Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice': Kan stresskip Bonni zenuwen bedwingen?

'The Voice': Kan stresskip Bonni zenuwen bedwingen?

https://www.mupload.nl/img/ox8mtlyho8umr.jpg

De 19-jarige Bonni is op van de zenuwen wanneer hij het podium opstapt. Met een zeemzoete versie van 'The Man Who Can't Be Moved' van The Script probeert hij de coaches te overtuigen om voor hem om te draaien. Spannend!

16-09-2017 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eindelijk iemand die zich smijt!": maten van Houston's Problem zetten het Voice-kot op stelten

"Eindelijk iemand die zich smijt!": maten van Houston's Problem zetten het Voice-kot op stelten

https://www.mupload.nl/img/kqzwvrihpqbn3.jpg

Kwaliteit troef in de tweede aflevering van 'The Voice': er waren maar liefst vier kandidaten die álle coaches wisten te verleiden tot een druk op de knop. Vooral Bart Peeters en Koen Wauters lijken goud in handen te hebben met respectievelijk de lyrische rocker Dries en de sympathieke gevoelsmens Bonni. Nabil Khemir bespeelde dan weer letterlijk de gevoelige snaar met zijn zelf ontworpen instrument. In het Arabisch dan nog, een primeur voor deze wedstrijd. "Ik word de coach van mijn leermeester. Uw muziek is mijn trip", haalde Peeters de loftrompet boven.

Ellen Van Gool trapte de wedstrijd in stijl af met een gevoelige cover van Sam Smith. De 17-jarige studente is een van de jongste deelnemers dit seizoen, geen wonder dus dat de zenuwen haar af en toe parten speelden. Koen en Bart onthielden echter vooral het ontegensprekelijke talent dat kwam bovendrijven, goed genoeg dus voor een plek in de battles.  "Ik ben het gelukkigste meisje op aarde momenteel", liet de Boortmeerbeekse optekenen.

Khemir heeft met zijn deelname een duidelijk doel voor ogen. Na de aanslag in Sousse was hij gevlucht uit Tunesië, nu probeert hij in ons land een nieuw muzikaal netwerk op te bouwen. Met zijn speciaal instrument, dat dienst doet als zowel gitaar en luit, hoopt de vader van drie kinderen bovendien culturen te verzoenen. De juryleden wond hij alvast probleemloos om zijn vinger. Natalia werd getrigger door de vibe, Koen vond alles tot in de kleinste details kloppen en Alex Callier wilde met al zijn expertise voor de juiste mix zorgen. Maar het was dus uiteindelijk Bart die met de hoofdvogel ging lopen...

Paardenfanate Sarah Haelterman kende minder geluk. Koen vond haar hoge tonen niet zo hard aankomen en ook de nummerkeuze bleek geen schot in de roos. "De tekst van 'Fight Song' vind ik heel mooi", probeerde de 24-jarige studente nog. "Het is geen woordwedstrijd, maar een zangwedstrijd", counterde Alex. "De tekst is belangrijk om je te kunnen inleven, maar je moet dat ook muzikaal kunnen vertalen." Exit Sarah met andere woorden.

Datzelfde lot was ook kapster aan huis Kimberly Dieusaert beschoren. "Ik had constant het gevoel dat je de nodige punch miste", oordeelde Natalia over haar Adele-imitatie. "Een beetje extra 'hoef' zou van pas gekomen zijn." Dat niemand snapte wat ze daar precies mee bedoelde, kon de pret niet bederven. Alex vond het dan weer fascinerend dat Kimberly als zangeres de openingsdans van haar moeder voor haar rekening genomen heeft. "Zat je dan nog in de buik of was dat haar tweede huwelijk?", luidde zijn weinig subtiele opmerking.

Daarna was het de beurt aan de fenomenen van Houston's Problem. Dieter Guldemont en Dries De Vleminck zitten in dezelfde rockband, maar gingen afzonderlijk hun kans. En die keuze zouden ze zich niet beklagen. Alex had slechts drie seconden nodig om te draaien voor de ruige powerstem van Dieter, de rest volgde gedwee. "Eindelijk iemand die zich smijt. Ik ben blij dat ik nog eens enthousiast ben", klonk het uit de mond van de Hooverphonic-frontman. Mooie woorden die eigenlijk niet nodig waren, want de callcentermedewerker had op voorhand al beslist dat hij voor Alex zou kiezen.

