Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen in Gent: twee extra concerten

Leonard Cohen in Gent: twee extra concerten

Klik op de foto om ' Everybody knows ' te beluisteren





Vanochtend begon de voorverkoop voor de twee concerten waarmee Leonard Cohen op 12 en 14 augustus zijn wereldtournee opent op het Gentse Sint-Pietersplein. Op twee uren tijd waren die uitverkocht. Prompt werd beslist er twee concerten aan toe te voegen, op 15 en 17 augustus op dezelfde plaats.



30-03-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John wil nog een kind

Elton John wil nog een kind

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Elton-John-4.jpg


Hun zoon Zachary kregen ze op kerstdag 2010 bij een surrogaatmoeder. Elton John en zijn partner David Furnish hopen dat Zachary tegen eind dit jaar een broertje of zusje krijgt. Wie de biologische vader wordt, moeten ze nog uitvogelen.

"De zaak is in gang gezet. David en Elton hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze hun gezin willen uitbreiden, en ze zijn van oordeel dat de tijd rijp is. Tegen eind dit jaar, begin volgend jaar, zal er een vierde lid in de John-Furnish clan zijn.

Hoewel ze allebei hebben "bijgedragen" tot de conceptie van de kleine Zachary, weten ze niet wie de biologische vader van het kind is.

"Tot vandaag weten we het niet. We bekijken hem elke dag en momenteel heeft hij Eltons neus en mijn handen. Het maakt ons niets uit, het is ons kind. Wat telt, is dat hij gezond, gelukkig en geliefd is", verklaarde Furnish.

Volgens de Daily Mirror wil het koppel daar nu verandering in brengen. Ze zouden willen achterhalen wie de vader is van Zachary. Is het John, dan wordt Furnish de biologische vader van het tweede kind en vice versa.


29-03-2012 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonisphere afgelast: "Niemand wil Queen met Adam Lambert zien"

Sonisphere afgelast: "Niemand wil Queen met Adam Lambert zien"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sonisphere.jpg


Het Sonisphere Festival in het Engelse Knebworth gaat niet door. Op de affiche stonden ondermeer Queen, Kiss en Faith No More. Ook de Griekse, Turkse, Italiaanse en Zweedse versies van Sonisphere zijn ondertussen gecancelled. Reden zou een slechte ticketverkoop zijn. Ook Orlando Calling, één van de grootste rockfestivals in de VS, heeft laten weten dit jaar niet door te gaan. Eerder werd ook al Oxegen, het grootste Ierse festival, afgelast.

De organisatoren van Sonisphere zeggen niet letterlijk dat de kaartenverkoop tegenviel. Ze hebben het over "a very challenging year that was more difficult than anticipated". De Franse versie van Sonisphere zou vooralsnog nog wel plaatsvinden, zij het over twee in plaats van drie dagen, en terwijl daar vorig jaar nog metallica stond, zijn het nu Evanescence en Faith No More die headliner zijn.

Queen, die met zanger/Idool-figuur Adam Lambert als vervanger van Freddie Mercury op tour gaan deze zomer, laten op hun website weten het allemaal best erg te vinden. "We are disappointed to hear of the cancellation of the Sonisphere Festivals as we were very much looking forward to performing with Adam Lambert and particularly as the venue was Knebworth, our last stand with Freddie. We apologise for the disappointment to all those who were looking forward to seeing us. We are working to see if we can redress the situation at some other venue."

Volgens nogal wat Britse collega's is het echter juist de figuur van Lambert die zorgt dat er geen interesse is voor deze tour van Queen: "Niemand wil Queen met Lambert als Freddie zien. Bovendien dan nog op de plaats waar ze met Freddie 25 jaar geleden hun laatste optreden gaven."

