Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast

Kapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast

https://www.mupload.nl/img/s3ovbhxltzd1f.jpg

Alberto Vermicelli, de beroemde kapper uit Samson en Gert, is uit de kast gekomen. Dat bekende acteur Koen Crucke, die het personage 28 jaar heeft vertolkt, vanmiddag in het Nederlandse radioprogramma Spijkers met Koppen.

"Ik denk dat hij de laatste tijd toch wel uit de kast is gekomen", stelde Crucke. Eerder stelde de acteur in interviews nog dat het flamboyante personage niet homoseksueel was. In de serie Samson en Gert werd eerder ook expliciet gemeld dat Vermicelli verliefd was op Claudine, een meisje uit zijn operagezelschap.

Acteur Crucke werd begin jaren negentig gevraagd voor de rol, nadat bedenker Gert Verhulst hem had gezien als kapper in de film Koko Flanel van Urbanus. Crucke speelde sindsdien mee in 524 afleveringen van het Belgische programma.

Echt beroep

De acteur was overigens te gast in het programma omdat hij een boek heeft geschreven over zijn eigen ervaringen als kapper. Als tiener werkte hij enkele jaren in een kapsalon. "Mijn moeder vond dat ik een echt beroep moest leren; met zingen en acteren ging ik geen geld verdienen", aldus Crucke. "Mijn dooppeter was kapper, zo kwam ik op het idee."

Het boek 'Verhalen uit het kapsalon' ligt nu in de winkels.

23-09-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

https://www.mupload.nl/img/qgcnkb8l28v2v.jpg

Het is vandaag 13 jaar geleden dat André Hazes overleed. Hoewel Roxeanne en André hun vader niet meer gezamenlijk herdenken door onenigheid, plaatsen ze beiden rond hetzelfde tijdstip foto's op Instagram van de zanger met emotionele teksten.

Ondanks de niet altijd gemakkelijke jeugd van de Hazestelgen, blijven ze hun vader ieder jaar trouw herdenken. De 23-jarige André, die inmiddels zelf vader is van een zoontje, vraagt zich af hoe het zou zijn als zijn ouwe heer nog steeds zou leven.

"23 September. Blijft een rare dag dit. Ik ga niet sentimenteel doen, maar dit is toch zo'n dag dat je wat vaker denkt: hoe zou hij het vinden wat zijn jong allemaal mag meemaken?", schrijft André. Hij vraagt zich af wat zijn vader van zijn zoontje zou vinden, die 'verdomd veel op hem lijkt'. Maar bovenal is Dreetje zijn 'ouwe' dankbaar. ,,Ik zie jou als ik naar mijn kleine kijk, maar vooral als ik naar mezelf kijk. Kan slechter... Hou van je, ouwe", aldus de emotionele zanger.

23-09-2017 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Voice: onvervalste feelgoodtelevisie met Iron Maiden en één verbluffende rasartiest

The Voice: onvervalste feelgoodtelevisie met Iron Maiden en één verbluffende rasartiest

https://www.mupload.nl/img/evd8snwjookf0.jpg

Veel goede zangers en één echte artiest: dat is de oogst van de derde Blind Auditions in The Voice Van Vlaanderen. De uitlachtelevisie van het vroege Idool is ver weg in deze reeks, waarin vanavond geen slechte audities te zien waren. De twee uitschieters waren een Kempenaar met een nummer van Iron Maiden en een rasartiest die studeert aan de prestigieuze school van Paul McCartney.

"Veel mannen en veel rock": Natalia stelt vast dat The Voice van Vlaanderen deze editie iets andere kandidaten lokt dan de voorbije jaren. Vooral Koen Wauters is blij met de rockers, want hij kent dat repertoire naar eigen zeggen goed. "Het geeft wat meer ballen aan het programma", weet Alex Callier. Terwijl Koen meer vrouwen in zijn team wil, beseft Alex hij meer mannen moet inlijven. "Anders gaan ze mij nog de Gainsbourg van Vlaanderen beginnen noemen, met al die jonge meisjes."

Bart Peeters daarentegen heeft al een mooie mix van beide geslachten in zijn ploeg. "Ik heb het eens nagegaan: in het straatbeeld is dat ook allemaal mannen en vrouwen", grapt hij. Dient het nog gezegd? De sfeer is hartelijk, al is ook de concurrentie tussen de coaches voor de beste kandidaten groot. Want, hoe kan het ook anders? Volgens de coaches is het niveau van het vijfde seizoen nog hoger dan de voorbije jaren. De deelnemers zijn dus nóg straffer dan al die voormalige winnaars die nu de hitparades overspoelen!

Talenknobbel met attitude

De 18-jarige Monika uit Kortrijk doet zich meteen opmerken met haar krukken - een ongelukkige val gemaakt - én talenkennis. Ze belandde 2,5 jaar geleden in ons land uit Litouwen en spreekt uitstekend Nederlands met een sappig West-Vlaams accent. Het meisje heeft dan ook een knoert van een talenknobbel, want ze zingt graag in het Litouws, Russisch, Pools, Koreaans, Japans, Nederlands, Frans én Duits. In de foyer is haar kleine demonstratie van een Japans liedje al veelbelovend, en op het podium jaagt ze haar stem tijdens Alarm van Anne-Marie moeiteloos van laag naar hoog, foutloos en met een heel correcte uitspraak.

Koen en Natalia draaien zich om en presentatrice An Lemmens moet haar oren bedekken om zich te beschermen tegen het gegil van Monika's vriendinnen. "Ik denk dat ik werkonbekwaam ben", lacht ze. "Ik ben potdoof." De juryleden zijn onder meer onder de indruk van haar 'attitude', iets wat kandidaten volgens Natalia vaak missen. "In Vlaanderen moet ge maar normaal doen en dat is al erg genoeg. Ik ga daar niet mee akkoord." Niet toevallig kiest Monika voor haar team. Nu Bart heeft vernomen dat Monika Litouws is, heeft hij trouwens spijt dat hij zich niet heeft omgedraaid. "Want ik ken Lee Towers persoonlijk." De drumroffel met cymbaalslag denkt u er zelf maar bij. 

51-jarige bankbediende

"Trillen als een trilpaal", dat deed de 51-jarige bankbediende Mady uit Dilbeek toen ze op kantoor werd verrast door een cameraploeg. "Voor mij is The Voice nu of nooit", zegt ze. "Als je ouder wordt, is er minder tijd te verkwisten". Ze zou alles laten vallen om professionele zangeres te worden, en waagt haar kans met een doorleefde versie van Reason van Selah Sue. Haar rauwe stem klinkt lekker, maar is niet altijd even overtuigend. Natalia en Bart twijfelen maar draaien niet, en die laatste neemt voor het eerst - en niet het laatst - het woord 'grain' in de mond.