Maar dan volgde met Dries nog de meer afgelijste parel. Simpelweg fenomenaal hoe hij 'Wanted dead or alive' van Bon Jovi naar zijn hand zette. De jacht was nu echt geopend: Koen speelde het listig door te benadrukken dat hij maar beter een andere coach dan die van zijn maat zou kiezen. "Of wil je riskeren dat je de volgende ronde tegenover hem komt te staan?" Natalia benadrukte dat ze zijn stem "de zotste van de twee" vond, maar uiteindelijk zou Bart de lachende derde worden. En jawel, de sfeer zat goed: toen een derde bandlid van Houston's Problem voor de lol op het podium geroepen werd, bleek die zowaar ook nog een aardig potje te kunnen zingen.

Cézanne Van De Voorde charmeerde vooral met haar ietwat bizarre reacties. "Blij dat er nog mensen op de wereld bestaan die op een gekkere wolk wonen dan ik", drukte Bart het fijntjes uit. Op vocaal vlak kroop de 22-jarige studente door het oog van de naald: Alex was de enige die afdrukte en dan nog pas op het allerlaatste moment. "Het was zeker geen perfecte performance, maar ik hoorde wel iets in uw stem waar ik in geloof", luidde zijn commentaar. "En bovendien: de beste zangeressen waar ik mee samenwerkte, daar was telkens een hoek af. Het is een risico, maar ik wil het absoluut nemen."

In de Portugese Idoolwedstrijd haalde Nelson Pereira nog de top-20, benieuwd hoe ver hij hier zal raken. Natalia was meteen verkocht toen de verlegen student 'Straight up' van Paula Abdul inzette, Alex had een pak meer bedenktijd nodig. De keuze tussen die twee was dan ook snel gemaakt. "Ik ben verliefd op zijn stemgeluid, dat nummer is de hele avond in mijn hoofd blijven hangen", mijmerde de zangeres. Die ene opzichtige fout onderweg -toen hij te snel hervatte- vergaf ze hem dan ook met de mantel der liefde.

Een soulzanger die in plaats van Natalia voor Koen kiest? Dat moet een primeur zijn. Tomi Temidara heeft echter nog wel meer gekke stoten op zijn palmares staan. Als student in India volgde de Nigeriaan zowaar de Belgische versie van 'The Voice' via YouTube. Dat de Aalstenaar ook zelf een tent in vuur en vlam kan zetten, bewees hij nu met zijn felgesmaakte cover van Sam Cooke. "Dit was geen auditie, maar een concert", vond Bart zelfs. En toch was het de Clouseau-zanger die aan het langste eind trok. Of zou Tomi toch gewoon de aanwijzingen van die ene vrouw uit het publiek gevolgd hebben?

Het leven heeft Charlotte Babalola uit Westerlo niet gespaard. Als kind werd ze zwaar gepest, en niet alleen vanwege haar huidskleur. De 18-jarige nagelstyliste probeert tegenwoordig haar zorgen weg te rappen, maar de jury wist ze helaas niet te overtuigen. "Met 'Super Bass' van Nicki Minaj kun je niet zo veel tonen als zangeres. Daar ben ik een beetje op afgeknapt", benoemde Koen het probleem. Maar niet getreurd, ook deze tegenslag komt Charlotte wel te boven. "Ik heb veel meegemaakt en dat heeft mij kracht gegeven. Voor mij is dit het begin van iets moois. Wat er ook komt, ik blijf vechten."

Het slotakkoord was voor Bonni Van Ounsen, de nerveuze student met het o zo gevoelige hartje. Alle vier coaches draaiden zich in recordtempo om toen hij met zijn zoetgevooisde stem de zaal inpakte. Nadien volgde ook nog een staande ovatie van het publiek. Voor Bonni werd het even te veel, hij moest wenen van geluk. "Toen ik je te zien kreeg, schrok ik. Je hebt een behoorlijk androgyne stem. Ben je een vrouw, een man, zwart of blank? Ik wist het niet", vertelde Alex. "Je kwam het podium op en ik hoorde je zenuwachtig ademen in je microfoon", voegde Natalia toe. "Maar vanaf de eerste noot was het er boenk op." Voor hen was het dan ook even slikken om Koen met het absolute paradepaardje van deze aflevering aan de haal te zien gaan.

16-09-2017 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago bevallen van tweede kindje

Dina Tersago bevallen van tweede kindje

https://www.mupload.nl/img/vmjzvqi3sblep.jpg

Dina Tersago is gisteren bevallen van een zoontje, Thor. De kersverse mama postte een foto van haar "grote schat" op Instagram.

Thor werd gisterenavond om 22.10 uur geboren. Het jongetje is 52 centimeter groot en weegt 3,37 kilogram. De kleine spruit is het tweede kind van Dina en haar partner Wim Hubrechtsen. Grote broer Isak is al 2 jaar oud.

