Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Chan benoemd tot politiek adviseur

Jackie Chan benoemd tot politiek adviseur

http://oi47.tinypic.com/2461law.jpg

Acteur Jackie Chan heeft een politieke topfunctie gekregen in China. Dat melden media in Hongkong. Hij wordt lid van een speciaal instituut dat de Chinese overheid adviseert.

De benoeming van de 58-jarige acteur en filmmaker is geen verrassing volgens Chinakenners. Jackie staat op een goed blaadje bij de Chinese overheid, en dat zet in Hongkong nogal wat kwaad bloed. Zo heeft hij onlangs gezegd dat Hongkong eens met goede regels moet komen voor demonstraties. Hij zei dat nadat er veel protesten waren geweest over de bemoeizucht van China. Hongkong hoort officieel bij dat land, maar heeft wel een eigen wetgeving. Daardoor is de pers er veel vrijer.

De Chinezen zelf nemen de benoeming van Jackie niet heel serieus. Op internet vragen ze zich af of het wel nodig is dat beroemdheden uit de showbizz zulke baantjes krijgen. Een andere beroemde Kungfu-ster heeft ook een belangrijke politieke functie gekregen, maar schittert tijdens bijeenkomsten door afwezigheid. Bij Jackie dreigt hetzelfde te gebeuren. Hij toert nu door China om reclame te maken voor zijn nieuwe film 'JTTW' en heeft al aangekondigd enkele vergaderingen te moeten missen.

02-02-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberty Ross poseert naakt na scheiding Rupert Sanders

Liberty Ross poseert naakt na scheiding Rupert Sanders

http://oi46.tinypic.com/1ovtyb.jpg

Zo, nu weet Rupert Sanders ook weer wat hij mist. De regisseur die een slippertje beging met Kristen Stewart moet lijdzaam toezien hoe zijn ex-vrouw naakt poseert voor Love Magazine.

Liberty Ross diende vorige week de echtscheidingspapieren in. Het hoederecht over dochter Skyla (8) en zoon Tennyson (8) wil het Britse model delen, maar ze eist wel alimentatie.

"Radeloos"
Toen de feiten in juli uitkwamen, betuigde Sanders zijn spijt. "Ik ben radeloos door de pijn die ik mijn familie bezorg. Mijn prachtige vrouw en hemelse kinderen zijn alles wat ik heb in deze wereld. Ik hou van hen met heel mijn hart. Hopelijk kunnen we er ons samen doorheen slaan."

Zelfs therapie kon echter geen soelaas meer bieden. "Liberty ging nog voor een verzoening, maar dat bleek onmogelijk", aldus een vriend. "Het wantrouwen was te groot. Het was haar beslissing om uiteindelijk te scheiden."

"Allemaal op reis"
Eind vorig jaar gaf Ross voor het eerst commentaar over de pijnlijke affaire. "Ik geloof dat we allemaal op reis zijn, en op sommige momenten in ons leven krijgen we een les. Als het echt slecht gaat, moet je in staat zijn om het positieve te zien en eruit te leren."

Hoewel Stewart eveneens door het stof ging, liep ook haar relatie met Robert Pattinson op de klippen. Er volgde nog een verzoening, maar daar zou intussen niet veel van overschieten.

02-02-2013 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Hugh Hefner verkoopt trouwjurk om overleden assistente te eren

Vrouw Hugh Hefner verkoopt trouwjurk om overleden assistente te eren

http://oi47.tinypic.com/o8857k.jpg

Crystal Harris verkoopt de jurk en de schoenen die ze tijdens haar huwelijk droeg voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar een stichting die strijdt tegen leukemie en lymfkliergezwellen.

"Crystal en Hugh Hefner zijn op oudejaarsavond in het huwelijksbootje gestapt in de Playboy Mansion", staat er in de advertentie te lezen. "De jurk in zachtroze zeemeerminstijl is een ontwerp van Romona Keveza, de schoenen werden ontworpen door Aruna Seth. Crystal doet dit ter nagedachtenis van haar goede vriendin Mary O'Connor, die vorig weekend gestorven is. Ze stond meer dan veertig jaar lang als assistente aan de zijde van de Playboy-baas en lag ook aan de basis van de verzoening tussen Hugh en Crystal."

