NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

https://www.mupload.nl/img/tqmsyvmlugsz3.jpg

Vorige week vond in New York de lancering plaats van het nieuwe boek van fotografen Mert Alas en Marcus Piggot. Celebs als Kim Kardashian, Naomi Campbell en Gigi Hadid poseerden al voor de lens van het bekende fotografenduo en kwamen voor het feest allemaal samen op een dakterras in New York. Waar iederéén wilde zijn, mocht NINA niet ontbreken.

De boeklancering vond afgelopen donderdag plaats in het PUBLIC Hotel in de hippe wijk Soho in New York. Ik had al vaak gelezen dat het hotel tegenwoordig dé place to be is in de Big Apple, dus ik was razend benieuwd om binnen eens een kijkje te nemen. Ik arriveerde er een halfuur te vroeg met dank aan het geweldig handige New Yorkse metrosysteem, maar gelukkig verbleef een collega modejournalist in één van de kamers van het hotel dus kon ik er zonder schaamte mijn ogen de kost geven.

Je komt het hotel binnen via een met planten overgoten entree, waarna je in de marmeren hal terecht komt met in het midden een lichtgevende roltrap richting lobby. Daar kreeg ik meteen een glas champagne in mijn handen geduwd, de avond kon een pak slechter beginnen me dunkt. De kamer van de bevriende journaliste is groot voor een hotelkamer in New York en vooral prach-tig qua design. Als gast kun je er blijkbaar ook gratis yogalessen volgen en het eten zou er sterrenchefwaardig zijn.

Kim Kardashian en Kendall Jenner
Het event zelf vond plaats in The Roof, het dakterras van het hotel. Twee minuten binnen was ik daar al - letterlijk - op Cindy Crawford en dochter Kaia gebotst, kort daarna liepen topmodellen Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima en Naomi Campbell langs mij heen. En toen bewoog het hele feest zich plots naar één hoek van de kamer. Ik zag nog amper iets door de flash van de fotografen, maar wist dat er iets "belangrijk" stond te gebeuren. Met een cocktail in de hand wurmde ik mij naar voren en toen zag ik plots een hele kleine blonde vrouw aan een tafel zitten met in haar kielzog en ultralange brunette. Niemand minder dan Kim Kardashian en Kendall Jenner zaten een meter van mij, gescheiden door een leger van paparazzi weliswaar. Ik kneep snel even in mijn arm dat dit echt aan het gebeuren was, nam totaal onsubtiel 300 wazige foto's en snelde dan maar rap terug naar de open bar om toch enigszins mijn 'cool' te bewaren.

Toen Gigi Hadid arriveerde werd het zowaar nog drukker, bewegen was niet meer mogelijk binnen. Dan maar even uitblazen op het dakterras met zicht op de skyline van New York. Buiten vroegen de bevriende journaliste en ik ons af of deze celebs het sterrendom eigenlijk nog wel leuk vinden. De meeste aanwezigen op de lancering konden nog relatief rustig genieten van een drankje, maar voor de Kardashian-clan zit gewoon naar een feestje gaan er niet meer in.

13-09-2017 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

https://www.mupload.nl/img/oidyw7k9cwd7h.jpg

Na de flinke opdoffer - en dat mag u letterlijk nemen - waarbij Conor McGregor vorige maand in 'het gevecht van de eeuw' onderuit ging tegen de legendarische bokser Floyd Mayweather, geniet de MMA-vechter nu van een heerlijk decadente rijkeluisvakantie in Ibiza. Maar dat hij maar klein bier is vergeleken met de echte rijken der aarde, besefte McGregor gisteren toen 'Super Yacht A', het allergrootste en meest luxueuze zeiljacht ter wereld, opdook.

De futuristische driemaster van 143 meter lang en met masten van 90 meter hoog is eigendom van de Russische miljardair Andrey Melnichenko. Sailing Yacht A werd pas vorig jaar voor het eerst te water gelaten. De voorbije week werd het zeilschip meermaals gespot in de Balearen.

