NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Silke uit 'The Voice' slaat Clouseau-gitarist aan de haak


Silke uit 'The Voice' slaat Clouseau-gitarist aan de haak


http://oi50.tinypic.com/2jaagdl.jpg


De Vlaamse showbizz is een koppel rijker. Silke Mastbooms, vorig jaar nog tweede in 'The Voice van Vlaanderen', is gevallen voor de charmes van Clouseau-gitarist Tom Lodewijckx. Voor de 18-jarige Mastbooms wordt de muzikant haar eerste officiële lief. De flink 10 jaar oudere Lodewijckx scheidde recent nog van zijn vrouw. De twee leerden elkaar kennen in de nasleep van de talentenjacht, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het was hun omgeving al langer opgevallen, maar nu verbergen ze het niet langer. Silke Mastbooms- de jonge Antwerpse die vorig jaar nipt van Glenn verloor in 'The Voice'- vormt een stel met gitarist Tom Lodewijckx. "Dat klopt inderdaad", laat Silke via haar manager weten.

"Al is onze relatie nog pril." Het nieuwe liefdesgeluk komt niet als een verrassing. Tom schreef mee aan Silkes huidige single 'The Spark', maar vergezelde haar ook tijdens een miniconcertreeks in november. Tijdens die shows al waren de veelzeggende blikken tussen beiden de fans niet ontgaan. Sindsdien werd het koppel ook samen gespot in Antwerpen.

Silke staat nog aan het begin van haar carrière, maar Lodewijckx is een grote naam in de Vlaamse muziekwereld. Niet alleen speelde hij zich flink in de kijker bij de laatste doortocht van Clouseau in het Sportpaleis. Daarnaast verdiende hij ook zijn sporen als muzikant bij Natalia en Tom Helsen, Sarah Bettens en Novastar. Hij werkte ook hij mee aan programma's als 'Zo is er maar één', 'Sterren op de dansvloer', 'Idool' en 'The Voice van Vlaanderen' en is hij docent aan het conservatorium van Gent.


07-02-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye wil Kim niet zien bevallen

Kanye wil Kim niet zien bevallen

http://oi46.tinypic.com/2d9cl8j.jpg

Kanye West wil zijn lief wel steunen tijdens de bevalling, maar hij is er nog niet zeker van of hij het allemaal wel wil zien. Kanye kan niet tegen bloed.


"Tijdens de bevalling wil hij Kim wel emotioneel bijstaan, maar hij vreest dat hij er niet tegen opgewassen is. Hij schaamt er zich voor, maar Kanye valt altijd flauw als hij bloed ziet. Dus vreest hij dat hij meer kwaad dan goed zal doen en enkel maar zal bijdragen tot Kims angst. Hij stelde voor dat hij op de gang van de verloskamer blijft, waarop Kim hem een watje noemde", stelt een bron in het magazine Closer.

In het geval Kanye de verloskamer niet binnen wil of stante pede van zijn sus draait, wil Kim dat haar moeder Kris Jenner en haar zussen Kourtney en Khloe haar bijstaan.

Kim was in de verloskamer tijdens de twee bevallingen van haar zus Kourtney.

05-02-2013 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Whitney Houston: "Ik was het die haar aan de coke hielp"

Broer Whitney Houston: "Ik was het die haar aan de coke hielp"

http://oi49.tinypic.com/34rdjqt.jpg

De broer van Whitney Houston hielp zijn zus voor het eerst aan de drugs en niet Bobby Brown. Dat heeft Michael Houston bekend bij Oprah Winfrey.


Michael gaf toe dat hij het was die cocaïne in de jaren '80 introduceerde bij zijn wereldberoemde zus. Hij voelt zich extreem schuldig over Whitneys dood. "Ik voel me er verantwoordelijk voor dat ik het zo ver heb laten komen." Michael zegt zich niet te hebben gerealiseerd hoe dodelijk drugs kunnen zijn toen hij ze voor het eerst kocht voor zijn zus. "Je moet begrijpen dat het toen, in de jaren '80, heel normaal was."

