden in 2006 en gingen twee jaar later uit elkaar. Naar verluidt speelde het drugsgebruik van McGee daarbij een doorslaggevende rol. De tv-producent werd in 2009 dood aangetroffen in zijn appartement in Edinburgh.

Lucas nam zich heilig voor niet te vluchten in alcohol of drugs, vertelt hij in het interview. In plaats daarvan vertrok hij naar Californië waar hij zijn verdriet probeerde te bedwingen met veel eten en veel seks. "Ik probeerde mezelf kosten wat kost af te leiden."

24-09-2017 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekend Vlaanderen straalt op première Le Fidèle met Matthias Schoenaerts

Bekend Vlaanderen straalt op première Le Fidèle met Matthias Schoenaerts

https://www.mupload.nl/img/eai5nxfeynf2h.jpg

Kinepolis Brussel rolde vanavond de rode loper uit voor de première van La Fidèle, de derde langspeelfilm van Michael R Roskam met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.

'Le Fidèle' is een romantische neo-noir, waar Roskam zijn vaste klant Matthias Schoenaerts als Gigi samenbrengt met de Franse actrice Adèle Exarchopoulos ('La Vie d'Adèle') als Bibi in een donkere liefdestragedie tegen de achtergrond van het beruchte Brusselse gangstermilieu.

Naast Schoenaerts en Exarchopoulos zijn er bijrollen voor onder meer Sam Louwyck en Stefaan Degand. Roskam schreef het scenario samen met Thomas Bidegain en Noé Debré.

24-09-2017 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film A Star Is Born met Lady Gaga eerder te zien

Film A Star Is Born met Lady Gaga eerder te zien

https://www.mupload.nl/img/h0gnwziyet7fa.jpg

De nieuwe versie van A Star Is Born, met Lady Gaga in de hoofdrol, komt volgend jaar vier maanden eerder uit. Het regiedebuut van Bradley Cooper zou aanvankelijk september volgend jaar in de bioscopen te zien zijn. De nieuwe premièredatum is 18 mei.

De film heeft volgend jaar in mei minder concurrentie dan op de oorspronkelijke datum laat Warner Bros. weten aan de Hollywood Reporter. 

A Star Is Born gaat over een acteur die een nieuw talent op weg wil helpen terwijl zijn eigen carrière langzaam instort. Het is al de vierde versie van de film, die voor het eerst uitkwam in 1937. Bradley Cooper speelt zelf een van de hoofdrollen in de film. Gaga vertolkt de rol van een jonge actrice die steeds beroemder wordt, terwijl de carrière van haar oudere mentor en geliefde bergafwaarts gaat.

23-09-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "Penisrel Maya de Bij was heel goede reclame"

Gert Verhulst: "Penisrel Maya de Bij was heel goede reclame"

https://www.mupload.nl/img/afysn7c4wb2wz.jpg

Studio 100-baas Gert Verhulst reageert in het radioprogramma 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe op de heisa rond de penistekening in een aflevering van Maya de Bij. "Ik zag het artikel op mijn iPhone en ik schrok even, want ik wist niet waarover het ging", zegt Verhulst. "Als het écht de bedoeling was, dan was het een hele slechte tekenaar en moet je hem direct ontslaan. Maar het is heel goede reclame geweest."

Studio 100 kwam dinsdag in het oog van de storm terecht nadat een Amerikaanse moeder een tekening van een penis spotte in tekenfilm 'Maya de Bij'. "Vermoedelijk een misplaatste grap van een tekenaar", liet CEO Hans Bourlon al weten aan onze redactie. En nu reageert ook Gert Verhulst op de controverse. Ik heb de beelden bekeken en ik vond hem gewoon niet die penis", zegt Verhulst.

Heel goede reclame

"Ofwel is het een flauwe misplaatste grap, ofwel is het toeval", gaat Verhulst verder. "Als het écht de bedoeling was, dan was het een hele slechte tekenaar en moet je hem direct ontslaan. Maar het is heel goede reclame geweest voor de reeks en ik ben blij dat er in Amerika zeer aandachtig naar gekeken wordt", lacht Verhulst.  

In het programma verklapt Gert ook dat hij altijd al van kleins af aan op een podium wilde staan en op televisie wilde komen: "De eerste keer dat ik op tv kwam, was in het jeugdprogramma 'Vinger in de Pap' waarin kinderen hun mening konden uiten over verschillende thema's. Ik bracht er toen een zelfgeschreven liedje."