McGregor brengt momenteel zelf zijn vakantie door op een jacht - zij het een bescheidener exemplaar van 'slechts' 33 meter. Hij spotte Sailing Yacht A gisteren in het azuurblauwe water nabij het eiland Formentera, een Spaans eilandje dat erg geliefd is bij miljardairs en beroemdheden. De 29-jarige Ier was danig onder de indruk en liet dat duidelijk verstaan in verschillende berichten op Instagram.

13-09-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

https://www.mupload.nl/img/7aq0qtvqs5qzi.jpg

De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme is door de politie in Phoenix gearresteerd omdat hij zijn kamergenoot een keukenmes op de keel zette. De 21-jarige Nicholas Van Varenberg had even tevoren zichzelf bezeerd toen hij met zijn vuist tegen de muur van een lift had geslagen.

Dat laatste werd op bewakingscamera's vastgelegd. Daarop werd de politie gebeld, de agenten volgden "een spoor van bloed" tot aan het appartement van de jongeman. De agenten verhoorden Van Varenberg, die zijn hand had bezeerd, en vertrokken. Dat meldt AZ Central.

Daarop richtte Van Varenberg zijn woede op zijn kamergenoot, die hij verweet dat hij de deur had opengemaakt voor de politie. Dezelfde agenten besloten terug te keren naar de flat omdat ze "geroep en geklop" hoorden.

Volgens de gerechtsdocumenten hield Van Varenberg zijn kamergenoot gegijzeld met een groot keukenmes op zijn keel. Die flatgenoot getuigde dat hij meende dat zijn laatste uur was geslagen. Hij slaagde er echter in Van Varenberg te overtuigen hem los te laten en vluchtte weg. De politie was nog een huiszoekingsbevel te regelen toen de verdachte tevoorschijn kwam. Van Varenberg werd gearresteerd en later aangeklaagd wegens geweldpleging, onwettige gevangenneming en drugbezit. De politie vond op het appartement een hoeveelheid wiet.

Nicholas Van Varenberg is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme, die als François Van Varenberg werd geboren. Nicholas moet zich op 30 september voor de rechter verantwoorden.

13-09-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

https://www.mupload.nl/img/3teo0ykh7uk99.jpg

Zij mochten hem als eerste al lezen op de launch party, onze NINA Deluxe. Wat vonden Stany Crets, Ann Van den Broeck, Annelies Van Herck, Michaël Van Droogenbroeck, Eline De Munck en Cathérine Kools van het eerste collector's item van NINA?

13-09-2017 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia: "Ik ben niet zo'n competitiebeest als mensen denken"

Natalia: "Ik ben niet zo'n competitiebeest als mensen denken"

https://www.mupload.nl/img/vrmnq6enlxb9l.jpg

Sinds vrijdag zit Natalia weer in de draaistoelen van The Voice van Vlaanderen. De zangeres kijkt ernaar uit om haar ervaring met de kandidaten te delen, maar beseft dat nieuwkomers het niet makkelijk zullen hebben in de muziekwereld.

Natalia is al voor de vierde keer coach in The Voice van Vlaanderen. "Maar van sleur is absoluut geen sprake", zegt ze in Story. "Het blijft me verbazen hoeveel talent er in de vijver zit. Toegegeven: er waren jaren dat ik niet echt onder de indruk was van het niveau, maar nu ligt de lat heel hoog. Naast een goeie stem ga ik nu ook op zoek naar een kandidaat met een uitgesproken persoonlijkheid. Het totaalplaatje moet kloppen." De zangeres heeft er ook geen moeite mee om als enige vrouwelijke coach haar mannetje te staan. "Met mijn grote mond is dat nooit een probleem. (lacht) Ik vind het een leuke combinatie van coaches. We komen goed overeen en iedereen zit goed in zijn vel. De sfeer is gemoedelijk en dat maakt het extra plezant."

