Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur uit Bevergem hard aangepakt door Gentse politie: "Daar lig je dan"

Acteur uit Bevergem hard aangepakt door Gentse politie: "Daar lig je dan"

http://oi66.tinypic.com/m6ik7.jpg

Acteur Zouzou Ben Chikha, bekend als Amar uit Bevergem, is vanmiddag in de Hoveniersstraat in Ledeberg hard aangepakt door de Gentse politie. Volgens een Facebookpost van zijn partner moest hij bij een controle zijn schoenen en sokken uitdoen, en werd de inhoud van zijn rugzak gecontroleerd. "Ze pikken je er uit op zicht. Ik heb nu eenmaal een Noord-Afrikaans voorkomen", zegt hij aan De Morgen.

De acteur was stoofvlees gaan kopen en werd op de terugweg staande gehouden. Na afloop van het hele incident kreeg hij geen excuses, "want ze doen gewoon hun job". 

Ben Chikha voelt zich vernederd. "Ik begrijp dat de politie hun werk moet doen, maar de manier waarop is zo kwetsend en vernederend", zegt hij aan De Morgen. "Daar lig je dan op de grond, zonder schoenen en sokken, terwijl er mensen passeren. Alsof je een crimineel bent." Het is niet de eerste keer dat Ben Chikha dit overkomt, zegt hij. "Maar als je er iets van zegt, dan overdrijf je al gauw."  

Hij pleit voor meer begrip voor elkaar, maar dat wordt moeilijk gemaakt door interventies als deze. "Als je als politieagent mensen zo brutaal aanpakt, dan moet je niet schrikken dat je niet gerespecteerd wordt", zegt hij nog.

13-12-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt president van de VS in 2020: Will Smith of Kanye West?

Wie wordt president van de VS in 2020: Will Smith of Kanye West?

http://oi68.tinypic.com/2yw5xdz.jpg

Will Smith sluit niet uit dat hij ooit een gooi doet naar het presidentschap van de Verenigde Staten. De 47-jarige acteur voelt zich bijna gedwongen de politiek in te gaan, vertelt hij in een interview met CBS Sunday Morning, waarvan al een voorproefje online staat.

''Als mensen maar gekke dingen blijven roepen over muren en moslims, dan dwingen ze mij de politieke arena in'', aldus Smith. De acteur doelt hoogstwaarschijnlijk op de controversiële uitspraken die presidentskandidaat Donald Trump eerder deze week deed.

Als Smith de politiek ingaat dan doet hij het ook gelijk goed. Hij wil geen burgemeester of gouverneur worden. Hij droomt groot. ''Ik bedoel, ik moet president zijn. Kom op! Waar moet ik anders een gooi naar doen?''
Mocht Smith bij de eerste volgende mogelijkheid presidentskandidaat willen worden, dan moet hij het wel opnemen tegen Kanye West. De rapper maakte eerder dit jaar bekend dat hij in 2020 gaat proberen de leider van de Verenigde Staten te worden.

13-12-2015 om 03:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birgit Van Mol na tumor bij man: "De meeste mensen gaan hieraan dood, wij hebben geluk"

Birgit Van Mol na tumor bij man: "De meeste mensen gaan hieraan dood, wij hebben geluk"

http://oi67.tinypic.com/14dzuw5.jpg

Longkanker. Eigenlijk kan Birgit Van Mol (47) het woord nú pas uitspreken zonder dat het onwerkelijk lijkt. Zomaar sloop het in september haar gezin binnen: bij echtgenoot René (61) werd een tumor ontdekt en vorige maand is zijn linkerlong weggehaald. "Gelukkig zonder uitzaaiingen", blikt het nieuwsanker op een emotionele roetsjbaan terug. "Er ligt nog een lange weg voor ons, maar ik ben dankbaarder dan ooit." Liefde... in tijden van ziekte.

Het begon met een hoestje. "Als logopediste weet ik: een hoest die meer dan twee weken aanhoudt, daar ga je liefst mee naar de dokter", zegt Birgit. "René was ook een beetje moe. Maar hij hoestte ook geen bloed op, er was geen gewichtsverlies, ik kan niet zeggen dat er alarmbellen afgingen, laat staan dat we aan een tumor dachten. Die hoest is dan onderzocht. En nog eens. Zo is het dan - ik weet het nog heel precies - 18 september geworden. Ik zat in vergadering bij VTM, over het grote vluchtelingendebat dat ik met Stef Wauters zou presenteren, toen ik telefoon kreeg. René. 'Ik moet met spoed naar het ziekenhuis, want er is iets ontdekt in mijn longen.' Ik ben nog twee uur in die vergadering blijven zitten. Geschrokken. Verdwaasd.