Een groot opgezet concert dat aangekondigd was om in Moskou plaats te vinden eind mei is bijvoorbeeld ook ineens van de radar verdwenen. In Canada en VS, waar Lambert wel een ster is, blijven voorlopig de tourdates overeind. De ticketverkoop begint pas over enkele dagen, en het valt te zien hoe die gaat lopen. (br.hln)


29-03-2012 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk met kinderen voor een jaar naar LA

Anouk met kinderen voor een jaar naar LA

Klik op de foto om ' I don't wanna hurt ' te beluisteren





Zangeres Anouk gaat verhuizen, althans voor een jaar. Deze zomer vertrekt ze naar Los Angeles. De zangeres neemt haar kinderen mee en is van plan een jaar in de Verenigde Staten te blijven. Om dat te kunnen bekostigen is ze wel gedwongen om nog een aantal optredens, namelijk Pinkpop en Beatstad, te doen.

Want wie denkt dat de succesvolle blondine haar schaapjes op het droge heeft, heeft het mis. "Niets is minder waar", aldus de zangeres vandaag in De Telegraaf. De reden? "Ik lééf. Alles wat binnenkomt, maak ik op. Als ik er niet meer ben, hebben mijn vier kinderen de rechten op de songs en de platen. Maar voor de rest moeten ze zichzelf zien te redden."

Anouk zou heel wat meer kunnen verdienen als ze vaker zou optreden, maar daar heeft ze geen zin in. Wat haar wel te gek lijkt, is een plaat maken met de Franse chansonnier Charles Aznavour (87). Daar heeft ze haar zinnen op gezet. "Dat zou pas écht het einde zijn."


29-03-2012 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top, Triggerfinger en Ozark Henry op Suikerrock

ZZ Top, Triggerfinger en Ozark Henry op Suikerrock

Klik op de foto om ' Blue Jean Blues ' te beluisteren





Suikerrock voegt een pak nieuwe namen toe aan de affiche. Donderdag 26 juli zal het gitaargeweld Tienen veroveren. De bebaarde Texaanse rockers van ZZ Top geven een exclusief optreden. En ook de Belgische gitaren van Triggerfinger zijn op de openingsdag van de partij.

Ook nieuw op de affiche zijn de Belgen Daan en Ozark Henry. Zij spelen op zondag 29 juli voor Texas, dat het stadsfestival afsluit.

Eerder kondigde Suikerrock al de komst van Channel Zero, Status Quo, Alice Cooper, Luc Van Acker, Arsenal, LMFAO, Mika en dus ook Texas aan.

Suikerrock vindt dit jaar plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli. Het festival is toe aan de 26ste editie. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.


29-03-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde Festival schenkt volledige winst - 2,64 miljoen euro - weg

Roskilde Festival schenkt volledige winst - 2,64 miljoen euro - weg

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Roskilde-Festival-1.jpg


Roskilde Festival gaat dit jaar 2,64 miljoen euro weggeven aan goede doelen. Dat is de volledige winst van de uitverkochte editie van vorig jaar. Daarmee heeft het Deense rock- en opfeest door de jaren in totaal al meer dan 23 miljoen euro weggeschonken. Voor 2012 ziet het er overigens ook bijzonder goed uit: Roskilde heeft ondermeer Bruce Springsteen kunnen strikken als headliner en de voorverkoop loopt naar verluidt als een trein.

Roskilde Festival draait bijna geheel op 30.000 vrijwilligers en heeft als politiek dat het alle winst wegschenkt aan goede doelen. Die gaan van hulp voor de daklozen en armen in Denemarken tot het financieren van waterputten in Afrika. Verschillende acts - ondermeer Gorillaz - staan bijkomend nog een deel van hun gage van hun optreden op Roskilde af om tot die goede doelen bij te dragen. Dat zit overigens niet in deze cijfers.

Wat ook niet in de 2,64 miljoen zit is een bedrag van plusminus 700.000 euro dat voortvloeit uit de recyclage van drinkbekers en ander afval op het festival. Dat bedrag wordt verdeeld tussen twee Deense liefdadigheidsinstellingen, het WWF en het Rode Kruis.

Roskilde Festival heeft met de 2,64 miljoen het record van 2009 (2,74 miljoen euro) gemist. Dat komt omdat er onvoorziene kosten waren door noodweer dat het festival trof tijdens de derde festivaldag in 2011.