16-09-2017 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez bedankt haar beste vriendin voor nier: "Je hebt me het mooiste cadeau gegeven"

Selena Gomez bedankt haar beste vriendin voor nier: "Je hebt me het mooiste cadeau gegeven"

https://www.mupload.nl/img/woizvvzeczvet.jpg

Selena Gomez heeft onthuld waarom ze zich afgelopen zomer op de achtergrond hield. Ze moest een levensnoodzakelijke niertransplantatie ondergaan. De zangeres vecht namelijk tegen de autoimmuunziekte lupus. Op Instagram schreef ze een emotionele post om de donor van het orgaan te danken: haar beste vriendin.

Met een reeks selfies heeft Selena Gomez de hel waar ze afgelopen zomer door moest onthuld. Aan de operatie heeft ze een gigantisch litteken aan haar onderbuik overgehouden. Met een ontroerende foto dankt ze haar vriendin Francia Raisa, die haar nier afstond. Lupus is een chronische auto-immuunziekte met symptomen als constante pijn, koorts en extreme vermoeidheid, maar het kan ook tot nier- en hartschade leiden.

Het ultieme cadeau
Op Instagram schreef ze: "Ik besef dat sommige fans hebben opgemerkt dat ik me erg koest heb gehouden deze zomer. Ze vroegen zich af waarom ik mijn nieuwe nummers niet promootte, waar ik ook erg trots op was. Maar de artsen hebben mij aangeraden een niertransplantatie te ondergaan in mijn strijd tegen lupus. Ik had tijd nodig om van deze zware operatie te herstellen. De ingreep was nodig voor mijn gezondheid. Ik kijk ernaar uit om mijn traject van de afgelopen maanden met jullie te delen. Maar nu wil ik iedereen bedanken: mijn familie en het team van dokters. Maar vooral ook mijn vriendin Francia Raisa, woorden kunnen niet omschrijven wat zij voor mij gedaan heeft. Ze heeft mij het ultieme cadeau gegeven. Ik hou zoveel van je."

Ook maakte ze van de gelegenheid gebruik om de bewustwording rond lupus te vergroten. "Er bestaan nog veel misverstanden over deze aandoening, maar er wordt vooruitgang geboekt."

14-09-2017 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens over quinoa-rel met Jeroen Meus: "Ik dacht dat het een grap was"

Pascale Naessens over quinoa-rel met Jeroen Meus: "Ik dacht dat het een grap was"

https://www.mupload.nl/img/e3kazwl5u9dia.jpg

"Ik wist niet dat er discussie over was, daarom heb ik er een grapje over gemaakt", zei Pascale Naessens vandaag over de zogenaamde quinoa-rel met Jeroen Meus op Radio 1. De twee tv-koks lijken nu voorgoed de strijdbijl te hebben begraven: ze zijn het er allebei over eens dat je over (gezonde) voeding geen ruzie moet maken.

De discussie over wat gezond eten nu exact is, houdt onze Vlaamse tv-koks al heel de zomer bezig. Het kwam zelfs tot een ware quinoa-rel. Jeroen Meus had gezegd dat hij zich stoorde aan de hype rond zogenaamde superfoods: niet alleen quinoa, maar ook zaden en bessen.

Toen Pascale Naessens tijdens haar boekvoorstelling van 'Puur Pascale 2' er vragen over kreeg, zei ze met een knipoog dat Jeroen meer gerechten met quinoa heeft. "Ik zat voor die voorstelling gedurende enkele weken in het buitenland. Dus ik wist helemaal niet dat er discussie over was en dacht ik dat het een grap was. Maar die quote werd door alle media zonder die knipoog overgenomen", verduidelijkt Pascale vandaag op Radio 1. Het gevolg: het hek was helemaal van de dam tussen de twee kookboekenauteurs. Plots was er een kamp quinoa en een kamp boter.

Misbegrepen
Niet veel later - bij de start van het nieuwe tv-seizoen - bedaarde Jeroen Meus als eerste de gemoederen. Toen zei de kok dat hij zich vooral misbegrepen voelt:  "Mijn pleidooi was totaal niet gericht tegen quinoa, of tegen Pascale en Sandra Bekkari. Ik stel mij enkel vragen bij het kuddegedrag van mensen. Waarom volgt iedereen blindelings...? Waarom eten we nu massaal quinoa? Maar net zo goed stel ik me vragen bij al die mensen die plots in een park op Pokémon gaan jagen."

Ook vandaag verduidelijkt Pascale het een en ander op Radio 1. "Gezond eten is voor iedereen anders, want we reageren allemaal anders op producten. Je kan gezond eten met weinig koolhydraten en veel vet, maar het kan ook net omgekeerd.  Uiteindelijk komt het altijd hier op neer: 80 procent van wat we eten moet natuurlijk zijn. De andere twintig procent mag je helemaal zelf invullen: of dat nu met snoep of pizza is, maakt niet uit. Die honderd procent, maakt ons een gelukkig persoon." 