Gemikt wordt op een bedrag van 7.500 dollar (5.400 euro; nvdr), maar voorlopig staat er slechts 730 euro op de teller. De veiling loopt nog wel tot 11 februari. "Het is Mary O'Connor die ons weer samen gebracht heeft", bevestigt de 86-jarige knar zelf. "Crystal voelde zich ellendig nadat ze ons eerste huwelijk afgezegd heeft, Mary wist haar te overtuigen om weer contact met me op te nemen."

02-02-2013 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zendt WK veldrijden zaterdagavond op Eén uit

VRT zendt WK veldrijden zaterdagavond op Eén uit

http://oi46.tinypic.com/swyg6o.jpg

Het wereldkampioenschap veldrijden voor eliterenners zal morgenavond worden uitgezonden op Eén. De andere WK-wedstrijden zullen op Canvas te zien zijn. De VRT houdt daarmee vast aan de beslissing om de elitewedstrijd uit te zenden op het eerste net.


De eliterenners moesten het WK veldrijden, dat dit jaar plaatsvindt in het Amerikaanse Louisville (Kentucky), normaal gezien zondagavond (Belgische tijd) afwerken. Maar omdat er dan overstromingsgevaar dreigt voor de rivier Ohio, die vlak naast het parcours loopt, werd vandaag beslist om het kampioenschap een dag vroeger te laten plaatsvinden. Alle WK-wedstrijden zullen dus morgen georganiseerd worden.

De openbare omroep heeft nu beslist om morgen vanaf 15.30 uur de wedstrijden van de junioren, vrouwen en beloften live op Canvas uit te zenden. De wedstrijd van de eliterenners wordt evenwel op Eén uitgezonden. De uitzending loopt daar van 20.10 tot 21.50 uur, waardoor 'Dieren in nesten', 'De klas van Frieda' en 'Tot aan de maan en terug' moeten wijken. Die laatste twee programma's zullen wel zondag worden uitgezonden.

Daarmee handhaaft de VRT dus het eerder genomen beslissing om de WK-wedstrijd van Nys, Pauwels, Albert en de rest op Eén uit te zenden. Vlaams minister van Media Ingrid Lieten had twee weken geleden nochtans aangegeven niet gelukkig te zijn met de beslissing. "De gemaakte afspraken in de beheersovereenkomst worden gerespecteerd", klonk het daarop in een reactie van de VRT. Volgens de openbare omroep komt er binnenkort een gesprek met de minister over de uitwijkfunctie van OP12, het derde VRT-net. Een concrete datum kon niet worden gegeven.

02-02-2013 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus getatoeëerd door Kat von D

Miley Cyrus getatoeëerd door Kat von D

http://oi45.tinypic.com/2m3ir04.jpg

Miley Cyrus heeft er weer een nieuwe tattoo bij. De actrice ging deze week langs bij de beroemde tatoeëerder Kat von D.


"Vond het heel leuk om @MileyCyrus te tatoeëren! Simpele symbolen voor vriendschap leiden tot prachtige tattoos", twitterde Kat. Miley liet vlak boven haar rechterelleboog twee pijltjes tatoeëren die elkaar kruisen. Cyrus heeft inmiddels een flinke collectie tattoos.

Zo heeft ze onder meer de woorden 'Just Breathe' onder haar borst staan, een anker op haar pols, een schedel op haar enkel, het woord 'Love' in haar oor en enkele kleine symbolen op haar vingers.

02-02-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

http://oi47.tinypic.com/s2b8r8.jpg

Kirsten Stewart heeft Robert Pattinson een lange liefdesbrief geschreven. Robert zit in Australië voor zijn nieuwe film en laat maar niets van zich horen. HollywoodLife.com schrijft dat de actrice nu maar zelf contact heeft gezocht.


