Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-12-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt komiek die 125 kilo afviel de Slimste Mens?

Wordt komiek die 125 kilo afviel de Slimste Mens?

http://oi63.tinypic.com/29ynpnc.jpg

Vanavond maakt Kamal Kharmach zijn opwachting in De Slimste Mens ter Wereld. De komiek en academicus valt niet alleen op met zijn grappen, maar ook met het feit dat hij op één jaar tijd 125 kilo afgevallen is.

Toen Kamal in Humo's Comedy Cup 2014 tweede werd, na Lukas Lelie - die vorige week nog scoorde in De Slimste Mens ter Wereld - gaf zijn weegschaal zo'n 200 kilo aan. Nu weegt hij nog 75 kilo. "14 oktober 2014 heb ik een maagring laten plaatsen. We zijn één jaar verder en ik weeg 125 kilo minder. Fenomenaal! Ik ben heel blij", vertelt Kamal aan Humo. "Ik was 24 en mijn dokter zei dat ik de 30 niet zou halen. Maar pas toen mijn moeder me al huilend smeekte om er iets aan te doen, ben ik in actie geschoten. Ik was als een drugsverslaafde: ik ontkende mijn probleem, ik zei dat ik het wel onder controle had, dat ik kon stoppen wanneer ik wilde. Ik woonde op 600 meter van de bushalte: om dat traject te lopen, moest ik drie keer stoppen om mijn rug te ontlasten, zo veel pijn deed het."  

Eten als troost
Kamal besefte dat zijn gewicht een groot effect had op zijn dagelijks leven. "Op het podium stond ik voortdurend naar adem te happen. En ik was ongelukkig. Het leven zelf bood me geen plezier of troost meer, dat kon alleen eten nog ­ voor heel even. Dan stopte ik me helemaal vol en lag ik een uur lang in de zetel. Als ik boos was, at ik twee zakken pindanoten om te kalmeren. En het is natuurlijk een vicieuze cirkel: omdat je zo dik bent, kom je steeds minder buiten, je hebt weinig vrienden, helemaal geen liefdesleven, dus word je alleen maar ongelukkiger waardoor je nog méér gaat eten. Eten, thuis films kijken en comedy: uit méér bestond mijn leven niet. Het was een heel donkere, eenzame tijd. Ik was goed in oppervlakkige contacten, maar echte vriendschappen hield ik af. `Ik zal die mensen toch alleen maar teleurstellen,' dacht ik."  

Stress
Vanavond neemt hij naast actrice Anemone Valcke en zanger en acteur Stan Van Samang plaats in de zeteltjes van de De Slimste Mens ter Wereld om een gooi te doen naar de titel. "Voor een comedian is De Slimste Mens slopend. Ik ging dood van de stress. Ik wou niet afgaan als academicus  én ik wou een goeie beurt maken als komiek. Want als je grappig bent, is dat natuurlijk onbetaalbare reclame. Als Erik Van Looy een vraag stelde, dacht ik eerst aan een goeie grap en daarna pas aan het antwoord."

02-12-2015 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Wellens over extra kilo's: "Ik kan er wel mee lachen"

Bart Wellens over extra kilo's: "Ik kan er wel mee lachen"

http://oi64.tinypic.com/sxeph0.jpg

Bart Wellens heeft de afgelopen maanden zeer goed geleefd. Sinds hij het veldrijden vaarwel zei, kwam hij enkele kilo's bij. Daar is hij zich bewust van.

"Ik ben sinds een tiental dagen weer een beetje aan het sporten, want iedereen begint wel eens over mijn buik of over mijn gewicht. Fietsen doe ik weinig, te weinig eigenlijk. Ik loop vooral", zei hij aan Sporza.

Hij kan er wel mee lachen. "Maar ik ben gelukkig niet de enige die verdikt is na zijn carrière. Er zijn er nog. Of ik me de opmerkingen over mijn gewicht aantrek? Ik maak daar geen zaak van en kan er wel mee lachen. Maar op termijn moeten er wel weer wat kilo's af om mezelf beter in mijn vel te voelen."

02-12-2015 om 02:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor smeekt familie om hulp na overdosis

Sinéad O'Connor smeekt familie om hulp na overdosis

http://oi67.tinypic.com/xdujpe.jpg

Sinéad O'Connor (48) heeft vanuit het ziekenhuis haar familie om hulp gevraagd via Facebook. De zangeres krabbelt terug nadat ze in een eerder Facebookbericht haar naasten had laten weten dat ze voor haar 'dood' waren.