23-09-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast

Kapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast

https://www.mupload.nl/img/s3ovbhxltzd1f.jpg

Alberto Vermicelli, de beroemde kapper uit Samson en Gert, is uit de kast gekomen. Dat bekende acteur Koen Crucke, die het personage 28 jaar heeft vertolkt, vanmiddag in het Nederlandse radioprogramma Spijkers met Koppen.

"Ik denk dat hij de laatste tijd toch wel uit de kast is gekomen", stelde Crucke. Eerder stelde de acteur in interviews nog dat het flamboyante personage niet homoseksueel was. In de serie Samson en Gert werd eerder ook expliciet gemeld dat Vermicelli verliefd was op Claudine, een meisje uit zijn operagezelschap.

Acteur Crucke werd begin jaren negentig gevraagd voor de rol, nadat bedenker Gert Verhulst hem had gezien als kapper in de film Koko Flanel van Urbanus. Crucke speelde sindsdien mee in 524 afleveringen van het Belgische programma.

Echt beroep

De acteur was overigens te gast in het programma omdat hij een boek heeft geschreven over zijn eigen ervaringen als kapper. Als tiener werkte hij enkele jaren in een kapsalon. "Mijn moeder vond dat ik een echt beroep moest leren; met zingen en acteren ging ik geen geld verdienen", aldus Crucke. "Mijn dooppeter was kapper, zo kwam ik op het idee."

Het boek 'Verhalen uit het kapsalon' ligt nu in de winkels.

23-09-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

https://www.mupload.nl/img/qgcnkb8l28v2v.jpg

Het is vandaag 13 jaar geleden dat André Hazes overleed. Hoewel Roxeanne en André hun vader niet meer gezamenlijk herdenken door onenigheid, plaatsen ze beiden rond hetzelfde tijdstip foto's op Instagram van de zanger met emotionele teksten.

Ondanks de niet altijd gemakkelijke jeugd van de Hazestelgen, blijven ze hun vader ieder jaar trouw herdenken. De 23-jarige André, die inmiddels zelf vader is van een zoontje, vraagt zich af hoe het zou zijn als zijn ouwe heer nog steeds zou leven.

"23 September. Blijft een rare dag dit. Ik ga niet sentimenteel doen, maar dit is toch zo'n dag dat je wat vaker denkt: hoe zou hij het vinden wat zijn jong allemaal mag meemaken?", schrijft André. Hij vraagt zich af wat zijn vader van zijn zoontje zou vinden, die 'verdomd veel op hem lijkt'. Maar bovenal is Dreetje zijn 'ouwe' dankbaar. ,,Ik zie jou als ik naar mijn kleine kijk, maar vooral als ik naar mezelf kijk. Kan slechter... Hou van je, ouwe", aldus de emotionele zanger.

23-09-2017 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Voice: onvervalste feelgoodtelevisie met Iron Maiden en één verbluffende rasartiest

The Voice: onvervalste feelgoodtelevisie met Iron Maiden en één verbluffende rasartiest

https://www.mupload.nl/img/evd8snwjookf0.jpg

Veel goede zangers en één echte artiest: dat is de oogst van de derde Blind Auditions in The Voice Van Vlaanderen. De uitlachtelevisie van het vroege Idool is ver weg in deze reeks, waarin vanavond geen slechte audities te zien waren. De twee uitschieters waren een Kempenaar met een nummer van Iron Maiden en een rasartiest die studeert aan de prestigieuze school van Paul McCartney.

"Veel mannen en veel rock": Natalia stelt vast dat The Voice van Vlaanderen deze editie iets andere kandidaten lokt dan de voorbije jaren. Vooral Koen Wauters is blij met de rockers, want hij kent dat repertoire naar eigen zeggen goed. "Het geeft wat meer ballen aan het programma", weet Alex Callier. Terwijl Koen meer vrouwen in zijn team wil, beseft Alex hij meer mannen moet inlijven. "Anders gaan ze mij nog de Gainsbourg van Vlaanderen beginnen noemen, met al die jonge meisjes."

Bart Peeters daarentegen heeft al een mooie mix van beide geslachten in zijn ploeg. "Ik heb het eens nagegaan: in het straatbeeld is dat ook allemaal mannen en vrouwen", grapt hij. Dient het nog gezegd? De sfeer is hartelijk, al is ook de concurrentie tussen de coaches voor de beste kandidaten groot. Want, hoe kan het ook anders? Volgens de coaches is het niveau van het vijfde seizoen nog hoger dan de voorbije jaren. De deelnemers zijn dus nóg straffer dan al die voormalige winnaars die nu de hitparades overspoelen!