Het feit dat Roskilde alle winst weggeeft, levert het festival vrijstelling van BTW op in Denemarken. Maar die vrijstelling impliceert ook dat er geen stuk van de winst "geparkeerd" mag worden om te gebruiken naar de volgende edities toe.

Roskilde Festival gaat dit jaar door op 5, 6, 7 en 8 juli. Vanaf 30 juni is de camping open en spelen er dagelijks al Scandinavische bands. Dit jaar zijn er tijdens de festivaldagen acht podia, waar een 200-tal acts zullen optreden. Drie topacts zijn al bekend: Bruce Springsteen, Björk en The Cure. Naar jaarlijkse gewoonte lost Roskilde pas medio april het grootste deel van de affiche.  (br.hln)


29-03-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex krijgt geen cent van fortuin Amy Winehouse

Ex krijgt geen cent van fortuin Amy Winehouse


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Amy-Winehouse-Blake-Fielder-Civil.jpg


De 3,6 miljoen euro die Amy Winehouse achterliet, gaat integraal naar haar ouders Mitch en Janis. De zangeres, die in juli vorig jaar overleed, had geen testament en dus zijn enkel haar ouders erfgenamen. Dat betekent dat haar ex-man Blake Fielder-Civil geen cent zal zien.

Volgens The Sun had Winehouse een vermogen van 4.257.580 pond, waarvan na aftrek van lasten en onbetaalde rekeningen nog 2.944.554 pond overbleef.

Volgens een vriendin van de zangeres hechtte Winehouse geen belang aan geld: "Je kon een stapel van haar geld in brand steken voor haar neus, ze zou er simpelweg haar sigaret aan hebben aangestoken".

Winehouse was twee jaar getrouwd met Blake Fielder-Civil voor ze in 2009 scheidden.


28-03-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Hiatt, Trixie Whitley en Razorlight op Cactus Festival

John Hiatt, Trixie Whitley en Razorlight op Cactus Festival

Klik op de foto om ' I believe in you ' te beluisteren


Trixie Whitley


Het Cactus Festival, op 6, 7 en 8 juli in het Brugse Minnewaterpark, heeft zonet een nieuwe reeks namen aan de affiche toegevoegd.

Het gaat om John Hiatt & The Combo, Paolo Nutini, Razorlight, Black Box Revelation, Aloe Blacc, Woven Hand, Trixie Whitley en Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Eerder bevestigden Chris Cornell, Yeasayer, Grant Lee Buffalo, Emiliana Torrini, Explosions In The Sky, Low, CW Stoneking en Kurt Vile hun komst naar de 31e editie van Cactusfestival.

Ook de laatste zes, nog ontbrekende namen worden binnenkort bekendgemaakt. De ticketverkoop gaat op 30 maart van start.


28-03-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrea Bocelli opnieuw vader geworden

Andrea Bocelli opnieuw vader geworden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Andrea-Bocelli-Veronica-Berti.jpg?t=1332857352


Andrea Bocelli is voor de derde keer vader geworden. De 53-jarige Italiaanse tenor en zijn 25 jaar jongere verloofde Veronica Berti verwelkomden op 21 maart dochtertje Virginia. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Life & Style.

Bocelli wil snel in het huwelijksbootje stappen met zijn 28-jarige verloofde: "Wanneer twee mensen hetzelfde voelen wat wij voelen, dan spreekt het voor zich dat ze zich permanent willen binden", aldus de Italiaan.

De 'Time To Say Goodbye'-zanger heeft twee zonen uit zijn vorig huwelijk met Enrica Cenzatti: de 17-jarige Amos en de 15-jarige Matteo.

27-03-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paco de Lucia, D'Angelo, Melody Gardot en Rodrigo y Gabriela op Gent Jazz

Paco de Lucia, D'Angelo, Melody Gardot en Rodrigo y Gabriela op Gent Jazz

Klik op de foto om ' Entre Dos Aguas ' te beluisteren




Het Gent Jazz Festival (5 tot 14 juli, Bijlokesite) kondigt nieuwe namen aan voor de elfde editie van het festival: Paco de Lucia, D'Angelo, Melody Gardot, Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A., Jim Hall-Scott Colley Duo en Gabriel Rios solo.