Meus en Naessens willen dus eigenlijk hetzelfde: dat Vlamingen leren genieten van eten en dat ze hun gezond verstand gebruiken in de keuken.

14-09-2017 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik heb nog maar twee orgasmes gehad": Alizé openhartig over seksueel taboe

"Ik heb nog maar twee orgasmes gehad": Alizé openhartig over seksueel taboe

https://www.mupload.nl/img/vqebxttfhtrdn.png

In Gert Late Night geeft Goedele Liekens toelichting bij haar onderzoek bij zo'n 1.500 Belgen en evenveel Nederlanders over seks. Van de vrouwen zei de helft zelden of nooit klaar te komen, en een van hen getuigt daarover in het programma. Alizé Bouw heeft namelijk nog maar twee orgasmes gehad.

14-09-2017 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songwriter Grant Hart van punkband Hüsker Dü overleden

Songwriter Grant Hart van punkband Hüsker Dü overleden

https://www.mupload.nl/img/rhrqwdavui48p.jpg

Songwriter en drummer Grant Hart van de legendarische Amerikaanse punkband Hüsker Dü is op 56-jarige leeftijd aan een slepende ziekte overleden. Dat meldde donderdag zowel het vakblad Variety als Bob Mould, voormalig lid van de groep.

De groep ontstond in 1979 als samenwerking tussen Hart, Mould en bassist Greg Norton. Op zijn Facebookpagina huldigde Mould zijn overleden ex-collega als "een begaafd beeldend kunstenaar, een wonderbaarlijke verhalenverteller en een beangstigend getalenteerd muzikant". 

Samen met de groep R.E.M. stuurde Hüsker Dü in de jaren '80 de rockscene in een nieuwe, pre-grungerichting.

Handelsmerk van Hüsker Dü was een toen nog revolutionaire vermenging van rock en punk, een sound die in de jaren '90 mainstream werd en als voorbeeld gold voor grunge-goden als Nirvana en The Pixies. Die slaagden er, net als de groep uit Minneapolis (Minnesota), eveneens in de creatieve controle over hun muziek te bewaren ondanks hun samenwerking met grote labels.

In het handboek Hüsker Dü for Dummies geldt het klassieke album "Zen arcade" uit 1984 als een must voor de collectie.

14-09-2017 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie hint naar verrassende oorzaak van haar scheiding

Angelina Jolie hint naar verrassende oorzaak van haar scheiding

https://www.mupload.nl/img/pwbxzcego2k98.jpg

Angelina Jolie heeft in een interview gehint dat er naast het incident op het vliegtuig nog een oorzaak van haar scheiding met Brad is. Haar nieuwe film 'First They Killed My Father' zou de echte aanleiding zijn geweest. Hierdoor zou ze namelijk beseft hebben dat ze meer liefde in haar leven nodig heeft, meldt de Britse krant The Sun vandaag.

De film is gebaseerd op het levensverhaal van activiste Loung Ung, ze schreef in haar memoires over haar Cambodjaanse familie in de jaren dat de Rode Khmer het land teisterden. Angelina Jolie vertelde aan New York Times: "Loung overleefde zoveel verschrikkelijkheden in haar leven, maar er was ook zoveel liefde. En dat is waarom ze het nu goed stelt. Dat is iets wat ik bij mezelf ook niet mag vergeten."

Beste vrienden
Ook vertelde de actrice in het interview hoe haar breuk met Brad Pitt haar kinderen heeft getroffen. "Het is niet makkelijk en het is een erg pijnlijke situatie. Ik wil gewoon dat mijn familie het goed stelt. Maar het gaat steeds beter." Ook vertelde ze hoe haar zes kinderen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox haar erdoor getrokken hebben. "Ze hebben me zo goed geholpen, we zijn echt een hecht team. Ze zijn de beste vrienden die ik ooit heb gehad. Niemand in mijn leven heeft me al zo gesteund als zij."  

Ook vertelde ze hoe zwaar het was om hun gezinswoning in LA te verlaten en te verhuizen naar een andere woning in dezelfde straat. "Het duurde enkele maanden voor ik besefte dat ik het echt zou moeten doen. Dat we echt een ander huis zouden moeten zoeken."

