Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Editors en The xx op Rock Werchter

Editors en The xx op Rock Werchter

Klik op de foto om ' You Don't Know Love ' te beluisteren





De organisatie van Rock Werchter komt met zeven nieuwe namen, en niet van de minste. Zaterdag wordt een topdag op het festival, met Editors als headliner. Net voor Tom Smith en de zijnen treedt The xx aan, de Londense groep die in 2009 een overrompelend debuut afleverde. Andere namen die aan de affiche zijn toegevoegd: Within Temptation, The Temper Trap, 't Hof van Commerce, Die Antwoord en The Hickey Underworld.

Editors blazen dit jaar tien kaarsjes uit. Werchter en Arras worden hun enige zomerconcerten. Na 'The Back Room', 'An End Has a Start' en 'In This Light and on This Evening' is de Britse groep bezig aan een nieuwe plaat. Het nummer 'No Sound but the Wind' werd in 2010 een instant klassieker op de festivalweide van Werchter dankzij een vurige fan uit Brugge.
 
Net voor Editors treedt The xx op het hoofdpodium aan. Ook zij zijn bezig met nieuw werk, na hun sterke debuut uit 2009 dat tegelijk sober, subtiel, melancholisch en melodieus was. 'T Hof van Commerce mag op zaterdag het hoofdpodium openen. De West-Vlaamse hiphoppers zijn terug na een lange afwezigheid. Andere Belgen die opener van dienst mogen zijn, maar dan op zondag, zijn The Hickey Underworld, bekend van onder meer de single 'Future Words' en nu met een nieuwe plaat in de rekken.
 
Op donderdag wordt de Nederlandse metalgroep Within Temptation aan de affiche toegevoegd. Het Australische The Temper Trap, met 'Sweet Disposition' verantwoordelijk voor een van de grootste oorwormen van 2009, komt op vrijdag hun nieuwe album voorstellen dat net voor Werchter verwacht wordt. Met Die Antwoord staat op zondag voor het eerst een Zuid-Afrikaanse groep op de affiche.


07-03-2012 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio Brussel viert 29ste verjaardag in Mechelen

Studio Brussel viert 29ste verjaardag in Mechelen

http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=studiobrussel.jpg&res=medium


Studio Brussel wordt dit jaar 29 en viert die verjaardag op vrijdag 30 maart met een dagje Studio Mechelen. Van 6 uur 's morgens tot 19 uur 's avonds verzorgt het team van de jongerenzender de uitzendingen vanuit een gelegenheidsstudio op de Vismarkt.
 
De vorige jaren vierde Studio Brussel zijn verjaardag in Hasselt, Kortrijk en Lier. Deze keer is de stad van burgemeester Bart Somers aan de beurt. Op 30 maart komen tal van gasten en live muziekbands op de Vismarkt langs. Er worden heel wat acties en randanimatie voorzien. Zo zullen studenten radio van de Lessius Hogeschool als reporters verslag uitbrengen van het hele evenement op de journalistieke website Supo.be van Lessius.


07-03-2012 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monkees niet naar begrafenis Davy Jones

Monkees niet naar begrafenis Davy Jones

Klik op de foto om ' I'm a Believer ' te beluisteren





De resterende bandleden van The Monkees zullen de begrafenis van zanger Davy Jones, die vorige week op zijn 66ste aan een hartaanval overleed, niet bijwonen. Ze respecteren daarmee de oproep van de familie om Jones in besloten kring te begraven.

Gevraagd of hij, Michael Nesmith en Peter Tork de begrafenis zouden bijwonen, antwoordde drummer Mickey Dolenz aan Billboard: "Ik heb begrepen dat de familie een mediacircus wil vermijden en de begrafenis intiem wil houden. Mochten wij daar opdagen, zou het al snel ontaarden in een situatie waarmee zijn familie niet opgezet is".

Hoewel The Monkees in het verleden tournees hebben afgewerkt zonder Michael, is het volgens Mickey heel onwaarschijnlijk dat ze zonder Davy nog onder de groepsnaam zullen optreden. "We hadden de voorbije jaren een soort onuitgesproken overeenkomst dat wanneer er slechts twee van ons waren, we het niet The Monkees zouden noemen. Ik zie ons natuurlijk wel nog een huldeconcert geven, maar ik zie verder niets gebeuren zonder de Manchester Cowboy".