Geen winnaar
The Voice werd nog nooit gewonnen door iemand uit Natalias team, maar daar heeft ze geen problemen mee. "Ik vond de winnaar altijd terecht, zo egocentrisch ben ik nu ook niet. (knipoogt) Het is ook onmogelijk om vooraf de winnaar te raden. Er zijn sterke kandidaten die nadien amper nog iets bijleren, en er zijn er die misschien niet top waren, maar wel tips opzuigen als een spons. Pas als je met iemand aan de slag gaat, weet je wat hij of zij echt in zijn mars heeft. Mensen denken al jaar en dag dat ik een echt competitiebeest ben, maar dat is absoluut niet zo. Met het ouder worden ben ik rustiger geworden en voel ik minder de neiging om met iets of iemand in competitie te gaan. Alleen met mezelf lig ik voortdurend in strijd, omdat ik alles heel goed wil doen. Bij momenten is dat best vermoeiend, maar dat is nu eenmaal de aard van het beestje. Ik kom heel zelfzeker over en dat ben ik ook, juist omdat ik heel streng ben voor mezelf. Ik wil gewoon kwaliteit brengen. En ja, ik heb het hart op de tong. Ik probeer altijd duidelijk te zijn en eerlijk te zeggen waar het op staat. Op tv zie je ook de echte Natalia, ik heb niet de behoefte om een rolletje te spelen. Hoe langer, hoe minder zelfs."

12-09-2017 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye bye, 'Despacito': allereerste solohit voor Regi

Bye bye, 'Despacito': allereerste solohit voor Regi

https://www.mupload.nl/img/c4ilq8acryolu.jpg

't Is gebeurd. Regi heeft met 'Where did you go (summer love)' zijn allereerste nummer 1-hit te pakken zonder Milk Inc. Sterker: hij stoot dé zomerhit, 'Despacito', van de troon en dat al voor de derde week op rij. Het geheim? Dochterlief Ellie Martha (4). "Zij kon het metéén meezingen. Dan heb je een hit te pakken."

Het moest de zomer van zijn leven worden - en of hij dat waargemaakt heeft. De Duitse dancemarkt veroveren, voor de tweede keer op het hoofdpodium van Tomorrowland, draaien op The Ark - de cruiseversie van Tomorrowland - én als kers op de taart: een nummer 1-hit scoren. "Nu pas begint het wat door te dringen eigenlijk, en bij de rest van Vlaanderen precies ook", lacht Regi. "De eerste week op nummer 1 staan, merken de meesten niet. Nu pas vinden ze zoiets straf."

Vooral straf is dat Regi met 'Where did you go (summer love) dé zomerhit 'Despacito' van Luis Fonci ft. Daddy Yankee na twaalf weken van de troon gestoten heeft. "Zot, hé! Vooral omdat het niet simpel is om tegen de Justin Biebers (die een remix van 'Despacito' opnam en het nummer zo mee naar nummer 1 joeg, red.) op te boksen. Ik heb al twee weken op rij gevierd met het team. Deze week zouden we nog een fles moeten kraken, maar we kunnen niet blijven vieren", lacht de hitmaker.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, zo'n nummer 1-hit maken? Regi: "Als ik dat wist, zou ik er elk jaar een scoren (lacht). Nee serieus, in 'Where did you go (summer love)' zit écht veel werk."

12-09-2017 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna probeert virtuele seks uit in nieuw programma

Joy Anna probeert virtuele seks uit in nieuw programma

https://www.mupload.nl/img/1j2aqizzsfmuq.jpg

Joy Anna heeft een nieuw tv-programma te pakken: ze werkt mee aan de vierdelige reeks 'Control Alt Delete' van de Nederlandse zender NPO 3. De Vlaamse actrice wordt daarin vooor de leeuwen gegooid door medepresentator Jan Jaap van der Wal.

"Control Alt Delete is een vierdelige reeks over de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere generaties van nu in de nabije toekomst geconfronteerd zullen kunnen worden", wordt het nieuwe programma omschreven. De vierdelige reeks zal vanaf 5 oktober te zien zijn bij NPO 3.

Veel meer is er over het programma nog niet bekend, al is wel duidelijk dat comedian Jan Jaap van der Wal een heleboel proeven in petto heeft voor Joy Anna. Zo worden haar hersenen gehackt en zal ze virtuele seks uitproberen, om zo te ontdekken hoe geluk, liefde, gezondheid en veiligheid beïnvloed worden door technologische ontwikkelingen. Dat belooft.