Robert en Kirsten hadden afgesproken dat ze geen contact zouden hebben met elkaar zolang Robert Down Under is, maar daar kan Kirsten niet zo goed tegen. Ze mist Robert vreselijk en heeft hem een emotionele brief geschreven. Ondanks haar slippertje zegt ze nog steeds van Robert te houden. Kirsten had een tijdje geleden een affaire met regisseur Rupert Sanders. Het lijkt erop dat Robert haar dat nog niet heeft vergeven.

02-02-2013 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Penelope Cruz (38) is zwanger van tweede kind"

"Penelope Cruz (38) is zwanger van tweede kind"

http://oi47.tinypic.com/2zqc17a.jpg

De Spaanse actrice Penelope Cruz en haar echtgenoot Javier Bardem, bekend uit de laatste Bond-film 'Skyfall', zouden een tweede kindje verwachten, dat meldt de Amerikaanse krant New York Post.


Het koppel heeft sinds 2007 een relatie, in juli 2010 zijn ze getrouwd. Hun eerste kindje, Leonardo, is nu twee jaar oud. De 38-jarige actrice vertelde onlangs hoe het moederschap haar leven veranderd heeft. "Vanaf de eerste seconde voel je zoveel liefde en het verandert je helemaal. Moeder Natuur is wijs en geeft je 9 maanden om je voor te bereiden. Vanaf het moment dat je het gezicht van je kind zit, ben je voorgoed een ander mens."  

Ook wil Penelope per se haar kinderen afschermen van het publiek. "Ik wil dat mijn kinderen zo anoniem mogelijk opgroeien. Het feit dat hun moeder en vader deze carrière hebben gekozen, geeft niemand het recht om hun privacy niet te respecteren."

Enkele weken geleden kondigde haar zus Monica Cruz ook aan zwanger te zijn. De twee zusjes zullen dus ervaringen kunnen uitwisselen over hun aanstaande moederschap. Het duo werkt regelmatig samen, zo creëerden Penelope en Monica onlangs nog aan een lingeriecollectie voor Agent Provocateur.

02-02-2013 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog foto's van Justin Bieber met joint opgedoken

Nog foto's van Justin Bieber met joint opgedoken

http://oi50.tinypic.com/2vv9p1l.jpg

Tieneridool Justin Bieber bevindt in een nieuwe mediastorm door druggebruik. Er zouden nog meer foto's van de zanger met een joint uitgelekt zijn, dat beweert entertainmentsite TMZ.com.


Op de nieuwe beelden is te zien hoe de 18-jarige zanger en zijn vriend Lil Za samen een joint roken aan zijn huis in Los Angeles. Deze bevriende rapper is de man die gisteren werd tegengehouden en aangehouden op de openbare weg omdat hij met de Ferrari van Bieber zonder rijbewijs. De foto's zouden donderdag genomen zijn.

Het is niet de eerste keer dat Bieber met cannabis werd gefotografeerd. Vorige maand werd hij samen met rapper Lil Twist betrapt toen ze een joint rookten in een hotel in Newport Beach. Bieber leende toen ook zijn Ferrari uit, waarbij een fotograaf werd aangereden door een andere paparazzo die foto's van Lil Twist nam toen hij met de auto van het tieneridool aan de kant werd gezet wegens een snelheidsovertreding. Het slachtoffer is intussen overleden. TMZ.com belde naar de entourage van Bieber voor commentaar, maar zijn mensen wilden geen reactie geven.

02-02-2013 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan heeft er een klein broertje bij

Lindsay Lohan heeft er een klein broertje bij

http://oi47.tinypic.com/34pma84.jpg

Lindsay Lohan heeft er een broertje bij. De verloofde van haar vader Michael Lohan, Kate Major, is woensdag bevallen van een zoon.


Het jongetje heet Landon Major Lohan, weet TMZ. Het is onwaarschijnlijk dat de 26-jarige Lindsay haar kleine broertje komt opzoeken in het ziekenhuis. De actrice en haar vader leven al een tijdje op gespannen voet. Lilo zou niks meer met haar vader te maken willen hebben.