Met Brad Mehldau, The Bad Plus feat. Joshua Redman, Miguel Zenón, Ninety Miles, Ifa y Xango, Igor Gehenot en Liesa Van der Aa heeft Gent Jazz Festival ook veel aandacht voor de nieuwe generatie. Achter de schermen werkt Gent Jazz Festival ook aan begeleidingstrajecten van zowel Belgische als internationale toptalenten. In dat kader stelt het festival Robin Verheyen en Gretchen Parlato voor.

Eerder kondigde het festival voor woensdag 11 juli al een 'special night' aan met Antony and the Johnsons and Metropole Orchestra en Liesa Van der Aa, alsook een Wayne Shorter-tribute op zaterdag 7 juli met het Wayne Shorter Quartet, Dave Douglas & Joe Lovano Sound Prints Quintet en Fabrice Alleman. Ook studenten van het Koninklijk Conservatorium Gent (KASK - School of Arts) zullen rond de muziek van Shorter een project uitwerken onder de titel Combo 42.


27-03-2012 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer supergroepen naast Foo Fighters op Pukkelpop

Nog meer supergroepen naast Foo Fighters op Pukkelpop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dan-Auerbach.jpg?t=1332848444
Dan Auerbach van The Black Keys.


Gisteren kwam er al het blije nieuws dat Foo Fighters dit jaar Pukkelpop zal afsluiten. Maar naast Dave Grohl en de zijnen zakken er nog meer grote namen af naar de weide in Kievit.

Hier gaan we: Björk, The Stone Roses, The Black Keys, The Afghan Whigs, Bloc Party en Nero. Dat is het handvol supergroepen die in augustus eveneens op Pukkelpop zullen staan. Meer namen zijn te ontdekken op de website van Pukkelpop.

Het wordt dit jaar een bijzondere editie na het vreselijke drama vorige zomer in augustus, toen er vijf dodelijke slachtoffers vielen tijdens een allesverwoestende storm. Foo Fighters zou toen de eerste festivaldag afsluiten maar de tragedie besliste daar anders over.

In een interview met het Franstalige blad Moustique, dat morgen verschijnt, geeft organisator Chokri Mahassine toe dat hij aan stoppen heeft gedacht na het dodelijke drama dat zijn festival vorige zomer trof als gevolg van noodweer. Vijf festivalgangers kwamen daarbij om het leven.

"Wat we daar gezien hebben heeft pijn gedaan", vertelt Mahassine. "Niet alleen bij mezelf maar ook bij de 6.000 mensen die ter plekke aan de slag waren, het publiek en de artiesten."

Desondanks wil de organisator nu vooruit kijken. De toekomst van het festival moet er komen met het succes van de volgende Pukkelpop-editie, waarbij er ook plaats wordt gemaakt voor een eerbetoon aan de slachtoffers. "Dat wordt iets ingetogens", vertelt Mahassine. "We willen er geen festival van trauma's van maken. Dit gebeurt volgens de wensen van de ouders van de slachtoffers." (br.hln)



27-03-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië in de ban van nieuw Susan Boyle-verhaal

Groot-Brittannië in de ban van nieuw Susan Boyle-verhaal

Klik op de foto om de auditie te bekijken





Met een auditie die deed terugdenken aan die van Susan Boyle veroverden de schuchtere en zwaarlijvige Jonathan Antoine (17) en zijn zangpartner Charlotte Jaconelli (16) zaterdagavond de harten van televisiekijkend Groot-Brittannië in 'Britains got talent'. Het duo hield een staande ovatie over aan hun versie van 'The Prayer', een duet van Andrea Bocelli en Celine Dion. Over het kanaal dromen ze nu al van een nieuw Susan Boyle-verhaal.

