NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warmste Week 2017 start met exclusief concert van Editors

Warmste Week 2017 start met exclusief concert van Editors

https://www.mupload.nl/img/np2tttsaf0lzi.jpg

Binnen exact 100 dagen is het weer zover: dan start de Warmste Week van Studio Brussel. De radiozender gaf vandaag het startschot voor de grote benefietactie, en start meteen met een klapper: een exclusief concert van Editors.

De Warmste Week van Music For Life zal dit jaar plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke van maandag 18 tot en met zondag 24 december. Bij Linde staat op werd vanochtend al een tipje van de sluier opgelicht.

Zo speelt de Engelse rockband Editors een benefietconcert voor Oxfam Solidariteit vzw op maandag 18 september. Luisteraars kunnen het goede doel van Editors steunen door een sms ter waarde van 1 euro te sturen naar 4342. De opbrengst van de sms gaat integraal naar de vzw. Alleen als je het goede doel op die manier steunt, maak je kans om erbij te zijn op Editors For Life in de Ancienne Belgique.

Linde maakte ook bekend dat er opnieuw een Warmathon komt in de vijf provinciehoofdsteden en hoofdstad Brussel. Daarbij proberen de lopers zoveel mogelijk kilometers af te leggen voor het goede doel. Inschrijven daarvoor kan vanaf 8 oktober.

Wie een actie wil organiseren en zo een vzw wil steunen, kan nu al terecht op dewarmsteweek.be.

08-09-2017 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman openhartig over verlies zoontje bij Gert Late Night

Sergio Herman openhartig over verlies zoontje bij Gert Late Night

https://www.mupload.nl/img/p4mvyvf8ukfiz.png

Opmerkelijke passage aan het einde van Gert Late Night gisteravond: als laatste in de rij nam Sergio Herman plaats in bed naast James Cooke voor een intiem gesprek. De sterrenchef was openhartig over het verlies van zijn zoontje Joshua, die in maart van dit jaar vlak voor de geboorte overleed. "Ik voel me goed maar ik denk er nog altijd aan. Ook aan mijn vader."

"Dat waren twee zware momenten na elkaar. Maar het verlies van mijn vader was anders. Hij was 15 jaar lang dement, dan neem je al wat afscheid van je echte vader. Ik heb natuurlijk schrik om ook dement te worden. Maar ik ga me niet laten testen. Wij hadden er nooit eerder mee te maken gehad. Ineens was zijn dood daar. En ineens was de dood van Joshua daar. Je geraakt in een soort van flow, alles wat je doet is ineens anders. Je krijgt dan een soort van oerkracht. Ik ga dan zorgen voor mensen, voor Ellemieke en voor mijn moeder. Maar later krijg ik het dan op mijn bek, dan komt de emotionele weerslag. Dan lig ik 's nachts wakker om een uur of 4 of 5. Echt zweten. En dan probeer ik kalm te blijven. Dan zeg ik tegen mezelf: kom op, rustig blijven. Dan denk ik ook wel eens: fuck you, allemaal. Fuck off. Dan wil ik ook wel eens gewoon loslaten.""

Nog een kindje?
Op de vraag of hij het nog eens zou aandurven om aan een kindje met Ellemieke te beginnen, bleef het even stil, en dan: "Zeg nooit nooit. Zij wilde zo graag nog een kindje. En dan ben ik daar weer om er voor te zorgen: ik wil haar dat dan graag geven. Respect ook voor alles wat zij voor mij gedaan heeft."

08-09-2017 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Coppens krijgt haar villa in LA niet verhuurd

Astrid Coppens krijgt haar villa in LA niet verhuurd

https://www.mupload.nl/img/wmncyg811hnmd.jpg

Momenteel verblijft Astrid Coppens (voorheen Bryan) in ons land, waar ze wat tijd doorbrengt met familie en vrienden én de opnames van haar eerste film afrondde. Maar straks stapt ze met manlief Bram weer op het vliegtuig richting Amerika. Daar wacht haar een rechtszaak met haar ex-man en een villa die maar niet verhuurd raakt.

Astrid woont al even niet meer in de chique villa die ze met John Bryan deelde. Zij en Bram hebben hun intrek genomen in een nieuwe woonst in Malibu. Dat leidt financieel expert Thierry Debels af uit een document waarmee Astrid deze zomer haar nieuwe Belgische vennootschap ONEANDONLY-ASTRID heeft opgestart. "Daarin staat dat zij momenteel in Malibu woont", aldus Debels in TV Familie. "Of ze daar een huis huurt of gekocht heeft, is niet geweten. Trouwens, het kan ook een appartement zijn."