Talenknobbel met attitude

De 18-jarige Monika uit Kortrijk doet zich meteen opmerken met haar krukken - een ongelukkige val gemaakt - én talenkennis. Ze belandde 2,5 jaar geleden in ons land uit Litouwen en spreekt uitstekend Nederlands met een sappig West-Vlaams accent. Het meisje heeft dan ook een knoert van een talenknobbel, want ze zingt graag in het Litouws, Russisch, Pools, Koreaans, Japans, Nederlands, Frans én Duits. In de foyer is haar kleine demonstratie van een Japans liedje al veelbelovend, en op het podium jaagt ze haar stem tijdens Alarm van Anne-Marie moeiteloos van laag naar hoog, foutloos en met een heel correcte uitspraak.

Koen en Natalia draaien zich om en presentatrice An Lemmens moet haar oren bedekken om zich te beschermen tegen het gegil van Monika's vriendinnen. "Ik denk dat ik werkonbekwaam ben", lacht ze. "Ik ben potdoof." De juryleden zijn onder meer onder de indruk van haar 'attitude', iets wat kandidaten volgens Natalia vaak missen. "In Vlaanderen moet ge maar normaal doen en dat is al erg genoeg. Ik ga daar niet mee akkoord." Niet toevallig kiest Monika voor haar team. Nu Bart heeft vernomen dat Monika Litouws is, heeft hij trouwens spijt dat hij zich niet heeft omgedraaid. "Want ik ken Lee Towers persoonlijk." De drumroffel met cymbaalslag denkt u er zelf maar bij. 

51-jarige bankbediende

"Trillen als een trilpaal", dat deed de 51-jarige bankbediende Mady uit Dilbeek toen ze op kantoor werd verrast door een cameraploeg. "Voor mij is The Voice nu of nooit", zegt ze. "Als je ouder wordt, is er minder tijd te verkwisten". Ze zou alles laten vallen om professionele zangeres te worden, en waagt haar kans met een doorleefde versie van Reason van Selah Sue. Haar rauwe stem klinkt lekker, maar is niet altijd even overtuigend. Natalia en Bart twijfelen maar draaien niet, en die laatste neemt voor het eerst - en niet het laatst - het woord 'grain' in de mond.

Hij spoort Mady aan te blijven oefenen en volgend jaar gewoon terug te komen met een nummer waarin ze alle klanken even goed aanpakt zoals de beste momenten uit haar Reason. 'Mister Grain' Alex houdt wel van Mady's stemkleur, maar "miste een connectie". "En aan alles kan je werken, maar aan dat niet." Alex merkt op dat de jury in het eerste seizoen wel zou gedraaid hebben, waarna An Mady met een dikke knuffel terug naar Dilbeek stuurt.

Belofte aan overleden vriend

De 19-jarige Robin uit Melsele doet mee aan The Voice "omdat ik dat beloofd heb aan Jordy, een goede vriend die intussen overleden is". Robin zong op Jordy's begrafenis een lied dat hij voor zijn vriend schreef, terwijl hij in The Voice uitpakt met het eerste nummer waarmee hij op Jordy indruk maakte: Fix You van Coldplay, in de versie van Stan van Samang. "Ik hoop dat hij trots is", zegt Robin voor hij met zijn gitaar het podium op wandelt.

Zijn engelenstem maakt indruk, maar zijn Engelse uitspraak lijkt een klein beetje roet in het eten te gooien. Op het allerlaatste moment draaien Alex en Bart zich toch om, een move die Bart Peeters omschrijft als "een bluftruc". "Heel gemeen van ons", beseft Alex. Hij vond het nummer heel intens en wachtte ook een beetje met drukken omdat hij het nummer niet wou verpesten met zo'n knal. Robin kiest voor team Bart.

Papa Koen

De 23-jarige Amber uit Gent kondigt aan voor Koen te zullen kiezen als ze de kans krijgt. Niet omdat ze hem een hottie vindt, maar wel omdat hij "enorm op haar papa lijkt". Ja, de tijd spaart niemand, ook tieneridolen niet. Haar keuze voor het snel gezongen I'm A Woman van Smokey Joe's Café is absoluut niet de makkelijkste, omdat de plaatsing van de woorden precies juist moet zitten. Bovendien klinkt haar stem een beetje schel, maar ze had dan ook "een volledig droge mond" en "een valling".