12-09-2017 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts: "Ik heb afgezien en tegen een depressie gezeten"

Matthias Schoenaerts: "Ik heb afgezien en tegen een depressie gezeten"

https://www.mupload.nl/img/klmvs4gn67hen.jpg

Als Matthias Schoenaerts en Michaël R. Roskam samenwerken, dan weet je dat er een prima film zit aan te komen. Binnenkort brengen ze 'Le fidele' uit, een film die nu al geroemd wordt. De prent was echter allerminst makkelijk om op te nemen, vertellen de heren in HUMO.

Volgens Matthias is de film geworden wat hij moest worden door het overlijdenvan zijn moeder, tijdens de opnames. "Wat ik voelde, was zo extreem intens dat het enige wat ik kon doen, was: me aan het moment overleveren. Een heel intiem moment. En Michaël is zo'n goeie vriend dat ik blij was met hem te kunnen delen wat ik doormaakte." Roskam: "De ochtend na haar overlijden stuurde ik een bericht naar de productie: 'Jongens, mama Dominique is overleden. We gaan een weekje pauzeren.' Maar de productie zei: 'Hoezo? Matthias zit al in de auto. De chauffeur is hem net gaan ophalen.' Dus ik belde naar Matthias en die zei: `Nee, echt, ik kom. Dat is wat mama wou. Ze heeft steeds gezegd: `Stop niet met werken. Maak die film.'"

Iedereen heeft het altijd over zijn succesverhaal, maar weinigen beseffen dat hij diep heeft gezeten. "Ik heb in twee jaar tijd wel mijn zus verloren, en mijn grootvader, die in de eerste jaren van mijn leven een vader voor mij was. Ik ben zelf bijna gestorven tijdens de opnames van 'Maryland' omdat ik erg diep ben gegaan. Ik moest voor de promotie van de vier films waar ik in heb meegespeeld de hele wereld rond reizen, en ik heb drie maanden in Canada gezeten voor een serie die uiteindelijk niet is doorgegaan. Het raakte uit met mijn partner, die daarna een mes in mijn rug stak op een moment dat ik haar het meest nodig had. En in vier maanden tijd heb ik ook mijn moeder verloren. »Ik heb afgezien en tegen een depressie aan gezeten. Ik kon op een gegeven moment alleen nog maar denken: 'Matthias, je moet blijven bewegen. Je moet vooruit, al is het maar een centimeter.' Het is zoals in de boksring: als je stilstaat, krijg je slaag."

12-09-2017 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan Arne het schoppen tot popster in Australië? Volg hier vier maanden lang het avontuur van 'Arne Down Under'

Kan Arne het schoppen tot popster in Australië? Volg hier vier maanden lang het avontuur van 'Arne Down Under'

https://www.mupload.nl/img/8kyvnzptalv15.jpg

Zondag vertrekt Arne Vanhaecke voor 4 maanden naar Australië. Hij zal er voor HLN.BE iedere dinsdag en vrijdag de vlog 'Arne Down Under' bijhouden. Momenteel is hij druk bezig met zijn voorbereidingen. Waarom hij naar Australië trekt en wat hij daar precies gaat doen, vertelt hij jullie liever allemaal zelf in zijn eerste vlog.

12-09-2017 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Whitney Houston wil biopic over hun dochter tegenhouden

Ex van Whitney Houston wil biopic over hun dochter tegenhouden

https://www.mupload.nl/img/attca42v7qtk8.jpg

Bobby Brown probeert de uitzending volgende maand van een biopic over zijn dochter Bobbi Kristina te voorkomen met een rechtszaak. Volgens de 48-jarige zanger wordt hij in de televisiefilm afgeschilderd als een slechte vader en gewelddadige echtgenoot.

De Amerikaanse zender TV One zendt op 8 oktober de film Bobbi Kristina uit. De biopic schetst volgens Bobby een beeld van hem als gewelddadige echtgenoot tegenover Whitney Houston en als een vader die zijn dochter verwaarloost. Brown noemt dit 'laster en onwaar'. Hij eist dan ook dat de rechter verbiedt dat de film wordt uitgezonden. Daarnaast wil hij 1 miljoen dollar (829.000 euro) aan schadevergoeding.