Lohan woont sinds kort in New York, bij haar moeder Dina thuis. Niet omdat ze Los Angeles zat is, zoals ze zelf zegt, maar omdat ze helemaal blut is.

Volgens een bron van RadarOnline is de actrice platzak. 'Ze kan zich niet eens een tweekamerappartement veroorloven. En ze komt nu echt niet door een kredietwaardigheidscheck. Maar al zou dat wel zo zijn, dan kan ze nog de borg en de maandelijkse huurkosten niet ophoesten'.

31-01-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason London doet gevoeg in politiewagen na arrestatie

Jason London doet gevoeg in politiewagen na arrestatie

http://oi47.tinypic.com/18iwpy.jpg

Na een handgemeen in een bar in Arizona is acteur Jason London, bekend van 'Dazed and Confused', gearresteerd. Op weg naar de gevangenis draaide London naar verluidt een drol in de politiewagen.


London (40) wordt ervan beschuldigd klappen te hebben uitgedeeld. Zelf beweert hij dat hij werd aangevallen.

"Een kerel die dacht dat ik zijn vriendin probeerde te versieren, sprong bovenop me. Mijn vrouw was in de kamer ernaast, ze wist niet wat er gebeurde. Ik haat Arizona", twitterde hij. London is getrouwd met actrice Sofia Karstens.

Volgens het politierapport was London in de Martini Ranch bar toen een onbekende klaagde dat London in zijn gezicht had geniesd. Toen die man eiste dat Londen zich verontschuldigde, zou die de man een klap hebben verkocht. Toen London naar buiten werd geleid door de buitenwippers, kregen die ook nog wat klappen.

31-01-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burt Reynolds weer thuis na ziekenhuisopname

Burt Reynolds weer thuis na ziekenhuisopname

http://oi50.tinypic.com/2mwcw2g.jpg

Burt Reynolds is ontslagen uit het ziekenhuis in Florida waar hij belandde met griep.


De 76-jarige Amerikaanse acteur werd opgenomen met uitdrogingsverschijnselen en kwam op de intensive care terecht. Reynolds kreeg in 2010 een bypass operatie.

De acteur is onder meer bekend van zijn rollen in films uit de jaren 70 zoals 'Deliverance' en 'The Longest Yard'. Hij won een Golden Globe en kreeg een Oscarnominatie voor zijn rol van pornokoning in de film 'Boogie Nights' uit 1997.

31-01-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore en Russell Brand zijn "bijzondere vrienden"

Demi Moore en Russell Brand zijn "bijzondere vrienden"

http://oi45.tinypic.com/2znrhw3.jpg

Demi Moore en Russell Brand zijn naar verluidt "speciale vrienden". Dat meldt The Sun. De geruchten gaan zelfs dat de twee een relatie hebben, nadat ze samen een tentoonstelling van Stanley Kubrick in Los Angeles bezochten.


Hun gemeenschappelijke hobby, yoga, zou de twee bij elkaar gebracht hebben. Russell schijnt Demi al nieuwe trucjes te leren.

"Russell en Demi hebben elkaar ontmoet door een gezamenlijke vriend en ze klikken echt met elkaar. Hij leert haar ook over meditatie. Russell is een echte charmeur en ze geniet van zijn gezelschap", weet een bron.

De relatie van Demi met Ashton Kutcher kwam in november 2011 tot een einde, nadat hij haar bedrogen zou hebben. Russell scheidde in december 2011 van zangeres Katy Perry.

31-01-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Dina Lohan krijgen buitenwacht in hotel

Lindsay en Dina Lohan krijgen buitenwacht in hotel

http://oi47.tinypic.com/fvxrbd.jpg

Het was een zware nacht voor Lindsay Lohan en moeder Dina. Ze waren naar Los Angeles gevlogen, waar LiLo voor de rechter moest verschijnen, maar werden keihard geweigerd in twee hotels.