"Net wanneer je denkt dat het niet veel slechter kan worden...", klonk het nog cynisch bij juryvoorzitter Simon Cowell toen Jonathan en Charlotte onzeker het podium betraden. Maar dat cynisme moest al snel plaatsruimen toen het duo van wal stak. Cowell noemde Jonathan meteen "een ster in wording met een extreem goede stem". Ook Charlotte kreeg goede commentaar, maar de hoofdbrok van de aandacht ging toch naar de verlegen Jonathan. De vergelijking met Susan Boyle kwam dan ook niet als een verrassing. Ook zij verscheen in 2009 aan de audities van de Britse talentenjacht en blonk niet bepaald uit op het gebied van de veelbesproken x-factor. Maar met haar versie van 'I Dreamed a Dream' uit 'Les Misérables' blies ze iedereen weg.

Jonathan zelf wil liever niet met Susan Boyle of andere artiesten vergeleken worden. Bij de programmamakers hebben ze alvast opnieuw goud in hun handen. Al blijft er ook wel de bittere nasmaak van Boyle's inzinking na haar verloren finale. Temeer omdat Jonathan drie maanden voor zijn auditie al een inzinking kende na pesterijen over zijn zwaarlijvigheid. "Eind oktober had ik een zenuwinzinking en besloot ik om te stoppen met studeren." De programmamakers maken zich alvast sterk dat Jonathan alle vereiste psychologische testen heeft doorstaan, alvorens hij mocht deelnemen aan de show. Wordt ongetwijfeld vervolgd! (br.hln)


26-03-2012 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen trapt wereldtournee af in Gent

Leonard Cohen trapt wereldtournee af in Gent

Klik op de foto om ' Dance Me to the End Of Love ' te beluisteren





De Canadese folksinger-songwriter Leonard Cohen begint zijn wereldtournee op zondag 12 en dinsdag 14 augustus op het Sint-Pietersplein in Gent. Twee jaar geleden al gaf Cohen op deze locatie drie uitverkochte concerten ten beste. De muzikant wil op een unieke manier de songs van zijn nieuwe plaat 'Old Ideas' combineren met zijn klassiekers.

'Old Ideas', zijn eerste studioplaat in acht jaar, kwam in België rechtstreeks op de eerste plaats van de Ultratop albumlijst binnen. Cohen stootte hierbij Adele van de troon en was meteen de oudst levende artiest die deze lijst ooit aanvoerde.

Om het historisch karakter van dit optreden op het Sint-Pietersplein ten volle uit te spelen, is er geopteerd om enkel zitplaatsen te voorzien. Daardoor is het aantal kaarten beperkt. Op vertoon van je concertticket kan je gratis gebruikmaken van pendelbussen van en naar de parking Flanders Expo.

De tickets kosten 98,5 euro, 88,5 euro, 78,5 euro en 58,5 euro. Er is een limiet van zes tickets per bestelling. De voorverkoop start op vrijdag 30 maart op 9.00 uur via www.sherpa.be en +32 (0) 70 25 20 20. Alle informatie op www.leonardcoheningent.be.


26-03-2012 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum wil Seal zwijgplicht opleggen

Heidi Klum wil Seal zwijgplicht opleggen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heidi-Klum-Seal-1.jpg?t=1332789542

Heidi Klum wil haar ex Seal naar verluidt een contract laten tekenen waarin hij belooft de lippen stijf op elkaar te zullen houden als het over zijn huwelijk met Klum gaat. Wat meteen voor hevige speculatie zorgt over wat Heidi dan wel zonodig geheim wil houden.

In januari kondigden Seal en Klum na zeven jaar huwelijk hun scheiding aan. Volgens een bron in de Daily Star heeft Heidi haar advocaten de opdracht gegeven een contract op te stellen waarin Seal én Klum zweren levenslang niets over hun tijd samen wereldkond te zullen maken.

