Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan lucht haar hart via gedicht

Kate Ryan lucht haar hart via gedicht

http://oi68.tinypic.com/10qauc3.jpg

Kate Ryan heeft een mooi gedicht geschreven. De zangeres luchtte haar hart via Facebook en Instagram. De reacties op het gedicht zijn zeer lovend.

"Gedicht geschreven #mykindatherapy. Spanning en geluk, Slapeloze nachten", schreef Kate. U kan het volledige gedicht lezen in onderstaand Facebook-bericht.

Onlangs luchtte ook Eva Daeleman haar hart via de sociale media. Zij deelde toen mee dat ze met een burn-out kampte. Selah Sue bracht via Facebook dan weer naar buiten dat ze terug met een depressie te maken had. Ann Van Elsen verspreidde via Instagram het nieuws dat ze weer zwanger is.

10-12-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Le Tout Nouveau Testament' genomineerd voor Golden Globe

'Le Tout Nouveau Testament' genomineerd voor Golden Globe

http://oi67.tinypic.com/27z9hz7.jpg

'Le Tout Nouveau Testament' van regisseur Jaco Van Dormael is genomineerd voor de Golden Globes. Dat is zopas bekend gemaakt.

De film maakt kans op een Golden Globe voor Beste niet-Engelstalige film. In die categorie moet 'Le Tout Nouveau Testament' het opnemen tegen onder andere de Chileense film 'The Club', de Fins-Duitse film 'The Fencer' en de Franse film 'Mustang'. Ook de Hongaarse film 'Son of Saul' is genomineerd in dezelfde categorie en lijkt de grootste kanshebber te worden.

In 'Le Tout Nouveau Testament' woont God in een smerig appartementje in Brussel. Hij gedraagt zich als een klootzak die er plezier in schept de mensheid met zoveel mogelijk miserie op te zadelen. Daar komt verandering in wanneer zijn dochter Ea weet te ontsnappen en haar eigen testament begint te schrijven.

Benoît Poelvoorde vertolkt God, terwijl Van Dormael onder anderen Catherine Deneuve, Laura Verlinden, Johan Heldenbergh en Johan Leysen voor de bijrollen wist te strikken.

Het is nog afwachten of Van Dormael na een kaartje voor de Golden Globes ook een Oscar-nominatie weet te bemachtigen.

10-12-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Harry en Pippa hebben geheime affaire"

"Prins Harry en Pippa hebben geheime affaire"

http://oi67.tinypic.com/25jy1z9.jpg

Royaltyliefhebbers zijn in de ban van een smeuïg verhaal. Er wordt immers verteld dat de Britse prins Harry in het geheim een relatie heeft met Pippa, de zus van zijn schoonzus Kate Middleton.

Harry en Pippa konden het al op het huwelijk van Kate en William in april 2011 goed met elkaar vinden. Volgens ooggetuigen konden de twee hun ogen niet van elkaar afhouden. Het blad World Exclusive meldt ook dat de twee die avond al kussend betrapt werden door een boze Kate. Pippa zag Harry wel zitten, maar deed niets met haar gevoelens om niet tegen de wil van haar zus in te gaan.  

Toen de relatie van Pippa en Nico Jackson enkele maanden geleden op de klippen liep, was Harry ook diegene die haar probeerde te troosten. Sindsdien zouden de twee opnieuw vaker contact hebben en ook betrapt zijn door William.  

De Britse media heeft het koningshuis om commentaar gevraagd, maar daar houden ze de lippen stijf op elkaar.

10-12-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-versie van Dirty Dancing in de maak

TV-versie van Dirty Dancing in de maak

http://oi68.tinypic.com/2dkd26a.jpg

De Amerikaanse zender ABC heeft een remake aangekondigd van 'Dirty Dancing', de romantische klassieker uit 1987 met Jennifer Grey en Patrick Swayze in de hoofdrollen.

Het verhaal van 'Dirty Dancing' speelt zich af in de zomer van 1963 en vertelt het liefdesverhaal van de zeventienjarige Baby en haar dansleraar Johnny.

De negentienjarige Abigail Breslin, die in 2006 doorbrak als het kindsterretje uit 'Little Miss Sunshine' zal de rol van Baby Houseman voor haar rekening nemen. Wie de rol zal spelen van dansleraar Johnny - die in oorspronkelijke versie gestalte werd gegeven door de ondertussen overleden Patrick Swayze - is nog niet geweten. Ook de namen van de andere acteurs zijn nog niet bekend.