O'Connor werd eergisteren gevonden door de politie in Dublin, nadat ze op Facebook had gemeld een overdosis te hebben genomen. De zangeres, die niet in levensgevaar is, schrijft in haar nieuwste bericht: "Jullie zijn in het ziekenhuis geweest om me te bezoeken. Maar jullie gingen weer weg voordat ik bijkwam en zijn niet teruggekeerd. Alsjeblieft waarom doen jullie dit met mij? Ik heb jullie nodig, ik heb jullie liefde nodig."

Juridische strijd
"Jullie zijn eindelijk van me af", had de zangeres eerder gepost. In een lang bericht verklaarde ze 'gebroken' te zijn door de manier waarop ze door haar familie wordt behandeld. Ook ging ze in op een juridische strijd om de voogdij over haar jongste kinderen, Shane (11) en Yeshua (8). Hun vaders zouden haar niet toestaan de kinderen te zien.

Gezondheid
Sinéad heeft in het verleden openlijk over haar gezondheid gesproken. De 48-jarige Ierse lijdt aan een bipolaire stoornis en is daar enkele keren voor opgenomen. In 2011 dreigde de 48-jarige 'Nothing Compares 2 U'-zangeres al eens met zelfmoord via Twitter.

02-12-2015 om 02:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen in 'Het huis': "Ik kan me niet meer voorstellen hoe het was om niet bekend te zijn"

Karen Damen in 'Het huis': "Ik kan me niet meer voorstellen hoe het was om niet bekend te zijn"

http://oi64.tinypic.com/15hmd0.jpg

Dinsdag 1 december 2015 - Vanavond kwam Karen Damen langs in Het huis op Eén. De voormalige "rosse van K3" laat in haar hart kijken, en vertelt over haar leven tijdens, maar ook na K3. Wanneer collega Kristel dan nog eens langskomt, halen ze bulderlachend herinneringen op. En af en toe vloeit er een traantje.

De slaapkamer blijkt een van Karens favoriete plekken te zijn in Het huis. "Mag ik een dutje doen?" vraagt ze meteen na aankomst. "Tegen dat dit op antenne is, huppelen er drie nieuwe K3'tjes rond. Geen prettige gedachte?" vraagt programmamaker Eric Goens. "Dat is een dubbele gedachte", antwoordt Karen. "Het gaat gewoon anders zijn. Ik ga altijd van K3 blijven hè. Ik ben niet bang dat ik uit de aandacht zal verdwijnen. Ik zorg er wel voor dat ik er in blijf."

"Kristel en ik zeggen vaak tegen elkaar: 'Als we K3 missen, gaan we terugdenken aan dit moment. En dan gaan we het niet missen.' Dat was tijdens de audities, het was heel warm, er was geen airco in de studio. We moesten naar make-up, terwijl we net buiten waren om zuurstof op te doen .Het was even een moment van 'Laat me allemaal met rust!' En toen zeiden we: 'Dit gaan we niet missen.' Kristel heeft dat op haar gsm ingesproken."

"Ons mama heeft afgezien"

In de jeugdkamer blikt Karen terug: "Ons mama heeft echt heel hard afgezien met mij. Want mijn zus was heel braaf. Mijn moeder is voor mij eigenlijk gestopt met werken, omdat ik zo'n moeilijk kind was."

Ze vertelt ook over het begin van K3. Karen werd door Niels William ontdekt in de dancing Carré. Hij belde haar op omdat hij een meidengroep wilde beginnen. "Hij stuurde me een cassetje op. Ik dacht: met drie grieten in het Nederlands zingen, da's echt niks voor mij.Maar je weet maar nooit. Je denkt: 'Als dat niet werkt, dan kennen ze me al en kan ik misschien hier of daar terechtkomen.'

"Voor altijd K3"

In de boomhut praten Karen en Kristel over hoe K3 hun leven voor altijd zal beïnvloeden. "Beroemd zijn is wel tof, maar als je het zo lang doet, heeft het een impact op alles wat je doet," zegt Kristel. Karen: "Ja, maar je leert er wel wel mee leven vind ik. Ik kan me zelfs niet meer voorstellen hoe het was."