"Mijn familie is helaas met de ziekte vertrouwd. Onder anderen mijn mama heeft er twee keer tegen moeten vechten en dat is gelukkig goed verlopen. Heel ingrijpend. Sindsdien weet ik: kanker zit in één lichaam, maar het treft een hele omgeving. Maar toch: als het om je eigen partner gaat, dan is het nóg van een andere orde."

13-12-2015 om 03:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zit één minuut in Ferrari en heeft al een boete beet

Justin Bieber zit één minuut in Ferrari en heeft al een boete beet

http://oi63.tinypic.com/bfhlw4.jpg

Justin Bieber is vandaag in Los Angeles staande gehouden. Het 21-jarige popidool racete een parkeerplaats af. Maar helaas voor de zanger was er een politieagent in de buurt.

Justin was klaar met boodschappen doen en trapte zijn blauwe Ferrari flink op zijn staart. Nog geen minuut later kreeg Bieber een stopteken. Op een foto van TMZ is te zien hoe de agent een boete uitschrijft. Volgens een bron is hij bekeurd voor het maken van een linkerbocht waar dat niet mocht.

Bieber zal waarschijnlijk niet erg onder de indruk zijn van de boete. Hij kan het makkelijk betalen. Bijna twee maanden geleden nam de What Do You Mean-ster zelfs een boete voor lief.

Rode Ferrari
Justin was toen in Beverly Hills en reed met zijn rode Ferrari langs een ijswinkel. Hij parkeerde zijn bolide op een plek waar dat niet mocht. Een oplettende agent vroeg of Justin zijn auto wilde verplaatsen; zo niet, dan kreeg hij een boete. Justin ging toch een ijsje halen en nam de verkeersboete voor lief.

13-12-2015 om 03:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele is opnieuw de queen van de MNM1000

Adele is opnieuw de queen van de MNM1000

http://oi65.tinypic.com/38y8k.jpg

'Someone Like You' van Adele staat opnieuw bovenaan in de MNM1000. Vorig jaar moest Adele haar eerste plaats nog afstaan aan Stromae die met 'Formidable' voor de eerste keer een Belgisch nummer op één kreeg in de lijst. 'Hello' van Adele, dat nog maar enkele weken geleden uitkwam, komt dit jaar meteen binnen op de vierde plaats in de lijst met de duizend beste platen volgens de MNM-luisteraars en is daarmee ook de hoogste nieuwkomer.

'Poker Face' van Lady Gaga eindigt dit jaar op de tweede plaats in de MNM1000. 'Bohemian Rhapsody' van Queen vervolledigt het podium.
 
Nieuwkomers
Er staan dit jaar maar liefst drie nieuwkomers in de top twintig, waarvan twee in de top tien. Naast 'Hello' van Adele (4) beloonden de MNM-luisteraars 'Goeiemorgend, goeiendag' van Stan Van Samang (9) en Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars (12)  met een plaats in de top twintig.
 
Net als vorig jaar maakte radiozender MNM een week geleden de volledige lijst al bekend. In de juiste volgorde, behalve de top twintig. Die konden de MNM-luisteraars nog een week lang door elkaar schudden. De uiteindelijke top twintig ziet er als volgt uit.

13-12-2015 om 03:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Nederland geniet eerste keer van oude en nieuwe K3

Ook Nederland geniet eerste keer van oude en nieuwe K3

http://oi68.tinypic.com/64p89l.jpg

Nederlandse kleuters konden vandaag voor het eerst genieten van de nieuwe K3. Klaasje, Hanne en Marthe traden drie keer op in de Brabanthallen in Den Bosch.

De afscheidtour van de oude K3, die tevens de nieuwe meiden introduceert, is daarmee ook in Nederland in gekomen. De tour trapte eind november af in Gent.

Vals
Afgelopen periode was er wel wat kritiek op de nieuwe formatie. Klaasje, Marthe en Hanne zouden vals gezongen gezongen tijdens het slotconcert van de Rode Neuzen Dag. Volgens de vader van Klaasje het resultaat van het pittige schema waar de meiden aan worden onderworpen.

Hoe dan ook genoten ook de Nederlandse fans volop. Er werd hard gedanst en geklapt. Daarbij werd door de kinderen geen onderscheid gemaakt tussen de oude en de nieuwe groep.