De remakeversie zal zo'n drie uur lang zijn en in verschillende afleveringen uitgezonden worden.

Wie bezorgd is dat een remake nooit zo goed kan zijn als het origineel, wordt misschien gerustgesteld door het feit dat Eleanor Bergstein, die het scenario schreef voor de originele film, aan de nieuwe versie zal meewerken als executive producer.

Op Twitter reageren 'Dirty Dancing'-fans alvast met gemengde gevoelens op de bekendmaking van het nieuws.

09-12-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safety First grijpt naast Gouden Roos

Safety First grijpt naast Gouden Roos

http://oi64.tinypic.com/34htmgx.jpg

Op de Gouden Roos, een van de meest vooraanstaande prijsuitreikingen voor amusementsprogramma's, heeft het VTM-programma 'Safety First' vanavond in Londen naast de prijs voor 'Beste Sitcom' gegrepen. Dat laat VTM weten.

Het tweede seizoen van 'Safety First', het programma van Bruno Vanden Broecke en Tim Van Aelst, was een van de drie genomineerden in de categorie 'Beste Sitcom'. Uiteindelijk moesten de bedenkers dus de duimen leggen voor hun Britse concurrenten.

09-12-2015 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexander Skarsgård speelt hoofdrol in nieuwe Tarzanfilm

Alexander Skarsgård speelt hoofdrol in nieuwe Tarzanfilm

http://oi68.tinypic.com/357ixkw.jpg

'True Blood'-acteur Alexander Skarsgård is terug in een van zijn grootste rollen tot nu toe. Hij zal Tarzan vertolken in de nieuwe remake 'The Legend of Tarzan'. Hoewel iedereen het verhaal van Tarzan ondertussen wel kent, belooft deze versie een verrassende plotwending.

Volgens Skarsgård zal de film beginnen met Tarzan die in Londen woont in de jaren 1880, tien jaar nadat hij zijn geliefde jungle in Congo achterliet. Daar gaat hij door het leven als John Clayton III/ Lord Greystoke, de naam die hij bij zijn geboorte kreeg.

Hij heeft zijn geliefde Afrikaanse thuis achtergelaten - zijn verleden wordt getoond in flashbacks - maar hij wordt er voortdurend aan herinnerd en het Parlement vraagt hem om als gezant terug te keren naar Congo. Daar worden zowel zijn oude vrienden als Jane in gevaar gebracht en het nieuwe avontuur van de aan lianen slingerende oerheld begint.

"Het is bijna het tegenovergestelde van het klassieke verhaaltje, waarin het beest getemd wordt," zei Skarsgård in een interview met USA Today. "Dit gaat over een man die zichzelf inhoudt en gaandeweg, terwijl je de laagjes wegpelt, terugkeert naar een meer dierlijke toestand en die kant van zijn persoonlijkheid laat zien."

09-12-2015 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter vernietigt beslissing: Koppen-reportage mag uitgezonden worden

Rechter vernietigt beslissing: Koppen-reportage mag uitgezonden worden

http://oi66.tinypic.com/j82mg8.jpg

Koppen zendt vanavond, met een week vertraging, de reportage over grooming uit. De uitzending was vorige week nog onmogelijk gemaakt door een rechterlijke uitspraak in kortgeding. Die is nu door het gerecht vernietigd. De rechter benadrukt het belang van de persvrijheid en het verbod op censuur. Dat meldt de VRT.

Volgens de VRT stelt de rechter vast "dat de reportage gebruik maakt van een fictief personage, en dat er geen verwarring met een bestaande persoon mogelijk is". De redactie van Koppen en hoofdredacteur Carl Voet zijn er, zo melden ze nog, "altijd van overtuigd geweest dat de reportage op een correcte manier gemaakt is en zijn dan ook tevreden dat deze zonder enige aanpassing uitgezonden wordt".

Normaal had het reportagemagazine van Eén vorige week woensdag een reportage uitgezonden over de gevaren van sociale media, zoals grooming, waarbij volwassenen een vals internetprofiel maken om jongeren te verleiden. De programmamakers hadden een fictief Facebookprofiel aangemaakt.