Kort na hun breuk was Seal te gast in 'The Ellen DeGeneres Show', waar hij verklaarde: "Na een tijd groei je uit elkaar. Heidi is, in mijn overtuiging, nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. We wilden deze scheiding in de eerste plaats waardig en beschaafd doen. We houden nog enorm veel van elkaar. Zeggen dat we er niet om rouwen, zou een grove leugen zijn, dat durf ik je wel zeggen. Wat telt, is dat we een groot respect en veel liefde hebben voor elkaar".

Terwijl Heidi met nog geen woord over de scheiding heeft gerept, meent Seal dat het grote publiek recht heeft op een verklaring. "Niemand hoeft de details over ons privé-leven te kennen, maar onze fans hebben op zijn minst recht op een soort verklaring", stelde Seal in een Australische radioshow. "Als je je huwelijk zo publiek uitspeelt als wij hebben gedaan, met elk jaar een hernieuwing van onze trouwgeloften, dan geef je de mensen het beeld van een ideaal huwelijk, een huwelijk dat mensen inspireert. Als dat dan faalt, kan je je niet plots verschuilen achter de filosofie van een Celestijnse monnik en er het zwijgen toe doen. Zo werkt het niet".



26-03-2012 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse schrijver Antonio Tabucchi (68) overleden

Italiaanse schrijver Antonio Tabucchi (68) overleden

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/antonio-tabucchi.jpg?t=1332789243


De Italiaanse schrijver Antonio Tabucchi is in Lissabon overleden aan de "gevolgen van een lange ziekte". Dat bevestigt zijn Franse vertaler Bernard Comment. Tabucchi, algemeen beschouwd als één van de grootste hedendaagse Italiaanse schrijvers, werd 68.

Tabucchi werd op 24 september 1943 geboren in Pisa, als enige zoon van een paardenhandelaar. Hij studeerde Romaanse filologie  in Pisa en daarna letteren in Parijs.

Het is daar dat hij de Portugese dichter Fernando Pessoa ontdekte, wiens werken hij vertaalde in het Italiaans. Zo begon hij ook te grasduinen in de taal en de cultuur van Portugal, dat zijn tweede thuisland werd.

Maar ook zelf werd Tabucchi een grote schrijver, wiens boeken vertaald werden in 40 talen. Zijn bekendste werken zijn onder andere 'Notturno Indiano', 'Sostiene Pereira' en 'Tristano Muore'.

'Notturno Indiano' kreeg in 1987 de Franse Prix Médicis en werd verfilmd door Alain Corneau. 'Sostiene Pereire' werd dan weer naar het grote scherm gebracht door Roberto Faenza, met Marcello Mastroianni in de hoofdrol.

Tabucchi doceerde Portugese taal- en letterkunde aan verschillende Italiaanse universiteiten. Hij schreef ook voor de Italiaanse krant 'Corriere della Serra' en de Spaanse krant 'El Pais'.

Verder stond Tabucchi ook bekend als een zeer geëngageerde tegenstander van de regering van Silvio Berlusconi. Hij stierf op 68-jarige leeftijd.



26-03-2012 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Jessica Simpson krijgt (letterlijk) koude douche

Zwangere Jessica Simpson krijgt (letterlijk) koude douche

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jessica-Simpson-2.jpg?t=1332788790


Wat een hoogzwangere vrouw lijden kan... Jessica Simpson kreeg een stortbui over zich heen toen ze met haar verloofde Eric Johnson een hapje ging eten in Los Angeles. Aan de teenslippers en zonnebril te zien, was deze koude douche wel het laatste waar ze zich aan verwacht had. Al ging de meeste aandacht natuurlijk ook nu weer uit naar haar enorme buik, die ze voor de gelegenheid verborgen hield achter een opvallend fleurige maxi-jurk. Nog een paar weken, en dan kunnen de olifantengrapjes eindelijk achterwege blijven...

Al bestaat er uiteraard ook gewoon een medische verklaring voor het fenomeen. "Ik zit blijkbaar met enorm veel vruchtwater. Als mijn water breekt, zal het precies een brandkraan zijn die omhoogspuit", grapte ze op de sofa bij presentator Jimmy Kimmel.

