Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor op 12 april in het Koninklijk Circus

Sinéad O'Connor op 12 april in het Koninklijk Circus

Klik op de foto om ' I Believe In You  ' te beluisteren





De Ierse singer-songwriter Sinéad O'Connor zal op donderdag 12 april optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.
 
De zangeres, die in 1990 een wereldhit scoorde met het door Prince geschreven nummer 'Nothing Compares 2 U', kwam de voorbije weken vooral in de aandacht wegens haar huwelijksperikelen. Maar ook op muzikaal vlak blijft ze actief. Op 20 februari verschijnt haar nieuwste album 'How About I Be Me And You Be You' en een kleine twee maanden later staat ze dus op het podium van het Koninklijk Circus.
 
De tickets kosten tussen de 36 en 48 euro en kunnen vanaf vrijdag 3 februari om 11.00 uur besteld worden via www.proximusgoformusic.be of via het telefoonnummer 0900/2.60.60.


02-03-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bennett op 7 juli in Antwerpse Elisabethzaal

Tony Bennett op 7 juli in Antwerpse Elisabethzaal

Klik op de foto om ' Speak Low ' te beluisteren





Crooner Tony Bennett (85) treedt op zaterdag 7 juli op in de Elisabethzaal in Antwerpen. Bennett vergaarde zestien Grammy Awards, staat al 55 jaar op het podium en verkocht miljoenen platen. Vlak voor haar dood nam hij nog een duet op met Amy Winehouse, 'Body and Soul'.

Bennett, een persoonlijke vriend van wijlen Toon Hermans, heeft een heel herkenbare stem. Hij had hits met onder meer 'Blue Velvet', Hank Williams' 'Cold, Cold Heart' en 'I Left My Heart in San Francisco'. Toen hij in 1952 trouwde, troepten voor de kerk duizenden vrouwelijke fans samen die in het zwart waren gekleed om hun rouwstemming te onderstrepen. Bennett was met zijn jongste album 'Duets 2' de oudste nog levende artiest met album op de eerste plaats in Billboard.

Als special guest brengt Bennett zijn dochter Antonia mee.

Tickets kosten tussen 55 en 95 euro en kan je online bestellen via www.sherpa.be / www.teleticketservice.com of telefonisch op 0900 84 007 / 070 345 345.  (br.hln)


02-03-2012 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucio Dalla (68) overleden

Lucio Dalla (68) overleden

Klik op de foto om ' Caruso ' te beluisteren





De Italiaanse populaire singer-songwriter Lucio Dalla is vandaag in Zwitserland overleden.

De vermoedelijke doodsoorzaak is een hartaanval. Dalla werd 68, hij zou over tien dagen een concert geven in Brussel.

Vanmorgen had Dalla nog ontbeten in zijn hotel in Montreux, waar hij gisteren een concert gaf. Dalla schreef nummers voor zichzelf, maar ook voor anderen en hij schreef ook filmmuziek.

Van zijn nummer 'Caruso' werden wereldwijd 9 miljoen exemplaren verkocht. Hij toerde vaak, ook in de Verenigde Staten.

Op Twitter reageerde onder meer popartiest Jovanotti op het overlijden van de Italiaanse ster: 'Nee, astublief, zeg dat het niet waar is... ik kan het niet geloven".




01-03-2012 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbeth List geeft laatste Vlaamse concert op Nekka-Nacht

Liesbeth List geeft laatste Vlaamse concert op Nekka-Nacht

Klik op de foto om ' Heb het leven lief ' te beluisteren





De organisatie van Nekka-Nacht heeft woensdag meer toelichting gegeven rond het programma van de 19e editie, die op vrijdag 20 april zal plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis en rond centrale gast Willem Vermandere draait. Naast Raymond van het Groenewoud en Yevgueni wordt er vooral uitgekeken naar levende legende Liesbeth List, die na haar recente afscheidstournee "speciaal voor Vermandere nog een allerlaatste optreden geeft op Vlaamse bodem".