De openbare omroep moest de uitzending echter op het laatste moment schrappen. Een vader had dat geëist omdat de fictieve naam die gebruikt wordt te zeer zou lijken op die van zijn zoon. De voorzitter van een Brusselse rechtbank ging in op die eis, en koppelde daar een dwangsom aan van 10.000 euro per keer dat de betrokken naam zou worden genoemd.

09-12-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse celeb kan nog moeilijk neerzitten met haar ontplofte bipsimplantaten

Britse celeb kan nog moeilijk neerzitten met haar ontplofte bipsimplantaten

http://oi66.tinypic.com/2wcha1h.jpg

Ze deed het naar eigen zeggen ooit elf keer op één nacht met de beruchte talentenjager Simon Cowell, die ze haar "beste minnaar ooit" noemde. Ze is een voormalig glamourmodel en duikt nog geregeld op in Britse realityprogramma's. Alicia Douvall is inmiddels 36 en al zowat haar hele leven verslaafd aan plastische chirurgie. Met nadelige gevolgen: de gescheurde implantaten in haar achterwerk spelen haar veel parten.

Meer dan twintig minuten neerzitten lukt Douvall niet meer. "De laatste jaren heb ik verschrikkelijke pijnen in mijn rug en mijn benen, maar ik wist niet waarvan die kwam. Toen ik vorige maand onder de scan ging, zei mijn chirurg dat mijn beide bipsimplantaten gescheurd waren. Ik was in shock. Ik wist niet eens dat die konden ontploffen."

Douvall, mama van een dochter van 20 en eentje van 4, streeft een doel na: ze wil lijken op een levende barbiepop. Daarvoor liet ze al vijftig chirurgische ingrepen uitvoeren en onderging ze zo'n 350 andere schoonheidsbehandelingen. Kostprijs: zo'n 2 miljoen dollar. Toen ze 24 was, had ze al drie borstvergrotingen en twee neuscorrecties laten doen. Het oplapwerk aan haar onderrug kostte in 2006 zo'n 20.000 dollar. En nu lekken de implantaten.

Lekkende siliconen
Het ex-model beseft dat haar verslaving haar gezondheid schaadt. Ze vreest dat ze langzaam vergiftigd wordt. "De siliconen lekken mijn lichaam in en zullen mij doden", zegt ze. Ze merkte ook al de eerste symptomen van een autoimmuunziekte op, die ze eveneens wijt aan haar veelvuldige plastische ingrepen.

Door de helse pijnen kan ze dus amper twintig minuten stilzitten. "Ik zou de implantaten binnen het half jaar moeten laten verwijderen wegens het hoge risico op infecties. Maar ik ben bang dat mijn uitgezakte huid mij er misvormd zal doen uitzien."

Sponsor
Haar Barbiedroom geeft ze, ondanks alles, zeker niet op. Ze heeft dan ook een "geheime suikerpapa" die haar wilde plannen sponsort. Op het programma staan nog een liposuctie, een buikwandcorrectie, een designervagina en een haartransplantatie. "Die chirurgie geeft mij een ongelooflijke kick. Het is zoals een alcoholverslaving. Het is een vorm van escapisme."

Ze heeft inmiddels een boek uit over haar bizarre levenswandel: 'Don't Call Me Ugly'. Na 23 boobjobs en ontelbare facelifts maakt ze die opdracht alsmaar moeilijker.

09-12-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn Claes: "Ik dacht dat ze het na Natalia misschien eens anders wilden aanpakken"

Glenn Claes: "Ik dacht dat ze het na Natalia misschien eens anders wilden aanpakken"

http://oi64.tinypic.com/wlywww.jpg

Glenn Claes won in 2012 'The Voice van Vlaanderen'. Drie jaar later lanceerde hij zijn album. Hij weigerde het voor hem uitgestippelde pad te volgen. Daar had hij zijn redenen voor.

"Vlak na 'The Voice' zat ik in een vergaderruimte met een hoop mannen in pakken, die wilden dat ik 85 optredens zou doen in de zomer. Allemaal live on tape, echte pensenkermistoestanden. Ik dacht: als je net 'The Voice' gewonnen hebt, mag je je stem toch niet wegsteken? Ik heb het uiteindelijk één keer moeten doen, drie dagen na de finale. Daar stond ik dan, met een gitaar waar geen kabel uit komt. Alle respect voor mensen die dat vaker doen, maar ik vond het denigrerend", vertelt hij in De Standaard.