Davy Jones zal in Florida begraven worden en er staan gedenkdiensten gepland in New York en in zijn geboortestad, het Engelse Manchester.


07-03-2012 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue te horen in Mad Men

Selah Sue te horen in 'Mad Men'

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren





Selah Sue staat op de rand van de doorbraak in de Verenigde Staten.
Het gerenommeerde tijdschrift Rolling Stone riep Selah Sue onlangs nog uit tot een van de gezichten van 2012, en binnenkort mag de Leuvense opdraven in de hitserie 'Mad Men'. Het is te zeggen: ze zal te horen zijn in een trailer voor het vijfde seizoen van de serie met het nummer 'Please', een duet met Cee Lo Green.

Ook in twee andere series op de Amerikaanse tv duiken binnenkort twee nummers van Selah Sue op: 'This World' en 'Break'. In juni komt haar debuutplaat uit in de VS, waarmee ze over de plas voet aan de grond hoopt te krijgen.

Nog goed Belgisch nieuws uit de States: The Black Box Revelation, op dit moment op tournee met Jane's Addiction, mag begin juni op bezoek bij David Letterman, een van de populairste talkshowhosts in de VS.


06-03-2012 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead op 18 oktober in Sportpaleis

Radiohead op 18 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om ' Creep ' te beluisteren




De Britse supergroep Radiohead komt op donderdag 18 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag.

De alternatieve rockband rond zanger Thom Yorke breidt zijn wereldtournee uit en zal dan toch ook ons land aandoen. Vanaf vrijdag 9 uur 's ochtends kan je tickets bestellen voor hun optreden in het Antwerpse Sportpaleis op donderdag 18 oktober om 20u30. De prijzen variëren tussen 36 en 48 euro, exclusief servicekosten. De kaartjes zijn verkrijgbaar via het nummer 0900 2 60 60 (dat kost je een halve euro per minuut) of via proximusgoformusic.be. (br.hln)


06-03-2012 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga haalt als eerste 20 miljoen volgers op Twitter

Lady Gaga haalt als eerste 20 miljoen volgers op Twitter


http://desmond.imageshack.us/Himg535/scaled.php?server=535&filename=ladygagajjj.jpg&res=medium


De Amerikaanse popzangeres Lady Gaga is de onbetwiste koningin van de microblogsite Twitter. Ze rondde als allereerste de kaap van 20 miljoen volgers. Het twintig miljoenste "kleine monster", zoals de popzangeres haar fans graag noemt, abonneerde zich het voorbije weekend op de Twitter-account @ladygaga. Gisteren stond haar teller op 20,12 miljoen volgers.
 
De entertainmentwereld beheerst de top vijf van meest gevolgde Twitteraars. Op twee staat het Canadese tieneridool Justin Bieber met 18,11 miljoen volgers. Dan volgen de zangeressen Katy Perry (15,75 miljoen), Shakira (14,56 miljoen) en Rihanna (14,49 miljoen). De Amerikaanse president Barack Obama staat op plaats acht met 12,84 volgers op Twitter.


06-03-2012 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Adele mogelijk opnieuw op de helling

Tournee Adele mogelijk opnieuw op de helling

http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=adeleq.jpg&res=medium


Blies ze vorige maand nog iedereen van het podium met haar stem, dan lijken er nu weer donkere wolken samen te pakken boven het hoofd van Adele. De zangeres kampt met aanhoudende stemproblemen en is daarom genoodzaakt haar tournee door Amerika opnieuw grotendeels af te zeggen.

Een bron vertelde aan Daily Star on Sunday-columnist James Ingham dat de dokters bezorgd blijven om Adele's gouden stem. "Ze zou haar stembanden permanente schade kunnen aanbrengen." Het medisch team heeft Adele aangeraden mogelijk enkele Amerikaanse podia te betreden, maar een complete tour zit er niet in.