Zonder tranen
Kristel en Karen, die 17 jaar deel uitmaakten van K3, konden in Gent hun emoties nauwelijks bedwingen. Dat ging ze in Den Bosch een stuk beter af. Geraakt, maar zonder tranen, droegen ze de fakkel over aan de jongere generatie.

13-12-2015 om 03:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarstour Geert Hoste gaat van start in Antwerpen

Eindejaarstour Geert Hoste gaat van start in Antwerpen

http://oi64.tinypic.com/15qxc35.jpg

In de Stadsschouwburg van Antwerpen gaat vanavond de nieuwe eindejaarsconference van Geert Hoste in première. In 'Geert Hoste JUMP' blikt de komiek met een knipoog en een lach terug op de actualiteit, de trends en de opvallendste personen van het voorbije jaar.

Hoste koos naar eigen zeggen voor 'JUMP', omdat springen de rode draad vormde in de gebeurtenissen van vorig jaar. "Mensen springen in een boot richting Europa, anderen worden dan weer besprongen op een Thalystrein en in België staat altijd wel een regering op springen", zei hij tijdens de presentatie van zijn show in augustus.

Wat we van zijn nieuwe conference mogen verwachten? "Alles van K3 tot Kalasjnikov! Waarom liep Bart De Wever verloren in New York? Hoe is het om miljardair te zijn als Marc Coucke? Wat is er zo speciaal aan K3? Waarom haat Hoste cava? Hoe zit het met de Gin-hype, de mannen met baarden, de foodtrucks, de Rode Duivels en de waakzaamheid van politie en leger? Hoe slim zijn slimme camera's? En het nut van alcohol bij terreurbestrijding."

Geert Hoste speelt in december 21 voorstellingen van zijn intussen al 25ste eindejaarstour. Na de première in Antwerpen trekt 'Geert Hoste JUMP' nog langs het Capitole in Gent, het Ethias Congrestheater in Hasselt, het Kursaal in Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, waar de tour op 28 december afsluit. De eindejaarsconference wordt op 1 januari ook op Eén uitgezonden.

13-12-2015 om 03:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox over sociale media: "Een groot vergif"

Megan Fox over sociale media: "Een groot vergif"

http://oi63.tinypic.com/vz2a9.jpg

Megan Fox is absoluut geen fan van sociale media. De actrice vindt dat ouders kinderen moeten beschermen tegen Facebook en andere sociale media. "Het is een vergif."

"In sommige scholen ben je het 'coolste' kind omdat je meer volgers hebt dan anderen... Het is echt een slechte boodschap om elke dag wakker te worden en je kinderen denken meteen 'Wie heeft mijn foto 'geliked'?' en 'Wie volgt mij?'", aldus Fox.

"Ik zat vijf dagen op Twitter en meisjes van 12-13 jaar stuurden mij: 'Als je me niet terugvolgt, dan pleeg ik zelfmoord'. Verschrikkelijk gewoon. Ouders moeten dit in de gaten houden en hun kinderen er van weg houden. Je moet een volwassen persoon zijn vooraleer je daar mee kan omgaan. Het is gevaarlijk."

12-12-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears geeft criticasters lik op stuk

Britney Spears geeft criticasters lik op stuk

http://oi68.tinypic.com/nf4fhl.jpg

Britney Spears heeft haar leven weer helemaal op de rails gekregen. Op Instagram geeft ze de criticasters een koekje van eigen deeg.

"Genoeg gezegd", schrijft ze bij een foto. Britney toont er haar afgetrainde lichaam en heeft een truitje aan met het opschrift 'Mean people suck'. Een statement van de zangeres.

Ze kreeg tijdens haar moeilijke periode bakken kritiek. Met deze foto bewijst ze dat alles weer super gaat met haar.

12-12-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM Nieuwsdienst neemt afscheid van Kathy Pauwels

VTM Nieuwsdienst neemt afscheid van Kathy Pauwels

http://oi66.tinypic.com/2imdmv.jpg

Kathy Pauwels en VTM Nieuwsdienst hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen. Kathy was sinds de start van VTM in 1989 in dienst en legde een indrukwekkend parcours af.

Kathy was gedurende twaalf jaar één van de vaste nieuwsankers en sinds 1999 presenteerde ze Royalty, het wekelijkse magazine van de Nieuwsdienst rond binnen- en buitenlandse koningshuizen. Ze was ook reportagemaker en een tijdlang eindredacteur van het programma. In 2013 volgde een time-out voor Kathy omwille van gezondheidsredenen. Eerder dit jaar keerde ze tijdelijk terug naar Royalty als reportagemaker.  