Natalia en Koen Wauters
Hij heeft geen hoge pet op van dergelijke talentenprogramma's. "Naast Natalia kwam er nog nooit iets uit zulke wedstrijden. Ik dacht: misschien willen ze het eens anders proberen? Ik heb zelfs nooit naar 'The Voice' gekeken: dat soort programma's interesseert me eigenlijk niet. Ze draaien gewoon om show. Zo'n Koen Wauters is een heel vriendelijke kerel, maar als de camera's aan staan, wordt hij een entertainer: eerst is hij normaal aan het praten, en plots vliegt hij uit. Ik heb altijd geprobeerd om gewoon mezelf te blijven, en geen act op te voeren. Entertainen, da's niets voor mij. Allez, behalve op een podium dan. (lacht)"

08-12-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue hervalt in depressie: "Het werd weer donker rond mij"

Selah Sue hervalt in depressie: "Het werd weer donker rond mij"

http://oi66.tinypic.com/30l2m9e.jpg

Selah Sue is de voorbije maanden hervallen in een depressie. Dat vertelt de zangeres zelf op haar Facebookpagina, naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Selah wou haar lichaam klaarstomen voor een zwangerschap en minderde met antidepressiva. "Maar het werd weer donker rond mij."

Selah Sue (26) is altijd erg openhartig geweest over haar strijd met innerlijke demonen. Sinds haar veertiende kampt de zangeres met depressieve episodes, die ze sinds haar 18de onder controle kan houden met antidepressiva. Twee jaar geleden stopte ze al eens met de medicatie, met een nieuwe depressie tot gevolg. De afgelopen maanden probeerde ze het nóg eens, want Selah droomt van een kindje. Maar ook deze keer belandde ze in een depressie. "Voor de tweede keer heb ik geprobeerd om mijn medicatie te verminderen, met het idee om mijn lichaam te 'zuiveren' en voor te bereiden op toekomstige zwangerschappen", schrijft Selah in een open brief aan haar fans. "Vier maanden later werd het weer donker rond mij. Déjà vu naar twee jaar geleden."

Zaterdagavond stond Selah Sue in Vorst voor haar grote homecoming-concert, maar ook daar had ze het moeilijk, zegt ze. "Ik voelde me na afloop erg leeg en slecht. Ik maakte me zorgen: als zelfs die avond me niet gelukkig kon doen voelen, wat dan wel?", schrijft ze. Een maand geleden kreeg Selah Sue een paniekaanval op het podium, gaat ze verder. "Ik wou daar niet zijn, de 8.000 glimlachende toeschouwers deden me nog slechter voelen. Ik wou van het podium afrennen en verdwijnen. De laatste maanden waren verschrikkelijk, als ik eerlijk moet zijn. Ik luister zelfs al meer dan een half jaar niet meer naar muziek in mijn vrije tijd."

08-12-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Vannieuwkerke openhartig over kanker, doping en dood Weylandt

Karl Vannieuwkerke openhartig over kanker, doping en dood Weylandt

http://oi65.tinypic.com/hrez9g.jpg

Sportjournalist Karl Vannieuwkerke praatte in 'Het Huis' openhartig over onder meer zijn kankerdiagnose, doping en de overleden wielrenner Wouter Weylandt.

Vannieuwkerke, vorig jaar door onze lezers nog verkozen tot 'mannelijke BV van het jaar', zegt dat hij nooit heeft gedacht: "Ik ga dood". "Maar toen ik doorverwezen werd naar Leuven na een punctie, dat was het moeilijkste moment. Je weet niet wat er exact aan de hand is, maar je weet dat het niet goed is. Ik heb toen wel tranen gelaten."

08-12-2015 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice en regisseur Reinhilde Decleir wint eerste Prijs van de Gelijkheid

Actrice en regisseur Reinhilde Decleir wint eerste Prijs van de Gelijkheid

http://oi68.tinypic.com/5n2kv8.jpg

Met haar sociaal-artistieke werkplaats Tutti Fratelli, waar kunstenaars en sociaal kwetsbare personen elkaar ontmoeten en samen opvoeringen maken, wint actrice en regisseur Reinhilde Decleir de eerste Prijs van de Gelijkheid. Die wordt morgenavond uitgereikt op de openingsavond van het Festival van de Gelijkheid in Gent, meldt Curieus.