Whitney Houston overleed vorig jaar op 48-jarige leeftijd. Een cocktail van drugs, waaronder cocaïne, Xanax en marihuana, werd haar fataal.

05-02-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

http://oi47.tinypic.com/2ce5120.jpg

Ongewone transfer in de Wetstraat: sinds vorige week maandag gaat Lien Van de Kelder bijklussen op het federale kabinet van de socialistische minister Johan Vande Lanotte. Dat berichten de Coreliokranten.


De actrice die rechten studeerde gaat drie dagen per week aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte, vicepremier voor de Vlaamse socialisten.

Haar eigen taak: sommige delen van de wetgeving verbeteren. "Maar meer details kan ik voorlopig nog niet geven", aldus Lien Van de Kelder. Momenteel presenteert ze elke vrijdagavond op Canvas ook het tv-programma 'Hoera cultuur'.

Het kabinet Vande Lanotte benadrukt dat Lien Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen aangeworven werd, niet op basis van naam of faam. "Zoek er vooral niet te veel achter", klinkt het op de Kunstlaan. "Al is de verleiding natuurlijk groot."

05-02-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Veerle Baetens in Jan Verheyens 'Het Vonnis'

Ook Veerle Baetens in Jan Verheyens 'Het Vonnis'

http://oi45.tinypic.com/2m4ek29.jpg

Vorige week werden de namen van Koen De Bouw en Johan Leysen bekend gemaakt.  Regisseur Jan Verheyen is trots dat hij de meest verdienstelijke Vlaamse actrice van 2012, Veerle Baetens, eveneens bij zijn cast mag rekenen.


Het regende superlatieven voor de acteerprestaties van Veerle Baetens in 'The Broken Circle Breakdown' van regisseur Felix van Groeningen en ze stond vorig jaar ook op de set van de prestigieuze BBC-serie 'The White Queen' waarin ze de rol van Margaretha van Anjou  vertolkt.

Eind deze week vertrekt ze naar het Filmfestival van Berlijn waar 'The Broken Circle Breakdown' zijn internationale vuurdoop krijgt, maar daarna wordt ze verwacht op de set van 'Het Vonnis'.

In 'Het Vonnis' vertolkt Veerle Baetens de rol van meester Teugels, een jonge, ambitieuze advocate die in het oog van de storm komt te staan als haar cliënt, die de dood van twee mensen op zijn geweten heeft, omwille van een procedurefout moet worden vrijgelaten.

Jan Verheyen : "Ik trap een open deur in als ik zeg dat Veerle één van de meest getalenteerde actrices van haar generatie is. Ze is altijd gedreven en gemotiveerd en ze heeft de zeldzame gave alles wat je haar als regisseur geeft, beter en mooier te maken. Ik ben erg blij dat ze ervoor heeft gekozen deel uit te maken van het ensemble van Het Vonnis".

Ook allround  acteur Sven De Ridder (nu te zien in 'Met Man en Macht' en 'Frits & Franky', vanaf 27 maart in 'Bingo') zal de cast vervoegen.  Hij geeft gestalte aan Jan Ravoet, de woordvoerder van de minister van Justitie.

De rest van de cast zal in de loop van de week worden onthuld.

Op 11 februari starten de opnamen in Gent. Er zal gedurende 30 dagen gefilmd worden in Brussel, Mechelen en Antwerpen om uiteindelijk eind maart neer te strijken in het assisenhof van Brugge voor de cruciale processcènes.

04-02-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael en Sylvie weer samen gespot

Rafael en Sylvie weer samen gespot

http://oi46.tinypic.com/34qs21k.jpg

Rafael en Sylvie Van der Vaart zijn gisteren samen gespot tijdens een bezoek aan de voorstelling 'Ice Age Live! Ein mammutiges Abenteuer' in het Duitse Hamburg. Samen met zoontje Damian leken weer oude tijden te herleven voor het gezin.