De organisatie benadrukte dat het hoog tijd was dat "grootmeester Vermandere" eens uitgenodigd werd als centrale gast. Vermandere zelf relativeerde op geheel eigen wijze: "Grootmeester? Ach, ik ben eigenlijk maar een sukkelaar zoals iedereen, met af en toe eens een helder moment." Er stonden volgens Nekka-Nacht in ieder geval een pak artiesten in de rij om met de West-Vlaamse kleinkunstenaar het podium te mogen delen.
 
Op 20 april spelen uiteindelijk onder meer Raymond van het Groenewoud, Yevgueni, Mira, Axl Peleman, De Vaganten en A La Rum -met de overgebleven leden van de kleinkunstgroep Rum- werk van zichzelf en van Vermandere. Daarnaast pronkt Nekka-Nacht met het allerlaatste optreden van Liesbeth List in Vlaanderen. De Nederlandse List is bij ons vooral bekend voor haar werk met wijlen Ramses Shaffy.
 
Traditioneel staat op de affiche ook steeds de winnaar van de Nekka-wedstrijd. Dat is dit jaar Stoomboot, oftewel de 19-jarige singer-songwriter Niels Boutsen. Tot slot zal ook de Turkse Gentenaar Mustafa Avsar mee een ode brengen aan Vermandere.


01-03-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monkees-frontman Davy Jones (66) overleden

Monkees-frontman Davy Jones (66) overleden

Klik op de foto om ' I'm a Believer ' te beluisteren






Davy Jones is gisterenmorgen op 66-jarige leeftijd overleden. Een hartaanval werd de 'The Monkees'-frontman fataal.

Jones overleed in het Martin Memorial Hospital in Martin County, FLorida. Hij laat vier dochters na: Talia Elizabeth (43), Sarah Lee (40), Jessica Lillian (30) en Annabel Charlotte (23). De zanger trouwde drie keer: met Linda Haines, Anita Pollinger en met tv-presentatrice Jessica Pacheo.

In mei 2011 vertelde Jones nog dat hij zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld, en dat dankzij zijn echtgenote Jessica: "Tussen ons is er liefde, maar ook vriendschap. Ze weet maar al te goed wat ik in het muziekwereldje bereikt heb, en ze weet dat ik mezelf niet meer hoef te bewijzen." Davy en Jessica leerden elkaar in 2006 kennen en stapten in augustus 2009 in het huwelijksbootje.

Het popicoon maakte sinds 1965 deel uit van 'The Monkees', samen met Micky, Peter en Michael Nesmith. De band scoorde hits met onder andere 'Daydream Believer', 'Last Train to Clarksville' en 'I'm a Believer'.

De band hield vorig jaar - ter gelegenheid van hun 45ste verjaardag - een reünie, maar die tournee liep vroegtijdig af door strubbelingen in de groep. Micky gaf destijds tekst en uitleg op zijn Facebookpagina: "Beste fans en vrienden, 'The Monkey Tour' is afgelast. De reden kan ik op dit moment echter niet bekendmaken. Ik kan wel zeggen dat het met zaken te maken heeft, maar ook met interne problemen. Ik hoef er niet bij te zeggen dat ik teleurgesteld ben maar de situatie was onvermijdelijk. Ik wil mij daarom verontschuldigen bij alle fans die onze reünie niet meer kunnen meemaken. Het spijt me, Micky."


01-03-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts: Laat jonge acteurs maar fouten maken

Julia Roberts: "Laat jonge acteurs maar fouten maken"

http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=juliarobertsu.jpg&res=medium


Julia Roberts neemt het op voor jonge Hollywoodsterren, zo veel is zeker. De 'Mirror Mirror'-actrice vindt het jammer dat er zo'n grote druk op de schouders van jonge acteurs en actrice rust, waardoor ze maar al te vaak het slechte pad op gaan.

"In Hollywood heb je slechts twee dingen: er is een lift en er is de afkickkliniek", vertelt de 44-jarige Roberts aan het Amerikaanse magazine Vanity Fair.

"Het is zo verschrikkelijk. Niemand krijgt de kans om fouten te maken, fouten die iedereen verdient te maken en die iedereen ook echt nodig heeft om te groeien."

"Het wereldje is, vergeleken met de periode waarin ik als actrice begon, compleet anders."