TV One is overigens gewoon van plan de film uit te zenden. ''We kunnen nu niets zeggen over de juridische stappen die wij nemen. Wel kunnen we melden dat we achter de film staan en de representatie van deze periode in het leven van Bobbi Kristina'', laat de zender weten aan E! News.

10-09-2017 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt weer uit naar broer Noel na emotioneel optreden Manchester: "PR-stunt. Het interesseert hem geen bal"

Liam Gallagher haalt weer uit naar broer Noel na emotioneel optreden Manchester: "PR-stunt. Het interesseert hem geen bal"

https://www.mupload.nl/img/xuheqjl1pnzmy.jpg

Liam Gallagher heeft op Twitter weer eens flink uitgehaald naar zijn broer Noel. Die trad gisteren op tijdens het benefietconcert We Are Manchester in de heropende Manchester Arena. Daarbij hield Noel het niet droog en daar had Liam commentaar op.

"NG in tranen", schrijft hij in zijn tweet. "Daar trapt toch niemand in, het interesseert hem geen bal." In een tweede tweet noemt Liam de huilbui een PR-stunt. "Hij zou hetzelfde doen in Edinburgh", sneert hij.

Liam zelf liet het concert aan zich voorbij gaan. Hij had andere verplichtingen in het buitenland. Op Twitter kreeg de muzikant van sommige fans de wind van voren vanwege het commentaar op zijn broer. Een Twitteraar schreef dat hij de opmerking laag bij de grond vond.

10-09-2017 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

https://www.mupload.nl/img/dqygic1gnjuhk.jpg

The Shape of Water', de jongste film van de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro, heeft vanavond op het internationale filmfestival van Venetië de hoofdprijs, de Gouden Leeuw voor de beste film, gewonnen. De prijs werd toegekend door een jury onder leiding van de Amerikaanse actrice Annette Bening.

'The Shape of Water' is een soort sprookje tegen de achtergrond van de Koude Oorlog. De prent speelt zich af in het Amerika van 1962 en draait rond de ontdekking door de hoofdpersonages van een geklasseerd geheim experiment. De film werd vooral geprezen om zijn verbluffende beeldentaal, een handelsmerk van de Mexicaanse cineast.

Del Toro verwierf bekendheid - en een grote aanhang van cinefielen - met films als 'Pans Labyrinth', 'Cronos', 'The Devil's Backbone' en 'Hellboy' (1 en 2). Momenteel werkt hij aan een verfilming van Pinocchio.

10-09-2017 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier Maingain vindt 'Blind Getrouwd' maar niets en weigert koppel te huwen

Olivier Maingain vindt 'Blind Getrouwd' maar niets en weigert koppel te huwen

https://www.mupload.nl/img/qmohsys53coz1.jpg

Olivier Maingain (DéFI), burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, weigert mee te werken aan de Franstalige versie van het VTM-programma Blind Getrouwd, die dinsdag op RTL-TVI begint. Dat schrijft La Capitale.

In Blind Getrouwd worden twee partners op voorhand uitgekozen door een team van experts, waaronder een psycholoog en een seksuoloog. Bedoeling is dat ze elkaar pas voor de eerste keer ontmoeten in het gemeentehuis, waar ze dan meteen in de echt verbonden worden. Na het grote succes in Vlaanderen, wil de Franstalige omroep RTL-TVI voor het eerst ook een versie in Franstalig België op de buis brengen.

Maar er is een kink in de kabel gekomen bij een van de koppels, die gehuwd zouden worden in de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe. De burgemeester, DéFI-voorzitter Olivier Maingain, weigert namelijk mee te werken. Maingain kan zich niet vinden in het concept van het programma, aangezien het huwelijk dat hij zou afsluiten evengoed rechtsgeldig zou zijn als eender welk ander huwelijk.

Maingain zou de twee partners gevraagd hebben hem op voorhand te ontmoeten, om op die manier uit te sluiten dat het om een schijnhuwelijk ging. Daarna zou de kwestie drie weken aangesleept hebben en kon het huwelijk uiteindelijk niet doorgaan.