Zou er dan toch sprake zijn van een verzoening? Sylvie werd namelijk afgelopen weekend ook gesignaleerd op de tribune bij een voetbalwedstrijd van Rafael. Daar zag zij hoe Van der Vaart met HSV verloor.

Bekijk hier de foto's van het bezoek aan de kindervoorstelling in de Duitse O2 World Arena.

04-02-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldster Adele in therapie voor... podiumvrees

Wereldster Adele in therapie voor... podiumvrees

http://oi45.tinypic.com/2vkdkdv.jpg

Adele mag dan wel al verschillende wereldhits op haar naam hebben staan en de ene muziekprijs na de andere in de wacht slepen, op het podium doet de 24-jarige Britse het nog steeds in haar broek van de schrik. Om haar podiumvrees de baas te kunnen, is ze zelfs in behandeling gegaan bij een hypnotherapeut, zo schrijft The Sun.


Vooral haar optreden op 24 februari tijdens de Academy Awards, beter gekend als de Oscars, baart haar zorgen. "Ze heeft al met het orkest geoefend, maar hoe vaak ze ook repeteert, niets volstaat om haar kalm te houden", aldus een bron uit de entourage van de 'Skyfall'-zangeres in The Sun.

"Vorig jaar was ze zo zenuwachtig voor haar optreden op de Grammy Awards dat ze er zelfs ziek van was. Dit wil ze koste wat het kost vermijden. Daarom raadde een vriendin haar een hypnotherapeut aan in LA", gaat de bron verder.

Sinds de Brit Awards in 2012 heeft Adele, die eind oktober beviel van een zoon, niet meer opgetreden. Op de uitreiking van de Oscars in Los Angeles zal de zangeres dus na twaalf maanden afwezigheid haar comeback maken. Ze is ook zelf genomineerd in de categorie 'Beste Originele Lied' met haar wereldhit Skyfall, het themanummer van de gelijknamige Bondfilm. Met dit nummer sleepte ze eerder al een Golden Globe in de wacht.

04-02-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Destiny's Child zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl

Destiny's Child zorgt voor vuurwerk tijdens Super Bowl

http://oi49.tinypic.com/157klqp.jpg

Groots aangekondigd met commercials van Pepsi was het optreden van Beyoncé tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Het publiek kon rekenen op een muzikaal spektakel, met een tijdelijke hereniging als verrassing. Destiny's Child trad immers op als vanouds.


"Super Dome, one two three four", gaf Be aan voordat de show losbarstte. Vervolgens volgde een vertolking van 'So Crazy Right Now', zij het zonder Jay Z. Daarna volgden camerabeelden van bovenaf, rode felle lichten en een gitaar. Met een kus naar de camera sloot Beyoncé dat nummer af.

Een leger aan danseressen met sexy danspasjes, begeleid door een saxofoon hitsten de bezoekers van de finale van het American Football-seizoen op. Het nummer 'End of Time' kreeg constant applaus, maar 'Baby Boy' maakte het spektakel compleet. Beyoncé vermenigvuldigde zichzelf door middel van 3D-projecties op grote schermen.

De grootste verrassing was het optreden dat volgde. Kelly Rowland en Michelle Williams verschenen plotseling op het podium en Destiny's Child was weer even samen. Het trio, gehuld in zwarte leren pakjes, zong 'Independent Women' en bracht de bekende filmquote 'Good Morning Charlie'. Het publiek werd ook getrakteerd op 'Single Ladies'. "Iedereen, ik wil jullie energie voelen. Richt je handen op mij", vervolgde Beyoncé met het nummer 'Halo'. Met een "dank jullie wel, God zegen jullie" vertrok de zangeres weer.

04-02-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 14 mei in Antwerpse Sportpaleis

Beyoncé op 14 mei in Antwerpse Sportpaleis

http://oi45.tinypic.com/2m4ojfq.jpg

Zangeres Beyoncé komt op 14 mei naar het Sportpaleis in Antwerpen in het kader van een nieuwe wereldtournee die ze gisteren aankondigde. De tour zal de naam 'The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ' dragen.