Kristel vindt haar beroemdheid vooral moeilijk voor haar familie. "Ik zou eigenlijk eens heel graag naar Pairi Daiza gaan. Maar ik moet dat al niet doen tijdens de vakanties, als er veel volk is. Want dan zitten mijn kindjes te wachten tot ik handtekeningen gezet heb. Dan zeggen mensen: 'Ja dat hoort er bij.' Ja, voor mij wel, maar niet voor mijn familie.Of als mijn kinderen zelf al zeggen: 'We zullen dat maar niet doen hè mama, want dan gaan ze je weer lastigvallen.'"

's Avonds praten Karen en Kristel bij een glas wijn over hoe ze elkaar zullen missen na K3. "Dat is de eerste keer dat ik er zo bij stil sta," zegt Karen. "Bleitsmoel," lacht Kristel. Karen: "Weet je waarom? Dat is zo vanzelfsprekend."

02-12-2015 om 02:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Hanks: "Die rotziekte maakte ons nog hechter"

Tom Hanks: "Die rotziekte maakte ons nog hechter"

http://oi63.tinypic.com/znab2t.jpg

Tom Hanks (59) heeft een extra reden om de kalkoen aan te snijden met Kerstmis. Zijn echtgenote Rita Wilson (59) werd onlangs kankervrij verklaard, na een heftige strijd tegen borstkanker. "Ons hele leven stond plots stil, maar we hebben er alles aan gedaan om van die rotziekte af te geraken. Mijn vrouw is erg moedig geweest."

Een succesvolle Hollywoodcarrière, twee Oscars op de schouw en een meer dan gevulde bankrekening: in het aanschijn van de ziekte met grote K zijn ze niks waard. Een hels jaar was het voor Tom Hanks en zijn vrouw, met wie hij al sinds 1988 is getrouwd: Rita Wilson kreeg een jaar geleden de harde diagnose 'borstkanker' te horen. Voor het eerst praat de acteur over het horrorjaar 2015.

Rita liet kort na de diagnose haar borsten verwijderen. Het showbizzkoppel had het slechte nieuws nog maar net te horen gekregen, of de mensen stonden al voor hun deur om van hen te profiteren: "Er zijn mensen die geprobeerd hebben om munt te slaan uit de ziekte van mijn vrouw", vertelt Hanks. "Ze pushten ons om naar één of andere kliniek in Bolivia te gaan, om een dieet van perzikpitten te volgen of om bij een kwakzalver aan te kloppen. Het zijn net roofdieren die je valse hoop proberen te verkopen."

"Rita ontdekte vorig jaar in december dat ze kanker had. Dat betekent dat we Kerstmis en Nieuwjaar heel anders hebben doorgebracht dan het jaar voordien. Ons hele leven stond plots stil, maar we hebben er alles aan gedaan om van die rotziekte af te geraken. We hebben het geluk gehad dat we ons de beste zorgen konden veroorloven. Rita heeft keihard gevochten, terwijl ik enkel maar voor de moed van mijn vrouw kon buigen."

Tirannen
Hanks is vanaf morgen in 'Bridge Of Spies' te zien, een film waarin hij in de huid kruipt van James Donovan, een advocaat die gespecialiseerd is in verzekeringsclaims. Wanneer de CIA hem op missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse gevechtspiloot, bevindt Donovan zich in het middelpunt van de Koude Oorlog, wat de nodige strubbelingen met zich meebrengt. Zijn personage Donovan mag dan wel meester zijn in het onderhandelen, Hanks zegt dat hij daar in het echte leven helaas geen kaas van gegeten heeft. Volgens de acteur maken zijn kinderen - Colin (38), Chet (25), Elizabeth (33) en Truman (19) - daar maar al te graag misbruik van: "Mijn kinderen zijn kleine tirannen en dictators! Ze maken me 's morgens vroeg wakker en sturen me de hele dag door van het kastje naar de muur, waardoor ik ze op het einde van de dag moet smeken om me toch maar op tijd naar bed te laten gaan. (lacht)" De acteur had liever wat meer haar op zijn tanden gehad: "Ik durf niet eens om een korting in een kleerwinkel te vragen! Dat maakte de rol natuurlijk eens zo leuk. Het was alsof ik iemand speelde die een heel andere taal sprak."