De Britse ging in november onder het mes om een goedaardig gezwel van haar stembanden te laten verwijderen. De toenmalige geplande tour werd om die reden volledig geannuleerd. Het nieuws over de nieuwe stemproblemen is nog niet bevestigd door het management van Adele.


06-03-2012 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lionel Richie op 5 oktober in Sportpaleis

Lionel Richie op 5 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om ' All Night Long ' te beluisteren






Lionel Richie komt dit najaar naar Europa voor zijn eerste tournee sinds 2009. Op vrijdag 5 oktober treedt de Amerikaanse zanger op in het Sportpaleis in Antwerpen. De kaartverkoop voor het concert begint woensdag om 9 uur.

Twee dagen later ligt zijn nieuwe album 'Tuskegee' in de winkels. Richie heeft 14 van zijn internationale hits zoals 'Hello', 'Easy' en 'Angel' opnieuw opgenomen als duetten met onder anderen Shania Twain en Kenny Rogers. Het album is vernoemd naar de stad Tuskegee (Alabama), waar de zanger in 1949 is geboren. (br.hln)



05-03-2012 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockgitarist Ronnie Montrose overleden

Rockgitarist Ronnie Montrose overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=ronniemontrose.jpg&res=medium


De invloedrijke rockgitarist Ronnie Montrose is eergisteren op 64-jarige leeftijd thuis overleden in het Californische Millbrae. De musicus leed al lang aan prostaatkanker.
Montrose brak op zijn 23ste door toen hij in 1971 meespeelde op het befaamde album 'Tupelo Honey' van Van Morrison.

Twee jaar later stichtte hij zijn eigen band Montrose, maar die was niet zo succesvol in de hitparades. De hardrockband werd wel een springplank voor Sammy Hagar, die later wereldfaam verwierf als zanger van Van Halen.

Ronnie Montrose beïnvloedde talrijke andere bands en speelde ook voor jazzrockmuzikant Herbie Hancock. De gitarist plande nog een tournee, maar verloor na vijf jaar de strijd tegen kanker.


05-03-2012 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele zit met spoken in nieuwe villa

Adele zit met spoken in nieuwe villa


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


Adele wil geen enkele nacht meer alleen doorbrengen in haar nieuwe villa. De zangeres is er namelijk van overtuigd dat het er spookt.

"Dit is heel beangstigend, ik wil hier niet meer alleen zijn", zei Adele volgens The Sun. Daarom heeft ze haar vrouwelijke chauffeur nu ingehuurd als bodyguard. Zo kan ze dag en nacht bij de zangeres zijn.

De spoken hebben er een aardig stulpje uitgekozen. De enorme villa heeft twee zwembaden en tien slaapkamers. Binnenkort kan de woning misschien al opnieuw van eigenaar veranderen, al zal die de spoken er dan wel moeten bijnemen.


05-03-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hackers met volledige back catalogue Michael Jackson aan de haal

Hackers met volledige back catalogue Michael Jackson aan de haal


http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=michaeljacksonay.jpg&res=medium


Hackers zijn erin geslaagd om de volledige back catalogue van Michael Jackson te stelen. Daaronder bevinden zich onder meer onuitgegeven opnames voor klassiekers als 'Thriller', 'Bad' en 'Off the Wall'.

Ook nooit eerder uitgebrachte duetten met Black Eyed Peas-zanger will.i.am en wijlen Freddie Mercury zouden zich onder de gestolen opnames bevinden. Een flinke streep door de rekening van platenmaatschappij Sony, die de erven van The King of Pop 250 miljoen dollar (zo'n 190 miljoen euro) betaalde voor de rechten op alle songs van Jackson. Eind 2010 bracht Sony het postume 'Michael' uit op basis van die overeenkomst, bedoeling is dat er nog meer releases met 'exclusief' materiaal volgen.

De platenfirma weigert concrete details te geven over wat precies werd ontvreemd, maar tegenover The Sunday Times liet een bron verstaan dat de daders grondig te werk gingen. "Alles wat Sony gekocht heeft, is gecompromitteerd. De diefstal werd professioneel uitgevoerd. Sony heeft zijn computersystemen grondig onderzocht: het lek is inmiddels gevonden en gedicht."