Het is van 2009 geleden dat Beyoncé nog op een Belgisch podium te bewonderen was. Ook toen stond ze in mei in het Antwerpse Sportpaleis. De zangeres werkt momenteel aan haar vijfde album, dat wellicht in april zal uitkomen.

De ticketverkoop start nu vrijdag om 11 uur.

04-02-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake noemt Britney Spears 'bitch'

Justin Timberlake noemt Britney Spears 'bitch'

http://oi45.tinypic.com/2hmzytz.jpg

Tijdens zijn optreden zaterdagavond heeft Justin Timberlake zijn ex Britney Spears een 'bitch' genoemd. Timberlake en Spears ontmoetten elkaar in The Micky Mouse Club en waren drie jaar een koppel, tot zij hem in 2002 bedroog met haar choreograaf Wade Robson.


De avond voor de Super Bowl gaf Timberlake een benefietconcert ten voordele van kinderziekenhuizen. Voor hij 'Cry Me A River' inzette, dat hij over Britney schreef, zei hij: "Soms denk je dat je de ware hebt gevonden. Maar op een dag ontdek je dat ze een bitch is". Dat meldt HollywoodLife.com.

Later kreeg Justin op het podium gezelschap van Jay-Z. Het was Justins eerste volwaardige concert sinds vijf jaar. In het podium zaten onder meer Paul McCartney en zijn vrouw Nancy Shevell, Sofia Vergara, Hayden Panettiere en David Arquette.

04-02-2013 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistente gedwongen bij Lady Gaga in bed te slapen

Assistente gedwongen bij Lady Gaga in bed te slapen

http://oi45.tinypic.com/24v4bqa.jpg

Het valt niet mee om de assistente van Lady Gaga te zijn. Jennifer O'Neill, de voormalig assistente van de popster, claimt dat zij gedwongen in bed moest slapen bij Gaga. Volgens Jennifer houdt Gaga er niet van om alleen te slapen. O'Neill zou dan ook geen keus hebben gehad en gedwongen zijn om bij haar baas in bed te kruipen.


"In tegenstelling tot andere werknemers, kreeg ik geen eigen kamer. Er werd mij gewoon niet gevraagd of ik een hotelkamer voor mezelf wilde. Ik had helemaal geen privacy", onthult Jennifer in The Sun.

O'Neill klaagde in 2011 Lady Gaga aan. Jennifer zegt dat ze nog ruim 260.000 euro van de diva tegoed heeft. Ze is namelijk nooit uitbetaald voor 7.100 uur overwerk.

04-02-2013 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stallone verbergt littekens met tatoeages

Stallone verbergt littekens met tatoeages

http://oi49.tinypic.com/2cqk37o.jpg

Sylvester Stallone zit in zijn laatste film onder de tatoeages. De lichaamsversieringen zijn er echter niet op geschminkt, onthult de acteur in een interview met ShortList. "Ze zijn helaas echt", aldus Stallone.


"Ik heb allerlei wonden op mijn borst. Tijdens 'Rocky II' scheurde ik een ader en had ik 60 hechtingen nodig. Als je 'Rocky Balboa' hebt gezien, weet je hoe erg het eruit zag. Het werd steeds erger en mensen vroegen of ik last had van spataders. Dus op een gegeven moment heb ik er een tatoeage van mijn vrouw overheen laten zetten. De tatoeage groeide uit tot een schedel en voor ik het wist leek het op een muurschildering".

Ook de rest van Sly's lichaam zit onder de oorlogswonden. "Deze is vers, 70 hechtinge", zegt de acteur terwijl hij zijn gehavende kuit laat zien.

"Dit is een aandenken aan de film 'The Tomb' met Schwarzenegger. Ik ben geopereerd aan beide schouders, aan mijn nek, twee keer aan mijn rug, aan mijn achillespees en nu dit. De spier in mijn kuit is gescheurd. Het is de ergste wonde tot nu toe. Ik voel me net een oude atleet. Elke keer dat je iets aanraakt, breekt het".