14-09-2017 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bedgeheimen van Astrid Coppens: "De laatste 6 jaar van onze relatie hadden wij geen seks meer"

De bedgeheimen van Astrid Coppens: "De laatste 6 jaar van onze relatie hadden wij geen seks meer"

https://www.mupload.nl/img/it7w25fqzziqm.png

In Gert Late Night heeft Astrid Coppens een intiem gesprek met James Cooke. Iedere dag probeert James Cooke nét dat tikkeltje meer te weten te komen van de bootgasten. Vanavond deelt hij het bed met Astrid Coppens, die heel open vertelt over haar verleden met John.

James Cook valt meteen met de deur in huis: "hoe dat jij ooit bent kunnen vallen op die kletskop, ik denk dat niemand dat begreep". Waarna Astrid duidelijk maakt dat de twee helemaal geen passionele relatie hadden: "wij zijn zeven jaar getrouwd geweest, en de laatste zes jaar van onze relatie hadden wij zelf geen fysiek contact meer".

13-09-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

https://www.mupload.nl/img/tqmsyvmlugsz3.jpg

Vorige week vond in New York de lancering plaats van het nieuwe boek van fotografen Mert Alas en Marcus Piggot. Celebs als Kim Kardashian, Naomi Campbell en Gigi Hadid poseerden al voor de lens van het bekende fotografenduo en kwamen voor het feest allemaal samen op een dakterras in New York. Waar iederéén wilde zijn, mocht NINA niet ontbreken.

De boeklancering vond afgelopen donderdag plaats in het PUBLIC Hotel in de hippe wijk Soho in New York. Ik had al vaak gelezen dat het hotel tegenwoordig dé place to be is in de Big Apple, dus ik was razend benieuwd om binnen eens een kijkje te nemen. Ik arriveerde er een halfuur te vroeg met dank aan het geweldig handige New Yorkse metrosysteem, maar gelukkig verbleef een collega modejournalist in één van de kamers van het hotel dus kon ik er zonder schaamte mijn ogen de kost geven.

Je komt het hotel binnen via een met planten overgoten entree, waarna je in de marmeren hal terecht komt met in het midden een lichtgevende roltrap richting lobby. Daar kreeg ik meteen een glas champagne in mijn handen geduwd, de avond kon een pak slechter beginnen me dunkt. De kamer van de bevriende journaliste is groot voor een hotelkamer in New York en vooral prach-tig qua design. Als gast kun je er blijkbaar ook gratis yogalessen volgen en het eten zou er sterrenchefwaardig zijn.

Kim Kardashian en Kendall Jenner
Het event zelf vond plaats in The Roof, het dakterras van het hotel. Twee minuten binnen was ik daar al - letterlijk - op Cindy Crawford en dochter Kaia gebotst, kort daarna liepen topmodellen Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima en Naomi Campbell langs mij heen. En toen bewoog het hele feest zich plots naar één hoek van de kamer. Ik zag nog amper iets door de flash van de fotografen, maar wist dat er iets "belangrijk" stond te gebeuren. Met een cocktail in de hand wurmde ik mij naar voren en toen zag ik plots een hele kleine blonde vrouw aan een tafel zitten met in haar kielzog en ultralange brunette. Niemand minder dan Kim Kardashian en Kendall Jenner zaten een meter van mij, gescheiden door een leger van paparazzi weliswaar. Ik kneep snel even in mijn arm dat dit echt aan het gebeuren was, nam totaal onsubtiel 300 wazige foto's en snelde dan maar rap terug naar de open bar om toch enigszins mijn 'cool' te bewaren.

Toen Gigi Hadid arriveerde werd het zowaar nog drukker, bewegen was niet meer mogelijk binnen. Dan maar even uitblazen op het dakterras met zicht op de skyline van New York. Buiten vroegen de bevriende journaliste en ik ons af of deze celebs het sterrendom eigenlijk nog wel leuk vinden. De meeste aanwezigen op de lancering konden nog relatief rustig genieten van een drankje, maar voor de Kardashian-clan zit gewoon naar een feestje gaan er niet meer in.

13-09-2017 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

https://www.mupload.nl/img/oidyw7k9cwd7h.jpg

Na de flinke opdoffer - en dat mag u letterlijk nemen - waarbij Conor McGregor vorige maand in 'het gevecht van de eeuw' onderuit ging tegen de legendarische bokser Floyd Mayweather, geniet de MMA-vechter nu van een heerlijk decadente rijkeluisvakantie in Ibiza. Maar dat hij maar klein bier is vergeleken met de echte rijken der aarde, besefte McGregor gisteren toen 'Super Yacht A', het allergrootste en meest luxueuze zeiljacht ter wereld, opdook.

De futuristische driemaster van 143 meter lang en met masten van 90 meter hoog is eigendom van de Russische miljardair Andrey Melnichenko. Sailing Yacht A werd pas vorig jaar voor het eerst te water gelaten. De voorbije week werd het zeilschip meermaals gespot in de Balearen.