Hij spoort Mady aan te blijven oefenen en volgend jaar gewoon terug te komen met een nummer waarin ze alle klanken even goed aanpakt zoals de beste momenten uit haar Reason. 'Mister Grain' Alex houdt wel van Mady's stemkleur, maar "miste een connectie". "En aan alles kan je werken, maar aan dat niet." Alex merkt op dat de jury in het eerste seizoen wel zou gedraaid hebben, waarna An Mady met een dikke knuffel terug naar Dilbeek stuurt.

Belofte aan overleden vriend

De 19-jarige Robin uit Melsele doet mee aan The Voice "omdat ik dat beloofd heb aan Jordy, een goede vriend die intussen overleden is". Robin zong op Jordy's begrafenis een lied dat hij voor zijn vriend schreef, terwijl hij in The Voice uitpakt met het eerste nummer waarmee hij op Jordy indruk maakte: Fix You van Coldplay, in de versie van Stan van Samang. "Ik hoop dat hij trots is", zegt Robin voor hij met zijn gitaar het podium op wandelt.

Zijn engelenstem maakt indruk, maar zijn Engelse uitspraak lijkt een klein beetje roet in het eten te gooien. Op het allerlaatste moment draaien Alex en Bart zich toch om, een move die Bart Peeters omschrijft als "een bluftruc". "Heel gemeen van ons", beseft Alex. Hij vond het nummer heel intens en wachtte ook een beetje met drukken omdat hij het nummer niet wou verpesten met zo'n knal. Robin kiest voor team Bart.

Papa Koen

De 23-jarige Amber uit Gent kondigt aan voor Koen te zullen kiezen als ze de kans krijgt. Niet omdat ze hem een hottie vindt, maar wel omdat hij "enorm op haar papa lijkt". Ja, de tijd spaart niemand, ook tieneridolen niet. Haar keuze voor het snel gezongen I'm A Woman van Smokey Joe's Café is absoluut niet de makkelijkste, omdat de plaatsing van de woorden precies juist moet zitten. Bovendien klinkt haar stem een beetje schel, maar ze had dan ook "een volledig droge mond" en "een valling".

Terwijl Amber zowel van een sprintende Bart als van de keyboardspeler achter haar wat water krijgt aangereikt, herinnert haar bekentenis kijkers er ook aan dat live voor een jury zingen in een volle studio écht niet van de poes is. Zeker wanneer je weet dat de kandidaten vaak al uren hebben zitten wachten vooraleer ze zich in amper een paar minuten tijd moeten bewijzen. Gelukkig voor Amber draait haar favoriete coach Koen zich om. En ook gelukkig voor de kijkers, want deze Gentse heeft duidelijk nog meer in haar mars dan ze vanavond laat horen. "Dees is een genre, da mutte ownen", weet Natalia. Da is, jom

Twee keer niks

De 21-jarige Pauline uit Melle neemt voor de tweede keer deel aan The Voice. Toen de vorige keer geen enkele coach draaide, stortte haar wereld in. "Ik ga nu niet naar huis als ze niet gedrukt hebben", dreigt ze. Maar opnieuw slaan de zenuwen genadeloos toe. "Wat doe ik mezelf toch aan", slaat ze zichzelf voor het hoofd.

Het moedige meisje start lichtjes naast de toon met het moeilijke Chasing Pavements van Adele, wier stem ze ook fel imiteert. Te veel karaoke en te weinig eigen smoel, en net niet altijd de juiste noten. Niemand draait, maar Pauline krijgt op het podium wel troost van zowel Natalia als Koen. Pauline heeft zich naar verluidt verschanst in de toiletten van Medialaan.

Een pintje van de VTM

De 33-jarige Bert uit Tongerlo verrast vervolgens met Kempense nuchterheid en een stevige metalklassieker, Run To The Hills van Iron Maiden. Ervaring heeft hij alvast genoeg, want met zijn coverband speelt hij shows van wel 2 tot 2,5 uur. Bert vertelde weinig mensen van zijn deelname. "Want als ge afgaat gelak ne gieter, is dat niet plezant dat dat dan op tv komt." Een slok van een glas bier maakt duidelijk dat Bert "goed pakt" op tv. "Als ik niet doorga, heb ik toch een pintje van de VTM gehad", lacht hij. En hij drinkt zich nog wat moed in. "Het is tot juist in the mood drinken", legt hij uit. "Niet dronken, maar gewoon tot het in orde is." Geen speld tussen te krijgen.

Bert zingt foutloos, al klinkt hij toch een tikje platjes in vergelijking met Iron Maiden-frontman Bruce Dickinson. Hij trekt het uitstekende nummer wel naar zich toe, en zowel jury als publiek smullen ervan. Op vraag van Koen geeft Bert toe dat hij nog veel kan leren, iets waarmee alle vier de juryleden hem willen helpen. Alex geeft als kleine opmerking dat hij de voet op de monitor een beetje cliché vond, waarna een geinige medewerker nog komt aandraven met een opname van een jonge Koen met dezelfde pose. Bert kiest echter niet voor Koen, die zo graag een rocker in zijn team wil, maar voor het team van streekgenote Natalia. "De max jom, echt de max", kirt zij. En Bert? Die "gaat nog ene drinken". Santé!

Franstalige brok emotie

Heel andere koek is de dertigjarige Jolyne uit Elsene, die met La Chanson Des Vieux Amants van Jacques Brel een donker blik emotie opentrekt. Het arme schaap is door de stress helemaal misselijk en "verward in haar hoofd". "Als ik op een podium sta, is dat heel intens", vertelt ze. "Ik heb soms zelfs black-outs omdat ik het zo hard voel." Misschien bestaan daar pilletjes voor? 

Het Frans gaat Jolyne alleszins uitstekend af, en verder valt op haar prestatie weinig af te dingen. Koen merkt op dat ze een paar keer onder de toon zong, iets wat hem "uit het verhaal trok" maar volgens ons ook net charme heeft. De intensiteit waarmee Jolyne zingt, is ook zo dwingend en dreigend dat ze zelfs iets angstaanjagends uitstraalt. Tegelijk mist ze net daardoor ook het contrast dat ze had kunnen oproepen met meer ingetogen stukken. Al is dat gemakkelijker gezegd vanuit je luie zetel. Toch vreemd dat alleen Natalia zich omdraait, maar misthoorns herkennen elkaar. Benieuwd wat Jolyne nog gaat laten horen!