De Lohans wilden overnachten in een hotel aan het strand in Santa Monica, schrijft TMZ. Lindsay zou wel even in de auto blijven wachten tijdens het inchecken. Maar moeder Dina werd bij de receptie zonder pardon weggestuurd. Volgens bronnen bij het hotel is Lindsay op een zwarte lijst gezet nadat ze in 2007 een van de kamers had vernield.

De twee probeerden een ander hotel, maar ook daar was Lindsay persona non grata. Al liet de manager aan TMZ weten dat het hotel geen vrije kamers had. Waar moeder en dochter uiteindelijk zijn beland, is niet bekend.

Tijdens de hoorzitting van vandaag moet worden bepaald of de 26-jarige Lindsay de voorwaarden van haar proeftijd heeft geschonden. Die kreeg ze opgelegd nadat ze in 2011 een dure ketting had gestolen bij een juwelier. Daarna zou ze valse verklaringen hebben afgelegd tijdens een politieverhoor naar aanleiding van een verkeersongeluk.

31-01-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown voorgoed weer samen

Rihanna en Chris Brown voorgoed weer samen

http://oi49.tinypic.com/2urrxpd.jpg

Het heeft even geduurd, maar Rihanna en Chris Brown hebben elkaar weer definitief gevonden. Volgens de zangeres hoeven haar fans zich geen zorgen te maken om haar. "Het is nu heel anders. We hebben geen discussies meer. We weten precies wat we aan elkaar hebben en dat willen we niet meer kwijt", vertelt ze aan Rolling Stone.


Toch lijkt het erop dat de zangeres het moeilijk vond om de keuze voor haar oude liefde te maken. Maar ze is blij dat ze het heeft gedaan. "Ik besloot dat het uiteindelijk heel belangrijk is dat ik gelukkig ben", vertelt Rihanna. "Ik wilde niet dat de mening van iemand anders mijn geluk in de weg zou staan. En als het een verkeerde beslissing is, dan is het mijn eigen fout."

In het interview vertelt ze dat ze zich jaren gekweld heeft gevoeld, ze was bang en probeerde het weg te stoppen. "Ik kies nu voor mijn ware gevoelens en neem het verzet erbij. Ik kan het aan." Maar de We Found Love-zangeres stelt haar fans wel gerust. "Chris heeft niet meer de luxe om het weer te verpesten. Dat is gewoon geen optie", aldus RiRi die niet gelooft dat het nog eens mis zal gaan.

"Anders hadden we het nooit zo bijgelegd." Het is bijna vier jaar geleden dat Rihanna door Chris in elkaar werd geslagen vlak voor de uitreiking van de Grammy's, wat een breuk betekende tussen de tortelduifjes.

31-01-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez is al over breuk met Justin Bieber

Selena Gomez is al over breuk met Justin Bieber

http://oi46.tinypic.com/oh311.jpg

Justin Bieber zou gebroken zijn door de breuk met Selena Gomez. Maar de ex-vriendin van het Canadese tieneridool daarentegen lijkt nergens last van te hebben.

''Het gaat goed. Het gaat heel goed met me'', aldus een opgewekte Selena aan de entertainmentwebsite E! Online. ''Ik ben bezig geweest met muziek opnemen en ik heb veel plezier gehad met mijn vriendinnen.'' Gomez werkt momenteel aan haar nieuwe album. De brunette gaf toe dat er nummers over haar relatie met Justin op de nieuwe plaat zullen staan. ''Het voelt fijn om alle emoties die ik de laatste tijd voel eruit te laten.'' Bieber heeft ondertussen ook al een nummer over Selena gemaakt. In zijn nieuwe nummer Nothing Like Us zingt hij over de verbroken relatie.