"Ik begin nu een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven en blik met veel trots terug op de voorbije intense en mooie jaren. Uiteraard is dit voor mij een emotionele beslissing, maar ik ben er zeker van dat ik mijn jarenlange ervaring nog kan aanwenden voor projecten die mij in de toekomst wachten. Ik wil in het bijzonder Mike Verdrengh en wijlen Guido Depraetere bedanken voor het talent dat ze in me zagen  en vanzelfsprekend ook de kijkers", vertelt Kathy.    

"Wij wensen Kathy uitdrukkelijk te bedanken voor de vele jaren van inzet op onze nieuwsredactie", laat Kris Hoflack, Algemeen Hoofdredacteur van VTM NIEUWS, weten. "We hebben haar professionalisme altijd ten zeerste weten te appreciëren en vele kijkers met ons. We wensen haar het allerbeste toe voor al haar toekomstige plannen."

12-12-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Warsveiling brengt meer dan 500.000 dollar op

Star Warsveiling brengt meer dan 500.000 dollar op

http://oi68.tinypic.com/noei50.jpg

Aan de vooravond van de release van 'Star Wars: The Force Awakens' organiseerde veilinghuis Sotheby's organiseerde een veiling via eBay waarop meer dan 600 items werden aangeboden.

Alle voorwerpen waren afkomstig uit de privécollectie van de Japanse ontwerper en creatieve ondernemer Nigo, die het speelgoed en de figuurtjes begon te verzamelen toen hij amper zes jaar oud was.

De memorabilia werden voor een totaalbedrag van 505.202 dollar verkocht, omgerekend 459.514 euro.

Het duurste item was een ongeopende verpakking met zeven actiefiguurtjes uit 'The Empire Strikes Back' die 29.561 euro opbracht, drie keer meer dan verwacht.

Twee volledige sets "Power of the Force"-munten, die enkel beschikbaar waren op bijzondere aanvraag bij producent Kenner, gingen onder de hamer voor 25.000 euro.

Een Luke Skywalkerpop, die in 1978 op de markt kwam als kinderspeelgoed, werd geveild voor bijna 23.000 euro, bijna 7000 euro boven de geschatte waarde. De pop zit in een ongeopende verpakking en volgens Sotheby's zouden er slechts 20 exemplaren van bestaan. Het model, met een zeldzaam telescopisch lichtzwaard werd kort na de release weer van de markt gehaald omdat het zwaard snel brak.

"Het is een indrukwekkende veiling, zowel wat betreft de zeldzaamheid van de items als de hoeveelheid," zei Sotheby's consultant James Gallo, die anderhalve week tijd nodig had om de hele collectie te onderzoeken.

12-12-2015 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen tekent exclusiviteitscontract bij VIER en VIJF

Karen Damen tekent exclusiviteitscontract bij VIER en VIJF

http://oi63.tinypic.com/28hlsvc.jpg

Goed nieuws voor de fans van Karen Damen. De K3-zangeres heeft een exclusiviteitscontract getekend bij VIER en VIJF.

Karen zette in 2012 haar eerste stappen naast K3 toen ze als jurylid in de VTM-talentenjacht Belgium's Got Talent begon te zetelen. Na enkele gastoptredens in tal van andere programma's in de jaren die volgden, was het dit jaar tijd voor het grote werk. Karen werd vast panellid in het VIER-programma Het zijn net mensen, kreeg met Perfect?, waarin ze testte of ze door tal van tips en tricks om een perfect leven te leiden ook een gelukkiger leven zou leiden, haar eigen programma op VIJF en ze presenteerde samen met Gilles De Coster het praatprogramma Karen & De Coster op VIER.  

Maar daar stopt het niet. Er zou een tweede seizoen van Karen & De Coster komen en VIER en VIJF zou nog een aantal andere programma's op de stapel hebben staan voor Karen. Karen zal na haar laatste optreden met K3 op 17 april 2016 dus niet met een lege agenda achterblijven.

12-12-2015 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau trekt in 2016 weer naar het Sportpaleis

Clouseau trekt in 2016 weer naar het Sportpaleis

http://oi66.tinypic.com/2cerrsk.jpg

Prachtig nieuws voor de fans van Clouseau. Koen en Kris Wauters hebben meegedeeld dat ze op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 in het Sportpaleis zullen optreden.