De rocker van team Koen

Tattoo-artiest Tom (33) uit Vichte treedt aan met pet, houthakkershemd en neusbel. Wordt dit de rocker die Koen zo graag wil inlijven? De zanger van Clouseau lijkt al meteen geïntrigeerd wanneer de ruwe bolster met raspende stem Nothing Compares To You in de versie van Stereophonics inzet.

Tom drukt wel wat op zijn stem, maar je hoort wel dat hij nog meer in zijn mars heeft. Dat merkt ook Koen, die op het laatste moment afklopt en daarmee Toms hart bijna uit zijn borstkas doet kloppen van de spanning. "Er zijn al betere zangers gepasseerd en er zijn al betere audities geweest, maar ik heb nog niemand gehoord die zo'n grain in zijn stem heeft", legt Koen uit. Alex twijfelde omdat hij het "heel echt" vond, terwijl Bart "heel erg zat te vechten met zijn emoties." Vergeleken met die van Jolyne waren ze ongetwijfeld pitloze peanuts.

Bang vogeltje

De 21-jarige Cherine uit Hove is dan weer zo onzeker dat ze zich er zelf aan stoort. Ze durft nog niet lang zingen voor een publiek, dus dan kan je al raden hoe ze zich moet voelen in die studio. Al lijkt haar mama nog net ietsje harder te trillen dan Cherine zelf. Het meisje zet Unsteady van X Ambassadors uitstekend in. "I'm a little unsteady", zingt ze, maar daar is op het podium toch  weinig van te merken. 

Bij de mama neemt de ontlading vulkaanachtige proporties aan, maar Cherine zingt onverstoorbaar voort. Het bange vogeltje met de gesloten ogen pakt Alex, Bart en Koen in en lijkt pas na afloop van het nummer echt te beseffen dat ze net geslaagd is voor haar eerste examen. Met onderscheiding, bovendien. Alex lijkt het nog nét droog te houden, maar zijn warrige uitleg over het aantal dimensies waarin Cherine voor hem stond te zingen, is iets waarmee je zangeressen uit je groep jaagt. Net als Alex merkt Koen op dat er wel wat vocale uitschuivertjes waren, maar daar maalt niemand om. "Je bent niet alleen een straffe zangeres, maar ook een straffe persoonlijkheid", weet Bart. Ook hij geeft nog een opmerking over onstabiele stukjes, waarop Alex grapt dat die pas begonnen toen Bart zich omdraaide. Maar het is Alex die Cherine met haar "keicoole sweater" én matchende sokken wegkaapt.

De koorddanseres die keihard viel

De 21-jarige Anna uit Hofstade wil met Gold van Gabriel Rios in team Bart belanden. En waarempel, het is hij die zich als eerste en enige omdraait. Anna's zachte en ietwat hese stemgeluid komt meteen binnen, maar Bart hoort dat "alles wat in een liedje kon mislopen, is misgelopen". "Een brokkenparcours", noemt hij het. "En toch hoorde ik een straffe zangeres." 

Hij vraagt of Anna zelf weet wat er misging, maar zij kan het niet meer vertellen omdat "alles een waas is". "Waarschijnlijk heb ik wat zinnetjes gemist of zo", zegt ze nog. Alex zegt dat hij twijfelde en grapt nog dat de brokkenpiloot normaal naast hem zit, waarmee hij hopelijk verwijst naar Koens liefde voor racewagens. Bart vergelijkt Anna nog met een koorddanseres "die keihard van het touw is gevallen". "Maar mijn circusreflex is dan: volgende week weer. Want ik zag natuurlijk: het is een ongelooflijke sierlijke en goeie koorddanseres. Lees: zangeres. Dus ik ben heel blij met Anna."

Een Beatle van planeet Zork

De apotheose is weggelegd voor Louis uit Adegem. De 21-jarige studeert songwriting aan het prestigieuze Institute of Performing Arts in Liverpool, de exclusieve muziekschool van Beatle Paul McCartney. Al in de kleuterschool voorspelden leraars dat we Louis ooit op een groot podium zouden zien, en die profetie wordt nu werkelijkheid.

Tijdens zijn professionele stemopwarming merk je al dat Louis 'gene gewone' is, en in de eerste gitaaraanslag van Dew On The Vine van Bear's Den schuilt meer branie dan in de hele optredens van enkele concurrenten. Al na enkele seconden zijn alle vier stoelen naar het podium gericht.

Louis maakt schijnbaar met de vingers in de neus duidelijk wat het verschil is tussen een auditie en een optreden. Hij krijgt een staande ovatie, waarna de rasartiest vreemd genoeg meteen transformeert in een knullige Oost-Vlaamse jongeman die zich voorstelt als "Deroo Louis". Hij moet het ocharme drie keer herhalen vooraleer de jury beseft dat hij zijn achternaam eerst vermeldt. Alex vraagt van welke planeet Louis komt, waarna het droge antwoord "de planeet Zork is". "Kom in mijn team, ik kom daar ook vandaan", roept Alex uit. "Op de planeet Zork wordt prachtige muziek gemaakt."

Koen probeert Louis te paaien met het vooruitzicht op veel "tips en tricks", terwijl Natalia het tactisch speelt en vermeldt dat in haar team nog niemand zit met Louis' profiel, een groot voordeel om de Battles te overleven. Bart gooit het over een andere boeg en vertelt dat hij de heren van Bear's Den kent van op café. "Dat zijn heel sympathieke baardige berenfolkies", legt hij uit. "Dat ben jij helemaal niet." Louis onderbreekt hem met de droge mededeling dat hij ook een baard wil, maar dat die maar niet wil groeien. Gieren, brullen, en Louis' moeder verschuilt zich zuchtend achter haar hand. Pràchtige feelgoodtelevisie. En Louis? Die kiest voor Alex, wiens ploeg nu officieel herdoopt is in Team Zork. Ze maken daar prachtige muziek.

23-09-2017 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

https://www.mupload.nl/img/xfsn1y93slbgx.jpg

Pamela Anderson heeft laten weten dat ze erg veel houdt van Julian Assange, de oprichter van WikiLeaks. Maar de twee hebben geen relatie. Die heeft de actrice namelijk met iemand anders, vertelde ze vandaag op de Engelse televisie.