"We willen mensen in de kijker zetten omdat hun engagement inspirerend is", zegt An Pauwels van Curieus. "Veel meer dan een bekroning, is het dus een aanvuring van dat warm engagement."

Tutti Fratelli, waarvan Reinhilde Decleir bezieler is, krijgt op donderdagavond ook het podium. "De organisatie wil ontmoeting creëren tussen deze diverse zielen, en mensen uit generatiearme en sociaal minder bedeelde bevolkingslagen een wereld aanreiken die meer te bieden heeft dan enkel overleven. Verbeelding, muziek, woord en spel is de rode draad van al deze ontmoetingen tussen de Fratelli. Het resultaat is telkens weer een theatervoorstelling van de bovenste plank - de lat ligt hoog - die onder de huid kruipt."

Het project is dan wel sociaal, het resultaat moet wel goed zijn, zegt Decleir. "En het gaat om meer dan enkel het artistiek hoogstaande resultaat. Herwonnen zelfwaarde bij elk van de spelers, de ene al wat meer gehavend en gekerfd door het leven dan de andere, is misschien de grootste verwezenlijking. Een applaus, wanneer al jarenlang op uw kop 'gekakt' is, dat doet mensen opnieuw glanzen."

Het programma van het Festival van de Gelijkheid, van 9 tot en met 11 december in Vooruit Gent, staat op www.festivalgelijkheid.be.

08-12-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk! Probeer Joke van de Velde maar eens na te doen

Sterk! Probeer Joke van de Velde maar eens na te doen

http://oi66.tinypic.com/10ghite.jpg

Joke van de Velde draagt enorm goed zorg voor lichaam. Ze gaat vaak lopen en ze doet ook aan yoga. Op Instagram deelde de voormalige Miss België een opvallende foto.

Daarop is te zien dat Joke wel zeer lenig is. Ze doet de split en buigt helemaal naar rechts. Straf!

07-12-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift door foutje terug op Spotify

Taylor Swift door foutje terug op Spotify

http://oi68.tinypic.com/nlajxk.jpg

Een nummer van Taylor Swift was de afgelopen dagen door een foutje toch te beluisteren via muziekstreamingdienst Spotify. 'I Knew You Were Trouble', dat Taylor in 2012 uitbracht, dook op als nummer van rockband Lostprophets. Spotify heeft het lied vandaag weer verwijderd uit zijn muziekcollectie.

Volgens een woordvoerder van Spotify is er 'iets raars' gebeurd. "De track is aangeleverd door een provider", liet ze weten aan The Guardian. Volgens Spotify was het aan de leverancier om de muziek te controleren en te zorgen dat alle licenties in orde waren. "We nemen de integriteit van onze catalogus erg serieus en verwijderen onmiddellijk content die niet juist gelicenseerd is."

I Knew You Were Trouble was drie dagen via Spotify te beluisteren. Het nummer werd meteen het meest gestreamde lied van de rockband Lostprophets, die in 2013 uiteenviel nadat frontman Ian Watkins werd aangeklaagd voor kindermisbruik. Later dat jaar gaf Watkins toe pedofiel te zijn, hij werd veroordeeld tot 35 jaar cel.

Taylor Swift ligt al enige tijd in de clinch met Spotify. Ze liet vorig jaar al haar nummers van Spotify verwijderen omdat ze de vergoeding die ze krijgt veel te laag vindt en noemde de dienst tijdens een interview "een startup zonder cashflow".

Nochtans is haar volledige album 1989 al enkele maanden beschikbaar op Spotify, sinds het werd gecoverd door Ryan Adams. De zangeres heeft het coverproject altijd gesteund en heeft er geen probleem van gemaakt dat de plaat via Spotify te beluisteren is. Voor het nummer van Lostprophets lag dat dus anders.

07-12-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson stuurde helikopter om sigaretten

Jeremy Clarkson stuurde helikopter om sigaretten

http://oi68.tinypic.com/2ns9ts0.jpg

Tijdens zijn verblijf in een luxehotel in Nieuw-Zeeland stuurde de voormalige 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson een helikopter er vier keer op uit om sigaretten voor hem te gaan kopen. De voormalige 'Top Gear'-presentator had nog een hele rist andere buitensporige eisen.