De nieuwe stek heeft waarschijnlijk een kinderkamer. "Want nu we getrouwd zijn, gaan we volop voor een kindje", zei Astrid eerder al. "Ja, dat zou echt een lichtpunt zijn. Vóór ik met Bram samen was, had ik nooit dat moedergevoel, omdat ik niet wist wat echte liefde was... Nu ben ik zéker: deze relatie is voor eeuwig. Anders zou ik niet aan kindjes beginnen."

Intussen bezorgt haar oude villa haar kopzorgen. Het huis raakt maar niet verhuurd. Astrid liet de huurprijs nu al een derde keer zakken, naar 17.500 euro per maand (zo'n 14.700 euro). Een spotprijsje voor de omgeving, waar ook veel sterren wonen. Astrid wil de woonst eigenlijk verkopen, maar dat kan niet zolang de rechtszaak met John nog loopt.

07-09-2017 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Pavarotti altijd een witte zakdoek vasthad

Waarom Pavarotti altijd een witte zakdoek vast had

https://www.mupload.nl/img/1v7ylo4favid5.jpg

Vandaag is het exact tien jaar geleden dat Luciano Pavarotti overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De Italiaanse tenor was een van de meest beroemde operazangers ooit, die gekenmerkt werd door de witte zakdoek waar hij altijd mee optrad. En daar had hij een heel specifieke reden voor.

Op het podium droeg de tenor altijd een witte zakdoek met zich mee. Om het zweet weg te vegen, is wat de meeste mensen denken. Maar dat blijkt niet helemaal waar. Tenor Stefan Cifolleli vertelde deze week bij Radio 1 dat hij zelf  les kreeg van de grootmeester. Zo kwam hij te weten waar de witte zakdoek voor diende: "Het had allemaal te maken met nervositeit. Pavarotti wist niet wat hij moest doen met zijn handen. Zijn pianist had hem aangeraden: 'neem toch een zakdoek'. En toen is het een marketing-ding geworden."

Volgens Stefan is het een gekend probleem bij artiesten. "Elke zanger heeft dat probleem. Waar moet ik mijn handen houden? Je hebt altijd de neiging om jezelf te begeleiden met je handen en dat is niet om aan te zien voor het publiek."

Pavarotti geldt als een van de zangers die opera dichter bij het volk bracht: zijn populairste optreden met de 'Tri Tenori' overtrof qua verkoopscijfers Michael Jackson, Elvis Presley en de Rolling Stones. Hij beheerste alle genres, van opera tot rock, en werkte vaak samen met beroemde artiesten als Bono en Sting. Hieronder zetten we zijn beste duetten op een rijtje:

07-09-2017 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaar dansen met Ingeborg: publiek Van Gils & gasten danst mee

Dankbaar dansen met Ingeborg: publiek Van Gils & gasten danst mee

https://www.mupload.nl/img/ovvghfct0yzup.png

Het bezoek van de Vlaamse presentatrice en zangeres Ingeborg aan 'Van Gils & Gasten' van afgelopen dinsdag is er één om niet snel te vergeten. Ze zette heel de studio op zijn kop toen ze het nummer 'Gratitude' zong.

Dankbaarheid vloog voorbije dinsdag in het rond in de studio van Van Gils & gasten. Net voor het aflsuiten van het programma besluit zangeres Ingeborg een liedje met heel de zaal te zingen. Na wat uitleg over de pasjes die bij het nummer horen krijgt ze heel de studio mee, inclusief presentator Lieven Van Gils, Sven Nys, Fleur van Groningen, Tia Hellebaut en Bouba Kalala, die dinsdagavond te gast waren.

07-09-2017 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kind bij draagmoeder

Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kind bij draagmoeder

https://www.mupload.nl/img/xzw1bbqye3tyu.jpg

Kim Kardashian (36) en Kanye West (40) krijgen eind januari een derde kind, zo meldt TMZ. Omdat Kardashian bij haar twee zwangerschappen aan een levensbedreigende aandoening leed, wendde het koppel zich tot een draagmoeder. In juli werd bekendgemaakt dat het koppel hun gezin zou uitbreiden via een surrogaatmoeder.

Kardashian en West hebben al dochter North (4) en zoon Saint (1). Het koppel betaalde naar verluidt 45.000 dollar aan de surrogaatmoeder, die het goed stelt.

"De hele familie is in de wolken. Maandenlang zocht Kim naar een surrogaatmoeder en onlangs vond ze de perfecte kandidate", zo meldt een bron aan People.