De ster uit de serie Baywatch werd de laatste tijd in één adem genoemd met Assange, die sinds 2012 in Londen verblijft in het gebouw van de ambassade van Ecuador. Eerder dit jaar schreef Pamela een emotionele open brief aan Assange. Daarna deed ze geheimzinnig over hun relatie. In de ontbijtshow Good Morning Britain vertelde ze echter dat er een ander liefje in het spel is.

"We hebben een platonische relatie", zei ze over Assange. "We zijn vrienden, hele goede vrienden zelfs. Ik hou van Julian. Ik heb zelden een interessanter iemand ontmoet. Hij is dapper en dat vind ik sexy." Maar een romance zit er niet in, gaf ze na enig aandringen van de presentatoren toe. "Nee, het is geen romance. Ik heb romantiek in mijn leven. Maar kan een iemand je alles geven? Ik heb nu iemand voor de liefde en iemand voor de goede gesprekken. Ik ben een gelukkige vrouw."

De vijftigjarige Pamela wilde niet vertellen wie de romantiek in haar leven brengt. Recentelijk gingen er geruchten dat ze wat had met voetballer Adil Rami. De twee werden gespot in een eettentje in Saint Tropez. Het stel dronk wijn en had alleen maar oog voor elkaar, bleek op foto's die door paparazzi waren genomen.

20-09-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

https://www.mupload.nl/img/b9izfszw3v5pp.jpg

Emma Stone kan je binnenkort bewonderen in Battle of the Sexes, een film waarvoor ze bijna 7 kilo aan spiermassa moest bijkomen. Ze is namelijk in de huid van tennislegende Billie Jean King gekropen en die rol vroeg om een atletisch uiterlijk. En daarvoor heeft ze uren in het fitnesscentrum gesleten. Haar trainer Jason Walsh doet haar zware sportroutine aan het magazine Self uit de doeken.

"We hadden drie maanden om spieren te kweken", legt de gespierde Jason Walsh uit. "Emma wilde minstens 5 kilo bijkomen, toen we dat streefdoel haalden, hebben we besloten dat we nog een tandje zouden bijsteken om echt de looks van Billy Jean te evenaren. Emma was heel enthousiast toen ze merkte dat ze sterker werd. De actrice had het voordeel dat ze enkele maanden had om te trainen, de meeste acteurs moeten het in slechts zes tot acht weken doen." 

Emma leefde haast in het fitnesscentrum, sommige dagen deed ze haar work-outs zelfs 's ochtends en 's avonds. De routine van de actrice bestond uit basisoefeningen om sterk te worden, zoals pompen, heupstoten, squatten en gewichtheffen. Ze kon wel tot 80 kilogram heffen.

20-09-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit kan toch niet gezond zijn?" Fitnessmodel is 8 maanden zwanger, maar heeft nog steeds geen buikje

"Dit kan toch niet gezond zijn?" Fitnessmodel is 8 maanden zwanger, maar heeft nog steeds geen buikje

https://www.mupload.nl/img/qbejlyrpkigfw.jpg

Nog maar enkele weken te gaan vooraleer deze fitnessfanate bevalt, maar van een buikje is amper sprake. Sterker nog: Sarah Stage blijft druk in de weer met allerlei oefeningen om haar lichaam strak te houden. Vijf dagen geleden plaatste ze nog een filmpje op haar Instagramprofiel waarin te zien is hoe ze sport met (lichte) gewichten. "En als wij nog maar naar een stuk vlees durven kijken, vliegen de kilo's eraan. Hoe kan dit in godsnaam?", vragen mensen zich collectief af.

Het 33-jarige lingeriemodel is hier twee maanden geleden ook de revue gepasseerd. Toen al klonk er kritiek omdat haar lijntje veel te slank was voor een zwangerschap. "Dat kan toch niet gezond zijn?", luidde de commentaar. Sommigen vermoedden toen zelfs dat Sarah een draagmoeder ingeschakeld had.

20-09-2017 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine buikspreekster en haar pluizige vriendjes zingend naar finale 'America's Got Talent'

Kleine buikspreekster en haar pluizige vriendjes zingend naar finale 'America's Got Talent'

https://www.mupload.nl/img/ydsq9vpoxcugk.jpg

Darci Lynne stoot door naar de finale van America's Got Talent. Samen met haar vriendjes Oscar en Petunia zingt ze With A Little Help From My Friends van de Beatles. Al vinden wij dat steekje naar juryleden Simon Cowell en Mel B nog het beste!

20-09-2017 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magistraten buigen zich over 'Blind Getrouwd': "Programma kan verkeerd beeld geven van huwelijk"

Magistraten buigen zich over 'Blind Getrouwd': "Programma kan verkeerd beeld geven van huwelijk"

https://www.mupload.nl/img/bqh8oqhnnqm2y.jpg

Het college van procureurs-generaal moet voor alle gerechtelijke arrondissementen in ons land een standpunt innemen over huwelijken tussen twee personen die elkaar de dag zelf voor het eerst ontmoeten. Dat heeft minister van Justitie Koen Geens (CD&V) vandaag in de Kamer verklaard. Het concept staat al twee jaar centraal in het programma 'Blind getrouwd' en sinds kort in de Franstalige versie 'Mariés au premier regard'.

"Het lijkt me inderdaad wijs het college van procureurs-generaal te vragen een algemeen standpunt voor dergelijke aanvragen te bepalen", zei minister Geens in de Kamercommissie Justitie. Volgens de minister kan het gebruik van het burgerlijk huwelijk in dat soort programma's "een verkeerd beeld geven van het instituut, dat de uitdrukking is van de wens om een duurzame leefgemeenschap te creëren".

"Huwelijk is geen testfase"

In het programma brengt een team van "experts" vier alleenstaande mannen en vrouwen samen. Ze trouwen en na verloop van tijd moeten ze beslissen of het huwelijk voortduurt of dat ze scheiden. Minister Geens waarschuwde dat het huwelijk geen "zoekinstelling of testfase" is. "Het gaat erom bewust te zijn van de gevolgen" van zo'n daad: het overlijden van de partner, die schulden met zich kan meedragen, reeds kinderen hebben, de sociale en fiscale gevolgen, enzovoort. "Een huwelijk brengt gevolgen met zich mee."

Autonomie van de ambtenaar

Geens verwees naar de autonomie van de ambtenaar van de burgerlijke stand die de kwaliteiten en huwelijksvoorwaarden moet nagaan. Die moet er zich bijvoorbeeld van vergewissen dat er sprake is van wederzijdse toestemming. Hij moet de situatie geval per geval tegen het licht houden en rekening houden met alle pertinente elementen.