De zangeres verscheen ook naakt op de cover van tijdschrift Elle. "Die Demi Moore-pose was helemaal mijn idee", klonk het. "Voor mij leek het natuurlijk om het op die manier te doen. Grappig dat ik net zoveel zelfvertrouwen heb als ik op m'n dikst ben. Ik voel me gewoon zo trots als moeder. Ik heb mijn lichaam nog nooit zo graag gezien."


26-03-2012 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle voorbehouden Belgische tickets Tomorrowland uitverkocht

Alle voorbehouden Belgische tickets Tomorrowland uitverkocht

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tomorrowland-1.jpg


De Tomorrowland-tickets die werden voorbehouden voor Belgen zijn na amper één dag allemaal de deur uit. In totaal gaat het om 40 procent van de ongeveer 60.000 kaartjes die worden verkocht. De organisatie van het dancefestival verontschuldigt zich voor de moeizame online ticketverkoop gisteren, schrijft Gazet van Antwerpen.

Nog voor de Belgische verkoop gisterenmorgen officieel van start ging, lag de website van Tomorrowland al plat. Op een bepaald ogenblik stonden er zowat 100.000 mensen in de elektronische wachtrij in afwachting dat ze hun ticket voor het festival konden bestellen. De organisatie verontschuldigt zich via Facebook voor de problemen.

"Toen de officiële ticketverkoop om 11 uur van start ging, waren 250.000 mensen tegelijkertijd ingelogd. Dat zorgde voor een onderbreking in het systeem van onze ticketverdeler Timoco. Iedereen werd langer dan voorzien naar online wachtkamers geleid. Die bleven de hele dag gevuld omdat de servers problemen hadden met de verwerking van de registraties", luidt het bericht. "We willen ons dan ook verontschuldigen voor alle bezoekers die te lang hebben moeten wachten bij de bestelling van een kaartje."

Buitenlanders kunnen via de website van Tomorrowland wel nog 'travel packages' bestellen. Op 7 april kunnen ook Belgen opnieuw hun kans wagen om een ticket te bestellen. Tomorrowland vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli. Onder meer David Guetta, Fatboy Slim en Dave Clarke zakken af naar Boom.


25-03-2012 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

Jeroen Meus grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jeroen-Meus.jpg


Tv-kok Jeroen Meus heeft zich gisterenavond tot grote winnaar van de vijfde Nacht van de Vlaamse Televisiesterren gekroond. 'Dagelijkse Kost' won awards voor 'populairste tv-programma' en 'beste lifestyle'. Een geëmotioneerde Jeroen Meus bedankte in een korte speech zijn zwangere vrouw, waarna hij opnieuw het podium op mocht om ook nog de award voor 'populairste tv-persoonlijkheid' in ontvangst te nemen. "Ik maak gewoon eten klaar", besloot de geliefde tv-kok.

Koen De Graeve werd gelauwerd als 'beste acteur'. "De Ronde was top, de beste dag van mijn leven", zei De Graeve op het podium van de Ethias Arena in Hasselt. "Te kunnen meespelen in een serie van Jan Eelen, tijdens de Ronde Van Vlaanderen..." Sien Eggers, te zien in 'De Ronde' en 'Red Sonja', werd 'beste actrice'. De prijs voor 'beste drama' ging - verrassend - niet naar een gehypete serie als 'De Ronde' of 'Het Goddelijke Monster', maar naar 'Code 37', een reeks die al sinds 2009 loopt op vtm. Veerle Baetens en Marc Lauwrys leken dan ook oprecht verbaasd met hun beeldje.