"Ze willen dat alles perfect verloopt en dat de baby bijzonder gezond is. Ze willen geen complicaties en Kim legt de draagmoeder een strikt dieet op zodat iedereen weet wat de baby krijgt voordat die geboren is", zo stelt een insider. De draagmoeder, die het koppel vond via een agentschap, mag niet roken en alcohol of andere drugs gebruiken tijdens haar zwangerschap. Ze mag ook geen warme baden nemen, haar haar niet verven en geen rauwe vis eten.

Kim Kardashian leed tijdens haar beide zwangerschappen aan de aandoening placenta accreta: daarbij komt een deel of de hele placenta abnormaal vast te zitten aan de spieren van de baarmoederwand.

07-09-2017 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zo Man Zo Vrouw' eenmalig 'Zo Broer Zo Zus': Jani neemt Christoff en Lindsay onder handen

'Zo Man Zo Vrouw' eenmalig 'Zo Broer Zo Zus': Jani neemt Christoff en Lindsay onder handen

https://www.mupload.nl/img/asyx4x4ee4oqw.jpg

Voor één keer heet Jani's stylingprogramma 'Zo Broer Zo Zus' morgenavond, want het tiende seizoen wordt afgetrapt door niemand minder dan het vrolijke showbizzduo Christoff en Lindsay. Allebei prima outfits, alleen vinden ze zichzelf iets te vastgeroest in hun kledinggewoontes.

Volgens Christoff mag zijn zus Lindsay wel wat uitdagender door het leven gaan, zoals een échte diva. "Ik zie Lindsay zo graag net iets sexyer: haar blonde haar wat wilder, haar borsten wat meer laten uitspelen. Mijn zus heeft zeer mooie borsten, die trouwens genoeg gekost hebben ook", horen we Christoff al lachend tegen Jani vertellen.

Borstvergroting

Die borstvergroting van Lindsay is nieuws, maar verder wordt er niet over gepraat, want die dateert immers al van tien jaar geleden. Waar Lindsay wél over praat, is haar broers kledingstijl. "Al die blazers van hem, dat hebben we ondertussen wel gezien. Ik wil onze Christoff eens wat stoerder zien. Zoals Neal Caffrey in White Collar!"

Jani duikt met broer en zus het shoppingcenter in, op zoek naar een betere versie van zichzelf. "Een hele moeilijke opdracht was het! Vooral omdat Christoff en Lindsay bekend zijn en op tv komen, je kan er niet zomaar all the way mee gaan. Maar het is gelukt", knipoogt Jani trots. "Deze aflevering is de ideale start van het tiende seizoen. Trouwens, in de tien afleveringen die volgen, gaan er nog wel een paar 'specialekes' tussenzitten..."

Zo Man Zo Vrouw, donderdagavond om 20.30 uur bij VIJF.

07-09-2017 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Steeno op zoek naar opbrengst Leuvens schlagerfeest 'Leive Vloms'

Luc Steeno op zoek naar opbrengst Leuvens schlagerfeest 'Leive Vloms'

https://www.mupload.nl/img/bfqpzvvbq5pzs.jpg

Maandag is het een maand geleden dat de eerste editie van het schlagerfeest 'Leive Vloms' plaatsvond op de Oude Markt van Leuven. De organisator maakte van de gelegenheid gebruik om geld in te zamelen voor de strijd en het onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een leuke video gaan zanger Luc Steeno en Leuvenaar Luc Ponsaerts op zoek naar het geld. Maandag 4 september wordt het bedrag bekendgemaakt en zal de cheque overhandigd worden aan het MS-centrum.

De eerste editie van 'Leive Vloms', het gratis schlagerfeest dat 4 augustus plaatsvond op de Leuvense Oude Markt, was volgens de organisatoren een groot succes. Meer dan 10.000 bezoekers waren aanwezig om te genieten van de optredens van onder andere De Romeo's, Laura Lynn en Luc Steeno.

03-09-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik mis je, lieve engel": Sergio Herman en zijn Ellemieke herdenken overleden zoontje

"Ik mis je, lieve engel": Sergio Herman en zijn Ellemieke herdenken overleden zoontje

https://www.mupload.nl/img/ogn17cgdk7tok.jpg

Het is vandaag precies zes maanden geleden dat het derde kindje van Sergio Herman (47) en Ellemieke Vermolen (40) net voor de geboorte overleed. De foodblogster herdacht haar zoontje Josha met een foto op Instagram. "De liefde van een moeder begint voor de geboorte. Onze liefde zal nooit stoppen. Ik mis je, mijn kleine lieve engel", schrijft ze onder een foto van Josha's babyvoetjes. Het koppel trouwde in 2008 en kreeg twee zonen, Noah en Zenna. 