De ambtenaar heeft het recht het huwelijk te weigeren indien niet aan de voorwaarden is voldaan of wanneer het indruist tegen de openbare orde, aldus nog minister Geens. Dat kan bijvoorbeeld indien één van de partners geen correct beeld heeft van het huwelijk. Een partner "mag niet onder druk staan van een tv-programma". De kandidaten kunnen dan weer in beroep gaan bij de familierechtbank tegen een weigering door de ambtenaar. De ambtenaar kan zich ook wenden tot de procureur des konings.

De burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, Olivier Maingain, had onlangs zo'n huwelijk geweigerd nadat hij zich tot het parket van Brussel had gewend. De bal ligt nu dus in het kamp van de procureurs-generaal.

20-09-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van een etentje in een duur restaurant tot een zijden badjas: dit zat er in de goodiebag van de Emmy's

Van een etentje in een duur restaurant tot een zijden badjas: dit zat er in de goodiebag van de Emmy's

https://www.mupload.nl/img/4hdvg9td260x0.jpg

Welke sterren afgelopen zondag allemaal een Emmy in ontvangst mochten nemen, kun je hier lezen. Maar zelfs zij die geen beeldje kregen, gingen niet met lege handen naar huis. Alle acteurs en actrices kregen namelijk allemaal een zéér goedgevulde goodiebag mee. Dit zat er allemaal in.

Sterren kregen hun goodiebag overhandigd in de Giving Suite, een ruimte achterin het Microsoft Theatre (waar de Emmy Awards uitgereikt werden). Voor elke ster die er langskwam, doneerde Backstage Creations en de sponsors geld aan de Television Academy Foundation. Vorig jaar werd daar zo'n 150.000 dollar mee opgehaald.

Opvallend is wel dat de inhoud van de giftbags van de Oscars stukken luxueuzer is. Al mogen de celebs die aanwezig waren op de Emmy's zeker ook niet klagen. Dit zat er allemaal in:

1. Drie overnachtingen in Canyon Ranch
Gasten mogen 3 nachten all-inclusive overnachten in een welnesscentrum van Canyon Ranch in Tuscon, Arizona, Lenox of Massachusetts. Een verblijf in Lenox kost voor 3 dagen in de duurste kamer zo'n 5.400 dollar, in Tuscon betaal je daar 21.000 dollar voor. Geen slecht eerste cadeautje dus.

2. Ferrari Trento wijn
Helaas gaat het hier niet om het automerk Ferrari, maar om een wijnmerk. De fles die de acteurs meekregen kost zo'n 22,9 dollar.

3. Een etentje bij Benjamin Steakhouse Prime
De goedkoopste steak bij het grillrestaurant Benjamin Steakhouse Prime begint bij 53,95 dollar en loopt op tot ver daarboven. Sterren mogen er een avondje eten en drinken wat ze willen, met wie en hoeveel mensen ze willen.

4. Een zijden badjas en 2 overnachtingen in Hyatt Regency Suzhou
Ze moeten er eerst wel voor naar China afzakken, maar eens ze daar zijn mogen de sterren gratis 2 nachten overnachten in Hyatt Regency Suzhou. Een poepchique hotel dat je zo'n 300 dollar kost voor een suite. Rondlopen kunnen de acteurs er in een zijden badjas.

5. Haarproducten van Flow
De aanwezigen kregen verschillende haarproducten van Flow, zoals een 30 Second Treatment, Heat Protectant Spray en Smoothing Balm.

6. Schoenen van Wolverine
Het zijn allesbehalve schoenen voor op de rode loper, maar de acteurs kregen zondag toch maar een paar laarzen van Wolverine mee naar huis.

7. Een sweater van Daylight Curfew
Als je binnenkort tal van celebs ziet rondlopen op paparazzifoto's met een sweater aan van Daylight Curfew, dan weet je waarom. Je herkent de truien aan de cartoonfiguurtjes Rick en Morty die erop afgebeeld staan.

8. Een masker van Freeman Beauty
De maskers van Freeman Beauty kosten amper 8 dollar en zijn bedoeld om je poriën te reinigen zonder de huid uit te drogen.

9. Geurkaarsen van One Wish Light
De geurkaarsen van het Amerikaanse merkje One Wish Light worden gemaakt van soja en kosten 25 dollar per stuk. In de goodiebags zaten verschillende geuren.

10. Chocolade van Patchi Chocolate USA
In de goodiebag zat ook een doosje pralines van Patchi Chocolate USA ter waarde van 50 dollar.

11. Massageapparaat van Thera Cane MAX
Een makkelijk, maar effectief zelfmassaggeapparaat dat de spanning in je spieren laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

20-09-2017 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Misplaatste grap van tekenaar": Studio 100 reageert op 'penisrel' in Maya de Bij

"Misplaatste grap van tekenaar": Studio 100 reageert op 'penisrel' in Maya de Bij

https://www.mupload.nl/img/r7rdtlza6thxk.jpg

Er is heel wat commotie ontstaan rond de tekening van een penis in een aflevering van Maya de Bij. Het was een Amerikaanse moeder die op sociale media erg misnoegd reageerde nadat ze de afbeelding had gespot. "We vermoeden dat het om een misplaatste grap van een tekenaar gaat", zegt Hans Bourlon, CEO van Studio 100, in een reactie aan onze redactie. "Niet echt professioneel, maar wellicht zullen we nooit weten wie dit heeft gedaan. Het beeld werd intussen vervangen door een nieuwe versie."

20-09-2017 om 00:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' blazen hun tweede huwelijksfeest af

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' blazen hun tweede huwelijksfeest af

https://www.mupload.nl/img/afdmewvfsrdus.jpg

Terwijl Nick en Veerle uit het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' hun huwelijk volgende zomer gaan overdoen, zien Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova uit de eerste reeks net af van die plannen, vertelt Nuria in Story.

"Het leek ons fijn om opnieuw een feest te geven, omdat we elkaar op ons eerste feest nog niet kenden en dan beleef je dat natuurlijk anders. Stijn wilde mij afgelopen zomer verrassen. Hij contacteerde stiekem onze familie en vrienden, maar uiteindelijk bleken er veel op vakantie, dus heeft hij het niet laten doorgaan. Ach, erg vind ik het niet. Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Ik laat het aan Stijn over. Het zou goed kunnen dat er geen feest meer komt."