McGregor brengt momenteel zelf zijn vakantie door op een jacht - zij het een bescheidener exemplaar van 'slechts' 33 meter. Hij spotte Sailing Yacht A gisteren in het azuurblauwe water nabij het eiland Formentera, een Spaans eilandje dat erg geliefd is bij miljardairs en beroemdheden. De 29-jarige Ier was danig onder de indruk en liet dat duidelijk verstaan in verschillende berichten op Instagram.

13-09-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

https://www.mupload.nl/img/7aq0qtvqs5qzi.jpg

De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme is door de politie in Phoenix gearresteerd omdat hij zijn kamergenoot een keukenmes op de keel zette. De 21-jarige Nicholas Van Varenberg had even tevoren zichzelf bezeerd toen hij met zijn vuist tegen de muur van een lift had geslagen.

Dat laatste werd op bewakingscamera's vastgelegd. Daarop werd de politie gebeld, de agenten volgden "een spoor van bloed" tot aan het appartement van de jongeman. De agenten verhoorden Van Varenberg, die zijn hand had bezeerd, en vertrokken. Dat meldt AZ Central.

Daarop richtte Van Varenberg zijn woede op zijn kamergenoot, die hij verweet dat hij de deur had opengemaakt voor de politie. Dezelfde agenten besloten terug te keren naar de flat omdat ze "geroep en geklop" hoorden.

Volgens de gerechtsdocumenten hield Van Varenberg zijn kamergenoot gegijzeld met een groot keukenmes op zijn keel. Die flatgenoot getuigde dat hij meende dat zijn laatste uur was geslagen. Hij slaagde er echter in Van Varenberg te overtuigen hem los te laten en vluchtte weg. De politie was nog een huiszoekingsbevel te regelen toen de verdachte tevoorschijn kwam. Van Varenberg werd gearresteerd en later aangeklaagd wegens geweldpleging, onwettige gevangenneming en drugbezit. De politie vond op het appartement een hoeveelheid wiet.

Nicholas Van Varenberg is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme, die als François Van Varenberg werd geboren. Nicholas moet zich op 30 september voor de rechter verantwoorden.

13-09-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

https://www.mupload.nl/img/3teo0ykh7uk99.jpg

Zij mochten hem als eerste al lezen op de launch party, onze NINA Deluxe. Wat vonden Stany Crets, Ann Van den Broeck, Annelies Van Herck, Michaël Van Droogenbroeck, Eline De Munck en Cathérine Kools van het eerste collector's item van NINA?

13-09-2017 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia: "Ik ben niet zo'n competitiebeest als mensen denken"

Natalia: "Ik ben niet zo'n competitiebeest als mensen denken"

https://www.mupload.nl/img/vrmnq6enlxb9l.jpg

Sinds vrijdag zit Natalia weer in de draaistoelen van The Voice van Vlaanderen. De zangeres kijkt ernaar uit om haar ervaring met de kandidaten te delen, maar beseft dat nieuwkomers het niet makkelijk zullen hebben in de muziekwereld.

Natalia is al voor de vierde keer coach in The Voice van Vlaanderen. "Maar van sleur is absoluut geen sprake", zegt ze in Story. "Het blijft me verbazen hoeveel talent er in de vijver zit. Toegegeven: er waren jaren dat ik niet echt onder de indruk was van het niveau, maar nu ligt de lat heel hoog. Naast een goeie stem ga ik nu ook op zoek naar een kandidaat met een uitgesproken persoonlijkheid. Het totaalplaatje moet kloppen." De zangeres heeft er ook geen moeite mee om als enige vrouwelijke coach haar mannetje te staan. "Met mijn grote mond is dat nooit een probleem. (lacht) Ik vind het een leuke combinatie van coaches. We komen goed overeen en iedereen zit goed in zijn vel. De sfeer is gemoedelijk en dat maakt het extra plezant."

Geen winnaar
The Voice werd nog nooit gewonnen door iemand uit Natalias team, maar daar heeft ze geen problemen mee. "Ik vond de winnaar altijd terecht, zo egocentrisch ben ik nu ook niet. (knipoogt) Het is ook onmogelijk om vooraf de winnaar te raden. Er zijn sterke kandidaten die nadien amper nog iets bijleren, en er zijn er die misschien niet top waren, maar wel tips opzuigen als een spons. Pas als je met iemand aan de slag gaat, weet je wat hij of zij echt in zijn mars heeft. Mensen denken al jaar en dag dat ik een echt competitiebeest ben, maar dat is absoluut niet zo. Met het ouder worden ben ik rustiger geworden en voel ik minder de neiging om met iets of iemand in competitie te gaan. Alleen met mezelf lig ik voortdurend in strijd, omdat ik alles heel goed wil doen. Bij momenten is dat best vermoeiend, maar dat is nu eenmaal de aard van het beestje. Ik kom heel zelfzeker over en dat ben ik ook, juist omdat ik heel streng ben voor mezelf. Ik wil gewoon kwaliteit brengen. En ja, ik heb het hart op de tong. Ik probeer altijd duidelijk te zijn en eerlijk te zeggen waar het op staat. Op tv zie je ook de echte Natalia, ik heb niet de behoefte om een rolletje te spelen. Hoe langer, hoe minder zelfs."