Voor Josha gingen op 7 maart nog negentien ballonnen de lucht in. "Een prachtig, droevig en ondraaglijk moment. Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven'', liet Sergio toen weten. 

03-09-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie activistes slagen er in spandoek op te hangen aan Koninklijk Paleis

Drie activistes slagen er in spandoek op te hangen aan Koninklijk Paleis

https://www.mupload.nl/img/8hesju6yfvt9b.jpg

Drie jonge activistes zijn er gisterennamiddag in geslaagd een spandoek op te hangen aan een van de ramen van het Koninklijk Paleis in Brussel. Dat bevestigt de politiezone Brussel-Elsene. De drie waaghalzen protesteerden er voor het recht op kraken.

Het incident deed zich voor rond 16 uur gisterenmiddag. De drie jonge vrouwen namen deel aan een rondleiding in het Koninklijk Paleis, maar glipten weg van de voorziene route en konden een spandoek aan een raam bevestigen. Daarop stond in het Frans: "Het Paleis is van iedereen".

De veiligheidsdiensten van het Paleis verwittigden snel de politie, waarna het drietal zonder veel moeite gearresteerd werd.

De drie dames zijn lid van een anoniem collectief dat strijdt voor het recht op kraken. "Hele paleizen staan leeg terwijl er zoveel mensen op straat leven", verklaarden ze achteraf. De activistes werden niet ter beschikking gesteld van het parket en riskeren dus geen verdere gevolgen voor hun actie.

03-09-2017 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gal Gadot steunt gepeste vrouwen verkleed als Wonder Woman

Gal Gadot steunt gepeste vrouwen verkleed als Wonder Woman

https://www.mupload.nl/img/v5v0llefv6jgh.jpg

Gal Gadot, de actrice van Wonder Woman, twitterde haar steun aan twee vrouwen die het mikpunt werden van cyberpesten. Amaya Suriyapperuma en Seshani Cooray kregen een storm van gemene memes en cybergepest over hen heen toen foto's van hen verkleed als Wonder Woman online verschenen.

De twee Sri Lankaanse vrouwen verkleedden zich in zelfgemaakte kostuums voor de Comic Con in de commerciële hoofdstad Colombo. Toen er die avond foto's van hen online kwamen te staan, kregen ze een golf van gemene opmerkingen over zich heen. Hun vrienden probeerden de gemene nog geheim te houden omdat het de volgende dag de verjaardag was van Amaya, maar tevergeefs.

"Eerst was ik gechockeerd", zegt Amaya aan de BBC. "Ik liet het niet aan mijn hart komen, maar ik was stomverbaasd dat mensen hun kostbare tijd zouden gebruiken om iemand te haten die ze zelfs niet kennen."

Na de haat kwam er een ommekeer. "Er was een enorme steun op de Facebookpagina van de Sri Lankaanse Geek Club", zegt Amaya. "Mensen die ik niet eens persoonlijk kende stuurden me berichten om te zeggen dat ik me sterk moest houden. Het was fantastisch."

Een van de tweets van iemand die de meisjes steunde, ging viraal. Daarop tweette Patty Jenkins, de regisseur van Wonder Woman: "Ze zien er zo fantastisch, sterk en mooi uit! Zo'n prachtig werk en kostuums."

03-09-2017 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen breuk voor Angelina Jolie en Brad Pitt?

Dan toch geen breuk voor Angelina Jolie en Brad Pitt?

https://www.mupload.nl/img/wrxakd4qc9ege.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie geven hun relatie opnieuw een kans na een intense spirituele therapie. Dat beweert de Britse krant The Daily Mail althans. Het koppel kondigde een jaar geleden hun scheiding aan.

De sterren hebben elkaar voor het eerst gezien sinds ze hun breuk aankondigden en volgens intimi hebben ze besloten hun relatie nog een kans te geven. Dat heeft biograaf van het koppel Ian Halperin aan The Daily Mail gezegd. "De twee hebben elkaar in het huis van een vriend ontmoet. Brad heeft de eerste stap gezet en vervolgens zijn ze elkaar in de armen gevlogen. Er zijn eerst flink wat tranen gevloeid en vervolgens hebben ze alles uitgepraat. Jolie en Pitt hebben tijd genomen om bewust te 'herkoppelen' en intensieve therapie te volgen om hun relatie opnieuw een kans te geven."