Nuria zegt dat er absoluut geen haar in de boter zit tussen haar en Stijn. "We zijn in augustus op vakantie geweest naar een camping in Zuid-Frankrijk. Even weg van alle drukte deed ons deugd. Op zo'n camping ga je weer back to basics. Ik heb er een detoxkuur gevolgd en aan yoga gedaan. Stijn heeft vooral veel boeken gelezen. Tijdens onze vakantie hebben we nog maar eens gemerkt hoe goed het tussen ons klikt. We lachen heel wat af!"

Babynieuws
Over eventuele gezinsuitbreiding wil Nuria niet veel kwijt. "Iedereen weet dat we graag snel kinderen willen, maar mocht ik al zwanger zijn, dan willen we dat zolang mogelijk voor onszelf houden. Sowieso zouden we onze baby uit de media willen houden. Het is niet omdat ons huwelijk gefilmd werd, dat heel ons leven in de media moet komen. We genieten nu van de rust. We hebben wel een katje in huis gehaald. En voorlopig hebben we daar onze handen vol mee", lacht ze.

20-09-2017 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks groot verdriet zit Stefaan Degand opnieuw in jury 'Slimste Mens': "Ik moet verder"

Ondanks groot verdriet zit Stefaan Degand opnieuw in jury 'Slimste Mens': "Ik moet verder"

https://www.mupload.nl/img/hhhkznq9llbkw.jpg

Twee maanden geleden verloor Stefaan Degand (38) zijn vrouw en ongeboren kind, maar ondanks dat immense verlies zit hij toch in de jury van het vijftiende seizoen van 'De Slimste Mens'. Aan Het Nieuwsblad zei hij dat zijn verdriet te groot is voor woorden, maar dat hij toch nog de zotte kan uithangen.

Stefaan had voor het overlijden van zijn vrouw en hun ongeboren kind Bo, aan Erik Van Looy beloofd om in de jury te zitten. "Erik was bezorgd dat het zotteke uithangen een opgave zou zijn, dus belde hij me op. Ik begrijp die bezorgdheid wel, maar ik had het hem beloofd, dus dan doe ik dat. Ik hoef daar geen applaus voor. Maar ik moet verder. Dit is wie ik ben", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

De acteur vertelde ook dat er veel begrip is bij Woestijnvis voor zijn situatie. "Maar als het een avond niet zou lukken, of ik heb geen zin, dan snappen ze dat ook." Stefaan moet wel na de opnames meteen naar huis om voor Mina, zijn dochter van drie, te zorgen.

Gelukkig kan de acteur wel op de steun van familieleden, vrienden en buren rekenen. "Mijn vrouw is voor zo veel mensen zo liefdevol geweest dat zij dat ook na haar dood nog voelen. Ik beschouw dat als een liefdevolle boemerang die terugkomt." 

Persverantwoordelijke van Vier Lies Maesschalck zegt dat ze enorm appreciëren dat Stefaan nog mee wil doen aan 'De Slimste Mens. "Iedereen voelt zich erg betrokken. En we zullen er alles aan doen om er fijne avonden van te maken."

20-09-2017 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerhonda beschuldigt R. Kelly voor de camera: "Ik was 16 toen een vrouw me leerde hoe ik hem moest bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten"

Jerhonda beschuldigt R. Kelly voor de camera: "Ik was 16 toen een vrouw me leerde hoe ik hem moest bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten"

https://www.mupload.nl/img/fsqdcgvuimhbe.jpg

R. Kelly die als een sekteleider enkele jonge vrouwen in zijn huizen vasthoudt en hardhandig aanpakt? Het zijn hardnekkige beschuldigingen die de R&B-zanger blijven achtervolgen. Een van de slachtoffers heeft nu voor de camera verteld wat haar overkomen is. "Een vrouw trainde me om hem seksueel te bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten in een kamer", klinkt het.

Jerhonda Pace (24) was naar eigen zeggen zestien jaar toen ze seksuele contacten had met R. Kelly. Haar eerste ontmoeting kwam er naar aanleiding van zijn proces in 2008: op een filmpje zou te zien geweest zijn dat de zanger een 13-jarig meisje misbruikte, maar hij werd toen op alle punten vrijgesproken. "In die tijd was ik een enorme fan van R. Kelly. Ik hield van zijn muziek en van al wat hij deed. Ik wilde met eigen ogen zien of hij diegene was op de bewuste tape. Of werd hij er net ingeluisd?"

De vrijspraak zorgde voor een enorme opluchting. "Zie je wel dat het niet waar was, dacht ik. Nu zouden ze hem wel met rust laten."

"Stond te trillen op mijn benen"
Snel nadien volgde het persoonlijke contact. "Een van zijn vrienden stuurde een bericht via MySpace. Hij zei dat ik naar Robs huis moest komen, want hij gaf een feestje. Maar wie was die Rob dan? R. Kelly dus. Dit kon toch niet waar zijn? Mijn vrienden zeiden dat ik mijn kans maar moest wagen en we gingen naar zijn woning. Rob nam me daar apart en zei dat hij me nog van de rechtszaak kende. Mijn hart bonsde in mijn keel, ik stond te trillen op mijn benen. We hebben telefoonnummers uitgewisseld en zo is het begonnen."

"Daarna nodigde hij me een keer uit voor een zwembadfeestje, ik moest mijn badpak dus meenemen. Hij wilde dat ik heen en weer liep als een model en telkens ik bij hem kwam iets uittrok. Dat heb ik gedaan. We zijn beginnen kussen en dat was de eerste keer dat we seks hadden. We waren daar alleen, het feestje stond later op het programma."

"Ze deed echt alles, ik had veel schrik"
Toen er een andere vrouw bij betrokken werd, voelde Jerhonda zich echter niet meer op haar gemak. "Ik mocht naar zijn tourbus komen en daar zag ik hen allebei naakt liggen. Van haar moest ik leren hoe ik hem seksueel moest bevredigen. 'Maak je maar geen zorgen', zei hij. 'Zij gaat je alles tot in de puntjes uitleggen'. Ik moest mijn kleren uittrekken en daarna begon ze seks met mij te hebben. Ze deed echt alles. Ik wist niet wat er aan het gebeuren was, ik was slechts 16 jaar. Ik had veel schrik en dat zag hij ook."

R. Kelly kon volgens haar ook gewelddadig uit de hoek komen. "Hij sloeg me in het gezicht en deed me fysiek pijn. Soms werd ik dagenlang in een kamer opgesloten."