"We liepen door een drukke straat waar een aantal mensen me herkenden. Iemand riep ons toe: 'Kijk, dat is Julia Roberts!'. We probeerden gewoon verder te wandelen, waarna Phinnaeus (haar tweelingzoon, nvdr) antwoordde: 'Ja, dat klopt. Mijn mama is Julia Robinson.'"

"Dat is wat er toe doet. Het kon Robinson zijn, of Johnson, maar dat heeft helemaal niks te maken met de persoon wie ik ben."


01-03-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Mew op Roskilde

Ook Mew op Roskilde

http://desmond.imageshack.us/Himg848/scaled.php?server=848&filename=mewg.jpg&res=medium


De programmatie van de grote Europese festivals begint zo stilaan rond te geraken, en dat geldt ook voor Roskilde. Vandaag maakte het Deense festival bekend dat Mew zal optreden, één van de populairste Scandinavische bands, maar dat er ook plaats is op de affiche voor ondermeer het Luxemburgse Mutiny on the Bounty en het Duitse Ter Haar.

Roskilde maakte eerder al bekend dat ondermeer Bruce Springsteen, The Cure, Björk en The Roots optreden. Traditiegtrouw houdt het festival de meeste namen achter voor een "poster event" in de maand april. (br.hln)


01-03-2012 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox is haar tattoos beu

Megan Fox is haar tattoos beu


http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=meganfoxg.jpg&res=medium


Megan Fox geeft toe dat het een pak pijnlijker is om tattoos te laten verwijderen dan ze te zetten. De 25-jarige ster uit onder andere 'Transformers', getrouwd met acteur Brian Austin Green, startte met haar inktcollectie op haar negentiende, maar is nu toch van mening veranderd wat betreft haar lichaamsversiering.

"Iedereen heeft me altijd gewaarschuwd dat ik op een dag al die tatoeages beu ga zijn. Ik geef nu toe dat ik toen te koppig was. Ik dacht dat ik ze voor altijd geweldig zou vinden of dat het een 'boek' van mijn leven zou zijn, alles waarvan ik hield toen ik jong was. Maar zo is het helemaal niet."

Fox is momenteel bezig met het portret van Marilyn Monroe op haar rechter voorarm te laten verwijderen. Naar verluidt niet evident, zo zegt ze in 'The Tonight Show': "Het doet verschrikkelijk veel pijn. Ze laten zetten doet niet zo veel pijn, zeker als je zoals ik er zo veel hebt. Maar de pijn die er door je heen gaat bij het verwijderen, is moeilijk te beschrijven. Misschien kan je het nog best vergelijken met die harde pitten in popcorn, die lijken te exploderen wanneer de laser de inkt op je huid raakt. Een traumatische en bijzonder pijnlijke ervaring. Ze kunnen je huid nooit voldoende gevoelloos maken."

De ergste pijn lijkt er nog aan te moeten komen voor Fox, wanneer ze ook beslist komaf te maken met haar acht andere tattoos, onder andere op de ribbenkast. "Ach, dat gaat nog de minst pijnlijke zijn. Die ziet er immers helemaal niet meer zo goed uit!"


01-03-2012 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue speelt op 'Francofolies de Spa'

Selah Sue speelt op 'Francofolies de Spa'

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren





Laurent Voulzy, Thomas Dutronc en Jean-Louis Aubert zijn enkele van de headliners die dit jaar de affiche van het Waalse muziekfestival Francofolies in Spa sieren. Ook Selah Sue en acteur Hugh Laurie, beter bekend als 'dokter House', maken hun opwachting, melden de organisatoren. Het festival loopt van 18 tot 22 juli 2012.

Op het grote podium Pierre Rapsat worden van donderdag 19 tot zondag 22 juli concerten gehouden. Het programma voor de eerste dag ligt al vast met Kiss and Drive, gevolgd door Hugh Laurie die country-blues brengt, het Canadese Coeur de Pirate en Thomas Dutronc.
 
Op vrijdag 20 juli staat Selah Sue geprogrammeerd. De andere namen voor die dag zijn nog niet bekend. Laurent Voulzy treedt op zaterdag 21 juli op. Het festival wordt op 22 juli afgesloten door Jean-Louis Aubert.
 