Truckchauffeur
Door de ziekte van zijn echtgenote Rita is het gezin Hanks nog hechter geworden. Het zijn de eenvoudige familiemomenten die voor Hanks het meest speciaal zijn. Wanneer hij naar het buitenland moet voor zijn werk, dan reist zijn gezin regelmatig met hem mee: "Dat vinden de kinderen geweldig natuurlijk, want zij hebben hierdoor al een heel stuk van de wereld gezien. Zo zijn ze voor een paar weken in Boedapest geweest en zijn ze mij ook al eens in Marokko komen bezoeken. Mijn job is niet anders dan die van een vrachtwagenchauffeur of een reizende nieuwsfotograaf: ik vertrek 's morgens naar mijn werk om een film in te blikken, maar ik kom gelukkig ook wel altijd weer terug thuis."

02-12-2015 om 02:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink nieuwe ambassadrice voor Unicef

Pink nieuwe ambassadrice voor Unicef

http://oi68.tinypic.com/2ecf0k9.jpg

Pink is de nieuwe ambassadeur van Unicef. De zangeres vertelt in een interview met People dat haar driejarige dochter Willow de belangrijkste motivatie was om zich in te zetten voor het goede doel. "Het vuur werd aangewakkerd doordat ik moeder ben."

Pink ging in juli al op reis voor Unicef. Haar bezoek aan Haïti inspireerde de zangeres. "Kinderen zijn zo veerkrachtig, ze blijven gewoon doorgaan." Een ontmoeting met een jong meisje bleef Pink in het bijzonder bij. "Ze legde haar handen op mijn gezicht en zong voor me. Ze woonde met haar hele familie in een klein schuurtje en had nauwelijks voedsel, maar nam de tijd om voor mij te zingen." De zangeres zegt dat kinderen haar hoop geven.

Ze heeft zin om 'haar grote mond' in te zetten voor Unicef. In de Verenigde Staten wordt Pink het gezicht van een nieuw initiatief van de liefdadigheidsinstelling, Kid Power. Dat moet Amerikaanse kinderen inspireren gezonder te gaan leven en meer te bewegen.

30-11-2015 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift ontmoet fan die doof wordt

Taylor Swift ontmoet fan die doof wordt

http://oi66.tinypic.com/2le4i0k.jpg

Taylor Swift heeft zaterdag in Sydney een jonge fan ontmoet die langzaam doof wordt. De 12-jarige Jorja Hope had dit te danken aan een sociale mediacampagne van haar tweelingzus Chloe.

"Ze was geweldig en heel mooi", zei Jorja na afloop van de ontmoeting tegen de lokale krant Maitland Mercury. Het was Jorja's grootste wens Taylor live te horen zingen voordat ze haar gehoor verliest. Zusje Chloe begon daarom een campagne op Facebook en Twitter om dit voor elkaar te krijgen.

Toen de radiozender Nova 96.9 lucht van de campagne kreeg, regelden ze de ontmoeting met de zangeres voorafgaand aan haar concert in Sydney.

30-11-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Van Geel: "Ik denk dat ik niet mijn hele leven ga presenteren"

Jonas Van Geel: "Ik denk dat ik niet mijn hele leven ga presenteren"

http://oi67.tinypic.com/slmxhi.jpg

Met 'Jonas & Van Geel' presenteerde Jonas Van Geel onlangs nog een topprogramma. Toch denkt hij dat hij niet zijn hele loopbaan zal blijven presenteren.

Dat zegt hij in Het Belang van Limburg. "Ik denk niet dat ik mijn hele leven ga blijven presenteren. Acteren wel, dat weet ik nu al. Als me dat tenminste gegund is", aldus Jonas.

"Ik heb het gevoel dat men nog steeds verwacht dat artiesten zich aan één discipline houden: ofwel acteren, ofwel presenteren, punt. Ik hoop dat dat niet de Vlaamse norm blijft."

30-11-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck is een heel ander persoon na opnames 'Eline Gets Dirty'

Eline De Munck is een heel ander persoon na opnames 'Eline Gets Dirty'

http://oi66.tinypic.com/1z4wifr.jpg

Eline De Munck ging voor vrouwenzender TLC een opmerkelijk experiment aan. Voor 'Eline Gets Dirty' waste zij zich dertig dagen niet. Eline is hierdoor ook een ander persoon geworden.

"Ik ben veel opener en toegankelijker geworden, daarnaast draag ik ook veel minder make-up", vertelt Eline in Het Belang van Limburg.