De zanger heeft ook veel vrijpartijen gefilmd. "Hij was een enorme controlefreak. Ik moest me kleden zoals hij het wilde en mijn gsm afgeven. Als ik naar het toilet wilde, iets wilde eten of me wilde douchen moest ik eerst zijn toestemming vragen."

"Ik wil nu het verschil maken"
De bizarre relatie zou uiteindelijk zeven maanden duren. Jerhonda besefte meer dan ooit dat ze daar weg moest en dus verzon ze een list. "Hij was een feestje aan het voorbereiden. Ik maakte hem wijs dat ik schoenen wilde halen bij mijn nonkel die iets verderop woonde. Hij ging akkoord, maar ik moest onmiddellijk terugkeren. Dat laatste heb ik niet gedaan: ik heb alles achtergelaten en niet meer omgekeken."

Jerhonda doet haar verhaal nu om andere slachtoffers te helpen. "Niemand is voor mij opgekomen, maar ik wil nu wel het verschil maken. Hij heeft die meisjes enorm gebrainwasht, hij doet me zelfs een beetje aan (sekteleider; nvdr) Charles Manson denken. Ik hoop dat ik die dames kan helpen. Kelly moet gestopt worden. Ik heb alvast klacht ingediend."

De advocate van R. Kelly ontkent met klem alle beschuldigingen. "Hij werkt hard om zijn naam te zuiveren en zal alle kwaadsprekers vervolgen", klinkt het. In het verleden beweerden immers nog meer vrouwen dat ze door hem mishandeld waren. Met hen heeft hij een minnelijke schikking geregeld.

"Pa, stop met mij belachelijk te maken"
Twee maanden geleden maakte een zekere Joycelyn Savage nog een opmerkelijk filmpje. Zij is een van de jongedames die door Kelly 'vastgehouden' zou worden. "Ik heb een boodschap voor mijn familie, en dan in het bijzonder mijn vader. Papa, het mediacircus dat je in gang gestoken hebt... Dat is een absolute ramp, je moet hiermee stoppen. Ik ben het kotsbeu, je maakt mij en de hele familie belachelijk. Ik ben blij met de plek waar ik nu ben en de mensen die me omringen. Je weet hoe het gegaan is, de avond waarop ik naar R. Kelly gegaan ben. Dus alstublieft: stop waarmee je bezig bent. Ik kan niet geloven dat je het al zo ver gedreven hebt. Ik zie je doodgraag, maar je moet me begrijpen."

Kelly is in het verleden vaker beschuldigd van seksueel wangedrag. Zijn huwelijk in 1994 met de toen 15-jarige zangeres Aaliyah bleek niet legaal en in 2002 werd de artiest aangeklaagd voor 21 gevallen van kinderporno.

20-09-2017 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles wil niet naar Buckingham Palace verhuizen als hij koning wordt, paleis ontkent

Prins Charles wil niet naar Buckingham Palace verhuizen als hij koning wordt, paleis ontkent

https://www.mupload.nl/img/abf6ndwi3t8pl.jpg

Clarence House, het kantoor van de Britse prins Charles, heeft zondag berichten dat de prins na het overlijden van zijn moeder en zijn eigen troonsbestijging niet naar Buckingham Palace wil verhuizen, als 'onwaar' bestempeld. De Sunday Times daarentegen weet op basis van 'geïnformeerde bronnen' dat Charles en Camilla liever in het naastgelegen en geheel aan hun smaak aangepaste Clarence House blijven wonen.

Koning William IV verhuisde in 1830 ook niet naar Buckingham Palace, en bleef in Clarence House wonen. Voor bijzondere gelegenheden gebruikte hij het aangrenzende St James' Palace, dat hij via de overloop binnendoor kon bereiken. Zijn nicht Victoria verhuisde echter wel naar Buckingham Palace toen ze in 1837 koningin werd.

Het paleis is sindsdien de officiële koninklijke residentie, al wonen de meeste leden van de koninklijke familie er niet graag en heeft iedereen een eigen onderkomen elders. Koningin Elizabeth, die in 1952 van Clarence House naar Buckingham Palace verhuisde, brengt veel meer tijd door in Windsor Castle en is in de zomer ruim twee maanden in Schotland.

Charles nam zijn intrek in Clarence House na het overlijden van zijn grootmoeder koningin Elizabeth, de koningin-moeder in 2002. Hij liet het stadspaleis grondig opknappen. Hij verblijft er zo'n acht maanden per jaar, en trekt zich in de weekeinden vaak terug op zijn landgoed Highgrove. Ook in Wales en Schotland heeft hij eigen verblijven.

17-09-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Myers keert nog één keer terug in 'Halloween'! En Jamie Lee Curtis ook

Michael Myers keert nog één keer terug in 'Halloween'! En Jamie Lee Curtis ook

https://www.mupload.nl/img/yi0brkbxisdtk.jpg

Halloween komt er weer aan, maar de editie van volgend jaar belooft nog veel griezeliger te worden. In 2018 verschijnt namelijk een nieuwe Halloween-film in de cinemazalen. En Jamie Lee Curtis herneemt haar rol als Laurie Strode.

Jamie Lee Curtis tweette vrijdag een foto van haar met de gemaskerde moordenaar Michael Myers. Haar tweet was vergezeld met de niet mis te verstane boodschap "Dezelfde deur, dezelfde kleren, dezelfde problemen. 40 jaar later. Ik keer een laatste keer terug naar Haddonfield voor Halloween in 2018." Spannend!

Curtis was voor de eerste keer te zien als Laurie Strode in 1978 in Halloween. In die film wordt ze als tiener gestalkt door Michael Myers, die ontsnapt is uit een psychiatrische gevangenis na de moord op zijn zus. In het vervolg wordt duidelijk dat Myers eigenlijk haar broer is. Het zal de vijfde keer zijn dat Curtis gestalte geeft aan Laurie. De laatste keer dateert van 2002 in 'Halloween: Resurrection'.

De legendarische horrorregisseur John Carpenter is aan de nieuwe 'Halloween'-film verbonden als executive producer. Hij zal ook creatieve raad geven aan de crew. De producers zijn Jason Blum, producer van horrorhits 'Get Out', 'Paranormal Activity' en 'The Purge' en Malek Akkad, die alle Halloween-films al produceerde.