Op het Francofou-podium, waar de concerten al op woensdag 18 juli starten, spelen onder anderen Shaka Ponk, Perry Rose, Eiffel, la Grande Sophie, Jali, Cali, Jean-Louis Murat, Claire Denamur en Emily Loizeau. In totaal gaat het om meer dan 250 concerten op diverse plaatsen.




29-02-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead stelt nieuwe nummers voor bij start wereldtournee

Radiohead stelt nieuwe nummers voor bij start wereldtournee

Klik op de foto om ' Creep ' te beluisteren





Radiohead heeft maandagavond in Miami de aftrap gegeven van zijn wereldtournee. Thom Yorke en co puurden daarbij uiteraard uit hun laatste album 'The King Of Limbs', maar trakteerden hun fans ook op twee nieuwe nummers: 'Identikit' en 'Cut A Hole'.

De tournee brengt Radiohead deze zomer ook naar Europa, maar ons land lijkt voorlopig (nog) niet in de plannen te passen. De komende weken zouden er wel nieuwe data moeten volgen. Gitarist Ed O'Brien heeft al wel laten blijken dat ze eerder zaalconcerten willen spelen dan festivals.(br.hln)


29-02-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele doet het beter dan Michael Jackson

Adele doet het beter dan Michael Jackson


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


'21', het felbejubelde tweede album van Adele, blijft hoge ogen gooien. Het album doet het met 4,02 miljoen verkochte exemplaren in het Verenigd Koninkrijk ondertussen beter dan 'Bad' van Michael Jackson. Het staat nu achtste in de lijst van best verkochte albums ooit.

Volgens de Official Charts Company is de zangeres, die vorige week nog een Brit Award in ontvangst mocht nemen voor Beste Album, nog 150.000 exemplaren verwijderd van de zesde plaats. '21' zou dan over 'The Dark Side Of The Moon' van Pink Floyd en 'Brothers In Arms' van Dire Straits springen.

De top vijf is nog veraf voor Adele. Die blijft al een tijdje onveranderd. Met 5,83 miljoen exemplaren staat 'Greatest Hits' van Queen nog steeds stevig op kop. 'Sgt Pepper's Lonely Heart's Club Band' van The Beatles staat op twee met 5,04 miljoen. De top vijf wordt vervolledigd door 'Gold' (ABBA), '(What's The Story) Morning Glory' (Oasis) en 'Thriller' (Michael Jackson)


29-02-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antony and the Johnsons op Gent Jazz Festival

Antony and the Johnsons op Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' Hope there's someone ' te beluisteren





Antony and the Johnsons and Metropole Orchestra en het Wayne Shorter Quartet, met Brian Blade, Danilo Perez en John Patitucci, spelen deze zomer op het Gent Jazz Festival. De ticketverkoop is dinsdag van start gegaan. Het festival vindt plaats in de Gentse Bijlokesite van 5 tot 14 juli.

Zaterdag 7 juli staat volledig in het teken van de muziek van Wayne Shorter. Zo brengt Joe Lovano & Dave Douglas Quintet: Sound Prints feat. James Genus, Lawrence Fields & Joey Barron een hommage.

Dezelfde dag worden de Sabam Jazz Awards uitgereikt en speelt de winnaar van vorig jaar: Fabrice Alleman New QuarTeT - Obviously. De School of Arts (Hogeschool Gent Conservatorium) werkt die dag ook rond muziek van Wayne Shorter.

Op woensdag 11 juli doet Antony and the Johnsons and Metropole Orchestra het festival aan. Dit fenomeen brak in 2005 door met zijn tweede album 'I Am A Bird Now', met hits als 'Hope There's Someone' en 'You Are My Sister'. "Met zijn typerende falsetstem creëert de zanger-componist een uniek muzikaal universum", zegt organisator Bertrand Flamang.

Gent Jazz Festival lanceert dit jaar, in samenwerking met Taxistop, een carpoolmodule Eventpool. Zo wil het festival bezoekers die van verder komen, aanmoedigen om samen te rijden.