"Als ik vroeger naar de bakker moest of iets ging drinken met een vriendin of naar een feestje ging, zag ik er drie keer even uitgedost uit. Nu niet meer. Het is niet nodig om mij helemaal op te maken om eventjes een boodschap te doen." 'Eline Gets Dirty' is op 30 november om 22 uur te bekijken op TLC.

30-11-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We bouwen een feestje en dat zou Luc De Vos heel plezant gevonden hebben"

"We bouwen een feestje en dat zou Luc De Vos heel plezant gevonden hebben"

http://oi65.tinypic.com/152pdo8.jpg

Ruim 1.200 mensen herdachten vanavond in de Gentse Vooruit de dood van Luc De Vos. De Gorki-zanger overleed vorig jaar op 29 november onverwachts op 52-jarige leeftijd. Er waren optredens van The van Jets, Het Zesde Metaal en The Bony King met een Neil Young repertoire. "We bouwen een feestje en Luc zou dat heel plezant gevonden hebben", zegt Gorki-manager Noelle Vanhelsuwé.

En in de Theaterzaal brachten schrijvers waaronder Christophe Vekeman, Saskia De Coster, Dimitri Verhulst en Herman Brusselmans getuigenissen, anekdotes, eigen werk en werk uit het oeuvre van De Vos. Want Luc De Vos was naast muzikant, zanger en performer ook auteur en columnist.  

Luc De Vos overleed op 52-jarige leeftijd aan een acuut falen van vitale organen. Zijn lichaam werd op 29 november 2014 aangetroffen in zijn werkplaats aan de Gentse Kasteellaan. Op de afscheidsviering in de kerk Onze-Lieve-Vrouw Sint-Pieters en op het Sint-Pietersplein waren vorig jaar meer dan 15.000 mensen aanwezig.

Een jaar na zijn overlijden zijn 1.200 personen aanwezig in een uitverkochte Vooruit voor 'Zondag Vosdag' met muziek, literatuur en film. De toeschouwers kunnen ook bijschuiven voor stoverij met frietjes, het gerecht dat De Vos op zijn trouwfeest in de Vooruit liet serveren.

30-11-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Her Royal Cuteness: Kate Middleton neemt kiekjes van haar prinsesje

Her Royal Cuteness: Kate Middleton neemt kiekjes van haar prinsesje

http://oi66.tinypic.com/ifdi8h.jpg

Kate Middelton toont haar zes maanden oude dochtertje Charlotte aan de wereld met deze schattige foto's.  Met de ogen van Prins William en de haren van Prinses Kate is de Charlotte een perfecte mix van papa en mama. Kate Middleton bewijst met haar foto's dat ze een meer dan verdienstelijke fotografe is. Naar verluidt waren de foto's niet bedoeld voor publicatie, maar vond Prinses Kate de foto's zo mooi dat ze besloot om ze met iedereen te delen.

Het was al van haar doop in juli geleden dat Prinses Charlotte nog in het openbaar te zien was.

Met de foto's willen William en Kate de Britse media bedanken, omdat ze hun dochter de kans hebben gegeven om uit de spotlights op te groeien.

"De hertog en hertogin ontvangen van over de hele wereld hartverwarmende berichten voor Prinses Charlotte en ze hopen dat iedereen even veel van de foto's geniet als zij zelf", klinkt het vanuit het Paleis.

29-11-2015 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Herremans voor tweede keer papa van schattige Sue

Marc Herremans voor tweede keer papa van schattige Sue

http://oi65.tinypic.com/288xshz.jpg

Een week eerder dan gepland, maar gisteren is Marc Herremans voor de tweede keer papa van de kleine Sue geworden. Dat maakte de atleet gisteren bekend via Twitter.

Eerder dit jaar had Marc al aangekondigd dat zijn vrouw Griet Dingemans rond Sinterklaas nog een kindje verwachtte. Samen hebben ze al een dochtertje Anne-Lou, zij is bijna drie jaar oud.

29-11-2015 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna krijgt Sportpaleis niet vol

Madonna krijgt Sportpaleis niet vol

http://oi64.tinypic.com/serc4k.jpg

Madonna streek gisteren met haar nieuwe tournee neer in het Sportpaleis in Antwerpen. De koningin van de pop brengt spektakel vanaf de eerste seconde: op het podium staat een gigantische kooi waar ze uit stapt. Een tiental dansers verkleed als exotische krijgers, wacht haar op.