Michael Jackson overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd aan het gebruik van het middel Propofol. Zijn huisarts Conrad Murray werd in november vorig jaar veroordeeld tot vier jaar cel wegens zijn aandeel in de dood van de popster.


05-03-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteendag op PinkPop uitverkocht

Springsteendag op PinkPop uitverkocht

Klik op de foto om ' Dancing In The Dark ' te beluisteren





Eén van de drie dagen van het Nederlandse festival PinkPop is uitverkocht. Alle 20.000 kaarten voor de maandag, met Bruce Springsteen als uitsmijter, waren vanmiddag weg. Dat meldt organisator Jan Smeets.

Hij kon op het einde van de middag nog geen andere verkoopcijfers geven, maar de verkoop loopt volgens hem goed.
 
PinkPop vindt dit jaar plaats op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei. Behalve Springsteen zijn er optredens van onder anderen Anouk, Linkin Park, The Cure, Soundgarden en Mumford & Sons.


05-03-2012 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
04-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 jongeren gewond bij instorting concertplatform in Stockholm

26 jongeren gewond bij instorting concertplatform in Stockholm

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Bij een zwaar ongeval tijdens een concert in de Globe-hall in Stockholm zijn vrijdag 26 jongeren gewond geraakt. De Globe is de grootste concert- en evenementenzaal van de Zweedse hoofdstad.

Zowat 7.000 jongeren tussen 13 en 17 jaar woonden een matineeconcert bij van de bekende Zweedse dj Avicii. Enkele minuten na het begin begaf een bodemplaat van een speciaal voor de voorstelling gebouwd platform het. Het platform stortte in waardoor 26 toeschouwers meters naar beneden vielen.
 
Een van de gewonden liep een zware hersenschudding op. De andere gewonden konden na ambulante behandeling naar huis. Waarom de plaat het begaf, is nog onduidelijk. De voorstelling werd stilgelegd en de avondshow geannuleerd.


04-03-2012 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's massaal aanwezig op begrafenis Yvonne Verbeeck

BV's massaal aanwezig op begrafenis Yvonne Verbeeck

http://desmond.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=yvonneverbeeck.jpg&res=medium


Ruim duizend mensen hebben in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal afscheid genomen van Yvonne Verbeeck. De zangeres, actrice en comédienne overleed afgelopen zondag op 98-jarige leeftijd. Onder de aanwezigen ook veel bekend volk, zoals Gaston Berghmans, Luc Caals, David Davidse, de Strangers, Merlina-actrice Lea Cousin, Showbizz Bart, Jo De Poorter, Antwerps burgemeester Patrick Janssens en Filip Dewinter van Vlaams belang.

De kist van Yvonne Verbeeck werd om 10 uur de kathedraal binnengedragen op de tonen van 'Conquest of Paradise' van Vangelis. Pastoor Louis Van Lommel prees haar voor het vele plezier dat ze de mensen jarenlang bezorgd had. Haar humor en goedlachsheid liepen als een rode draad door de plechtigheid.

"Ze was een stralend zonnetje: altijd goedgezind, altijd plezant, een echte levensgenieter. Op feestjes was ze de eerste binnen en de laatste buiten en ze dronk altijd een 'coupeke' champagne", zei haar goede vriendin Jacky Lafon. De actrice noemde Yvonne "een kleine, maar grote dame", die meer dan 75 jaar keihard werkte en heel Vlaanderen deed lachen met haar typetjes. De liefde van het publiek was haar lang leven.

"Ze was een echte mama voor mij en ik heb veel aan haar te danken. Onze Vlaamse nachtegaal is nu hierboven, zoals zoveel andere zingende engelen: Bobbejaan Schoeppe, Bob Benny en Jef Burm. Het zal een groot weerzien worden met Leo Martin. Vorig jaar namen we ook al afscheid van La Esterella, maar ik denk dat zij hierboven wel in een andere vleugel zal zitten", grapte Lafon.