De breuk kwam er na incident op een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles vorig jaar. Toen zou Pitt in een ruzie verwikkeld zijn geraakt met zijn oudste zoon Maddox. Vrienden van het koppel vreesden dat de twee nooit meer de brokken zouden kunnen lijmen. Maar nu zou de tijd zonder elkaar geholpen hebben om alles in perspectief te plaatsen.

Ian: "Angelina was heel kwaad na die ruzie op. Het ging er erg heftig aan toe. Ik heb met heel veel insiders, familie en vrienden, gesproken. Niemand dacht dat de twee dit ooit zouden kunnen overwinnen. Maar nu hebben zowel Brad als Angelina beseft dat ze samen gelukkiger zijn. Sinds dat moment groeien de twee opnieuw naar elkaar toe. Vandaag zijn ze erg positief. Angelina heeft hard aan zichzelf gewerkt na het incident, Brad ook. En ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar."

Toch scheiden?

Dit nieuws betekent volgens de auteur echter niet dat ze hun scheiding gaan uitstellen. "Zowel Brad als Angelina zien de scheiding niet als het ergste wat hen kan overkomen. Het is slechts een stukje papier, en ze hebben het gevoel dat ze na de scheiding een nieuwe start kunnen nemen."  

Angelina zou ook eerder aan de krant The Telegraph hebben toegegeven dat ze niet graag single is. "Het is niet iets dat ik gewild heb. Er is niets leuk aan, het is gewoon moeilijk. Soms lijkt het alsof alles goed gaat, maar eerlijk gezegd sleur ik me door de dag. Op emotioneel vlak was het een erg moeilijk jaar."

03-09-2017 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda (79): "Seks wordt beter met verouderen"

Jane Fonda (79): "Seks wordt beter met verouderen"

https://www.mupload.nl/img/42ha0np8mk5yz.jpg

Bijna veertig jaar na The Electric Horseman staan Hollywoodlegenden Jane Fonda (79) en Robert Redford (81) weer samen voor de camera. In het filmdrama Our Souls at Night, dat vandaag in Venetië zijn wereldpremière beleefde, bewijzen de sterren dat liefde op latere leeftijd toch nog mogelijk is.

Al in de eerste scène van de Nextflixfilm Our Souls at Night vraagt Jane Fonda aan haar buurman Robert Redford, met wie zij tot dan vluchtig contact had, recht op de man af: "Wil je met mij naar bed?" Niet om de seks voegt zij er meteen aan toe, maar vooral om samen te slapen. Zonder bijbedoelingen dus. Zo begint een tere, breekbare liefdesrelatie die aantoont dat ware, onbaatzuchtige liefde op late leeftijd zeker mogelijk is.

"Ik wilde nog een keer een film met Jane voordat ik sterf'', zei Redford vandaag in Venetië. "Bovendien wilde ik een romantische film maken over oudere mensen die in het huidige bioscoopaanbod niet aan hun trekken komen", aldus de acteur die de film zelf produceerde.

Jane Fonda had een ander motief om de rol te spelen. "In onze vorige films speelde ik vrouwen die hun handen niet thuis konden houden als zij met Robert in contact kwamen. Ik wilde ondervinden of dat nog steeds het geval is. Het antwoord is ja."

02-09-2017 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstel nu ook afstel: verhoor kinderverzorgster niet meer in 'De Rechtbank'

Uitstel nu ook afstel: verhoor kinderverzorgster niet meer in 'De Rechtbank'

https://www.mupload.nl/img/omffxj5vhpsoh.jpg

VIER zendt het verhoor van een kinderverzorgster die verdacht wordt van kindermishandeling niet uit in 'De Rechtbank'. De zender en de makers van het programma hebben "in onderling overleg beslist om de zaak niet uit te zenden met het oog op de sereniteit van het programma". Alle betrokken partijen zijn op de hoogte gebracht.

De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen verbood dinsdag dat VIER later die avond de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Rechtbank' uitzond. In het programma zou het verhoor aan bod komen van een verzorgster die verdacht wordt van kindermishandeling in de crèche 'Kiddy Watch'. De advocaat van een van de burgerlijke partijen was naar de rechtbank gestapt om de uitzending tegen te houden.

De verzorgster werd in mei opgepakt en voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De camera's van het VIER-programma filmden het verhoor, waarin de vrouw onder meer uitlegde hoe ze tot de feiten gekomen was. De vrouw, haar advocaat en de onderzoeksrechter gingen ermee akkoord dat het verhoor werd uitgezonden

De ondervraging van de kinderverzorgster wordt uiteindelijk niet uitgezonden in het nieuwe seizoen met het oog op de sereniteit van het programma. Om diezelfde redenen onthoudt VIER zich verder commentaar.