En toch: enkele uren voor het optreden in Antwerpen waren er nog tickets beschikbaar. Madonna krijgt in België dus geen 20.000 fans op de been. Tijdens haar concert verwees ze ook even naar de terreurdreiging. "Ze hadden me gezegd dat ik beter niet naar België kon komen omdat het hier veel te gevaarlijk is. Maar heb ik geluisterd? Nee. Ik doe mijn eigen zin. Zoals ik altijd heb gedaan. Ik luister niet naar andere mensen."

29-11-2015 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top Gear vanaf mei terug op Britse tv

Top Gear vanaf mei terug op Britse tv

http://oi64.tinypic.com/idfwp1.jpg

Het populaire autoprogramma 'Top Gear' komt op 5 mei terug op de Britse tv. Dat heeft de nieuwe presentator Chris Evans zich vandaag laten ontvallen in het BBC-kookprogramma 'Saturday Kitchen'.

Evans is de opvolger van Jeremy Clarkson, die het veld moest ruimen nadat hij een producer van het programma had geslagen.

Clarkson's secondanten Richard Hammond en James May stapten ook op. Het trio gaat nu in 2016 een autoprogramma maken voor internetgigant Amazon.

Volgens Evans zijn de opnames voor het nieuwe Top Gear in volle gang. Wie zijn medepresentatoren worden, is nog niet bekend.

28-11-2015 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw laat enorme 'tip' achter voor serveuse

Bart De Pauw laat enorme 'tip' achter voor serveuse

http://oi66.tinypic.com/a4bslv.jpg

Dat je als gierige fooigever tegenwoordig moet opletten met wat je doet, bewijzen de talloze virale verhalen van horecapersoneel over bedroevende 'tips' van klanten. Bart De Pauw probeerde het met een ludieke aanpak, maar of de serveuse in kwestie dat ook zo grappig vond...

Dat de Vlaamse televisiemaker Bart De Pauw een echte bourgondiër is, heeft hij nog nooit onder stoelen of banken gestoken. En daar hoort op tijd en stond een restaurantbezoekje bij. Maar De Pauw blijkt niet zo'n vrijgevige klant te zijn. In plaats van een fooi te geven, laat hij deze, in zijn eigen ogen ook waardevolle, tip achter voor de serveuse: "Oogschaduw kan je best na de maquiallage aanbrengen."

Opmerkzame lezers zullen ook zien dat de televisiemaker meer geld heeft uitgegeven aan drank dan aan eten.

28-11-2015 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Van Beirendonck trekt aandacht voor expo met... opblaaspop

Walter Van Beirendonck trekt aandacht voor expo met... opblaaspop

http://oi65.tinypic.com/4j9bvn.jpg

Om aandacht te trekken voor de tentoonstelling Nirvana in het Zwitserse Gewerbemuseum heeft modeontwerper Walter Van Beirendonck alles uit de kast gehaald.

Dat Antwerpenaar Walter Van Beirendonck een man van vele talenten is, weten we al langer. Zo brengt hij niet alleen eigen collecties op de markt, tekent hij budgetvriendelijke kinderkleding voor JBC en ontwierp hij al podiumkostuums voor de sterren van U2.

Nu maakte hij voor de persvoorstelling van een tentoonstelling over ideeën en percepties van plezier een opblaaspop die het evenbeeld van zichzelf is. De opblaaspop heeft alvast onze aandacht getrokken. Morgen gaan de Nirvana-expo in Zwitserland van start.

28-11-2015 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: "Ik vond mijn vriend op Instagram van mijn zoon"

Anouk: "Ik vond mijn vriend op Instagram van mijn zoon"

http://oi68.tinypic.com/okpr0p.jpg

Zangeres Anouk (40) is verliefd. Zoveel te beter voor ons, want die liefdeshormonen hebben het heerlijke 'Dominique' opgeleverd, haar eerste Nederlandstalige nummer. "Hij is heel lief, heel verantwoordelijk. En hij ziet er ook nog eens prachtig uit", vertelt Anouk over de 21-jarige basketbalcoach. Waar ze hem leerde kennen? "Op de Instagram van mijn zoon."

"Ik val op lange mannen, en dan is basketbal zeer prettig", vertelt Anouk. "Mijn zonen spelen basket en ik vond het nooit een probleem om naar die wedstrijden te gaan. Ik keek mijn ogen uit. En op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: wie is dat? 'Nou', zegt mijn zoon, 'dat is mijn coach.' Ik dacht: 'Jeetjemina, dat is een stuk. Ik ga nog wel wat vaker kijken!"