'God en Klein Pierke' won de Ster voor 'beste reality'. "Ik ben doodgelukkig met de ploeg waarmee ik dit heb kunnen maken, maar vooral met de kijkers", aldus een nerveuze Martin Heylen. 'Beste entertainment' ging naar 'The Voice van Vlaanderen'. An Lemmens, gastvrouw van 'The Voice', ging ook aan de haal met de award voor 'beste presentatrice'. Steven Van Herreweghe liet Jeroen Meus, Marcel Vanthilt en Koen Wauters achter zich als 'beste presentator'. Van Herreweghe droeg zijn beeldje op aan de onlangs overleden Tony Corsari. 'Het Journaal' won van onder meer 'Het Nieuws' en 'Reyers Laat' in de categorie 'beste informatieprogramma'. "Een beetje context, uitleg en houvast bieden in een wereld die elke dag verandert, dat is wat we proberen te doen", zei anker Wim De Vilder. De trofee werd opgedragen aan Martine Tanghe, die tijdelijk niet op het scherm te zien is wegens ziekte.

Jonas Van Geel, die het afgelopen jaar acteerde in onder meer 'Kiekens' en 'Tegen de Sterren op', kreeg de onderscheiding voor 'rijzende ster', een prijs die in het verleden werd gewonnen door Clara Cleymans en Free Souffriau. Van Geel kreeg zijn Ster uit handen van Erik Van Looy, zijn bekendste doelwit in 'Tegen de Sterren op'. Dat programma, met naast Van Geel ook onder meer Nathalie Meskens en Walter Baele, ging aan de haal met 'beste humor'. Mike Verdrengh, die samen met de overleden Guido Depraetere vtm op de kaart zette, kreeg ten slotte een carrièreprijs en een staande ovatie.  (br.hln - foto belga)



25-03-2012 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop op tickets Tomorrowland

Stormloop op tickets Tomorrowland


http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=tomorrowlandh.jpg&res=medium


Vanaf 11 uur deze ochtend kunnen Belgische muziekliefhebbers hun ticket kopen voor het dancefestival Tomorrowland in Boom. "De vraag is zo groot dat de website even plat lag", aldus woordvoerster Debby Wilmsen. Vorig jaar waren alle tickets in vijf dagen de deur uit, maar het ziet er naar uit dat het dit jaar nog sneller uitverkocht zal zijn.

"De problemen met de website zijn te wijten aan twee factoren", aldus Wilmsen. "We bieden 123 verschillende tickets aan. Voor de verschillende dagen, combitickets, campingtickets. De geïnteresseerden kunnen een keuze maken op hun maat, en dat vraagt dus even tijd. De tweede factor is gewoon de massale toestroom."

De webshop was wel steeds toegankelijk. "De bezoekers worden in 'wachtkamers' gestoken. Iedereen kan dus een ticket bestellen, maar ze moeten iets meer geduld hebben en langer voor hun computer blijven zitten." Die 'iets meer' mag wel met een korreltje zout genomen worden: na ruim vijf uur wachten hadden heel wat feestvierders nog steeds geen ticketje beet.

Ook vanochtend, bij de lokale voorverkoop in provinciaal domein De Schorre in Boom, waar het festival deze zomer doorgaat, was er veel volk. "Maar alles verliep vlot en er waren geen al te lange wachtrijen." Het festival vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli. (br.hln)


24-03-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue en Trentemöller op Lokerse Feesten

Selah Sue en Trentemöller op Lokerse Feesten

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren






Selah Sue en 't Hof Van Commerce zijn toegevoegd aan de affiche van de 38ste editie van de Lokerse Feesten, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus. Ook Trentemöller, The Australian Pink Floyd Show en Damian Marley komen naar Lokeren. Zo heeft het festival vandaag gemeld.

Selah Sue staat op 3 augustus op het podium. Volgens de mededeling van de organisatoren doet de zangeres dit jaar maar twee Vlaamse festivals aan: Rock Werchter en de Lokerse Feesten. De hiphoppers van 't Hof Van Commerce staan ook op 3 augustus op het Lokerse podium. Dat geldt ook voor de Jamaicaanse Reggae-ster Damian Marley, zoon van Bob Marley.

De Deense dj Trentemöller brengt op 10 augustus een dj-set en de Pink Floyd tribute band The Australian Pink Floyd Show komt op 7 augustus naar Lokeren. Eerder kondigde het festival al de komst van The Beach Boys (op 7 augustus) en New Order (op 10 augustus) aan.



24-03-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!