Antwerps cultuurschepen Philip Heylen zei in zijn toespraak dat Yvonne voor velen in het vak niet alleen een mentor was, maar ook een inspiratiebron. Ze was begonnen in een tijd waarin artiesten er alleen voor stonden en moesten knokken om er te geraken.

"Yvonne, je was één van de allergrootsten. Veel lachen doet mensen lang leven en jij bent daar het beste bewijs van. Dat leven van 98 jaar heb je ongetwijfeld gekregen doordat je 75 jaar lang zoveel gegeven hebt aan de mensen. Bedankt voor zoveel, voor zo lang en we zullen je nooit vergeten."

De dienst werd opgeluisterd met live muziek. Sopraan Katrien Gallez zong het 'Ave Maria', zangeres Sophie 'I love you', Christoff het 'Onze Vader', Will Ferdy 'Belijdenis' en trompettist Jean Maryn de solo 'Il Silenzio'.

Toen op het einde van de bijna twee uur durende dienst de kist naar buiten werd gedragen, stonden op vraag van Jacky Lafon alle aanwezigen op om Yvonne nog één keer een staande ovatie te geven. Ze zal later gecremeerd worden en haar as zal uitgestrooid worden op de pier in Blankenberge. (br.hln - foto belga)


03-03-2012 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Springsteen en 'Neil Young' coveren 'Sexy And I Know It'

Hilarisch: Springsteen en 'Neil Young' coveren 'Sexy And I Know It'

Klik op de foto om ze te beluisteren





Bruce Springsteen sloot zijn week in de tv-show 'Late Night with Jimmy Fallon' af door samen met de gastheer, vermomd als Neil Young, 'Sexy And I Know It' van LMFAO te coveren. Het is niet de eerste keer dat Springsteen, die duidelijk gevoel voor humor én zelfrelativering heeft, een duet deed met Fallons Neil Young-impersonatie. In november 2010 waagden de twee zich aan 'Whip My Hair' van Willow Smith.


03-03-2012 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelbert Humperdinck voor Verenigd Koninkrijk naar Songfestival

Engelbert Humperdinck voor Verenigd Koninkrijk naar Songfestival

Klik op de foto om ' Love is a many splendored thing ' te beluisteren





Engelbert Humperdinck gaat het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen op het komende Eurovisie Songfestival. De 75-jarige 'King of Romance' verkocht al meer dan 150 miljoen albums, zijn grootste hit is 'Release Me' uit 1967.

Humperdinck stelt dat het "een enorme eer" is dat hij op 26 mei in Bakoe, Adzerbeidjan zijn land mag vertegenwoordigen. Met welk nummer Humperdinck op het Songfestival zal aantreden, is nog niet bekend. De BBC maakte wel bekend dat het nummer geschreven wordt door Grammy-winnaar Martin Terefe en Ivor Novello-winnaar Sacha Skarbek. Die laatste schreef mee aan de James Blunt-hit 'You're Beautiful'. Het nummer wordt opgenomen in Londen, Los Angeles en Nashville.

Andere hits van Humperdinck waren onder meer 'There Goes My Everything' en 'A Man Without Love'.

Humperdinck is de oudste deelnemer aan het Songfestival ooit. Het Verenigd Koninkrijk won voor het laatste vijftien jaar geleden, met Katrina and the Waves en 'Love Shine A Light'. Het Songfestival wordt door gemiddeld 120 miljoen mensen bekeken. (br.hln)


03-03-2012 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
02-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende partituur voor piano van Mozart opgedoken

Onbekende partituur voor piano van Mozart opgedoken

http://desmond.imageshack.us/Himg718/scaled.php?server=718&filename=partituur.jpg&res=medium


In Oostenrijk is onlangs een partituur voor piano gevonden die van de hand van Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) blijkt te zijn. Later deze maand wordt het stuk gespeeld, zo meldt de Stichting Mozarteum in Salzburg.

Het was musicologe Hildegard Herrmann-Schneider die de ontdekking deed in Tirol. De partituur, die dateert uit de periode rond 1780, wordt expliciet toegeschreven aan "Wolfgango Mozart".
 