02-09-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serena Williams bevallen van dochtertje

Serena Williams bevallen van dochtertje

https://www.mupload.nl/img/5osofgb6rgksd.jpg

Serena Williams is bevallen van een dochter. Dat melden diverse Amerikaanse media. De toptennisster was opgenomen in het St. Mary's Medical Center in West Palm Beach.

De 35-jarige Williams vertelde in april dat ze met verloofde Alexis Ohanian een eerste kindje verwachtte. Begin dit jaar won ze nog, twee maanden zwanger, de Australian Open.

Het is de eerste baby voor de tenniskampioene en de medeoprichter van Reddit.

In augustus vierde Serena haar babyshower met een clubje bekende vriendinnen. De tennisster nodigde haar zus Venus, zangeressen Ciara en Kelly Rowland, actrice Eva Longoria, songwriter Angie Beyince en celebrity La La Anthony uit voor een feestje in jaren vijftig-stijl.

Vriendin Beyoncé heeft het nieuws al via Instagram bevestigd en Serena gefeliciteerd.

02-09-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Destadsbader schittert binnenkort in 'Liefde voor Muziek'

Niels Destadsbader schittert binnenkort in 'Liefde voor Muziek'

https://www.mupload.nl/img/rjvabvsiyvdqa.jpg

Na een drukke zomer zit Niels Destadsbader dit najaar niet stil. De VTM-presentator heeft vandaag een nieuw project aangekondigd: hij doet mee aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Dat heeft de presentator vandaag zelf op Qmusic bekendgemaakt.

Momenteel is Niels druk bezig met de opnames van Belgium's Got Talent. Dat hij ook een aardig stukje kan zingen, bleek toen hij met 'Skwon Meiske' de zomerhit van 2017 van Radio 2 in de wacht sleepte.

Niels heeft een drukke festivalzomer met tal van optredens achter de rug. Maar hij is niet van plan om het binnenkort wat rustiger aan te doen, zoveel is duidelijk. Vandaag verklapte de zanger dat hij één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' wordt, dat vermoedelijk begin 2018 op de buis zal komen. In dit VTM-programma stoppen zeven bekende artiesten elkaars nummers in een nieuw jasje.

02-09-2017 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waldek zijn ontvoerder is bekend! Dit was de échte seizoensstart van Thuis

Waldek zijn ontvoerder is bekend! Dit was de échte seizoensstart van Thuis

https://www.mupload.nl/img/5rmjladzrmrfp.jpg

De seizoensopener van Thuis kabbelde maandag eerder gezapig voort, terwijl Familie alle stoppen uit de kast haalde. Maar dat maakte de soap vanavond meer dan goed met een knaller van een aflevering. Dat past in de nieuwe strategie van de VRT: de aandacht van de kijker mag niet verslappen, want je hebt meteen de clou gemist. En in het geval van vanavond was dat de grote ontknoping van het Waldek-mysterie én een nieuwe moordpoging. Wij zetten de hoofdpunten op een rij:

1. Een nieuwe romance

Hij heeft er maandenlang voor moeten werken, maar Leo haalde vanavond zijn slag thuis: hij werd gekust door Marianne. Voor even dan toch, want als hij de kus ietsje dieper maakt, krijgt hij een kaakslag cadeau. "Hebt gij nu nog altijd niet door dat ik niet geïnteresseerd ben?", klinkt het verontwaardigd (en nogal tegenstrijdig), waarna Leo zijn emmer eindelijk overloopt en hij de dame eens goed haar vet geeft. "Ge kunt de pot op met uw bekakt gedoe!"

Zoveel eerlijkheid is Marianne niet gewoon, en ze beseft dat ze te ver is gegaan. Met veel tranen en tuiten - "Waarom ben ik toch zo'n verschrikkelijk mens?" - vertelt ze haar probleem aan Judith, die haar aanspoort om haar hart te volgen. Ze zoekt Leo opnieuw op, die haar hardvochtig de deur wijst. Maar ze weet hem gelukkig snel het zwijgen op te leggen met een nieuwe kussessie.