17-09-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

https://www.mupload.nl/img/yxccjexhmb0gd.jpg

Een locatiemanager van de Netflix-serie Narcos is deze week dood gevonden in zijn auto in Temascalapa. Hij was op zoek naar geschikte filmlocaties in Mexico, om daar eventueel het vierde seizoen op te nemen van de populaire serie over Colombiaanse drugskartels.

Op maandag reed de 37-jarige Carlos Muñoz Portal naar een potentiële filmlocatie in de gemeente Temascalapa. Hij was van plan om daar enkele foto's te nemen voor Netflix, zo vertelt een vriend volgens The Guardian. Uren later werd hij in zijn auto aangetroffen met verschillende schotwonden. Op dat moment was hij al overleden. 

Netflix heeft inmiddels de dood van hun locatiemanager bevestigd. "We zijn op de hoogte van de dood van Carlos Muñoz Portal, een gerespecteerde locatiemanager, en condoleren zijn familieleden. Het is nog onbekend wat er gebeurd is, maar de autoriteiten zijn een onderzoek gestart", zo staat in een toelichting.

Het is nog de vraag op welke manier de filmopnames van het vierde seizoen van Narcos, dat zich focust op het Juárez-kartel in Mexico, worden doorgezet.De Mexicaanse film- en televisie-industrie is bang dat de productie mogelijk wordt opgeschort vanwege de moord op Muñoz.

Afgelegen plek

Doordat Muñoz naar een afgelegen plek was afgereisd, zijn er volgens de lokale autoriteiten geen getuigen van de moord op de locatiemanager. Muñoz' vriend, die anoniem wil blijven, zegt tegen El País dat Muñoz mogelijk is vermoord door de lokale bevolking. 

Hij verwacht dat mensen geschrokken zijn van een onbekende met een camera. "Misschien dachten ze dat hij informatie aan het verzamelen was en zijn ze hem gevolgd naar zijn auto."

Temascalapa ligt in de staat Mexico, in het gelijknamige land. In die staat, het dichtbevolktste gebied van het land, is het aantal moorden het hoogst van heel Mexico. Zo werden in de maand juli al 182 mensen vermoord.

17-09-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

https://www.mupload.nl/img/mocibis9ylvid.jpg

In Los Angeles worden zondagavond de Primetime Emmy Awards uitgereikt, de belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen. De HBO-serie Westworld is met 22 nominaties een van de grote kanshebbers tijdens de uitreiking. Ook de komedieshow Saturday Night Live van NBC, is in 22 categorieën genomineerd. De sciencefictionserie Westworld is met 12 miljoen kijkers per aflevering een kijkcijferhit voor HBO. De serie krijgt een tweede seizoen, waarvoor de Nederlandse actrice Katja Herbers is gecast.

Saturday Night Live (SNL) wordt in Amerika al sinds 1975 uitgezonden, maar dit seizoen is het best bekeken seizoen in 23 jaar. Alec Baldwin persifleert bijna wekelijks de Amerikaanse president Donald Trump. De Netflix-serie Stranger Things is met achttien nominaties eveneens een grote kanshebber bij de uitreiking van Amerika's belangrijkste televisieprijzen.

The Voice
Atlanta, Black-ish, Master of None en Modern Family zijn genomineerd in de categorie comedyseries, waarin ook Silicon Valley, Unbreakable Kimmy Schmidt en Veep zijn genomineerd. De nominaties in de categorie dramaseries zijn: Better Call Saul, The Crown, The Handmaid's Tale, House of Cards, Stranger Things, This Is Us en Westworld. The Voice is genomineerd in de categorie Reality Competion en neemt het daarin onder meer op tegen America Ninja Warrior en Top Chef.

17-09-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters viert 50ste verjaardag in stijl

Koen Wauters viert 50ste verjaardag in stijl

https://www.mupload.nl/img/cav7qniaamwfm.jpg

Koen Wauters is vandaag pas officieel 50 jaar geworden, maar gisteravond gaf hij al een groot verjaardagsfeest. Twee zelfs! Eerst voor een select gezelschap in zaal Intense in De Schorre in Boom met o.a. Bart Peeters, Will Tura, Kim Clijsters en gast-dj Sven Ornelis. In de late uurtjes trok hij nog naar The Villa in Antwerpen. Heel wat BV's, waaronder 'Spitsbroers' Oscar Willems en Louis Talpe, klankman Pascal Braeckman, kwamen daar nog mee het glas heffen op 'een halve eeuw Wauters'.

17-09-2017 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaans acteur Harry Dean Stanton (91) overleden

Amerikaans acteur Harry Dean Stanton (91) overleden

https://www.mupload.nl/img/o1clf2auggusb.jpg

De erg productieve Amerikaanse acteur Harry Dean Stanton is gisteren aan natuurlijke oorzaken overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij werd 91 jaar oud, zo meldden lokale media.

Stantons carrière beslaat meer dan 60 jaar en ruim 100 films en 50 tv-afleveringen. Zo speelde hij onder meer meer rollen in "Cool Hand Luke" (1967), "The Godfather Part II" (1974), "Alien" (1979), "Repo Man" (1984), "Paris, Texas" (1984) en "The Green Mile" (1999).

Dit jaar was hij nog te zien in de serie "Twin Peaks" en later deze maand komt het drama "Lucky" met Stanton in de hoofdrol uit.

16-09-2017 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney (56) over vaderschap: "Amal doet alle werk. Ik huil vier keer per dag van vermoeidheid"

George Clooney (56) over vaderschap: "Amal doet alle werk. Ik huil vier keer per dag van vermoeidheid"

https://www.mupload.nl/img/cm7gv37srk260.jpg

Drie maanden geleden is George Clooney (56) voor het eerst vader geworden.  "Ik hoop maar één ding: dat mijn kinderen en ik binnenkort geen pampers van elkaar moeten lenen."

George Clooney is na drie maanden vaderschap zichtbaar vermagerd, maar voor de rest is hij niks veranderd in vergelijking met vorige ontmoetingen. Niet alleen ziet hij er heel gewoon uit in zijn grijze hemd en jeans, hij doet ook heel gewoon. Geen kapsones, niet te veel praatjes, een aangename vent, lacht graag - zeventien keer zal u (lacht) terugvinden in dit interview. Hij is in Toronto om er op het filmfestival 'Suburbicon' te promoten, een film met Matt Damon en Julianne Moore die hij heeft geregisseerd en die bij ons in december in première gaat, maar begrijpt perfect dat we het vooral over die andere realisatie van hem willen hebben: de tweeling die hij met zijn vrouw Amal heeft gemaakt.

16-09-2017 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!