Terwijl Amber zowel van een sprintende Bart als van de keyboardspeler achter haar wat water krijgt aangereikt, herinnert haar bekentenis kijkers er ook aan dat live voor een jury zingen in een volle studio écht niet van de poes is. Zeker wanneer je weet dat de kandidaten vaak al uren hebben zitten wachten vooraleer ze zich in amper een paar minuten tijd moeten bewijzen. Gelukkig voor Amber draait haar favoriete coach Koen zich om. En ook gelukkig voor de kijkers, want deze Gentse heeft duidelijk nog meer in haar mars dan ze vanavond laat horen. "Dees is een genre, da mutte ownen", weet Natalia. Da is, jom

Twee keer niks

De 21-jarige Pauline uit Melle neemt voor de tweede keer deel aan The Voice. Toen de vorige keer geen enkele coach draaide, stortte haar wereld in. "Ik ga nu niet naar huis als ze niet gedrukt hebben", dreigt ze. Maar opnieuw slaan de zenuwen genadeloos toe. "Wat doe ik mezelf toch aan", slaat ze zichzelf voor het hoofd.

Het moedige meisje start lichtjes naast de toon met het moeilijke Chasing Pavements van Adele, wier stem ze ook fel imiteert. Te veel karaoke en te weinig eigen smoel, en net niet altijd de juiste noten. Niemand draait, maar Pauline krijgt op het podium wel troost van zowel Natalia als Koen. Pauline heeft zich naar verluidt verschanst in de toiletten van Medialaan.

Een pintje van de VTM

De 33-jarige Bert uit Tongerlo verrast vervolgens met Kempense nuchterheid en een stevige metalklassieker, Run To The Hills van Iron Maiden. Ervaring heeft hij alvast genoeg, want met zijn coverband speelt hij shows van wel 2 tot 2,5 uur. Bert vertelde weinig mensen van zijn deelname. "Want als ge afgaat gelak ne gieter, is dat niet plezant dat dat dan op tv komt." Een slok van een glas bier maakt duidelijk dat Bert "goed pakt" op tv. "Als ik niet doorga, heb ik toch een pintje van de VTM gehad", lacht hij. En hij drinkt zich nog wat moed in. "Het is tot juist in the mood drinken", legt hij uit. "Niet dronken, maar gewoon tot het in orde is." Geen speld tussen te krijgen.

Bert zingt foutloos, al klinkt hij toch een tikje platjes in vergelijking met Iron Maiden-frontman Bruce Dickinson. Hij trekt het uitstekende nummer wel naar zich toe, en zowel jury als publiek smullen ervan. Op vraag van Koen geeft Bert toe dat hij nog veel kan leren, iets waarmee alle vier de juryleden hem willen helpen. Alex geeft als kleine opmerking dat hij de voet op de monitor een beetje cliché vond, waarna een geinige medewerker nog komt aandraven met een opname van een jonge Koen met dezelfde pose. Bert kiest echter niet voor Koen, die zo graag een rocker in zijn team wil, maar voor het team van streekgenote Natalia. "De max jom, echt de max", kirt zij. En Bert? Die "gaat nog ene drinken". Santé!

Franstalige brok emotie

Heel andere koek is de dertigjarige Jolyne uit Elsene, die met La Chanson Des Vieux Amants van Jacques Brel een donker blik emotie opentrekt. Het arme schaap is door de stress helemaal misselijk en "verward in haar hoofd". "Als ik op een podium sta, is dat heel intens", vertelt ze. "Ik heb soms zelfs black-outs omdat ik het zo hard voel." Misschien bestaan daar pilletjes voor? 

Het Frans gaat Jolyne alleszins uitstekend af, en verder valt op haar prestatie weinig af te dingen. Koen merkt op dat ze een paar keer onder de toon zong, iets wat hem "uit het verhaal trok" maar volgens ons ook net charme heeft. De intensiteit waarmee Jolyne zingt, is ook zo dwingend en dreigend dat ze zelfs iets angstaanjagends uitstraalt. Tegelijk mist ze net daardoor ook het contrast dat ze had kunnen oproepen met meer ingetogen stukken. Al is dat gemakkelijker gezegd vanuit je luie zetel. Toch vreemd dat alleen Natalia zich omdraait, maar misthoorns herkennen elkaar. Benieuwd wat Jolyne nog gaat laten horen!