2. Een nieuwe verloving

Nancy wees het huwelijksaanzoek van Dieter in de seizoensfinale brutaal af. De man zat daarover in zak en as, maar nu blijkt dat ze gewoon teleurgesteld was. En gelijk heeft ze, want een vrouw verdient beter dan een aanzoek zonder voorbereiding en zonder ring. "Vrouwen willen op een memorabele manier gevraagd worden", verduidelijkt Peter. Dieter krijgt opnieuw hoop en waagt een tweede poging, dit keer met veel spektakel. Lees: op de tonen van 'Eye of the Tiger' en met een hoverboard. Persoonlijk hebben wij daar onze twijfels bij, maar Nancy zegt volmondig 'ja'. Wij zijn nu al benieuwd naar haar bruidsjurk.


3. Een nieuwe moordpoging

Haar plan om Luc in de seizoensfinale van kant te maken door hem te vergiftigen, draaide voor Julia op een sisser uit. Ze waagt een nieuwe poging en kiest daarbij opnieuw voor de koekjesmethode. Luc is dolgelukkig, want hij heeft een doos vol koeken én zoon Lowie heeft voor hem een afspraak gemaakt met seksuele hulpverleenster Marieke. Jammer genoeg biedt hij haar Julia's (mis)baksels aan, en zij slaat die niet af. Zo loopt ook deze moordpoging verkeerd af: op het einde is het Marieke die in kritieke toestand in elkaar zakt.


4. Een nieuwe ontknoping

Julia heeft duidelijk te veel tijd aan haar handen (en een serieus mentaal probleem), want tussen de moordpogingen door blijkt ze ook nog eens de ontvoerder van Waldek te zijn. Vraag ons niet hoe ze het klaarspeelde, maar ze geniet er duidelijk intens van om de man het leven zuur te maken. Op de tonen van 'It Must Have Been Love' plant ze een romantisch diner, en vertelt hem intussen honderduit over haar plannen. Zo wil ze hem niet meteen vermoorden , want 'er zijn nog een paar wachtenden voor hem'. Ze wil iedereen die haar leven verziekte naar de verdoemenis helpen. Luc is daar iemand van, maar Julia blijkt ook de schuldige te zijn van Cois zijn dood. En Simonneke staat ook nog op de planning: die wil ze ontvoeren en afmaken voor Waldeks ogen. Om van zijn ongeboren kind bij Mayra nog maar te zwijgen.

02-09-2017 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaste muziekcomponist The Simpsons na 27 jaar de laan uitgestuurd

Vaste muziekcomponist The Simpsons na 27 jaar de laan uitgestuurd

https://www.mupload.nl/img/mtndzvchrfu4q.jpg

27 jaar lang componeerde hij de muziek van de populaire Amerikaanse animatiereeks The Simpsons. Maar deze week heeft Fox de 76-jarige Alf Clausen de laan uitgestuurd. De redenen daarvoor zouden vooral financieel zijn. De erg gerespecteerde componist werkte wekelijks met een 35-koppig orkest en dat is niet erg goedkoop.

Aan Variety, dat als eerste met het nieuws op de proppen kwam, zei Clausen dat Simpsons-producer Richard Sakai hem had opgebeld om te zeggen dat ze op zoek waren naar "een ander soort muziek". Het telefoontje beëindigde abrupt een samenwerking van 27 jaar, waarin Clausen de muziek componeerde van alle 28 seizoenen van The Simpsons. Het is niet bekend wie er als componist aan de slag zal gaan voor seizoen 29, dat op 1 oktober van start gaat. Maar of het volgens Variety jaarlijks miljoenen dollars opslorpende orkest er nog bij zal zijn, is eerder onwaarschijnlijk.

Het beroemde en erg herkenbare thema van The Simpsons is niet van de hand van Clausen, maar komt uit de koker van Daniel Elfman. Clausen bewerkte de iconische tune van de begingeneriek wel zelf voor het derde seizoen.

Verder componeerde Clausen zowat alle andere muziek die tijdens de meer dan 560 afleveringen van 28 seizoenen - langst lopende serie ooit - te horen is bij de dolle fratsen van Bart, Homer, Lisa, Marge en de rest van de gele figuurtjes uit Springfield. Clausen won er twee Emmy's mee (in 1997 en 1998) en voegde ook nog eens 28 andere Emmy-nominaties toe aan zijn palmares, waarvan 21 voor The Simpsons. Hij werkte voor de comedyreeks samen met vele muzikale groten der aarde, zoals met U2. Clausen maakte ook muziekscores voor onder meer de tv-serie Moonlighting en voor de hilarische comedyklassier The Naked Gun.

The Simpsons voerde de laatste jaren ook al andere kostenbesparingen door, ondanks de enorme winst die geboekt wordt. In 2011 moesten zelfs de steracteurs die de belangrijkste stemmen inspreken inleveren.