"WE KOMEN TERUG NAAR HET SPORTPALEIS!!! De kogel is door de kerk : op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 staat Clouseau terug in het door ons zo geliefde Sportpaleis in Antwerpen! De concerten krijgen de naam "CLOUSEAU DANST", hetgeen meteen ook de titel is van ons nieuwe album dat in het voorjaar verschijnt. Als je de titel leest, weet je meteen waaraan je je kan verwachten - en dat geldt zeker ook voor de concerten!! Eén advies dus : breng je dansschoenen mee!!", deelt Clouseau mee via de sociale media.

"Belangrijk : de ticketverkoop start volgende week woensdag 16 december om 10h via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com. Zorg dat je erbij bent want het wordt een onvergetelijke show! Koen en Kris."

11-12-2015 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Pfaff en andere BV's zetten zich in voor het goede doel

Kelly Pfaff en andere BV's zetten zich in voor het goede doel

http://oi65.tinypic.com/2zin5aa.jpg

Kelly Pfaff, Urbanus, Bart Peeters, Lorenzo Staelens en anderen bezorgden enkele kinderen in het UZ in Gent een leuke dag. Ze zongen er liedjes en hadden een leuke tijd met hen.

Kelly, meter van STISA, deelde enkele foto's via Instagram. "Als fiere meter van Stisa wil ik iedereen bedanken namens het Kinderkankerfonds voor de leuke namiddag met pakjes uitdelen, liedjes te zingen, humor maar vooral alle mooie woorden vol optimisme naar alle kinderen /ouders.#uzgent."

STISA is een project dat als doel heeft om "zwaar zieke kinderen even blij te maken".

10-12-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan lucht haar hart via gedicht

Kate Ryan lucht haar hart via gedicht

http://oi68.tinypic.com/10qauc3.jpg

Kate Ryan heeft een mooi gedicht geschreven. De zangeres luchtte haar hart via Facebook en Instagram. De reacties op het gedicht zijn zeer lovend.

"Gedicht geschreven #mykindatherapy. Spanning en geluk, Slapeloze nachten", schreef Kate. U kan het volledige gedicht lezen in onderstaand Facebook-bericht.

Onlangs luchtte ook Eva Daeleman haar hart via de sociale media. Zij deelde toen mee dat ze met een burn-out kampte. Selah Sue bracht via Facebook dan weer naar buiten dat ze terug met een depressie te maken had. Ann Van Elsen verspreidde via Instagram het nieuws dat ze weer zwanger is.

10-12-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Le Tout Nouveau Testament' genomineerd voor Golden Globe

'Le Tout Nouveau Testament' genomineerd voor Golden Globe

http://oi67.tinypic.com/27z9hz7.jpg

'Le Tout Nouveau Testament' van regisseur Jaco Van Dormael is genomineerd voor de Golden Globes. Dat is zopas bekend gemaakt.

De film maakt kans op een Golden Globe voor Beste niet-Engelstalige film. In die categorie moet 'Le Tout Nouveau Testament' het opnemen tegen onder andere de Chileense film 'The Club', de Fins-Duitse film 'The Fencer' en de Franse film 'Mustang'. Ook de Hongaarse film 'Son of Saul' is genomineerd in dezelfde categorie en lijkt de grootste kanshebber te worden.

In 'Le Tout Nouveau Testament' woont God in een smerig appartementje in Brussel. Hij gedraagt zich als een klootzak die er plezier in schept de mensheid met zoveel mogelijk miserie op te zadelen. Daar komt verandering in wanneer zijn dochter Ea weet te ontsnappen en haar eigen testament begint te schrijven.

Benoît Poelvoorde vertolkt God, terwijl Van Dormael onder anderen Catherine Deneuve, Laura Verlinden, Johan Heldenbergh en Johan Leysen voor de bijrollen wist te strikken.

Het is nog afwachten of Van Dormael na een kaartje voor de Golden Globes ook een Oscar-nominatie weet te bemachtigen.

10-12-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Harry en Pippa hebben geheime affaire"

"Prins Harry en Pippa hebben geheime affaire"

http://oi67.tinypic.com/25jy1z9.jpg

Royaltyliefhebbers zijn in de ban van een smeuïg verhaal. Er wordt immers verteld dat de Britse prins Harry in het geheim een relatie heeft met Pippa, de zus van zijn schoonzus Kate Middleton.