28-02-2012 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Texas sluit Suikerrock af

Texas sluit Suikerrock af

Klik op de foto om ' Black Eyed Boy ' te beluisteren





De Schotse band Texas sluit op zondag 29 juli het Tiense stadsfestival Suikerrock af. De groep rond zangeres Sharleen Spiteri staat al 25 jaar op de planken en verkocht 20 miljoen albums.

Texas werd bekend met hits als 'Say what you want', 'I don't want a lover', 'In our lifetime' en 'Summer son'. Na enkele jaren van inactiviteit door de hersenbloeding van gitarist Ally McErlaine ging de groep vorig jaar weer op tournee.
 
Suikerrock duurt dit jaar van donderdag 26 tot en met 29 juli. Tot dusver waren enkel namen voor vrijdag bekend. Dan spelen Status Quo, Alice Cooper en de Belgische metalband Channel Zero.
 
Suikerrock is dit jaar aan zijn 26ste editie toe. Met vedetten als Roxette, Moby, Tom Jones, Iggy Pop en The Baseballs haalde het festival ook in 2011 de kaap van 100.000 bezoekers.  (br.hln)


28-02-2012 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe plaat van Keane op 7 mei

Nieuwe plaat van Keane op 7 mei

Klik op de foto om ' Everybody's Changing ' te beluisteren





Keane brengt op 7 mei 'Strangeland' uit, de opvolger van 'Perfect Symmetry' uit 2008. Het album, Keane's vierde, werd geproduced door Dan Grech-Marguerat, die ook het debuut van The Vaccines voor z'n rekening nam. Keane verkocht meer dan 10 miljoen cd's en is daarmee één van de best verkopende Britse rockacts.


28-02-2012 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op drie vindt dat festivals te duur zijn in het Verenigd Koninkrijk

Eén op drie vindt dat festivals te duur zijn in het Verenigd Koninkrijk


http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=musicfestivalreport.jpg&res=medium


Een Britse studie voorspelt een mager jaar voor popfestivals in het Verenigd Koninkrijk. Volgens het YouGov Sixth Sense Music Festival Report zouden amper één op drie mensen die in 2011 naar een festival gingen dat ook dit jaar zullen doen. Er zijn drie redenen: de recessie, het feit dat er in de UK Olympische Spelen en een Queen's Jubilee zijn, maar ook de afwezigheid op de kalender van vlaggeschip Glastonbury.

Toch opvallend in de studie is dat meer dan 30 procent afhaakt omdat "festivals te duur zijn geworden".


28-02-2012 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young blaast Buffalo Springfield-reünie af

Neil Young blaast Buffalo Springfield-reünie af


http://desmond.imageshack.us/Himg26/scaled.php?server=26&filename=buffalospringfield.jpg&res=medium


De reünie van Buffalo Springfield is niet meer. Dat heeft Richie Furay laten weten. De eerder aangekondigde tour is daarmee afgeblazen. Reden: Neil Young heeft andere plannen. Een plaat uitbrengen met Crazy Horse bijvoorbeeld.

"Neil heeft kuren", zo verwoordde Furay het op de Amerikaanse radiozender WBAI, "Buffalo Springfield staat niet langer in zijn prioriteitenlijstje." Buffalo Springfield splitte in 1968, en kwam in de herfst van 2010 weer samen voor een benefietoptreden. Afgelopen zomer waren er zes optredens in Californië en eentje op Bonnaroo, het Rock Werchter van de VS. Dat ging zo goed dat er een tour werd aangekondigd van 30 optredens. Maar die gaat dus niet door.


28-02-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack White, Noel Gallagher en The Vaccines op Werchter

Jack White, Noel Gallagher en The Vaccines op Werchter

Klik op de foto om ' Love is Blindness ' te beluisteren



Jack White.


De affiche van Rock Werchter begint steeds meer vorm te krijgen. Vandaag zijn er alweer dertien nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Daarbij springt vooral Jack White in het oog, die na The White Stripes zijn soloproject komt voorstellen. Ook Noel Gallagher komt na een eerdere passage met Oasis (in 2009; in 2000 stuurde hij zijn kat, nvdr) voor het eerst solo naar Werchter. Het zijn meteen ook de twee enige concerten die beide heren in de Benelux spelen.