31-01-2013 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams zingt op trouw van zijn vader

Robbie Williams zingt op trouw van zijn vader

http://oi46.tinypic.com/2z86qs3.jpg

Robbie Williams gaat optreden op het huwelijksfeest van zijn vader, meldt The Sun. Pa Williams (64), die zelf ook zanger is en optreedt in clubs onder de artiestennaam Pete Conway, gaat trouwen met Melanie Mills, een Zuid-Afrikaanse met dezelfde leeftijd als Robbie (38). Het stel is ruim twee jaar samen.


Pete is gescheiden van Robbies moeder toen de Take That-zanger pas drie jaar oud was. De twee hadden dan ook niet direct een hechte band, maar dit is gauw gekomen.

In 2010 heeft Pete gezongen op de bruiloft van Robbie en zijn vrouw Ayda in Los Angeles. Kort na zijn verloving met Melanie liet hij The Sun al weten dat hij het geweldig zou vinden als Robbie hetzelfde zou doen op zijn grote dag.

Dat doet Robbie, die onlangs vader is geworden van een dochtertje, maar al te graag. "Robbie is door het dolle heen", vertelt een insider aan The Sun. "Hij is getuige en gaat zingen. Misschien zingt hij tijdens de openingsdans en hij denkt er ook aan om iets anders tijdens de ceremonie te doen."

Robbies vader en Melanie leerden elkaar kennen via het kinderfonds Donna Louise Trust, waarvan Robbie peter is. Melanie staat er in voor de fondsenwerving.

31-01-2013 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone dumpt toyboy

Sharon Stone dumpt toyboy

http://oi50.tinypic.com/auipe0.jpg

Sharon Stone is weer single. De 54-jarige actrice en haar 27-jarige Argentijnse toyboy Martin Mica zijn uit elkaar, onthult Life & Style Magazine. De twee waren acht maanden samen.


"Zij heeft de relatie vlak na de feestdagen beëindigd", vertelt een insider. "Het lag niet zo zeer aan het leeftijdsverschil, ze hadden gewoon niet dezelfde interesses. Zij heeft een passie voor filantropie, politiek en activisme. Hij vindt dat allemaal niet zo interessant."

Daarnaast had de 54-jarige Stone ook niet zo veel tijd voor het 27-jarige model. "Sharon heeft het erg druk. Ze heeft haar handen vol aan haar drie zoons (de 12-jarige Roan, de zevenjarige Laird en de zesjarige Quinn) en ze reist ook nog veel voor haar werk."

Daarnaast heeft ze zeven films in de pijplijn, waaronder 'Lovelace' waarin ze de conservatieve moeder van pornoster Linda Lovelace speelt.

Stone bekende onlangs dat ze niet veel meer geeft om succes in haar persoonlijk of professioneel leven nadat ze in 2001 een bijna fatale hersenbloeding kreeg. Ze was toen nog getrouwd met Phil Bronstein.

"Als je hebt meegemaakt wat ik heb doorstaan, ga je niet door met je loopbaan tenzij er grote uitdagingen komen. Ik voel me goed en ik kan het aan. Ik trek het me ook niet meer aan als ik eens misluk. Wat is mislukking? Ik heb gefaald in de grote dingen van het leven. Mijn gezondheid, mijn huwelijk, alles. Maar ik ben overeind gekrabbeld en ben doorgegaan".

31-01-2013 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijlpaal voor Demi Lovato: al twee jaar nuchter

Mijlpaal voor Demi Lovato: al twee jaar nuchter

http://oi49.tinypic.com/2mxn4sm.jpg

Demi Lovato heeft een flinke mijlpaal bereikt. De zangeres is namelijk al twee jaar nuchter, schrijft de New York Daily News.


Fans van Demi hebben haar via Twitter gefeliciteerd met deze prestatie. De zangeres was daardoor zelfs even trending topic. Demi had dan ook lovende woorden voor haar volgers. "Dat #2YearsUnbroken nu trending topic is, is echt ongelofelijk. Ik hou van jullie allemaal."

In 2011 verliet Lovato de afkickkliniek nadat ze daar drie maanden had gezeten. Ze was er onder behandeling voor een bipolaire stoornis, anorexia, boulimia, alcohol- en drugsgebruik en zelfverminking.