"Parket gevraagd of alles in orde was"
Maingain bevestigt het nieuws van Sudpresse. "Schepen van Burgerlijke Stand Jacqueline Destrée heeft de kwestie voorgelegd op het college en we hebben beslist het parket te vragen of alles wettelijk in orde was", aldus Maingain. "Het parket van Brussel heeft geoordeeld dat het huwelijk mogelijk niet rechtsgeldig was en heeft ons ten zeerste afgeraden deel te nemen aan de uitzending."

RTL benadrukt dat er niets illegaal aan het huwelijk is. "De kandidaten hebben alle vrijheid om te weigeren als ze hun toekomstige partner ontmoeten", is te horen.

Bij de start van het parlementaire jaar wil Olivier Maingain minister van Justitie Koen Geens (CD&V) bevragen over het programma. Hij wil bekijken of het College van procureurs-generaal een gemeenschappelijk standpunt kan innemen over de huwelijken, zodat overal op dezelfde manier wordt gereageerd en de programmamakers niet op zoek kunnen gaan naar de meest meegaande gemeente.

09-09-2017 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepeste Mira siert nu de cover van Playboy

Gepeste Mira siert nu de cover van Playboy

https://www.mupload.nl/img/u3lsbtew61wi9.jpg

Een dikke middelvinger naar de pesters op school. Zo ziet de Nederlandse Mira Soeteman (18) haar verkiezing tot playmate van de maand in Playboy.

De twee jaren op het college waren voor Mira een ware beproeving. "Ik ben heel erg gepest. Was een hoer, een slet. Alleen maar omdat ik er altijd verzorgd uitzag, nette kleding droeg. 'Die zal wel makkelijk zijn', is dan het vooroordeel. Maar zelfs als ik een lelijk trainingspak droeg ging het pesten door. Heel hypocriet. En de school heeft er nooit iets aan gedaan.' Na twee jaar verhuist Mira naar een ander college in haar woonplaats Papendrecht. "Ik ben daar nooit gepest. Het was er zo relaxed, kon helemaal mezelf zijn."

De 18-jarige vertelt haar verhaal vanop het partyeiland Ibiza. Op de dag dat Playboy het septembernummer lanceert, waarop ze als playmate van de maand de cover siert, komt ze met vrienden bij van weer een avond stappen. Ze viert er ook dit weekend nog vakantie, twee weken terug was ze voor een fotoshoot op het Spaanse eiland. "Zo gááf om in de Playboy te staan. Ben ontzettend trots op het resultaat. Net als mijn ouders en opa en oma. Ik zie het als een statement naar de pesters van vroeger. Een dikke middelvinger, haha."

Te klein voor de catwalk

Begin dit jaar wordt de blondine benaderd door een fotograaf voor een proefshoot voor Playboy. Het resultaat van die sessie bevalt, want deze zomer poseert Mira voor het 'echt' naakt voor de lens. "Dat is natuurlijk best een beetje eng, zeker de eerste keer. Gelukkig klikte het heel goed met de fotograaf. De foto's zijn gemaakt op een boot op de Loosdrechtse Plassen. We hadden die dag geluk met het weer. De meeste shoots van Playboy zijn binnen in een villa."

Mira doet meer modellenwerk, maar qua inkomsten is dat voorlopig niet meer dan een heel leuke bijbaan. De Papendrechtse hoopt dat de blootreportage in het mannenblad, waar ook mooie interviews in staan, een opstap is naar meer. "Werk op de catwalk zit er voor mij niet in, daarvoor ben ik veel te klein. Ik zal het dus van ander werk moet hebben."

Haar geld verdient de tiener vooral als wimperstyliste. "Thuis bij mijn ouders heb ik een salon. Het gaat hartstikke goed."