De rocker van team Koen

Tattoo-artiest Tom (33) uit Vichte treedt aan met pet, houthakkershemd en neusbel. Wordt dit de rocker die Koen zo graag wil inlijven? De zanger van Clouseau lijkt al meteen geïntrigeerd wanneer de ruwe bolster met raspende stem Nothing Compares To You in de versie van Stereophonics inzet.

Tom drukt wel wat op zijn stem, maar je hoort wel dat hij nog meer in zijn mars heeft. Dat merkt ook Koen, die op het laatste moment afklopt en daarmee Toms hart bijna uit zijn borstkas doet kloppen van de spanning. "Er zijn al betere zangers gepasseerd en er zijn al betere audities geweest, maar ik heb nog niemand gehoord die zo'n grain in zijn stem heeft", legt Koen uit. Alex twijfelde omdat hij het "heel echt" vond, terwijl Bart "heel erg zat te vechten met zijn emoties." Vergeleken met die van Jolyne waren ze ongetwijfeld pitloze peanuts.

Bang vogeltje

De 21-jarige Cherine uit Hove is dan weer zo onzeker dat ze zich er zelf aan stoort. Ze durft nog niet lang zingen voor een publiek, dus dan kan je al raden hoe ze zich moet voelen in die studio. Al lijkt haar mama nog net ietsje harder te trillen dan Cherine zelf. Het meisje zet Unsteady van X Ambassadors uitstekend in. "I'm a little unsteady", zingt ze, maar daar is op het podium toch  weinig van te merken. 

Bij de mama neemt de ontlading vulkaanachtige proporties aan, maar Cherine zingt onverstoorbaar voort. Het bange vogeltje met de gesloten ogen pakt Alex, Bart en Koen in en lijkt pas na afloop van het nummer echt te beseffen dat ze net geslaagd is voor haar eerste examen. Met onderscheiding, bovendien. Alex lijkt het nog nét droog te houden, maar zijn warrige uitleg over het aantal dimensies waarin Cherine voor hem stond te zingen, is iets waarmee je zangeressen uit je groep jaagt. Net als Alex merkt Koen op dat er wel wat vocale uitschuivertjes waren, maar daar maalt niemand om. "Je bent niet alleen een straffe zangeres, maar ook een straffe persoonlijkheid", weet Bart. Ook hij geeft nog een opmerking over onstabiele stukjes, waarop Alex grapt dat die pas begonnen toen Bart zich omdraaide. Maar het is Alex die Cherine met haar "keicoole sweater" én matchende sokken wegkaapt.

De koorddanseres die keihard viel

De 21-jarige Anna uit Hofstade wil met Gold van Gabriel Rios in team Bart belanden. En waarempel, het is hij die zich als eerste en enige omdraait. Anna's zachte en ietwat hese stemgeluid komt meteen binnen, maar Bart hoort dat "alles wat in een liedje kon mislopen, is misgelopen". "Een brokkenparcours", noemt hij het. "En toch hoorde ik een straffe zangeres." 

Hij vraagt of Anna zelf weet wat er misging, maar zij kan het niet meer vertellen omdat "alles een waas is". "Waarschijnlijk heb ik wat zinnetjes gemist of zo", zegt ze nog. Alex zegt dat hij twijfelde en grapt nog dat de brokkenpiloot normaal naast hem zit, waarmee hij hopelijk verwijst naar Koens liefde voor racewagens. Bart vergelijkt Anna nog met een koorddanseres "die keihard van het touw is gevallen". "Maar mijn circusreflex is dan: volgende week weer. Want ik zag natuurlijk: het is een ongelooflijke sierlijke en goeie koorddanseres. Lees: zangeres. Dus ik ben heel blij met Anna."

Een Beatle van planeet Zork

De apotheose is weggelegd voor Louis uit Adegem. De 21-jarige studeert songwriting aan het prestigieuze Institute of Performing Arts in Liverpool, de exclusieve muziekschool van Beatle Paul McCartney. Al in de kleuterschool voorspelden leraars dat we Louis ooit op een groot podium zouden zien, en die profetie wordt nu werkelijkheid.

Tijdens zijn professionele stemopwarming merk je al dat Louis 'gene gewone' is, en in de eerste gitaaraanslag van Dew On The Vine van Bear's Den schuilt meer branie dan in de hele optredens van enkele concurrenten. Al na enkele seconden zijn alle vier stoelen naar het podium gericht.