Ed Coutts is de eigenaar van Waiheke Unlimited in Nieuw-Zeeland, een bedrijf dat gespecialiseerd is in luxeaccommodatie op het eiland Waiheke. Tijdens een interview met de New Zealand Herald onthulde hij de meest waanzinnige eisen van zijn klanten. Jeremy Clarkson was een van hen.

Clarkson was een vaste klant. Hij zou geëist hebben dat de sigaretten ingevlogen werden "omdat het te ver rijden was". De helikopter maakte de vijftien minuten durende trip vier keer. Daarnaast liet Clarkson de helikopter ook een Monopoly-spel en een sausmix ophalen.  

"De kosten waren buitensporig en de producers van Top Gear kloegen dat ze failliet zouden gaan", aldus Coutts. 

Tijdens een van zijn verblijven zou de 55-jarige Clarkson ook een nieuwe Range Rover Sport gevraagd hebben "omdat hij er gewoon naar wilde kijken".

Coutts vertelde ook dat Lady Gaga vijf helikopters naar het eiland liet vliegen om Gaga 'lookalikes' naar het eiland te brengen en Charlie Sheen zou zijn meest veeleisende klant geweest zijn met een uitgebreide wensenlijst. "Niets van wat hij wilde was op het eiland te vinden, dat kan ik je verzekeren," aldus Coutts.

07-12-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman: "Sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed"

Eva Daeleman: "Sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed"

http://oi64.tinypic.com/qr0yus.jpg

Eva Daeleman laat opnieuw van zich horen na de stroom van negatieve reacties op haar Facebook-post over haar burn-out. Dat deed ze op Instagram.

"Bedankt voor alle lieve woorden. sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed. Iedereen leest natuurlijk wat ie wil lezen... en dan is het nu genoeg met flink, dapper, moedig of whatever te zijn. Ik hoop snel weer het licht te zien. liefs"

Dat schreef Eva Daeleman gisterenavond op Instagram, als reactie op de vele -vaak ook erg negatieve- reacties die ze kreeg op haar Facebook-bericht over haar burn-out van een paar dagen geleden. 

Licht uit
Het gaat even niet meer, schreef Eva Daeleman vorige week op Facebook. "De batterijen zijn platter dan plat." De 25-jarige omroepster, die bij zender MNM werkt, stopt voor onbepaalde tijd met werken. "Onvermoeibaar, was ik. Dacht ik te zijn. Tot midden september het licht uitging. Mijn lijf protesteerde en mijn hoofd nog meer."

Daeleman gaat nu in behandeling voor een burn-out.

07-12-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye hebben weer bijzondere naam voor jongste spruit

Kim en Kanye hebben weer bijzondere naam voor jongste spruit

http://oi63.tinypic.com/x2tb8j.jpg

Kim Kardashian en Kanye West hebben de naam van hun pasgeboren bekendgemaakt. Hun jongste spruit kreeg de naam Saint mee. Dat maakte Kim vanavond bekend via haar website.

Saint kwam zaterdag ter wereld in Los Angeles. Of het kereltje ook een tweede naam heeft, is niet bekend. Amerikaanse media speculeerden dat Kim van plan was haar zoon te vernoemen naar haar overleden vader Robert. Dochter North, die in juni 2013 ter wereld kwam, kreeg geen tweede naam.

Kim heeft maandag iets meer details naar buiten gebracht. De realityster maakte bekend dat haar tweede spruit ruim 3,6 kilo woog bij de geboorte.

07-12-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3-droom van doodzieke SuperTess (4) gaat in vervulling

K3-droom van doodzieke SuperTess (4) gaat in vervulling

http://oi66.tinypic.com/20fb9ep.jpg

Haar idolen van K3 live aan het werk zien. Het is de grote kerstwens van Tess Van de Pol, het moedige meisje uit Ravels dat al drie jaar tegen leukemie vecht en onlangs te horen kreeg dat ze die strijd helaas niet zal winnen. Alle tickets voor dit jaar zijn al lang de deur uit en dus richten enkele vrienden zich nu tot Studio 100. Met resultaat! Enkele uren nadat dit artikel online kwam, verscheen op de steunpagina voor SuperTess het bericht dat haar wens in vervulling zal gaan: "We kunnen bij deze laten weten dat SuperTess naar een K3 show zal gaan!!"