09-09-2017 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Samen naakt douchen in Spitsbroers? No one cares"

"Samen naakt douchen in Spitsbroers? No one cares"

https://www.mupload.nl/img/0hrzaogoyea1i.jpg

Twee linkervoeten en toch de hoofdrol spelen in 'Spitsbroers'. Oscar Willems doet het en hoe. Ook in seizoen twee kruipt hij in de huid van Dennis Moerman, een spits bij KRC Genk. Oscar kon niet voetballen en moest dus heel wat voetbalbewegingen instuderen. Bij voetbal hoort ook naakt douchen met wildvreemden maar daar had de acteur niet de minste moeite mee.

"Het spreekt tot de verbeelding, een serie over eerste klasse voetbal. We hebben ook gewoon een hele goede cast. Ik moest enkele bewegingen heel goed instuderen, zodat het lijkt alsof je een goede voetballer bent."

"We hebben drie weken van zes uur 's avonds tot zes uur 's morgens gedraaid. Iedereen heeft dat zonder zagen gedaan, dat kweekt een enorm samenhorigheidsgevoel. We waren echt een ploeg en daar hoort samen douchen bij, niemand vond dat erg."

09-09-2017 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

'The Shape of Water' wint Gouden Leeuw op filmfestival van Venetië

https://www.mupload.nl/img/gxatznwh4cwci.jpg

The Shape of Water', de jongste film van de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro, heeft vanavond op het internationale filmfestival van Venetië de hoofdprijs, de Gouden Leeuw voor de beste film, gewonnen. De prijs werd toegekend door een jury onder leiding van de Amerikaanse actrice Annette Bening.

'The Shape of Water' is een soort sprookje tegen de achtergrond van de Koude Oorlog. De prent speelt zich af in het Amerika van 1962 en draait rond de ontdekking door de hoofdpersonages van een geklasseerd geheim experiment. De film werd vooral geprezen om zijn verbluffende beeldentaal, een handelsmerk van de Mexicaanse cineast.

Del Toro verwierf bekendheid - en een grote aanhang van cinefielen - met films als 'Pans Labyrinth', 'Cronos', 'The Devil's Backbone' en 'Hellboy' (1 en 2). Momenteel werkt hij aan een verfilming van Pinocchio.

09-09-2017 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in allerijl naar villa 'The Sky Is The Limit'-koppel geroepen na "mishandeling"

Politie in allerijl naar villa 'The Sky Is The Limit'-koppel geroepen na "mishandeling"

https://www.mupload.nl/img/ojzewn05sbnvj.jpg

In het Limburgse Diepenbeek is de politie gisterenavond moeten tussenkomen in de villa van de flamboyante ondernemer Jan Kriekels, bekend van het tv-programma The Sky is the Limit. Zijn ex, Kirsten Janssens, had het op haar Facebookpagina over mishandeling door Kriekels. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

"Je hebt geen recht mijn sleutels af te pakken, mij te verwonden en 4 of 5 x de trappen op en af te sleuren en mijn gezicht driemaal neer te slaan op die betonnen trap van je", zou Janssens geschreven hebben over Kriekels. Ze zou ook foto's online geplaatst hebben waarop ze zelf naakt te zien was, naast kapotte bloempotten. Vrienden die de foto's zagen, spraken van "veel bloed".

Janssens vroeg daarop via een vriendin om hulp, zelf zou ze opgesloten geweest zijn in de slaapkamer van Kriekels. Daarop kwam de politie ter plaatse, die geruime tijd in de villa bleef.

De post en foto's werden ondertussen verwijderd.

Eerder deze week verklaarde Janssens in Dag Allemaal dat ze officieel niet meer samen is met Kriekels, maar dat de twee toch niet zonder elkaar kunnen. De plooien zijn nog niet helemaal gladgestreken, maar het gaat de goede richting uit, zo klonk het toen nog. "Wat afstand nemen kan je dichter bij elkaar brengen. Jan en ik houden nog van elkaar. Dertien jaar wis je niet zomaar, hé. Alleszins, wij zijn gelukkig zo en de kinderen ook. Dat is het belangrijkste. We zullen zien wat de toekomst brengt. Carpe diem, zeg ik."