Louis maakt schijnbaar met de vingers in de neus duidelijk wat het verschil is tussen een auditie en een optreden. Hij krijgt een staande ovatie, waarna de rasartiest vreemd genoeg meteen transformeert in een knullige Oost-Vlaamse jongeman die zich voorstelt als "Deroo Louis". Hij moet het ocharme drie keer herhalen vooraleer de jury beseft dat hij zijn achternaam eerst vermeldt. Alex vraagt van welke planeet Louis komt, waarna het droge antwoord "de planeet Zork is". "Kom in mijn team, ik kom daar ook vandaan", roept Alex uit. "Op de planeet Zork wordt prachtige muziek gemaakt."

Koen probeert Louis te paaien met het vooruitzicht op veel "tips en tricks", terwijl Natalia het tactisch speelt en vermeldt dat in haar team nog niemand zit met Louis' profiel, een groot voordeel om de Battles te overleven. Bart gooit het over een andere boeg en vertelt dat hij de heren van Bear's Den kent van op café. "Dat zijn heel sympathieke baardige berenfolkies", legt hij uit. "Dat ben jij helemaal niet." Louis onderbreekt hem met de droge mededeling dat hij ook een baard wil, maar dat die maar niet wil groeien. Gieren, brullen, en Louis' moeder verschuilt zich zuchtend achter haar hand. Pràchtige feelgoodtelevisie. En Louis? Die kiest voor Alex, wiens ploeg nu officieel herdoopt is in Team Zork. Ze maken daar prachtige muziek.

23-09-2017 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

https://www.mupload.nl/img/xfsn1y93slbgx.jpg

Pamela Anderson heeft laten weten dat ze erg veel houdt van Julian Assange, de oprichter van WikiLeaks. Maar de twee hebben geen relatie. Die heeft de actrice namelijk met iemand anders, vertelde ze vandaag op de Engelse televisie.

De ster uit de serie Baywatch werd de laatste tijd in één adem genoemd met Assange, die sinds 2012 in Londen verblijft in het gebouw van de ambassade van Ecuador. Eerder dit jaar schreef Pamela een emotionele open brief aan Assange. Daarna deed ze geheimzinnig over hun relatie. In de ontbijtshow Good Morning Britain vertelde ze echter dat er een ander liefje in het spel is.

"We hebben een platonische relatie", zei ze over Assange. "We zijn vrienden, hele goede vrienden zelfs. Ik hou van Julian. Ik heb zelden een interessanter iemand ontmoet. Hij is dapper en dat vind ik sexy." Maar een romance zit er niet in, gaf ze na enig aandringen van de presentatoren toe. "Nee, het is geen romance. Ik heb romantiek in mijn leven. Maar kan een iemand je alles geven? Ik heb nu iemand voor de liefde en iemand voor de goede gesprekken. Ik ben een gelukkige vrouw."

De vijftigjarige Pamela wilde niet vertellen wie de romantiek in haar leven brengt. Recentelijk gingen er geruchten dat ze wat had met voetballer Adil Rami. De twee werden gespot in een eettentje in Saint Tropez. Het stel dronk wijn en had alleen maar oog voor elkaar, bleek op foto's die door paparazzi waren genomen.

20-09-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

https://www.mupload.nl/img/b9izfszw3v5pp.jpg

Emma Stone kan je binnenkort bewonderen in Battle of the Sexes, een film waarvoor ze bijna 7 kilo aan spiermassa moest bijkomen. Ze is namelijk in de huid van tennislegende Billie Jean King gekropen en die rol vroeg om een atletisch uiterlijk. En daarvoor heeft ze uren in het fitnesscentrum gesleten. Haar trainer Jason Walsh doet haar zware sportroutine aan het magazine Self uit de doeken.

"We hadden drie maanden om spieren te kweken", legt de gespierde Jason Walsh uit. "Emma wilde minstens 5 kilo bijkomen, toen we dat streefdoel haalden, hebben we besloten dat we nog een tandje zouden bijsteken om echt de looks van Billy Jean te evenaren. Emma was heel enthousiast toen ze merkte dat ze sterker werd. De actrice had het voordeel dat ze enkele maanden had om te trainen, de meeste acteurs moeten het in slechts zes tot acht weken doen." 

Emma leefde haast in het fitnesscentrum, sommige dagen deed ze haar work-outs zelfs 's ochtends en 's avonds. De routine van de actrice bestond uit basisoefeningen om sterk te worden, zoals pompen, heupstoten, squatten en gewichtheffen. Ze kon wel tot 80 kilogram heffen.

20-09-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!