12-09-2017 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye bye, 'Despacito': allereerste solohit voor Regi

Bye bye, 'Despacito': allereerste solohit voor Regi

https://www.mupload.nl/img/c4ilq8acryolu.jpg

't Is gebeurd. Regi heeft met 'Where did you go (summer love)' zijn allereerste nummer 1-hit te pakken zonder Milk Inc. Sterker: hij stoot dé zomerhit, 'Despacito', van de troon en dat al voor de derde week op rij. Het geheim? Dochterlief Ellie Martha (4). "Zij kon het metéén meezingen. Dan heb je een hit te pakken."

Het moest de zomer van zijn leven worden - en of hij dat waargemaakt heeft. De Duitse dancemarkt veroveren, voor de tweede keer op het hoofdpodium van Tomorrowland, draaien op The Ark - de cruiseversie van Tomorrowland - én als kers op de taart: een nummer 1-hit scoren. "Nu pas begint het wat door te dringen eigenlijk, en bij de rest van Vlaanderen precies ook", lacht Regi. "De eerste week op nummer 1 staan, merken de meesten niet. Nu pas vinden ze zoiets straf."

Vooral straf is dat Regi met 'Where did you go (summer love) dé zomerhit 'Despacito' van Luis Fonci ft. Daddy Yankee na twaalf weken van de troon gestoten heeft. "Zot, hé! Vooral omdat het niet simpel is om tegen de Justin Biebers (die een remix van 'Despacito' opnam en het nummer zo mee naar nummer 1 joeg, red.) op te boksen. Ik heb al twee weken op rij gevierd met het team. Deze week zouden we nog een fles moeten kraken, maar we kunnen niet blijven vieren", lacht de hitmaker.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, zo'n nummer 1-hit maken? Regi: "Als ik dat wist, zou ik er elk jaar een scoren (lacht). Nee serieus, in 'Where did you go (summer love)' zit écht veel werk."

12-09-2017 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna probeert virtuele seks uit in nieuw programma

Joy Anna probeert virtuele seks uit in nieuw programma

https://www.mupload.nl/img/1j2aqizzsfmuq.jpg

Joy Anna heeft een nieuw tv-programma te pakken: ze werkt mee aan de vierdelige reeks 'Control Alt Delete' van de Nederlandse zender NPO 3. De Vlaamse actrice wordt daarin vooor de leeuwen gegooid door medepresentator Jan Jaap van der Wal.

"Control Alt Delete is een vierdelige reeks over de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere generaties van nu in de nabije toekomst geconfronteerd zullen kunnen worden", wordt het nieuwe programma omschreven. De vierdelige reeks zal vanaf 5 oktober te zien zijn bij NPO 3.

Veel meer is er over het programma nog niet bekend, al is wel duidelijk dat comedian Jan Jaap van der Wal een heleboel proeven in petto heeft voor Joy Anna. Zo worden haar hersenen gehackt en zal ze virtuele seks uitproberen, om zo te ontdekken hoe geluk, liefde, gezondheid en veiligheid beïnvloed worden door technologische ontwikkelingen. Dat belooft.

12-09-2017 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts: "Ik heb afgezien en tegen een depressie gezeten"

Matthias Schoenaerts: "Ik heb afgezien en tegen een depressie gezeten"

https://www.mupload.nl/img/klmvs4gn67hen.jpg

Als Matthias Schoenaerts en Michaël R. Roskam samenwerken, dan weet je dat er een prima film zit aan te komen. Binnenkort brengen ze 'Le fidele' uit, een film die nu al geroemd wordt. De prent was echter allerminst makkelijk om op te nemen, vertellen de heren in HUMO.

Volgens Matthias is de film geworden wat hij moest worden door het overlijdenvan zijn moeder, tijdens de opnames. "Wat ik voelde, was zo extreem intens dat het enige wat ik kon doen, was: me aan het moment overleveren. Een heel intiem moment. En Michaël is zo'n goeie vriend dat ik blij was met hem te kunnen delen wat ik doormaakte." Roskam: "De ochtend na haar overlijden stuurde ik een bericht naar de productie: 'Jongens, mama Dominique is overleden. We gaan een weekje pauzeren.' Maar de productie zei: 'Hoezo? Matthias zit al in de auto. De chauffeur is hem net gaan ophalen.' Dus ik belde naar Matthias en die zei: `Nee, echt, ik kom. Dat is wat mama wou. Ze heeft steeds gezegd: `Stop niet met werken. Maak die film.'"