09-09-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney haalt in 2019 ook Star Wars en Marvel-films weg bij Netflix

Disney haalt in 2019 ook Star Wars en Marvel-films weg bij Netflix

https://www.mupload.nl/img/49c6farka3twv.jpg

Disney brengt vanaf 2019 ál zijn films onder in een eigen streamingdienst. Dat vertelde de CEO van het bedrijf, Bob Iger, tijdens een bijeenkomst van media en communicatiebedrijven in Beverly Hills. Het bedrijf kondigde dat eerder al aan voor de tekenfilms, maar ook populaire films als Star Wars en superheldenfilms van Marvel zijn vanaf dan dan alleen nog te zien via de dienst van Disney.

Op dit moment zijn de Star Warsfilms nog te zien op Netflix en via andere streamingdiensten, zoals Hulu, kan men kijken naar superheldenfilms zoals de X-Men. Maar als het aan Iger ligt, komt daar snel verandering in en gaat Disney ook zelf unieke content produceren voor zijn streamingdienst.

"We gaan zo'n vier a vijf originele films per jaar maken en aanbieden via de app. Daarnaast nog eens jaarlijks vier à vijf series", zei Iger tegen aanwezigen. Ook het gehele archief van Disney, met zo'n 400 tot 500 films, zal beschikbaar zijn via de dienst.

Sportkanaal ESPN, dat in handen is van Disney, komt ook met een eigen streamingkanaal waar maar liefst 10.000 sportevenementen op kunnen worden bekeken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld betalen voor een enkele wedstrijd of zich abonneren op een hele voetbalcompetitie. "We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit", zei Iger over de plannen.

08-09-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones miljard keer illegaal gedownload

Game of Thrones miljard keer illegaal gedownload

https://www.mupload.nl/img/nxmeydx9amwbj.jpg

Het zevende seizoen van Game of Thrones is net als voorgaande seizoenen erg in trek in het illegale circuit. Het aantal downloads is dit keer zelfs boven de miljard gestegen, rekende TorrentFreak uit. Elke aflevering is gemiddeld zo'n 140 miljoen keer illegaal van internet geplukt.

Ter vergelijking: HBO meldde eerder een gemiddeld aantal 'legale' kijkers van 32 miljoen per aflevering. Dat was voor de zender een seizoensrecord.

Het hoge aantal illegale downloads komt er onder meer door hackers die twee afleveringen voortijdig op internet zetten. De hack bij HBO kreeg veel aandacht in de media.

Game of Thrones is al jaren de meest gedownloade serie ter wereld. Dat komt onder meer omdat HBO niet voor iedereen beschikbaar is.

08-09-2017 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uitzendingen VRT zullen doorgaan, ondanks stakingsoproep"

"Uitzendingen VRT zullen doorgaan, ondanks stakingsoproep"

https://www.mupload.nl/img/e3bqinbqlqf6u.jpg

De VRT zal ondanks de stakingsoproep van de socialistische vakbond ACOD, gewoon programma's kunnen uitzenden op dinsdag 10 oktober. Dat heeft de openbare omroep vandaag meegedeeld. "We hebben voldoende garanties gekregen om de uitzendingen door te laten gaan", zegt woordvoerder Bob Vermeir.

ACOD VRT heeft zijn leden opgeroepen om deel te nemen aan de staking van 10 oktober. Daarmee schaart de bond zich achter de "reactiedag" tegen het tekort aan arbeidskrachten en de ingrepen van de federale regering bij het overheidspersoneel. De christelijke vakbond bij de VRT lanceert voorlopig nog geen oproep.

De openbare omroep beklemtoont nu dat dit niet betekent dat de schermen op 10 oktober op zwart zullen gaan. "Er zullen wel leden zijn die gehoor geven aan de oproep, maar het is niet zo dat heel de VRT die dag zal staken", zegt woordvoerder Bob Vermeir. "We hebben ook voldoende garanties gekregen dat de uitzendingen kunnen doorgaan." Die garanties komen volgens hem ook van de vakonden zelf.

Mogelijk zullen er door de stakingsoproep wel enkele wijzigingen in de programmaschema's plaatsvinden. "Maar dat kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen, daarvoor weten we nog onvoldoende", aldus Vermeir. "Maar 10 oktober is pas over een maand."

08-09-2017 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!