04-02-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin en Selena weer samen

Justin en Selena weer samen

http://oi48.tinypic.com/orkpd0.jpg

Vorige maand dumpte Selena Gomez (20) de 18-jarige Justin Bieber omdat die naar verluidt te veeleisend en amper te vertrouwen was. Maar vrijdag bracht Selena de nacht door in het huis van Bieber in Los Angeles, zaterdagochtend bracht zijn lijfwacht haar terug naar huis.


Hoewel haar vrienden er op aandringen dat ze hem uit haar hoofd moet zetten, heeft Selena het moeilijk haar band met Justin na twee jaar definitief door te knippen.

Drama
Een insider in USMagazine: "Het houdt maar niet op. We zien wel. Drama gegarandeerd met die twee".

Eerder bleek dat Justin er alles aan wil doen om Selena terug te winnen en bekende hij dat de breuk hem zwaar valt. Selena van haar kant maakte zich sterk dat ze na de breuk eindelijk weer van haar leven zou genieten. Ze kwam er uiteindelijk achter dat Justin te onvolwassen was voor haar.

"Justin vraagt veel aandacht en hij kan zich als een grote baby gedragen tegenover Selena. Het valt hem moeilijk om echte vrienden te maken want hij is dol op de tijdelijke aandacht van volslagen vreemden. Hij zag niet hoe kwetsend dat was voor Selena. Zij vond dat hij hun relatie niet respecteerde. Ze betrapte hem telkens weer met andere meisjes, en dat zat haar niet lekker. Ze werd op de duur superjaloers", aldus nog een bron.

Selena en Justin waren van plan nieuwjaar te vieren in Mexico, maar op 30 december kwam het tot een klinkende ruzie toen zij op zijn telefoon pikante sms'jes van andere meiden las.

04-02-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs kontje van Eva Longoria steunt Obama

Zelfs kontje van Eva Longoria steunt Obama

http://oi45.tinypic.com/ungk2.jpg

Barack Obama mag op beide oren slapen: Eva Longoria zal altijd achter hem blijven staan. De actrice zette die boodschap nog eens kracht bij door met deze trainingsbroek uit te pakken. De brunette had er net een afspraakje met Eduardo Cruz opzitten, haar tien jaar jongere toyboy met wie alles blijkbaar weer koek en ei is.


In maart leek haar knipperlichtrelatie met de broer van Penelope Cruz nochtans definitief uit te doven. Er volgde zelfs een korte flirt met American Football-speler Marc Sanchez. Drie jaar geleden scheidde ze van basketspeler Tony Parker omdat die haar bedrogen had.

Weg met die nare periode nu: vanaf 5 februari lacht Longoria de mensheid toe vanop de cover van 'Cosmopolitan for Latinas'. "Ik ben opgegroeid met drie zussen en hou van drukte in het huis. Momenteel leef ik met enkele vriendinnen onder hetzelfde dak in West-Hollywood", verklaart ze daarin.

Ook de politiek kwam even aan bod. "Latina's vormen de toekomst van deze economie, ik wil rechtstreeks investeren in hun geluk. Ik heb ook onze grondwet bestudeerd, niet alleen voor mezelf maar ook om als democrate de rechtspraak te begrijpen. Het is belangrijk dat mensen die politiek actief zijn rekening houden met beide kanten. Als er iets is waar ik niet tegen kan, is het onwetendheid."

02-02-2013 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Chan benoemd tot politiek adviseur

Jackie Chan benoemd tot politiek adviseur

http://oi47.tinypic.com/2461law.jpg

Acteur Jackie Chan heeft een politieke topfunctie gekregen in China. Dat melden media in Hongkong. Hij wordt lid van een speciaal instituut dat de Chinese overheid adviseert.