31-08-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en zijn Anouk nu al stiekem getrouwd

Dimitri Vegas en zijn Anouk nu al stiekem getrouwd

https://www.mupload.nl/img/f7yqvyhifoawu.png

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn officieel getrouwd. Dat gebeurde in het grootste geheim in ons land. Het dj-koppel deelde daarna het blijde nieuws samen aan hun volgers op Instagram. Zoals dat tegenwoordig de mode is bij zowat alle hippe, bekende Vlamingen.

Het huwelijk was aangekondigd voor 7 september in Ibiza, maar vond nu dus al officieel plaats. Eerst poseerde Anouk in een lichtroze trouwjurk met diepe decolleté op Instagram Stories voor haar volgers. Het boeketje rozen leek al iets te verraden, maar de bijhorende tekst liet echt niets aan de verbeelding over: "Klaar om officieel te trouwen".

Een uur later bevestigde haar echtgenoot Dimitri Thivaios, zoals hij eigenlijk heet, voor zijn eigen volgers het romantische nieuws met een foto van het 'ringenmoment', visueel nog kracht bijgezet met een hartje boven de hoofden van de tortelduifjes.

Vervolgens trok het feestelijke gezelschap naar Het Gebaar, het Antwerpse restaurant van kok-patissier Roger Vandamme, die ook op Tomorrowland - de tweede thuis van Dimitri Vegas en Like Mike - jaarlijks uitpakt met zijn culinaire topkunsten.

Als er niet nog meer verrassingen volgen, dan zal het grote huwelijksfeest volgende week in Ibiza nog altijd zoals gepland uitbundig gevierd worden. Met Matton in een bruidsjurk van Nicky Vankets.

31-08-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx zal benefiet voor Harvey presenteren

Jamie Foxx zal benefiet voor Harvey presenteren

https://www.mupload.nl/img/12qpsxwxa6lvs.jpg

Een groep Hollywoodsterren werkt aan een benefietavond voor de slachtoffers van orkaan Harvey. Jamie Foxx maakte gisteren op Instagram bekend dat hij een van de presentators is van een speciale televisie-uitzending op 12 september.

Ariana Grandes manager Scooter Braun heeft volgens TMZ de organisatie op zich genomen. Hij was ook de drijvende kracht achter het One Love Manchester-benefietconcert na de aanslag na afloop van een concert van Ariana dit voorjaar.

De inzamelingsactie zal gehouden worden vanop drie verschillende locaties: Los Angeles, New York en Nashville. Jamie Foxx wordt in LA bijgestaan door Hillary Duff, die oorspronkelijk uit Houston komt. Voor de presentatie in New York is talkshowhost Michael Strahan gestrikt, en zou de organisatie in gesprek zijn met Kelly Rowland. Michael en Kelly komen beiden uit Houston.

De locatie in Nashville wordt bemand door Reese Witherspoon en Blake Shelton. De organisatie is volgens TMZ nog druk bezig met het benaderen van meer sterren. Onder meer Jim Parsons van The Big Bang Theory, die ook uit Houston komt, zou hoog op het verlanglijstje staan.

Het één uur durende benefiet wordt door alle grote Amerikaanse zenders uitgezonden.

Een miljoen
Na Sandra Bullock heeft trouwens ook Leonardo DiCaprio een miljoen dollar (842.000 euro) gedoneerd om de slachtoffers van orkaan Harvey te helpen. De Leonardo DiCaprio Foundation schenkt het geld aan United Way Harvey Recovery Fund, dat zich bezig zal houden met de wederopbouw van het getroffen gebied. De organisatie verwacht dat dat werk nog jaren zal duren, schrijft Variety.

Sterren hebben massaal de portemonnee getrokken na de overstromingen in Texas die Harvey heeft veroorzaakt. Veel van hen gaven gehoor aan de oproep van Kevin Hart aan zijn Hollywoodcollega's om 25.000 dollar (21.000 euro) te storten. Onder meer Dwayne Johnson, Nicki Minaj en Jennifer Lopez volgden zijn voorbeeld.

Chris Brown verviervoudigde dat bedrag, en de familie Kardashian/Jenner maakt een half miljoen over aan het Rode Kruis en het Leger des Heils. Ellen DeGeneres nam een video op waarin ze aangaf de 25.000 te storten aan het Rode Kruis, en nog eens hetzelfde bedrag aan de Dierenbescherming in Texas, die zoveel mogelijk huisdieren die zijn achtergebleven in ondergelopen woningen en asiels evacueert.

31-08-2017 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!