Op 23 maart zal het stuk door de Oostenrijkse pianist Florian Birsak gespeeld worden in de balzaal van het Mozarthuis in Salzburg, de geboortestad van Mozart. Dat zal gebeuren op de pianoforte van de componist.
 
De afgelopen jaren werden van Mozart nog twee partituren voor piano ontdekt: in 2006 in de archieven van het aartsbisdom van Salzburg en in 2009 in de archieven van de Stichting Mozarteum.



02-03-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf wordt onwel in live tv-show

Meat Loaf wordt onwel in live tv-show

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Rockzanger Meat Loaf (64) is onwel geworden in een live tv-show. Er leek niets aan de hand toen hij lollig deed met een banaan op zijn hoofd, maar even later was hij plotseling uit beeld verdwenen.

Meat Loaf, bekend van de megahit 'Paradise by the Dashboard Light', was te gast in het Britse lunchprogramma 'Loose Women'. Hij promootte er zijn nieuwe album en hij zou een tv-optreden doen, maar zo ver kwam het niet. Aanvankelijk maakte Meat Loaf een vrolijke indruk, maar even later verscheen de presentatrice in beeld om te vertellen dat de zanger niet meer zou terugkomen in de uitzending.

"Ik heb een beetje verdrietig nieuws", legde Andrea McLean uit. "Ik ben bang dat Meat Loaf onwel is geworden en ik vrees dat hij daarom niet tot het einde van de uitzending bij ons blijft. Meat Loaf, ik hoop dat je je gauw beter voelt."

Meat Loaf stortte in augustus vorig jaar ook al in, tijdens een concert in Pittsburgh. Toen vervolgde hij zijn act echter wel. Na een snelle reanimatie van zijn crew, keerde de zanger terug op het podium en zong verder.


02-03-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor op 12 april in het Koninklijk Circus

Sinéad O'Connor op 12 april in het Koninklijk Circus

Klik op de foto om ' I Believe In You  ' te beluisteren





De Ierse singer-songwriter Sinéad O'Connor zal op donderdag 12 april optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.
 
De zangeres, die in 1990 een wereldhit scoorde met het door Prince geschreven nummer 'Nothing Compares 2 U', kwam de voorbije weken vooral in de aandacht wegens haar huwelijksperikelen. Maar ook op muzikaal vlak blijft ze actief. Op 20 februari verschijnt haar nieuwste album 'How About I Be Me And You Be You' en een kleine twee maanden later staat ze dus op het podium van het Koninklijk Circus.
 
De tickets kosten tussen de 36 en 48 euro en kunnen vanaf vrijdag 3 februari om 11.00 uur besteld worden via www.proximusgoformusic.be of via het telefoonnummer 0900/2.60.60.


02-03-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bennett op 7 juli in Antwerpse Elisabethzaal

Tony Bennett op 7 juli in Antwerpse Elisabethzaal

Klik op de foto om ' Speak Low ' te beluisteren





Crooner Tony Bennett (85) treedt op zaterdag 7 juli op in de Elisabethzaal in Antwerpen. Bennett vergaarde zestien Grammy Awards, staat al 55 jaar op het podium en verkocht miljoenen platen. Vlak voor haar dood nam hij nog een duet op met Amy Winehouse, 'Body and Soul'.

Bennett, een persoonlijke vriend van wijlen Toon Hermans, heeft een heel herkenbare stem. Hij had hits met onder meer 'Blue Velvet', Hank Williams' 'Cold, Cold Heart' en 'I Left My Heart in San Francisco'. Toen hij in 1952 trouwde, troepten voor de kerk duizenden vrouwelijke fans samen die in het zwart waren gekleed om hun rouwstemming te onderstrepen. Bennett was met zijn jongste album 'Duets 2' de oudste nog levende artiest met album op de eerste plaats in Billboard.

Als special guest brengt Bennett zijn dochter Antonia mee.

Tickets kosten tussen 55 en 95 euro en kan je online bestellen via www.sherpa.be / www.teleticketservice.com of telefonisch op 0900 84 007 / 070 345 345.  (br.hln)


02-03-2012 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!