Harry en Pippa konden het al op het huwelijk van Kate en William in april 2011 goed met elkaar vinden. Volgens ooggetuigen konden de twee hun ogen niet van elkaar afhouden. Het blad World Exclusive meldt ook dat de twee die avond al kussend betrapt werden door een boze Kate. Pippa zag Harry wel zitten, maar deed niets met haar gevoelens om niet tegen de wil van haar zus in te gaan.  

Toen de relatie van Pippa en Nico Jackson enkele maanden geleden op de klippen liep, was Harry ook diegene die haar probeerde te troosten. Sindsdien zouden de twee opnieuw vaker contact hebben en ook betrapt zijn door William.  

De Britse media heeft het koningshuis om commentaar gevraagd, maar daar houden ze de lippen stijf op elkaar.

10-12-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-versie van Dirty Dancing in de maak

TV-versie van Dirty Dancing in de maak

http://oi68.tinypic.com/2dkd26a.jpg

De Amerikaanse zender ABC heeft een remake aangekondigd van 'Dirty Dancing', de romantische klassieker uit 1987 met Jennifer Grey en Patrick Swayze in de hoofdrollen.

Het verhaal van 'Dirty Dancing' speelt zich af in de zomer van 1963 en vertelt het liefdesverhaal van de zeventienjarige Baby en haar dansleraar Johnny.

De negentienjarige Abigail Breslin, die in 2006 doorbrak als het kindsterretje uit 'Little Miss Sunshine' zal de rol van Baby Houseman voor haar rekening nemen. Wie de rol zal spelen van dansleraar Johnny - die in oorspronkelijke versie gestalte werd gegeven door de ondertussen overleden Patrick Swayze - is nog niet geweten. Ook de namen van de andere acteurs zijn nog niet bekend.

De remakeversie zal zo'n drie uur lang zijn en in verschillende afleveringen uitgezonden worden.

Wie bezorgd is dat een remake nooit zo goed kan zijn als het origineel, wordt misschien gerustgesteld door het feit dat Eleanor Bergstein, die het scenario schreef voor de originele film, aan de nieuwe versie zal meewerken als executive producer.

Op Twitter reageren 'Dirty Dancing'-fans alvast met gemengde gevoelens op de bekendmaking van het nieuws.

09-12-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safety First grijpt naast Gouden Roos

Safety First grijpt naast Gouden Roos

http://oi64.tinypic.com/34htmgx.jpg

Op de Gouden Roos, een van de meest vooraanstaande prijsuitreikingen voor amusementsprogramma's, heeft het VTM-programma 'Safety First' vanavond in Londen naast de prijs voor 'Beste Sitcom' gegrepen. Dat laat VTM weten.

Het tweede seizoen van 'Safety First', het programma van Bruno Vanden Broecke en Tim Van Aelst, was een van de drie genomineerden in de categorie 'Beste Sitcom'. Uiteindelijk moesten de bedenkers dus de duimen leggen voor hun Britse concurrenten.

09-12-2015 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexander Skarsgård speelt hoofdrol in nieuwe Tarzanfilm

Alexander Skarsgård speelt hoofdrol in nieuwe Tarzanfilm

http://oi68.tinypic.com/357ixkw.jpg

'True Blood'-acteur Alexander Skarsgård is terug in een van zijn grootste rollen tot nu toe. Hij zal Tarzan vertolken in de nieuwe remake 'The Legend of Tarzan'. Hoewel iedereen het verhaal van Tarzan ondertussen wel kent, belooft deze versie een verrassende plotwending.

Volgens Skarsgård zal de film beginnen met Tarzan die in Londen woont in de jaren 1880, tien jaar nadat hij zijn geliefde jungle in Congo achterliet. Daar gaat hij door het leven als John Clayton III/ Lord Greystoke, de naam die hij bij zijn geboorte kreeg.

Hij heeft zijn geliefde Afrikaanse thuis achtergelaten - zijn verleden wordt getoond in flashbacks - maar hij wordt er voortdurend aan herinnerd en het Parlement vraagt hem om als gezant terug te keren naar Congo. Daar worden zowel zijn oude vrienden als Jane in gevaar gebracht en het nieuwe avontuur van de aan lianen slingerende oerheld begint.

"Het is bijna het tegenovergestelde van het klassieke verhaaltje, waarin het beest getemd wordt," zei Skarsgård in een interview met USA Today. "Dit gaat over een man die zichzelf inhoudt en gaandeweg, terwijl je de laagjes wegpelt, terugkeert naar een meer dierlijke toestand en die kant van zijn persoonlijkheid laat zien."

09-12-2015 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!