"Van het één kwam dus het ander. Máár... Ik hou wel altijd rekening met mijn kinderen. Als ik zou voelen 'het is niet goed voor mijn kinderen', dan had ik dit nooit gedaan. En ik had ook niet gelijk iets van 'trek maar bij me in', maar het waren net de kinderen die na een tijd zeiden: 'Komaan! Doen!' Het is ook een superlieve gast, hij is zo goed met de kinderen, dat is onvoorstelbaar, dat is mazzel."

28-11-2015 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."U bent groter dan ik dacht": Gert Verhulst neemt VTM-journaliste heerlijk te grazen

"U bent groter dan ik dacht": Gert Verhulst neemt VTM-journaliste heerlijk te grazen

http://oi68.tinypic.com/14tndy1.jpg

"Nog één ding voor we stoppen: u bent groter dan ik dacht." Gert Verhulst had wel zin in een grapje nadat Aagje Vanthomme hem live geïnterviewd had naar aanleiding van de start van de eerste tournee van de nieuwe K3. U moet weten: de VTM-journaliste stond op dat moment vanwege het lengteverschil op een bankje. "Da's heel stout van jou", luidde haar antwoord. Dany Verstraeten deed er vanuit de studio echter nog een schepje bovenop.  "Vanop haar kleine bankje, bedankt Aagje."

"Wat de extra veiligheidsmaatregelen betreft: ik heb niet de indruk dat de toeschouwers daar last van hebben", verkondigde de Studio 100-baas eerder. In Flanders Expo werden extra toegangscontroles uitgevoerd door de terreurdreiging in ons land. "Het is een feest en dat blijft zo."

De eerste officiële K3-show met de drie nieuwe meisjes vond vanochtend plaats in Gent. Daarin staan ze samen met Karen, Kristel en Josje op het podium. "Het was super", zegt Verhulst. "Zowel voor de "oude" K3, als de jonge K3. Er waren fans van het eerste uur en ook heel jonge kindjes. De drie nieuwe meisjes zijn er helemaal klaar voor. Ze hebben hier heel hard voor gewerkt en geoefend."

"Wat ze hier vandaag doen, dat is een klein wonder. Ze zullen wel moe zijn vanavond, mede door de stress, maar ze zullen dit wel gewoon worden. Het grootste verschil is vooral de grote rust en zelfzekerheid waarmee de oude K3 op het podium staat. Zij hebben natuurlijk jaren ervaring."

28-11-2015 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerlaatste uitzending van JIM op 16 december

Allerlaatste uitzending van JIM op 16 december

http://oi66.tinypic.com/2whjyx4.jpg

JIM, de jongerenzender van Medialaan, zendt op 16 december voor de laatste keer uit. In aanloop daarvan presenteren JIM-gezichten Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs vanaf maandag 30 november tot dinsdag 15 december Check Out, een dagelijks programma waarin ze samen met heel wat gasten terugblikken op 14 jaar JIM. Vanaf 18 december om 16.00 uur wordt het signaal van JIM ingevuld door de nieuwe kinderzender KADET.

In Check Out zetten Niko en Britt onder meer de programma's Freaky Frank Show en Regi's world in de kijker, samen met Frank Molnar en Regi Penxten. Met ex-presentator Sean Dhondt blikken ze terug op programma's als Festivalitis, Fuzz, The Bro Trip en Sean Late Night. Er wordt ook een aflevering besteed aan de JIM Pool Parties en eentje aan JIM Kot Deluxe en er wordt teruggeblikt op programma's als The Bro Trip, Models en Alive.Style, met onder meer Vincent Banic en Tiany Kiriloff.

Check Out wordt elke weekdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur.

28-11-2015 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin vertelt waarom Coldplay Rode Neuzen Dag steunt

Chris Martin vertelt waarom Coldplay Rode Neuzen Dag steunt

http://oi66.tinypic.com/2806x4.jpg

Chris Martin en Jonny Buckland van Coldplay steunen Rode Neuzen Dag, en leggen uit waarom tijdens een interview met Sean Dhondt.

Ze hebben ook twee rode neuzen gesigneerd die je kan winnen bij Qmusic. Daarvoor moet je 'Coldplay' sms'en naar 4666.

Nu maandag 30 november worden de twee winnaars bekendgemaakt door Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen in hun programma 'Sam & Heidi'.

26-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!