Iedereen heeft het altijd over zijn succesverhaal, maar weinigen beseffen dat hij diep heeft gezeten. "Ik heb in twee jaar tijd wel mijn zus verloren, en mijn grootvader, die in de eerste jaren van mijn leven een vader voor mij was. Ik ben zelf bijna gestorven tijdens de opnames van 'Maryland' omdat ik erg diep ben gegaan. Ik moest voor de promotie van de vier films waar ik in heb meegespeeld de hele wereld rond reizen, en ik heb drie maanden in Canada gezeten voor een serie die uiteindelijk niet is doorgegaan. Het raakte uit met mijn partner, die daarna een mes in mijn rug stak op een moment dat ik haar het meest nodig had. En in vier maanden tijd heb ik ook mijn moeder verloren. »Ik heb afgezien en tegen een depressie aan gezeten. Ik kon op een gegeven moment alleen nog maar denken: 'Matthias, je moet blijven bewegen. Je moet vooruit, al is het maar een centimeter.' Het is zoals in de boksring: als je stilstaat, krijg je slaag."

12-09-2017 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan Arne het schoppen tot popster in Australië? Volg hier vier maanden lang het avontuur van 'Arne Down Under'

Kan Arne het schoppen tot popster in Australië? Volg hier vier maanden lang het avontuur van 'Arne Down Under'

https://www.mupload.nl/img/8kyvnzptalv15.jpg

Zondag vertrekt Arne Vanhaecke voor 4 maanden naar Australië. Hij zal er voor HLN.BE iedere dinsdag en vrijdag de vlog 'Arne Down Under' bijhouden. Momenteel is hij druk bezig met zijn voorbereidingen. Waarom hij naar Australië trekt en wat hij daar precies gaat doen, vertelt hij jullie liever allemaal zelf in zijn eerste vlog.

12-09-2017 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Whitney Houston wil biopic over hun dochter tegenhouden

Ex van Whitney Houston wil biopic over hun dochter tegenhouden

https://www.mupload.nl/img/attca42v7qtk8.jpg

Bobby Brown probeert de uitzending volgende maand van een biopic over zijn dochter Bobbi Kristina te voorkomen met een rechtszaak. Volgens de 48-jarige zanger wordt hij in de televisiefilm afgeschilderd als een slechte vader en gewelddadige echtgenoot.

De Amerikaanse zender TV One zendt op 8 oktober de film Bobbi Kristina uit. De biopic schetst volgens Bobby een beeld van hem als gewelddadige echtgenoot tegenover Whitney Houston en als een vader die zijn dochter verwaarloost. Brown noemt dit 'laster en onwaar'. Hij eist dan ook dat de rechter verbiedt dat de film wordt uitgezonden. Daarnaast wil hij 1 miljoen dollar (829.000 euro) aan schadevergoeding.

TV One is overigens gewoon van plan de film uit te zenden. ''We kunnen nu niets zeggen over de juridische stappen die wij nemen. Wel kunnen we melden dat we achter de film staan en de representatie van deze periode in het leven van Bobbi Kristina'', laat de zender weten aan E! News.

10-09-2017 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt weer uit naar broer Noel na emotioneel optreden Manchester: "PR-stunt. Het interesseert hem geen bal"

Liam Gallagher haalt weer uit naar broer Noel na emotioneel optreden Manchester: "PR-stunt. Het interesseert hem geen bal"

https://www.mupload.nl/img/xuheqjl1pnzmy.jpg

Liam Gallagher heeft op Twitter weer eens flink uitgehaald naar zijn broer Noel. Die trad gisteren op tijdens het benefietconcert We Are Manchester in de heropende Manchester Arena. Daarbij hield Noel het niet droog en daar had Liam commentaar op.

"NG in tranen", schrijft hij in zijn tweet. "Daar trapt toch niemand in, het interesseert hem geen bal." In een tweede tweet noemt Liam de huilbui een PR-stunt. "Hij zou hetzelfde doen in Edinburgh", sneert hij.

Liam zelf liet het concert aan zich voorbij gaan. Hij had andere verplichtingen in het buitenland. Op Twitter kreeg de muzikant van sommige fans de wind van voren vanwege het commentaar op zijn broer. Een Twitteraar schreef dat hij de opmerking laag bij de grond vond.

10-09-2017 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!