Mama Anouk Verheijen deelde het afschuwelijke nieuws eind november via Facebook. "En dan krijg je te horen dat je moet beginnen met afscheid nemen... SuperTessje gaat de strijd niet winnen deze keer. Ze gaat chemopilletjes krijgen waar ze niet veel last van zal hebben. Dat geeft ons nog wat extra tijd om leuke dingen te doen met elkaar. Ik ben vol ongeloof."

De dag voordien voelde het voor Anouk en haar man Davy Van de Pol al alsof de grond onder de voeten wegzakte. Een telefoon uit het UZ Leuven leerde toen dat er na de bloedafname van maandag weer slechte cellen waren gevonden. "Mama, waarom moet je huilen?", reageerde de kleine Tess toen. "Omdat de slechte celletjes weer terug zijn, schatje. Omdat ik zo graag wil dat jij alles weer mag. Omdat je dan misschien weer die stomme chemo moet."

"Ja, zeg mama, da's niet leuk, hè. Maar ja, als het moet, dan moet het, hè!", antwoordde Tess strijdvaardig. Maar eind november kregen haar ouders te horen dat ze deze keer de strijd niét zal winnen. "Ze gaat chemopilletjes krijgen waar ze niet veel last van zal hebben", zegt mama Anouk. "Dat geeft ons nog wat extra tijd om leuke dingen te doen met elkaar."

Eén van die dingen is haar grote wens om een optreden van K3 live bij te wonen, schrijft Het Nieuwblad. Vrienden van het gezin richten zich volgens de krant al tot Studio 100. En ook onze oproep bleef niet zonder gevolg. Enkele uren nadat dit artikel online kwam, verscheen er op de steunpagina voor SuperTess het bericht dat haar wens in vervulling zal gaan. Geniet er met volle teugen van kleine meid!

07-12-2015 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Samsonrock' is de ultieme Samson & Gert song

'Samsonrock' is de ultieme Samson & Gert song

http://oi66.tinypic.com/6ixls3.jpg

Vandaag zond Ketnet de 'Samson & Gert: top 25' uit, naar aanleiding van het 25-jarige bestaan van het duo. De afgelopen weken stemden 10.000 Ketnetters en bepaalden zij zo de volgorde van deze nostalgische top.

De top 5 werd een mix van oude en recente Samson & Gert nummers met 'Zwaaien' op 5, 'Alles is op' op 4, '10 miljoen' op 3, 'Er zit meer in een liedje' op 2 en 'Samsonrock' op 1.

Top 25
1. Samsonrock
2. Er zit meer in een liedje
3. 10 miljoen
4. Alles is op
5. Zwaaien
6. Samen op de motor
7. Wij zijn bij de brandweer
8. In de disco
9. De wereld is mooi
10. Wij gaan vliegen
11. Hiep hiep hiep hoera!
12. Samsonlied
13.Ik ben verliefd
14. Yankee Doodle Dandee
15. Piloot
16. Mexico
17. SOS
18. Olé Pistolé
19. Piratenpotpourri
20. Klap maar in je handen
21. Oh La La La!
22. Roeien
23. Beste vriend 
24. 't is afgelopen
25. Wie gaat er me

06-12-2015 om 03:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels breekt wereldrecord kussen ... met finalistes Miss België

Philippe Geubels breekt wereldrecord kussen ... met finalistes Miss België

http://oi66.tinypic.com/ekltaq.jpg

Koen Wauters en Jonas Van Geel hebben ook iets speciaal bedacht voor stand-up comedian Philippe Geubels: ze hebben hem uitgedaagd om tijdens de Liveshow te proberen om het Wereldrecord 'Kussen in 30 seconden' te verbreken.

Het wereldrecord stond op 56 kussen op de wang in 30 seconden. Met de finalistes van Miss België kon Geubels het record breken met maar liefst 65 kussen in een halve minuut. 

Het ging er hevig aan toe volgens de comedian. "Het voelde eerder alsof ik tussen supporters van den Antwerp en den Beerschot zat."

Per kus ontvangt de Rode Neuzen-actie 250 euro, waardoor het record ook nog 16.250 euro opbrengt. Willy Naessens, ook aanwezig tijdens de show, verdubbelde dat bedrag. Na licht aandringen van Koen Wauters en het publiek verhoogde Willy zijn inbreng tot 20.000 euro. 

Geubels profiteerde van de gelegenheid om ook nog een kus te scoren bij Nathalie Meskens

06-12-2015 om 03:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!