De benoeming van de 58-jarige acteur en filmmaker is geen verrassing volgens Chinakenners. Jackie staat op een goed blaadje bij de Chinese overheid, en dat zet in Hongkong nogal wat kwaad bloed. Zo heeft hij onlangs gezegd dat Hongkong eens met goede regels moet komen voor demonstraties. Hij zei dat nadat er veel protesten waren geweest over de bemoeizucht van China. Hongkong hoort officieel bij dat land, maar heeft wel een eigen wetgeving. Daardoor is de pers er veel vrijer.

De Chinezen zelf nemen de benoeming van Jackie niet heel serieus. Op internet vragen ze zich af of het wel nodig is dat beroemdheden uit de showbizz zulke baantjes krijgen. Een andere beroemde Kungfu-ster heeft ook een belangrijke politieke functie gekregen, maar schittert tijdens bijeenkomsten door afwezigheid. Bij Jackie dreigt hetzelfde te gebeuren. Hij toert nu door China om reclame te maken voor zijn nieuwe film 'JTTW' en heeft al aangekondigd enkele vergaderingen te moeten missen.

02-02-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberty Ross poseert naakt na scheiding Rupert Sanders

Liberty Ross poseert naakt na scheiding Rupert Sanders

http://oi46.tinypic.com/1ovtyb.jpg

Zo, nu weet Rupert Sanders ook weer wat hij mist. De regisseur die een slippertje beging met Kristen Stewart moet lijdzaam toezien hoe zijn ex-vrouw naakt poseert voor Love Magazine.

Liberty Ross diende vorige week de echtscheidingspapieren in. Het hoederecht over dochter Skyla (8) en zoon Tennyson (8) wil het Britse model delen, maar ze eist wel alimentatie.

"Radeloos"
Toen de feiten in juli uitkwamen, betuigde Sanders zijn spijt. "Ik ben radeloos door de pijn die ik mijn familie bezorg. Mijn prachtige vrouw en hemelse kinderen zijn alles wat ik heb in deze wereld. Ik hou van hen met heel mijn hart. Hopelijk kunnen we er ons samen doorheen slaan."

Zelfs therapie kon echter geen soelaas meer bieden. "Liberty ging nog voor een verzoening, maar dat bleek onmogelijk", aldus een vriend. "Het wantrouwen was te groot. Het was haar beslissing om uiteindelijk te scheiden."

"Allemaal op reis"
Eind vorig jaar gaf Ross voor het eerst commentaar over de pijnlijke affaire. "Ik geloof dat we allemaal op reis zijn, en op sommige momenten in ons leven krijgen we een les. Als het echt slecht gaat, moet je in staat zijn om het positieve te zien en eruit te leren."

Hoewel Stewart eveneens door het stof ging, liep ook haar relatie met Robert Pattinson op de klippen. Er volgde nog een verzoening, maar daar zou intussen niet veel van overschieten.

02-02-2013 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Hugh Hefner verkoopt trouwjurk om overleden assistente te eren

Vrouw Hugh Hefner verkoopt trouwjurk om overleden assistente te eren

http://oi47.tinypic.com/o8857k.jpg

Crystal Harris verkoopt de jurk en de schoenen die ze tijdens haar huwelijk droeg voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar een stichting die strijdt tegen leukemie en lymfkliergezwellen.

"Crystal en Hugh Hefner zijn op oudejaarsavond in het huwelijksbootje gestapt in de Playboy Mansion", staat er in de advertentie te lezen. "De jurk in zachtroze zeemeerminstijl is een ontwerp van Romona Keveza, de schoenen werden ontworpen door Aruna Seth. Crystal doet dit ter nagedachtenis van haar goede vriendin Mary O'Connor, die vorig weekend gestorven is. Ze stond meer dan veertig jaar lang als assistente aan de zijde van de Playboy-baas en lag ook aan de basis van de verzoening tussen Hugh en Crystal."

Gemikt wordt op een bedrag van 7.500 dollar (5.400 euro; nvdr), maar voorlopig staat er slechts 730 euro op de teller. De veiling loopt nog wel tot 11 februari. "Het is Mary O'Connor die ons weer samen gebracht heeft", bevestigt de 86-jarige knar zelf. "Crystal voelde zich ellendig nadat ze ons eerste huwelijk afgezegd heeft, Mary wist haar te overtuigen om weer contact met me op te nemen."