The Vaccines mogen hun sterke passage van vorig jaar in de Marquee dan weer komen herhalen op de Main Stage. Met Netsky, Chase & Status en Steve Aoki staat Rock Werchter ook dit jaar weer garant voor de nodige dosis beats. Werden verder ook nog toegevoegd: Paul Kalkbrenner, Ed Sheeran, Kitty Daisy & Lewis, Ben Howard, M83, Kreayshawn en Azealia Banks.

Meer info op www.rockwerchter.be


27-02-2012 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag uitvaart Yvonne Verbeeck in Antwerpse kathedraal

Zaterdag uitvaart Yvonne Verbeeck in Antwerpse kathedraal

Klik op de foto om een filmpje te bekijken van het rusthuis waar ze verbleef





Actrice Yvonne Verbeeck (98) zal op zaterdag 3 maart een uitvaartplechtigheid krijgen in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Dat is bevestigd door actrice Jacky Lafon, die de organisatie in handen heeft. Lafon bezocht Verbeeck vaak in het rusthuis.
 
De begrafenis start om 10.00 uur. Ook Esther Lambrechts, beter bekend als La Esterella, kreeg vorig jaar een afscheidsplechtigheid in de kathedraal. Verbeeck leefde in het hetzelfde rusthuis als La Esterella, maar de twee leefden van tijd tot tijd op gespannen voet met elkaar, zoals te zien is in onderstaand filmpje.

De stad Antwerpen opent morgenmiddag een rouwregister voor Verbeeck. Vanaf 12.00 uur kan wie dat wil een boodschap achterlaten in het Antwerpse stadhuis, tijdens de openingsuren.


27-02-2012 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Truiden plant volksfeest voor Roskam

Sint-Truiden plant volksfeest voor Roskam


http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=roskam.jpg&res=medium

In het cultuurcentrum in Sint-Truiden, de geboortestad van regisseur Michaël R. Roskam, hebben honderden mensen afgelopen nacht de Oscaruitreiking op groot scherm gevolgd.

Eén van de fervente supporters was burgemeester Ludwig Vandenhove. "De sfeer was enorm goed. Het was uiteraard heel spannend, maar de ontgoocheling spoelde snel na de bekendmaking helemaal weg. We hadden er rekening mee gehouden. We wisten dat er vaak een heel grote commerciële machine achter de uiteindelijke laureaat moet staan om de hoofdprijs binnen te halen. En dan is het altijd een dubbeltje op zijn kant. Voor ons had 'Rundskop' eigenlijk al gewonnen toen de film genomineerd werd", aldus de burgemeester.
 
De burgemeester is blij met de uitstraling die de Oscarnominatie voor zijn stad teweegbrengt. "Het effect is enorm. Sint-Truiden staat overal volop in de belangstelling, wat ook geldt voor ons dialect. Onze inwoners zijn dan ook terecht fier. We denken dat de impact van 'Rundskop' nog een hele tijd zal nazinderen. We willen Michaël Roskam en Matthias Schoenaerts dan ook nogmaals danken voor hun prestatie. Hoe en wanneer moeten we nog met hen bespreken, maar dat er een publieke huldiging komt, staat wel al vast."
 
Michaël R. Roskam werd overigens al tot ereburger van Sint-Truiden benoemd.


27-02-2012 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bergman-acteur Erland Josephson gestorven

Bergman-acteur Erland Josephson gestorven

http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=erlandjosephson.jpg&res=medium



De Zweedse acteur Erland Josephson is op 88-jarige leeftijd in Stockholm overleden. Internationaal werd hij vooral beroemd met rollen in talrijke films van zijn landgenoot Ingmar Bergman. Zijn dochter Fanny Josephson zei in Zweedse media dat de acteur zaterdagavond in een verzorgingstehuis stierf na een langdurige ziekte.
 
Josephson speelde onder andere hoofdrollen in de meermaals gelauwerde Bergman-Films 'Scènes uit een huwelijk' (1973) en 'Fanny en Alexander' (1982). Hij was ook theaterintendant, toneel- en filmregisseur en schreef meerdere romans en toneelstukken.


27-02-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!