31-01-2013 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
29-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

http://oi48.tinypic.com/2871a9z.jpg

Ze is al jaren het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Máxima Zorreguieta veroverde de harten van de Nederlanders, toen ze op 2 februari 2002 in het huwelijk trad met prins Willem-Alexander. Na de troonswisseling zal de 41-jarige prinses haar man bijstaan en mag ze zichzelf waarschijnlijk 'koningin' noemen.


Zowel het kabinet als een meerderheid in het parlement hebben al laten weten er geen problemen mee te hebben als ze als koningin Máxima door het leven gaat. De echtgenotes van de koningen Willem I, II en III gingen haar voor: ook zij voerden de aanspreektitel koningin zodra hun man de eed had afgelegd. De laatste was de uit Duitsland afkomstige Emma, die nog jarenlang het gezag waarnam toen haar dochter Wilhelmina nog minderjarig was.

Weinig veranderingen
Máxima zelf verwacht niet dat er zo veel zal veranderen, zodra Willem-Alexander als monarch is ingehuldigd. "Ik zal mijn man bijstaan als hij koning wordt, maar ik word zelf geen staatshoofd'', zei ze 2 jaar geleden in een interview met de NOS. Ze heeft ook geen speciale dingen die ze nog wil bereiken. "Ik vind het geweldig als ik alles wat ik nu doe, goed doe.''

Taken
Haar agenda is nu al druk. Ze werkt als adviseur financiële diensten voor de Verenigde Naties, ze gaat regelmatig op pad voor het Oranje Fonds en is actief op het gebied van financiële educatie. Ze heeft een drukke agenda: vorig jaar ging ze gemiddeld twee keer per week op pad. Daarnaast is ze ook moeder. Ze wil niks liever dan dat haar dochters Amalia, Alexia en Ariane een onbezorgde en normaal mogelijke jeugd beleven.

Ontmoeting met Willem-Alexander
De Argentijnse uit Buenos Aires kwam in beeld in 1999, toen ze Willem-Alexander ontmoette tijdens een feest in Sevilla. Máxima werkte toen bij de Deutsche Bank in New York. Het klikte meteen tussen de twee. Máxima verhuisde naar Brussel en verscheen in 2001 als officiële genodigde op het 63e verjaardagsfeest van koningin Beatrix.

Het was duidelijk dat de verloving toen niet lang meer op zich zou laten wachten, al moest daarvoor nog wel een zware storm worden doorstaan toen bleek dat Máxima's vader onderminister van Landbouw was tijdens het dictatoriale regime van Videla. Jorge Zorreguieta mocht niet komen bij het koninklijke huwelijk in Amsterdam, waar massa's Nederlanders meehuilden toen Máxima royaal tranen liet bij het horen van een tango uit haar vaderland.

Modebewust
In de jaren daarna ontpopte de modebewuste prinses zich als charmant, hardwerkend, belangstellend en sociaal betrokken, alom geprezen als 'de echtgenote van'. Een goede start als nieuwe 'koningin van Nederland', als was het voor Máxima nooit een droom om deel uit te maken van een vorstenhuis. "Toen ik mijn man ontmoette, dacht ik: je moet er ver weg van blijven", zei ze 2 jaar geleden. "Ik had nog zo veel kleine plannen. Het paste er niet echt in."

29-01-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

http://oi48.tinypic.com/34864pd.jpg

Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan verwachten komende zomer hun eerste kindje en daar is de acteur inmiddels best wat zenuwachtig over. "Ik hoop dat ik dit niet verpest", vertelt hij aan People.


"Dit is de belangrijkste rol in mijn leven", laat de acteur ook nog los. Zodra de baby is geboren, wil Channing een pauze inlassen om te genieten van zijn gezinnetje. "Ik hoop dat ik het dan een beetje rustig aan kan doen", aldus de 32-jarige Tatum.

Channing en Jenna (32), die ook actrice is en bekend van de televisieserie American Horror Story, trouwden in 2009.

29-01-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!