02-02-2013 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zendt WK veldrijden zaterdagavond op Eén uit

VRT zendt WK veldrijden zaterdagavond op Eén uit

http://oi46.tinypic.com/swyg6o.jpg

Het wereldkampioenschap veldrijden voor eliterenners zal morgenavond worden uitgezonden op Eén. De andere WK-wedstrijden zullen op Canvas te zien zijn. De VRT houdt daarmee vast aan de beslissing om de elitewedstrijd uit te zenden op het eerste net.


De eliterenners moesten het WK veldrijden, dat dit jaar plaatsvindt in het Amerikaanse Louisville (Kentucky), normaal gezien zondagavond (Belgische tijd) afwerken. Maar omdat er dan overstromingsgevaar dreigt voor de rivier Ohio, die vlak naast het parcours loopt, werd vandaag beslist om het kampioenschap een dag vroeger te laten plaatsvinden. Alle WK-wedstrijden zullen dus morgen georganiseerd worden.

De openbare omroep heeft nu beslist om morgen vanaf 15.30 uur de wedstrijden van de junioren, vrouwen en beloften live op Canvas uit te zenden. De wedstrijd van de eliterenners wordt evenwel op Eén uitgezonden. De uitzending loopt daar van 20.10 tot 21.50 uur, waardoor 'Dieren in nesten', 'De klas van Frieda' en 'Tot aan de maan en terug' moeten wijken. Die laatste twee programma's zullen wel zondag worden uitgezonden.

Daarmee handhaaft de VRT dus het eerder genomen beslissing om de WK-wedstrijd van Nys, Pauwels, Albert en de rest op Eén uit te zenden. Vlaams minister van Media Ingrid Lieten had twee weken geleden nochtans aangegeven niet gelukkig te zijn met de beslissing. "De gemaakte afspraken in de beheersovereenkomst worden gerespecteerd", klonk het daarop in een reactie van de VRT. Volgens de openbare omroep komt er binnenkort een gesprek met de minister over de uitwijkfunctie van OP12, het derde VRT-net. Een concrete datum kon niet worden gegeven.

02-02-2013 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus getatoeëerd door Kat von D

Miley Cyrus getatoeëerd door Kat von D

http://oi45.tinypic.com/2m3ir04.jpg

Miley Cyrus heeft er weer een nieuwe tattoo bij. De actrice ging deze week langs bij de beroemde tatoeëerder Kat von D.


"Vond het heel leuk om @MileyCyrus te tatoeëren! Simpele symbolen voor vriendschap leiden tot prachtige tattoos", twitterde Kat. Miley liet vlak boven haar rechterelleboog twee pijltjes tatoeëren die elkaar kruisen. Cyrus heeft inmiddels een flinke collectie tattoos.

Zo heeft ze onder meer de woorden 'Just Breathe' onder haar borst staan, een anker op haar pols, een schedel op haar enkel, het woord 'Love' in haar oor en enkele kleine symbolen op haar vingers.

02-02-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

http://oi47.tinypic.com/s2b8r8.jpg

Kirsten Stewart heeft Robert Pattinson een lange liefdesbrief geschreven. Robert zit in Australië voor zijn nieuwe film en laat maar niets van zich horen. HollywoodLife.com schrijft dat de actrice nu maar zelf contact heeft gezocht.


Robert en Kirsten hadden afgesproken dat ze geen contact zouden hebben met elkaar zolang Robert Down Under is, maar daar kan Kirsten niet zo goed tegen. Ze mist Robert vreselijk en heeft hem een emotionele brief geschreven. Ondanks haar slippertje zegt ze nog steeds van Robert te houden. Kirsten had een tijdje geleden een affaire met regisseur Rupert Sanders. Het lijkt erop dat Robert haar dat nog niet heeft vergeven.

02-02-2013 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!